Fear for Sale: The Mystery of McInroy Manor

A tegnap délutánom és a mai napom egy nagy családi banzáj körül forgott, de közben mindig erre az elátkozott játékra gondoltam. Korán is ébredtem, és megnéztem, mizu van a játékkal. Új linkeket találtam, és sikerült végigjátszanom. A visszajelzésekből az derült ki, hogy nem mindenkinek sikerült. Mára megint új linkek vannak, ismét cserélem a régieket. Akinél volt régebbi letöltés, mindenképpen kezdje új néven. A játék egyébként meseszép, kiemelkedően logikus, és nem kell hozzá végigjátszás, Nekem már csak a bónusz van hátra, és alig várom, hogy visszamehessek.

Filefactory
HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

mkaniko  (L/49) 82.

Imádom a HOG játékokat, de ez már majdnem az őrületbe kergetett. Először a pincénél befejezte a játékot, töltöttem le másikat és 3.,4.,5.,-et, de mindnél elakadtam a bilincsnél, ahogy sok hozzászóló. Erre ide tévedtem a hotdogra, innen a link alapján letöltöttem és szotyi leírása szerint telepítettem és indítottam a játékot és láss csodát (mert én már annak érzem ennyi sikertelen próbálkozás és ötödik néven újra kezdés után) így működik vidám vidám vidám
Ezek után rögtön regisztráltam is, hogy ezt meg tudjam köszönni, főleg SZOTYINAK vidám vidám vidám Na megyek is, mert még nem játszottam végig, de ma addig le nem fekszek
Ha elakadok legközelebb csak ide lépek be, még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek

2010. dec. 03. 20:09
crytika  (L/49) 81.

Hát én nem voltam tőle elragadtatva.Sokkal jobb játékok is vannak itt,Az extrát már kifejezetten untam. lebiggyeszt lebiggyeszt lebiggyeszt lebiggyeszt

2010. dec. 02. 18:34
narghile  (L/42) 80.

De jó, hogy írod, mindjárt bekerülvidám

2010. nov. 29. 17:23

Eredeti üzenet:

Mizseiag:

Bónuszostól, mindenestől most jutottam a végére. Remélem, hogy bekerül a legjobbak közé vidám

2010. nov. 29. 16:00
Kelso  (F/34) 78.

Nah én is kitoltam, jó volt nagyon.Szerencsére a demó verzió végétől tudtam folytatni, nem tudom ,h lehet ilyen okos a gépemvidám
Le is volt már törölve, a betán kb két hete szaladtam végig, majd uninstall, törlés, de mégis onnan tudtam folytani.Szóval ennyivel volt rövidebb a gameplay, 2 ültőben játszottam végig.
\o/

2010. nov. 27. 03:18
szotyi44  (F/53) 75.

szia bambi, először telepítettem a játékot és berakta magát a c:\games könyvtárba.
utána a bfginstallert indítottam, aztán meg a c:\games\Fear.for.Sale.Mystery.of.McInroy.Manor.CE.RPK könyvtárból a F6047T1L.exe-t, mivel nekem csak ez az exe volt benne. persze ez nem volt jó, de mégis történt valami, mert a bigfish berakta a játékot a c:\program files\Fear for Sale - The Mystery of McInroy Manor Collector's Edition könyvtárba is, ahol az UnlockGame.bfg -re klikkeltem, és elkezdte kikódolni vagy mi. de itt várni kell egy kicsit amíg kikódolja, aztán vagy szól magától, hogy kész van, vagy kattints a LaunchGame.bfg -re is. szóval, elsőre úgy tűnt, hogy nem történik semmi, de aztán mégis sikerült.
később már mindig a bigfish game manager-ből indítottam a játékot, az ikonja kint van az asztalon.
kicsit bonyolult lett, bocsi, de remélem azért érthető valamennyire.
ha esetleg nem sikerülne, akkor próbáld meg, hogy a keygen könyvtárban elindítod a Fear4Sale_MMM.exe-t, mert itt megjelent egy fekete ablak és ott is írt valamit, aztán ezután próbálkozz megint a bigfish game manager-rel.
remélem sikerülni fog!
sok szerencsét!

2010. nov. 24. 16:21

Eredeti üzenet:

bambi24:

Szotyi, nekem is ezt a hibaüzenetet írja ki, hogy sikerült továbbjutnod??? Segíts! Köszi előre is...

2010. nov. 24. 13:05
olcsi18  (L/54) 74.

a fileserveres engedi letölteni. jobbra alul lent katt, valószínűleg kidob egy kódot, azt írd be, visszaszámol és mehet a letöltés. most próbáltam működik

2010. nov. 24. 15:48

Eredeti üzenet:

Hantu:

Hali mindenkinek. Segítsetek pls. A Hotfile-os link nem mükszik hiába kattolok rá, a fileserveres meg nem engedi letölteni a játékot. Honnan tudnám még leszedni?

2010. nov. 24. 15:00
Hantu  (F/41) 73.

Hali mindenkinek. Segítsetek pls. A Hotfile-os link nem mükszik hiába kattolok rá, a fileserveres meg nem engedi letölteni a játékot. Honnan tudnám még leszedni?

2010. nov. 24. 15:00

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/42)

  Nagyon helyes!!! Elképzeltelek, ahogy egy lánctalpassal rombolsz a városban, fut ki merre lát:)) Raboknak jót tesz a friss levegő, de gondolom, ők is örülnek a változatosságnak. Legalább dolgoznak a koszt-kvártéjért:)

  ma 17:55
 • csopi13 (L/58)

  Hahó!! Ma is kukkolok ám :) Délután 1 picuri bétára volt időm, milyen jó volt :))))) Már annyi hó van a városban, hogy kihozták a rabokat is takarítani :) Lánctalpassal kell útra kelni :)))

  ma 17:44
 • narghile (L/42)

  Jaj, Csopi! Már korábban is írtál Mama akrobatikus gyakorlatairól:) Remélem, a gyerekséghez az is hozzátartozik, hogy mindig szerencsésen abszolválja a mutatványokat. Az, hogy félszázas vagy, a legjobb, ami történhetett veletek és persze velünk. A pc-s gyereknek is tuti te vagy a nap bónusza:))

  ma 17:05
 • gyurgyalag (L/110)

  pluszt ad az élethez

  tegnap 23:46
 • gyurgyalag (L/110)

  Hajrá Csöpi! Mamával is, játékokkal is, félszázason - mert az valami behozhatatlan pluszt az élethez! -))))

  tegnap 23:45
 • csopi13 (L/58)

  Narg, köszi a kérdést, Mama megállíthatatlan :)) Már mind a 2 térde sebes, mert szőnyeget nézeget folyton és, hogy ki ne marja sebtapasszal takargatom, ettől úgy néz ki, mint a fiaim homokozós korszakuk idején :) igazából hinta : hol fent- hol lent, de vagyunk...boldogan !!!!

  tegnap 16:36
 • csopi13 (L/58)

  rohantam haza, kipróbáltam (addig töltöttem le, míg dógoztam) és igen !! Visszarohantam a sráchoz akitől vettem (szomszéd a bót) és lelkendeztem..szerintem még tetszik is neki, hogy csak félszázas vagyok :) ugyanis velem örül minden alkalommal :) csak ezek a fránya töltések ne lennének 4-5 órásak :(

  tegnap 16:30
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !! Narg én tetőtől-talpig 1 merő térgykalács vagyok :( Sütött picit a nap, de izibe fagyott is, így akkora jégcsapok meredeznek, hogy öngyilok alájuk állni !! Lelkendezem !!!!! Még (Madárka ügyesebb) nem értelek utol Titeket, de Véres Rózsit gyötröm !!! Jupppiiiiii :)Annyira örülök, ma

  tegnap 16:26
 • narghile (L/42)

  Veszem észre! Ma befagyott a hátsófelem. Nekem még múlt héten becsípődött, hogy majd szerdától lesz megint kemény minusz. Honnan vettem? Mindenesetre, felvettem a legvékonyabb téli szoknyám, hozzá rövidebb kabát, a térgyem kalácsa meg majdnem lefagyott:( Jöjjön a február, elegem van!!!!

  jan. 16 19:00
 • gyurgyalag (L/110)

  A mindenit, de gyorsan a januári kínálathoz értem!

  jan. 15 15:48

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 327

Látogatók az előző hónapban: 12324

Látogatók a jelenlegi hónapban: 6891

Feliratkozottak: 1286

Magazin helyezése: 5

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez