Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

"Nem vagyok elalélva, de az nagyon tetszik, hogy végre normális idő van, és nem kell a jeges hóbuckák közt szlalomozni. A város egykori lakóinak szelleme elrabol egy lányt, mi meg a végén majd jól kiszabadítjuk Elf segítségével, akit szintén egy mentőakció után lapátolhatunk be a kelléktárba. A lámpás kütyü állandó lemerülése zavar egy kicsit, mert lehet, hogy elgépiesedik az elem pakolászás meg a rejtett köcsögök keresgélése. A keresősök a szokásosak, a minik viszont sokkal könnyebbek, mint eddig, csak egyszer skipeltem. Ez a bétás duma, a többi meg kiderül.
Beragadtam egy minibe, de azért felteszem, mert amit eddig láttam, nem rossz. Mondjuk, nem egy bonyolult cucc, a sok szörnyben se látok sok fantáziát, sőt nem is értem, mi a lényeg. Az azért elég kiábrándító, hogy a csajszi minden lépését muszáj videóba önteni. Persze az is lehet, hogy csak a pocsék hangulatom miatt ekézek, de elég rosszul hatott rám a délutáni kékhalál.
Rapidfileshare
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Pillanatok alatt leszáguldott a gépemre, pik-pak telepítettem, hogy be tudjak számolni. A grafika nagyon aranyos, a hirtelen nyereményen meggazdagodó családot szívesen elvinném nyaralni, ha...meg tudnám szerelni az ablakot a padláson, de elakadtam. Először hardba nyomtam, ahol nincs hónaljmankó, de belekezdtem a legkönnyebb módba, mert azt gondoltam, a  segítség majd megoldja a helyzetet. A hint egy ládára mutogat, de nem aktív, így semmit se tudok vele kezdeni. Tárgyak a lakókocsiban, megfogni, egyesíteni és megnézni lehet őket. Ha valaki ráérne, kérem, tesztelje, hátha én vagyok bénabéla.
Unlimitzone (ez a gyors cucc, letöltési segédlet a "Letöltés" dobozban)
Rapidfileshare
Turbobit
HOG-KALAND rovat
Artschi elkészült egy újabb fordítással. A játék az Elephant Games fejlesztőitől való, és annak ellenére, hogy nem csúcsjáték, a megszokott, szuper fordítással kellemes szórakozást nyújthat az angolul nem, vagy kevésbé tudóknak. Az intro szövege már fel is csigázott, mindjárt nekifogok:) Artschi, köszönöm szépen a munkádat, mindannyiunk nevében!
Angol játék linkekkel
Magyarítás
A zip-ben lévő assets mappával felül kell írni a telepített játékban lévőt, vagyis cseréljétek le.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Korábban már írtam, hogy mennyire várom ezt a részt. Az újításoktól kicsit idegenkedtem, és nem is hoztam a bétától semmit. Össességében viszont nagyon tetszett, és remélem, hogy azért Feliciának és a gonosz pókfiúnak is osztottak lapot ERS-ék.
A szabinak köszönhetően, már végeztem is, és a sárgát is gyorsan megszülöm, nehogy elfelejtsek valamit. Nagyon tetszett, annak ellenére, hogy voltak technikai zűrjeim. A sztori elég bonyolult, az eltűnt lányokból bábok lesznek, és még azzal is hadakoznunk kell kiszabadításuk miatt, akire eleinte nem is gondoltunk. Az újításokat gyorsan megszoktam, a keresősöket nagyon élveztem. Egy csomó dolgot bevetettek, sőt olyan is van, hogy az egyszem körülírósnál meg is lehet kuksizni a tárgyat, ha valaki nem érti. Jók az egész képernyős tárgyrészletesek is, és a sok "egyformás", amit még mindig nagyon szeretek. A minik kb. felesben, ahogy az egyébként is lenni szokott. Igazából a logikai pakolgatósokat szerettem, de nagy kedvenc lett a fura kis madarak méricskélése, és tetszett a figurás színcserélős is. A pókfiú csak pár villanás volt, és úgy tűnik, Feliciától örökre búcsút kell vennünk.
Az ERS most igazán nekem dolgozott, mert a macikon, mérges cicán, cilinderes tapsifülesen kívül beszerkesztett Lady Shanta sátrába egy akkora vízipipát, hogy öröm volt nézni. A bónuszban a cicás lábtörlő és tálka is kedves ötlet, így jobban elviseltem a kellemetlen részleteket. A legszenyább az angyalka lövészet, elég nehezen sikerült, és az egyik tükröt is kínok közt forgattam meg, mert sikerült az archivum fül mögé tenni. Ami még zavart egy kicsit, az az erősen szájbarágós stílus. Kár volt mutogatni a szóló tárgyakat a közelikben, hisz ilyenkor úgyis végigtapperoljuk az összes cuccot. Pedig a legnehezebb módot választottam, bízva abban, hogy több lesz az agyalás. A szabadságszobor koronája nem lett meg, ezek szerint egy röfit benéztem valahol. Mondjuk, ERS-éktől ez pozitívum, mert eddig úgy helyezték el a plusz dolgokat, hogy még akarattal se lehetett kihagyni.
A zene csodás, ismét új motívumok kerültek az amúgy már megszokott alapba, és a térkép alatt szóló vidám dallam is szuper, meg ahogy a szemünk előtt rajzolódnak ki az új helyek.
A minimális savazás ellenére tök jól éreztem magam, és egy csillagos 10-essel díjazom az ERS munkáját.
Unlimitzone
Ez egy új és nagyon gyors oldal, leírom a lépéseket: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Rapidfileshare
Turbobit
Uploadable
Rapidgator
Depositfiles
HOG-KALAND rovat
Nem este transzba a bétás dumától: "Meggondoltam magam. Ha már az előbbit feltettem, ez se maradjon ki. Lehet, hogy nem is lesz annyira rossz, mint ahogy azt Anikóval első blikkre megállapítottuk. A téma nem eredeti, volt már ilyen. Egy csajszi keresi apját, aki egy expedíció tagjaként eltűnt, mert megzavarták a sziget szellemeit. Igazából a keresősökkel van gondom, egyébként tetszik a grafika."
Depositfiles 1. rész       Depositfiles 2. rész
Filefactory 1. rész           Filefactory 2. rész
vagy egyben: Filefactory
HOG-KALAND rovat
Bétás izé: "Izgalmas résszel tér vissza a sorozat. Lynn és Edward már az esküvőjére készül, de újabb akadályt kell leküzdeniük, hogy boldogok lehessenek. A keresősök szuperek, még újítottak is az előzőekhez képest, és persze újra velünk lesz a buxtárcás manócska is, aki  a kötélmászásban is nagyon profi. 35 morf és 40 puzzle vár ránk, és bárhol felbukkanhatnak, vagyis nem lesz könnyű mindet összekapkodni. Tetszik, várom!"
A történet tényleg nagyon érdekes. Kiderül, hogy Edwardnak van egy tesója, Abgél, akit hatalmába kerít Elizabeth, miután szüleit megölte. A végcél, hogy Abigélt megmentsük, a tesók újra találkozhassanak, és végre megtarthassa Lynn és Edward az esküvőt.
Ezzel is úgy jártam, mint a legutolsó ERS cuccal. A főjáték vége felé kissé befáradtam, és a bónusz végéig úgy is maradtam. Grafikailag kifogástalan, de a zene sokszor hiányzik, pedig szép, ami hallható. A keresősök szuperek, a minikből 15 sikerült, a többit átugrottam, mert vagy untam végigcsinálni, vagy már előre eldöntöttem, hogy úgy sem sikerül. Manócska vagyis Imp okozott pár kellemes percet. Úszott gumikacsán, szállt felpumpált lufin, de volt, hogy egy kis hintőpor is elég volt a kezére, hogy mászni tudjon, vagy egy kókuszhéjból készült, lámpás tökfedőben indult a barlangba valamiért. Azért volt egy méretes holtidő, amikor csak üldögélt, mintha megfeletkeztek volna a fejlesztők róla. A végére 1 puzzle és 1 morf is hiányzott, pedig úgy éreztem, hogy nagyon sasolok. Ami még elvette a kedvem, az a sok feketeség helyszínváltáskor, vagy 1-1 mini előtt, ha közelibe léptem. Nem tudom, hogy ez csak nálam volt így, de más technikai gebasz is adódott. Volt, hogy egy helyszínre belépve, a tárgyak elhalványultak a kelléktárban, és semmit sem tudtam csinálni. Ilyenkor a kilépés gombra nyomtam, de nem tett ki a főmenübe, hanem visszaadta a helyszínt, ahol már minden rendben volt. Imp tárgyai meglettek, de a kalapon kívül nem tetszettek a mutatványai. Nálam ez 9-es, mert  egyáltalán nem bántam, hogy a kiccsalád végre egymás nyakába zuhant.
1részesek:
Filefactory     vagy     Firedrive       vagy   Depositfiles
2részesek:
Uploadable 1. rész       Uploadable 2. rész
Filefactory 1. rész          Filefactory 2. rész
HOG-KALAND rovat
Hogy mit tartogat még az alapjátékon kívül ez a verzió, nem tudom. Sajnos nincs időm ilyen plusz körökre, de ha valaki megnézi és kommentel, megköszönöm.
Rapidgator
Filefactory
Firedrive
HOG-KALAND rovat
Nem emlékszem olyanra, hogy keleti témájú játék hatással lett volna rám. Lehet, ez lesz a kivétel, mert jól esett járkálni a szép japán kertben. A jellegzetes fahidak, a vízben úszkáló koi hal, a cseresznyefák rózsaszínje nagyon harmonikus képet fest. Tetszik a morfos keresős, van árnyképes pakolgatós is, és ismét egy példa a Mad Head-éktől való tanulásra, mert ebben is lesznek történet mesélős, képrészletes minik. Néztem az első részt, nuku sárga, vagyis nem játszotam végig. Kicsit ég a képemről a bőr, de legalább bebizonyítom Madárkának, hogy a látszat csal, a napnak 48 órából kéne állni, hogy én minden játékot végigtoljak:D
Uploadable
Fileom
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Az előzőre 9 pontot adtam, és ez is tetszik. A grafika nem szokványos, a történet érdekes. Klasszikus gyilkossági sztori pár gyanúsítottal, az átlagnál kicsit több dumával. A keresősök közepesek, a minik pedig könnyűek, csak egyet skipeltem.
Uploadable
Rapidfileshare
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Nem hoztam a bétától semmit, de összedugtuk akkor a fejünket, és megállapítottuk, hogy kiemelkedően jó a cucc. Az ERS megújulásának lehet a bizonyítéka ez a játék, én baromira kiváncsi vagyok!
Nem bújtak ki ERS-ék a bőrükből, de ettől függetlenül jól szórakoztam. A viking legenda se érintett meg, de a kincs utáni hajsza és a gyilkos büntetése tetszett. Arra jöttem rá, hogy ERS csak 1 van, és lehet hogy ez nem egy korszakalkotó felfedezés, de arra  akarok utalni, hogy egyedi képi világuk és hangulatuk már nagyon hiányzott. Kellett hogy lássak hajszárítóval feltuningolt, ázott macskát, vagy viking sisakkal a fején pózoló mosómacit. A játékmenet logikus, volt bőven tárgy, de szinte mindnek biztos volt a helye, még akkor is, ha vissza-vissza kellett lépni régebbi helyszínekre. A keresősök szuperek, nagyon változatosak, és a tárgydarabkás-pakolgatós tőlük újnak tűnik. Szerintem elég kevés a HOS, de hát ez nagyon szubjektív, lehet, másnak ennyi bőven elég. A minik közül sokat megoldottam, még némelyik tekerős is besikerült, de legjobban a kulcspárosítás és levél keresős tetszett. A legvége eléggé befáradt, és vikingéknél sem éreztem jól magam a bónuszban. Túl kietlen nekem az a táj, és ha az ERS is úgy karja, be se teszem a lábam még egyszer oda. Igaz, a végjátékban volt az a hippisre festett busz, ami tök hangulatos, de ez is kevés, hogy elvigye az egyébként egyhangú környezetet a hátán. A zene viszont szuper, sőt újra visszatért a Puppetből hallot kis effekt, mikor valamire rátalálunk. A para(nem)normális dolgokat inkább hagyjuk, és a rúnák is tétlenül hevernek, de összességében 9 pontot nekem megér.
A csapat nevét nem jegyeztem meg, de játékuk mindenképpen illik a rovatba. A videók elég merevek, de a történet rendben van. A templiomos lovagok kék fátyol nevű drágaköve után nyomozunk. Kellemes zene, igényes keresősök és könnyű minik, amit eddig tapasztaltam.
rapidfileshare
fileom
filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Nagyon hiányoznak a csúcsjátékok, és lehet, hogy ez sem az, de a bétás duma azért biztató: "Rég láttam játékot a Vendel Gamestől. Szeretem a doromboló macskás logót, és szeretem ezt a bemutatót is. A grafika és a  történet átlagos, egy ősi kastély szellemjárta szobáiban játszódik, viszont a keresősök nagyon ott vannak. Árnyképes és tárgyas pakolgatósokat és feladatos keresősöket láttam eddig, a lámpás összerakós különösen tetszik. A minik többsége is szórakoztató, és a zene is nagyon kellemes. Puzzle darabokat kell gyűjtögetni képek összerakásához, és morfok is vannak, amikkel a hint száma szaporítható. Tetszenek a gyerekrajzok is, szóval, én erősen várom a véglegest."
Sajnos, bejött az, amitől féltem:( Olyan sok idő telt el, mire vissza tudtam menni a játékba, hogy totálisan kiesett a fejemből az előzmény. Bétáztam is, ami szintén nem tesz jót a memóriának. Pedig a történet nagyon kerek és érthető, nem is ezzel volt a gondom, hanem azzal, hogy elfelejtettem az élményeket. Így csak azt tudom írni, hogy grafikailag nagyon rendben van, változatosak és ötletesek a keresősök, és a zeneileg is teljes az összhang. A morfokat meguntam, nem volt tétje, mivel nélkülük is lehetett haladni. A puzzle képeket eleinte összeraktam, aztán elfelejtettem, és nem láttam lehetőséget a pótlásukra. Így fogalmam sincs, hogy mi értelme volt a gyűjtögetésnek. 10 pontot így is megér, és nagyon várom a folytatást az utolsó videóban a tornyos szörnyet látva.
 
Többeknek nem indult, ha minden igaz, ezek jók lesznek:
Rapidfileshare
Rapidgator
Fileom
Nekem erről megy:
Firedrive  (egy kicsit hanyagoltam ezt a oldalt, de most újra rendben, legalábbis nálam)
Ezeket is meghagyom, van, akinek indult az innen töltött cucc:
Rapidgator
Filefactory
Fileom
HOG-KALAND rovat
Mintha egy szanatóriuból jöttem volna vissza, olyan nekem ez a játék. Az imádott zene önmagában is nyerő, hát még ha hozzáadom az ötletes keresősöket, miniket és a finoman kidolgozott grafikát. Én szóltam az ORNEON-nak, úgy látszik, komolyan vettek. Nekik semmi mással nem kéne foglalkozni, csak ezzel a sorozattal. Annyi azért hozzátartozik a történethez, hogy az én gépem eléggé be van lassulva tőle, így köszönés helyett ki lettem hajítva. Asszem, 1 órás lehet a demo.
Filefactory
Rapidfileshare
Fileom
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Bétás izé: "Igaz, hogy magára hagytam és kilépett, de amit láttam, tetszik. Talán azért, mert az EleFun egy nagyon mutatós városkába vitt, szép utcával, házakkal. Madarászni megint kell, de az akár el is hagyható, viszont a morfok ötletesek, a keresősök érdekesek, a miniket meg  szépen megoldottam 1 kivétellel. A kulcstartóra emlékeztető jaguár nem igazán épült be a tudatomba, csak bambáztam, mikor használni kellett volna. Csak azt kérem, hogy ne száműzzenek a zsungelbe, és akkor szeretni fogom." Remélem, teljesül a kívánságom!
Dupla béta, cím változás, utálom az ilyeneket. A szöszi is elég rövid, de azért valamit ki lehet hámozni belőle. "A Top Evidence egész jó játékon dolgozik. A törp nem az esetem, de nem is kell őt szeretni. A rémálmoktól kell megszabadítani a szereplőket, és akkor biztos legyőzzük őt is. Jók a keresősök, a minik, a zene pedig kifejezetten tetszik."
Tényleg a remény hal meg utoljára... Nem tudom, miből gondoltm, hogy a megvámpírosodott festő után tudnak újat nyújtani. Valamiért nagyon becsípődött ez a "nesze akárni, oszt' szaladj vele a legtávolabbi csücsökbe" szisztéma. Talán a játékidőt akarják vele nyújtani, közben az idegeinken táncol a Top Evidence. Amit viszont nem lehet elvitatni, a grafika eszméletlen szép. Gyönyörűen kidolgozott minden tárgy, de a törpét nem sikerült a szívembe zárni. Nem azért mert gonosz, hanem azért mert kissé elüt a környezettől, sokkal elnagyoltabb, és állandóan ott lábatlankodik. Ha pedig megjelenik, az mindig egy uncsi videóba torkollik. Amúgy a keresősök elviselhetők, a minik közt pedig sok a könnyű. A morfok is jól vannak tálalva, de a frusztráltságom 3 minuszt eredményezett. A zene nagyívű és szép, viszont többször azt éreztem, hogy semmi köze a történethez. Azért a bónuszt is végignyomtam, és egy valami tetszett, mikor a farkas (akivé a pas változott) belenéz a vízbe, és erősen elkámpicsorodik önnön látványán. A figurák sem tetszettek, ott is nagy a kontraszt, kilóg  a grafika egészéből. Összességében azért a látványba kapaszkodva végigjátszható, 6 pettyet magajánlok.
 
Rapidgator
Filefactory
2 részes:
Depositfiles 1. rész      Depositfiles 2. rész
Uploaded 1. rész          Uploaded 2. rész
HOG-KALAND rovat
Lalikám, tegnap szomorkodtál, hogy milyen "éhes" vagy. Ez a kis keresgélős, berendezős cucc talán csillapítja az étvágyadat:)
Firedrive
Depositfiles
Filefactory
KOMBINÁLT JÁTÉKOK rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • Maffogas (L/52)

  tudjátok micsoda testőröm van? Amidala hercegnő! :)

  ma 14:09
 • Maffogas (L/52)

  szia Csilla! a körpusyt fogtam és tovább dobtam! Fannykám növöget, majd csinálok friss képet és dobom a fórumba :)

  tegnap 22:59
 • mkaniko (L/47)

  Én is beírok!:) Nem háziállat!!!! Jó éjszakát!:)

  tegnap 22:28
 • narghile (L/39)

  Én is lépek, jó éjt:)

  tegnap 22:03
 • Tschilla (L/59)

  No sziasztok :-)))) Jó éjszakát!!!! Belefáradtam ebbe a nagy örömködésbe!!!!!! Nagyon jó volt Veletek lenni újra:-))) Köszönöm:-) Szép álmokat.

  tegnap 22:00
 • narghile (L/39)

  Írjá' be, Madárka!:)) Csilla, úgy emlékszem, hogy az utolsó évet nyugdíj előtt el lehet lébecolni valami álláskeresési segéllyel, de gondolom, a munkaügyiben majd felhomályosítanak. Végkielégítést meg kell kapnod, és csak át tudod evickélni ezt az időszakot. Majd írj, mi a helyzet! Szurkolok:)

  tegnap 22:00
 • gyurgyalag (L/107)

  na, erre már csak beírok, mert örülök a meglepetésnek. szia Tschilla!!!! -))) --- Anikó, akkor be kell írni a Nagy Igazságok Könyvébe, hogy a tücsök nem háziállat, akkor sem, ha vérgekkóink is vannak.

  tegnap 21:50
 • Tschilla (L/59)

  1 év kéne:-))) Jövő év augusztusáig kéne dolgoznom hogy alkalmas legyek a "kegyelemkenyérre" de senkinek (szakszervezet sem) hót fogalma sincs mi lesz velünk:-)))))) Majd lesz valahogy Halálbrigád!!!!! Ez jóóóó!!! Akkor a zenésznek annyi?????

  tegnap 21:50
 • narghile (L/39)

  Csilla, ez a gyár-dolog elég xarul hangzik:( Mennyi van még a nyögdíjig? Vagy már el is tudsz menni? A tücsi nagyon egyszerű, kéretlen vendégművészként beszökött hozzájuk, és szólózott 2-3 napig, amíg le nem csapott rá a halálbrigád, vagyis a fiúk:)

  tegnap 21:33
 • Tschilla (L/59)

  Anikó! Szóval mi van a tücskökkel???

  tegnap 21:28

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 501

Látogatók az előző hónapban: 16326

Látogatók a jelenlegi hónapban: 14784

Feliratkozottak: 1180

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez