Hidden Mysteries - Vampire Secrets
Ezek szerint nem volt véletlen, hogy a legutóbbi bétánál már négy részt engedett játszani. Aki azt végigvitte, annak már egyszerűbb lesz, de remélem, hogy még tartogat sok meglepetést ez a játék. Jön a szokásos beszámoló:) Nagyon szépen felépített, érdekes játék. Jók a keresős részek,  változatosak a helyszínek, és a segítség is pont annyi volt, amennyi kellett. A legjobban az tetszett, hogy az utolsó rész sem ült le, éppen hogy megkoronázta az egészet, mert még összetettebb és bonyolultabb volt, mint az előzőek. Úgy látszik, most ez a divat, hőseink itt is elhajókáztak a végén:D
Hotfile
Fileserve (Slower Download)
KALAND rovat

Hozzászólások

HOGnoob  (F/29) 35.

Üdv!
Most játszottam le a játékot, nem tudom hogy mennyire aktuális még a dolog nektek:D Látom hogy sokan bajba vagytok egy dll fájl hiánya miatt. Csak szólok,
annyit kell vele csinálni, hogy lefuttattok egy OpenAl installer nevű cuccot.
Fél mega az egész, több helyen fenn van rágugliztok meglesz. A gomb nyomása
után egyből felpattan hogy installation complete és a játék utána már fut. Nekem legalább is. vidám Remélem segített.

2014. jún. 15. 16:13
narghile  (L/42) 33.
2011. júl. 01. 14:39

Eredeti üzenet:

mellini:

sajnos nekem is kiírja a dll-hibát. letöltöttem de most valami belépési pontot nem talál, úgyhogy törlöm a játékot szomorú

2011. júl. 01. 13:14
narghile  (L/42) 30.

Először azt hittem, romlik a memóriám, de nem, ilyen játék itt nincs és nem is játszottam vele. Azért szívesen segítek,itt van a végigjátszás.
http://www.adventuregames.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=319:agathachristieevilunderthesunnyaralogyilkosok&catid=3:vegigjatszasok&Itemid=53
Ha legközelebb ilyen gondod van, írd be a gugliba a címet és írd utána, hogy végigjátszás, általában az ilyen kalandjátékokhoz van mindig segítség.
Még annyi, ha bármi van, írj a Fórumba (3. cikk) mert ez egy másik játék, és elég furán mutat itt az üzidvidám

2010. okt. 09. 11:24

Eredeti üzenet:

anitacska0:

Szia Agatha Christie nyaraló gyilkosok című játékot játszom most. Kellene egy kis segítség a levélnél nem bírom tovább vinni előre is köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. okt. 08. 21:54
anitacska0  (L/37) 29.

Szia Agatha Christie nyaraló gyilkosok című játékot játszom most. Kellene egy kis segítség a levélnél nem bírom tovább vinni előre is köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. okt. 08. 21:54
Már nem tag   28.
narghile  (L/42) 26.

Ezt az oldalt könyvjelzőzd, itt van az ABC-s kereső.

2010. aug. 22. 17:07

Eredeti üzenet:

narghile:

Ezt töltsd le, és bontsd ki a játék mappájába (Free Download).
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?openal32
Ha máskor is lesz olyan, hogy dll fájlt hiányol, akkor a kezdőoldalon http://www.dll-files.com ABC-be szedve bármelyiket megtalálod.

2010. aug. 22. 16:50

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • gyurgyalag (L/110)

  Gyors gyógyulást, narg!

  tegnap 11:51
 • gerbera1 (L/105)

  Azt hittem bedobsz hétvégére egy jó játékot :) gyógyulj meg...

  jan. 21 17:35
 • csopi13 (L/58)

  Óóóó, Narg :(((( Nem kell válaszolj, olvasni is ráérsz napok múlva, én + megyek és legázolom a tankommal a bacijaidat!! Küldök gyógypuszit, energiát és pikk-pakk gyógyulást kívánok, burkolj be 10 kiló citromot nyakon öntve Mici mackó bödönnyi mézecskéjével !! Siess vissza :))))

  jan. 21 08:57
 • narghile (L/42)

  Hogy erősítsem a járványos statisztikát, engem is legázolt az influenza. Bocsi, de most nem válaszolok senkinek. Szép 7végét mindenkinek!

  jan. 20 16:35
 • narghile (L/42)

  Nagyon helyes!!! Elképzeltelek, ahogy egy lánctalpassal rombolsz a városban, fut ki merre lát:)) Raboknak jót tesz a friss levegő, de gondolom, ők is örülnek a változatosságnak. Legalább dolgoznak a koszt-kvártéjért:)

  jan. 18 17:55
 • csopi13 (L/58)

  Hahó!! Ma is kukkolok ám :) Délután 1 picuri bétára volt időm, milyen jó volt :))))) Már annyi hó van a városban, hogy kihozták a rabokat is takarítani :) Lánctalpassal kell útra kelni :)))

  jan. 18 17:44
 • narghile (L/42)

  Jaj, Csopi! Már korábban is írtál Mama akrobatikus gyakorlatairól:) Remélem, a gyerekséghez az is hozzátartozik, hogy mindig szerencsésen abszolválja a mutatványokat. Az, hogy félszázas vagy, a legjobb, ami történhetett veletek és persze velünk. A pc-s gyereknek is tuti te vagy a nap bónusza:))

  jan. 18 17:05
 • gyurgyalag (L/110)

  pluszt ad az élethez

  jan. 17 23:46
 • gyurgyalag (L/110)

  Hajrá Csöpi! Mamával is, játékokkal is, félszázason - mert az valami behozhatatlan pluszt az élethez! -))))

  jan. 17 23:45
 • csopi13 (L/58)

  Narg, köszi a kérdést, Mama megállíthatatlan :)) Már mind a 2 térde sebes, mert szőnyeget nézeget folyton és, hogy ki ne marja sebtapasszal takargatom, ettől úgy néz ki, mint a fiaim homokozós korszakuk idején :) igazából hinta : hol fent- hol lent, de vagyunk...boldogan !!!!

  jan. 17 16:36

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 415

Látogatók az előző hónapban: 12324

Látogatók a jelenlegi hónapban: 8753

Feliratkozottak: 1287

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez