Phantasmat CE

A bétához azt írtam, hogy izgalmas és gyönyörű, ennél többet most sem tudok. Jó játékot mindenkinek:) Na, most már többet tudok, pl. azt, hogy megint nagyon magasra tették a lécet az alkotók. Már az is élmény, ahogy indul a játék, és ezt minden belépésnél megcsodáltam. Meseszép helyszíneken pörgött a cselekmény, és bár nagy hangsúly volt a klasszikus keresős részeken, még sem lassult be tőle a játék, gyorsan megleltem mindent, még az apró tárgyakat is. Azt hiszem, csúcsot javítottam a mini játékoknál, mert sok érdekes volt köztük, és a lassú HINT töltés miatt a legtöbbet meg is csináltam. A kedvencem a lámpa kapcsolgatós lett, mert a Return to Ravenhearst-öt juttatta eszembe, és amíg ott bőszen szentségeltem, itt már símán vettem az akadályt. Baromira élveztem az interaktív részleteket, kapcsolgattam a lámpákat, harangoztam mint egy őrült, szóval teljesen átmentem gyerekbe:) A végén rögtön rákattantam a bónuszra, ami jó kis levezetés volt a sokkal nehezebb alapjáték után. Ebben a részben a pénznyerő automatás mini  játék tetszett a legjobban. Csak ajánlani tudom mindenkinek, kihagyhatatlan, *-os 5-ös.

Filefactory
Vagy innen is le lehet 2 részletben tölteni:
http://tny.cz/75de9030

HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

GreenPinguin  (F/33) 59.

Akkor ezeket ajánlom nézd meg vidám!

Haunted Halls Green Hills Sanitarium
Stray Souls_Dollhouse Story
The Pahntom Of Opera House

2011. jún. 09. 17:09

Eredeti üzenet:

guatit:

Helo.

Végigvittem, nemrég találtam csak meg ezt a fajta játékot.
Ha van még ilyen stílusú , nyugodtan jöhetvidám
Külön jó volt, hogy nem kóvályogtam össze- vissza.

2011. febr. 09. 20:28
guatit  (L/36) 58.

Helo.

Végigvittem, nemrég találtam csak meg ezt a fajta játékot.
Ha van még ilyen stílusú , nyugodtan jöhetvidám
Külön jó volt, hogy nem kóvályogtam össze- vissza.

2011. febr. 09. 20:28
narghile  (L/42) 57.

Nem tudom, ki lehetett ilyen gyors, a magyarítás portálon még nincs fenn, és HO-t csak Eveboy fordít, 1-2 kivétellel. Ha gondolod, linkeld be ide, aztán majd kiderül, hogy tényleg az-evidám

2011. jan. 14. 14:26

Eredeti üzenet:

viperboy1:

ugy néz ki van magyarositás a game-hez ide nem tudom hogy kell feltölteni de ha valakinek szüksége van akkor keresen és oadaadomvidám

2011. jan. 13. 23:49
Angela1  (L/45) 54.

Sziasztok. Segítsetek légyszi. a kulcsokat merre találom a titkos ajtóhoz, 2 db hiányzik még, egy az akváriumban van, de azt még nem tudtam kiszedni és egy valahol máshol. Merre keressem már mindent bejártam. ha egy kis segítséget kapok megköszönöm.

2011. jan. 13. 07:30
Micimary  (L/49) 53.

Köszi! Megvilágosítottatok telefon ügyben vidám Úgyhogy egy szuszra le is nyomtam bónuszostól, és bár a sejhajom sajog, a munkámmal kicsit lemaradtam, de vigye kánya - nagyon élveztem vidám)

2011. jan. 13. 02:47
narghile  (L/42) 52.

Hogy is röhögnélek ki, amikor a Drawn 2-ben jó ideig nem tudtam a könyvtárból kimenni, mert elfelejtettem, hogy a csigalépcsőn át kell elhagyni az objektumotvidám

2011. jan. 12. 18:12

Eredeti üzenet:

noracska:

[color=red]
Eszmeletlen, milyen bena vagyok olykor. :D Szamtalanszor lifteztem a jatek soran, nem tudom, most utoljara miert akartam mindenaron a racson keresztul kijutni a felhok koze!!!!
Termeszetesen hatrafele kijutottam, megoldottam a feladatot, vegeztem, azt ennyi!

Vicky-nek koszonom a segitsegetvidám
[/color]

2011. jan. 12. 14:26
narghile  (L/42) 51.

Semmit nem jelent a kapcsolgatás, csak azt, hogy egy kissé infantilis vagyok debil Akárhol jártam, recepción, szobákban, minden alkalommal "gondosan" fel- és lekapcsoltam a lámpát, na jó, néha többször isvidám

2011. jan. 12. 18:10

Eredeti üzenet:

Micimary:

Ojvé, hátha valaki emlékszik rá: megtaláltam a telefonszámot, kis gond, hogy hat jegyű, a lakaton meg csak öt szám van, nem jövök rá, mit kell vele csinálni vidám

Narg, elbűvölten írtál a lámpa kapcsolgatásról: annak van valami funkciója? Fel sem merült bennem, hogy kezdeni kéne vele valamit vidám))

2011. jan. 11. 22:44
Már nem tag   50.

Megprobalom ujra megmagyarazni. A secret szonak megfelelo szamok a 732738 ezeket a szamokat tarcsazd ebben a sorrendben. Majd varsz egy pillanatot es valaszolni fog valaki telefonon keresztul es megad egy kodot,jegyezd le es az a kod kell a lakathoz.

2011. jan. 12. 17:52

Eredeti üzenet:

Micimary:

Ojvé, hátha valaki emlékszik rá: megtaláltam a telefonszámot, kis gond, hogy hat jegyű, a lakaton meg csak öt szám van, nem jövök rá, mit kell vele csinálni vidám

Narg, elbűvölten írtál a lámpa kapcsolgatásról: annak van valami funkciója? Fel sem merült bennem, hogy kezdeni kéne vele valamit vidám))

2011. jan. 11. 22:44

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • csopi13 (L/58)

  Narg drága, ez is több mint semmi !! Nem baj, ha nem hallasz, olvass, játssz :))))))) Én holnap, sőt h.után is jövök ellenőrizni, várom a lázgörbédet !! Gyógyulj, parancs :))

  tegnap 17:24
 • gerbera1 (L/105)

  megvan bocsátva :)

  tegnap 16:13
 • narghile (L/42)

  Bocsi, még mindig nincs energiám kommentekre, üzikre válaszolni, de ennél már csak jobban lehetek, nézzetek be holnap vagy h.után is. Puszi!

  tegnap 15:29
 • narghile (L/42)

  Jaj, most már adok valami életjelt! Azt nem mondom, hogy jól vagyok, sőt ugyanolyan xarul, mint eddig. Fülgyuszim lett, szidhatják a felmenőim, úgy se hallom. Antibiotikum, meg ami azzal jár... Köszi a jókívánságokat, Csopi teareceptje bejáratva, szövis statisztika megerősítve:)

  tegnap 14:58
 • gyurgyalag (L/110)

  Gyors gyógyulást, narg!

  jan. 22 11:51
 • gerbera1 (L/105)

  Azt hittem bedobsz hétvégére egy jó játékot :) gyógyulj meg...

  jan. 21 17:35
 • csopi13 (L/58)

  Óóóó, Narg :(((( Nem kell válaszolj, olvasni is ráérsz napok múlva, én + megyek és legázolom a tankommal a bacijaidat!! Küldök gyógypuszit, energiát és pikk-pakk gyógyulást kívánok, burkolj be 10 kiló citromot nyakon öntve Mici mackó bödönnyi mézecskéjével !! Siess vissza :))))

  jan. 21 08:57
 • narghile (L/42)

  Hogy erősítsem a járványos statisztikát, engem is legázolt az influenza. Bocsi, de most nem válaszolok senkinek. Szép 7végét mindenkinek!

  jan. 20 16:35
 • narghile (L/42)

  Nagyon helyes!!! Elképzeltelek, ahogy egy lánctalpassal rombolsz a városban, fut ki merre lát:)) Raboknak jót tesz a friss levegő, de gondolom, ők is örülnek a változatosságnak. Legalább dolgoznak a koszt-kvártéjért:)

  jan. 18 17:55
 • csopi13 (L/58)

  Hahó!! Ma is kukkolok ám :) Délután 1 picuri bétára volt időm, milyen jó volt :))))) Már annyi hó van a városban, hogy kihozták a rabokat is takarítani :) Lánctalpassal kell útra kelni :)))

  jan. 18 17:44

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 375

Látogatók az előző hónapban: 12324

Látogatók a jelenlegi hónapban: 9128

Feliratkozottak: 1287

Magazin helyezése: 4

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez