Sherlock Holmes: The Hound of the Baskervilles

A játékhiány miatt írt kivánságlistából az én kérésemet hallotta meg valaki:) Ígérték, hogy jön, de ma már csak a szememnek hiszek. Nagyon várom már, hogy játszhassak, este biztosan belenézek. Van benne segítség és bónuszjáték, előbbit, remélem, hogy nem kell használni.
A bugos csalódások után, végre sikerült a jó verziót beizzítani, és neki is estem gyorsan. Nagyon  izgalmas és igényes játék volt, szép keresős részeken jól elrejtett tárgyakkal, újszerű ötletekkel. Hibája nekem annyi volt, hogy kissé sokalltam a tárgydarabkákat, kevesebb több lett volna. Rengeteg helyszínen játszódik, de azért lehet követni, mi merre van, és a minigémekből is sokat megcsináltam, annak ellenére, hogy ritkán szeretem ezeket a játékokat. Cseréltem a linket, és ha már játszottál bugos verzióval, írj új nevet, mielőtt elkezded. Töltsd az egyik részt az egyikről, a másikat a másikról, hogy hamarabb végezz vele, A keygen használatához nyomd a tovább gombot.

Filefactory
HOG-KALAND rovat


Hozzászólások

Vi0let  (L/32) 105.

Vúúúúúú!!! Nagyon jó volt! A bónuszt is megcsináltam, sőt az extrákban a család minden tagjának a külön kis minijátékát is. Cserébe megkaptam az eredeti könyvet PDF-ben! :D Igaz, olvastam, meg legalább 2-3 film vagy rajzfilm változatot is láttam. És pont ez az érdekes, hogy annak ellenére, hogy az eredeti történethez szinte semmi köze, mégis tetszett. Ez nagy szó nálam, mert ilyenekben finnyás vagyok. vidám
Nekem 10/9. Az egy pont levonást azért adom, mert a díjakból azért nem tudtam a maximumot teljesíteni, mert az egyikhez végig kell játszani hardon is (akkor viszont nincs tutorial, amiért szintén díj jár :S ), és az egyik díjhoz meg az kell, hogy az összes többi meglegyen. Így mivel most nem tolom végig a nehéz fokozatot, így két díjam is hiányzik. szomorú De amúgy a játék nekem is top 10-es! ^^

2011. máj. 08. 01:00
mkaniko  (L/49) 103.

Szuper !!! letöltöttem a fileserve-ről és végre elvehettem a kulcsot. Érdekes, hogy meg kellett csinálnom a keygent újra, de a játék ugyanonnan folytatódott a régi nevemmel, ahol a festménynél elakadtam. Nem kellett újra más névvel kezdenem. Ma nagyon jó napon van két játékban is segítettél .....köszi vidám vidám vidám vidám vidám

2010. dec. 03. 22:49
guatit  (L/37) 100.

Helo, nekem második telepitésre indult el, viszont én sem tudom levenni a kulcsot a materiazáló cuccal a festményről. Ilyenkor mi a teendő?

2010. nov. 18. 01:22
0nagyi0  (L/58) 98.

A Te letöltésed jó, Én csak ezzel tudtam végig játszani

2010. nov. 17. 17:28

Eredeti üzenet:

csopi13:

Sziasztok! Sajnálom, hogy még mindíg gond van a letöltéssel lebiggyesztAmikor ajánlottam, semmi gondja nem volt..Aki újra kezdi mindíg más nevet adjon meg, mert a régi "játékosnév"-vel nem műkszik, úgy emlékszem.Azért mertem ezt ajánlani, mert a keygenessel én nem tudtam mit kezdeni, pedig mindent úgy csináltam, ahogy a nagykönyvben írva vagyon, mégis mindig elutasította. Volt már ilyen letöltés, akkor is Narg uaígy leírta -katt koponya, stb- akkor ment simán vidám Remélem sikerül mindenkinek játszani vele vidám

2010. nov. 17. 17:19

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • juliannasuto (L/61)

  Pontosan ..nekem is ez a véleményem . Vissza sirjuk a régi szép játékokat ,mik csak 2-300-megások voltak mégis szépek ,szórakoztatók . Köszi .

  ma 15:25
 • narghile (L/42)

  Julianna, ne keresd! 2016-ban a hanyatló játékok és a legalább annyira hanyatló érdeklődés hiányában a szavazás elmaradt:D A csúcsjátékok azóta is hiányoznak;)

  ma 14:55
 • juliannasuto (L/61)

  Szeretném meg kérdezni,hogy 2016-os legjobb játékot sehol nem találom ,hová rejtettétek? Senkinek nem hiányoznak??

  ma 13:00
 • gyurgyalag (L/110)

  Igen, mer azok csak a fácsén műxenek -))) ♥

  tegnap 20:53
 • csopi13 (L/58)

  ♥♥♥♥♥♥♥ Kösziiiiiiii, hú de ügyi vagyok...Narg + okos :) Madárka elmagyarázta a face-n, de itt nem műxik..most már megy :)

  tegnap 16:41
 • narghile (L/42)

  +1 szivecske ♥ Csopi, úgy kell csinálni, hogy nyomod az altot+oldalt (nem felül) a 3-at, és a 3-at hamarabb elengeded. Puszi!

  ápr. 22 11:02
 • narghile (L/42)

  Remélem, már senki sincs behavazva, szép 7végét napsütéssel mindenkinek!

  ápr. 22 10:57
 • narghile (L/42)

  Karipapa, köszi így utólag, bár a jókívánságod töredéke se jött be, de azért jóóóvóóót:))

  ápr. 18 18:43
 • Karipapa01 (F/66)

  Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek. A hölgyek számára pedig sok locsolót. Sokféle kölnivel és finom házipálesz illattal! A termékenység nevéban :D

  ápr. 17 11:26
 • narghile (L/42)

  Nyuszpusz mindenkinek! Köszi, hogy a sonkás tojáshegyek mögül is bekukkantottatok:)

  ápr. 17 10:35

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 279

Látogatók az előző hónapban: 10493

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7738

Feliratkozottak: 1291

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez