Shiver 2: Poltergeist CE
Kop-kop! Jöhet a kopogó szellem, amit annyira vártunk? Most már csak azt kellene kitalálni, hogy mi kerüljön a várós dobozba.
Mint ahogy a magazinban, ebben a játékban is megszámlálhatatlan kopogó szellem tűnik fel. A különbség csak az, hogy előbbitől agyzsibbadást kapok, utóbbitól pedig kellemeseket borzongok. Érdemes volt várni, ismét kitettek magukért a fejlesztők. Egy örökölt birtok hátborzongató titkait kell felfedni az új tulajnak, és a szellemek segítségével visszaléphetünk a múltba, hogy kiderítsük az egykori család történetét. A grafika sokkal szebb, mint az előzőben, de vannak részek, amikor visszaköszön abban is a múlt, de én ezt egyáltalán nem bánom. A "ronda és finom" nálam mára már a legnagyobb dícséretnek számít. A keresős részek azért nem voltak tökéletesek, némelyik tárgyai kissé összeolvadtak, viszont a minigémek annyira jól mentek, hogy utólag gondolkodtam: egyáltalán voltak benne ilyenek? Mivel rettentően tériszonyos vagyok, viszont a szellemekben nem hiszek, a magasban játszódó részek teljesen kicsináltak. Rettentően életszerű volt a mélység ábrázolása. Kapaszkodtam én is, és mindig fellélegeztem, amikor szilárd talajt éreztem a lábam alatt. A hangulat fokozásához nagyon találó a zene is. Melankólikus az alapmotívum, és az izgi részeket is tökéletesen kifejezte az elsőre nem túl harmónikusnak tűnő hangi aláfestés. A béta végén megmentett a szellemlány, de azt is olyan életszerűen csinálták, hogy tényleg fellélegeztem. A 10-esem biztos, de a keresősök miatt most csak 1 csillagot adok pluszban.
Ketten is panaszkodtak, hogy nem tudták a vasat kivenni a tűzből, de rre is van megoldás. Olvassátok el ASSASSIN tanácsát, efmary-nek bevált.
Filevelocity
Filefactory

HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

eliz87  (L/29) 63.

Nekem a chapter 5 utolsó részénél kilép, amikor megszerzem a gyűrűt. Nem tudok továbbmenni a 6-osra. Valakinél volt már hasonló probléma? Mit tettetek?

2012. máj. 21. 19:43
Luna  (L/30) 62.

Sikerült!!! Letöltöttem egy strategy guide nélküli verziót, és azzal sikerült végigvinnem a játékot. Viszont ebben meg nincsen bónusz rész. Elmesélné valaki, hogy hogyan végződik a sztori? :D Köszönöm!

2012. máj. 08. 00:41

Eredeti üzenet:

Luna:

Én hiába küzdök a vassal, makacskodik. Pedig mindent kipróbáltam, amit itt írtatok: töröltem az előzményeket, letöltöttem a játékot egy másik linkről, amit Narg javasolt, azután Asassin tanácsára cserélgettem a képernyő módokat, restartoltam a játékot egy csomószor, de semmi. Meg se mozdul a vasam. Van még valakinek egyéb ötlete? Sajnálnám, ha nem tudnám végigjátszani..

2012. máj. 07. 21:49
Luna  (L/30) 61.

Én hiába küzdök a vassal, makacskodik. Pedig mindent kipróbáltam, amit itt írtatok: töröltem az előzményeket, letöltöttem a játékot egy másik linkről, amit Narg javasolt, azután Asassin tanácsára cserélgettem a képernyő módokat, restartoltam a játékot egy csomószor, de semmi. Meg se mozdul a vasam. Van még valakinek egyéb ötlete? Sajnálnám, ha nem tudnám végigjátszani..

2012. máj. 07. 21:49
Midnight..  (L/37) 60.

Na ez már nekem való játék volt! vidám
Nagyon tetszett! Éppen ezért kissé rövidnek találtam, meg végig tudtam ki a tettes, de így is nagyon szórakoztató volt, ahol kellett ott meg ijesztős.
Csak azért 9 pont, mert a nagy kedvenceknek jár a 10-es.angyal

2012. ápr. 26. 01:59
narghile  (L/42) 59.

Ugye? vidám

2012. ápr. 20. 17:00

Eredeti üzenet:

Arma:

Köszi, köszi és köszi. Ezt nem is tudtam, hogy ennyi minden megmarad a gépen. Revo . progival szoktam törölni "mindent". Hm ne semmi. vidám

2012. ápr. 19. 23:06
Arma  (L/29) 58.

Köszi, köszi és köszi. Ezt nem is tudtam, hogy ennyi minden megmarad a gépen. Revo . progival szoktam törölni "mindent". Hm ne semmi. vidám

2012. ápr. 19. 23:06

Eredeti üzenet:

narghile:

Én itt szoktam törölni a mentéseket:
C:\Documents and Settings\SAJÁT NEVED\Application Data
Keresővel is utánanézhetsz.

2012. ápr. 18. 20:51
narghile  (L/42) 57.

Én itt szoktam törölni a mentéseket:
C:\Documents and Settings\SAJÁT NEVED\Application Data
Keresővel is utánanézhetsz.

2012. ápr. 18. 20:51

Eredeti üzenet:

Arma:

Hát most letöltöttem az újat... Hogyan is tudom az előzményeket törölni? :P

2012. ápr. 18. 20:42
Arma  (L/29) 56.

Hát most letöltöttem az újat... Hogyan is tudom az előzményeket törölni? :P

2012. ápr. 18. 20:42

Eredeti üzenet:

narghile:

Törölj minden előzményt.

2012. ápr. 08. 18:08

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • csopi13 (L/58)

  Wircsi!! Szia!!Jajj, ha jön a tavasz örökké eszembe juttok, Te és a sarud :)Mekkora lehet mát a legényke? A lányok? Húú, még több millió kérdésem lenne..ne tünj el, hiányzol, mi is szeretünk!! Mindörökké !!!!!! :)))))))))

  tegnap 11:01
 • narghile (L/42)

  Wircsiiii:) Ha nem is lógsz dogon, azért ne vedd el a lehetőséget magadtól és tőlünk. Hiányzol, de megértelek. Legalább annyit, hogy melózol már? Ja, és én is szeretlek, mert a régi dolgokat nem felejtem ám:))

  márc. 24 18:13
 • gyurgyalag (L/110)

  Wircsiiiiiiii! De ugye most nem az lesz, hogy a következő két évben megint nem jársz erre???!!!! Mi van veled?

  márc. 24 15:49
 • wircsi (L/44)

  Sziasztok! 1000 éve nem jártam itt, és most is csak azért jöttem, hogy töröljem a profilom. De aztán megnéztem a képeim alá írt hozzászólásokat, az üzeneteket, és rájöttem: Szeretlek bennetek! Mindörökké, ámen. :)

  márc. 23 20:04
 • maya40 (L/47)

  Csopi, az a helyzet, hogy elég sokról lemaradtam, mert volt egy időszak, amikor a xar is ízetlen volt, már bocs :D A Love Chronicles pl. teljesen fehér folt, mert valahogy sosem érdekelt, a Spirit of.. meg a régi gépemen nem indult, úgyhogy nekem most habzsi-dőzsi, ti meg üljetek és várjatok :D

  márc. 23 19:29
 • narghile (L/42)

  Hát Maya, ez tényleg nagyon izé:( A helyedben én se mennék el, vagy ha igen, azé' beszólnék neki. Vendel-imádatom nem a véletlen műve, kár, hogy ritkán rittyentenek játékot. Vagy nem? És ez nem költői kérdés:D

  márc. 23 17:00
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !!! Jöttem örömködni, mert annyira jó (és kiszámíthatatlan) idő van !! Látom Maya meg időutazik játékokban és a való életben :) Örülök, hogy a "régi" banda ma is jó érzéseket ébresztett benned, néha boldogság van, ha leporoljuk az emlékeket :)

  márc. 23 16:58
 • maya40 (L/47)

  Spirit of Revenge-Cursed castle. Csekély 4 éves és még mindig abszolút ott volt a szeren. Nem tudtam egy fenékkel kijátszani, de még így is. Vendelék tudják hogy kell megfogni a játékost. És 4 éve még hol voltak a többieknél a feladatos HOS-ok, itt meg már vannak. Az egész eszméletlen jó volt

  márc. 23 09:36
 • maya40 (L/47)

  ..belőlem, mert rakásra küldözgetett versenyekre és mindenhol nyertem valamit, amiért akkoriban még elég rendesen jutalmazták a tanárokat. Ezt amúgy ő maga kottyantotta el egyszer. Ennek árnyában gondolom érthető, mennyire jól esett a másik ofőm hibátlan memóriája

  márc. 21 21:40
 • maya40 (L/47)

  Az Ált.Isk. Ofőt én is. Annyira, hogy legközelebb el se megyek, mert tökre hazavágta a hangulatom. Egyszerűen elfelejtette ki vagyok, míg mindenki mást megismert. Baromi rosszul esett és minden régi sebet feltépett, amit valaha okozott és hát az nem kevés. Közben meg azért elég sokat profitált anno

  márc. 21 21:37

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 0

Látogatók az előző hónapban: 10048

Látogatók a jelenlegi hónapban: 9044

Feliratkozottak: 1288

Magazin helyezése: 5

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez