Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.
 

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

Nahát! Pont a magyar Sunward Games játékáról feledkeztem meg. Restellem, de legalább pótolhatom a lemaradást. A videókkal, szokás szerint, nem vagyok kibékülve, de sok szép pillanatot tartogathat még ez a játék. Legjobban a pakolgatós cuccok és a lila zsebsárkány tetszett. Már az előzőekben is volt ilyen cukiság, csak akkor egy mini griff, majd Nubi várta a feladatokat. Vannak morfok és sárkánytojások is, hogy ne maradjunk szorgalmi feladat nélkül.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Enyhe csalódással, de azért jó emlékekkel zártam a Domini Games bemutatóját. A téma elég jól követhető, egy titkos szervezet vadiúj ügynökeként megyünk az olaszországi Messinába (bár 1 s-sel írják, de szerintem arról van szó), hogy az ott garázdálkodó gonoszt és segítőit, a rusnya vízköpőket megfékezzük. Eleinte nagyon lelkes voltam, a végére ez azért alábbhagyott. Főleg a sok videó zavart, de azért nem akartam kihagyni, volt ennél már nagyságrendekkel xarabb cucc is." Nagy a lemaradásom, nem tudom, mikor kerül sorra. Valaki írhatna róla, mert kíváncsi vagyok. Köszi!
1részesek:      Rapidgator      vagy     Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. rész   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész   
Uploadable 1. rész   Uploadable 2. rész
HOG-KALAND rovat
Rommá váltam a romos Ravenhearst-től a béta után, de persze a remény hal meg utoljára. Eipix ide vagy oda, az előző is kicsikizett belőlem egy elégedett 9-est:)
Szezám tárulj! Artschinak -Barley segítségével- megnyiltak az Eipix 2-re zárt, titkos fájljai. Ennek első darabja a (nekem 9 pettyes) 6. rész. Artschi azt ígérte, folyt.köv., így nagy köszi a kulcsembernek Barleynek és Artschinak, most is és előre is:) 
Az is változás, hogy most a komplett játékot tölthetjük a kapott linkekről.
Openload   (visszaszámolás után kék Free Download 2x)
Uploadable
Cloudshares   (szürke Low Speed Download)
csak tájékoztatónak: az angol játék
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
"Már a 2. Elefántos cucc mostanában, aminek nincs hangja nálam. Ez olyannyira frusztrál, hogy nem is tudtam igazából figyelni. Asszem, a tesónkat, vagy tán egész családunkat keressük? Nem tetszett úgy, mint az előző, de a keresősök jók, és volt egy baromi jó mini, ahol egy képet kellett kialakítani az egymás elé-mögé rakott részletekkel." Remélem, tényleg a mjúzik az oka a rinyának.
"Rég volt már Artifex Mundi játék, kicsit szoknom kellett a grafikát. Amúgy a történet rendben, jók a keresősök, a minik meg könnyűek. Kellemes a zene, és több kedves figurával is találkozhatunk. Tetszett, hogy a botanikus nagyi nemcsak sebgyógyító főzettel kísérletezik, hanem szépítő és hajnövesztő kutyulékot is készít." Még jó, hogy írtam valamit, egy villanásra sem emlékszem.
Helyes kis játék, bár egy idő után unatkoztam. Úgy látszik, a szláv mesevilág számomra nem tartogat elég izgalmat, meg aszép zene is leszedált egy idő után. A nagymami elrablása még izgi volt, de ahogy haladtam egyre beljebb a kastélyban, már nem motivált eléggé. A különös mesefigurák azért tetszettek, főleg ahol még a libával is lehetett beszélgetni.
A HOS átlagos, a biszbaszos tetszett legkevésbé. A feladatosak jobbak, de abból kevés van. A minik ovissága nagyon bejött. végre nem nyomkodtam ész nélkül a skipet. Van pár ügyes és látványos megoldás benne, pl. az első kapu kivehető tekerője. Varázsnagyimat a végén megmentettem, a rövid bónuszban pedig beteg anyumnak kerestem meg a gyógyító páfrányvirágot.
A gyűjtögetni való tárgyak meglettek, 30 kártya és 30 bűvös virág a cél. Nem nehezek, bár a kártyáknál, amik nem közeliben vannak, azért kell egy kicsit skubizni. Nekem 8, mert annak ellenére, hogy nem csúcskategória, nincs megerőszakolva, és a videók is átugorhatók.
ÚJ LINKEK!!!
Depositfiles
Filefactory
Rapidfileshare
HOG-KALAND rovat
A Grey család nem hagyja nyugodni a fejlesztőket. Újabb és újabb családtaggal történik valami szörnyűség. Mit mondjak...az elején nagyon tetszett, de aztán elkezdtek dobálni, amit még mindig nem szeretek. A keresősök szépek, minik viszonylag rendben, azért várom. A nyitóképet viszont meg kell említenem, azt nagyon elkapták Elefánték.
Unlimitzone
Rapidgator
Uploaded
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"A KékTea/Eipix fúzió továbbra is működik. Nem mondom, hogy csúcs, de bőven játszható a következő rész. A biszbaszok változatlanok, de méretesek, és ezen kívül csak a térkép emlékeztet a klasszikus Blue Tea stílushoz. Külön keresgélni valónak gyorsan kémforrá váló morfokat kapunk, de ezen kívül más nem jut eszembe, mert 2 részletben toltam 24 órás eltéréssel. Bocsi!" Ez elég gyorsan megjött az októberi bemutatóhoz képest, de hát tudjuk, Eipix xarja a játékokat. Jó ez nekünk?
Nem leszek hosszú, egyszerűen csak tetszett.Van benne lendület, jók a figurák, klassz a zene. A HOS, vagyis a biszbaszolás a végére már teher lett, mert szeretem, ha variálnak bennük valamit. A minik nálam egyenlők a nullával, idegesítően nyakatekert szinte mind. A 40 hópihéből 2 elveszett, ezeket a végén lehet pótolni. A pontszámom 7, amit a bőven végigtolható, szájtátástól mentes holmikra szoktam adni.
"Ez megint az új vonalról való játék. Igaz, a kép ismét keskeny, de ez nem nyom annyit a latban, mint az ütős főmenü, a hangulatos grafika és az ötletes keresősök. A téma, ahogy azt már megszoktuk, kellőképpen véres, Poe Az áruló szív című novellája alapján készült."
Azt hiszem, ez a játék rekordot dönt rövidségben. Még jó, hogy nem volt annyira jó!:D Változatlanul szeretem a nyuszis grafikát, és változatlanul nem tudom megszokni a "széles vásznat". Állítani nem lehet, most is bele kellett törődnöm. Vérben nem szenvedünk hiányt, a félszemű csávó igazán ijesztő. A nyomok elemzésénél volt, hogy csak néztem, elég nehezen esett le, mikor mit kell tenni.
Valamikor mindig azt kutattam ERS-éknél, vajon melyik ajtó vagy kapu nyílik majd meg a bónuszban, de egy ideje erről totál leszoktam. Itt mégis izgatott a ház melletti kapu, s láss csodát, kinyitották előttem. Ami mögötte van, az nagyon brutál. Ha addig nem paráztunk volna még eleget, kapunk a nyakunkba olyan horrort, hogy az már szíven ütött. Főleg a zsákból előbányászott kiscsaj akadt a torkomon. Ijedtemben Félixet ártatlannak nyilvánítottam, amit így utólag sem tudok eldönteni, tényleg az volt-e.
A részletekről annyit, hogy a HOS igényes, még ha dupláznak is, a minik viszont zömmel idegesítők. A kártyák tetszettek, meg is lett mind. Azokkal valami külön játék játszható, de most, ha agyonütnek se emlékszem, hogy miféle. Ehhez a nyomasztó témához nem illettek volna nyuszis cukiságok, ezért nosztalgiából a rendőrségen lévő, az Arany bogárból kölcsönzött újfundlandit annak nyilvánítom.
Nem is elemzek tovább, rövid játékhoz rövid sárga illik. Csak a pontom maradt hátra, ami 7-8 közt csapong, ebben sem tudok dönteni.
A főmenü nem, de amúgy tetszik a bemutató. Érdekes lesz a történet az eltűnt kislánnyal. A HOS szuper, minik se végzetesek, és megint gyűjthetünk morfokat és 5-ös tárgycsoportokat. A nyitóképnél a bal oldali gombok bökik a csőröm, annyira ronda az a betűtípus.
Unlimitzone
Filefactory
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Jajj, romokban heverek, mint Ravenhearst:( Ebben még annyit sem látok, mint az előző bétájában. Nem tudom, meddig kell a leputtyant falak közt rostokolni, pedig a dilinyósoknál pont az tartotta bennem a lelket, hogy szabadulás után visszatérhetünk a pofás szobákba, kertekbe. Ezzel szemben enyészet mindenhol, és még a hos se tetszik, nem beszélve a minikről. Miért is tettem fel? Talán a gumikacsás zakkant miatt, meg nosztalgiából, más indok nem jut eszembe.
Unlimitzone
Filefactory
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Az előzőhöz hasonlóan, ez is sokat ígérő, szép játék lesz. A grafika gyönyörű, a zene szintén, és bexaratásban se lesz hiány a szellemektől nyüzsgő, elátkozott hotelben. Eddig 21 morf, 20 puzzle és szuper HOS a kínálat. Nagyon várós a cucc!!!" Kicsit sok az 3 felkiáltójel...
Az utobbi időben nincs maratoni nyűglődés Elefántéknál. Ez a történet is rövid, lényegre törő, és nem mellékesen, izgalmas. Ez köszönhető a lepusztultan is gyönyörű szellemszállónak, a benne lezajló régi eseményeknek, és a szellemvadász tesónk megmentésével kapcsolatos feladatoknak. Az élményt fokozza a szuper zene, de még jobban a zseniális hangeffektek, köztük az előcsarnokban hallatszó gyereksírás és nyöszörgés.
A HOS szuper, és szerencsére arról is beszámolhatok, hogy nagyon jól elvoltam a minikkel.A morfos tárgyak gyűjtögetése is tetszett, a szirmoknak viszont nem sok értelmét látom. Sokkal ötletesebbek az árvák fotói, melyekről az extrákban kiderül, hogy mindegyik alatt 1-1 játékfejlesztő rejlik. Szerintem nagyon ötletes a csapat ilyesforma bemutatása.
A bónusz is szuper, ami szintén a hotelben játszódik, de most nem szellemekkel, hanem egy húsvér gonosztevővel kell leszámolnunk. A teljes játék végén nyílik a titkos szoba, ami már ismerős régebbi játékokból. Morfogó tárgycsoportokat kell begyűjteni, de már az elején elakadtam. Az első kazetta, ami a hint szerint az előcsarnok bal oldalán lévő 2 deszka helyén lenne, meg se moccan. Már próbáltam hozzá valami szerszámot keríteni, de sehol semmi. Persze tudom, hogy ahogy eddig sem, úgy most sem tárgyhasználósak ezek a feladatok, így hamar beletörődtem, hogy ebből kimaradok.
Amellett, hogy nem estem önkívületbe az átélt élményektől, szerintem ez egy jó játék, nekem egy 9-est megér.
Változatlanul szeretem ezt a sorozatot. Az Eipix grafikája tán ebben a leikifinomultabb, mentes a fémes, fura csillogástól. A történet Szentpétervárra, egy színházba visz, ahol a hipnózis is szerepet kap az igazság kiderítésében. Keresősök szuperek, az első kapunyitós mini totál belelkesített, de aztán a többi csak megerősített benne, hogy ez nem az én műfajom.
Unlimitzone
Uploadable
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Utólag már nem meglepő, hogy a vadiúj TuttiFrutti Interactive nevű csapat Indiába visz bennünket első játéka bemutatójában. Mint kiderült, a csapat is indiai, amin -ismerve az ország eszméletlen fejlődését- cseppet sem csodálkozom. A grafika szép, a zene hangulatos, de megjósolni se tudom, hogy a csúnyaságában is szép, egykor angolok lakta házat elhagyva, hogy fogom magam érezni a romos-dzsungelos szigeten. A béta sok helyen hibás, de azért átvonszoltam magam rajta.
Unlimitzone
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Arra már nem emlékszem, hogy pampogtam-e a 9 és 10 pettyes előző részek bétáinál, de ahogy magam ismerem...:D Remélem, itt is meggyőz majd a végleges arról, hogy még mindig jó csapat a Domini Games. Az eddigi tapasztalat elég siralmas, főleg a videók mentek az agyamra.
Unlimitzone
Rapidgator
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Nem az első játék, ahol az illetéktelenül behatoló kincsvadász kővé válik. Mi a jelenből érkezünk a másik világba, ahol kalandos út vár ránk. A FiveBN most sem okozott csalódást, a főmenü kivételével kész orgia a szemnek a sok szép helyszín. Pakolgatós HOS, gyönyörű zene, morfok, tárgyak gyűjtögetése...brutáljó minden."
Lelkes beszámolómhoz képest mint egy agyhalott támolyogtam ki a játékból, így a bónuszt félbe is hagytam, és asszem úgy is marad. Igazából kikopizhatnám az előzőhöz írt, kétségbeesett és hitetlenkedő soraimat. Miért kell ennyire túlspilázni egy játékot? Miért alap az, hogy egy bonyolultan tagolt játéktér egyik sarkából a másikba űznek bennünket, hónunk alá csapva 1-1 tárgyat?
Pedig a történet tetszik, a mitológia számos alakja jelenik meg, akiket el kell pusztítanunk, hogy megmentsük a bájos Fiorát és a többieket. A minikre már nem magyon emlékszem, a keresősökre jobban. Mind árnyképes-pakolgatós, amit alapból szeretek, de most hiányoztak a hagyományosak. Van egy olyan érzésem, hogy a HOS-t mások kreálták, mint akik a helyszíneket. Úgy emlékszem, nem olyan szépen kidolgozottak, de lehet, hogy csak a folyamatos agónia miatt éreztem így. Amúgy a grafikára egyetlen rossz szavam sincs. Csodásan kidolgozott és finom, ahogy a korábbiakban is. Úgy emlékszem, hogy sem a 24 figura készlet, sem a 35 morf nem lett meg, pár darab hiányzott a végén. A táskás modern cuccok tetszettek, ahogy az eredeti funkciójuktól eltérően, praktikusan felhasználjuk őket. Lovak fazonigazítása szuper, és bevallom, most így a szájtépés végén kicsit sajnálom, hogy a halászkunyhóban felnövő, hajótörött leányzó történetét már sose tudom meg. Vagy mégis? Artschi, segíts, hátha magyarul le tudok faragni a virtuális kilométerekből. Így 8 petty, annál többet nem tudok kicsikarni magamból.
Unlimitzone 1. rész
Unlimitzone 2. rész
Rapidfileshare 1. rész
Rapidfileshare 2. rész
HOG-KALAND rovat
"Fura, hogy mire képes a keskeny képernyő. Az ERS játékok új erőre kapnak, a túlzásoktól mentes, minimalistább grafika nagyobbat üt. Nem mellékes az sem, hogy a HOS eddig (bár kopis) szuper, morfokat gyűjthetünk, amik elég szépen rejtőzködnek, a nagyfejű törpnek, az utolsó kép kivételével nyoma sincs, a szellemlány meg a végén úgy fújja el a gyertyát, hogy az ember lánya legszívesebben sikoltozna a folytatásért."
Nem rossz ez, de a történet számomra elég nehezen követhető. A történet szerint  3 nap áll rendelkezésre, hogy a halott lány elátkozott lelkét megtisztítsuk, és a vége felé már néha úgy éreztem, tényleg 3 napja játszom. Ezzel szemben 1 fenekes lett, ami azt jelenti, hogy azért bőven belefér a "szeretem" kategóriába.
Ami nálam elvitte az egészet, az a grafika finomsága és a keresősök ötletessége. Új elemként macskákat lehet üldözni vagyis begyűjteni 15 helyen. Sajnos a HOS 2x-es, és csak az egyik alkalommal tettek bele cicás keresőst. Szinte mind kisebb feladatokhoz kötött, legjobban az tetszett, mikor egy kutyust kellet a könyvből kiradírozni, hogy a helyébe macskát rajzolhassunk. Csak 11 sikerült, mivel addig nem vettem észre ezt a lehetőséget, pedig belógott a panel alja, amin a számláló van, de nem foglalkoztam vele. A morfogó boszis cuccok sem teljesek, a végére pár apróság is bekerült a repertoárba, amit nem volt kedvem kiskubizni.
A burás jelképek tök idegesítőek, nem tudom, mi értelme ennek az elemnek. A minik is elég nyomik, nem sokat bajlódtam velük. A törp csak a bónuszban kerül elő, de szerencsére akkor sem ő uralja a terepet.
Az extrákban most bónusz HOS is van, sőt egy maratoni menet is, ahol szinte az összes, a játékban használt tárgy felvonul, köztük a púpos hátú macskát formázó dugóhúzó is. Érdekes, ERS-nél szinte mindig kiszúrok 1-1 különlegesen megformált tárgyat.
Egy dolgot még elárulok, a végén -szenya módon- nem a lányt, hanem a könyvet mentettem. Néha előjön sötétebbik énem:D Bocsi!!!
8-9 közt hezitáltam, de csak meglett a 9 petty, tekintettel a macskás újításra.

 

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/40)

  Akkor, hajrá Onzsi (is):)) Én is várom, hogy rám szakadjon sok szuper dolog, de leginkább békére vágyom, úgy összglobálban. Legyen szép a 7végétek!

  tegnap 18:56
 • Onzsi (L/50)

  Nem panaszképpen mondom, már negyedszerre futok neki a hollónak, eddig egyszer sem sikerült letölteni, megszakad. Hol 3, hol kettő órát ír ki, mostani próbálkozásomnál már csak egy órát. Imádom a telekomot :-)

  tegnap 16:49
 • Onzsi (L/50)

  Ave Mindenkinek, kellemes várakozást kívánok ! Várom a jövő évet reményekkel telve, mégpedig pozitív reményekkel! Sok sok ölelés :-) :-)

  tegnap 16:47
 • gyurgyalag (L/108)

  Szia Csöpiiii! Csak visszhangként tudok e pillanatban működni, egy bötűvel sem tok okosabbat Balunál én sem, de örülök, hogy voltál!

  nov. 26 21:55
 • narghile (L/40)

  Sziasztok! Csopi, Mamához, ahogy máskor is, sok erőt, tényleg hajrá, jobb ötletem nincs.

  nov. 26 17:39
 • Maffogas (L/54)

  sziaaa!! hajrá Csöpi!

  nov. 26 10:19
 • balbalu (F/54)

  Sziasztok! Hajrá Törpi!

  nov. 25 20:35
 • csopi13 (L/57)

  Erzsébetek és Katalinok én is boldogat, mosolygósat, ölelgetőset!!! Sajna most minden játék "nyálcsoris", de leszedem bőszen, aztán egyszer nekifutok, pedig itt van Artschi remekműve, meg a többi "jajjdenagyonakarom" én meg áhítozok!! Pusz Nektek,viszem Bogit csatangolni :)

  nov. 25 18:16
 • csopi13 (L/57)

  Sziasztok!! Én ugyan nem vagyok "mindenki", de bejelentkezem:)Igazoltan vagyok távol, mert Mama kikezdett a padlóval és Ő minősült törékenyebbnek:( Most rohanásban vagyok m.hely-kórház-otthon/Bogi 3szögben,remélem nem a Bermudák, mert azt veszem észre, hogy elvesztem!

  nov. 25 18:10
 • Maffogas (L/54)

  Sziasztok! Erzsébetek, Erzsik, Zsókák, Katalinok, Katák, Katinkák sok boldog névnapot kívánok!

  nov. 25 10:13

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 404

Látogatók az előző hónapban: 13510

Látogatók a jelenlegi hónapban: 10934

Feliratkozottak: 1246

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez