Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

A lustaság fél egészség, és magyarított játékot terem. Saját közmondás, és arra utal, hogy a tavaly decemberben megjelent cuccot elmismásoltam idő hiányában. Viszont Artschi nem bánt ilyen mostohán a játékkal, patentos magyar szöveget rittyentett alá, és el is küldte a honosítás linkjét. Ígérem, hogy hamarosan írok értékelést, ezzel is meghálásva fáradhatatlan fordítónk munkáját. Köszi, Artschi, mindannyiunk nevében!
Angol játék linkekkel
Honosítás
A zipben lévő file-lal felül kell írni a feltelepített játék TheEmeraldMaiden_SymphonyofDreamsCE_Data könyvtárát.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
A béta Dark Swans címmel jelent meg, alig találtam a szöszit. "Mese, mese, meskete! Már most imádom az Artifex Mundi történetét. A grafikára azért felkaptam a fejem, de aztán úgy símult bele a történet, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Van pakolgatós, tárgyrészlet keresős, érdekes mini, és az is kiderül, hogy a hattyú csónak csokin él, de csak steviával ízesítve. Az egészséges életmód népszerűsítése már a mesék világába is beköltözött:D"
Rapidfileshare
Xerver (Standard Download-visszaszámol-alatta Standard Download-Click...Download)
Depositfiles
Filefactory
HOG-KALAND rovat
Már korábban megjelent, de nekem nem indult, és meg is feledkeztem róla. Pedig imádom a Casual Arts sorozatát, és tudom, hogy Lalinak is jár, ami jár:) Épp ránk fér egy kis virtuális nyaralás, és itt luxusban nem lesz hiány. Közben lehet szemetet is gyűjteni mert a környezettudatosságot plusz ponttal is jutalmazza a csapat.
Filefactory
Uploadable
Uploaded
Turbobit
KLASSZIKUS HOG rovat
Itt a ratyi sorozat 4. része! A grafika a szokásos, de úgy látom, most kevesebb katyvaszos-halászat lesz benne, inkább a minigémekre koncentrált a fejlesztő, akit Joe-nak hívnak, vagy nem:)
Végre egy játék, aminél nem kétséges, hogy szuper lesz! "Az Eipix folytatja ezt a sorozatát is. Az előzetesből úgy látom, ez sokkal jobb lesz, mert a krimis vonalat ötvözik a művészetek világával. A történet tök jó, a párizsi Moulin Rouge híres táncosnőjét, Henri de Toulouse-Lautrec barátját megölik. A nyomok begyűjtése az áldozatról nagyon ötletes, és az elemzés sem unalmas, mert könnyű minigémeket kell megoldani. A zene hangulatos, a térkép új elemmel bővül, a kocsis kezébe adhatjuk annak a helyszínnek a képét, ahol dolgunk van. 40 szélmalom lapátot is össze kell gyűjteni, a keresősök pedig még mindig tartogatnak meglepetést. A gyanúsítottakról ismét lesznek jegyzeteink, a grafika meg olyan, ahogy az a nagykönyvben meg van írva:D"
Hát, ez az! Ilyennek kellene lenni minden játéknak. Izgalmas, cselekményes, és ami a legfontosabb, valós személy köré szőtt mese. A Toulouse-Loutrec életéről szóló könyvet már 2x is elolvastam. A táncosnő halála, vagy a botba rejtett gyémánt története -úgy gondolom- sose történt meg, mégis úgy éreztem magam, mint aki tényleg belecsöppent a 18. század végi Párizs művészvilágába. A játék bónuszostul is rövid, de legalább nincsenek felesleges körök, elégedetten hagyhatjuk el a Vörös Malom izgalmas világát.
A keresősök nagyon színvonalasak, a nyomozós-matatósok  különösen ötletesek, minden pici mozzanat átgondolt és logikus. Sajnos, az elején már megint elfelejtettem a morfokat, így 1 minusszal zártam. A szélmalom lapátok viszont mind a 41-en meglettek, pedig némelyiket elég trükkösen rejtették el. A miniket változatlanul imádom, mert ötletesen könnyűek. Igaz, 5-nek skip lett a vége, de nem bánom, ennél rosszabb sose legyen.
A zene telitalálat, mint mindig, és ha apró részletről is be akarok számolni, az természetesen a vízipipa. Nem mintha így kéne a valóságban is beizzítani, de mégis öröm volt vele bíbelődni.
A bónusz tartalom a szokásos. A Making of-ban megelevenednek a helyszínek, és óriásokként jelennek meg a fejlesztők, egész más szemszögből bemutatva a díszleteket és háttereket. Akinek hiányérzete van, játszhat egy extra keresőst, és ahogy eddig is, berendezheti az ajándékboltot.
A váratlan befejezésen kívül semmi negatívumot nem tudok említeni, így nincs más hátra, mint hogy kiosszak egy hatalmas csillagos 10-est.

 
Azt hiszem, több éve már, hogy megjelent az első rész. Imádtam, mert igazi kuriózum ebben a műfajban. Tulképp minden hely egy nagy keresős, és a megtalált tárgyakat használni, vagy még előtte egyesíteni kell. Új elem is lesz, kelléktáras szerelés, amit szuper szem névre kereszteltek a Dragon's Eye fejlesztői. Amilyen tündéri, olyan rövid, eddig csak egy baglyot láttam, meg a farkas hűlt helyét. Hangulatos zene kíséri a történetet, de a szereplők még némák.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Nem hoztam a bétától semmit, mert csak azt ecsetelem, hogy elakadtam.:) Remélem, most nem ragad be a biliárdgolyóm, mert nekem kifejezetten tetszett. A fejlesztők az Icarus Games, akiknek van már egy egész jól sikerült játéka, a Lost Civilization. Arra figyeljetek, hogy mindenkivel dumálni kell, nélküle nem lehet haladni. A történet Párizsban kezdődik, és ha hinni lehet a bétás utalásnak, akkor Budapestet is megcélozzuk.
Tetszett, de azért vannak benne idegesítő dolgok. A történet érdekes, a gyermekeit elrabló vonaton nyomozó anya meggyilkolt emberek szellemeivel találkozik, és feladata, hogy megoldja a bűnügyeket, ezzel felszabadítva a bolyongó lelkeket.
A keresősök, amit béta korukban érdekesnek találtam, egy idő után nyomasztottak, mert sok volt a gépies maszatolás ecsettel és spray-jel. Kár volt ezt erőltetni, és szintén ellaposodott a nyomok örökös pakolgatása is.
A helyszínek, vagyis a grafika nagyon tetszik, főleg Párizs, de elvoltam Budapesten is, annak ellenére, hogy az Andrássy út köszönőviszonyban sincs az eredetivel, még ha a 20-as években is járunk. Viszont hangulatos, és élveztem a magyar felíratokat, pl. csárda vagy szabóműhely. Üdítő jelenség a rengeteg angol szöveg közt. Gondoltam is, hogy lesznek magyar nevek a stáblistában. Sajnos, nem jegyeztem meg közülük egyet sem, de a végén Ti is megnézhetitek, ha szántok rá egy percet.
A játék elég mászkálós, és nagyon sokat kell beszélgetni a szereplőkkel, viszont a zene fantasztikus, ez azért enyhíti a nemszeretem dolgokat. Összességében üdítően hatott rám, hogy nem egy tucatdarabbal van dolgunk, kellenek az újdonságok a bevált sémák mellett. Jaj, azt még el ne felejtsem megemlíteni, hogy a csapat logója, vagyis a nagyfülű, szárnyas manószerűség nagyon tetszik. 7 pontot adok, és várom a csapat következő játékát.
Pont 1 éve, hogy  izgatottan találgattuk, mi lehet Wircsivel, olyan hirtelen tűnt el az üzifalról. Szerencsére hamar megtudtuk, hogy megérkezett a várva várt trónörökös, Gergő.

Gergő baba,
szülinapod alkalmából, meg úgy egyébként is, jó egészséget, sok boldogságot, vidámságot kívánok, mindannyiunk nevében!

A kép nem friss, de ez az utolsó, amit Wircsi megosztott velünk, így ezt öltöztettem ünnepi díszbe.

Na, az új képet is megbuheráltam:)

 
Gyönyörű résszel tér vissza a sorozat. Mesés történetben kell lányunkat kiszabadítani a gonosz varázsló jégbirodalmából. A HOS részek szinte csak árnyképes-pakolgatósból állnak, és egyre ötletesebbek, ahogy haladunk előre. A megtalált rúnák összepakolásával komplett mesét hallgathatunk végig, a megtalált puzzle darabkák pedig könnyű miniket rejtenek. A zene csodás, 35 morf is vár ránk, szerintem  nagyon ütős lesz.
Unlimitzone
Rapidgator
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"A Vast Studios új játéka inkább közép kategória, de azért nyálcsorisnak is elmegy. A grafika a szokásos, a történet viszont most jobban tetszik. Királyos-királylányos, csak a szárnyas tigris tűnik kissé defektesnek, valamiért nem sikerült azt a figurát eltalálni. Voltak kisebb elakadásaim, mert a tüzes izét rendszeresen elfelejtettem. Figyeljetek rá, ha nem akartok bután nézni:)"  Várom a kommenteket, mert nagyon kétesélyesnek tűnik a dolog.
Turbobit       vagy    Rapidfileshare      vagy    Rapidgator
Uploadable
Filefactory
HOG-KALAND rovat
"Firenzében játszódik a sorozat 5. része. Leonardo da Vincit és találmányait választotta témául a csapat. Eddig érdekesnek és könnyűnek tűnik. A begyűjtött pénzeken, csakúgy mint az előzőekben, különböző eszközöket vehetünk Giacomo boltjában, de most jobban körülnézhetünk az üzletben, és egyéb feladataink is vannak ott. Amikor Leonardo házának emeletén a titkos szobába jutottam, azt hittem, bugos a játék, mert semmit sem tudtam csinálni, de később kiderült, hogy ez egy új elem. Egyelőre nem tetszik, és a kerítéses, hagyományos keresős grafikája is elég fura. A pakolgatós-árnyképesek viszont a megszokottak, és ez megnyugtató." Elég lelkes ez a zanza, visszagondolva, talán egy kicsit elfogult voltam.
Jó volt, de semmi katartikus élmény. A sztori kerek, Leonardo kiszabadítása a feladatunk, melyhez találmányait is felhasználjuk. A gépállatok ötletesek, főleg Bundi, a bárány. Igaz, nem sok időt töltött velem, de mint újdonság, tetszett. A grafika és a zene a megszokott, szép ez a Firenze, még rajzolva is. A keresősök kialakultak, az árnyképesek ötletesek, de most legjobban a malomkerekes visszapakolgatós tetszett. A minikről sok jót nem tudok elmondani, mert kifejezetten idegesített, hogy kettőt 3x is megismételtettek velünk, és persze nem olyanokat, amiket szeretnék. Nálam a technika néha közbeszólt, és baromi nehezen fogadott el tárgyakat. A legszenyább a búvárruha volt, percekig passzíroztam rá valami kis zacsit, mire végre összeállt. A titkos szoba elég zavaros, megbecsülni se tudom, hányszor forgattam meg azt az izét, mire minden a helyére került. A Leonardo mesék nem hoztak lázba, igazából nem is tudom, meglett-e hozzájuk minden tárgy. Bundi szobája se kötött le, csak a tütüt húztam rá, és megnéztem, hogy forgolódik a tükör előtt. Egy icipici effekt, ami viszont nagyon megmaradt bennem. A taverna polcán gyönyörűen himbálóznak az üvegek, és finom hangot is adnak. Ne hagyjátok ki, mert eszméletlen jó az a mozdulatsor.
Szóval, nem vagyok elájulva, a bónusz akár el is maradhatott volna, de egy stabil 8-ast adok rá, mert összességében megérdemli.
Mondtam én, hogy ez a jobbik! Egy kép körül forog a sztori, és egy alpesi helyen nyomozhatunk. A színvonal hasonló az előzőhöz, és vannak kedves momentumok. Pl. a 3 fekete birkán behaltam:) Most csak ennyi jut eszembe, meg különben is, magára hagytam egy időre, és ki lettem hajítva, mikor a képet akartam levadászni a szikláról:(
Uploadable
Filefactory
Turbobit
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Ez jött le előbb az EIPIX két bemutatója közül. Amazt kicsit jobban várom, de ez is tetszik. Remélem, izgi lesz végig a madár álarcosokkal való harc. A keresősök a szokásosak, a minik ilyenek meg olyanok, a zene ismert motívumait pedig bármikor szívesen hallgatom.
Uploadable
Xerver
Uploaded
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Kicsit tanácstalan szöszi és bizakodó hozzászólások, kíváncsian várom az eredményt: "Ez elég fura játék. Egyrészt nagyon tetszik az izgalmas és pörgős történet, másrészt vannak furcsaságok, amit egyelőre nem tudok hova tenni. Pl. az a visszajátszás, ami egy fordított keresős, nem jön be, de az, hogy láthatjuk, mi történt azon a helyszínen, igen. A minikkel nincs bajom, a tárgyak odapróbálgatása kedvenc elemem. Szeretem, ha arra is reagál egy játék, ha bénáskodom. A morfok nehezek lesznek, rájuk majd különösen figyelni kell. Az Artifex Mundi talán csak a nevét adta, mert a grafika tök idegen a tőlük eddig látott  forma- és színvilágtól, a játékvezetést pedig végképp nem tudom hova tenni."
Mozis hangulatot idéző, izgalmas és pörgős pszichotriller, kevés szereplővel, sok titokkal. Sokkal jobb, mint amilyenre előzetesen számítottam. A grafika kifogástalan, mert tökéletesen visszaadja a korábban leégett és azóta is lepattant elmegyogyó hangulatát. Fura figurákkal találkozhatunk, és a hullák száma gyorsan nő. Mi, vagyis a nyomozók is többször bajba kerülünk, de a tomboló vihar miatt a segítség csak az utolsó pillanatban érkezik a szigetre.
A keresősök átlagosak, de nem unalmasak, 1-2 feladat szinte mindegyikben akad. A visszafelé működőket nem sikerült megszeretnem, de értem a koncepciót. Ezek a részek hangsúlyosak a sztoriban, megismerjük a fontosabb mozzanatokat megelőző eseményeket. A minikre sem lehet panasz, viszonylag könnyűek, többségét megcsináltam. A történet nem vicces, mégis humorosra vették a készítők a műintézmény ártatlan ápoltjainak figuráját. Tök édes a macskafüles sitykós pasi, akinek a légjobb barátja egy ütött-kopott plüss cica. Meg is keressük neki kétszer is,  másodszorra már az újra fellobbanó tűzből kell kimentenünk.
A látványra ráerősít a kifejező zene és hangeffektek is, a beszédnek meg olyan komoly szerepe van, hogy egyetlen hangot, vagyis betűt ki nem hagytam volna, hogy minél többet értsek a történetből. Azért nem bánnám, ha valaki lefordítaná, szívesen tenném helyre az összes mozzanatot.
A bétához írtam morfokat is. Hát, be kell vallanom, hogy egy árva darabot se láttam. Kihagyták vagy vak vagyok? Remélem az előbbi, de ha még sem, akkor sem vagyok csalódott, és tolok rá egy nagy és elégedett 9-est.
Uploadable
Xerver (sok hülye oldalt nyitogat, legyetek óvatosak)
Turbobit
HOG-KALAND rovat
Hát, nem egy mindennapos játék. Ötvözi a point and click stílust a HOG-gal. A navigáció elég nehézkes, de idővel megszokható. Már a kezdés tök fura volt, D-n indítva rózsaszín maszlag, majd játékmód beállítás után fekete képernyő. Aztán C-n minden rendben ment, de a segítség olyan erőszakos, hogy egy időre teljesen lebénultam. Aztán letisztult, de sajnos nincs időm folytatni. A helyszín Thaiföld, ahol egy angol archeológus, Melissa kutakodik egy eltűnt szerzetes gyerkőc után.
Na, itt a parajáték! Szerencsére, csak én aggódtam, Anikónak tetszett:) "A Friendly Cactus nagyon komolyan vette magát és a címet is. Ebben a játékban ahova lépünk ott varázslat terem. Nem igazán örülök neki, mert már a béta is nagy kihívás. Először is lesz egy csomó varázsképességünk, amit örökké használni kell. Még az árnyképes pakolgatósba is került belőle. Aztán meg vannak a portálok, amin az egyik világból a másikba közlekedhetünk. Már most sem emlékszem, hogy mennyi, és mi lesz még a végéig? A keresőssel is jól megszívattak. Talán helytakarékosságból, de a tárgyak aprók, csak egyet tesznek nagyító alá. Én balga, először azt hittem, hogy csak abban a sorrendben lehet kutakodni. Amúgy, a grafika ütős, a zene pedig kifejező, de bevallom, kicsit félek."
A helyzet semmit sem változott, Anikó lelkes a végén is, én meg leharcolva, fejemben még most is óriási káosszal próbálok valami értelmeset írni. Nem tehetek róla, de engem is elvarázsoltak a töméntelen portállal, fogásra, növesztésre, javításra, melegítésre - és még a jó ég tudja mi mindenre - használható képességgel. Nekem túlbonyolított káosz a köbön, pedig látszik, hogy a Friendly Cactus beleadott apait, anyait, és talán pont ez a baj. Iszonyatosan kell koncentrálni, hogy melyik portálon jöttél, és melyiken akarsz épp visszajutni egy régebbi helyre.
Egyébként a grafika csodás, a minik a bőven elviselhető kategóriában vannak, egy-két kivétellel. A keresősökre sincs panaszom, mert egymást váltják a feladatos árnyképesek és szövegesek, meg az árnyképes-pakolgatósok. Nem sok és nem kevés, pont amennyi kell. A bajom itt is a varázslással van. Képes voltam még a bónusz végén is elfelejteni, hogy ott is használjam a segédeszközöket, és csak filóztam, hogy ugyan mi a fenéért nem találom az utolsó tárgyat. Aztán jött a hint, ha már végképp elveszettnek éreztem magam. 
A játéktér nagy, de szerencsére szakaszokra bontott, így elég jól navigáltam magam, de azért a térképet is használtam, pláne akkor, ha tudtam, merre van dolgom. Zavartrak a portálváltások effektjei, lassította a játékot, még jó, hogy nincs telenyomva videóval, akkor talán fel is adom.
Hosszútávon kissé unalmas, de szép a zene, és hiába tudom, hogy nagyon igényes ez a játék, a kevesebb több elvén "csak" erős 9-est adok.

 
"Ámomban se gondoltam, hogy az Alawar folytatja a sorozatot! És milyen jól tették, mert újra ötlethegyeket láthatunk, igényes árnyképes-pakolgatósokat és szuper miniket. A kedvencem a kislányos öltöztetős, mert nálam nem a nehézségi fok a lényeg, hanem a szórakoztatás. A régi szereplők mellett sok újdonságot láthatunk, engem most a zizegő gépmadár kiütése fogott meg legjobban, a hatalmas öklök beizzításával. 30 cukor pálcika lesz a plusz feladat, és el ne felejtsem a nap rímbe szedett mondókáját, mert ez is extra elem, még ha nem is értjük rendesen." És úgy ahogy az elején, álmomban se gondoltam, hogy ma ezt a játékot is posztolom!
Lehet, hogy a szegényes felhozatal is belejátszik, de én akkorát játszottam, mint egy ház:)) Nagyon úgy néz ki, hogy búcsút inthetünk ennek az ötletes sorozatnak. Mr. Dudleyt totál kicsináljuk, Louis bohóc megtisztult lélekkel száll a mennybe, és az elrabolt fiút is visszahozzuk a torz, de annál helyesebb másik világból. Nem akarom elhinni, hogy az Alawar tényleg elengedi ezt az egyedi szín- és formavilágú, csupa ötlet mesét:( De mielőtt még telesírom a kispárnám, azért beszámolok a részletekről is.
A keresősök színvonalára és változatosságára nem lehet panaszunk, sőt a minik többségére sem. Az egyik kedvenc részem is ezek közt van, még pedig a kiscsaj átsegítése erdőn mezőn, miután felöltöztetjük. Vannak tilitoli-csavarósak is, de ezeket nem kell végig szenvedni, hacsak nem mazochista valaki.
Próbáltam minden aranyos dolgot kijegyzetelni, de biztos kimaradt egy csomó. Ezeket írtam fel, pontosabban, ezeket tudtam kiolvasni a sok macskakaparás közül: Már a baglyot is imádtam, ahogy elszenderedett, miután segített. Aludt párszor, de nem vittem túlzásba, mert a játék logikus és szakaszosan van összerakva. Eddig csak ürgeöntésről hallottam, de itt kígyóöntésben is volt részem, és a gépmadaras lifttel is szívesen száguldoztam. Van bohócos emelő, a súgólyukban lévő alak ujjainak lefejtése a könyvről nagyon ötletes. A mexikói zenekar koncertje se semmi, és a triciklis majom is tök jó figura, meg a fészekben csipogó, olajat evő gépfiókák is.
A sejtelmes zene tökéletesen illik a lebegő világhoz, a benne lévő fura szerzetekhez, és a színen többször felbukkanó, gonosz Mr. Dudleyhoz. Vele kapcsolatban a leghatásosabb jelenet az, mikor lelök bennünket a csapóajtón át a pincébe. Kivételes eset, de minden megtalált cukorpálcikán elkettyentem, mert ez azt jelentette, hogy egyre közelebb a vég.
Szóval, nekem nagyon bejött, nyomom rá a hatalmas, csillagos 10-est, és az egyértelmű jelek ellenére, nagyon bízom a folytatásban.
1 részesek: Depositfiles   vagy   Filefactory  
2 részesek:

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • Tschilla (L/60)

  Hát Narg nem is igazán szerettem volna, de úgy néz ki mostanában bevonzom a bajt:-((

  tegnap 18:48
 • narghile (L/39)

  Csilla, mi ez a nyálkövezés? Sok mindenben lehet utánozni Madárkát, de ebben épp nem kellett volna:)) Antidudorítót Neked, sok sikert Csabinak! Ja, és Maffinak is küldök antipébé-cseppeket:)

  tegnap 17:14
 • narghile (L/39)

  Halihó! Annyi mindent írtatok, hogy nem bírom zanzásítani a választ, ezért csak puszikat osztogatok igény szerint:)) Ééééés, Csopi már majdnem válaszolt is a kérdésemre, pedig őrületesen vigyázott, hogy ne értsem, de juszt is fejtem a kódot, asszem, Gábor karira hazajön végleg:))

  tegnap 17:00
 • Tschilla (L/60)

  lesz:-))) Maff köszi mozgatok mindenkit, de az eredmény még várat magára:-( Ami jó hír, Csabi fiam, aki szintén mikigyáros volt szinte minden nap megy valahova meghallgatásra. Anikó a csuklóvédőt előbb-utóbb el kell felejteni, mert hosszú távon többet árt mint használ.

  tegnap 15:59
 • Tschilla (L/60)

  Sziasztok. 2 Flector között most majdnem normális vagyok.Ja? mert nyálkődugulásban szenvedek 3-ik napja, de kikértem Madárka tanácsait és szépen javulok. Már csak fél fejnyi a daganat a nyakamon:-) és lassan enni is tudok. Csopi jól értem hogy Gábor haza jön dolgozni? És igen tudom még igyebbül is:-

  tegnap 15:51
 • Maffogas (L/53)

  köszönöm lányok, máris jobb :))

  szept. 30 21:35
 • csopi13 (L/55)

  Maffi, a VanDamme-féle pofozkodásba besegítek, ugyan nincs se fehér, se fekete övem , csak ami a fürdőköpenyemen lóg, de akaratom megkérdőjelezhetetlen:) Narg neked is sok puszi!!!!!

  szept. 30 21:06
 • csopi13 (L/55)

  Sziasztok! Gábor elment, én bánatosan azokat a muffinokat majszolom ami nem fért a tatyóba:( Azért az vígasztal, hogy okt-nov és itt a dec. , már nem London ahonnan 1 év mire bekopog!!!Anikónak nincs nudli, Madárka dolgozik és sajtos hamit rittyent, Csilla lesz ez még így se, meglásd!!!

  szept. 30 21:02
 • gyurgyalag (L/107)

  Maffikám, vedd úgy, hogy egy dzsiudzsicu fogással fölvasaltam a lépcsőkorlátra, majd elengedtem. --- De ez a kikönyöklős sárkány ismerősen hangzik. Sztem játszottam a betával, csak másik játék alatt beszéltünk róla. Az tényleg jó volt.

  szept. 30 20:33
 • Maffogas (L/53)

  sziasztok! AntiIzés csoportnak tennék fel egy költőit: pb ellenszer is kérhető? Kedves Csilla, átérzem amit Te érzel, én is voltam már ilyen topánban, minden kapcsolatot, barátot, ismerőst keress-mozgass és előrébb jutsz, én szorítok

  szept. 30 20:21

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 446

Látogatók az előző hónapban: 15413

Látogatók a jelenlegi hónapban: 912

Feliratkozottak: 1186

Magazin helyezése: 5

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez