Nálam csak pacák vannak betűk helyett, így tesztelni se tudtam. Sokat nem nézek ki belőle, de ha valakinek van ideje és kedve, tesztelje. Köszi!
1részes: Rapidgator
2részesek:
Unlimitzone 1. rész   és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész   és     Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Bétáztam vagy nem...lövésem sincs. Ha igen az baj. Az előzőnél elmormoltam egy imát, kérve, hogy ne legyen már folytatás. Nem tudok a régi nagyok hatása alól kikerülni. Viszont az is biztos, hogy az Eipixnek ez az a sorozata, ahol azért a végén normális pontokat osztogattam.
Unlimitzone
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
2015-ben jelent meg Darkarta nevű játék, de oly sok idő telt el azóta, hogy már az alcím is változott. Nem tudom, ugyanaz lesz-e, amivel bétáztam, de jobb híján ideteszem az akkori szösszenetet:
"Utólag már nem meglepő, hogy a vadiúj TuttiFrutti Interactive nevű csapat Indiába visz bennünket első játéka bemutatójában. Mint kiderült, a csapat is indiai, amin -ismerve az ország eszméletlen fejlődését- cseppet sem csodálkozom. A grafika szép, a zene hangulatos, de megjósolni se tudom, hogy a csúnyaságában is szép, egykor angolok lakta házat elhagyva, hogy fogom magam érezni a romos-dzsungelos szigeten. A béta sok helyen hibás, de azért átvonszoltam magam rajta." Másfél gigás bálna, remélem, nem vidijózták agyon.
2részesek:
Unlimitzone 1. rész  és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész   és   Rapidgator 2. rész

HOG-KALAND rovat
Utoljára a 6. részhez sárgáztam, az se volt lelkes. Kezdetektől bajom van ezzel a sorozattal, gyanítom a 11. se fog lenyűgözni.
GrandMa nagyi se hozta egykori elvárásaimat, itt se bétáztam. Emlék nuku, de a reményhal azért ficánkol, hátha az előítéleteim rabja vagyok.
Én már korábban megjöttem a FIVE-BN Gamesből, ezt se nyálcsorgattam. Maja cuccok meg szerelés, ennyire emlékszem. Remélem, lesz, akinek pozitív élményt nyújt.
1részes: Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. rész   és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész   és    Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
"Le van esve az állam:) Decemberben jelent meg az első rész bétája, januárban volt beta2 is, és ahelyett, hogy a full jönne, már a 2. bemutatóját nyomatják. Talán elfelejtették, hogy annak kéne következni? Mondjuk, ezen kár rágódni, azt kell szeretni, ami van. Szóval, ez a rész is mesés, boszis/királyfis történet. Szép a grafika, jók a keresősök, a miniket meg, szokás szerint, hagyjuk." Ez is CE-mentes, mint az előző, és annak a sárgáját látva inkább hallgatok. Ja, és Artifex Mundi.
Csakúgy mint az elsőt, ezt se tudom befejezni:( Agybajt kapok a rengeteg minitől, amit tolnak ezerrel mixeléskor, meg jártomban-keltemben, mire végre tovább haladhatok (a sárga helyett ) a poros pettyes utakon.
A grafika se egységes, az elején szép, aztán baromi nagy ridegség árad mindenhonnan. Ez biztos a mese fonalát akarja erősíteni, de nálam a következmény a teljes érdektelenség. A HOS rövid idő alatt a béka feneke alá kerül, csak simán kattogni kell, semmi érdekesség. Közben zeneként idegesítően áriáznak, így nincs kapaszkodóm a folytatáshoz. A herceg úrfi nálam örökre a kristálytömbben marad, nincs erőm harcolni.
2részesek (csak prémcsis van szólóban:
Unlimitzone 1. rész   és  Unlimitzone 2. rész
Rapidfileshare 1. rész   és   Rapidfileshare 2. rész
HOG-KALAND rovat
"A tendencia folytatódik, nem a 9. véglegesét, hanem újabb bétát mutatnak be ERS-ék. A környezet és egyes szereplők a Vasálarcosból lettek átpalántálva, a történet viszont más. Egy halálraítélt fickó, bcsületes nevén Astor István szövetkezik a nagyfejűvel, hogy bosszút állhasson sanyarú sorsáért. Persze a törp nagy árat kér, de ezt már ismerjük. A fiókos pakolgatós szuper, és a többi keresősre sincs panaszom, és most 22 morf is van, meg 35 érme, amit el is lehet költeni." Jó méretes a szentem...remélem a szuperség okán.
Tegnap végigtoltam, és ahogy most belegondolok, agyi ülepedés után csak a rossz élmények maradtak. Baromi hosszú, felesleges ismételgetések a HOS részekhez hasonlóan. Agyamra ment a pince-labirintus, ami visszadob ugyanoda, de előtte végig kell nézni  ugyanazokat a rémes figurákat, effekteket, és csak rész-skip van. A bíboros szívgyógyszere is visszatapsolva, és persze a szemes tükör felesleges tiszteletkörei. Így könnyű hosszú játékot csinálni, de nem érdemes. Egy idő után ez egész káoszossá válik, rögtön ismétlődő mini, 3x-os HOS. Mintha csak úgy összelapátolták volna. A morfokat is kár erőltetni, picik, primitívek, és egy idő után le is nullázott. Ugyanez van a plecsnikkel, amik viszont nevetségesen nagyok. 1 darabot be is pottyantanak közelibe. Ebből is látszik, hogy nincs letisztult irányvonal. Régi szép idők, vonalas játékvezetés, vegytiszta helyzetek....és itt most bőszen sóhajtozok:)
Hogy valami jót is írjak, a grafikát változatlanul szeretem. Hogy miért neveztik magukat AMAX-nak, lövésem sincs, de szerencsére nyoma sincs idegen behatásnak. Formailag és színileg is szép, a régiségbolt különösen.
A mérlegem a grafika ajnározásával is erősen negatív, nekem 6 petty, és sajnálom a ráfordított drága időt.
1részes:  Filefactory  vagy  Rapidgator  vagy   Depositfiles
2részes:
Unlimitzone 1 rész  és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész   és   Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
"Megint más vizekre evezünk a zenei világban. A világsztár gitáros, Mike személyiségét egy az egyben ellopják, és ő egy idegen testben próbálja visszaszerezni régi életét. A zene is igazodik az új stílushoz, igaz, azért a régi dallamok is visszaköszönnek. A morfos HOS minden egyes darabja szenzációs, és a minikből is csak egyet ugrottam át. Ilyen MadHead béta dömping mellett elképzelni se tudom, mikor lesz meg a fullos, de mint a többit, ezt is "hú, de várom"! Remélem, 8 hónap munka elég volt és lesz a sikerhez.
Nekem bejött. Nem mondom, hogy az első részhez fogható az érzés, de kitettek magukért a szabadkai fiúk. A téma pont annyira misztikus, ami nekem még belefér. Izgalmas, fordulatos és látványos, a zene pedig zseniális. A gyorskajálda környéke, az impozáns lakásbelsők, a vidámpark kedvenc látnivalóim közé tartoznak.
A HOS elképesztően igényes. Már az első, a többszörösen összetett helyszín lenyűgözött. A leporellószerűen előugró gyorskaja választék brutál jó, A himbálódzó csilláron vérprofi, ahogy a keresendő katica néha látható, néha nem, a mozgás miatt. Egyetlen rossz élményem a valagrendek örökös mutogatása. A helyzetet az is rontja, hogy nem lehet kilőni, mindig végig kell szenvedni ezt a buta részt. A morfokat viszont változatlanul szeretem, bár egyet majdnem elhagytam, mert azt hittem, hogy minizek a gépezet beindításakor, pedig az is HOS volt. A minikre se panaszkodom. Nem mintha mindet megcsináltam volna, de vannak benne kifejezetten érdekesek és szerencsére könnyűek is.
A hanglemezek jól láthatóak, nem volt nagy só összeszedni, és leginkább azt értékelem benne, hogy nagyon illett a történethez. Ha röviden kellene jellemeznem ezt a játékot, azt hiszem, az elegáns és a laza illik legjobban rá. Nekem 10, bár csillagozni nem tudom, de klassz élmény, mindenkinek ajánlom.
"A Mariaglorum ismét gyönyörű játékon dolgozik. A misztikus történetbe újabb cukiságot szerkesztettek Ágacska személyében. A név rögtön adódott, ágas-leveles fejecskéjét látva. Kistöki mintájára készült, de ő nem csak a karjait nyújtogatja, hanem pörög-forog, míg feladatot nem adunk neki. HOS szuper, minikre már nem emlékszem, de nincs is jelentősége." Úgy látszik, két hetente kapunk épkézláb játékot, az előző két (szó szerint is)  "Dark" után épp ránk fér. Szombaton Cadenza 4, "legjobban várom"-os, de tökre izgulok.
Hát, nem is tudom... Bevallom, többet vártam ettől a játéktól. Nekem túl sok volt a hókuszpókusz, elvarázsolt táj, bájital kevergetés, sőt még szegény Ágacskát is eluntam egy kicsit. Felváltva használtam, hol szabadon kóborolt, hol a jobb sarokban hintázott. Megjegyzem, az utóbbi már zavart egy idő után. A végén persze megsajnáltam, és úgy gondolom, majd a következő részben fogunk életet lehelni a kis száraz kóróba.
Amúgy a grafika szenzációs, tök mindegy, hogy hol járunk, minden helyszínből kihozzák a maximumot. A keresősök is jók, bár a pakolgatósoktól mostanában kicsit elszoktam. Viszont nagyon visszafogottan használják, nem kaptam HOS-mérgezést. A minik könnyűek, inkább idegesítőnek tartottam párat, ezért néha a skipre fanyalodtam.
A külön-cuccok könnyűek, a 6 figura és a 25 lóhere nem okoz gondot. A zene lájtos és szép, de gondolom, ezt már a korábbiaknál is említettem.
A vége nekem kurta-furcsa, olyan, mintha a folytatás már a kanyarban lenne. A 9 pontom ellenére azért várom a következő részt. A Mariaglorum még cseppet sem hanyatlik, szeretem ezt a csapatot.
Már február 27-én megjelent, de nem volt időm letölteni. Rákerestem a fejlesztőkre, lehet, kár volt. Eddig 3 játékot láttam az Urchin Gamestől, ebből csak az Entwineddel voltam hajlandó pacsizni. A másik kettő alatt nincs sárga. Most egy emberevő szellemfarkasok lakta szigeten kell ügyködni, de nálam úgy hibog a kép, hogy nehéz navigálni magam. Igaz, egy hajón vagyok, még változhat a helyzet.
Filefactory
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
"Lehet, majd jól megbánom, de ezt is úgy ítélem meg, hogy akár jó is lehet. A témából adódóan a látvány szép. A koncepció is az elődöket idézi, hol Júlia, hol Rómeó bőrébe bújunk, hogy segítsünk a másiknak, és a galambposta is műxik. A sztorit rendesen torkon ragadták, és némi fojtogatás után már azt se tudtam melyik mesét látom. Van itt még rokka is meg vérző ujj, mégsem leszünk Csipkerózsikák. A HOS szépséges, álarcok, pénzek, tekercsek a külön-cuccok, csak a videók nyekergetik a gépem, amiből most is több van a soknál." Már korábban is adtam esélyt a Domini Gamesnek, most is optimista vagyok.
Egy biztos, a dagályos kivitel nagyon illik ehhez a történethez. Viszont ez kevés. A "fojtogatás" egyre brutálisabb, számomra kezdett egyre érdektelenebbé válni a veronai szerelmesek történetének ilyesfajta megerőszakolása. Még a jó öreg Leonardot is belekeverik, sőt a bónuszban Mercutio kénytelen újabb mentőakcióba kezdeni, hogy a párt megmentse.
A HOS elég egyhangú. Szép kivitelben pár feladattal megtűzdelt helyeken lehet kutakodni. Azért van párosítós és árnyképes is, igaz, ezek nem a kedvenceim. A minik joggal nevezhetnének az egy játékban összehordott legtöbb tekerős Guiness rekordjáért. Ha nem tekerni kell, akkor számtalan pályán kell végigsasszézni. Gondolhatjátok, hogy mennyit nyomkodtam a skipet. Ami tök röhej, akkor is kaptam díjat bizonyos miniért, ha villámgyorsan átugrottam. Igazán nagylelkűek a fejlesztők, de engem nem hatottak meg.
Zavart az is, hogy minden külön tárgy szájbarágósan jelezve van. Próbáltam csőlátni...kevés sikerrel.
A hosszú játékot a zenével se sikerült feltuningolni. Nagy és süket csendek közepette kell ügyködni, aztán néha azért megszólal valami. Pedig a kezdő zene tök stílusos, még a film zenéjét is fel lehet ismerni, ha nagyon koncentrálunk.
És hogy még sírjak egy kicsit, az unszinpi szereplők tényleg olyan rondák, mint a bűn. Quasimodo (persze csak kinézetre) és Francesca ebből a szempontból telitalálat, de a szerepkörük alapján is bőven tudom őket utálni, kár erre annyira ráerősíteni.
Pluszként értékeltem az interaktív cuccokat, de ez is kevés a boldogsághoz, talán 6 petty, de csak azért, mert végigtoltam.
Nyálcsoris nem lett, de azért nekiállok. Remélem, nem randizunk Raszputyinnal, se más valós, de annál utálatosabb figurával. Eipix és Blue Tea nem szerencsés párosítás, de ezt már korábban is le(s)írtam:D
Rapidgator
Depositfiles
HOG-KALAND rovat
"Extra izgalommal kezdtem neki az tüzijátékos első részre visszagondolva. Aztán jött egy kis csalódás. A búvár pasi és a modern környezet grafikailag tök idegennek tűnt. Az is csalódást okozott, hogy a mézesmadzaggal ellentétben nem folytatják a festő pasis történetet.
A sokkot hamar kihevertem, mikor fejest ugrottunk a titkokkal teli világba. Megjöttek a színek, megjött a hangulat. Elképesztően hatásos a tenger hangjaival kísért kaland, és hiába elvarázsolt a többi hely is, mégis nagyon vágyom oda. A keresősök sok extrát tartogatnak, így bízom a Boolat Games nehezen hibázó fejlesztőiban." Nem rossz ez a hét, a 4barát már bizonyított,  most a Boolaton a sor.
"A 4Tesó most sem okozott csalódást. A Brémai muzsikusokhoz nagyon kreatívan nyúltak. Egy lány kap meghívást Brémába ikertesója koncertjére, de ezzel veszélyes küldetést vállal. A zenészcsoport tagjait gonosz ködbe burkolja egy ártó szellem, megmentésük a mi dolgunk. A klasszikus mese alakjai spárgából készült bábuk képében jelennek meg, és annyira cukik, hogy választani se tudok a cica, a szamár és a többiek közt. A zene a régi, amit sose tudok megunni, a keresősök pedig nagyon ötletesek. A minikkel se gyűlt meg a bajom, és a sok szépséget látva, nálam ez ismét "hú, de várom" kategória."  Ígéretes...
Hát ez tényleg gyönyörű! Annyira finom színeket és formákat láthatunk, hogy ha semmi nem történne, akkor is szájtátva nézném. A cérnabábokat bármikor megláttam, lehdaltam. Olyan cukik, hogy szebbet el se tudok képzelni.
A történetbe még egy csavar került. Aranyhajat vagyis Rapunzent is beleálmodták a fejlesztők. Hogy eltér az eredetitől? Pont ez a legjobb benne. A bónuszban pedig tulképp Csipkerózsika kastélyát láthatjuk, legalábbis én mindig így képzeltem el, csak nem volt ennyire szép.
A HOS, bár ismétlődik- sok szép percet szerez. Kifejezetten vártam, hogy visszatérhessek a gombnyomásra forduló kakashoz. A legjobban viszont a könyvek tetszettek, ahol a lapozgatással alakulnak ki a keresett tárgyak. A végén már csak sima kutakodás van, de a látvány bővem kárpótol ezért. Sok a könnyű mini, így én se lazsáltam sokat. Persze volt pár tekerős, de ezeknek ilyen tálalásban nincs jelentésőge.
A zene annyira szép, hogy remélem, sose változtatnak rajta, mert jó lenne, ha hasonló igényességgel készülne még pár rész.
Azt is csak most vettem észre, hogy a főmenüben a 3 zensézt lehet cserélgetni, így szólhat hegedű, nagybőgő vagy dob is. Ez tök jó ötlet, ahogy a játék maga is az, így tolom rá a *-os 10-est, de a HOS miatt tüzijáték tőlem nem jár.
1részesek: Rapidgator  vagy   Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. rész      Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész       Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
"Itt a sorozat következő része, de nem tudok felhőtlenül tapsikolni. Valamiért most még jobban zavar a zenementes matatás. Viszont Henrietta, a mohás vállú szobor mami telitalálat, nagyon édes figura. A történet középpontjában ismét életre kelt szobrok állnak, sőt gyalogolnak is:D Keresősök rendben, minik egy része kiscsoportos ovis szinten, és szokás szerint vannak morfok is." Mostanában nincs túl jó véleményem az Elefántról, kivéve a Midnight Calling sorozatot. Remélem, kifogják a pacikat az ekémből.
Úgy alakult, hogy ezt sikerült először  letölteni, így Nyuszizás helyett Elefántoztam. Összességében kellemes élmény, mert rövid, lényegre törő és könnyű. Utóbbinak most különösen örültem, mert kb 4 óra szabadidőm akadt, és így tokkal vonóval kijátszottam.
Az eltűnt szobrász története pörgős és jól érthető. Én a végén úgy döntöttem, hogy Gordonnak vesznie kell. Úgy látszik, az a bizonyos kisördög megint jó munkát végzett:D
A grafika elég dagályos, de összhangban van a történettel. Különösen a nyírt sövényből kialakított, elefántos, prpszlános, pávás kert tetszett. Ezen kívül vannak aranyos tárgyak, egy fa bagoly és egy felhúzhatós madár kívánkozott nálam papírra.
A HOS szép és változatos, abban is következetesek. Vannak játékos részei, amiben pl. cuki plüssöket párosíthatunk. A minikről már sokkal rosszabb a véleményem. Sok a tilitoli, mellette pedig jópár ovis a kínálat.
A gyűjtögetés most nagyon tré lett. 2 talizmán és 1 morf veszett bele a nagy színorgiába. Persze az is lehet, hogy csak dekoncentrált voltam. Elég sűrű volt ez a 7vége. Így az először -kissé frusztráltan- kikalkulált erős 8-ast inkább gyenge 9-re cserélem, mert az hogy béna vagyok, egyedi szocprobléma.
"Nagyon megváltozott a sorozat, a régi tematikának nyomát se látom. Először idegenkedtem, de később megszoktam a nekem szánt szerepet. Nem teljesen világos, hogy honnan szedték a Mara Program kísérleti alanyait, de valamit nagyon elbaltáztak, ahogy az ábra mutatja. A zene részben új, a grafika a szokásos, az udvaron lángoló fa olyan élethű, hogy csak lestem. HOS rendben, a minikre már nem emlékszem, de a horroriztikus eseményekre visszagondolva, ezen nem is csodálkozom. Egyszer ki lettem hajítva egy bugos HOS közben, egy oda nem illő szárny darab mozgatása miatt, de visszatérve csak befejeztem." Annyira azért nem voltam lelkes...egynek viszont jó lesz.
A Marából Morpheus lett, az első lélekmentéstől a grafika tök gagyi. El vagyok kenődve. Nem tudom, ki a rák az az Amax, de csúnyán belepiszkított az Ers megszokott világába. Persze azért a Nyuszi is felfedezhető, de a lóláb bőven kilóg. Ezek összeadták magukat valami idegenekkel. Remélem, csak ideiglenesen, és remélem a Nagy(tesó)hal véget vet ennek az őrületnek.
Ilyen sokk után nehéz megőriznem a realitásomat. Grafika xar, és még a megszokott zene se illett hozzá. Milyen fura! Egyedül a vidéki házat a kukoricással tudom értékelni. A madárijesztő Ers kedvenc figurái közé tartozik, itt vele is találkoztam. A bónusz a legelviselhetetlenebb, ugrálunk össze-vissza, a régi helyszínek tovább minimalizálva...borzasztó.
HOS egyenetlenül van elosztva, és persze ismétlődik. Pedig ebből a minőségből a fele is elég lenne. MInik utálatosak, nem foglalkoztam velük. A 12 figura elhelyezése is tök logikátlan. 9 közeliben, majd a bónuszban 2 csak úgy odadobva, a 12. pedig újra közeliben. Ezt sem értem. Arra kettőre csak azért kattintottam rá távolról, mert erősen kirítt a környezetből.
Na, elég annyi, hogy nem kell nekem mindent megérteni, viszont pontoznom muszáj. 6-nál több pedig nem akaródzik, szerintem még így is lágyszívű voltam.
1részes:   Filefactory  vagy   Rapidgator
2részes:
Unlimitzone 1. rész   és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész  és     Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
"Asztapaszta...hogy lehúztam az elsőt!!! Pedig abban is volt kutya, de ez a basset mindent visz. Ahogy a rumlijában keresgélünk az szenzációs, szeretem, ha van egy hangyányi előzménye a kutakodásnak. Ettől is jobban szeretem, ha olyan tárcát kell nyitogatni, amin egy haláli gumicsirke lóg. Nekem ennyi elég is volt ahhoz, hogy izgatottan várjam, milyen feladatok elé állítanak még a mágikus karkötő bosszúálló őrzőjének jóslatai, a 4Friends Games játékában." Lássuk, mire képes a humor. Elviszi a játékot a hátán?
Sajna nem, nincs annyi Uni és HOS-cukiság, közte kedvenc hanyatt-békám, ami segíthetne az ügyön. Utántam a karkötőzést, pedig tulképp csak egy katt, viszont tök monoton lesz tőle a játék. Igaz, így lehet orrvérzéség vidijózni...na de minek?
A grafika viszonylag jó, bár a rendőrségre visszatérve egyre sivárabbnak éreztem. Az alap baromi hosszú, és úgy, hogy Dolor újra lecsap ránk a bónuszban, csak az unalom óráit növeli. Kimiday-jel még elvoltam, néhol igazat is adtam neki. Az embernél pusztítóbb lény még nem született a földre.
A HOS, mivel ismétlődik és fantáziátlan, egyre jobban a terhemre volt. A minikre csak azért nem panaszkodom, mert 10 mp-es skippel nyomultam. A zene, bár vannak szépségei, mégis egyhangú. Nem beszélve a béna álarcokról, ahogy minden helyen még jól a szánkba is rágják, mennyinek kell lennie.
Akár érdekes is lehetne az átkok összefogdosása, az áldozatok nevének cseles módosítása, de sajna nem az, így a cerkám is halványan fog, 5 pettyet adok.
Filefactory
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
"Elefánték is újabb bemutatóval jelentkeznek. Úgy látszik, a  Gray család történetét nehéz lesz lezárni. Grafikailag és részleteiben rendben van, a sztori még hagyott bennem kétségeket." A legutóbbi Elefánt bétát már nem tettem fel, túl sok a sztereotipia. Szerintem ez a cucc már megért a kukára. Jobb lenne, ha a Midnight Calling-féle vonalat erősítenék.
Anyám, borogass!!! Ennek a cuccnak egyetlen előnye, hogy (a bónuszt leszámítva, mer' az hosszú) viszonylag rövid. A főjátéknak még van füle-farka, de a bónusz nekem tömény kínszenvedést hozott. Emily és Victor újraegyesítésén ügyködünk, de ha rajtam múlik, ezek akkor látják egymást, mikor én a hátam közepét. Viszont úgy voltam vele, hogy muszáj a végére járnom, alig sárgázok. Igaz, ebben sok köszönet nem lesz, bocsi előre is!
Kezdve a bárgyú képű szellemmel, a gépies pakolászással. Asszem, ezek most rekordot döntöttek, annyi biszbasz kellett, ráadásul mindenből 2-3-4-5 db. Ettől gépies az egész, nem beszélve, hogy lépten-nyomon minikbe torkollik minden. Kb. fél óra alatt X esetben kell tűzszerszámot keresni, amitől mindig felcseszem magam. Legyen már elég az először megkapott öngyújtó! Minek még gyufa, szikrázó tűzszerszám, megkoronázva a keservesen összehordott tűzben meggyújtott fáklyával.
Egyedül a HOS állja meg a helyét. Változatos, szinte mindent felvnultat a párosítóstól az árnyképesen át a morfosig. Erről jut eszembe, hogy szerintem tőlem a külön-morfok egy részét lenyúlta, már 17 körül volt, aztán visszaugrottam tán 10-re. A puzzle-ből sem lett háttérkép, ilyen előzmény után nem volt kedvem szórakázni vele. A babák meglettek...de minek? 5-6 petty közé teszem, mert Elefántéktól nem ezt vártam.
Az elsőt se csíptem, és úgy látszik nekem ezzel se kedvezett az EleFun, nem volt nyálcsorgás. Viszont jó nagy a cucc, ami persze szintén nem pozitívum. Azért megnézem, de ha nem sárgulok, az nem a véletlen műve.
1részes:  Rapidgatorl  vagy   Filefactory
2részes:
Rapidgator 1. rész   és   Rapidgator 2. rész
Filefactory 1. rész   és   Filefactory. 2. rész
HOG-KALAND rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • csopi13 (L/58)

  Wircsi!! Szia!!Jajj, ha jön a tavasz örökké eszembe juttok, Te és a sarud :)Mekkora lehet mát a legényke? A lányok? Húú, még több millió kérdésem lenne..ne tünj el, hiányzol, mi is szeretünk!! Mindörökké !!!!!! :)))))))))

  tegnap 11:01
 • narghile (L/42)

  Wircsiiii:) Ha nem is lógsz dogon, azért ne vedd el a lehetőséget magadtól és tőlünk. Hiányzol, de megértelek. Legalább annyit, hogy melózol már? Ja, és én is szeretlek, mert a régi dolgokat nem felejtem ám:))

  márc. 24 18:13
 • gyurgyalag (L/110)

  Wircsiiiiiiii! De ugye most nem az lesz, hogy a következő két évben megint nem jársz erre???!!!! Mi van veled?

  márc. 24 15:49
 • wircsi (L/44)

  Sziasztok! 1000 éve nem jártam itt, és most is csak azért jöttem, hogy töröljem a profilom. De aztán megnéztem a képeim alá írt hozzászólásokat, az üzeneteket, és rájöttem: Szeretlek bennetek! Mindörökké, ámen. :)

  márc. 23 20:04
 • maya40 (L/47)

  Csopi, az a helyzet, hogy elég sokról lemaradtam, mert volt egy időszak, amikor a xar is ízetlen volt, már bocs :D A Love Chronicles pl. teljesen fehér folt, mert valahogy sosem érdekelt, a Spirit of.. meg a régi gépemen nem indult, úgyhogy nekem most habzsi-dőzsi, ti meg üljetek és várjatok :D

  márc. 23 19:29
 • narghile (L/42)

  Hát Maya, ez tényleg nagyon izé:( A helyedben én se mennék el, vagy ha igen, azé' beszólnék neki. Vendel-imádatom nem a véletlen műve, kár, hogy ritkán rittyentenek játékot. Vagy nem? És ez nem költői kérdés:D

  márc. 23 17:00
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !!! Jöttem örömködni, mert annyira jó (és kiszámíthatatlan) idő van !! Látom Maya meg időutazik játékokban és a való életben :) Örülök, hogy a "régi" banda ma is jó érzéseket ébresztett benned, néha boldogság van, ha leporoljuk az emlékeket :)

  márc. 23 16:58
 • maya40 (L/47)

  Spirit of Revenge-Cursed castle. Csekély 4 éves és még mindig abszolút ott volt a szeren. Nem tudtam egy fenékkel kijátszani, de még így is. Vendelék tudják hogy kell megfogni a játékost. És 4 éve még hol voltak a többieknél a feladatos HOS-ok, itt meg már vannak. Az egész eszméletlen jó volt

  márc. 23 09:36
 • maya40 (L/47)

  ..belőlem, mert rakásra küldözgetett versenyekre és mindenhol nyertem valamit, amiért akkoriban még elég rendesen jutalmazták a tanárokat. Ezt amúgy ő maga kottyantotta el egyszer. Ennek árnyában gondolom érthető, mennyire jól esett a másik ofőm hibátlan memóriája

  márc. 21 21:40
 • maya40 (L/47)

  Az Ált.Isk. Ofőt én is. Annyira, hogy legközelebb el se megyek, mert tökre hazavágta a hangulatom. Egyszerűen elfelejtette ki vagyok, míg mindenki mást megismert. Baromi rosszul esett és minden régi sebet feltépett, amit valaha okozott és hát az nem kevés. Közben meg azért elég sokat profitált anno

  márc. 21 21:37

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 0

Látogatók az előző hónapban: 10048

Látogatók a jelenlegi hónapban: 9044

Feliratkozottak: 1288

Magazin helyezése: 5

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez