Snark Busters: Welcome to the Club
Megint apad a nyálcsorgató állomány egy részecske-keresős, kalandos játékkal. A bétából az derült ki, hogy a csodás grafikát olyan zenével párosították, amihez első blikkre teljesen mást képzeltem volna el, a kettő elegye mégis nagyon tetszik.
Végeztem, és először is fel kellett locsolni magam, ugyanis ettől a hiperszuper csodától egyszerűen elájultam:) Keresem a jelzőket, de már szinte mindet elpufogtattam máshol:D Ezért csak annyit mondok, hogy megint kaptunk egy teljesen újszerű, máshol még soha nem látott, ötletekben és színekben tobzódó kalandot.  A legjobban a vonatos rész tetszett, de ez nem jelenti azt, hogy a többi nem volt észvesztően jó. Tanácsként annyit, hogy ne kérdezzétek a számokat, mind megvan valahol, és az is hozzátartozik a történethez, hogy rátalálsz. A rádió beállításánál sajna engedett SKIP-elni, és amikor a ház falán később megjelent a jó frekvencia, tök pipa voltam magamra, hogy miért nem tudtam kivárni.
HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

narghile  (L/42) 84.

Csak a végigjátszást tudom ajánlani, már nagyon rég voltvidám
http://www.bigfishgames.com/blog/walkthrough/snark-busters-welcome-to-the-club-walkthrough/

2012. szept. 08. 19:07

Eredeti üzenet:

gittababa89:

Hali!
Én a 6.fejezetnél akadtam meg,a gongoknál hiába próbálom a jó sorrendbe meg ütni őket,nem csinál semmit! Mit lehet csinálni?

2012. szept. 08. 16:58
narghile  (L/42) 82.

Ez is működik. A régebbi játékoknál csak a factory maradt.
http://www.filefactory.com/file/c259ef3/n/SnarkBustersWelcomeClub.zip

2012. szept. 02. 08:25

Eredeti üzenet:

edis:

Megint egy be - x-elés a döglöttre. Kérem szépen a pótlást, ha nem gond. - Sajnos, úgy isszomorú Az utóbbi darabok, ahogy a hírfolyamból látom - hát nem egy nagy durranás. Remélem felébrednek az alkotók.

2012. szept. 02. 01:20
edis  (L/60) 81.

Megint egy be - x-elés a döglöttre. Kérem szépen a pótlást, ha nem gond. - Sajnos, úgy isszomorú Az utóbbi darabok, ahogy a hírfolyamból látom - hát nem egy nagy durranás. Remélem felébrednek az alkotók.

2012. szept. 02. 01:20
narghile  (L/42) 80.

A 9-től 14-ig hozzászólások erről szólnak. Ha mégsem megy, itt a végigjátszás, de nem tudom, hogy kitér-e erre.
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-EXqRmpV_PsJ:www.gamezebo.com/games/snark-busters-welcome-club/walkthrough+snark+busters+club+walkthrough&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a

2011. szept. 18. 13:52

Eredeti üzenet:

caele:

Nagyon jó kis játék volt! A széfek kódjai nálam is mások voltak(970,278,504), ezek szerint véletlenszerűen generálja mindenkinek. De akkor a 4. széf nem nyitható?

2011. jún. 13. 13:43
caele  (L/42) 78.

Nagyon jó kis játék volt! A széfek kódjai nálam is mások voltak(970,278,504), ezek szerint véletlenszerűen generálja mindenkinek. De akkor a 4. széf nem nyitható?

2011. jún. 13. 13:43
Livuska  (L/28) 77.

szia.Nem tudnál nekem is segíteni.Én is a sátras résznél akadtam el mert nem tudom hogy kell a számokat használni a ládikon.Segítenél? vidám

2011. máj. 17. 17:58

Eredeti üzenet:

Már nem tag:

Ez a játék valóban megérdemli az 5-öst. vidám
Lenyűgözött. Pedig még hátravan egy uccsó pálya.... most egy kicsit el vagyok akadva a tekergetésnél. De nem adom fel.
Ritkán nézek végigjátszást.. hát ehhez kellett. De még ez sem vette el a kedvem. vidám

2011. máj. 15. 14:08
Már nem tag   76.

Ez a játék valóban megérdemli az 5-öst. vidám
Lenyűgözött. Pedig még hátravan egy uccsó pálya.... most egy kicsit el vagyok akadva a tekergetésnél. De nem adom fel.
Ritkán nézek végigjátszást.. hát ehhez kellett. De még ez sem vette el a kedvem. vidám

2011. máj. 15. 14:08
Lau_baba  (L/18) 75.

bocsi hogy igy irok de nem tudom hogy kell máskép mind 1 elakadtam a bányánál ahol a panelt be kell álitani hogy betudjak mennni segitsetek lécci szégyenlős

2010. aug. 29. 10:45

Eredeti üzenet:

narghile:

Már nem nagyon emlékszem, nézd meg a végigjátszást. Lentebb írta valaki, hogy a kártyákon van a kód, ha az 4, akkor számold meg a rajtuk lévő jeleket.

2010. aug. 16. 15:23

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/42)

  Veszem észre! Ma befagyott a hátsófelem. Nekem még múlt héten becsípődött, hogy majd szerdától lesz megint kemény minusz. Honnan vettem? Mindenesetre, felvettem a legvékonyabb téli szoknyám, hozzá rövidebb kabát, a térgyem kalácsa meg majdnem lefagyott:( Jöjjön a február, elegem van!!!!

  tegnap 19:00
 • gyurgyalag (L/110)

  A mindenit, de gyorsan a januári kínálathoz értem!

  jan. 15 15:48
 • gyurgyalag (L/110)

  Jaj, mán néztem, a január végig ilyen cidri lesz, de a február már erős pluszokkal indul! Naon várom!!!!

  jan. 15 14:36
 • narghile (L/42)

  Kártyázni magaddal? Az tök jó! Legalább nem vesztek össze:)) Remélem, ERS indul, abban nem fogsz csalódni. Hólapátot küldenék, de mégsem, ezt a mocsok januárt túl kell élni, február rövid, március meg már tavasz illatú, ezt mantrázom minden évben*-* Mama hogy van?

  jan. 15 12:51
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !! Belepett a hó, kénytelen vagyok játszani és játszani :) Sajnos hiába hagyta itt a Jézuska az árát a vidikártyának, csak hétfőn hozza meg a Manó, így csak Narg véleménye alapján töltögetek, agyam dobom el mennyire lassúak :( Addig kártyázok magammal :)

  jan. 14 16:07
 • narghile (L/42)

  Én kegyetlen szelektálással vagyok "naprakész", kevés idő, kevés türelem, kevés, de annál nagyobb élmény, kicsit borogattam a mániám, de azért nem múlt ám el...attól nagyon szenvednék.

  jan. 13 19:04
 • gyurgyalag (L/110)

  Csöpi, vígasztaljon az info, hogy én a novemberi kínálatnál tartok -))))

  jan. 13 09:32
 • Krieg (F/24)

  Kedves Csopi! Én Is Ugyan Úgy Vagyok, Mint Te. Van Egy Kis Lemaradásom, De Hát A Munka Az Első, És Csak Aztán A Szórakozás. Na De Majd Hétvégén. Üdv Mindenkinek :)

  jan. 12 20:21
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !!! Sosem játszom le az elmaradásaimat, pedig igyexem :) majd 7végén valamicskét talán behozok, addig pusz Nektek !!!!!! :)

  jan. 12 18:53
 • narghile (L/42)

  Köszi, Juli, neked is! A tavalyi év nekem csalódás, így én is várom a szép meséket...na meg az igényes horrorokat is:))

  jan. 11 16:18

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 333

Látogatók az előző hónapban: 12324

Látogatók a jelenlegi hónapban: 6564

Feliratkozottak: 1286

Magazin helyezése: 2

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez