Magic Encyclopedia - Moon Light

A bőség zavara:)))) Két ilyen játék egy napon, ezt el sem hiszem!!!
Nagyon jó játék, kb. mint az első rész. Mindenkinek ajánlom.


Rapidshare (Explorer alatt nem működik)
KALAND rovat

Hozzászólások

Laszy  (L/66) 35.

Klassz játékok. Egy fél nap alatt végigvittem, és remekül szórakoztam. Most kezdek rákapni az ilyen típusú játékok ízére! Köszike!

2011. aug. 30. 19:18
gerbera1  (L/56) 32.

ugy emlékszem hogy 3X8

2009. júl. 07. 21:31

Eredeti üzenet:

foldiandi:

Köszi!Sikerült(a tüzet nem élesztettem fel).A mini játékban a tejet hogy kell elosztani?Nem enged tovább!Valaki?

2009. júl. 06. 22:10
narghile  (L/42) 31.

Mielőtt játszottam vele, már olvastam a hozzászólásokat, guvadt a szemem, hogy mindet megtaláljamvidám Persze, nem sikerült, 2 hiányzott. Ha nem írtátok volna, hogy nincs vége, talán én is előbb abbahagytam volnavidám

2009. júl. 07. 16:38

Eredeti üzenet:

Skerina:

na így már tényleg sikerültvidám gondoltam h jelentenek valamit azok a kristályok amik az épületek felett lebegnek, de én azt hittem, h ott nincs meg ahol nem lebeg vidám így hát rossz helyen keresgéltem őket, és a segítséget is hiába nyomkodtam azon a pályákon:D mekkora béna vagyok néha csaj

2009. júl. 07. 13:26
Bunnyos  (L/29) 30.
Skerina  (L/44) 29.

na így már tényleg sikerültvidám gondoltam h jelentenek valamit azok a kristályok amik az épületek felett lebegnek, de én azt hittem, h ott nincs meg ahol nem lebeg vidám így hát rossz helyen keresgéltem őket, és a segítséget is hiába nyomkodtam azon a pályákon:D mekkora béna vagyok néha csaj

2009. júl. 07. 13:26

Eredeti üzenet:

narghile:

Igen, úgy. Amikor azt írja, hogy nincs meg minden gyémánt, menj vissza a térképhez (jobbra fent a gömb), és ahol még van, ott lebeg felette egy kő. Megtalálni a segítséggel is meg lehet, utána pedig kapsz még egy könnyű pályát, ahol újra gyűjtögetni kell. Ha az meg van, akkor tényleg végevidám Nagyon tetszett!!!!

2009. júl. 06. 20:08
narghile  (L/42) 27.

Arra már nem emlékszem, de ha feltöltődik alul a nyilas kör, akkor továbbenged.

2009. júl. 07. 06:26

Eredeti üzenet:

foldiandi:

Köszi!Sikerült(a tüzet nem élesztettem fel).A mini játékban a tejet hogy kell elosztani?Nem enged tovább!Valaki?

2009. júl. 06. 22:10

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • csopi13 (L/58)

  Narg drága, ez is több mint semmi !! Nem baj, ha nem hallasz, olvass, játssz :))))))) Én holnap, sőt h.után is jövök ellenőrizni, várom a lázgörbédet !! Gyógyulj, parancs :))

  tegnap 17:24
 • gerbera1 (L/105)

  megvan bocsátva :)

  tegnap 16:13
 • narghile (L/42)

  Bocsi, még mindig nincs energiám kommentekre, üzikre válaszolni, de ennél már csak jobban lehetek, nézzetek be holnap vagy h.után is. Puszi!

  tegnap 15:29
 • narghile (L/42)

  Jaj, most már adok valami életjelt! Azt nem mondom, hogy jól vagyok, sőt ugyanolyan xarul, mint eddig. Fülgyuszim lett, szidhatják a felmenőim, úgy se hallom. Antibiotikum, meg ami azzal jár... Köszi a jókívánságokat, Csopi teareceptje bejáratva, szövis statisztika megerősítve:)

  tegnap 14:58
 • gyurgyalag (L/110)

  Gyors gyógyulást, narg!

  jan. 22 11:51
 • gerbera1 (L/105)

  Azt hittem bedobsz hétvégére egy jó játékot :) gyógyulj meg...

  jan. 21 17:35
 • csopi13 (L/58)

  Óóóó, Narg :(((( Nem kell válaszolj, olvasni is ráérsz napok múlva, én + megyek és legázolom a tankommal a bacijaidat!! Küldök gyógypuszit, energiát és pikk-pakk gyógyulást kívánok, burkolj be 10 kiló citromot nyakon öntve Mici mackó bödönnyi mézecskéjével !! Siess vissza :))))

  jan. 21 08:57
 • narghile (L/42)

  Hogy erősítsem a járványos statisztikát, engem is legázolt az influenza. Bocsi, de most nem válaszolok senkinek. Szép 7végét mindenkinek!

  jan. 20 16:35
 • narghile (L/42)

  Nagyon helyes!!! Elképzeltelek, ahogy egy lánctalpassal rombolsz a városban, fut ki merre lát:)) Raboknak jót tesz a friss levegő, de gondolom, ők is örülnek a változatosságnak. Legalább dolgoznak a koszt-kvártéjért:)

  jan. 18 17:55
 • csopi13 (L/58)

  Hahó!! Ma is kukkolok ám :) Délután 1 picuri bétára volt időm, milyen jó volt :))))) Már annyi hó van a városban, hogy kihozták a rabokat is takarítani :) Lánctalpassal kell útra kelni :)))

  jan. 18 17:44

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 375

Látogatók az előző hónapban: 12324

Látogatók a jelenlegi hónapban: 9128

Feliratkozottak: 1287

Magazin helyezése: 4

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez