Death at Fairing Point: A Dana Knightstone Novel

Itt a 2. ajándék, a kép önmagáért beszél. Igaza volt Szendinek és Angelának, tényleg a Love Stories in Time: The Mysterious Painter című béta lett az egyik karácsonyi ajándékunk. Akkor a csicsamicsa jelző jutott róla eszembe, de nem rossz értelemben. Szerencsére végig maradt a színvonal, akár Angliába vagy Párizsba csöppentem, egy darabig csak a számat tárottam a kidolgozottságtól és a színharmóniától. A történet és a játékmenet egy pillanatig sem ült le, és a végén a szívem szakadt volna, ha nem jut eszembe, hogy van bónusz játék. Ott még rátettek egy lapáttal, megnyílt egy újabb szoba, és a könyvszekrény mögé is bejutottam, ami igazi meglepi volt. Sajnos nem ígértek folytatást, a sztori túl kerek volt, de nagyon szeretnék ezzel a csapattal újra romantikázni, várom a következő munkájukat.

Depositfiles
Filefactory
HOG-KALAND rovat

Hozzászólások

maya40  (L/47) 35.

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ennek a játéknak nincs olyan bónusz-ajándéka, mint pl. a Grim Facade: Mystery of Venice-nek? Egy angol nyelvű oldalon valami olyasmit láttam, hogy ez is adna jutalomképpen háttérképeket és egyebeket, (bocs, de nem beszélek angolul, csak tapogatózom) de nálam semmi ilyesmi nem bukkant fel, pedig teljesen kijátszottam a bónuszjátékot is. (Kétszer az egészet!!!)
Annyira szépek a belső terek az épületekben és az angliai szintben a medencés előkert, reméltem, hogy találok róla valami háttérnek való képet.
Van valami ötletetek?

2011. jún. 30. 09:24
Brumcsi  (L/44) 34.

Gyönyörű játék és viszonylag könnyű, kellemes mini game-ekkel tarkítva. Ugyanakkor mégsem unalmas. Nagyon tetszett, köszönet értevidám

2011. jan. 15. 00:11
narghile  (L/42) 30.

Úgy emlékszem, nem mindig van ott a recepciós. Nézd a végigjátszást (Strategy Guide), az segíteni fog.

2011. jan. 08. 15:03

Eredeti üzenet:

rencsibaba6:

Sziasztok, nagyon tetszik a játék, de nem tudom mi történt mert a 3 fejezetben nincs ott a recepciós, és nem tudok beszélni vele! Miért van ez? SEGÍTSETEK légyszi!!! Köszi, Reni

2011. jan. 08. 14:16
rencsibaba6  (L/28) 29.

Sziasztok, nagyon tetszik a játék, de nem tudom mi történt mert a 3 fejezetben nincs ott a recepciós, és nem tudok beszélni vele! Miért van ez? SEGÍTSETEK légyszi!!! Köszi, Reni

2011. jan. 08. 14:16

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • juliannasuto (L/61)

  Pontosan ..nekem is ez a véleményem . Vissza sirjuk a régi szép játékokat ,mik csak 2-300-megások voltak mégis szépek ,szórakoztatók . Köszi .

  ma 15:25
 • narghile (L/42)

  Julianna, ne keresd! 2016-ban a hanyatló játékok és a legalább annyira hanyatló érdeklődés hiányában a szavazás elmaradt:D A csúcsjátékok azóta is hiányoznak;)

  ma 14:55
 • juliannasuto (L/61)

  Szeretném meg kérdezni,hogy 2016-os legjobb játékot sehol nem találom ,hová rejtettétek? Senkinek nem hiányoznak??

  ma 13:00
 • gyurgyalag (L/110)

  Igen, mer azok csak a fácsén műxenek -))) ♥

  tegnap 20:53
 • csopi13 (L/58)

  ♥♥♥♥♥♥♥ Kösziiiiiiii, hú de ügyi vagyok...Narg + okos :) Madárka elmagyarázta a face-n, de itt nem műxik..most már megy :)

  tegnap 16:41
 • narghile (L/42)

  +1 szivecske ♥ Csopi, úgy kell csinálni, hogy nyomod az altot+oldalt (nem felül) a 3-at, és a 3-at hamarabb elengeded. Puszi!

  ápr. 22 11:02
 • narghile (L/42)

  Remélem, már senki sincs behavazva, szép 7végét napsütéssel mindenkinek!

  ápr. 22 10:57
 • narghile (L/42)

  Karipapa, köszi így utólag, bár a jókívánságod töredéke se jött be, de azért jóóóvóóót:))

  ápr. 18 18:43
 • Karipapa01 (F/66)

  Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek. A hölgyek számára pedig sok locsolót. Sokféle kölnivel és finom házipálesz illattal! A termékenység nevéban :D

  ápr. 17 11:26
 • narghile (L/42)

  Nyuszpusz mindenkinek! Köszi, hogy a sonkás tojáshegyek mögül is bekukkantottatok:)

  ápr. 17 10:35

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 279

Látogatók az előző hónapban: 10493

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7738

Feliratkozottak: 1291

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez