Hallowed Legends 2: The Templar CE

Végre mehetünk Párizsba! Szerintem ez sokkal jobb, mint az első rész. A bétából legalábbis ez derült ki. Mostanában már többször láttuk, de ez volt az első olyan játék, ahol az Inventory tárgyait is használni kellett a keresős részeknél.
Hát, ez csúcs volt. Annyira profin bánnak az élőszereplős grafikai megoldásokkal, hogy csak lesek minden alkalommal. Újításuk a keresős részekben igencsak feldobta az egész játékot. Persze okozott izgalmat is, mert mire meglett a levélbontó kés, már rég elfelejtettem, hol kell használni. De pont ez volt a jó az egészben, harcba szállni hanyatló memóriámmal. Ennek ellenére, imádtam a rengeteg bejáratot és kijáratot, mert szépen voltak tagolva a helyszínek nagyobb egységei. Néha azért kellett a hint, de mégiscsak elegánsabb, mint SG-t kukkolni. A keresősök, mint már említettem, szuperek, a minijátékok is nagyon változatosak. Kedvencem a vége felé van, amikor a kocsis zsebeiben kell kutakodni. Hát az a logikai folyamat valami mesés volt. És a galambok... Ilyen gazdag fajtaválaszték még a galambkiiállításokon sincs. Persze nem járok ilyen helyekre, de kapcsiból lefogadom, hogy ott nincs pl. döglött galamb, vagy galamb csontváz. Ahogy gyűltek, úgy szorult össze a szívem, mert azt hittem, 50 után vége lesz, de szerencsére még tartott egy darabig az izgalmas rémmese. Kedvenc szereplőm nekem is a bolond pasi lett, ez még színészi teljesítménynek is kiváló. A zene is nagyon ott van, és szuper volt az is, amikor a zenedoboz összerakása után egy darabig zenedobozos dallamokat hallhatunk. Van bónusz is, rövid, de velős, az Additional Content-ben találjátok. Én nagyon csípem az Elephant Games stílusát, szeretem azt az igényességet, ahogy minden részletet kidolgoznak. Egy melléfogásukon kívül még rossz játékot nem láttam tőlük, és most is van nyálcsoris cuccuk is. Én már alig várom, és természetesen jár a 10 pont.

Filefactory 1. rész       Filefactory 2. rész
Fileserve 1. rész          Fileserve 2. rész
Uploadstation 1. rész    Uploadstation 2. rész
A linkek párhuzamosan tölthetők, a név és a kulcs a következő:
Név:    
RAZZ@DOWNTURK.INFO/GAMES
Kulcs:   5740-E17B-6081-E7AA-CC67-59A7-3B52
HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

narg  (L/42) 33.

Nekünk sem volt az, nincs hozzá magyarítás. Amikhez van, azokat a "játékok magyarítással" rovatban találod.

2012. szept. 23. 09:33

Eredeti üzenet:

zotya9106:

hali nemtudja valaki honnan lehet leszedni magyarosítást hozzá mert nekem nem magyar

2012. szept. 22. 19:22
mkaniko  (L/49) 31.

Teljesen VIOlettel, nagyon sokszor logikátlan volt, én nem is a hintet, hanem egyenesen az SG-t böngésztem, elveimmel ellentétben. Tudtam, hogy már mind kijátszottátok, így nem kérdeztem, henem lestem. lebiggyeszt Hiába szép a grafika, jó a zene, ha görcsölök és ez miatt nem tudom élvezni a játékot az nálam nem ér 8 pontnál többet. sapkás Sajnálom, mert nem lett volna rossz. Azért is fejeztem be ilyen sokára, mert a múltkor elakadtam és teljesen elfelejtkeztem róla. csaj

2011. dec. 09. 17:18
Vi0let  (L/32) 30.

Nem volt rossz. Videóbejátszásokban még mindig viszik a prímet, de szokásomtól eltérően gyakran nyomkodtam a hintet - nekem sokszor logikátlan volt. Lehet, hogy csak az én agyam járt túlzottan a földön, bár az elefántra én is rájöttem - véletlenül -, emlékszem, valahol az elején nem értettem, mit kéne tenni, és a 6 éves hugom (imád "keresni") találta ki, hogy mit kéne oda használnom vidám . Azért korrekt kis játék volt, és csak egy valamiért nem érte el nálam a maximumot: egyszerűen, mert a Shamain jobban tetszett. kicsúfol

2011. nov. 22. 23:13
Kismokus  (L/49) 29.

Köszönöm, a fileserve segítségével sikerült leszednem! (Éppen akkor, amikor Te is írtál Nekem.) vidám On-line sugallat!

2011. nov. 13. 20:31

Eredeti üzenet:

narghile:

Le kell szedni újra...és újra, ameddig nem azonos a méret a letöltő oldalon lévő mérettel.

2011. nov. 13. 20:21
narghile  (L/42) 28.

Le kell szedni újra...és újra, ameddig nem azonos a méret a letöltő oldalon lévő mérettel.

2011. nov. 13. 20:21

Eredeti üzenet:

Kismokus:

Szia Narg!

Úgy látszik, hogy ezzel sincs szerencsém! szomorú
Ezt is le tudom tölteni, de a nyitásnál megjelenik az üzenet: sérült fájl
A gépemben van a hiba, vagy "bennem"? vidám

2011. nov. 13. 16:59
Kismokus  (L/49) 27.

Szia Narg!

Úgy látszik, hogy ezzel sincs szerencsém! szomorú
Ezt is le tudom tölteni, de a nyitásnál megjelenik az üzenet: sérült fájl
A gépemben van a hiba, vagy "bennem"? vidám

2011. nov. 13. 16:59
gyurgyalag  (L/110) 26.

Igaz, ami igaz, ez tényleg remekbe szabott játék volt. Sőt, hosszú idő óta az első, amelyiknek a bónusz-pályája van olyan jó, mint a teljes játék.
Hát mostan igen elégedett vagyok csaj

2011. nov. 13. 06:52
pepper  (L/47) 25.

Majd később fogsz találni egy kést,(levélnyitó, vagy valami ilyesmi, nem tudom a nevét)azzal kell kinyitni a borítékot.De a rubinra egyelőre nincs szükséged.A gátnál jártál már?úgy emlékszem a rag.szalag ott kell.Én sokat nézegettem a SG-t,és a hint is hasznos, szépen elmondja hova menj.Segítség nélkül nem tudtam volna megcsinálni.

2011. nov. 12. 22:28

Eredeti üzenet:

Canett:

Sziasztok!

Kérlek segítsetek egyszerűen nem tudok tovább menni. Van 3 db érmém az 5-ből, van 2 töviskoszorúm, egy ezüst pénzem, fúrom, arany elefánt, ragasztószalag, meg nitrogén. A renoválós szobában nem tudom kinyitni a borítékot, amiben a rubint van. Hogyan kell vagy mivel tudom kinyitni? Láttam más is kérdezte ezt már, de mivel senki nem írta, így most megakadtam. A segítségbe is belenéztem, de persze ott nem jelezték, ezt valamiért kihagyták.

A segítséget előre is köszönöm.

2011. nov. 12. 21:01
Canett  (L/30) 24.

Sziasztok!

Kérlek segítsetek egyszerűen nem tudok tovább menni. Van 3 db érmém az 5-ből, van 2 töviskoszorúm, egy ezüst pénzem, fúrom, arany elefánt, ragasztószalag, meg nitrogén. A renoválós szobában nem tudom kinyitni a borítékot, amiben a rubint van. Hogyan kell vagy mivel tudom kinyitni? Láttam más is kérdezte ezt már, de mivel senki nem írta, így most megakadtam. A segítségbe is belenéztem, de persze ott nem jelezték, ezt valamiért kihagyták.

A segítséget előre is köszönöm.

2011. nov. 12. 21:01

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • juliannasuto (L/61)

  Pontosan ..nekem is ez a véleményem . Vissza sirjuk a régi szép játékokat ,mik csak 2-300-megások voltak mégis szépek ,szórakoztatók . Köszi .

  ma 15:25
 • narghile (L/42)

  Julianna, ne keresd! 2016-ban a hanyatló játékok és a legalább annyira hanyatló érdeklődés hiányában a szavazás elmaradt:D A csúcsjátékok azóta is hiányoznak;)

  ma 14:55
 • juliannasuto (L/61)

  Szeretném meg kérdezni,hogy 2016-os legjobb játékot sehol nem találom ,hová rejtettétek? Senkinek nem hiányoznak??

  ma 13:00
 • gyurgyalag (L/110)

  Igen, mer azok csak a fácsén műxenek -))) ♥

  tegnap 20:53
 • csopi13 (L/58)

  ♥♥♥♥♥♥♥ Kösziiiiiiii, hú de ügyi vagyok...Narg + okos :) Madárka elmagyarázta a face-n, de itt nem műxik..most már megy :)

  tegnap 16:41
 • narghile (L/42)

  +1 szivecske ♥ Csopi, úgy kell csinálni, hogy nyomod az altot+oldalt (nem felül) a 3-at, és a 3-at hamarabb elengeded. Puszi!

  ápr. 22 11:02
 • narghile (L/42)

  Remélem, már senki sincs behavazva, szép 7végét napsütéssel mindenkinek!

  ápr. 22 10:57
 • narghile (L/42)

  Karipapa, köszi így utólag, bár a jókívánságod töredéke se jött be, de azért jóóóvóóót:))

  ápr. 18 18:43
 • Karipapa01 (F/66)

  Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek. A hölgyek számára pedig sok locsolót. Sokféle kölnivel és finom házipálesz illattal! A termékenység nevéban :D

  ápr. 17 11:26
 • narghile (L/42)

  Nyuszpusz mindenkinek! Köszi, hogy a sonkás tojáshegyek mögül is bekukkantottatok:)

  ápr. 17 10:35

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 279

Látogatók az előző hónapban: 10493

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7738

Feliratkozottak: 1291

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez