Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

Vakon bízom az Eipixben, ugyanis nekem nem indul sehol. Rég fordult már elő ilyen velem, de nem kettyenek el, a végleges mindig megadja magát. Akinek sikerül vele játszani, légyszi, kommenteljen.
7-8-9, ezek az előzőekre adott pontok. Lehet, most a 10-es is meglesz, mert baromi szép, érdekes,  a keresősök pedig csodajók. Azért van egy kis bajom is, mert a minik nagyon könnyűek (vagy inkább unalmasak?). Ugyanez mondható el a játékmenetről is, annyira kiszámítható, mit-hova, hogy emiatt vannak kétségeim.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Idén volt az első része is, elég gyors a Deep Shadows. Az 8 pettyes lett, tán ez is ér annyit, de azért belehúzhatnak a fiúk.
Filefactory
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Közepesnél jobb, de elég szájbarágós a VAST Studios sorozatának következő része. 2010-ben és 2011-ben még szupernek tartottuk az előző részeket, a 3. viszont már felejthetőre sikerült. A sztori tetszik, a keresősök elég jók, a szobánként 2 álarc viszont uncsinak tűnik.
Filefactory
Uploadable
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Újra beindul a mozis játék. A The True Escapade című film forgatásán rejtélyes halálesetek történnek. A gyilkos megint macska-egér játékot játszik velünk, így ismét bejárhatjuk a Wolf Stúdió hangulatos helyszíneit. Igaz, hogy kiidegeltek a háromszöges, forgatós minivel, de a keresősökben ismét újítottak. Az izgalmas zene, a különleges grafika megunhatatlan, én pedig lelkesen várok a véglegesre." Nem is kellett sokáig várni!
A legutóbbi törpésnél már jobban tetszik, és ez is valami. Szeretem ennek a sorozatnak a hangulatát, a szép utcákat, házakat. A történet is érdekesnek tűnik, a pakolható gardróbos keresős pedig tökre szórakoztató.
"Most már tényleg elhiszem, hogy az Elephant Games folytatja a sorozatot. Gyönyörű ez a játék, de már csak a zseniális pakolgatós minik és az imádott zene foszlányai emlékeztetnek a régi csodákra. A történet sem kapcsolódik a régi, diákos Dire Grove részhez, viszont nagyon érdekes, plusz 80 képdarabot és 10 ház makettet kell összegyűjteni. Sajnos, eddig még nem volt a Fate Carnivalhoz hasonló, naplós plusz feladat:(" Hát, igen, ebben már baromira kilógott az elefántláb, de hátha visszahoznak valamit a Fate Carnival okosságaiból, mert az nagyon bejött.
Nagyon szép játék, de a sok szöveg miatt sajnos elvesztem a két testvér történetében. Ez persze nem a fejlesztők hibája, hanem az enyém, hogy a konyhanyelv nem volt elég a sztori teljes megértésében. Ettől függetlenül rengeteg élménnyel lettem gazdagabb. Már az is fantasztikus, hogy visszatesznek bennünket a régi Dire Grove helyszínekre. Nekem szerencsém volt, hisz pár hónapja letöltöttem, mert nagyon kiváncsi voltam, mennyit fejlődött a műfaj az elmúlt években. Az tuti, hogy mérföldekkel jutottak túl az egykori technikai és grafikai megoldásokon. Színek, interaktív részletek, keresősök, már alig emlékeztetnek a kezdetekre. Egy valami mégis maradt, és ezért hálát adok a sorsnak, az interaktív minik. Olyan brilliáns mind, hogy egyszerűen nem tudtam őket otthagyni. Végigmatattam mindent, mire beindult a buli, és bár kértem szöveges segítséget, mégis hatalmas sikerélmény a megoldásuk. Nem olyanok, mint a sima minigémek, amiknek vagy tudom a logikáját, vagy nem, vagy unom, vagy nem. Nekem ezek olyanok, mint 1-1 kis ékszerdoboz, amiben élvezettel matat az ember. A keresősökben is minden megvan, mi szem-szájnak ingere. Változatosak, ötletesek, csak azt sajnálom, hogy kevés volt belőlük.
A 84 puzzle meglett, viszont a makettekből 3 hiányzott. Nooormális??? Szó szerint akkorák voltak, mint egy ház:) Úgy látszik, nagyon elterelődött a figyelmem, annyi volt a látnivaló. A zene is különleges, az MCF motívumokon kívül finom és játékos dallamok is szólnak. Talán egy kicsit elütnek a játék jellegétől, de nagyon kellemesek.
A bónusz után szuperbónuszt is kapunk, ami szintén egy önálló, de rövid történet. Ami még említésre méltó, az az összeszedett puzzle darabok kirakása, csak az a baj, hogy én ezt a fajta játékot nem szeretem, így nem is próbálkoztam velük.
Az apró részletek közül most az ragadt meg bennem legjobban, mikor a róka, farkas és medve szobrokat megfordítottam. Elképesztő az a pontosság, ahogy a "valóságnak" megfelelően láthatjuk távoliban ugyanazt, mint közeliben. Sokáig bíbelődtem vele, hol az egyiket, hol a másikat borogattam el, és messziről is megkuksiztam, valóban úgy állnak-e. Hát, úgy álltak! Az autódudát is nyomkodtam, a jégcsapokat pedig gondosan letördeltem, ahol lehetett.
Szuper cucc ez, nagyon jár neki a 10-es, sőt egy hatalmas csillag is.

 
Rapidfileshare 1. rész    Rapidfileshare 2. rész
Turbobit 1. rész                Turbobit 2. rész
Más, a felsővel ne keverd!
Filefactory 1. rész            Filefactory 2. rész
Rapidgator 1. rész           Rapidgator 2. rész
Uploadable 1. rész           Uploadable 2. rész
2 gigás cucc, 1részes link nem lesz.
HOG-KALAND rovat
A szöszi bíztató: "Nahát! Ez a sorozat eddig a szeretem is, meg nem is kategóriába tartozott, de most robbantott az Elephant Games. Olyan izgalmas történeten dolgoznak, hogy csak lestem! Az alap kicsit a Jumanjit idézi, mert itt is egy dobókockás táblajáték körül bonyolódik a történet. Egy baráti társaság eltűnik, és mi vagyunk a tagok közül az, aki nem ért oda időben. De mivel fontosak a barátaink, utánuk indulunk egy merész dobással. A kérdés-feleletnek és választási lehetőségeknek nem hiszem, hogy volna különösebb jelentősége, de ennek majd Artschi, a sorozat állandó fordítója utánajár:D A zene szuper, az izgalom pont jól van adagolva, a grafika csodás, és megkönnyebbülten vettem tudomásul, hogy nincsenek béna virágok, amiket be kéne gyűjteni. A keresősök szobányiak és részei a történetnek, a minik pedig könnyűek. Ha jobban belegondolok, mehet a "húdevárom" kategóriába:)"
Így benézni egy játékot! Álmomban se gondoltam, hogy ekkorát csalódom. Nem is értem, mit láttam benne a béta alapján. Ha visszagondolok, lehet, az tévesztett meg, hogy egész mást gondoltam bele a folytatásba, mint amit kaptam. Azt hittem, hogy minden dobás után valami érdekes helyre jutok. Ezzel szemben egy idő után összefolyt minden, szinte követni se tudtam, hogy merre járok, kint vagyok vagy bent, és a keretjáték is összezavart.
A keresősökkel nincs bajom, az cipelte a hátán az egészet. A minik nem érdekeltek, semmi extrát nem láttam bennük. Talán a virágok átkozták el ezt a játékot, hisz úgy örültem, hogy a gépies gyűjtögetés megszűnik. De a fejlesztők csak megszórták a helyszíneket az unalmas piros és ezüst gazokkal. Mindezt csak azért, hogy a végén feltuningoljuk az üres szobát. Mondanom se kell, nem lett teljes a lakberendezés, mert nem törekedtem a pontgyűjtésre.
Talán a bónusz volt a legösszeszedettebb, ott egész nagy területet lehetett bejárni, de ezzel együtt sem tudok 6 pontnál többet adni.

 
1részesek:
Depositfiles    vagy    Filefactory    vagy   Rapidgator
2 részes:
Unlimitzone 1. rész         Unlimitzone 2. rész
Rapidfileshare 1. rész    Rapidfileshare 2. rész
HOG-KALAND rovat
 
A téma és a mesés környezet szuper.....lenne, ha nem zavarna több dolog. Pl. a zenétlenség, de az még változhat. Az örökös videózás, ez viszont tutira marad. Hogy mégis nyálcsoriba kerül, az leginkább a grafikának és a zongorista uszkárnak köszönhető, meg persze töretlen optimizmusomnak:) Annál is inkább, mert a Foxy Games az előző részre 2 pontot kapott.
Unlimitzone
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Inkább felteszem újra, hátha nem veszi észre valaki, hogy van update. Nem tudom, jelent-e megoldást a belassult, félképernyős panaszokra, de a remény hal meg utoljára. Nagyon szorítok Nektek, mert elképesztően szép és jó játék!
Unlimitzone 1. rész        Unlimitzone 2. rész
Rapidfileshare 1. rész   Rapidfileshare 2. rész
Más fajta, a felsővel ne keverd!
Rapidgator 1. rész           Rapidgator 2. rész
Filefactory 1. rész            Filefactory 2. rész
Esetleg egyben, de 2 részletben gyorsabb: Filefactory
HOG-KALAND rovat
Hurrá! A kis töki visszatér, méghozzá magyarul. Az év egyik legütősebb játékát ki más is fordíthatta volna, mint Artschi. Baromi nagy mázli, hogy a fájlok nincsenek 7 lakat alatt, így elkészülhetett a magyarítás. Nagy köszönet Artschinak érte, és Koczakahunnak is, aki a képi cuccokat dolgozta át.
Angol játék linkekkel, sárgával
Magyarítás
A ZIP-ben lévő 3 mappával írjátok felül a telepített játékban lévőket. A legegyszerűbb az, ha a ZIP-et ott tömörítitek ki, hogy ne kelljen egyesével szöszölni.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
"Először elkettyentem, mert nem vártam a gonosz törp újabb történetét. Aztán megpróbáltam kimazsolázni azokat a dolgokat, ami miatt mégis szerethető. A keresősökből a hollós újszerű és a visszapakolgatós is. A minik könnyűek, a gyerekes motívumok aranyosak. Kb. ennyi, a többit majd látjuk." Végleg eltűnik az ERS-varázslat, vagy újjászületik egyszer?
Az újjászületés még várat magára. Az a helyzet, hogy egysíkúnak, mondhatni unalmasnak találtam. Annyira visszaköszönnek a régi dolgok, hogy nincs ami doppingolna. Még a szakaszos játéktér, amiért az ERS-t külön szerettem, is eltűnt. Más léptékű most a térkép, sokat kell visszafele császkálni, sőt a bónusz is ugyanitt játszódik, csak az utólag megnyílt átjárók tetszenek. Sajnos, a sorozat hangulatából adódóan, nem tudtam beleveszni az apró részletekbe sem, ami annyiszor segített már. Nincs benne humor, nincsenek meghatározól, cuki állatkák.
Pozitívumként maradt a hollóshoz hasonló, teljes térben való keresgélés, meg az ötletes gyerekrajzok és hozzájuk kapcsolódó feladatok. Amúgy, a HOS részek összességében szórakoztatók, talán ezek lendítettek át a legjobban a kritikus pontokon. A miniket már szinte el is felejtettem, ezek szerint sem kiugróan jók, sem nagyon idegesítőek nem voltak. A drágakövekkel, amik folyamatosan kerültek elő, semmit nem kezdtem, csak egyszer néztem be oda, de a végén valami cuccot kaptunk onnan, vagyis feleslegesen nem kellett izmozni gépies dolgokkal.
A zene rendben volt, de ez sem indokolja, hogy 7 pettynél többet adjak.
Rapidfileshare
Turbobit  (új oldalon kód beírás, alatta Download)
Depositfiles
Filefactory
HOG-KALAND rovat
Az EleFun nem hagyja békén az ifjú házasokat. Edward és Lynn újra bajban, mi pedig lelkesen segítünk majd nekik. És tényleg lelkes vagyok, mert szuper keresősöket láthatunk, sőt ők is beépítették a háttérben keresgélős, MadHead szisztémát. Rengeteg az interaktív cukiság, Manócskánk pedig búvárkodik, vagy épp facipőben gázol a susnyásba. A zene és szorgalmi tárgygyűjtögetés a régi, 35 morf és puzzle várja, hogy összeszedjük.
Rapidfileshare
Unlimitzone
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Itt a szájtátós szösszenet: "Anikó, jól mondtad, egyszerűen leesett az állam! Blue Tea logó után Eipix intro.....eszem megáll! Azt hittem, rosszul pakolták össze a bemutatót. De nem, Kék teáék és Eipixék összeházasodtak. Közös munkájuk ez a cucc, és bár a biszbaszoktól nem szabadulunk, mégis új színekkel gazdagodott a játék. Szeretem is, meg nem is, szokom az érzést, bár nem gondolom, hogy ez örökre így marad." Nagyon kiváncsi vagyok, hogy a páros melyik tagja lesz dominánsabb. Én Eipixéknek szurkolok.
Sajnos, kiütéssel győzött a Kék tea:( A színek finomításán kívül (de lehet, ezt is csak én magyarázom bele) nemigen éreztem az Eipix hatást. A biszbaszolást, a tárgyrészlet keresgélés kivételével, nem igazán szeretem. Alig kapunk használati tárgyakat, minden a különböző formájú likak kitöltéséről szól. A minik semleges katyvasszá váltak, kivéve az elejét, ahol a kedvelt Teás dolgok azért feltűnnek. Különösen bosszantott a sok újrázás, és hiába csináltam meg 1x valamit, 3 a magyar igazság alapon ismételtettek volna velem, ha hagyom magam. A végén a Souvenier Shop tipikusan az Eipixé, ahol többnyire tárgymozgatással érhetők el az ajándékok.
A történet is a szokásos mesefigurák újragondolásán alapszik, csak a bónuszos Kékszakáll sztori új. A zene rendben volt, a 40 izé is, de ebből egyet benéztem, és csak utólag kerestem meg. Az 5 parablesből is hiányzott 1-1 rész, és volt, amit még utólag is alig találtam. Ezen persze nem kettyentem el, mert ha jól emlékszem, korábban rögtön odaterelt a játék, pedig ez engem egyáltalán nem érdekel, annál is inkább, mert a hosszú szövegek töredékét értem.
Azért 2 részletben végigtoltam, vagyis játszható és viszonylag szórakoztató, így jár egy 7-es.
Már megint nem tud rám hatni a Domini Games, pedig látványos játékon dolgoznak. Gépiesnek érzem, a miniket gyengének, egyedül a keresősök (főleg az első) keltette fel az érdeklődésemet. HOS nélkül biztos nem tettem volna fel, és ha soká jelenik meg, az se baj.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Turbobit
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Mintha hónapokkal ezelőtt játszottam volna az előzővel, úgy tátottam rá szemem-szám minden apró mozzanatra. Már megint a szülők kerülnek bajba, és ahol egy Alice segít, ott előbb-utóbb megjelenik a Szívkirálynő, a fehér nyúl és a kártyakatonák. A grafika most az első perctől lenyűgözött, a zenében pedig új fordulatok vannak. A HOS önmagáért beszél, és még ha ismételni is kellett a minit, imádtam billegni a tető szélén. Gears már az elején velünk van, és cuki hangján magyaráz. Szerelés után repked, segít, és a már ismert, de megunhatatlan mozdulatta nyújtja oda csőrében a megszerzett tárgyat." Sokat várok tőle, remélem, nem fogok csalódottan pampogni a végén.
Nincs szájtépés, de azért a heti versenyt a Grim Tales nyerte nálam. Lehet azért, mert Elefánték még csak egyszer villantották meg ezt az oldalukat, a Nevertales 2. része pedig idei játék.
Grafikát, zenét nem akarom újra és újra dicsérni, mert ezek önmagukért beszélnek. Az a csodásan plasztikus látvány és a finom dallamok nem szorulnak magyarázatra. A magasság-mélység érzékeltetése is mesteri, szeretek mászni, egyensúlyozni, ha a MadHead kér rá.
A történet annyiban újszerű, hogy ügyesen keverik a modernet a régivel. Persze a szívem mindig a mesés házikókért, virágos erdőkért dobog, de jól éreztem magam a felhőkarcolók közt és a hiperszuper kaszinában is.
A tárgyhasználatban még mindig imádom, ha hagynak bíbelődni a rossz cuccokkal is, a keresősökben pedig rajongok a morfogó cuccokért és az egyedi ötletekért. Jó példa rá a távirányítóval vezérelt keresős.
A miniket először nagy energiákkal gyűrtem, később elfogyott a nafta, és nyomkodtam a skipet, hogy haladjak. Asszem, kicsit hosszúnak éreztem, bár a bónusz meglepően rövid.
Az extrákban először a 2 elcsatangolt kártyámat kerestem meg, majd építettem belőlük kártyavárat. Aztán jött a kincsvadászat, vagyis minden helyről elhoztam a plusz tárgyakat. Nem túl érdekes, de haladós, mert gyorsan betölti a következő képet.
Ez után nyílik a kaszinó, ahol zsugabububsok kártyázhatnak, minifanok pedig újrázhatnak. Gondolom, nem lepődtök meg, ha azt mondom, kevés ideig voltam ott.
Még pár aprócska részlet, amik megragadták a figyelmemet: a kaszinó liftjében a jobb oldal finom tükröződése a bal oldali tükörben, ami -ha belegondolunk- igazi szorgalmi feladat. A kártyás "itt a piros, hol a piros"-ban, ahogy a fickó átver, és ruhaujjából elővarázsolja a királynős lapot. Hogy én mit izmoztam rajta! Szinte már feladtam, mikor végre megmutatta a trükköt. A harmadik pedig a köhögős griff bébi, mert kellenek az érzelmek:) Gears nagyon édes, nem sok, nem kevés, a hangjával pedig nem lehet betelni.
Természetesen megvan a csillagos 10-es, de a tüzijátékomat most nem lövöm el.
Az újonc Pivot Games játéka grafikailag kifogástalan, de azért messze van a tökéletestől. Jól indul, bár nem egyedi a sztori. Egy fiatal páros beköltözik új, de még lepattant otthonába, és az asszonykát egyből magába szippantja egy bűvös tükör. Innentől eléggé lelassul a sztori, talán kicsit uncsi is. Viszont  a keresősök nem rosszak, amit a minikről már sajnos nem mondhatok el. A zene nagyon szép, de nem kifejezetten doppingszer. 26 morf és 26 memória virág a gyűjtögetni való, utóbbiak elég rendesen kirínak a képből. Nem humornak szánták, de jót vigyorogtam a csepegő ruhából nyert innivalón.

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • narghile (L/39)

  Punnyadjatok kellemesen, Madárka, üdítő mikigyárat, este leszek (ha leszek).

  ma 07:01
 • narghile (L/39)

  Csilla, jó látni, hogy vigyorogsz! Pusszancs:))

  tegnap 19:29
 • Tschilla (L/60)

  Itt vagyok:-) Sziasztok:-) Ugye érdemlek egy buksi simit, hogy ilyen ügyesen előcsaltam Mindenkit? Nekem isteni péntekem volt. Rékusék haza ugrottak 1 ebédre, meg egy kis locsi fecsire:-) Most nagyon jól érzem magam:-)Kívánok Mindenkinek ilyen kellemes közérzetet és hétvégét:-)))))))))

  tegnap 17:38
 • narghile (L/39)

  Szépséges pénteket mindenkinek! Csilla, úgy sajnálom, hogy egyedül locsizol:( Azért remélem, hogy olvastad a többieket, még ha hallgatsz is. Tessék előbújni!:))

  tegnap 16:31
 • gyurgyalag (L/107)

  Jaj, én mostanság du-s vagyok, meg szombaton is dolgozom, de lélekben itt locsogok minden álló nap! Puszi mindenkinek!

  nov. 27 23:01
 • nov. 27 21:47
 • Tschilla (L/60)

  No szokásos módon majd holnap olvasom ha valaki még jelentkezik:-))) Én megyek csicsóba. Jó éjszakát:-))))

  nov. 27 21:39
 • Tschilla (L/60)

  *-* Szia Anikó! Kicsit több?

  nov. 27 20:53
 • mkaniko (L/47)

  Kukk:) Szia Csilla!*-*

  nov. 27 20:24
 • narghile (L/39)

  Itt vagyok, de csak 1 pillanatra, sziasztok:))

  nov. 27 17:24

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 489

Látogatók az előző hónapban: 16672

Látogatók a jelenlegi hónapban: 15162

Feliratkozottak: 1202

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez