Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   

            

     
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

Nálam csak pacák vannak betűk helyett, így tesztelni se tudtam. Sokat nem nézek ki belőle, de ha valakinek van ideje és kedve, tesztelje. Köszi!
1részes: Rapidgator
2részesek:
Unlimitzone 1. rész   és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész   és     Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Bétáztam vagy nem...lövésem sincs. Ha igen az baj. Az előzőnél elmormoltam egy imát, kérve, hogy ne legyen már folytatás. Nem tudok a régi nagyok hatása alól kikerülni. Viszont az is biztos, hogy az Eipixnek ez az a sorozata, ahol azért a végén normális pontokat osztogattam.
Unlimitzone
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
Újabb fúziós x-akta. Artifex Mundi logó, majd egy az egyben a magyar Sunward munkáját tesztelhetjük grafikailag és megoldásokban is. Itt már mindenki megőrült? Fészen is látható, hogy mindkét csapat magáénak érzi a cuccot. Megjegyzem, szerencsére az AF egy tűhegynyit se tett hozzá.
Amúgy tetszik, főleg az, hogy a béta végén szép helyeket promóznak. A HOS tök érdekes, szövegest nem láttam. A pakolgatóst is csak úgy érzésre kell csinálni, ezen kívül pedig egy árnyképesre emlékszem. Róma utcáin tök hangulatos zene szól, és eltekintve a fába szorult féregként óbégató küklopsztól, eddig a római mitológiai szál is tetszik. Mussolinin azé' még gondolkodom:D
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
2015-ben jelent meg Darkarta nevű játék, de oly sok idő telt el azóta, hogy már az alcím is változott. Nem tudom, ugyanaz lesz-e, amivel bétáztam, de jobb híján ideteszem az akkori szösszenetet:
"Utólag már nem meglepő, hogy a vadiúj TuttiFrutti Interactive nevű csapat Indiába visz bennünket első játéka bemutatójában. Mint kiderült, a csapat is indiai, amin -ismerve az ország eszméletlen fejlődését- cseppet sem csodálkozom. A grafika szép, a zene hangulatos, de megjósolni se tudom, hogy a csúnyaságában is szép, egykor angolok lakta házat elhagyva, hogy fogom magam érezni a romos-dzsungelos szigeten. A béta sok helyen hibás, de azért átvonszoltam magam rajta." Másfél gigás bálna, remélem, nem vidijózták agyon.
2részesek:
Unlimitzone 1. rész  és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész   és   Rapidgator 2. rész

HOG-KALAND rovat
Utoljára a 6. részhez sárgáztam, az se volt lelkes. Kezdetektől bajom van ezzel a sorozattal, gyanítom a 11. se fog lenyűgözni.
GrandMa nagyi se hozta egykori elvárásaimat, itt se bétáztam. Emlék nuku, de a reményhal azért ficánkol, hátha az előítéleteim rabja vagyok.
Pozitív változásokat látok. Nincs bazi nagy jég és hóesés, Elf és Békácska normál rucit kapott, és a történet is érdekes. Az mondjuk nagy talány, hogy mért hagyott magamra a pszichomókus a ketyegő bombával, de majd kiderül. Az obszervatórium meglepően szép, HOS szuper, csak a minik...de igazából ez a rész nem is érdekel.
Rapidgator
Unlimitzone
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Én már korábban megjöttem a FIVE-BN Gamesből, ezt se nyálcsorgattam. Maja cuccok meg szerelés, ennyire emlékszem. Remélem, lesz, akinek pozitív élményt nyújt.
1részes: Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. rész   és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész   és    Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Ha nem töltöttem volna újra az előbb a várós dobozt, asszem a 4Barát fantasztikus meséje landolt volna benne. Alice Árnyékországa után most Kansas-be utazunk, ahol a felnőtt Dorothy élheti át újra az orbitális vihart, és emiatt kénytelen gyerekei keresésére indulni Oz birodalmába. Nekem már akkor végem lett, mikor a dzsuvás Totot kellett megszabadítani a bundájába ragadt cuccoktól. Nem emlékszem, hogy ilyen tökéletes állatfigurákat láttam valaha. A napraforgóval feldíszített tehénke és kerítéslécek közt előbukkanó malacorr hatása még most is tart. Lehet rajzolni a hóba, háztetőre, és olyan pakolgatós HOS is volt, hogy ihaj. Mit is írhatnék még, mondjuk énekes zene a rádióból, és az még kikívánkozik, hogy hú, de várom!!!
Unlimitzone
Raoidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Utálom a sok csiribú-csiribát, nem különben a kiállhatatlan miniket, mégis szeretnék már a véglegessel szöszölni. A Vendel Games grafikában és hangulatban olyat tud, ami minden más csapattól megkülönbözteti őket. Érzelmesen varázslatos, és még egy nyomi csontváz-macskát is szívesen simogatok, ha róluk van szó. Kivételesen fiúk leszünk, akit árvasága miatt egy varázsló nevelt fel, és akinek halott szerelmét egy gonosz hókuszpóktól kell megmenteni. HOS szuper, de ez már megszokott tőlük, pluszban pedig szívecskéket kell gyűjtögetni.
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Le van esve az állam:) Decemberben jelent meg az első rész bétája, januárban volt beta2 is, és ahelyett, hogy a full jönne, már a 2. bemutatóját nyomatják. Talán elfelejtették, hogy annak kéne következni? Mondjuk, ezen kár rágódni, azt kell szeretni, ami van. Szóval, ez a rész is mesés, boszis/királyfis történet. Szép a grafika, jók a keresősök, a miniket meg, szokás szerint, hagyjuk." Ez is CE-mentes, mint az előző, és annak a sárgáját látva inkább hallgatok. Ja, és Artifex Mundi.
Csakúgy mint az elsőt, ezt se tudom befejezni:( Agybajt kapok a rengeteg minitől, amit tolnak ezerrel mixeléskor, meg jártomban-keltemben, mire végre tovább haladhatok (a sárga helyett ) a poros pettyes utakon.
A grafika se egységes, az elején szép, aztán baromi nagy ridegség árad mindenhonnan. Ez biztos a mese fonalát akarja erősíteni, de nálam a következmény a teljes érdektelenség. A HOS rövid idő alatt a béka feneke alá kerül, csak simán kattogni kell, semmi érdekesség. Közben zeneként idegesítően áriáznak, így nincs kapaszkodóm a folytatáshoz. A herceg úrfi nálam örökre a kristálytömbben marad, nincs erőm harcolni.
2részesek (csak prémcsis van szólóban:
Unlimitzone 1. rész   és  Unlimitzone 2. rész
Rapidfileshare 1. rész   és   Rapidfileshare 2. rész
HOG-KALAND rovat
"A tendencia folytatódik, nem a 9. véglegesét, hanem újabb bétát mutatnak be ERS-ék. A környezet és egyes szereplők a Vasálarcosból lettek átpalántálva, a történet viszont más. Egy halálraítélt fickó, bcsületes nevén Astor István szövetkezik a nagyfejűvel, hogy bosszút állhasson sanyarú sorsáért. Persze a törp nagy árat kér, de ezt már ismerjük. A fiókos pakolgatós szuper, és a többi keresősre sincs panaszom, és most 22 morf is van, meg 35 érme, amit el is lehet költeni." Jó méretes a szentem...remélem a szuperség okán.
Tegnap végigtoltam, és ahogy most belegondolok, agyi ülepedés után csak a rossz élmények maradtak. Baromi hosszú, felesleges ismételgetések a HOS részekhez hasonlóan. Agyamra ment a pince-labirintus, ami visszadob ugyanoda, de előtte végig kell nézni  ugyanazokat a rémes figurákat, effekteket, és csak rész-skip van. A bíboros szívgyógyszere is visszatapsolva, és persze a szemes tükör felesleges tiszteletkörei. Így könnyű hosszú játékot csinálni, de nem érdemes. Egy idő után ez egész káoszossá válik, rögtön ismétlődő mini, 3x-os HOS. Mintha csak úgy összelapátolták volna. A morfokat is kár erőltetni, picik, primitívek, és egy idő után le is nullázott. Ugyanez van a plecsnikkel, amik viszont nevetségesen nagyok. 1 darabot be is pottyantanak közelibe. Ebből is látszik, hogy nincs letisztult irányvonal. Régi szép idők, vonalas játékvezetés, vegytiszta helyzetek....és itt most bőszen sóhajtozok:)
Hogy valami jót is írjak, a grafikát változatlanul szeretem. Hogy miért neveztik magukat AMAX-nak, lövésem sincs, de szerencsére nyoma sincs idegen behatásnak. Formailag és színileg is szép, a régiségbolt különösen.
A mérlegem a grafika ajnározásával is erősen negatív, nekem 6 petty, és sajnálom a ráfordított drága időt.
1részes:  Filefactory  vagy  Rapidgator  vagy   Depositfiles
2részes:
Unlimitzone 1 rész  és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész   és   Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
"Megint más vizekre evezünk a zenei világban. A világsztár gitáros, Mike személyiségét egy az egyben ellopják, és ő egy idegen testben próbálja visszaszerezni régi életét. A zene is igazodik az új stílushoz, igaz, azért a régi dallamok is visszaköszönnek. A morfos HOS minden egyes darabja szenzációs, és a minikből is csak egyet ugrottam át. Ilyen MadHead béta dömping mellett elképzelni se tudom, mikor lesz meg a fullos, de mint a többit, ezt is "hú, de várom"! Remélem, 8 hónap munka elég volt és lesz a sikerhez.
Nekem bejött. Nem mondom, hogy az első részhez fogható az érzés, de kitettek magukért a szabadkai fiúk. A téma pont annyira misztikus, ami nekem még belefér. Izgalmas, fordulatos és látványos, a zene pedig zseniális. A gyorskajálda környéke, az impozáns lakásbelsők, a vidámpark kedvenc látnivalóim közé tartoznak.
A HOS elképesztően igényes. Már az első, a többszörösen összetett helyszín lenyűgözött. A leporellószerűen előugró gyorskaja választék brutál jó, A himbálódzó csilláron vérprofi, ahogy a keresendő katica néha látható, néha nem, a mozgás miatt. Egyetlen rossz élményem a valagrendek örökös mutogatása. A helyzetet az is rontja, hogy nem lehet kilőni, mindig végig kell szenvedni ezt a buta részt. A morfokat viszont változatlanul szeretem, bár egyet majdnem elhagytam, mert azt hittem, hogy minizek a gépezet beindításakor, pedig az is HOS volt. A minikre se panaszkodom. Nem mintha mindet megcsináltam volna, de vannak benne kifejezetten érdekesek és szerencsére könnyűek is.
A hanglemezek jól láthatóak, nem volt nagy só összeszedni, és leginkább azt értékelem benne, hogy nagyon illett a történethez. Ha röviden kellene jellemeznem ezt a játékot, azt hiszem, az elegáns és a laza illik legjobban rá. Nekem 10, bár csillagozni nem tudom, de klassz élmény, mindenkinek ajánlom.
Nyakam tettem volna rá, hogy hamar ráunok, de kellemesen csalódtam. Örömmel tapasztaltam, hogy mégis bejön EleFun Spectra Világa. Cuki figurákat eszeltek ki a meséhez, és az végképp meggyőzött, mikor a gólemnek még a szakállai is kivirágzott a likőrtől, a táncoló seprűből pedig másodjára már madár lett. Alapból szeretem a meséket meg az ötletes megoldásokat. HOS is tetszik, változatos és egész szép. Gyűjtögetni való is van dögivel, de jelzik, nem gond megtalálni őket.
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"A Mariaglorum ismét gyönyörű játékon dolgozik. A misztikus történetbe újabb cukiságot szerkesztettek Ágacska személyében. A név rögtön adódott, ágas-leveles fejecskéjét látva. Kistöki mintájára készült, de ő nem csak a karjait nyújtogatja, hanem pörög-forog, míg feladatot nem adunk neki. HOS szuper, minikre már nem emlékszem, de nincs is jelentősége." Úgy látszik, két hetente kapunk épkézláb játékot, az előző két (szó szerint is)  "Dark" után épp ránk fér. Szombaton Cadenza 4, "legjobban várom"-os, de tökre izgulok.
Hát, nem is tudom... Bevallom, többet vártam ettől a játéktól. Nekem túl sok volt a hókuszpókusz, elvarázsolt táj, bájital kevergetés, sőt még szegény Ágacskát is eluntam egy kicsit. Felváltva használtam, hol szabadon kóborolt, hol a jobb sarokban hintázott. Megjegyzem, az utóbbi már zavart egy idő után. A végén persze megsajnáltam, és úgy gondolom, majd a következő részben fogunk életet lehelni a kis száraz kóróba.
Amúgy a grafika szenzációs, tök mindegy, hogy hol járunk, minden helyszínből kihozzák a maximumot. A keresősök is jók, bár a pakolgatósoktól mostanában kicsit elszoktam. Viszont nagyon visszafogottan használják, nem kaptam HOS-mérgezést. A minik könnyűek, inkább idegesítőnek tartottam párat, ezért néha a skipre fanyalodtam.
A külön-cuccok könnyűek, a 6 figura és a 25 lóhere nem okoz gondot. A zene lájtos és szép, de gondolom, ezt már a korábbiaknál is említettem.
A vége nekem kurta-furcsa, olyan, mintha a folytatás már a kanyarban lenne. A 9 pontom ellenére azért várom a következő részt. A Mariaglorum még cseppet sem hanyatlik, szeretem ezt a csapatot.
Már február 27-én megjelent, de nem volt időm letölteni. Rákerestem a fejlesztőkre, lehet, kár volt. Eddig 3 játékot láttam az Urchin Gamestől, ebből csak az Entwineddel voltam hajlandó pacsizni. A másik kettő alatt nincs sárga. Most egy emberevő szellemfarkasok lakta szigeten kell ügyködni, de nálam úgy hibog a kép, hogy nehéz navigálni magam. Igaz, egy hajón vagyok, még változhat a helyzet.
Filefactory
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
Nem másért, csak a grafikáért kívánkozik nyálcsoriba a Brave Giant játéka. Imádom ezt a fajta, igazán mesés kivitelezést. Sajnos úgy érzem, hogy tartalommal már nem tudták megtölteni, bár, ha a szövegre jobban koncentrálok, biztos ad az is egy plusz löketet. A békés erdőlakókat terrorizáló gonosz patkánynépség ellen egérként vesszük fel a harcot. Egy menekülő egérhercegnő után loholunk, és feltételezem, hogy a történet végén lesz nagy egérlakodalom is:)
Filefactory
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Bonfire Stories: Faceless Gravedigger

Maya ajánlásával
(egyelőre én tompika üzemmódban vagyok:D)

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • csopi13 (L/58)

  Wircsi!! Szia!!Jajj, ha jön a tavasz örökké eszembe juttok, Te és a sarud :)Mekkora lehet mát a legényke? A lányok? Húú, még több millió kérdésem lenne..ne tünj el, hiányzol, mi is szeretünk!! Mindörökké !!!!!! :)))))))))

  ma 11:01
 • narghile (L/42)

  Wircsiiii:) Ha nem is lógsz dogon, azért ne vedd el a lehetőséget magadtól és tőlünk. Hiányzol, de megértelek. Legalább annyit, hogy melózol már? Ja, és én is szeretlek, mert a régi dolgokat nem felejtem ám:))

  márc. 24 18:13
 • gyurgyalag (L/110)

  Wircsiiiiiiii! De ugye most nem az lesz, hogy a következő két évben megint nem jársz erre???!!!! Mi van veled?

  márc. 24 15:49
 • wircsi (L/44)

  Sziasztok! 1000 éve nem jártam itt, és most is csak azért jöttem, hogy töröljem a profilom. De aztán megnéztem a képeim alá írt hozzászólásokat, az üzeneteket, és rájöttem: Szeretlek bennetek! Mindörökké, ámen. :)

  márc. 23 20:04
 • maya40 (L/47)

  Csopi, az a helyzet, hogy elég sokról lemaradtam, mert volt egy időszak, amikor a xar is ízetlen volt, már bocs :D A Love Chronicles pl. teljesen fehér folt, mert valahogy sosem érdekelt, a Spirit of.. meg a régi gépemen nem indult, úgyhogy nekem most habzsi-dőzsi, ti meg üljetek és várjatok :D

  márc. 23 19:29
 • narghile (L/42)

  Hát Maya, ez tényleg nagyon izé:( A helyedben én se mennék el, vagy ha igen, azé' beszólnék neki. Vendel-imádatom nem a véletlen műve, kár, hogy ritkán rittyentenek játékot. Vagy nem? És ez nem költői kérdés:D

  márc. 23 17:00
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !!! Jöttem örömködni, mert annyira jó (és kiszámíthatatlan) idő van !! Látom Maya meg időutazik játékokban és a való életben :) Örülök, hogy a "régi" banda ma is jó érzéseket ébresztett benned, néha boldogság van, ha leporoljuk az emlékeket :)

  márc. 23 16:58
 • maya40 (L/47)

  Spirit of Revenge-Cursed castle. Csekély 4 éves és még mindig abszolút ott volt a szeren. Nem tudtam egy fenékkel kijátszani, de még így is. Vendelék tudják hogy kell megfogni a játékost. És 4 éve még hol voltak a többieknél a feladatos HOS-ok, itt meg már vannak. Az egész eszméletlen jó volt

  márc. 23 09:36
 • maya40 (L/47)

  ..belőlem, mert rakásra küldözgetett versenyekre és mindenhol nyertem valamit, amiért akkoriban még elég rendesen jutalmazták a tanárokat. Ezt amúgy ő maga kottyantotta el egyszer. Ennek árnyában gondolom érthető, mennyire jól esett a másik ofőm hibátlan memóriája

  márc. 21 21:40
 • maya40 (L/47)

  Az Ált.Isk. Ofőt én is. Annyira, hogy legközelebb el se megyek, mert tökre hazavágta a hangulatom. Egyszerűen elfelejtette ki vagyok, míg mindenki mást megismert. Baromi rosszul esett és minden régi sebet feltépett, amit valaha okozott és hát az nem kevés. Közben meg azért elég sokat profitált anno

  márc. 21 21:37

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 370

Látogatók az előző hónapban: 10048

Látogatók a jelenlegi hónapban: 9044

Feliratkozottak: 1288

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez