Gravely Silent - House of Deadlock CE

A béta tetszett a kommentelőknek és nekem is, a bolhányi tárgyakért viszont én kérek elnézést:) A Filesonic nálam nem akart működni, remélem, ez egyedi probléma.
Hatalmas élménnyel ajándékoztak meg a játék fejlesztői, még most is ott van az agyam. Gépiesen kalapálom a billentyűzetet, mert minél előbb le akarom írni, mit érzek, de kell még egy kis idő, hogy el tudjak szakadni ettől a meseszép világtól. Ilyen változatos, helyszínekben gazdag játékkal  már rég találkoztam. Élmény volt minden egyes ajtónyitás, és soha nem csalódtam az új helyekben. Nagyon tetszett, hogy minden zegzugot jól át kellett fésülni, mert cuccok és feladatok tömkelegével volt megszórva az utolsó egérlyuk is. A keresős részekben a tárgyak egyre csak nőttek, legalábbis én úgy láttam, ami azt jelenti, hogy annyira lényegtelen volt már a méret, mert bőven kárpótoltak az események. Nem kellett 58 fejszét találni, az az 1 addig volt az Inventory-ban, amíg szükség volt rá.  Mindent aprólékosan végig kellett csinálni, pl. a kútnál vödör a láncra, letekerés, feltekerés, vagyis élt az egész, mintha a valóság rajzolt változata lenne. A minigémeket is szorgalmasan csinálgattam, mert érdekesek voltak. Azt azért elárulom, hogy a fiókos szekrénynél vért izzadtam, mire az összeset becsuktam:D:D:D Aztán meg jött a felismerés, hogy pont fordítva kell:) Ez viszont nem a játékot minősíti, hanem engem, és ezért magamnak kiosztok egy 1-est, a játéknak pedig egy csillagos 10-est.

Filefactory
HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

Wandering  (L/56) 33.

Hát én nagy-nagy lemaradásban vagyok a játékokkal, ezt most sikerült végigvinni, nálam csillagos 20-as! A Vogat Interactivos fiúk mindig is jó játékokat csináltak, de ez mindent felülmúlt. Mindenben! A minigame-ket én is ki szoktam hagyni, de ezeket meg lehetett csinálni, a fiókos szekrénynél én is úgy jártam, mint Narg vidám Logikus, változatos, szép, mit mondjak még? El vagyok ragadtatva!

2011. júl. 20. 13:48
noracska  (L/38) 31.

HUHH!!!
A jatek nagyon jo volt, 1 dolgot leszamitva, de az teljesen az en bajom legyen: sulyos arachnofobiaban szenvedek gyerekkorom ota...
Emiatt tobbszor letettem, majd visszatertem, okozott kellemtlen perceketszomorú
De a tobbi resze nagyon rendben voltvidám

2011. máj. 05. 13:40
Ancsika9  (L/43) 30.

Szia! Sajnos mostanában ez nálam is gyakran megtörténik, szinte mindig ugyanaz a hiba (unexpected end of rar). Egyébként ez valami gépfüggő dolog... mert én többnyire az asztali gépen töltök le ami egy régebbi gép és elég lassú is, itt mostanában kb 50 % a rosszul sikerült letöltés. mérges A laptopom, nagyon új még egy gyors mobilnettel, ha ott töltök az mindig működik. vidám

2011. ápr. 12. 18:41

Eredeti üzenet:

voice24:

Sziasztok!
Általánosságban szeretném csak kérdezni, hogy mindenki úgy van-e, mint én, vagy csak én vagyok balfék:
az itt lévő játékok nagy többségét csak sokadik nekifutásra tudom letölteni, legtöbbször magától leáll a letöltés (hol 20-30, hol akár 98%-nál). Ritkán van olyan szerencsém, hogy első próbálkozásra le tudom szedni. Pedig megpróbáltam letöltés vezérlővel is, de úgy sem volt jobb a helyzet.
Szóval ez egy általános dolog ezeknél a hotfile és társai oldalaknál, vagy nálam van valami bibi?

2011. ápr. 11. 20:31
voice24  (F/48) 29.

Sziasztok!
Általánosságban szeretném csak kérdezni, hogy mindenki úgy van-e, mint én, vagy csak én vagyok balfék:
az itt lévő játékok nagy többségét csak sokadik nekifutásra tudom letölteni, legtöbbször magától leáll a letöltés (hol 20-30, hol akár 98%-nál). Ritkán van olyan szerencsém, hogy első próbálkozásra le tudom szedni. Pedig megpróbáltam letöltés vezérlővel is, de úgy sem volt jobb a helyzet.
Szóval ez egy általános dolog ezeknél a hotfile és társai oldalaknál, vagy nálam van valami bibi?

2011. ápr. 11. 20:31
Arma  (L/29) 28.

Takarítás megvolt, persze a gépemen. Már fut, szalad cool

2011. ápr. 10. 19:33

Eredeti üzenet:

Arma:

Lehet, hogy takarítás lesz a gépen. Nem egyszer csinálta már ezt velem... szégyenlős

2011. ápr. 10. 12:03

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • juliannasuto (L/61)

  Pontosan ..nekem is ez a véleményem . Vissza sirjuk a régi szép játékokat ,mik csak 2-300-megások voltak mégis szépek ,szórakoztatók . Köszi .

  ma 15:25
 • narghile (L/42)

  Julianna, ne keresd! 2016-ban a hanyatló játékok és a legalább annyira hanyatló érdeklődés hiányában a szavazás elmaradt:D A csúcsjátékok azóta is hiányoznak;)

  ma 14:55
 • juliannasuto (L/61)

  Szeretném meg kérdezni,hogy 2016-os legjobb játékot sehol nem találom ,hová rejtettétek? Senkinek nem hiányoznak??

  ma 13:00
 • gyurgyalag (L/110)

  Igen, mer azok csak a fácsén műxenek -))) ♥

  tegnap 20:53
 • csopi13 (L/58)

  ♥♥♥♥♥♥♥ Kösziiiiiiii, hú de ügyi vagyok...Narg + okos :) Madárka elmagyarázta a face-n, de itt nem műxik..most már megy :)

  tegnap 16:41
 • narghile (L/42)

  +1 szivecske ♥ Csopi, úgy kell csinálni, hogy nyomod az altot+oldalt (nem felül) a 3-at, és a 3-at hamarabb elengeded. Puszi!

  ápr. 22 11:02
 • narghile (L/42)

  Remélem, már senki sincs behavazva, szép 7végét napsütéssel mindenkinek!

  ápr. 22 10:57
 • narghile (L/42)

  Karipapa, köszi így utólag, bár a jókívánságod töredéke se jött be, de azért jóóóvóóót:))

  ápr. 18 18:43
 • Karipapa01 (F/66)

  Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek. A hölgyek számára pedig sok locsolót. Sokféle kölnivel és finom házipálesz illattal! A termékenység nevéban :D

  ápr. 17 11:26
 • narghile (L/42)

  Nyuszpusz mindenkinek! Köszi, hogy a sonkás tojáshegyek mögül is bekukkantottatok:)

  ápr. 17 10:35

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 279

Látogatók az előző hónapban: 10493

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7738

Feliratkozottak: 1291

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez