Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   

            

     
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

Azt hiszem, ennek is jót tesz majd a magyar szöveg. Igaz, viki.v.v már az angolra is rágerjedt, és tök jó véleményt írt. Akkor gondoltam, hogy lehet, nálam a hiba. Na majd most kiderül:)
Artschi, köszi a gyors folytatást, mindannyiunk nevében!
Angol játék linkekkel
Magyarítás
Itt is a telepített játék build.pak fájlját kell lecserélni a letöltött cuccal.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Újabb ajándék Artschitól. A Farkas Ádi sztori első két epizódjának magyarítását kaptuk meg. Igaz, hogy a hatalmas várakozáshoz képest némi csalódással fogadtuk a végeredményt, de hát el vagyunk már kényeztetve. 1-2 éve a fél karunkat adtuk volna fele ilyen nívójú játékért. A fordítás mindig ad egy pozitív löketet, én izgatottam várom sötétben tapogatózó angolom után a teljes valóságot. Köszi szépen, Artschi! Mint mindig, most is nagyra értékelem a munkád.
Angol játék linkekkel
Magyarítás
A letöltött build.pak fájlt másoljátok be a telepített játék könyvtárába.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Miután a 3 sorsszellem-iker után varázsoltam magam, hogy elrabolt húgomat  megmentsem, kissé elment a kedvem a maratoni sorozat következő részétől. Viszont addigra nekem már annyi is elég volt a nyálcsorgáshoz, hogy elijesztettem a púpos hátú, örödögien vicsorgó macskát a kacsadudával. Szeretem Elefánték ilyen jellegű ötleteit, akik még azzal is tartották bennem a lelket, hogy a sok elvont dolog ellenére norvég mintás kesztyűt köthettem. Amúgy a színvonal a szokásos, és magamat is megleptem azzal, hogy  most hiányzott a megszokott fémvirág keresgélés.
Filefactory
Bigfile
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Három béta várta a tesztelést, mint lehetséges leggyöngébbel, ezzel kezdtem. S lőn csoda! Az Artifex Mundi most számomra szerethető játékon dolgozik. Tetszik a grafika, a jól illeszkedő zene, a keresősök és a sztori is. Párizsban járunk, és egy nagy találmány kipróbálása a cél, amit apánk, a híres tudós tesztel. Persze a dolog balul sül el, mert a fater eltűnik, nekünk pedig meg kell találnunk őt. Közben feltűnik Ferdinand Porsche is, akitől jópénzért megvesszük szuper járgányát. Az úticél -kis kitérővel- Svájc, ahol szerintem még sok kaland vár ránk.
Filefactory
Bigfile
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Hát, nem is tudom! A Gem Fury és a Florry's Well után tanácstalan vagyok. Ebben a bemutatóban nem érzek semmi különöset, főleg azokat a dolgokat nem, amik a Vendel Gamesre annyira jellemzőek. Laposka történet, idegen grafika, béna főmenü. Lehet, hogy új tagok vannak a csapatban? Persze, nem akarom temetni a cuccot, mivel egy bug miatt keveset láttam. A házból kilépve nem tudok ráközelíteni a csatornára, ahol a kulcsot kéne kipecázni a mágnessel. Kiléptem, vissza, semmi."  Legyen csoda! Nem szeretnék csalódni a doromboló macskában.
Ahhoz képest, hogy alig láttam belőle, azért a külsőségeket jó levettem. Fura ez a modern, vagy inkább elnagyolt stílus, amivel a játékhoz nyúltak. Szerencsére a sztori pörgős és érdekes, így jó élményekkel zárom a tüzes történetet.
A leányiskolában játszódó események a megdémonosodott Megan és az ettől szenvedő iskolatársak körül forognak. Megan szülei egy tűzben vesztették életüket, így nyilván őt tudta gonosz céljaira felhasználni a tűzről pattant démon:D
A keresősök érdekesek, tartalmasak, de a már említett grafikai stílus itt is érezteti negatív hatását. Néhol egész minimalistás, még szerencse, hogy a tartalom itt is felülírja a látványt. A puzzle viszont jobb, mint vártam. Igaz, egyetlen plecsnit se kaptam, de párat azért megcsináltam, és maradandó lelki sérülésről se tudok beszámolni:D
A 41 morf, bár elég diszkrét, azért be- és lelőhető, a szobrok még könnyebbek. Ezekből a bónuszba is jutott, ahol arra is fény derül, hogy vannak vegán rókák:D, hogy mi történt korábban az iskola falai közt, és tarthatunk-e a sorozat folytatástól:)
Mondjuk, én nem tartok tőle. Ha ennél alább nem adják, bevállalom, mert a kellemes zene mellett röpült az idő, és egy erős 9-es is kivarázsolódott belőlem.
"Bevált a jóslatom. Az ERS nem engedi el egy 6-os után sorozatát. És milyen jól teszi! A sárgában azt kérdeztem, hova tudja még kanyarítani Isa történetét. Úgy látszik, a gonosz Isára lehet alapozni, a rehab csak elterelés volt. Ami a látványt illeti, hiába keskeny, attól még mesés, az testőr pasi nagyon dögös, és amit a végén művelnek, az brilliáns. Olyan újszerű és látványos a béta levezetése, hogy ismét kalapot emelek a csapat előtt. Másra sincs panaszom, a HOS ötletes, a minik egész jók, még a holdas kütyüt is bőven megbocsájtom." Időközben már  a nyolcadikat is tesztelhettük, remélem, nem ment a minőség rovására a szinkronmeló.
Így a végén pláne azt mondom, baromi nagy hiba lett volna Isa mestert nyugdíjazni. Ebben a részben minden benne van, amiért ERS-éket megszerettük. Aprólékosan kidolgozott és látványos, végig tartogat meglepetéseket és izgalmat, vonalas, nem agyonbonyolított játékvezetés, ahogy azt a legjobban szeretem.
Rengeteg a külön cucc, keresősben holdak (ez náluk újdonság), koronák, cuki macskaszobrok és a szereplők képei. Nagyon élveztem, hogy mindig van valami skubizni való, csak az vette el a végén a kedvem, hogy 1 korona és 1 macska a játékban ragadt. Viszont nagyon örültem, hogy engem is megajándékoztak egy cicakoronával, igazán kedves gesztus a fejlesztőktől.
A HOS eszméletlen, sok bennük a tennivaló, és nemhogy idegesített volna az ismétlés, néhol alig vártam, hogy visszamehessek, annyira nívósak. A minikre se panaszkodom. Persze volt, amit átugrottam, de a színösszekötősöket kifejezetten szeretem, és a baglyos párosítósért megint jár egy kalapemelés. Ritka, hogy újdonságot mutassanak ebben a műfajban, de Nyusziéknak ez is sikerült. Imádtam a fejforgatós, nyújtózkodós, szárnycsapkodós csapatot.
A végén a herceget választottam (bár a testőr is jó pasi volt), és bónuszként felkészülhettem a nagy napra. Gyönyörű ruhát, csokrot és más kiegészítőket kaptam a lagzira. Az igazi bónuszban viszont meg kellett küzdenem a zuramért, mert Isa újabb gonoszságot eszelt ki, ellopta a kisdrágám lelkét, testéből pedig egy kupac hamu maradt. Természetesen utána eredtam, és segítőimmel együtt megtörtük a gonosz hatalmát. A végén a folytatásról írnak, de hát azon nem is csodálkozom, már készül a 8. rész.
Ez után már nem szorongok, ERS fejére visszateszem a koronát, és egy megagiga méretű 10-essel köszönöm meg a csapat csodás munkáját.
A 9 és 10 pontos elődök után ezt a képes mappámban találtam, eredeti méretben. Ez nem jó jel. Azért reménykedem abban, hogy csak én voltam tompika, és nem lesz rossz a cucc.
Ezt is ellébecoltam, de Maya sárgult egyet a kedvünkért:
Szomorúan jelentem, hogy félelmeink beigazolódtak. Az első két résznek ez már a poros nyomában sincs. Alább Wich nagyon jól jellemezte a játékot. Tingli-tanglinak jó.
Sztori dióhéjban: Egy elrabolt varázslólányt kell megmenteni, a már megint zöld lyukakon előgőzölgő árnyékoktól és eközben rengeteget kell császkálni oda-vissza a két dimenzió közt. A bónuszban egy régen élt varázslópasi, aki nagyon hajaz  Liam Neeson-Qui-gon Jinn jedimesterre, elmeséli az első kalandot az árnyékokkal. Nagyjából ő az egyetlen pozitívum. 
A játékmenet nagyon kiegyensúlyozatlan.  Az első két részben a varázslás a kütyükkel és a játék többi tennivalója viszonylag arányosan volt leosztva, itt szinte már csak a hókusz-pókuszon van a hangsúly. Az árnyékbirodalom és a normális világ sok helyen szinte megkülönböztethetetlen, ez sem így volt a régi sztorikban. És annyit kell bőcörögni egyikből a másikba, hogy a végére már teljesen belekavarodtam, mikor, mit honnan, hová kell átvinni. Tekintve, hogy rengeteg a helyszín is, ettől csak még zavarosabb az egész.
Hogy jót is mondjak: Mivel a játék egyáltalán nem ijesztő még az árnyékvilágban se, és nagyon-nagyon egyszerű, simán lehet gyerkőccel is játszani. A minik könnyűek, és ami még tetszett: rengeteg a HOS, igényes és szinte mindenféle, ami az utóbbi időben felkerült a palettára.
Mivel 3 napig tartott, unalom okán kijátszani, ezért fájó szívvel, de lepontozom. Ez nem ér többet egy hatosnál. Jó lenne, ha a Katusz hagyná inkább ezt a sztorit, és nem rongálná tovább a szép emlékeket.
Köszi, Maya!!!
Raoidgator
Filefactory
Bigfile
HOG-KALAND rovat
Már a cím leírása is okozott némi gondot:) A boszik csak támadnak, EleFun se tudja leoperálni magát egykor sikeres sorozatáról. Ráadásul baromi nagy, majd' másfél giga. Azért belenézek, de kevés reménnyel, a legutóbbit már végig se vittem.
Egyelőre csak 2részes van:
Unlimitzone 1. rész  és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész   és    Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Rögtön az elején, ahogy indult a játék, belefutottam a "túl kevés a memória" izébe. Persze a kíváncsiság hajtott, még egyszer elindítottam. Az opcióknál levettem az effekteket, a képet kisebbre állítottam, így végig tudtam vinni a legújabb MadHead bétát. Vagyis majdnem, mert persze ilyenkor kell engem telefonon zaklatni...szóval, a fióknyitogatós HOS vége már nem várt meg.
Amit láttam, az nagyon tetszett. Imádom a grafikát, a balladisztikus történethez illő zenét, és persze a HOS, ami mindig levesz a lábamról. A homokóra foorgatásával, a tárgyak tologatásával elővarázsolható jelek fantasztikusak, ugyanígy a 3 részes fiók, amelyiknél a cuccokat ide-oda kell pakolgatni. Jó lesz Valera bőrébe bújni, én nagyon várom.
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Hát, a Húsvét-szigeteki kalandok se tudták felkelteni az érdeklődésemet. Dominiékkal egyszer és mindenkorra szakítottam. Nem kell a csicsamicsa és a gépemet rongyosra szaggató videók sem. Sorry!
"Ott tartok, hogy a hajam áll égnek, ha Eipix bétát látok. Kivétel ez a sorozat, aminek nagyon jól áll a csapat grafikai stílusa. Arsene Lupin, a mestertolvaj meglovasítja egy indiai maharadzsa különleges meteoritját, és Phileas Fogg kérésére vállaljuk az ügy megoldását. Ismét feltűnik Alice és a Szívkirálynő. Ebből arra következtettem, hogy akár a vízipipás hernyóval is találkozhatunk. HOS szuper, a történet pörgős, izgatottan várom (Mayával együtt):D" Ezzel záródik 2016. kínálata. Remélem, méltó befejezése lesz az évnek!
Nem rossz, nem rossz! Igaza van Mayának, a Verrmillion Watch az Eipix Puppet Show-ja. Azt persze nem mondom, hogy felér a nagy klasszikus szuper részeivel, de érdekes és szórakoztató ez a történet.
A grafika tán lehetne csicsamicsásabb, de tudom, hogy az ennek a történetnek nem állna jól. Jók a figurák, és a fejlesztők ötletekben most igazán kitettek magukért. Tetszett a nyilak gyártása, ahogy a vizet külön kellett adagolni a hűtéshez, és még ennél is jobban a bónuszban a kristály forgatása, hogy ráközelíthessünk a három helyre. Szokatlan, bár nem korszakalkotó a keresgélés után nyitva maradó helyszín. HOS-ban egyébként is erős a játék. Szépen kivitelelezett, pont élvezhető mennyiségűek a keresős részek. Különösen tetszett a 3 korong cserélgetése és forgatása, hogy a tárgyak darabjait összeillesszük. Persze ilyen is volt már, de nem elcsépelt cucc. Ami kissé fura, az a 15/15 morf, ugyanis ezt követően is lehetett még találni egyet. Persze ennek nincs jelentősége, csak kukacoskodom:)
A villámok azért néhol kicsapták a biztosítékot. Vagy azzal, hogy baromi nagyok, vagy azzal, hogy zavarbaejtően olvadnak bele a környezetbe. 38/41 a végeredményem, de nem vagyok elégedetlen.
A minikből jópárat megcsináltam, de most sem sikerült megszerettetni velem ezt a fajtát, viszont a zenét nagyon szerettem most is, főleg a gordonkás-énekes részt.
Ami vicces volt, az a tálcával kivédett, komoly heggyel rendelkező acélnyíl. Slusszpoénként pedig még  a cilinderest is kibacarintottuk vele a torony ablakán:D
Mindent összevetve, azt bevallom, hogy a bónuszt untam már a vége felé, sőt kívánságom se teljesült, nem csöppentünk színes mesevilágba, de zömmel jól szórakoztam, tőlem jár egy elégedett 9-es.
Bakker, ezt meg teljesen elfelejtettem! Sztorizásra ne számítsatok, de azt tudom, (már csak a cím miatt is), hogy van benne temető és titokzatos sírásó. A Mariaglorum grafikájától meg alapból dobok egy hátast. Annyira kifinomult színileg, formailag, hogy mindig tátom a szám. Mini jegyzetemben csak annyit írtam, hogy a HOS szuper, és még egy robotról is esett szó, aki kiköpött Adolf Hitler:D
Filefactory
Bigfile
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Szép ígérettel múlik el ez az év. Az Artifex Mundi Nagyon kitett magáért új meséjének bemutatójával. Gyönyörű a grafika, érdekes a történet, a zene pedig szép. Tele a játék varázslatos dolgokkal, ami persze a sztoriból adódik, eddig még a könyves mixelést bírtam." Remélem, 1 év elég volt, hogy jól beérjen. Fura, hogy nem CE, dehát ez legyen a legnagyobb baja!
Ezer bocs, de itt se lesz hagyományos sárgulás:( Én ezt annyira untam, hogy kénytelen voltam abbahagyni. A válás nem volt szívszaggató, mert utálom a szájbarágást, utálom, ha nem sodor magával a sztori. Helyette tötyögés meg lötyögés, unalmas sztereotípiák. Azt hittem, elég a mese, mese, meskete. Tévedtem.
"Sohamár vagy sohasem? Azzal indítottam, hogy elolvastam a vers két verzióját. Mindkettő tetszett a maga nemében, igaz majdnem depis lettem a síri hangulattól.  Érdekes, hogy a halott szerelme után sóhajtozó, lelkileg összetört figura és a "nevermore-t vészjóslóan ismételgető holló ennyire beindította a fejlesztők fantáziáját. Az öngyi fickó motivációját tudjuk, de -a mondással ellentétben- ebben a játékban nem ritka a fehér holló. Időről időre megjelenik, én pedig kissé idegenül fogadtam a jelenséget. Nem tudom, hova likadunk ki a végére, de eddig a HOS tetszett, a megszokott zene is, és természetesen a grafikába se tudok belekötni." Lehet, hogy nem ez lesz ERS csúcsmunkája, de összességében én kíváncsi vagyok.
A hozzászólásoknál olvashattok bogarakról, csalódásról. Éreztem, hogy nem lesz a szívem csücske, és ezt be is vonzottam. Nem tudom, mikor lesz update, de asszem, nem is érdekel.
1részesek:  Filefactory  vagy   Rapidgator
2részesek:
Unlimitzone 1. rész  és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész  és    Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Már majdnem beleuntam a temetős-kriptás riogatásba, mikor kiderült, hogy egy tök izgi sztoriba csöppenhetünk első megbizatásunkkor. Egy zsaru kéri a segítségünket, hogy a pszichopata gyilkost akadályozzuk meg abban, hogy a vidámparki vérengzést végrehajthassa. És az a vidámpark...ahogy a nagykönyvben meg van írva. Elképesztő atmoszférát teremtenek a fejlesztők, hozzá pedig játékos feladatok járnak. Úgy döntöttem, hogy én ezt "hú, de várom".
Rapidgator
Filefactory.
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Mivel tegnap néztem meg, nem igazán tudok pontosan beszámolni. A sztori nem fogott meg, viszont azt megjegyeztem, hogy szép a vadnyugati helyszín meg a kastély, a keresősökben pedig ötletesen újítottak. És persze a megunhatatlan zenét is meg kell említenem, amibe új motívumokat is csempésztek.
Filefactory
Bigfile
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Be kell vallanom, már nem erőlködöm az Eipix bétákkal. Lesz ami lesz, mindenki maga alkosson véleményt, én eldugulok:D

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/42)

  Nagyon helyes!!! Elképzeltelek, ahogy egy lánctalpassal rombolsz a városban, fut ki merre lát:)) Raboknak jót tesz a friss levegő, de gondolom, ők is örülnek a változatosságnak. Legalább dolgoznak a koszt-kvártéjért:)

  jan. 18 17:55
 • csopi13 (L/58)

  Hahó!! Ma is kukkolok ám :) Délután 1 picuri bétára volt időm, milyen jó volt :))))) Már annyi hó van a városban, hogy kihozták a rabokat is takarítani :) Lánctalpassal kell útra kelni :)))

  jan. 18 17:44
 • narghile (L/42)

  Jaj, Csopi! Már korábban is írtál Mama akrobatikus gyakorlatairól:) Remélem, a gyerekséghez az is hozzátartozik, hogy mindig szerencsésen abszolválja a mutatványokat. Az, hogy félszázas vagy, a legjobb, ami történhetett veletek és persze velünk. A pc-s gyereknek is tuti te vagy a nap bónusza:))

  jan. 18 17:05
 • gyurgyalag (L/110)

  pluszt ad az élethez

  jan. 17 23:46
 • gyurgyalag (L/110)

  Hajrá Csöpi! Mamával is, játékokkal is, félszázason - mert az valami behozhatatlan pluszt az élethez! -))))

  jan. 17 23:45
 • csopi13 (L/58)

  Narg, köszi a kérdést, Mama megállíthatatlan :)) Már mind a 2 térde sebes, mert szőnyeget nézeget folyton és, hogy ki ne marja sebtapasszal takargatom, ettől úgy néz ki, mint a fiaim homokozós korszakuk idején :) igazából hinta : hol fent- hol lent, de vagyunk...boldogan !!!!

  jan. 17 16:36
 • csopi13 (L/58)

  rohantam haza, kipróbáltam (addig töltöttem le, míg dógoztam) és igen !! Visszarohantam a sráchoz akitől vettem (szomszéd a bót) és lelkendeztem..szerintem még tetszik is neki, hogy csak félszázas vagyok :) ugyanis velem örül minden alkalommal :) csak ezek a fránya töltések ne lennének 4-5 órásak :(

  jan. 17 16:30
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !! Narg én tetőtől-talpig 1 merő térgykalács vagyok :( Sütött picit a nap, de izibe fagyott is, így akkora jégcsapok meredeznek, hogy öngyilok alájuk állni !! Lelkendezem !!!!! Még (Madárka ügyesebb) nem értelek utol Titeket, de Véres Rózsit gyötröm !!! Jupppiiiiii :)Annyira örülök, ma

  jan. 17 16:26
 • narghile (L/42)

  Veszem észre! Ma befagyott a hátsófelem. Nekem még múlt héten becsípődött, hogy majd szerdától lesz megint kemény minusz. Honnan vettem? Mindenesetre, felvettem a legvékonyabb téli szoknyám, hozzá rövidebb kabát, a térgyem kalácsa meg majdnem lefagyott:( Jöjjön a február, elegem van!!!!

  jan. 16 19:00
 • gyurgyalag (L/110)

  A mindenit, de gyorsan a januári kínálathoz értem!

  jan. 15 15:48

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 351

Látogatók az előző hónapban: 12324

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7575

Feliratkozottak: 1286

Magazin helyezése: 8

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez