Nem ugrotta meg a nyálcsoris mércét a Friendly Cactus sorozatának újabb része, de az, hogy nincs 600 mega, már a javára írható. Hátha nincs szétvideózva...nekem már az is erény.
Az EleFun sorozata is kétjegyűre váltott. Elképesztő, hogy régi kedvenceinkből már 10-15-öt is legyártottak. Vajon ki éri el a 20. részt először? Kíváncsi vagyok én erre? Asszem, nem :D
Filefactory  vagy   Rapidgator  vagy   Depositfiles 
HOG-KALAND rovat
"A magyar Sunward Games megint a mitológiát vette alapul, csak most a skandinávot. Ha jól emlékszem, egy kutató után indul a párja, hogy előkerítse eltűnt urát. Azért vagyok ilyen bizonytalan, mert tegnap játszottam vele, váratlanul lefagyott, ki kellett lépnem. Ma szerettem volna a végére járni, de megint fagytam egyet. Most már nem erőltetem, próbálok az emlékfoszlányokra támaszkodni, de csak egy jófajta, feladatos HOS és a kuncogó, kék lángocskák jutnak eszembe."
A mitológia mindig kifog rajtam. Most is ez történt. Hiába futottam egyik alaktól a másikig, hiába teljesítettem a kérésüket, valahogy nem tudtam belebújni a sztoriba. A bónusz erre még rátett egy lapáttal. Ha van valami, amit rühellek, az a zombizás. Viszont ez a rész rövid, gyorsan átrágtam magam rajta.
A részletekről annyit, hogy a grafika szép és fejlődik. Vannak jó ötletek is. Most a tükörképétől kinyíló faajtó jut eszembe.
A keresősök nagyrészt ötletesek. Vannak egyszerűek, de ezeket ellensúlyozzák a szájbarágás  mentes pakolgatósok. A minikről viszont rossz véleménnyel vagyok. Nem akarom elemezni, mert puzzle undorom nem jogosít fel rá. Lehet, nem látom reálisan.
A főjáték zenéje nagyon tetszik, bár volt, hogy úgy éreztem, nem sok köze van a történethez. Ettől függetlenül fülbemászó és igényes. Jó hangi effektekről is be tudok számolni, ami nem mindegy az ilyen jellegű játékoknál.
A lángocskák nálam se lettek meg. Tán egy garnitúra teljes. Igazából még most se tudom eldönteni, hogy mindenütt volt-e, de mondjuk ez erény, mert így nem gépies a gyűjtögetés. Azt én is sajnáltam, hogy utólag nem lehet őket összeszedni. Volt egy, amit pont akkor vettem észre, mikor beléptem egy kapun. Mentem volna vissza, de már nem engedett. A morfoknál ötletes, hogy nem adják ingyé' őket. Meg kell várni az átváltozás pillanatát, hogy elkaphassuk őket. Ez is tetszik, bár ez a garnitúra se lett teljes.
Mire a sárga végére értem, a pontom is kialakult: 7-8 közé teszem, és várom a következő, zombi és mitológia mentes részt.

 
1részes: Filefactory
2részesek:
Filefactory 1. rész   és   Filefactory. 2. rész
Rapidgator 1. részl   és   Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Figyelem, figyelem! A menetrend szerint Eipix expressz megérkezett:D Én az ötödik után eldugultam, így most se szaporítom a szót.
Én kértem, hogy álljanak meg 10--nél, de nem. Várom a csodát, mert ha így haladok, a sárgulás megint elmarad. Sajnálom.
Komoly ígéretet tettem magamnak: ha belegebedek is végigtolok most már egy játékot. Mivel elég rövid, Marco Polo lett a nyertes. Az az igazság, hogy egy idő után baromira untam a szerelést. Nem tudom, mi a francért erőlködnek vele. Lehet, hogy valamelyik fejlesztő megszállott Mekk Elek? Lehet, hogy neki is fázisceruzában végződik a keze, ahogy azt kedvenc standup-osom, Bödőcs Tibi mondá vala?:D
A grafika a megszokott, élesen szembántó, de azért Velence és Murano néhol tetszett. A történet elég gagyi, Marco Polo gyöngyéért Tolna és Baranya helyett bejárjuk Japánt és Itáliát. Kövér japcsi szövetkezik egy olasz csajjal, de persze a végére hűvösre kerülnek a bűnösök, a ninjákkal meg jó haverok leszünk.
Az elején jó ötletnek tartom, hogy a baromi hosszú töltést "itt a piros, hol a piros"-sal oldják. Mondjuk, azért inkább ajánlanék egy technikai váltást, hogy ne nőjön ki a szakállunk, mire végre hozzáfoghatunk a játékaikhoz.
A kulcsok, akik tán 36-an vannak könnyűek, a közepes HOS pedig 14 morfot tartogat. A minik "kivételesen" dögunalmasak, csupa szerelés meg tekerem/csavarom.
6 pettyet azért adok rája, mert a rája kedves állat, símogattam már olyat:D
Dominiékkel bétaként már nem szívesen próbálkozom, nagy cuccok idegesítő videóhalmazzal. Gondolom, most is így lesz, a véglegest még jócskán felturbózzák. Mi a pikuláért kell másfél gigás óriást gyártani? Biztos ismétlem magam, de a Dream Chronicles zseniális első része 20 mb volt. Csak úgy mondom...
1részes: Filefactory  vagy   Rapidgator
2részesek:
Rapidfileshare 1. rész   és  Rapidfileshare 2. rész
Rapidgator 1. rész   és   Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Egykor imádtam a zenés-táncos sorozatot. Mára alábbhagyott a lelkesedés, de még az előzőt is végigtoltam, nekem 7 pontot ért. Eipix már szinte csak mennyiségre dolgozik, de de remélem, ebbe minőség is jutott.
Filefactory
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
A "mindent a szemnek" már régóta nem elég. A Deep Shadows pedig az a csapat, aki cizellált grafikája alá nem tud tartalmat is pakolni. Az első maga a borzalom, a  2. tetszett, a 3. csalódás. Most sok idejük volt feltuningolni a cuccot, remélem, éltek vele.
Filefactory
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
Nálam csak pacák vannak betűk helyett, így tesztelni se tudtam. Sokat nem nézek ki belőle, de ha valakinek van ideje és kedve, tesztelje. Köszi!
1részes: Rapidgator
2részesek:
Unlimitzone 1. rész   és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész   és     Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Bétáztam vagy nem...lövésem sincs. Ha igen az baj. Az előzőnél elmormoltam egy imát, kérve, hogy ne legyen már folytatás. Nem tudok a régi nagyok hatása alól kikerülni. Viszont az is biztos, hogy az Eipixnek ez az a sorozata, ahol azért a végén normális pontokat osztogattam.
Unlimitzone
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
2015-ben jelent meg Darkarta nevű játék, de oly sok idő telt el azóta, hogy már az alcím is változott. Nem tudom, ugyanaz lesz-e, amivel bétáztam, de jobb híján ideteszem az akkori szösszenetet:
"Utólag már nem meglepő, hogy a vadiúj TuttiFrutti Interactive nevű csapat Indiába visz bennünket első játéka bemutatójában. Mint kiderült, a csapat is indiai, amin -ismerve az ország eszméletlen fejlődését- cseppet sem csodálkozom. A grafika szép, a zene hangulatos, de megjósolni se tudom, hogy a csúnyaságában is szép, egykor angolok lakta házat elhagyva, hogy fogom magam érezni a romos-dzsungelos szigeten. A béta sok helyen hibás, de azért átvonszoltam magam rajta." Másfél gigás bálna, remélem, nem vidijózták agyon.
2részesek:
Unlimitzone 1. rész  és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész   és   Rapidgator 2. rész

HOG-KALAND rovat
Utoljára a 6. részhez sárgáztam, az se volt lelkes. Kezdetektől bajom van ezzel a sorozattal, gyanítom a 11. se fog lenyűgözni.
GrandMa nagyi se hozta egykori elvárásaimat, itt se bétáztam. Emlék nuku, de a reményhal azért ficánkol, hátha az előítéleteim rabja vagyok.
Én már korábban megjöttem a FIVE-BN Gamesből, ezt se nyálcsorgattam. Maja cuccok meg szerelés, ennyire emlékszem. Remélem, lesz, akinek pozitív élményt nyújt.
1részes: Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. rész   és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész   és    Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
"Le van esve az állam:) Decemberben jelent meg az első rész bétája, januárban volt beta2 is, és ahelyett, hogy a full jönne, már a 2. bemutatóját nyomatják. Talán elfelejtették, hogy annak kéne következni? Mondjuk, ezen kár rágódni, azt kell szeretni, ami van. Szóval, ez a rész is mesés, boszis/királyfis történet. Szép a grafika, jók a keresősök, a miniket meg, szokás szerint, hagyjuk." Ez is CE-mentes, mint az előző, és annak a sárgáját látva inkább hallgatok. Ja, és Artifex Mundi.
Csakúgy mint az elsőt, ezt se tudom befejezni:( Agybajt kapok a rengeteg minitől, amit tolnak ezerrel mixeléskor, meg jártomban-keltemben, mire végre tovább haladhatok (a sárga helyett ) a poros pettyes utakon.
A grafika se egységes, az elején szép, aztán baromi nagy ridegség árad mindenhonnan. Ez biztos a mese fonalát akarja erősíteni, de nálam a következmény a teljes érdektelenség. A HOS rövid idő alatt a béka feneke alá kerül, csak simán kattogni kell, semmi érdekesség. Közben zeneként idegesítően áriáznak, így nincs kapaszkodóm a folytatáshoz. A herceg úrfi nálam örökre a kristálytömbben marad, nincs erőm harcolni.
2részesek (csak prémcsis van szólóban:
Unlimitzone 1. rész   és  Unlimitzone 2. rész
Rapidfileshare 1. rész   és   Rapidfileshare 2. rész
HOG-KALAND rovat
"A tendencia folytatódik, nem a 9. véglegesét, hanem újabb bétát mutatnak be ERS-ék. A környezet és egyes szereplők a Vasálarcosból lettek átpalántálva, a történet viszont más. Egy halálraítélt fickó, bcsületes nevén Astor István szövetkezik a nagyfejűvel, hogy bosszút állhasson sanyarú sorsáért. Persze a törp nagy árat kér, de ezt már ismerjük. A fiókos pakolgatós szuper, és a többi keresősre sincs panaszom, és most 22 morf is van, meg 35 érme, amit el is lehet költeni." Jó méretes a szentem...remélem a szuperség okán.
Tegnap végigtoltam, és ahogy most belegondolok, agyi ülepedés után csak a rossz élmények maradtak. Baromi hosszú, felesleges ismételgetések a HOS részekhez hasonlóan. Agyamra ment a pince-labirintus, ami visszadob ugyanoda, de előtte végig kell nézni  ugyanazokat a rémes figurákat, effekteket, és csak rész-skip van. A bíboros szívgyógyszere is visszatapsolva, és persze a szemes tükör felesleges tiszteletkörei. Így könnyű hosszú játékot csinálni, de nem érdemes. Egy idő után ez egész káoszossá válik, rögtön ismétlődő mini, 3x-os HOS. Mintha csak úgy összelapátolták volna. A morfokat is kár erőltetni, picik, primitívek, és egy idő után le is nullázott. Ugyanez van a plecsnikkel, amik viszont nevetségesen nagyok. 1 darabot be is pottyantanak közelibe. Ebből is látszik, hogy nincs letisztult irányvonal. Régi szép idők, vonalas játékvezetés, vegytiszta helyzetek....és itt most bőszen sóhajtozok:)
Hogy valami jót is írjak, a grafikát változatlanul szeretem. Hogy miért neveztik magukat AMAX-nak, lövésem sincs, de szerencsére nyoma sincs idegen behatásnak. Formailag és színileg is szép, a régiségbolt különösen.
A mérlegem a grafika ajnározásával is erősen negatív, nekem 6 petty, és sajnálom a ráfordított drága időt.
1részes:  Filefactory  vagy  Rapidgator  vagy   Depositfiles
2részes:
Unlimitzone 1 rész  és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész   és   Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
"Megint más vizekre evezünk a zenei világban. A világsztár gitáros, Mike személyiségét egy az egyben ellopják, és ő egy idegen testben próbálja visszaszerezni régi életét. A zene is igazodik az új stílushoz, igaz, azért a régi dallamok is visszaköszönnek. A morfos HOS minden egyes darabja szenzációs, és a minikből is csak egyet ugrottam át. Ilyen MadHead béta dömping mellett elképzelni se tudom, mikor lesz meg a fullos, de mint a többit, ezt is "hú, de várom"! Remélem, 8 hónap munka elég volt és lesz a sikerhez.
Nekem bejött. Nem mondom, hogy az első részhez fogható az érzés, de kitettek magukért a szabadkai fiúk. A téma pont annyira misztikus, ami nekem még belefér. Izgalmas, fordulatos és látványos, a zene pedig zseniális. A gyorskajálda környéke, az impozáns lakásbelsők, a vidámpark kedvenc látnivalóim közé tartoznak.
A HOS elképesztően igényes. Már az első, a többszörösen összetett helyszín lenyűgözött. A leporellószerűen előugró gyorskaja választék brutál jó, A himbálódzó csilláron vérprofi, ahogy a keresendő katica néha látható, néha nem, a mozgás miatt. Egyetlen rossz élményem a valagrendek örökös mutogatása. A helyzetet az is rontja, hogy nem lehet kilőni, mindig végig kell szenvedni ezt a buta részt. A morfokat viszont változatlanul szeretem, bár egyet majdnem elhagytam, mert azt hittem, hogy minizek a gépezet beindításakor, pedig az is HOS volt. A minikre se panaszkodom. Nem mintha mindet megcsináltam volna, de vannak benne kifejezetten érdekesek és szerencsére könnyűek is.
A hanglemezek jól láthatóak, nem volt nagy só összeszedni, és leginkább azt értékelem benne, hogy nagyon illett a történethez. Ha röviden kellene jellemeznem ezt a játékot, azt hiszem, az elegáns és a laza illik legjobban rá. Nekem 10, bár csillagozni nem tudom, de klassz élmény, mindenkinek ajánlom.
"A Mariaglorum ismét gyönyörű játékon dolgozik. A misztikus történetbe újabb cukiságot szerkesztettek Ágacska személyében. A név rögtön adódott, ágas-leveles fejecskéjét látva. Kistöki mintájára készült, de ő nem csak a karjait nyújtogatja, hanem pörög-forog, míg feladatot nem adunk neki. HOS szuper, minikre már nem emlékszem, de nincs is jelentősége." Úgy látszik, két hetente kapunk épkézláb játékot, az előző két (szó szerint is)  "Dark" után épp ránk fér. Szombaton Cadenza 4, "legjobban várom"-os, de tökre izgulok.
Hát, nem is tudom... Bevallom, többet vártam ettől a játéktól. Nekem túl sok volt a hókuszpókusz, elvarázsolt táj, bájital kevergetés, sőt még szegény Ágacskát is eluntam egy kicsit. Felváltva használtam, hol szabadon kóborolt, hol a jobb sarokban hintázott. Megjegyzem, az utóbbi már zavart egy idő után. A végén persze megsajnáltam, és úgy gondolom, majd a következő részben fogunk életet lehelni a kis száraz kóróba.
Amúgy a grafika szenzációs, tök mindegy, hogy hol járunk, minden helyszínből kihozzák a maximumot. A keresősök is jók, bár a pakolgatósoktól mostanában kicsit elszoktam. Viszont nagyon visszafogottan használják, nem kaptam HOS-mérgezést. A minik könnyűek, inkább idegesítőnek tartottam párat, ezért néha a skipre fanyalodtam.
A külön-cuccok könnyűek, a 6 figura és a 25 lóhere nem okoz gondot. A zene lájtos és szép, de gondolom, ezt már a korábbiaknál is említettem.
A vége nekem kurta-furcsa, olyan, mintha a folytatás már a kanyarban lenne. A 9 pontom ellenére azért várom a következő részt. A Mariaglorum még cseppet sem hanyatlik, szeretem ezt a csapatot.
Már február 27-én megjelent, de nem volt időm letölteni. Rákerestem a fejlesztőkre, lehet, kár volt. Eddig 3 játékot láttam az Urchin Gamestől, ebből csak az Entwineddel voltam hajlandó pacsizni. A másik kettő alatt nincs sárga. Most egy emberevő szellemfarkasok lakta szigeten kell ügyködni, de nálam úgy hibog a kép, hogy nehéz navigálni magam. Igaz, egy hajón vagyok, még változhat a helyzet.
Filefactory
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
"Lehet, majd jól megbánom, de ezt is úgy ítélem meg, hogy akár jó is lehet. A témából adódóan a látvány szép. A koncepció is az elődöket idézi, hol Júlia, hol Rómeó bőrébe bújunk, hogy segítsünk a másiknak, és a galambposta is műxik. A sztorit rendesen torkon ragadták, és némi fojtogatás után már azt se tudtam melyik mesét látom. Van itt még rokka is meg vérző ujj, mégsem leszünk Csipkerózsikák. A HOS szépséges, álarcok, pénzek, tekercsek a külön-cuccok, csak a videók nyekergetik a gépem, amiből most is több van a soknál." Már korábban is adtam esélyt a Domini Gamesnek, most is optimista vagyok.
Egy biztos, a dagályos kivitel nagyon illik ehhez a történethez. Viszont ez kevés. A "fojtogatás" egyre brutálisabb, számomra kezdett egyre érdektelenebbé válni a veronai szerelmesek történetének ilyesfajta megerőszakolása. Még a jó öreg Leonardot is belekeverik, sőt a bónuszban Mercutio kénytelen újabb mentőakcióba kezdeni, hogy a párt megmentse.
A HOS elég egyhangú. Szép kivitelben pár feladattal megtűzdelt helyeken lehet kutakodni. Azért van párosítós és árnyképes is, igaz, ezek nem a kedvenceim. A minik joggal nevezhetnének az egy játékban összehordott legtöbb tekerős Guiness rekordjáért. Ha nem tekerni kell, akkor számtalan pályán kell végigsasszézni. Gondolhatjátok, hogy mennyit nyomkodtam a skipet. Ami tök röhej, akkor is kaptam díjat bizonyos miniért, ha villámgyorsan átugrottam. Igazán nagylelkűek a fejlesztők, de engem nem hatottak meg.
Zavart az is, hogy minden külön tárgy szájbarágósan jelezve van. Próbáltam csőlátni...kevés sikerrel.
A hosszú játékot a zenével se sikerült feltuningolni. Nagy és süket csendek közepette kell ügyködni, aztán néha azért megszólal valami. Pedig a kezdő zene tök stílusos, még a film zenéjét is fel lehet ismerni, ha nagyon koncentrálunk.
És hogy még sírjak egy kicsit, az unszinpi szereplők tényleg olyan rondák, mint a bűn. Quasimodo (persze csak kinézetre) és Francesca ebből a szempontból telitalálat, de a szerepkörük alapján is bőven tudom őket utálni, kár erre annyira ráerősíteni.
Pluszként értékeltem az interaktív cuccokat, de ez is kevés a boldogsághoz, talán 6 petty, de csak azért, mert végigtoltam.

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • margoanyu (L/67)

  Szívből sajnálom :( Narghile! KÖSZÖNÖM!

  tegnap 22:57
 • nyulbocs (L/43)

  Ó nagyon sajnálom :( Mindig ezzel az oldallal kezdtem. Egy Facebook csoportra nem gondolnál? Ott nem kell dolgoznod :) de mégis megbeszélhetnénk a dolgokat.

  tegnap 21:41
 • juliannasuto (L/61)

  Ez tényleg igaz?Nem akarom elhinni . Szeretném ha tudnád , nagyon sok szerencsét Kivánok neked és mindazoknak akik segitettek,a hozzám hasonló játékot szerető kezdőknek -imádóknak.ĶÖSZÖNJÜK ;((

  tegnap 20:57
 • iruke59 (L/58)

  Nagyon sajnálom, hogy vége lett, sok időt töltöttem el itt. Köszönöm a sok időt és energiát amit az oldalra fordítottál Narghile! Sok örömet szereztél sokunknak! Minden jót és szépet kívánok!

  tegnap 18:35
 • juliannasuto (L/61)

  Több mint tiz éve már hogy én is itt vagyok . Köszönet érte nektek :)

  ápr. 26 21:10
 • juliannasuto (L/61)

  Köszi a linket ,csak most vettem észre . 10 perc és lejön :) na ez már valami.

  ápr. 26 21:07
 • gyurgyalag (L/110)

  És nem akaraok nyekeregni, de annyira szeretnék már valami jót jáccani... De... nyekergek....

  ápr. 26 20:38
 • gyurgyalag (L/110)

  Úristen! Olyan régóta birizgáljuk ezeket az izéket már itt???? Illetve én. Ti még régebben, mer' én már a készbe szálltam bele -)))

  ápr. 26 20:37
 • narghile (L/42)

  Ezek szerint megint előrehozta ez a buta kutya a módosítás után. Mindjárt a helyére zavarom a cuccot:)

  ápr. 26 19:12
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !! ??? a Salem ??? Nekem mai dátum van hozzá, gondolkodás nélkül kattintottam, gondoltam míg molyolok lejön, aztán látom 2010..??? és 62 hsz.....10 perc alatt ?? Biztos szipiszupi játék, rég volt ekkora mozgás...sebaj, belenézek az iccaka :) :)

  ápr. 26 18:50

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 301

Látogatók az előző hónapban: 10493

Látogatók a jelenlegi hónapban: 8313

Feliratkozottak: 1291

Magazin helyezése: 9

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez