Mystery Trackers: The Void CE
A jó hír, hogy végre megjelent egy nagyon várt játék, a rossz meg az, hogy egyelőre csak ez a dupla linkes letöltés van. A FileFactry-t régen használtam így, és nem tudom, hogy mennyit kell várni a kettő közt. Én mindenesetre elkezdtem letölteni, és folytatom délután. (A két részt közös mappába kell tenni, utána az elsőt kibontani ugyanoda, és az új doksiból indul az exével) Megérte az az 5 hónap várakozás, persze mást nem is tehettünk. Nagyon király játék, elég könnyű, de a metrós résznél azért nyomtam hintet:) Külön kiemelném a keresős részeket, mert nem szívatni akartak vele, hanem szép új helyszíneket építettek a játékba, és jól látható, de trükkösen elrendezett tárgyak keresésével szórakoztattak. Most kezdem a bónusz játékot, meghagytam mára, mert így jobban bírom a koplalást a következő kedvencig.
Rapidgator
Filefactory
Uploadable
HOG-KALAND
rovat

Hozzászólások

narghile  (L/42) 47.

Én a 2 részest töltöttem le innen, és semmi baj nem volt vele. Láttam valahol 1 részest, ott viszont a valve gondot okozott, az Fileserve-re feltöltött cucc. Ha az itteni 1 részessel van a gond, jelezd légyszi, és leveszem.

2010. nov. 17. 17:07

Eredeti üzenet:

Jessygl:

Az oldalon lévő verzió nem bugos? Az erdőben a fészekben kell egy szelepet keresni (valve) és egy csavarkulcs fedi a képét. A strategy guide-ban látszódik a szelep, de a játékban nem. Más oldalakon jelezték ezt a hibát. Ha itt nem fordult elő, akkor letöltöm gyors.

2010. nov. 17. 07:31
Jessygl  (L/42) 46.

Az oldalon lévő verzió nem bugos? Az erdőben a fészekben kell egy szelepet keresni (valve) és egy csavarkulcs fedi a képét. A strategy guide-ban látszódik a szelep, de a játékban nem. Más oldalakon jelezték ezt a hibát. Ha itt nem fordult elő, akkor letöltöm gyors.

2010. nov. 17. 07:31
Brumcsi  (L/44) 45.

Iszonyú jó játék, még a Black Cat-et is felülmúlta nálam! Szórakoztató és igencsak nehéz elakadni benne, ami megint csak emeli a lazítás esélyeitvidám

2010. okt. 27. 22:59
Ancsika9  (L/43) 43.

XP van a gépemen, nem is nagyon értem, hogy miért nem menti el lebiggyeszt Jó játék lenne és már a vége felé jártam ...
Az egész délutáni nagy alvás alatt ezen dolgoztam vidám

2010. okt. 20. 17:24

Eredeti üzenet:

narghile:

Ancsika, WIN7 az op. rendszered? Esetleg állítsd át az exe beállításainál XP-re, de ez csak egy ötlet, mert látom, hogy a hócsukád jól telelett.

2010. okt. 20. 17:09
narghile  (L/42) 42.

Szerencsére kevés játékhoz kell az angol, de azért úgy rád ragad 1-2 év alatt, hogy észre sem veszed. Én már a kijutósoknál EG24-en is hiába fordítom le a játékot guglival, rá kell tennem az egeret, hogy lássam az angolt, mert sokkal jobban értem, mint azt a bikkfanyelvre ferdített magyartvidám

2010. okt. 20. 17:12

Eredeti üzenet:

margoanyu:

nagyon tetszett. bár nem tudok angolul,mégis sikerült a végéig jutnom.jó hosszú volt,de egy cseppet sem bántam.köszönet érte vidám

2010. okt. 19. 22:03
narghile  (L/42) 41.

Ancsika, WIN7 az op. rendszered? Esetleg állítsd át az exe beállításainál XP-re, de ez csak egy ötlet, mert látom, hogy a hócsukád jól telelett.

2010. okt. 20. 17:09

Eredeti üzenet:

Ancsika9:

Nagyon morcos vagyok ::duhos:: Kétszer fogtam neki, harmadszorra már el sem kezdem, nem menti el..... Több órám veszett így kárba szomorú

2010. okt. 20. 17:03
margoanyu  (L/67) 39.

nagyon tetszett. bár nem tudok angolul,mégis sikerült a végéig jutnom.jó hosszú volt,de egy cseppet sem bántam.köszönet érte vidám

2010. okt. 19. 22:03
gedina  (L/44) 38.

vidám Gondoltam visszamegyek a bónuszomért. Pikkpakk eljutottam egy darabig, abbahagytam, visszamentem, erre megint előröl kell kezdenemszomorú
Most nem vágyom rá harmadszor, elraktározom kicsit későbbre, egy- két hónap múlva, amikor kicsit már elfelejtettem, akkor végigcsinálom egy ültő helyembevidám

2010. okt. 19. 17:57

Eredeti üzenet:

narghile:

Azért ha befejeződik az előadás az operában, menj vissza, mert érdemes megnézni a bónuszt is. Talán nem is a játék kedvéért, hanem a nagyon profi, rajzfilmbe illő animációért, ahogy repked a helikopter, stb.

2010. okt. 18. 17:01

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • gyurgyalag (L/110)

  Igenis, jelentkeztem! -)))

  tegnap 21:26
 • narghile (L/42)

  Margoanyu,majd ha razz cserél, rögtön kopizok én is:))

  tegnap 21:04
 • margoanyu (L/67)

  Hali :) én meg olvasgatlak titeket :))) és várom, hogy narg lecserélje a wave of time 2 gator 2. részéből az egyiket elsőre :)

  tegnap 20:39
 • csopi13 (L/58)

  :)))))))))))))))))))))))))))) Hol vannak a többiek ?????...na jó. Lehet fellőtték a pizsit ????

  tegnap 19:59
 • narghile (L/42)

  és......én meg Neked:)))

  tegnap 18:25
 • csopi13 (L/58)

  Én meg neked :)))))))

  tegnap 18:18
 • narghile (L/42)

  Én épp itt és épp neked válaszolgattam:))

  tegnap 17:53
 • csopi13 (L/58)

  Jééééé!! Hol van mindenki ??? Napoztok talán ??? Tessék előkerülni !!!!! Jelenlétit jövök este lecsekkolom :)))))

  tegnap 17:37
 • csopi13 (L/58)

  Wircsi!! Szia!!Jajj, ha jön a tavasz örökké eszembe juttok, Te és a sarud :)Mekkora lehet mát a legényke? A lányok? Húú, még több millió kérdésem lenne..ne tünj el, hiányzol, mi is szeretünk!! Mindörökké !!!!!! :)))))))))

  márc. 26 11:01
 • narghile (L/42)

  Wircsiiii:) Ha nem is lógsz dogon, azért ne vedd el a lehetőséget magadtól és tőlünk. Hiányzol, de megértelek. Legalább annyit, hogy melózol már? Ja, és én is szeretlek, mert a régi dolgokat nem felejtem ám:))

  márc. 24 18:13

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 332

Látogatók az előző hónapban: 10048

Látogatók a jelenlegi hónapban: 9664

Feliratkozottak: 1288

Magazin helyezése: 6

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez