Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

A KékTea/Eipix fúzió továbbra is működik. Nem mondom, hogy csúcs, de bőven játszható a következő rész. A biszbaszok változatlanok, de méretesek, és ezen kívül csak a térkép emlékeztet a klasszikus Blue Tea stílushoz. Külön keresgélni valónak gyorsan kémforrá váló morfokat kapunk, de ezen kívül más nem jut eszembe, mert 2 részletben toltam 24 órás eltéréssel. Bocsi!
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Egyik tavalyi kedvencünket játszhatjuk újra magyarul, Artschi jóvoltából. Újszerűen gyönyörűnek láttam az addig megszokott Elefánt stílushoz képest. Mivel majdnem 1 év telt el, minden perce (vagy inkább szava) újdonság lesz. Artschi, ismét köszönöm a befektetett szabadidőt, mindannyiunk nevében!
Mivel a javított változatot linkelem be az angolhoz, áthoztam az eredetitől a sárgát: Ez egyszerűen abbahagyhatatlan! Gondoltam, belenézek, de senki és semmi nem tudott rávenni, hogy felfüggesszem a McGray család megmentését. Elképesztően jó játék, akár a Bloody Mary történet folytatásaként is megállja a helyét. Tele interaktív részletekkel, sok apró plusszal, ami nem lenne kötelező, de most igazi kényeztetésben van részünk. Falról leeső kép, eldőlő esernyő, focizó pálcika ember, minden a szórakoztatásunkról szól. A felső csúszkát is hamar megszoktam, mert igazából használni sem kell, csak tolni a kurzorral a képet jobbra-balra.
A keresősök annyira ötletesek, hogy közben nem is jutott eszembe a MadHead-hez való hasonlóság, mert azért zömmel az Elefántéktól megszokott sémára épülnek. A minik is tök jók, alig skipeltem. És azok a logikai minik! Eszem megáll! Sajnos nem pakolták tele velük a játékot, de összesen 4x lehet szöszölni és szájat tátani az eredeti ötleteken. Volt 1, ahol valami kirakóst újra akartam kezdeni, és bele se gondolva a következménybe, megnyomtam a Reset gombot. Így aztán kezdhettem előlről, de ennél nagyobb bajom sose legyen, másodszorra is tök jól esett.
Rég volt már, hogy az állandósult feladatok nem untattak. Hát, itt imádtam rajzolni, színt keverni és festeni, annál is inkább, mert az elkészült állatok egyből fel is használhatók, viszont nem lógnak a nyakunkon örökké. Elvégzik a dolgukat, oszt annyi. A plusz keresgélni valók is nagyon ötletesek. A morfokat mindig is szerettem, de a fura állatkákat is olyan ügyesen dugdosták el, hogy fürödni lehet a sikerélményben, ha kiszúrjuk némelyiket.
Nem is gondoltam, hogy a zenével is elégedett leszek. Szerencsére itt szinte 100 %-os az élmény. Egyik-másik rész annyira kellemes hangzású, hogy nagyon sajnáltam, ha végeztem a kereséssel, vagy mondjuk elhagytam a szobát. A hangeffektek is fantasztikusak. Az iskolában énekelgető szellemlány hangja egyenesen hátborzongató. Tiszta libabőr lettem, annyira pariban volt a látvánnyal.
A Secret Room 2x kidobott a játékból, de azért befejeztem. Nem mintha ez lenne a kedvenc, de nem akartam lemaradni semmiről. A kollekciót újra végignéztem, mert érdemes még egy pillantást vetni az ötletes kinézetű és nevű herkentyűkre.
Én ezt az Elefántos vonalat szeretem igazán. Nem tököl semmivel feleslegesen, nem veszik el a részletekben, és végig fenntartja az érdeklődést. A pontszámom is ezt tükrözi, egy brutálisan nagy csillagos 10-est adok, mert megérdemlik.
Az eredeti játék a halott gépemen csücsül, így az angol főmenüt teszem be, hogy minél előbb tölthessétek.
Angol játék linkekkel
Magyarítás
A telepített játékban lévő assets mappát kell felülírni a tömörített fájlban lévővel.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
...túl dagályos, túl színes, túl videós...majd a végére ezt írtam, túl igényes. Nehezen lehet követni szemmel, ésszes és géppel. A kevesebb több lenne, mert egyébként remek csapat lenne a Daily Magic.
A bétától harmónium frászt kaptam. Remélem, ebben lesz egy ünnepélyes temetés, szívesen elpalántálnám már azt a nyomorult ketyerét. Furákat írtam a bétához, nem érdemes idézni, de az nem túl biztató, hogy számomra ez az Eipix legnyögvenyelősebb projectje.
A grafikától elállt szemem, szám, de attól tartok, amúgy nem lesz a kedvencem. A visszalépegetés technikája és a beszéd hiánya tök gáz, a mai igényeknek már nyomokban sem felel meg. Próbálok a látványra koncentrálni meg a feladatokra, hátha végigtolom.
Gyorsan leírom a kálváriám, hátha okul belőle valaki. Amellett, hogy a grafika kész orgia a szemnek, más pozitívumról nem tudok beszámolni. Amitől agyfrászt kaptam, az a profilom 2szeres törlődése. Először kb. 2 óra után léptem ki, majd az újabb belépéskor nem történt semmi egy csomó ideig. Ekkor újra klikkeltem az exére, elindult, de új profilt kért. Nagy duzzogva újra elkezdtem, és asszem, már jócskán a vége felé újra ki kellett lépnem. Mivel a dupla indításra kentem a hibát, nem akartam hinni a szememnek, mikor újra hűlt helyét találtam a profilomnak. Ezek után nincs kedvem még egyszer belevágni, azt meg nem tudom garantálni, hogy egyseggel végigtolom. Na, szóval, így jártam:( Aki még nem nézett bele, talán jobban teszi, ha vár egy frissítésre.
Unlimitzone
Rapidfileshare
HOG-KALAND rovat
A tavaly májusban megjelent, számomra szinte értékelhetetlen árnyékkirálynős sztori óta jó sok idő telt el. Szerintem ők is érezték, hogy nagyon mellényúltak azzal a résszel. Kicsit félve kezdtem neki a kisvárost terrorizáló, elszabadult Gólem történetének, de eddig jók a tapasztalataim. Nem a helyszínre és az eseményekre gondolok, hanem a szuper keresősökre, az ékszerdobozka kategóriába tartozó, gólemszobros minire. Az összegyúrmázott gólem bébi nagyon cuki, bár koncepciójában kiköpött mása a buxás manónak. A zene, főleg Gólemka akcióinál, nagyon kifejező, és tetszenek a gyűjtögetni való, sima és szobros morfok is.
Unlimitzone
Uploadable
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Elfelejtettem bétás dumát kopizni, de a lényeg a lényeg: Többünknek is tetszett a VAST Studios bemutatója. Izgalmas krimi részesei lehetünk a csapat új történetében, legalábbis így tűnt a rövid béta alapján.
Ez most tetszik! Nincsenek medúzák, csak szemes virágok, és még egy aranyos ajándékot is találtam, addig tapiztam a tárgyakat. A keresősök nagyon tetszenek, a miniket át lehet ugrani:D Én most adnék egy esélyt a GrandMa Gamesnek. Asszem, decemberben fog megjelenni, az ajándék boldog új évet kívánt.
Unlimitzone
Uploaded
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Megújuló grafikával, visszafogottabb színekkel, és sajnos nálam keskeny képpel nyitott a sorozat legújabb része. Ha ez változik, akkor nagyon szeretni fogom. Érdekesen kezelik az időt, először nem is értettem, miért tűnt el addigi ténykedésem eredménye. A keresgélni való koponyák is újak, és tetszenének is, ha nem volnának tapizhatók. Nem tudom, mért nem nézik ki belőlünk, hogy anélkül is boldogulnánk." Lesz-e markáns megújulás...erre majd a végén kapunk választ.
Lényegében tök jól szórakoztam. Most, hogy már túl vagyok az egészen, azt mondom, az első történet volt a leggázabb:D Sajna, nekem nem kegyelmezett, keskenyben nyomtam végig, de egy idő után fel sem tűnt.
A metódus a szokásos, mentjük a nyughatatlan lelkek szeretteit. A változatosság a legjobb gyógyír unalom ellen. A vasútállomás után egy középkori királyos történetben teszünk rendet, majd a színházak intrikus világába pillantunk be, a bónuszban pedig Kínába vezet a mentőakció.
A keresősök most tényleg nekem készültek. Tele egyformás helyekkel, és bár van duplázás, az eltérés annyira markáns, hogy fel sem tűnik. Kedvenceim a logikai párosítósok lettek, élükön a színházassal, ahol irodalmi alakok legjellemzőbb tárgyait kellett kiválasztani. Ezzel szemben a minik most tényleg nem nekem készültek. (Igaz, máskor se):D Sok a tekerős és tologatós, de 30 mp-es skippel nem kellett sokat görcsölnöm. Erről jut eszembe, hogy attól nagyon pipa lettem, hogy az egyéni beállításos módban csak együtt lehetett a hintet és a skipet mozgatni. Eddig még ilyet nem láttam, de nem is akarok. Tök hülye megoldás, az értelmét fel nem fogom. Egy csúszkát akartak megspórolni? Vajon minek?
A koponyákból 4 maradt el, ami utólag összegyűjthető. Így lehet minden szereplőnek síremléket állítani. Nem nagy cucc, de nem is rossz, gyorsan felépíthetőek.
A zene új és szép, azzal elégedett vagyok, viszont a kismillió videó kiakasztott. Főleg a vonatosban, ahol minden mozdulatunkra rátolnak egy magyaráz(kod)ó képsort, idegesítően visszafogva a lendületet. Dumálni is sokat kell, de azt még jobban elviseltem. Vidijó mentesen 9-et adtam volna, de így tőlem "csak" 8 pont jár, -1 a fájdalomdíj:D
Legutóbb azt kértem a magyar Sunward Games-től, hogy valami csajosabb helyen szeretnék kalandozni. Lehet, meghallották a kívánságom, mert a 4 részes -nekem kőkemény- Secret Order után lágyabb húrokon penget a csapat. A történet a görög mitológiában gyökerezik, Ariadné fonalába kapaszkodva viaskodunk a Minotaurusszal. (Jaj, de költői lettem:D) HOS nagyon rendben, főleg az tetszett, ahol semmi segítség, csak a logikát követve kell összerámolni a dolgokat. A forgatós miniktől még mindig a szívroham kerülget, de skip mellett nincs gond. A grafika kissé elmosódott, a figurák picit esetlenek, de szépen egyben van az egész cucc.
Unlimitzone
Uploadable
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
...természetesen Gergőnek, Wircsi gyönyörű kisfiának. 2 éves lett ez a
maszatosan kalapos (anyukája szerint, nyomokban túrórudit tartalmazó), piszén pisze kislegény:)
Mivel kaptunk alapanyagot, már készítettem is egy nem túl kreatív, de annál édesebb kompozíciót.
Kívánom, hogy mindig tele legyen az a kalap
szeretettel, egészséggel, boldogsággal, szerencsével!
Boldog szülinapot, nagyfiú!

"A csapat nevét nem jegyeztem meg, de játékuk mindenképpen illik a rovatba. A videók elég merevek, de a történet rendben van. A templomos lovagok kék fátyol nevű drágaköve után nyomozunk. Kellemes zene, igényes keresősök és könnyű minik, amit eddig tapasztaltam." Nem túl meggyőző, várom a kellemes meglepit.
Végül is jó volt, de hullafáradtan kecmeregtem ki a bónuszos szigetelésből. Nekem egy idő után megfeneklett, nem volt elég a sztori a szakadatlan melóhoz, érdektelenné váltak a részletek. Tudom, a célközönség mi, nők vagyunk, de azért néha rátátom a szám az észt osztó pasikra, és a minden féle veszélyt vállaló, túlélő csajszikra. Erre a játékban ez különösen érvényes. A HOS azért annyira nem szórakoztató, van egy több lépcsős feladat, a többi síma kutakodás. A minik a végére nagyon bedurvultak, főleg a bónuszosok mentek az agyamra. Mintha tudnák, miket utálok a legjobban. A történet szakaszos, irány egy helyszín, majd kocsiba vágjuk magunkat, és irány a következő cél. Ettől túl könnyűvé válnak a dolgok, csak a központi helyszín ágasbogas/térképes.
A kacskaringós hint se lett a kedvencem, kifejezetten utálom, ha jojóztatják a szemem. Lehet, ez a bünti a segítségért, de néha próbáltam könnyíteni a dolgom, hogy gyorsabban vége legyen. A bónuszos szigetelés ártalmasnak bizonyult a véleményemre, azzal együtt 7 pontot adok.
Az előzőhöz hasonlóan, ez is sokat ígérő, szép játék lesz. A grafika gyönyörű, a zene szintén, és bexaratásban se lesz hiány a szellemektől nyüzsgő, elátkozott hotelben. Eddig 21 morf, 20 puzzle és szuper HOS a kínálat. Nagyon várós a cucc!!!
Unlimitzone
Uploadable
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Nászút helyett gyászút, így foglalnám össze röviden, tömören. Amúgy meg csalódás, mert ahhoz képest, ahogy a főmenüben acsarog az a hátborzongató nő (vagy férfi), eddig elég unalmas. A grafika viszont szép, hátha kialakul valami.
Unlimitzone
Rapidfileshare
HOG-KALAND rovat
"Szemem-szám tátva maradt, látva Elefánték új stílusát. Eddig is imádtam őket, de ez a team pont azt hozza grafikailag, témailag, játékosságban, amit a legjobban szeretek. Egy icipici MadHead hatást is felfedeztem, de ez csak jót tesz az egésznek. Zene fenomenális, keresősök is, sőt még a minik közt is volt kedvemre való. Baromi jó újítás az "ékszerdobozkába" rejtett részleges skip, vagyis nem kell az egészről lemondani, ha egy tekerem-csavarom nem szimpi. Vannak morfok, mozaik darabkák, sőt elbűvölő lényeket is lehet gyűjteni. A leszedált, majd nyakörvvel megszelídített denevérke is csuda aranyos. Na, ez megint "húdevárom"!"  De jó!!!
Gyönyörű szép mese, tokkal vonóval, mégis arra döbbentem rá, hogy alig írtam valamit. A 10 éve eltűnt apa után induló Anabel minden időmet lekötötte. Gyönyörködtem a meseszép helyszínekben, közben pedig tettem a dolgom, gyorsan teljesítettem a nehéznek egyáltalán nem mondható feladatokat. Még a minikben is lehet könnyebb módra váltani, amit csak a bónuszban vettem észre, vagyis vettem komolyan. Zömmel könnyűek, nem maradtak nyomasztó emlékeim. A keresősök látványosak, változatosak. Nem sok, nem kevés, ahogy azt Elefánték tálalni szokták.
A cukorfalat denevér szárnytakarójában aranyosan kucorog a bal sarokban, és kétségbeesetten "cincog", ha akkor akarjuk dolgoztatni, ha nincs rá szükség, vagy nincs hozzá ereje. Imádtam birizgálni csak úgy, de tetszettek az akciói, főleg az, mikor a csodafőzetet beletöltve sikeresen küzd meg a két gonosz hollóval. A bónuszban egy madár váltja, őt rendszeresen kell abrakolni, hogy képes legyen akciózni. A figurák közül a sárkány ragadott meg legjobban. Talán a legjobban eltalált hang, igaz, a többi sem volt rossz.
A gyűjteni valóból csak a 32 mozaik lett teljes. 3 morf elmaradt, és legnagyobb bánatomra 1 figura is. Pedig olyan édesek! Csomó ideig csak őket nézegettem. A Secret Room csalódás, azt hittem, lesz még új feladat. Sajnos, csak a miniket és keresősöket lehet újra lejátszani. Ettől függetlenül nyomom rá a csillagos 10-est, igazán mesés és igényes történet.
Még egy kérésem/kérdésem lenne: miért tűnt el magától a kelléktárból a mandzsettagomb? Olyan gyorsan történt, hogy csak azt érzékeltem, hogy Anabel mond valamit, aztán már haladtam is tovább. Nem életbevágó, csak jó lenne, ha valaki megírná. Jaj, most jut eszembe, hogy ha másképp nem, majd Artschitól megtudom:)
Nem éreztem rá a béta ízére, pedig a Two Desperados neve jól cseng. Most belenéztem, és talán mégis van benne fantázia. Legkevésbé a a szellem izé tetszik a kütyüzéssel, amúgy játszható.
Uploadable
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
Enyhe csalódással, de azért jó emlékekkel zártam a Domini Games bemutatóját. A téma elég jól követhető, egy titkos szervezet vadiúj ügynökeként megyünk az olaszországi Messinába (bár 1 s-sel írják, de szerintem arról van szó), hogy az ott garázdálkodó gonoszt és segítőit, a rusnya vízköpőket megfékezzük. Eleinte nagyon lelkes voltam, a végére ez azért alábbhagyott. Főleg a sok videó zavart, de azért nem akartam kihagyni, volt ennél már nagyságrendekkel xarabb cucc is.
Unlimitzone
Uploadable
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/40)

  Akkor nem is 1 dolgot tanultál meg, valrokov, örülök:)) Ha bármi nyűgöd van, írj ezután is.

  tegnap 16:47
 • valrokov (L/66)

  KÖSZÖNÖM!!! MEGVAN!!! SIKERÜLT!!! Puszik neked, narghile!

  tegnap 15:10
 • valrokov (L/66)

  Köszönöm, narghile, de hová ment a válasz? Én nem kaptam meg. (valrokov@gmail.com)

  tegnap 15:06
 • narghile (L/40)

  Valrokov, ment a válasz, Csenge, szívesen:)

  okt. 05 19:26
 • csenge_40 (L/40)

  Köszönöm a lehetőséget! :)

  okt. 05 08:30
 • valrokov (L/66)

  Sziasztok! Gyakran látogatom az oldalt, de nem szoktam jelentkezni. Mivel egy autodidakta nagyi vagyok, kérlek szépen, valaki magyarázza meg nekem: hogyan kell felülírni egy mappát, hogy magyarul menjen a játék??? Előre is köszönöm!

  okt. 04 21:01
 • narghile (L/40)

  Szeríííí, de rég láttalak!!! Örülök neked nagyon! Jó tanulást, vigyázz magadra, és ha lesz időd sárgázhatnál egy pettyet alaszkáról-temetőről vagy akármiről:)

  okt. 04 18:47
 • szeri22 (L/18)

  Kiköltöztem Edinburghba egyetem miatt, és még mindig imádom az oldalt! :)) Köszi hogy ugyanolyan lelkesedéssel csinálod :) most Alaszkázok aztán jön a megszokott temetős

  okt. 03 12:36
 • narghile (L/40)

  Ha te örülsz, akkor én is (meg egyébként is):)) Rosszcsont beforr:D

  okt. 03 08:02
 • gyurgyalag (L/108)

  Valamiért ennek a hétvégének nagyon örülök. Most értem haza, s bár Csiki akkora felfordulást csinált, amilyet eddig soha, de nagyon jó!!!! Nektek is jót!

  okt. 02 16:27

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 377

Látogatók az előző hónapban: 11766

Látogatók a jelenlegi hónapban: 2706

Feliratkozottak: 1237

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez