Dark Tales 3: Edgar Allan Poe's - The Premature Burial CE

Azt hiszem ez a játék nem igényel különösebb kommentet. Aki már játszott az előzőekkel vagy a bétával, tudja, hogy csak a legjobbra számíthat:)
Az ERS Game Studios még soha nem okozott csalódást, a 3. Poe novella is telitalálat. A korai temetés egy nő titokzatos haláláról, vagyis élve eltemetéséről szól, ami engem könyvalakban biztos nem foglalna le, de HOG-kalandként maga alá temetett, együltő helyemben végigjátszottam:) Már reggel tudtam, hogy szabad lesz a délutánom, és alig bírtam másra koncentrálni, annyira vártam, hogy végre elkezdhessem. Igazi élmény volt minden perce, közepesen nehéz, és szerencsére nincs hint, csak a keresős részeknél. Persze volt elakadásom, lazán elhagytam az ecsetet még az elején, és amikor figyelmeztettek, hogy a kézzel festés nem fog összejönni, bejártam újra mindent, és csak a véletlennek köszönhető, hogy észrevettem a falon a képet. Pedig mindent át szoktam nézni, de ez most valahogy kimaradt. Innentől aztán felgyorsultak az események, és a keresősökben próbáltam magam lelassítani, vagyis nem használtam segítséget, hogy jó sokáig tartson. Egyébként is olyan szép mind, tele aranyos feladatokkal,  tükörrel összerakott szív, kígyót elzáró, lepottyanó kő, stb. Annyi ötlet van bennük felhalmozva, hogy ezeket tudtam csak megjegyezni. Mostanában egyre jobban koncentrálok a minijátékokra is, csak hármat kellett átugranom. A legjobban a korok és uralkodók párosítása és a nagy kapu számkódjának kirakása tetszett. Pedig először fogalmam sem volt, hogy kerülnek majd a számos golyók a helyükre, de a végére nagyon belejöttem. Tudom, most sokan azt mondjátok, hogy könnyűek voltak:) Ezzel én is tisztában vagyok, de figyelembe véve képességeimet, mégis sikerélmény volt mind, a tangramosok különösen. Ja, majdnem elfelejtettem a bónuszban a csatorna elzárást. A 3 közül az volt az egyik, amit nem tudtam megcsinálni, viszont a zseniális hangeffekt miatt sürgősen fel kellett keresnem a lakás legkisebb helyiségét:)
Már az alapjátékban is okoztak meglepetést a váratlanul felbukkanó új helyszínek, de a bónusz maga volt a csúcs. A  titkos alagutak és ajtók ismerős helyekre vittek, mégis változatos volt az utolsó percig. Ez a játék minimum 10-est és még egy csomó csillagot érdemel, és ha "kedves fordítóink" kiszemelik újabb áldozatukat, nem bánnám, ha erre esne a választás:)

Filesonic 1. rész       Filesonic 2. rész
Fileserve 1. rész       Fileserve 2. rész
Filefactory 1. rész    Filefactory 2. rész
A linkek párhuzamosan tölthetők.
HOG-KALAND
rovat

Hozzászólások

szalai_laci  (F/45) 50.

Sziasztok! Sajnos, már egyik link sem él. Lehetséges lenne újra feltenni? Csupa jókat írtok róla, így most fel vagyok csigázva. Köszi előre is!

2014. okt. 25. 10:28
szalai_laci  (F/45) 49.

Sziasztok! Sajnos, más egyik link sem él. Lehetséges lenne újra feltenni? Csupa jókat írtok róla, így most fel vagyok csigázva. Köszi előre is!

2014. okt. 25. 10:23
macska56  (L/60) 48.

Ez a játék olyan, mint egy jó könyv, amit újra és újra elolvas az ember.És mindig talál benne új érdekes és addig fel nem fedezett részletecskéket.3 x játszottam végig.!! És még mindig Vaaauh. vidám

2011. okt. 24. 12:31

Eredeti üzenet:

csopi13:

Egy "macskától" a Vau ?? Látom örömödben félrebeszélsz vidám de bevallom , hogy nekem is vau !!! csaj

2011. okt. 06. 23:18
mkaniko  (L/49) 47.

Ja és Cso****k!!! : a bónuszban itt is meg kellett találni a piros labdát sárga-kék csíkokkal vidám vidám vidám Tuti eddig is volt a régebbiekben, de valahogy csak azóta szúr szemet, mióta írtad az egyik bétánál.

2011. okt. 23. 11:07
mkaniko  (L/49) 46.

Tudom már mindenki régen túl van rajta, de azért a csillagos 10-esemet csak ideírom vidám szerelmes Nagyon nagyon tetszett minden, a zenétől a keresősösökön át az általam nem kedvelt minigémekig. Ha nagyon bepöccenek egy-két nyűglődős játékra, akkor tuti előveszem, de most már csak akkor, ha eyhuzamban van rá időm. Az ilyen klassz játékot nem jó napokra szétdarabolni vidám csaj

2011. okt. 23. 11:03
Vi0let  (L/32) 45.

Kattogtam, de a régi nevemmel nem történt semmi. Azonban az új névvel is odaértem. Szomorúan vettem tudomásul, hogy megint kell az a bizonyos betű... Nem vette be, de gondoltam, legalább a többi cuccot még megkeresem. És csodák csodájára, mikor minden megvolt, lazán elfogadta a problémás P-t is. :D Nem tudom, mi volt a baja, de a lényeg, hogy leküzdöttük. Volt még egy bugocska a bónuszban, mikor megszereztem a feszítővasat, nem volt az inventoryban. Szerencsére, mikor visszaléptem az előző helyszínre, hipp-hopp ott termett! :D A kisebb kellemetlenségeket leszámítva ez egy igazán minőségi játék volt - még az én finnyás ízlésemnek is! Köszönjük szépen!

2011. okt. 18. 17:36

Eredeti üzenet:

narghile:

Ez nagyon egyedi lehet, én nem emlékszem semmi zavaró dologra. Kattogj, én szurkolokvidám

2011. okt. 14. 15:25
narghile  (L/42) 44.

Ez nagyon egyedi lehet, én nem emlékszem semmi zavaró dologra. Kattogj, én szurkolokvidám

2011. okt. 14. 15:25

Eredeti üzenet:

Vi0let:

Igen, bal oldalt, fent a sarokban. Próbáltam nyomkodni több helyen, mert láttunk már ilyet... (sőt, olyat is, hogy nem is azt a tárgyat kellett megtalálni kicsúfol ) Lehet, hogy ha eltalálom azt az egy pontot, amit érvényesnek vesz, továbbjutok. Bár már a másik névvel is majdnem beértem magam. vidám De akkor is megérdemelnek egy fügét a fülükbe! Ilyen jó játékot ilyen bosszantó hülyeséggel meghagyni...

2011. okt. 14. 10:15
eliszen  (L/38) 42.

Ha valaki tudna nekem segiteni nagyon megkoszonnem!Nem kapom a csavart(NUT) ami a viz elzarasahoz szukseges az utolso fejezetnel.Mar mindent osszeboklasztam de sehol semmi es a SG sem irja,hogy hol lehetne rabukkanni.Kerlek segitsetek!!!!

2011. okt. 14. 14:54
Vi0let  (L/32) 41.

Igen, bal oldalt, fent a sarokban. Próbáltam nyomkodni több helyen, mert láttunk már ilyet... (sőt, olyat is, hogy nem is azt a tárgyat kellett megtalálni kicsúfol ) Lehet, hogy ha eltalálom azt az egy pontot, amit érvényesnek vesz, továbbjutok. Bár már a másik névvel is majdnem beértem magam. vidám De akkor is megérdemelnek egy fügét a fülükbe! Ilyen jó játékot ilyen bosszantó hülyeséggel meghagyni...

2011. okt. 14. 10:15

Eredeti üzenet:

mkaniko:

Ne kezd újra vidám,bár én bizti játszom többször is. csaj Én is így jártam, a bal oldalon legfelül volt, ugye? Járd teljesen be a betűt, sarkaitól a közepéig kattintgass, nekem is nagyon nehezen adta ide, de meglett. Egy próbát még megér.

2011. okt. 13. 16:26

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • juliannasuto (L/61)

  Pontosan ..nekem is ez a véleményem . Vissza sirjuk a régi szép játékokat ,mik csak 2-300-megások voltak mégis szépek ,szórakoztatók . Köszi .

  ma 15:25
 • narghile (L/42)

  Julianna, ne keresd! 2016-ban a hanyatló játékok és a legalább annyira hanyatló érdeklődés hiányában a szavazás elmaradt:D A csúcsjátékok azóta is hiányoznak;)

  ma 14:55
 • juliannasuto (L/61)

  Szeretném meg kérdezni,hogy 2016-os legjobb játékot sehol nem találom ,hová rejtettétek? Senkinek nem hiányoznak??

  ma 13:00
 • gyurgyalag (L/110)

  Igen, mer azok csak a fácsén műxenek -))) ♥

  tegnap 20:53
 • csopi13 (L/58)

  ♥♥♥♥♥♥♥ Kösziiiiiiii, hú de ügyi vagyok...Narg + okos :) Madárka elmagyarázta a face-n, de itt nem műxik..most már megy :)

  tegnap 16:41
 • narghile (L/42)

  +1 szivecske ♥ Csopi, úgy kell csinálni, hogy nyomod az altot+oldalt (nem felül) a 3-at, és a 3-at hamarabb elengeded. Puszi!

  ápr. 22 11:02
 • narghile (L/42)

  Remélem, már senki sincs behavazva, szép 7végét napsütéssel mindenkinek!

  ápr. 22 10:57
 • narghile (L/42)

  Karipapa, köszi így utólag, bár a jókívánságod töredéke se jött be, de azért jóóóvóóót:))

  ápr. 18 18:43
 • Karipapa01 (F/66)

  Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek. A hölgyek számára pedig sok locsolót. Sokféle kölnivel és finom házipálesz illattal! A termékenység nevéban :D

  ápr. 17 11:26
 • narghile (L/42)

  Nyuszpusz mindenkinek! Köszi, hogy a sonkás tojáshegyek mögül is bekukkantottatok:)

  ápr. 17 10:35

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 279

Látogatók az előző hónapban: 10493

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7738

Feliratkozottak: 1291

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez