Love Chronicles 2: The Sword and the Rose

Ezt a játékot kétszer ismételtük bétaként, épp itt az ideje, hogy a végét is megismerjük, mert az eleje nagyon jó.
Én megint nagyon lelkes vagyok, szerintem is a legjobbak közt van a helye ennek a játéknak. Nem untam magam egyáltalán, pedig kétszer kellett elkezdenem, mert én sem hoztam fel a létrát a pincéből, mielőtt beomlott. Pedig előtte olvastam egy hozzászólást, ami épp erről szólt, de sajnos átsiklottam felette. Megint úgy voltam, mint a Princess Isabellánál, pillanatok alatt odaértem, és amikor feljutottam az emeletre, akkor indult be igazán a sztori. A legjobban a játékszoba tetszett, a királyfi és a sárkány, és az érintésre megszólaló egyéb játékok. A minigémeket még én is szerettem, sokat megoldottam közülük, és külön élveztem a kütyük összerakását, mert igazán elmés kis szerkezeteket álmodtak meg a fejlesztők. Az elején nagyon utáltam a keresős részeket, még annyi szöget, csavart, anyámtyúkját összehordani... Szürke volt és unalmas, de a bónuszban sok minden megváltozott, biztos az átok elmúltával megszínesedett minden, így a keresős részek is. Azt hittem, a pókház lesz az egyetlen különleges momentum, de az ásítozó gombák, az egértől jóllakott, doromboló macska, és a vakondfejű, kuncogó kis valami a tűzhelynél meggyőztek arról, hogy itt is ügyeltek a részletekre, és komolyan vették a szórakoztatásunkat. Az átok elmúltával a kezdőoldal is megváltozott, és olyan szép lett, hogy ki is cseréltem az eredetileg felrakott képpel. Gondolkodtam, hogy mennyi pontot adjak, mert a létrás hiba eléggé kapitális, de a Linda Hyde féle szutyok meggyőzött arról, hogy még így is jár a 10 pont, csak azt a kis csillagot nem teszem mellé.

Filefactory

HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

eper333  (L/59) 26.

Az ásító gombák nekem is nagyon tetszettek, de a macsekot is többször megdoroboltattam, azzal a kis előreálló bajuszávat édi volt.

2011. jún. 23. 00:04
zsuszu  (L/44) 24.

Sziasztok!
A pókháznál járok, már a pókháló is felgyújtva,minden kész
de az az átkozott kar nincs meg aminek a bokorban kellene lenni.
Van ilyen?
Valaki segítsen!!
köszi

2011. jún. 18. 06:49
Ancsika9  (L/43) 23.

vidám Ez volt a kivétel, ami mint tudjuk erősíti a szabályt angyal Az esetek 99 %-ban bejön az értékelésed nálam vidám

2011. jún. 11. 10:18

Eredeti üzenet:

narg:

Ancsika, hát ezért kell az én értékelésem? Van neked jól fejlett és önálló véleményed, mondhatok én bármit...vidámvidámvidám

2011. jún. 10. 18:25
narg  (L/42) 22.

Ancsika, hát ezért kell az én értékelésem? Van neked jól fejlett és önálló véleményed, mondhatok én bármit...vidámvidámvidám

2011. jún. 10. 18:25

Eredeti üzenet:

Ancsika9:

Hát végre vége.... szomorú Egy hétig tartott, ez már önmagában elmond mindent, inkább ettem, aludtam,vasaltam stb... Tulajdonképpen azt se tudom miért játszottam végig csaj biztos becsületből vidám Nagyon uncsi volt. Máté alszik, megyek és megnézem Drakulát vidám

2011. jún. 09. 13:19
Ancsika9  (L/43) 21.

Hát végre vége.... szomorú Egy hétig tartott, ez már önmagában elmond mindent, inkább ettem, aludtam,vasaltam stb... Tulajdonképpen azt se tudom miért játszottam végig csaj biztos becsületből vidám Nagyon uncsi volt. Máté alszik, megyek és megnézem Drakulát vidám

2011. jún. 09. 13:19
pildi  (L/49) 18.

sziasztok!
Nekem nem volt vele semmi problémám cool. Mindenkinek más tetszik, nekem ez is nagyon tetszett. Köszönet érte narghile.

2011. jún. 04. 16:36
Arma  (L/29) 17.

Pont így vagyok vele én is. Olyan átlagos, már egy kicsit unalmas volt, egy kis humor kellett volna, meg egy kis beszéd... debil

2011. jún. 04. 10:42

Eredeti üzenet:

gyurgyalag:

Érdekes egy darab volt. Helyenként piszkosul untam, de időnként úgy megf... na jó, gondolkodtatott, hogy csak na. Ezzel együtt csak 1 minigame volt, amit skip-eltem, már nem emlékszem, melyik, de egyszerűen nem sikerült rájönnöm, hogy is kéne csinálnom, amit kéne. Valami kör alakú gombok voltak, amiket a helyükre kellett volna tenni, de akármivel próbálkoztam, nem történt semmi.
Imádtam az összerakós cuccokat, néha nagyon viccesek voltak. Kár, hogy kevés humor volt benne, mert ahol áldoztak rá, ott nagyon tetszett. Az ásító gombák a bónuszban, a ház, ami rovarlábakon izeg-mozog.
Szóval, a helyenként leülő játék ellenére kifejezetten szórakoztató volt.

2011. jún. 03. 10:45

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • juliannasuto (L/61)

  Pontosan ..nekem is ez a véleményem . Vissza sirjuk a régi szép játékokat ,mik csak 2-300-megások voltak mégis szépek ,szórakoztatók . Köszi .

  ma 15:25
 • narghile (L/42)

  Julianna, ne keresd! 2016-ban a hanyatló játékok és a legalább annyira hanyatló érdeklődés hiányában a szavazás elmaradt:D A csúcsjátékok azóta is hiányoznak;)

  ma 14:55
 • juliannasuto (L/61)

  Szeretném meg kérdezni,hogy 2016-os legjobb játékot sehol nem találom ,hová rejtettétek? Senkinek nem hiányoznak??

  ma 13:00
 • gyurgyalag (L/110)

  Igen, mer azok csak a fácsén műxenek -))) ♥

  tegnap 20:53
 • csopi13 (L/58)

  ♥♥♥♥♥♥♥ Kösziiiiiiii, hú de ügyi vagyok...Narg + okos :) Madárka elmagyarázta a face-n, de itt nem műxik..most már megy :)

  tegnap 16:41
 • narghile (L/42)

  +1 szivecske ♥ Csopi, úgy kell csinálni, hogy nyomod az altot+oldalt (nem felül) a 3-at, és a 3-at hamarabb elengeded. Puszi!

  ápr. 22 11:02
 • narghile (L/42)

  Remélem, már senki sincs behavazva, szép 7végét napsütéssel mindenkinek!

  ápr. 22 10:57
 • narghile (L/42)

  Karipapa, köszi így utólag, bár a jókívánságod töredéke se jött be, de azért jóóóvóóót:))

  ápr. 18 18:43
 • Karipapa01 (F/66)

  Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek. A hölgyek számára pedig sok locsolót. Sokféle kölnivel és finom házipálesz illattal! A termékenység nevéban :D

  ápr. 17 11:26
 • narghile (L/42)

  Nyuszpusz mindenkinek! Köszi, hogy a sonkás tojáshegyek mögül is bekukkantottatok:)

  ápr. 17 10:35

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 279

Látogatók az előző hónapban: 10493

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7738

Feliratkozottak: 1291

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez