Nightfall Mysteries - The Asylum Conspiracy
Van aki még nem játszott az első résszel? Ha igen, akkor garantálom, hogy ez után fog:)
Most "kivételesen" jön egy lelkes beszámoló:) Változatos helyszíneket lehet bejárni ebben a horrorisztikus történetben,  az izgalom ott lapul minden zugban. Jók a minigémek, de a SKIP gomb sem feleslegesen figyelt a sarokban:D Szuper játék a fülétől a farkáig,  egy baja van, hogy nem tart örökké. Mindkét rész magas színvonalú, profi munka, én már el is kezdtem várni a harmadikat.
HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

Már nem tag   36.

Ez egyszerűen ÖRÖK game. Azért a kettő nem üti ennyire az első mércéjét. De itt volt, hogy a székkel dőltem a hirtelen jött jelentektől. :D
bónusz szerintem nsncs. én már 10-szer lefutottam és egyszer sem adott. XD

2011. ápr. 22. 09:11
madamhooch78  (L/38) 35.

A tükrökkel még messze nincs vége... csodálkozik Nekem tökéletesen működött,semmi hiba.Igaz,párszor rá kellett gyújtanom,mert már majdnem feladtam. ::kifulladva::

2010. aug. 25. 18:55

Eredeti üzenet:

gedina:

Ejha játék volna, ha nem fagyott volna le. szerintem a végkifejlet felé jártam(sok sok tükröm volt), amikor vissza kellett mennem valamiért, és a hintalovas szobába ragadtam. Nem tudtam kimenni, se visszamenni, most már tök fekete képernyő van. Megvan az inventoryban minden, megy a zene, müxik minden gomb, csak a játék nem. Újrakezdtem, hát most megint ugyanazon a helyen lefagyott. Bugos volna a játék?

2010. aug. 01. 20:54
zsuzsa9661  (L/50) 33.

A magazin jobb oldalán van a Letöltés rovat, ott elolvashatod, hogy - pl.: itt a hotfile-t - hogyan kell letölteni. Itt a játék képe alatt találod a linket/linkeket , ezekre kell rákattintani, majd követni a narghile által leírtakat. vidám

2010. aug. 07. 21:11

Eredeti üzenet:

zsuzsi64:

hogy lehet ezekkel a játékokkal játszani??

2010. aug. 07. 10:46
gedina  (L/44) 31.

Ejha játék volna, ha nem fagyott volna le. szerintem a végkifejlet felé jártam(sok sok tükröm volt), amikor vissza kellett mennem valamiért, és a hintalovas szobába ragadtam. Nem tudtam kimenni, se visszamenni, most már tök fekete képernyő van. Megvan az inventoryban minden, megy a zene, müxik minden gomb, csak a játék nem. Újrakezdtem, hát most megint ugyanazon a helyen lefagyott. Bugos volna a játék?

2010. aug. 01. 20:54
zsuzsa9661  (L/50) 30.

Attól tartok, hogy hibás volt a játék. szomorú Nekem pl. : az újra kiszabadítás után - amikor Viiggo-t kiszabadítottuk - minden eszköz a helyén volt, és minden eszköz az eszköztárban is megtalálható volt. szomorú Szerintem tuti, hogy hibás volt a végén a játék. szomorú

2010. júl. 31. 18:46

Eredeti üzenet:

narghile:

Megnéztem a végigjátszást, ott sem ír semmilyen bónusz játékról. Most meg vagyok nyugodva - vagy még sem? vidám

2010. júl. 31. 18:27

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/42)

  Nagyon helyes!!! Elképzeltelek, ahogy egy lánctalpassal rombolsz a városban, fut ki merre lát:)) Raboknak jót tesz a friss levegő, de gondolom, ők is örülnek a változatosságnak. Legalább dolgoznak a koszt-kvártéjért:)

  ma 17:55
 • csopi13 (L/58)

  Hahó!! Ma is kukkolok ám :) Délután 1 picuri bétára volt időm, milyen jó volt :))))) Már annyi hó van a városban, hogy kihozták a rabokat is takarítani :) Lánctalpassal kell útra kelni :)))

  ma 17:44
 • narghile (L/42)

  Jaj, Csopi! Már korábban is írtál Mama akrobatikus gyakorlatairól:) Remélem, a gyerekséghez az is hozzátartozik, hogy mindig szerencsésen abszolválja a mutatványokat. Az, hogy félszázas vagy, a legjobb, ami történhetett veletek és persze velünk. A pc-s gyereknek is tuti te vagy a nap bónusza:))

  ma 17:05
 • gyurgyalag (L/110)

  pluszt ad az élethez

  tegnap 23:46
 • gyurgyalag (L/110)

  Hajrá Csöpi! Mamával is, játékokkal is, félszázason - mert az valami behozhatatlan pluszt az élethez! -))))

  tegnap 23:45
 • csopi13 (L/58)

  Narg, köszi a kérdést, Mama megállíthatatlan :)) Már mind a 2 térde sebes, mert szőnyeget nézeget folyton és, hogy ki ne marja sebtapasszal takargatom, ettől úgy néz ki, mint a fiaim homokozós korszakuk idején :) igazából hinta : hol fent- hol lent, de vagyunk...boldogan !!!!

  tegnap 16:36
 • csopi13 (L/58)

  rohantam haza, kipróbáltam (addig töltöttem le, míg dógoztam) és igen !! Visszarohantam a sráchoz akitől vettem (szomszéd a bót) és lelkendeztem..szerintem még tetszik is neki, hogy csak félszázas vagyok :) ugyanis velem örül minden alkalommal :) csak ezek a fránya töltések ne lennének 4-5 órásak :(

  tegnap 16:30
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !! Narg én tetőtől-talpig 1 merő térgykalács vagyok :( Sütött picit a nap, de izibe fagyott is, így akkora jégcsapok meredeznek, hogy öngyilok alájuk állni !! Lelkendezem !!!!! Még (Madárka ügyesebb) nem értelek utol Titeket, de Véres Rózsit gyötröm !!! Jupppiiiiii :)Annyira örülök, ma

  tegnap 16:26
 • narghile (L/42)

  Veszem észre! Ma befagyott a hátsófelem. Nekem még múlt héten becsípődött, hogy majd szerdától lesz megint kemény minusz. Honnan vettem? Mindenesetre, felvettem a legvékonyabb téli szoknyám, hozzá rövidebb kabát, a térgyem kalácsa meg majdnem lefagyott:( Jöjjön a február, elegem van!!!!

  jan. 16 19:00
 • gyurgyalag (L/110)

  A mindenit, de gyorsan a januári kínálathoz értem!

  jan. 15 15:48

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 327

Látogatók az előző hónapban: 12324

Látogatók a jelenlegi hónapban: 6891

Feliratkozottak: 1286

Magazin helyezése: 5

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez