Shiver: Vanishing Hitchhiker CE

"Ronda és finom", ezt írtam a béta után. Remélem, a látványbeli hiányosságokat a teljes játékban is elviszi a sztori.
És vitte, mint a huzat:D Ha a témából indulok ki, a grafika tökéletesen illik ehhez a komor sztorihoz. A kórházas résznél majdnem szívrohamot kaptam, tök félelmetes volt. A motorcsónakázás is nagyon élethű, visszafelé már gond nélkül kormányoztam. Tetszettek a videók és a minijátékok is, csak párat ugrottam át, vagyis nem voltak nehezek. A naplóbol is mindent jól ki lehetett olvasni, ezért nem is értem, hogy miért volt SG benne. Nem szeretem a végigjátszásokat, pláne akkor, ha a Hint épp annyit segít, amire szükség van. Kiemelném még a zenét is, mivel komolyzene-fan vagyok. Igazán szép részleteket lehetett hallani népszerű klasszikusokból, ami elég ritka ebben a műfajban. Jó lett volna egy bónusz játék, mert a CE erre utalt, de sajnos csalódnom kellett, háttérképek és egyéb grafikák nem igazán hoznak lázba. Ezért kap tőlem 9 pontot a játék, meg azért is, mert olyat még nem osztogattam:) 
Nóóórmááális??? Esküszöm, nekem csőlátásom van:D Hát persze, hogy van bónusz! Csak én annyira a játékra és az extrákra koncentráltam, hogy semmi más nem érdekelt. Visszavonom a 9 pontot, és adok neki egy 10-est, hála Csumamának:)

Fileserve

Uploaded

Filefactory

HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

narghile  (L/42) 39.

Nincs, csak a 2. részt fordították le eddig.

2013. dec. 05. 17:23

Eredeti üzenet:

Nirithiel:

Hello,

Én is leszedtem ezt a játékot, de érdekelne, hogy ehhez még nincs magyarosítás?

2013. dec. 05. 14:31
jadegirl  (L/20) 37.

Egyik kedvenc: )! Súlyos.nyomasztó a hangulata,eléggé rátelepszik az emberre és nagyon bele tudod élni magad,de abszolút pozitív értelemben.Grafikailag szerintem az egyik legszebb,szóval nem értem a rondázást. kicsúfol
Ez egy olyan sorozat amit remélem még nagyon sokáig folytatnak,mert ez az egyedi stílus csak az Artogon games kezei körül kerül ki: )

2013. jún. 26. 02:50
narg  (L/42) 36.

Végigjátszás:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:LmU-C330q_IJ:www.bigfishgames.com/blog/shiver-vanishing-hitchhiker-walkthrough/+shiver+vanishing+hitchhiker+walkthrough&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a

2012. febr. 09. 06:33
Már nem tag   34.

Wow. Ez nem volt semmi. 3 éve HOG-ozom de ez a harmadik játék(reincarnations, nightfall mysteries asylum utár persze)
amit nem tudok megunni és állandóan újrajátszanám (ha volna annyi időm ^^ )
gyönyörű és bizarr helyszínek. Remek sztori és remek végkifejlet. Nagyon tetszett. :D A telefonos rész volt a kedvencem. :D

2011. ápr. 22. 09:06
norton50  (F/58) 33.

Abban az épületben ahol a haranghoz kell menni három ládát össze kell rakni és a lépcső alatt van egy üreg abban van a boróka hogyha az nem látszik hibás és máshonnan kell letölteni.

2011. ápr. 13. 18:52

Eredeti üzenet:

atisop:

SZiasztok!
Tud valaki segíteni?
A templomnál vagyok a vége felé.
Egy helyen ahol a keresztet be kell tenni azt írja h egy képet és egy növényt is ad(JUNIPER-BORÓKA)
A képet szépen megadta de a boróka nincs meg . Ezért nem tudok most tovább menni.
HELP-HELP-HELP!!!!
KÖSZI

2011. ápr. 03. 14:22
Ancsika9  (L/42) 32.

Szia!
Én úgy emlékszem, hogy a boróka azon a stonehenge szerű helyszínen volt a sír után... bár biztos nem vagyok benne..... lebiggyeszt

2011. ápr. 03. 18:07

Eredeti üzenet:

atisop:

SZiasztok!
Tud valaki segíteni?
A templomnál vagyok a vége felé.
Egy helyen ahol a keresztet be kell tenni azt írja h egy képet és egy növényt is ad(JUNIPER-BORÓKA)
A képet szépen megadta de a boróka nincs meg . Ezért nem tudok most tovább menni.
HELP-HELP-HELP!!!!
KÖSZI

2011. ápr. 03. 14:22
narghile  (L/42) 31.

Szia atisop!
Sajnálom, de már nem emlékszem ilyen részletekreszomorú Nálam semmi hiba nem volt, tutira meglesz az a boróka, tarts kividám

2011. ápr. 03. 16:30

Eredeti üzenet:

atisop:

SZiasztok!
Tud valaki segíteni?
A templomnál vagyok a vége felé.
Egy helyen ahol a keresztet be kell tenni azt írja h egy képet és egy növényt is ad(JUNIPER-BORÓKA)
A képet szépen megadta de a boróka nincs meg . Ezért nem tudok most tovább menni.
HELP-HELP-HELP!!!!
KÖSZI

2011. ápr. 03. 14:22

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/42)

  Nagyon helyes!!! Elképzeltelek, ahogy egy lánctalpassal rombolsz a városban, fut ki merre lát:)) Raboknak jót tesz a friss levegő, de gondolom, ők is örülnek a változatosságnak. Legalább dolgoznak a koszt-kvártéjért:)

  tegnap 17:55
 • csopi13 (L/58)

  Hahó!! Ma is kukkolok ám :) Délután 1 picuri bétára volt időm, milyen jó volt :))))) Már annyi hó van a városban, hogy kihozták a rabokat is takarítani :) Lánctalpassal kell útra kelni :)))

  tegnap 17:44
 • narghile (L/42)

  Jaj, Csopi! Már korábban is írtál Mama akrobatikus gyakorlatairól:) Remélem, a gyerekséghez az is hozzátartozik, hogy mindig szerencsésen abszolválja a mutatványokat. Az, hogy félszázas vagy, a legjobb, ami történhetett veletek és persze velünk. A pc-s gyereknek is tuti te vagy a nap bónusza:))

  tegnap 17:05
 • gyurgyalag (L/110)

  pluszt ad az élethez

  jan. 17 23:46
 • gyurgyalag (L/110)

  Hajrá Csöpi! Mamával is, játékokkal is, félszázason - mert az valami behozhatatlan pluszt az élethez! -))))

  jan. 17 23:45
 • csopi13 (L/58)

  Narg, köszi a kérdést, Mama megállíthatatlan :)) Már mind a 2 térde sebes, mert szőnyeget nézeget folyton és, hogy ki ne marja sebtapasszal takargatom, ettől úgy néz ki, mint a fiaim homokozós korszakuk idején :) igazából hinta : hol fent- hol lent, de vagyunk...boldogan !!!!

  jan. 17 16:36
 • csopi13 (L/58)

  rohantam haza, kipróbáltam (addig töltöttem le, míg dógoztam) és igen !! Visszarohantam a sráchoz akitől vettem (szomszéd a bót) és lelkendeztem..szerintem még tetszik is neki, hogy csak félszázas vagyok :) ugyanis velem örül minden alkalommal :) csak ezek a fránya töltések ne lennének 4-5 órásak :(

  jan. 17 16:30
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !! Narg én tetőtől-talpig 1 merő térgykalács vagyok :( Sütött picit a nap, de izibe fagyott is, így akkora jégcsapok meredeznek, hogy öngyilok alájuk állni !! Lelkendezem !!!!! Még (Madárka ügyesebb) nem értelek utol Titeket, de Véres Rózsit gyötröm !!! Jupppiiiiii :)Annyira örülök, ma

  jan. 17 16:26
 • narghile (L/42)

  Veszem észre! Ma befagyott a hátsófelem. Nekem még múlt héten becsípődött, hogy majd szerdától lesz megint kemény minusz. Honnan vettem? Mindenesetre, felvettem a legvékonyabb téli szoknyám, hozzá rövidebb kabát, a térgyem kalácsa meg majdnem lefagyott:( Jöjjön a február, elegem van!!!!

  jan. 16 19:00
 • gyurgyalag (L/110)

  A mindenit, de gyorsan a januári kínálathoz értem!

  jan. 15 15:48

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 333

Látogatók az előző hónapban: 12324

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7224

Feliratkozottak: 1286

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez