Grim Facade: Mystery of Venice CE

Mondtam, hogy tartsatok ki! Megjött a nagyon várt játék az ERS Game Studios jóvoltából. A linkek párhuzamosan tölthetők, nekem már csordogál, kb. 1/2 óra van hátra.
Most sem csalódtam az ERS Game Studios-ban, a színvonal ugyanolyan, mint régebbi játékaiknál, gyönyörű képi világ, izgalmas történet, örökké megújuló minigémek, pl. a színháznál lévő kép- potyogtatós játék, amit persze nem tudtam megcsinálni, de attól még nagyon értékeltem.
A helyszín most valóságos, Velence nyújtja a hátteret az eltűnt lányok utáni nyomozásnak, és ha ez a team hozzányúl valamihez, akkor Velence tényleg életre kel, a lagúnák csillogó víztükre, a gyönyörű gondolák és épületek már önmagukban is garantálják a felejthetetlen élményt. Nem fukarkodnak a helyszínekkel, és a keresős részek is mindig tartogatnak valami meglepetést. A játék maga nem nehéz, logikusan épül egymásra minden, a megtalált tárgyaknak szinte rögtön lehet tudni a helyét, csak az fura egy kicsit, hogy az inventory néha teljesen kiürül. Jó a bónusz is. ami leginkább a város alatti csatornarendszerben játszódik, és alkalmunk van visszanézni olyan helyekre is, amiket már korábban bejártunk. A végén nagyon örültem, mert ezt a történetet is folytatják, és remélem, hogy 3-ig meg sem állnak, mint az imádott Puppet Show-ban.
Arról is írok, ami nem tetszett, a zenét túl lájtosnak, szinte komolytalannak éreztem. A zene akkor igazi, ha  tudja fokozni az izgalmat, a borzongást, itt viszont zavart, hogy tangóritmusra kellett tárgyat keresni, és a többi zene is inkább báli hangulatot idézett, pedig nem bálba voltunk hivatalosak, hanem egy gonosz álarcost üldöztünk órákon át.
Ennek ellenére a 10 pontot bőven megérdemli, viszont a csillaghullás most elmarad:)

Filefactory 1. rész 
Filefactory 2. rész  
1 részes:
Uploaded
HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

narghile  (L/42) 60.

A filefactory-s linkek működnek, de ezt is megpróbálhatod:
http://uploaded.to/file/9tblyvw9

2012. márc. 03. 11:28

Eredeti üzenet:

zillah:

Helló valaki segítene hogy tudom ezt a játékot letölteni? köszi
csaj

2012. márc. 03. 10:57
macska56  (L/60) 58.

A játék nagyon szép és kellemes, de 3x kellett abbahagynom (más dolgom volt ) és miden alkalommal újra kellett kezdeni. Nem tárolja a lejátszott játékot??? Szép játék és szeretem, de ez igy akkor is uncsi. Nem tudja Valaki, miért csinálja ezt?? Még a játékos nevet sem menti el!!! Tudtok valami megoldást erre a problémára, jártatok igy Ti is??? SEGITSÉÉG!!???? Köszi szégyenlős

2011. júl. 02. 21:05
margoanyu  (L/67) 57.

nekem sem megy. mindhárom letöltéssel kísérleteztem. a kicsomagolás után jön az extract. no ez mindnél eljut 72 %-ig és error. mérges mérges mérges

2011. júl. 01. 19:41
Már nem tag   56.

Az, hogy nem engedi telepíteni, az konkrétan mit jelent? Milyen hibát ír ki?

2011. jún. 30. 19:54

Eredeti üzenet:

akatona:

Köszönöm, nagyon aranyos vagy, hogy így segíteni akarsz. Letöltöttem és egyiket se engedi telepíteni.

2011. jún. 30. 17:04
akatona  (L/47) 55.

Köszönöm, nagyon aranyos vagy, hogy így segíteni akarsz. Letöltöttem és egyiket se engedi telepíteni.

2011. jún. 30. 17:04

Eredeti üzenet:

Már nem tag:

A videokártya utolsó drivere itt van: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=16835&lang=eng&wapkw=(82945G+XP) Töltsd le (Download gomb) és telepítsd!

A legutolsó DirectX itt van: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35 Töltsd le (Download gomb) és telepítsd!

Mindkettőt érdemes frissíteni, ha nem a legfrissebb van fent.

2011. jún. 29. 20:32
Már nem tag   54.

A videokártya utolsó drivere itt van: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=16835&lang=eng&wapkw=(82945G+XP) Töltsd le (Download gomb) és telepítsd!

A legutolsó DirectX itt van: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35 Töltsd le (Download gomb) és telepítsd!

Mindkettőt érdemes frissíteni, ha nem a legfrissebb van fent.

2011. jún. 29. 20:32

Eredeti üzenet:

akatona:

Hát bántottalak én Téged??? vidám

Azért megtaláltam vidám a videokártya: Intel(R) 82945G Express Chipset Family
A gépem: Pentium(R) 4 CPU e.20 GHz
3.19 GHZ, 1,99 GB RAM
Microsoft Windows XP Professional 2002 verzió Szervizcsomag 3

2011. jún. 29. 18:18
akatona  (L/47) 53.

Hát bántottalak én Téged??? vidám

Azért megtaláltam vidám a videokártya: Intel(R) 82945G Express Chipset Family
A gépem: Pentium(R) 4 CPU e.20 GHz
3.19 GHZ, 1,99 GB RAM
Microsoft Windows XP Professional 2002 verzió Szervizcsomag 3

2011. jún. 29. 18:18

Eredeti üzenet:

Már nem tag:

Klasszikus, sokat mondó hibaüzenet :D Innentől csak ötletelek: frissítsd a DirectX-et, tedd fel a videokártyád legutolsó driverét, frissítsd a Windowst. Ez mellett a játék oldalán ez van: System Requirements: OS: Windows XP/Vista, CPU: 1.4 GHz, RAM: 1280 MB, DirectX: 9.0, Hard Drive: 763 MB. Innen megint a DirectX az egyik kérdés, a másik pedig az, hogy az 1GB memória megvan a gépedben?

2011. jún. 28. 19:38
Már nem tag   52.

Az a sanda gyanúm, hogy a sok szép effekt valamelyikén hasal el a videokártya. Van külön kártya a gépedben? Vagy csak valami alaplapi? És ha alaplapi (de külön kártyánál is!), akkor annak fel van telepítve a saját vezérlőprogramja, vagy azzal megy, amit a Windows a telepítéskor azt felismerve magától felrakott?

2011. jún. 29. 08:51
ZoraShakti  (L/38) 51.

Az én sokatmondó error msg-em: GrimFacade_MysteryOfVeniCE.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

Mint említettem memória 3Gb, proci 2*2,4; WinXP SP3, DirectX 9.0 .

A játékból kilép, kidobja ezt az üzenetet. Ha újrapróbálom, akkor a megállás előtti feladattól visszajön, és amint azt megcsináltam, megint kidob.

2011. jún. 28. 22:22

Eredeti üzenet:

narghile:

Írd le konkrétan a hibát, Killjoy talán tud segíteni.

2011. jún. 27. 18:47

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • juliannasuto (L/61)

  Pontosan ..nekem is ez a véleményem . Vissza sirjuk a régi szép játékokat ,mik csak 2-300-megások voltak mégis szépek ,szórakoztatók . Köszi .

  ma 15:25
 • narghile (L/42)

  Julianna, ne keresd! 2016-ban a hanyatló játékok és a legalább annyira hanyatló érdeklődés hiányában a szavazás elmaradt:D A csúcsjátékok azóta is hiányoznak;)

  ma 14:55
 • juliannasuto (L/61)

  Szeretném meg kérdezni,hogy 2016-os legjobb játékot sehol nem találom ,hová rejtettétek? Senkinek nem hiányoznak??

  ma 13:00
 • gyurgyalag (L/110)

  Igen, mer azok csak a fácsén műxenek -))) ♥

  tegnap 20:53
 • csopi13 (L/58)

  ♥♥♥♥♥♥♥ Kösziiiiiiii, hú de ügyi vagyok...Narg + okos :) Madárka elmagyarázta a face-n, de itt nem műxik..most már megy :)

  tegnap 16:41
 • narghile (L/42)

  +1 szivecske ♥ Csopi, úgy kell csinálni, hogy nyomod az altot+oldalt (nem felül) a 3-at, és a 3-at hamarabb elengeded. Puszi!

  ápr. 22 11:02
 • narghile (L/42)

  Remélem, már senki sincs behavazva, szép 7végét napsütéssel mindenkinek!

  ápr. 22 10:57
 • narghile (L/42)

  Karipapa, köszi így utólag, bár a jókívánságod töredéke se jött be, de azért jóóóvóóót:))

  ápr. 18 18:43
 • Karipapa01 (F/66)

  Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek. A hölgyek számára pedig sok locsolót. Sokféle kölnivel és finom házipálesz illattal! A termékenység nevéban :D

  ápr. 17 11:26
 • narghile (L/42)

  Nyuszpusz mindenkinek! Köszi, hogy a sonkás tojáshegyek mögül is bekukkantottatok:)

  ápr. 17 10:35

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 279

Látogatók az előző hónapban: 10493

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7738

Feliratkozottak: 1291

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez