Még arra se emlékszem, bétáztam-e. A Domini már korábban leminősítette a gépem. Erőszakos, agyoneffektezett videói megakadtak nem létező torkán, vagy épp lefagyott. Ezért most látatlanban ajánlom a sorozat új részét, és ha valaki örömét leli benne, ne habozzon rábeszélni. Köszi!
"Szinte látatlanban teszem fel a 3 éve megjelent, akkor 10 pontra értékelt játék következő részének bemutatóját. Nekem nagyon xarul működik, fekete képernyő, baromi lassú töltés, majd a tiara összerakása közben ki is tessékelt.
Azt azért el tudom mondani, hogy nagyon helyes, amit eddig láttam. Egy lány, akinek kiskorában meghalt a húga, az esküvőjére készül. Apja világgá ment, anyja a munkába menekült, ő magányosan élt, míg rá nem talált a szerelem. Gondolom, lesznek bajok a vőlegénnyel, mert valaminek történnie kell, hogy izgulhassunk. 1 HOS-t láttam, képes-pakolgatós, az tetszett. A játékot a Friendly Cactus jegyzi, akikről csak jó élményeim vannak. Nálam keskeny a kép, de a főmenü tetszik a babákkal, szerintem ez jó lesz.."
"Alig vártam, hogy lecsorogjon, Havanna óta nem játszottam egy igazán jót. Most sem csalódtam, a sorozat 5. része is sok meglepetést és extrát tartogat. Kissé fura volt az  a közeg, amibe párom, a vészesen öregedő író lelke elveszett. A vége felé azt hittem, megunom, de ekkor Benedict feltépte a papírmasé világot, és rögtön azt éreztem, én ezt most akarom! Az első keresős már újdonságot kínál, imádom, hogy a Mad Head nem elégszik meg bevált sémáival. A minik könnyűek, de bevallom, azok a 3x-os pakolgatósok kissé felhúztak. Na, de ez a csapat tudja, mivel lehet engem lenyugtatni, és már küldték is Robo-doctort, a tünci robotembert, aki összeszerelése után megígérte, hogy velem tart, és segít mindenben. Szóval, ezek mindig kicsikizik belőlem a "hú, de várom-ot:)"  A zabszem effekt működik, szurkoljatok nekem!
Képzeljétek, elindult! Másodszorra is sikerült kiikszelni a debug ablakot, és onnantól már ment minden. Lehet, hogy a játék méretétől függ, hogy viszi-e a gépem? Ez sem túl nagy, és a Shadowplay standard-je sincs 450 mb-nál több.
A lényeg a lényeg...inkább a játékról írok. Változatlanul szeretem MadHead grafikai stílusát és színeit, főleg, hogy a helyszínek miatt tök változatos a látvány. Szerintem módosítottak valamit az elején, mert a bétánál valami kellemetlen és ismétlődő minikről rebegtem, az eszközök kiválasztását viszont kifejezetten élveztem. Robo-doctort se értem, hisz a neve TRC-3000, viszont a szerelésért mi egy ilyen nevű plecsnit kaptunk. A történet érdekes, az írók saját mesecsapdáikba esnek, és a főjátékban nekünk kell segíteni, a bónuszban pedig a zurunk menti meg mesterét.
HOS-ban csúcs, elképesztően szép és változatos, és a trükkös morfokat is imádom. Sajnos 1 elmaradt, mert a bónusz kőtábláján, ahol egy üvegkütyüvel kell kutakodni, akárhogy kuksiztam, nekem nem jött elő. A 32 jel könnyű, egyből ki is pakoltam a puzzle-t. Aztán a bónusz keresős 3 része jött, viszont a 4.-hez annyi sövényt lenyírtam, hogy már hajfonatokat is készítettem kínomban. Ilyenkor jövök rá, hogy ha muszáj, megy nekem a minizés, azaz inkább lusta vagyok, mint tompika. Amúgy a minijátékokból sokat átugráltam. Az indanövesztős rettenet totál kicsinál, és még mindig hányok a 3x-osoktól, leginkább a 2. után. Általában akkor skipelek, mert kikérem magamnak... Ja, és még akkor is nyomom a gombot, ha a párosítós elemei szélsebesen forognak körbe, és esélyem sincs megjegyezni melyik merre tart.
Más extra nincs, de a fázisrajzokat érdemes végignézni, sőt most menthető avatarok is vannak. A baglyocskát lekaptam, és lehet, le is cserélem a mostanit.
Még annyit, hogy szépen tagolt játék, a buja kert, a Sherlock Holmes korabeli London tetszett a legjobban, főleg azért, mert egy nagybajuszú, hortobágyi csikóslegényt bujtattak a fakabátba:D
Összegezve, úgy gondolom, hogy a minik szenyasága és a bónusz 2 elnagyolt helyszíne miatt nem lesz előrehozott augusztus 20., de egy *-os 10-est természetesen megér.

 
Hol van már a szájtátósan imádós korszak, amikor reszketve vártuk az újabb DP cuccot. Én ezt már nyálcsorizni se tettem be, annyira megerőszakolták a hőskor remekműveit. Persze, a véleményem szubjektív, remélem, akad olyan, aki örömmel ered a tolvaj nyomába.
"Ez egész jó! Nem mondom, hogy tökéletes, de vicces és aranyos figurákat álmodtak a Brave Giant Games fejlesztői. A fazék a fedővel különösen tetszik. Egy Piroska és a farkas sztorira hajazó környezetben nyomozzuk Mr. Wolf gyilkosát, és ehhez hol madárra, hol hörcsögre, hol pedig csigára varázsolódunk. A lötyik készítése nem túl izgalmas, ahogy a minik sem, viszont könnyűek. A HOS igényes, van morfos, tárgyrészletes, feladatos. 40 puzzle és 15 figura várja hogy megtaláljuk. Asszem, nekem lesz kedvem hozz, csak azt az üllő-kalapácsot tudnám feledni:D" Tényleg lesz.? Na, erre kíváncsi vagyok.
Hát...nem csúcs, de azért végigtoltam a (mese mese hátán) játékot. Mint a varázslás mesterségével felruházott jó boszi, a király kérésére nyomozunk a mesék birodalmában történt bűntények ügyében. Végül is nem rossz ötlet, hogy feltűnnek régi ismerősök. Piroska, Robin Hood, Jancsi és Juliska + a papájuk várja segítségünket. A végén kiderül, hogy ki van az ármányság mögött, és ezen felbuzdulva a bónuszban még egy mentőakció részesei lehetünk a mézeskalács ház környékén, ahol még Merlin is befigyel.
Nekem tetszik a grafika, sokat fejlődött a csapat. Kivétel a szereplők képes fele, némelyik eszméletlen ronda és kezdetleges. Vannak interaktív cuccok, pl. érintésre potyogó pitypang termés. Ami viszont nem szimpi, hogy az erdei állatokat csak úgy belelapátolták, kevés funkciójuk van, zöme csak lapít megmerevedve. A zene viszonylag jó, el lehet viselni mellette a gyengeségeket.
A HOS tetszik, van egyformás, sima, morfos, árnyképes és ilyen, de feladatos. A minik közepesek, konstans időhiányom miatt nem sokat vackoltam velük.
A külön keresgélős 34 puzzle és 15 figura megléte örök rejtély marad. Nem találtam erre utalást, igaz, nem is nagyon izmoztam érte.
Sok a főzőcske-keverőcske, amit még annak tudatában sem tudok megbocsájtani, hogy szerepem szerint ez a szakmám, így részemről egy 7-es, de az legalább elégedett. Üllő-kalapács??? Álmodtam?
"Ajjaj! Totál meg vagyok lőve. Jó ez a játék, még sem szeretem:( Legutóbb még úgy éreztem, hogy a szellemes hotelekbe tud annyit pakolni az  Elephant Games, hogy érdemes legyen vele játszani. Most pedig úgy vagyok, hogy azon kívül, hogy folyamatosan paráztatnak, nincs más vonzereje a játéknak. Grafikailag és részleteiben kifogástalan, és abban bízom, hogy a jó és rossz  fiú szellemének csatározása érdekes történetet takar." Jé, itt észre se vettem, hogy a 13-as béta előbb jelent meg, mint a 12-es full. Úgy látszik, ez lesz az új irányvonal BFG-nél.
Várakozásomat felülmúlva, elégedetten zártam a játékot. Nem tudom, miért paráztam, hisz a történet egész jól érthető, a grafika embertelenül szép, és most még nagy, süket csendekre se emlékszem. A bónusz is szépen összefogott, nagy kedvencemre, a Ghostra hajaz, ahogy szellemként is harcolok a szerelmemért. A para faktor nagyon magas, konkrétan többször is bexarattak, még a HOS-ba is jutott sejtelmesen mozgó kísértetpofa.
A HOS megint maximumon, sima, kisebb feladatos, párkeresős és morfos is van. Utóbbi kivitelezése egészen egyedi. Még a miniket is szerettem, bár sokat skipeltem, hogy gyorsabban haladjak. 3 játék vár még rám, nehéz lesz beszuszakolni kevéske szabadidőmbe.
A morfokból 2 hiányzott, viszont a címer összeállt, és a zeneszoba is be van rendezve. A titkos szobát nem értem. Összeszedtem a 4 amuletet, de onnantól csak az idő pereg, nem mutat újabb keresgélni valót.Persze ezt hamar ki fogom heverni, és csak arra koncentrálok, hogy szép játékot hoztak össze Elefánték, megérdemelnek akár egy visszafogott 10-est is.
"Ahogy az várható volt, itt a következő rémmese az ERS-től. Tetszik, de annyira nem kerültem a hatása alá, mint pl. az előzőnél. Kedvenc zenei motívumomat sem hallottam, és a kis póklábú is hiányzik. Még várom a csodát, és addig is örülök az ötletes karakter kiválasztásnak, a gyönyörű grafikának és az igényes keresősöknek." És annyira sem kerültem a hatása alá, mint a váratlanul belengetett Véres Rózsi történetnél. Persze jó lesz ez is, nem akarok telhetetlen babzsák lenni:D
Sajnos a félelmem beigazolódott. Valamiért úgy érzem, most nem tudtak annyi játékosságot és újdonságot belevinni ebbe a részbe. Bekomolyított a csapat, és ettől nem tudtam felhőtlenül élvezni a történetet. Grafikailag kifogástalan, gyönyörű helyeken jártam, de a bónusz felétől már nagyon szenvedtem, szerintem túl hosszú.
A HOS értékes része a játéknak, de egy idő után már ismételgettek, és nem volt annyi kakaó benne, hogy ezt figyelmen kívül hagyjam. A minik a szokásosak, tekerészős dögivel, kevés, amihez volt türelmem, de ezt kiiktatom a rövid skippel. Gyűjtögetni a szereplőket lehet, de mondja már meg valaki, hogy ebben mi a fantázia?
Nem is jegyzeteltem, mert semmi sem ragadott meg különösebben. Korrekt játék, 8 pontot megér, de most még jobban várom a 10. részt, hogy az Ers igazi arcát is láthassam.
"A balettos sorozat se kerülheti el sorsát, már a 6. részt tesztelhetjük. A helyszín Bécs, ami igazán jó környezet egy zenés-táncos történetnek. Kiemelkedően jó dolgokról nem tudok beszámolni, de a töltés egymás után lebbenő függönyei tetszenek, és persze a HOS, azt nem tudják elrontani Eipixék."
Egyetértve krf-fel, én is azt mondom, hogy bőven játszható ez a játék. Már nem lelkesedek annyira, mint a sorozat elején, de történet és pár helyszín azért elviszi a hátán az egyre pilledtebb játékost.
A grafika nagyon vegyes, de a vidámpark és a gonosz csákó kastélya kifejezetten szép. Amúgy is vidámpark-függő vagyok, persze, ha játékról van szó. Mellé sok szép HOS is társul, szerencsére követték a helyszínek hangulatát. Érdekesek is, ahogy az lenni szokott, egy keresősön belül többféle módon kutakodhatunk, és közben a morfokat is össze lehet szedegetni. A minik kész krimik, persze nem abban az értelemben, ahogy a sztori, többet inkább nem is mondok.
A zene tetszik, a dobozkák könnyűek, kivéve, mikor a végén nem adnak lehetőséget a begyűjtésre, mert egyből neki kell szaladni ellenfelünknek.
Nekem megér egy 7-est, de persze nem azért, mert várnám a következőt, 6 untig elég volt belőle. A játékokkal, kedves figurákkal telepakolt részeknél megint eszembe jutott, hogy terelhetnék a csapatot a mesék felé, de hát beszélhetek én...
"A Sable Maze-sorozat minden eddigi része izgalmas volt, de ez minden eddiginél többet ígér a magamfajta könyvmolynak, mert a labirintus ezúttal egy varázslatos könyvtár polcai közt van, ahol az eddigiek alapján a könyvek kelnek életre.
A keresősök ismétlődnek, de a feladat más, volt árnyképes, visszapakolós, párosítós és tárgyrészlet-keresős és eszközhasználós. A minik elég lazák, nem gyötrik agyon a szegény játékosokat. Gyűjteni könyveket ábrázoló érméket és morfogó puzzle-darabokat lehet eddig.Úgy látszik a Sable Maze a Daily Magic Puppet Showja. Nem tudják elrontani. Nekem ez nagyon várós."  A zanza Mayától való, én hiszek neki, és ha nem jön be, az se baj, majd örülök, hogy ti örültök:)
Bejött, így együtt is örülhetünk:) Csodaszép játék, gyönyörű helyszínekkel, fordulatos történettel. A grafika kifogástalan, az egyes helyszínek tök stílusosak, és a dzsungel égig érő gombáit, a Sherlock Holmes korabeli Londont,  a vámpírdömpinget látva még azt is megbocsájtom, hogy az alaszkai jégverembe ennyi lelket tudtak önteni.
A játék szerkezete izgalmas, bázisunkról, a könyvtárból különböző világokba ugorhatunk fejest, hogy a rémségek könyveit összeszedhessük. Rég volt már ilyen, pedig a változatosság gyönyörködtet, szokják mondani:) A bónuszban az elrabolt köteteket újra összeszedjük, hogy a végén egyszer és mindenkorra eltüntethessük őket. Persze ez nem biztos, nem csodálnám, ha lenne folytatás.
A HOS szenzációs, a pakolgatós, szöveges cuccoknak szinte lelke van. Mérgeskígyót, gyűjtögető makit is ki kell iktatni, hogy a hőn áhított tárgyat megkaphassuk. A keresősök annyira szuperek, hogy az ismétlődés sem zavart. A minik közt is találtam szeretni valót, rémálmaim nem lesznek. Többen közt azért sem, mert közben és amúgy is, csodaszép, a hangulathoz tökéletesen illő zene szól.
A 80 érme meglett, be is cseréltem őket a szereplőkre, viszont a bónuszból kihalászható puzzle -1-es lett, ami halálra bosszant. Ahogy a barlanghoz értem, tökéletesen megfeledkeztem róla, hogy gyűjteni is kellene, és amikor pótolni akartam, már nem volt visszaút.
Kerek, szép, ötletes, amit egy csillagos 10-essel hálálok meg, és kíváncsian várom a folytatást.
"Emlékeztek még az ukrán Shaman Games játékaira? Witch's Pranks, Namariel Legends, Dreamscapes, hogy csak párat említsek. Ismét üde színfolt lesz a bevált sémák és kaptafák közt ez a -minden elemében különleges- mese. Robotokban és elmés szerkentyűkben verhetetlen a csapat, Tim máris belopta magát a szívembe." Sajna nem CE, de remélem, ez nem befolyásolja a minőséget, legfeljebb majd lóg az orrunk a végén.
És milyen jól megjósoltam...lóg a zorrom! Tudom, a végén is az lett volna a bónusz hiánya miatt, de engem már korábban ormányon vertek. A 9. résznél jártam, ahol az erdei óriást kell leszedálni. Hiába lövöldöztem a vödörre, nem akart leesni. Gondoltam, pihenek egy kicsit, bezártam a játékot. Amikor visszamentem, épp újra kellett tölteni a csúzlit, és ahogy odatettem az almát, az fogta magát és eltűnt. Vagyis jelenleg ott az almamentes, ráközelítős csúzli, a hordó meg inaktív, nem lehet újat kivenni. Egyelőre nincs erőm és időm újrakezdeni, inkább most mondok véleményt.
Ahogy megjósoltam, elképesztően ötletes és tartalmas játék. Egyedi grafika, egyedi történet, kimunkált szerkentyűk, helyes figurák. Tetszik a viszonylag egyszerű HOS feltuningolása, a mellékattra addig lehúzgált lista aktivizálódásával. A minik is jók, igaz párat most is ellébecoltam. A tárgyakat, mint a valóságban, most tényleg használni kell, sose tudhatod, mi mire jó. Pl. a lagúnában álló csónak fedélzeti raktárának kinyitása. Megint abba a hibába estem, hogy elfelejtettem jegyzetelni, így csak annyit a végére, hogy senki nem fogja megbánni, ha a mérgezett tőr rejtélyét megoldja, és megmenti a királylányt. Nekem már ez is 10, Shamanék igazi kuriózumok a hOG-os csapatok közt.
Bigfile
Rapidgator
Unlimitzone
HOG-KALAND rovat
Ez ám a meglepi!!! " Mint a MadHead örök híve, nagyon meg vagyok most is elégedve. Harcos, látványos, ötletes, minden együtt van egy izgalmas történethez. HOS szuper és morfos, minik nagyon könnyűek, és ellenfelünk tollait is gyűjtögethetjük. A zene megunhatatlan, a grafika látványos, én ezt is nagyon várom." Most egy kicsit parázom az előző kudarc után, de a reményhal lubickol, ott is várom a csodát, meg itt is.
Nem is tudom, mit írjak... Tele előítélettel nem tudok már objektív lenni, a bétát se tettem fel. Mégis úgy gondolom, egy próbát megér, én is igyekezni fogok.
"Tök jó! Ezzel pont fordítva vagyok, mint a tegnapival. Böki a szemem a fémes/karcos, számomra igénytelen grafika, viszont a sztori jobban tetszik. Csalás és ámítás, vasúti alagút építés, sztrájkoló munkásosztály, elegáncsos vízihulla, kisvárosi gyilkosságok:D A HOS megjárja, a minik 10 mp-re állított Skipje is. Jaj, hogy én azt hogy utálom, mikor utólag magyarázgatják a miniket. Követni se tudom a szememmel, ahogy szélsebesen elmutogatják azt az alig 50-60 lépést, amit ellébecoltam. Siralmas!" Ez az utolsó Eipixes reményem.
Bigfile
Rapidgator
Unlimitzone
HOG-KALAND rovat
"Ez egy igazán hullámzó sorozat. A lenyolcasozottól a feltizesezettig minden kategória megtalálható. Ront a képen még az is, hogy az előzőt -ha jól emlékszem- lehatosoztam. Mégis úgy érzem, hogy ez is nyálcsoriba való, mert az Elefánt grafikából csúcsprofi. Elég csak, ha alaposan megnézitek a hangulatos főmenüt. Vannak más előnyei is a játéknak, egyelőre érdekes a sztori, a HOS hiperszuper, és hogy nekem is kedvezzenek, három csöpp kutyman borotválgatta szőrös szívem:D Diszkrét morfok, a szereplők képei, vagyis most sem maradunk szorgalmi feladat nélkül." Szeretnék már megint lelkesedni!!!
Fekete özvegyes sztorink volt már, ez is egész érdekesre sikerült. Tetszettek az ugrálások a dimenziók közt, logikusan követték egymást az események. Elefánték grafikai megoldásai nekem mindig tetszenek, elegáns formák és finomra hangolt színek jellemzik játékaikat. A szereplők is szépek és karakteresek, egyedül Richard tűnt kiss bárgyúnak.
A HOS igazán színvonalas, morfos, párosítós, árnyképes a kínálat. A minikkel is elvoltam, kivéve a tekerős izéket.
Zeneileg most komplettebbnek találtam, szinte végig folyamatosan hallhatunk hangokat, nincsenek durva csendek. A morfoknak nem néztem utána, de azt tudom, hogy 1 képet és 3 puzzle darabot elhagytam.
Sajnos ez megint az a fajta, ami nálam időnként belassul. Asszem 3x léptem ki és vissza, míg a végére értem. A titkos szobát is megcsináltam, egész jó a morfvadászat. Hogy a kapott tárgyakkal kell-e valamit csinálni, nem tudom, annyira azért nem voltam elájulva, hogy ezt kiderítsem.
Nekem 9, és ha folytatják, ennél rosszabb sose legyen.
"A bemutatója a Maze hangulatát idézi, lehet majd parázni rendesen. Miután trükkös módon bejutunk a Vaskapu Diliházba, megpróbáljuk megmenteni tesónkat, aki démoni erők tartanak hatalmukba. A HOS megint csodás, bár a csúszkáson lepetéztem. Annyira finoman kéne mozgatni a gombokat, hogy vért izzadtam, mire összecsúsztattam a testrész-darabokat." Mint egy falat kenyér, úgy kellett már egy MadHead játék. Zabbantani, csak holnap tudok, valahogy majd kibírom.
"Leginkább a grafika miatt teszem fel. Tetszik, hogy a fémes csillogás helyett lágyabb és visszafogottabb színekkel pingálták Eipixék a helyszíneket. A történet az ókori Róma szellemharcosainak ámokfutását hivatott megfékezni, sőt mint kiderül, még rokonyok is vagyunk:D A HOS nagyon igényes, jók a pakolgatósok  és a szövegesek is." Ezt én írtam??? :o) Remélem, nem valami agyi történés hatására:)
Új linkek:
Bigfile
Unlimitzone

Depositfiles
Rapidgator
Filefactory
HOG-KALAND rovat
"Lehet, majd jól megbánom, de most a GrandMa cuccába belelátok annyit, hogy felpakoljam. Rengeteg a videó, de ezt jól ellensúlyozzák az ötletes keresősök meg az izgi zene. A minikről tök rossz a véleményem, inkább hallgatok, egyedi szocprobléma. Ami még tetszik, hogy szemes virág helyett felfújt madárfiókákra hajazó izéket kell gyűjtögetni, eddig 38 db-ot, de lesz ez még több is." Ajánlom Nagyiéknak, hogy szívják fel magukat, mert különben...nyemtom mi lesz:D
Hogy én ebben mit láttam? Lövésem sincs, de most egy darabig vakegér lesz a fedőnevem:D Semmi se fejlődött az elmúlt időszakban, sőt inkább visszafelé nyomul a csapat. A sztori nekem egyáltalán nem érdekes, örömömet csak a mesés elemekkel átszőtt, második etapban leltem. Annyi gusztustalan teremtvény, mint ami itt felsorakozott, ritka egy játékon belül. Egem nem szórakoztattak, taszítóak egytől egyig. Vannak csúnyán szép lények (nem tudom, értitek-e), de ezek rondán rondák.
A keresősök egyre primitívebbek lettek, és persze ismétlődnek is. A 10 mp-es skippel nem akarok okostojáskodni, próbáltam gyorsítani a játékot. A puffancsokból 64/66 lett a vége, de csak akkor lehet a titkos szobát meglesni, ha megvannak. Tulképp az tetszett legjobban, 6 mini helyszínen lehet tenni-venni, mire begyűjtjük a fontos tárgyakat.
Hiába van bónusz + ráadás, összességében tőlem 6 pontnál több nem jár.
"Fura, az Artifex Mundi stílusa egyre változik. Először azt hittem, elírás, de facen is fent van már a játék náluk. Tetszik, de most az a fordított keresős zavart, és elég sok a nyomkeresés is. Magánhekus bőrébe bújva nyomozunk egy hegyi szállodában, ahol az első áldozat egy zsaru. A keresősök nem túl szépek, a miniket átugráltam, kevés az időm. Hópihéket és origamit kell gyűjteni, igaz, utóbbiból csak egyet találtam." Ha Ződtigris nem ír róla, tuti, hogy fel nem teszem. Rég volt a béta, ez nem "gyűjtői", azt hittem, már rég letudtuk (pirulós).
Ó, anyám! Azt hittem, lepetézek, mire a végére jutottam. Nem mondom, hogy xar a téma, sőt nagyon is jó. Igazi krimis, egy kis jeges varázslattal megspékelve. Na de ami a játékmenetet, technikát, grafikát illeti, szerintem botrányos. Ezt úgy hordták össze hólapáttal. Finomságot csak az elején lehet felfedezni, utána egyre durvul a dolog. A figurákat egyre jobban összekevertem, csak a nevek memorizálása segített valamennyit. Biztos nem véletlen, hogy 1 év után, bónusz nélkül jelent meg. Utóbbiért persze hálás vagyok. Ha még az is van, vagy öngyi leszek, vagy hagyom a fenébe. (Utóbbi valószínűbb:D)
A nyomkeresés az agyamra ment, a sima HOS igénytelen, a minik pedig csak 10 mp-es skippel elviselhetők. Talán nem véletlen, hogy a vírusirtóm állandóan lenyúlta az exét, a végén ki kellett kapcsolnom. Nálam az 5 pettyet is alulról súrolja...várom a véleményeteket.
"Nem ringatok senkit (magamat is beleértve) hiú ábrándokba, de azért felteszem a Daily Magic Productions játékának bemutatóját. Legfőképp Mr. Jenkins miatt, mert van 1-2 tök vicces megmozdulása. A téma az elátkozott, mindenkit eltüntető kamera, aminek vannak érdekes látványelemei, de az agyonvidijózás miatt nem egyszer úgy éreztem, hogy most a kép tutira lefagy, de aztán csak magához tért. Keresős jófajta, minik dögivel, morfokra is lehet vadászni." Remélem, most is felülírja a játék a videófrászom:D
Kívánságom megint bejött:) Összességében tök jó játék, sokkal elvontabbra számítottam. A Negatív Világba átfotózott áldozatok árán halhatatlanságra vágyó, titokzatos "Z"-t sikerül agyonfényképezni a játék végén.
A grafika most nagyon bejött, igazodtak Párizs egyedi hangulatához. Persze ehhez a zene is jócskán hozzájárul. Már a főmenü alatt szóló, laza harmonikás szám megalapozta a hangulatomat. A játék zömmel logikus, nem kell térképezni. Kis területen játszódnak az egyes részek, ahova a nemszeretem videók által juthatunk.
A HOS, bár ismétlődik, változatos, még tárgyrészletes és logikai pakolgatós is van köztük. A minik vegyesek, a legegyszerűbbeknek köszönhetően, egész jó eredménnyel zártam.
A morfogó villámok némelyike  elég szenyán volt eldugva, némelyiket csak vakon kattogva csíptem el. Így is 5 hiányzott a 42-ből, de utólag már nem lehet begyűjteni őket. Így a puzzle se lett kirakva, de ennél rosszab sose történjen velem. A kártyák viszont baromi nagyok, és még rájuk se kell közvetlenül kattogni, azonnal a helyükre kerülnek. Tök jó grafikai stílusban készültek, ahogy a fejlesztőket bemutató pár darab is.
Köszönhetően a rövid és kerek bónusznak, nálam ez egy erős 8-as. Kívánom, hogy soha rosszabb játéka ne legyen a Daily Magic Productionsnek.
Nem az én gépemnek való a Domini agyoneffektezett, másfél gigás bálnája. Már a bétából is kiszálltam, azt hittem, felrobban a vas. A  többinél is így volt, legutóbb próbálkoztam, akkor meg megbogarasodtam. Remélem, lesz sikeres vállalkozó, várom a beszámolót.
1részes: Filefactory vagy  Rapidgator
2részes:
Unlimitzone 1. rész     Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész       Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • gyurgyalag (L/109)

  Neeem, ő menne! Én kapaszkodok bele, mert egy hidat tart -)))) A cápa, na látod, az tényleg jó ötlet! Élete végéig cseréli a fogait -)

  ma 16:52
 • csopi13 (L/57)

  Óóóó, Te szegény :( Nagyon ragaszkodik hozzád az a fog. A cápa....na, az jó ötlet:) De annyi fognál mit számolna fel a jó Doki, ha a követ akarnád leszedetni ?? Már nincs idegbaj, feladtam, fádul viselem sorsomat :))))

  ma 15:36
 • gyurgyalag (L/109)

  Fogam még mindig gyógyszereződik. Lassan az az érzésem, hogy egy komplett protkó már elészült volna ennek az egynek a babusgatásából -))) Ne idegbajosodjál, én is nagyon szurkolok!!!!! ☻☻☻☻☻

  tegnap 20:27
 • narghile (L/41)

  Csopi, rengeteg a szurkom, Maya is vödörszám küldi, szívesen osztom meg veled:) Csatlakozom a HOG-fanklubhoz...ja, már csatlakoztam:)) Readabook, szeretem, majd benézek!

  szept. 28 19:42
 • csopi13 (L/57)

  Sziasztok!! Madárka ! Elmúlt a kedd! Jobb már ?A Csikis imádatodat nem kell magyarázni, értem :) Narg, köszi a vigaszt és a szurkot, annyi idegbajom van, hogy mérgelődni is elfelejtek:) Readabook, mi is imádjuk, Hog-fan klub :))))

  szept. 28 17:41
 • readabook (L/20)

  Imádom a Hidden Objects játékokat. Szinte mindennap felnézek az oldaladra, hogy van-e valami új . :D ha szereted a könyveket nézz be hozzám :) puszi

  szept. 28 13:00
 • narghile (L/41)

  É-R-T-E-T-T-Ü-K! Nem volt nehéz a 4 csillagot helyettesíteni:)) Csopi, sajnálom, de igazából nem életed játékáról maradsz le, remélem, ez vigasztal. A Doorway töltés utáni ablakcsukogatással nekem fut, próbáld ki, hátha. Megint csak szurkolok:))

  szept. 25 12:26
 • gyurgyalag (L/109)

  L-A-B-D-A-B-U-Z-I. Nnna!

  szept. 24 21:13
 • gyurgyalag (L/109)

  t akit behúzott egy gigantikus fekete luk. Alig van időm mással foglalkozni. Csikivel viszont marha nagyokat sétálok. Labda****. Van egy teniszpálya ahol sétálni szoktunk. Már bemegy és kiszolgálja magát. Ebadta rossz kölke! -)))

  szept. 24 21:12
 • gyurgyalag (L/109)

  Angyal vagy Csöpi! -))) Idegesség ellen kezelt bölcsesség fogamat, ha minden igaz, kedden véglegesen lezárják. Csikit imádom. Imádom. Imádom. - jaj, ezt még nagyon soxor le tudnám írni. Jó, majd erőt veszek magamon a bloghoz, de amióta elkezdődött télen ez a cirkusz a kutyákkal, olyan az életem, min

  szept. 24 21:07

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 332

Látogatók az előző hónapban: 11335

Látogatók a jelenlegi hónapban: 10049

Feliratkozottak: 1276

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez