Silent Nights: The Pianist CE

Most már tudok "jó játékot" is kívánni, ahogy ígértem. Még BFG is tévedhet, ahogy az a múlt héten történt. Most viszont nincs tévedés, egy nagyon érdekes és elég agyas játék került ki a nyálcsori porosabbik részéből. Szóval, jó játékot mindenkinek!
A várakozásomnak megfelelően, nagyon érdekes ez a játék. A sztori egészen kivételes. Egy zenész család zongorista lányát elrabolják, hogy a tehetségét fondorlatos és módon elvegyék tőle. A testvére (vagyis mi) indul a keresésére, és az utolsó pillanatban sikerül megmenteni. Izgalmas végig, és érdekes módon a legfőbb erényeit és a gyengeségeit is a keresős részekben látom.  Az ötletes mini feladatok általában két lépésben oldhatók meg, amivel még eddig nem találkoztam. Ami kevésbé tetszett, az a kissé elmosódott háttér, vagy valami szürkeség, és ezt leginkább az utcai részeknél tapasztaltam. Persze értem én, a hangulathoz nagyon passzolt, csak az én szemeim szokták nehezen. Jók voltak a bexaratós effektek is, macsektól, kutyától egyaránt tele lett a bugyi. Fokozták a feszkót, ami egyébként is végig jelen volt a csuklyás alakok időnkénti feltűnése miatt. A mini játékok egy része megint kifogott rajtam, de most sem tudom, hogy a türelmetlenség vagy a balgaság dominált inkább. Mindenesetre a skip az én barátom, így koncentrálhattam a mit hol és hogyanra. Logikusan felépített izgi ez a játék, és a végén felbukkanó két kéz azt sejteti, hogy lehet még folytatás. A zenét és a hangeffekteket is kiemelném, mert nagyon érdekes az ismert dallam  szokatlan hangszerelése, és a megtalált tárgyak egy része is hanggal jutalmazott az ügyességemért:) Volt egy szakasza a játéknak, amikor úgy éreztem, hogy nem lesz maximális pont, de a végére meggyőztek róla, hogy a sztori bőven betakarja az én kekeckedésemet, vagyis jár a 10-es a Dark Blue Games csapatának.
Közben új infókhoz is jutottam a hozzászólásokban. A játékot magyarok készítették, ami külön büszkeséggel tölt el, és ha kaphatnánk pontosabb infót a hivatalos vásárlásról, biztos sokan tennénk azért, hogy a deszkába kapaszkodó kezek gazdája egyszer előbukkanjon a folyóból.

Filefactory 1. rész        Filefactory 2. rész
File4sharing 1. rész       File4sharing 2. rész
A linkek kombinálhatók.
1 részesek:
Hotfile
Uploaded
Unibytes
HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

<< <
 1. 1
 2. 2
>>
csobogo  (L/38) 17.

Húúú szuper, köszi! Közben találtam egy másik helyet is 1hostclick.com oldalon is egyben letölthető a játék! Még nem tudom,működik-e, majd referálok vidám vidám

2012. márc. 19. 14:19

Eredeti üzenet:

narghile:

Már vannak új linkek, még Hotfile isvidám

2012. márc. 19. 14:05
narghile  (L/42) 16.

Már vannak új linkek, még Hotfile isvidám

2012. márc. 19. 14:05

Eredeti üzenet:

csobogo:

Üdv mindenkinek!
Nem tud valaki más linket,ahonnan letölthető ez a játék? Sajnos a Filefactory egyfolytában le van terhelve és a prémium letöltést teszi lehetővé,a File4sharing
szintén nem enged letölteni, a linkre kattintás után azt az üzetet kapom, nem megjeleníthető a weboldal, foglalt, stb.A FileVelocity ugyanez - képtelenség letölteni - bár ezekről nekem még egyszer sem sikerült egy letöltés sem.A jó "öreg" Hotfile a tuti nekem, még ellenőrző kódot sem kér vidám
A segítséget,ötleteket köszönöm előre is!

2012. márc. 19. 13:37
csobogo  (L/38) 15.

Üdv mindenkinek!
Nem tud valaki más linket,ahonnan letölthető ez a játék? Sajnos a Filefactory egyfolytában le van terhelve és a prémium letöltést teszi lehetővé,a File4sharing
szintén nem enged letölteni, a linkre kattintás után azt az üzetet kapom, nem megjeleníthető a weboldal, foglalt, stb.A FileVelocity ugyanez - képtelenség letölteni - bár ezekről nekem még egyszer sem sikerült egy letöltés sem.A jó "öreg" Hotfile a tuti nekem, még ellenőrző kódot sem kér vidám
A segítséget,ötleteket köszönöm előre is!

2012. márc. 19. 13:37
Ancsika9  (L/43) 14.

Kiváló játék volt, de azért a csapat figyelmébe ajánlanám, hogy én kiválóan tudok borzongani színesben is vidám A pontszámom 10-es de a csillaghullás elmarad, a túlzottan egyszínű grafikai megoldás miatt.Várom a folytatást vidám

2012. márc. 18. 16:45
balbalu  (F/56) 13.

Játszottam egy JÁTÉKkal! Felhőtlen szórakozás volt, szerintem a következő részt is rabláncon kezdjük, mint a bónuszt. vidám vidám

2012. márc. 18. 16:29
walle75  (L/42) 11.

Én épp csak belekóstoltam egy picit, mert már "holnap" van... Úgy látom, jókor, mert a besz@ratós részek így éjjel még inkább azok! vidám Ebből a pár percből, narg felvezetőjéből és a többiek kommentjeiből az derült ki számomra, hogy nagyon pofás játék vár... Remélem nem sokáig! vidám Mindig tudtam, hogy a magyarok a legjobbak! Csak így tovább!!!

2012. márc. 17. 00:53
gyurgyalag  (L/110) 10.

Ezt még a teljes összeomlás előtt végigtoltam, baromi jó volt! Egy játék, amiben minden tetszett.
Imádom az olyan finomságokat, hogy a játék végefelé leesik az egyik ajtónálló páncélos "feje". Szolídan csörömpöl egy darabig, aztán a bónuszban az ő alkatrészeit kell megkeresni. szerelmes

2012. márc. 17. 00:50
mkaniko  (L/49) 9.

Gratulálok Narg! Ezt nagyon odatetted. vidám Mindig is tetszettek az értékeléseid, de ez most kifejezetten frappáns lett. szerelmes Mondtam én, hogy 10 pont. És bár nem vagyok nagyon eleresztve anyagilag, ahogy mostanában nagyon sokan rajtam kívül, de megvettem. Komolyan megérdemlik.
A BigFish-en lehet megvásárolni 13,99 dollárért, a szokásos lehetőségekkel. vidám Van paypal-on, így egyszerű volt a dolog. Ez lesz életem első "saját" játéka. csaj

2012. márc. 16. 17:52
mkaniko  (L/49) 8.

Maradnék a fantasztikusan jó jelző mellett. Nekem végig tetszett, a keresősök, a zene, a grafika, a történet(ami talán folytatódik a bónusz záróképét ismerve), a minigémek, amik közül talán kettőt skippeltem el. A hangeffektek nagyon érdekesek a keresősökben és a játék alatt is. Vártam volna a végén a stáblistát, de sajna titkolják magukat. A neten én is elég minimális infót találtam a Dark Blue Games csapatról. csodálkozik Mindenesetre elismerésem nekik. Az öt csillagból azért visszaveszek 4-et de, változatla a 10 pont mellé + 1*. ( a békácskát úgyis számtalan csillaggal szórtam meg, azt nem lehet az idén nálam felülmúlni.) vidám szerelmes

2012. márc. 16. 16:15
<< <
 1. 1
 2. 2
>>

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • juliannasuto (L/61)

  Pontosan ..nekem is ez a véleményem . Vissza sirjuk a régi szép játékokat ,mik csak 2-300-megások voltak mégis szépek ,szórakoztatók . Köszi .

  ma 15:25
 • narghile (L/42)

  Julianna, ne keresd! 2016-ban a hanyatló játékok és a legalább annyira hanyatló érdeklődés hiányában a szavazás elmaradt:D A csúcsjátékok azóta is hiányoznak;)

  ma 14:55
 • juliannasuto (L/61)

  Szeretném meg kérdezni,hogy 2016-os legjobb játékot sehol nem találom ,hová rejtettétek? Senkinek nem hiányoznak??

  ma 13:00
 • gyurgyalag (L/110)

  Igen, mer azok csak a fácsén műxenek -))) ♥

  tegnap 20:53
 • csopi13 (L/58)

  ♥♥♥♥♥♥♥ Kösziiiiiiii, hú de ügyi vagyok...Narg + okos :) Madárka elmagyarázta a face-n, de itt nem műxik..most már megy :)

  tegnap 16:41
 • narghile (L/42)

  +1 szivecske ♥ Csopi, úgy kell csinálni, hogy nyomod az altot+oldalt (nem felül) a 3-at, és a 3-at hamarabb elengeded. Puszi!

  ápr. 22 11:02
 • narghile (L/42)

  Remélem, már senki sincs behavazva, szép 7végét napsütéssel mindenkinek!

  ápr. 22 10:57
 • narghile (L/42)

  Karipapa, köszi így utólag, bár a jókívánságod töredéke se jött be, de azért jóóóvóóót:))

  ápr. 18 18:43
 • Karipapa01 (F/66)

  Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek. A hölgyek számára pedig sok locsolót. Sokféle kölnivel és finom házipálesz illattal! A termékenység nevéban :D

  ápr. 17 11:26
 • narghile (L/42)

  Nyuszpusz mindenkinek! Köszi, hogy a sonkás tojáshegyek mögül is bekukkantottatok:)

  ápr. 17 10:35

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 279

Látogatók az előző hónapban: 10493

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7738

Feliratkozottak: 1291

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez