Robin's Quest: A Legend Born
Így kellene ezt mindig csinálni, nem tartogatni a játékot a béta megjelenése után, hanem gyorsan, szépen tálalni nekünk:) Nem lesz könnyű, de mivel pár napja játszottunk vele, az eleje gyorsabban fog menni.
Ilyen ötletes, egyedi képi világú és érdekes játékkal rég volt dolgom. Azt hittem, nehezebben megy, de viszonylag hamar a végére értem. Jó lett volna, ha folytatódik még, mert egyetlen percét sem untam, a plakát és papírfecni gyűjtögetés is csak hozzátett a pörgős cselekményhez. Rengeteg helyszínt lehetett bejárni, mind szép és érdekes volt, és a Happy End sem maradt el. A játék kisebb hibáiról a cikkben olvashattok.
Filefactory
HOG-KALAND rovat
Találtam egy bogarat a játékban! A táblán a 4. nyílversenyre, ahol nincsenek ellenfelek, ne kattintsatok, mert nincs tábla, amire lőni lehet. Nem is tudtam kijönni, csak a feladatkezelővel. Azt nem értettem, hogy mi volt írva a papírra, ha valaki tudja, írjon. Köszi. Volt még kettő, a malomtól jobbra, ahol a fűrészt élesítettük, egyszer a HINT az összegyűjtött pénzre mutatott, a papír pedig középen fenn volt. A másik is talán ott, a segítségre nagyon gyorsan kellett kattolni, mert eltűnt, de ezt is meg lehetett oldani

Hozzászólások

balbalu  (F/56) 72.

Aranyos és kedves, imádtam íjászkodni, a végén szorongtam, nehogy meglépjen. 2 1/2év nem nagy idő, nagyon sokat változott a játékok felépítése.
Remélem nem én játszottam vele utolsóként! szerelmes vidám

2012. febr. 22. 20:04
Viky46  (L/52) 68.

Kicsikati gratula! Szerintem is jobb, ha magad jössz rá a dolgokra. Én kezdtem egyszer újra, és utána pörgött minden, nagyon élveztemvidám

2010. aug. 20. 12:41
sziam011  (L/60) 67.

Nekem sajnos máshol akadt el! A király asztalánál hiába állítottam be a megfelelő jeleket elakadt nem nyílt az asztal, solveval sem. Kár mert nagyon szuper volt, így a fináléról lemaradtam!

2010. aug. 20. 10:47
kicsikati  (L/40) 66.

Köszi Zsuzsa, de ha lehet inkább nem nézek bele. Úgy tűnik kezdek belerázódni, eddig nagyon nem értettem az összefüggéseket. Most épp a céltáblákra nyilazásnál tartok, de azt hiszem fáradt vagyok hozzá, még csak 2-t sikerült megnyernem, majd holnap újult erővel nekilátok. Tényleg egész jó játék cool Holnap ha elakadok, jövök. Amúgy Narg a papírcetliket nem adtam oda az ipsének és ezért nem tudtam továbbmenni. Aztán halam is csak 1 volt, utána keresztem is csak 3, de szép lassan megoldódott minden álmos ::kifulladva:: sziasztok

2010. aug. 19. 22:33
zsuzsa9661  (L/51) 65.

kicsikati: ha végképp elakadnál, itt beleleshetsz, ha akarsz. vidám http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=hu&sl=en&u=http://www.bigfishgames.com/blog/robins-quest-a-legend-born-walkthrough/&prev=/search%3Fq%3DRobin%2527s%2BQuest:%2BA%2BLegend%2BBorn%2Bv%25C3%25A9gigj%25C3%25A1tsz%25C3%25A1s%26hl%3Dhu&rurl=translate.google.hu&usg=ALkJrhjn6-5Gutp4azovcmslyGTulC0SOQ

2010. aug. 19. 21:41
narghile  (L/42) 64.

Itt volt szó a kovácsról és a halasrólvidám

2010. aug. 19. 19:48

Eredeti üzenet:

narghile:

Bocsi, nem vettelek észre. A papírfecni a legfontosabb, add a barátnak a réten. Ha van két halad, mérd meg a piacon és lesz késed. Ha befogtad az ökröt, az elvontatja a kocsit, és ott lesz egy láda. Ahhoz kovácsoltatni kell a piacon egy kütyüt a nálad lévő két fémdarabból. A fűcsomó később jön. Egyelőre ennyi, írj, ha megint elakadnál.

2010. aug. 17. 22:05
narghile  (L/42) 63.

Örülök Viky, és a többieknek egy tanács: Ha itt keresed valamire a megoldást, a jobb felső sarokban váltsd át az egy oldalon megjelenő hozzászólások számát 10-ről többre (attól függ mennyi volt addig), mert így nem kell lapozni, egyszerre átlátható az egész.

2010. aug. 19. 19:46

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • juliannasuto (L/61)

  Pontosan ..nekem is ez a véleményem . Vissza sirjuk a régi szép játékokat ,mik csak 2-300-megások voltak mégis szépek ,szórakoztatók . Köszi .

  ma 15:25
 • narghile (L/42)

  Julianna, ne keresd! 2016-ban a hanyatló játékok és a legalább annyira hanyatló érdeklődés hiányában a szavazás elmaradt:D A csúcsjátékok azóta is hiányoznak;)

  ma 14:55
 • juliannasuto (L/61)

  Szeretném meg kérdezni,hogy 2016-os legjobb játékot sehol nem találom ,hová rejtettétek? Senkinek nem hiányoznak??

  ma 13:00
 • gyurgyalag (L/110)

  Igen, mer azok csak a fácsén műxenek -))) ♥

  tegnap 20:53
 • csopi13 (L/58)

  ♥♥♥♥♥♥♥ Kösziiiiiiii, hú de ügyi vagyok...Narg + okos :) Madárka elmagyarázta a face-n, de itt nem műxik..most már megy :)

  tegnap 16:41
 • narghile (L/42)

  +1 szivecske ♥ Csopi, úgy kell csinálni, hogy nyomod az altot+oldalt (nem felül) a 3-at, és a 3-at hamarabb elengeded. Puszi!

  ápr. 22 11:02
 • narghile (L/42)

  Remélem, már senki sincs behavazva, szép 7végét napsütéssel mindenkinek!

  ápr. 22 10:57
 • narghile (L/42)

  Karipapa, köszi így utólag, bár a jókívánságod töredéke se jött be, de azért jóóóvóóót:))

  ápr. 18 18:43
 • Karipapa01 (F/66)

  Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek. A hölgyek számára pedig sok locsolót. Sokféle kölnivel és finom házipálesz illattal! A termékenység nevéban :D

  ápr. 17 11:26
 • narghile (L/42)

  Nyuszpusz mindenkinek! Köszi, hogy a sonkás tojáshegyek mögül is bekukkantottatok:)

  ápr. 17 10:35

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 279

Látogatók az előző hónapban: 10493

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7738

Feliratkozottak: 1291

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez