Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

Jé, a Mystery Trackers újabb része kísértetiesen hasonlít az MCF11-re. Csodálkozom, de közben örömujjongok! Nagyon ütős lesz ez a rész, mert a zene is újszerű, keresősben pedig fantasztikusan erős, látva a pasi-matatóst meg a láncfűrészest. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy az imádott, ékszerdobozkás minik is megjelennek. Ezen kívül lesz szörnyecske vadászat, morfos cuccok és pénz gyűjtögetés. Van itt minden, mint karácsonykor, ahogy szokják mondani:))
Rapidfileshare
Unlimitzone
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Na, belecsapunk a karácsonyi lecsóba, a megszokott ütemet felborítva, egy nappal korábban érkezett meg Elefánték új játéka. Nekem nem indult (ilyen bajom még nem volt az ő bétáikkal), de kérésemre Csopi és Anikó is írt 1-1 lelkes beszámolót, vagyis nagyon jónak néz ki a cucc.
1részesek:
Depositfiles    vagy    Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. rész        Unlimitzone 2. rész
Turbobit 1. rész               Turbobit 2. rész
Rapidfileshare 1. rész   Rapidfileshare 2. rész
Más fajta, a felsővel ne keverd:
Filefactory 1. rész           Filefactory 2. rész
Rapidgator 1. rész          Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Más az elsőnél is megcsodáltam a fantáziadús címet. Na jó, nem szenyáskodom, mert ez a játék tényleg az, aminek mondják, full HO. Amit láttam, az egész tűrhető, és a zene is kellemes. Lali, töltsd gyorsan, jó lesz a fa alá:)
Épp csak képet másoltam, mert rohannom kell. Így sajnos nem tudok beszámolni semmiről. A grafika tetszik, sokkal pofásabb, mint amit a főmenü mutat.
Lali úgy is kap, ha nem kér:) A Casual Arts már az 5. karácsonyon gondol a klasszikus HOG szerelmeseire. Egy jó kis kalandosért nem adnám, de pihiként azért mindegyiket végigtolom, annyira hangulatos a zene és a képi világ.
Nem gondoltam, hogy az ERS adja a heti betevőnket: "Az előzőnek a sok cukiság miatt megadtam a 10-est. Ebből egyelőre csak az izgága facsemete és az újszerű keresősök tetszenek. Nagyon mesés az a világ, amibe belecseppenünk, hátha lesz még sok ötletes apróság benne." Rövid szöszi szokásos kívánságommal:)
A történet izgalmasan indul. Már majdnem királynék leszünk, mikor vőlegényünket, Richard királyt elrabolják. Természetesen nem hagyjuk veszni szerelmünket, és utána indulunk egy portálon át. Elrablójával, a nagyorrú, fura fazonnal addig küzdünk, míg ő maga is segítségre szorul, és nemcsak pasinkat szerezzük vissza, hanem őt is visszaadjuk aggódó anyjának. Ezzel a hatalmas orral nem igazán tudtam mit kezdeni, annyira ellenszenves. Reméltem, hogy a végére összemegy, mint Pinocchiónak, de ez sajnos nem következett be. De kb. ennyi, ami nem tetszett az alapjátékban, mert egyébként nagypn változatos. Főleg a mesék megidézése tetszett. Megvillan Hófehérke alakja a 7 törpével, igaz csak egy HOS erejéig, de aztán találkozhatunk Piroskával, Hamupipőkével, sőt Pöttöm Pannával és az ő utálatos vakondjával is.
A keresősök igényesek és változatosak, a minik elviselhetők. A mozgékony facsemete helyes jószág, nem sok és nem kevés, bár a bónuszra lába kél. Ez a rész nagyon nem tetszett. Még az alapjátéknál is könnyebb, kevés és nagyon kiszámítható tárgy, egyet jobbra, egyet balra lépések. A táj kietlen, ettől a grafika kevéssé élvezhető, így az elsőnek adott 10-es itt nálam nincs meg, 1-et elvitt a végjáték, 9 pont maradt.
Annyit kotlottak ERS-ék a játékon tavaly augusztus óta, hogy az alcím és a főmenü tök más lett,  már nem kell dobálni a hóembert, nincs síró vakond, és ezért egy kicsit el is ment a kedvem tőle. Azért ideteszem a bétás dumát, akkor biztos igaz volt: "Csodák sorozata az ERS, remélhetőleg karácsonyra elkészülő játéka. A menü, a karácsonyi díszbe öltözött szoba, utca, a hógolyózásban legyőzött, aranyos hóember, igazi ünnepi hangulatot idéz. Visszapakolgatós, árnyképes, különbség keresős részek váltogatják egymást, a minik pedig igazán ötletesek. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megcsináltam mindet, de attól még tetszenek. Bár soha nem várom a telet (az őszt sem), de a karácsonyi játékok azért enyhítik az ellenszenvemet, pláne ha sárkányt öltöztethetek, kutyussal játszhatok, vagy megvigasztalhatom a síró vakondot egy új sisakkal."
Sajnos bejött, amit a 2. béta után éreztem. Tökre megváltoztatták az apró részleteket, ami elsőre annyira tetszett. A történet amúgy nagyon szép. A két kislány tragikusan végződő korizása után, már felnőtt fejjel indulunk tesónk után a szép és félelmetes mesevilágba. Szerencsére a hóember, bár nem kellett lebombázni hógolyóval, megmaradt. Segítőnk lesz, és vicces szitukban láthatjuk, ha a segítségét kérjük. Nagyon édes, ahogy megpróbál benyomakodni a kutyaházba termetes hátsójával. Most is, mint ahogy már korábbi játékaiknál megtapasztaltuk, elég sokat kell visszafelé mászkálni, de azért elviselhető. A legjobban a mikulás birodalma tetszett, ott még a grafika is más, mint a játék többi részében. Tele ünnepidéző részlettel, csak azt sajnálom, hogy a zene elég komor, jó lett volna egy kis játékosságot belevinni. A keresősök nagyon igényesek, ebben most sem találtam hibát, viszont a minik, nem igazán jöttek be. Ami viszont egyenesen taszított, az a piros csizmás fekete hattyú. Ilyen elbaltázott figurát rég láttam. Inkább nevetséges, mint félelmetes. A végére szépen feldíszíthetjük a szobát és a karifát, igaz, nem kell külön izmozni érte.
Nekem 8 pettyet ér, és nagyon várom a Ti véleményeteket.

 
Hasonló a véleményem, mint az elsőről. Pazar -mondhatni- csicsa grafika, szuper keresősök, ovis minik, tömény videók, vagyis lényegében ugyanazon a csapásvonalon haladnak a fejlesztők. Egy valamiről nem tudok beszámolni, a zenéről és hangokról. Azokat is elnyelte a bűvös tükör, és mondhatom, iszonyat xar volt némán játszani. Állítani nem tudtam rajta, de lehet, ez csak egyedi bug.
Unlimitzone
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Ez egész jó, és persze a magyar vonatkozású téma is tetszik, még ha nem is a legszimpibb történelmi alakunkat vették alapul. Tetszik a játékmenet, van kelléktáras szerelés, és jó az Elefántéktól nyúlt inventory használat a keresősökben. Más kopizást is megfigyeltem, pl. az egyik hos-ban ERS-ék kócsag formájú ollóját, vagy épp a játékmód kiválasztásának ismerős megjelenítését. De ez nem baj, inkább attól tartok, hogy sokat kell kertészkedni és kotyvasztani." A kotyvaszt/kertészkedikért még egy imát elmormogtam.
Ez rövid sárga lesz. Hamar elment a kedvem tőle, mert egyre laposabb lett. Sokszor megfogalmazni se tudom, mitől jó egy játék, és az ellenkezőjét sem. A lényeg, hogy untam, és ezt tutira észrevette az Abbé, mert xarik odaadni a tekercset meg a láda kulcsát. Azért kitartottam, néztem SG-t, tévedés kizárva, járna a kulcs meg a papír. Utólag belegondolva, hamarabb is beinthetett volna, mert az összes gazt elültettem, locsoltam, a 7 kutyulék is elkészült, a végére totál kicsinált.
A többi tapasztalat annyi, hogy a minik unalmasak, a keresősöket is csak a kelléktáras tárgyhasználat dobja fel. Ráadásul a szép, de lassú zene sem tesz jót az egésznek.
Azt hiszem, ennyi játék után azért pontozhatok, nekem 5 petty, vagyis 1-nek jó kategória.
Rég utaztunk ilyen szép hajón. A sorozat következő része is sok meglepetést tartogat. A miniket nem, de a keresősöket nagyon lelkesen csináltam. Szép a zene, és külön gyűjtögetni valóból sincs hiány.
Rapidfileshare
Unlimitzone
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Jónak tűnik, a keresős és az első mini különösen tetszett. A sztori meg a zene a szokásos, gondolom, lesz pár mentőakció. Ami még feltűnt, az a HOS-ban a magyar kártya és a repcsiben a lengyel postabélyeg. Mit jelenthet ez? Saját kép megint nincs, és ez baromira bosszant.
Filefactory
Rapidfileshare
Unlimitzone
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Na, beindul a karácsonyi buli: "Elefánték az idén is készülnek a karácsonyra. A rendíthetetlen ólomkatona történetét is szabadon kezelik, pl. a kis balerina Diótörő tesója:D A keresősök szépek, és úgy látszik, ők sem szégyellnek koppintani a Mad Headtől. A párosítóst egy az egyben tőlük nyúlták, sőt a tárgyak mögött feltűnő puzzle darabkákat is. A zene természetesen Csajkovszkij, kár hogy néha elhallgat, de ezt már megszokhattuk." Remélem, sok jó játék követi még! 3 hét karácsonyig, abba sok minden belefér.
Ezt nehéz lesz űberelni karácsonyig. Annyira szép, annyira kedves és annyira ünnepi, hogy még most is fenyőfák, mikulások, rénszarvasok, ajándékdobozok cikáznak a szemem előtt. A kis balerinát elrabló gonosz után az ólomkatona és Diótörő indul, és persze a végére minden jóra fordul. Az ólomkatona hasonló szerepet tölt be, mint a League of Ligt-ban a "kis töki", akciózik, és ehhez nekünk kell a megfelelő felszerelést biztosítani. Ilyen még nem volt Elefántéknál. Az interaktivitás annál jobban jellemző, mert itt megmozdul minden, még az utolsó kis dobozka is, vagy pl. a keresősben vigyorgó mini karácsonyfa is. A puzzle darabokért, cica figurákért is többször kell egerészni, csomagot bontani, vagy valamit megrázni. Kettőt sajnos be is néztem, így a végén csak 1 háttérképet tudtam kirakni. Nem halálos, de azért rosszul esett. Ugyanígy csatangolt el 1 macskám, de ettől még végig lehet a bónuszt is tolni, amiből szerencsére 2 van. Egyszer Gerda cica, majd Kai macska teljesíti küldetését.
Ami még nagyon tetszett, hogy a Hókirálynőn kívül felvillan rövid időre a Kis gyufaáruslány és a Vadhattyúk története is, sőt magával Andersennel is találkozhatunk.
Első blikkre az volt a véleményem, hogy túl rövid az alaptörténet, de ezt rögtön át is értékeltem. Így esély sincs az unalomra, nincsenek felesleges momentumok, és a két bónusz történettel kiegészítve mégis csak annyi, ami egy komplett szórakozáshoz kell.
Most a végére hagytam a keresősöket, de muszáj megemlítenem, hogy mennyire csodás mind, sőt a minik nagy többsége sem okozott gondot. A zene feltette az i-re a pontot, így kerek egész ez a varázslatos mese. 10 petty és egy halom csillag, amit minimum megérdemel az Elephant Games.
1részes:
Depositfiles   vagy   Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. rész           Unlimitzone 2. rész 
Rapidfileshare 1. rész      Rapidfileshare 2. rész
Más fajta, a felsőkkel ne keverd!
Rapidgator 1. rész            Rapidgator 2. rész
Filefactory 1. rész             Filefactory 2. rész
Uploadable 1. rész            Uploadable 2. rész
HOG-KALAND  rovat
Ez egész érdekes! Mix játék keresőssel, keresztrejtvénnyel és színcserélőssel. Könnyű, és aki szeretné az angol szavakat gyakorolni, ennél játékosabban nem is tehetné.
Rapidfileshare
Rapidgator
KOMBINÁLT JÁTÉKOK rovat
Váratlanul jött a második rész. Kicsit belenéztem, és bízom benne, hogy menet közben fejlődik a cucc. Bétás duma: "Hurrá! A Shaman Games sorozata második darabján dolgozik. A főmenü nem túl kifejező, és eddig elég sok kékesszürkével találkoztam. Ez Anikónak kedvez, de néhol azért felbukkannak élénkebb színek, hogy áldozhassunk a csicsamicsa oltárán is. A sztori érdekes, a figurák is tetszenek, nem beszélve a zenéről. Az kis férgeket most szobánként számolják, így nem maradhat el egy sem. Ami nem tetszik, az a hibogó inventory, alig lehet kipiszkálni belőle a tárgyakat."
Futottam pár kört, hátha jobban összeállnak a gondolataim, de csak a csalódottság maradt. Pedig az első részt nagyon szerettem. Azt hittem, fejlődik még a mese valahova, de csak annak a halovány másolatát láttam. És ezt még megfejelték azzal, hogy a malmos részt, ahol a pasit a mocsárból kell kihúzni, egy az egyben beletették. Arra sem vették a fáradságot, hogy ezt álcázzák valami új elemmel. Nem értem, mi értelme van így folytatást csinálni egy sikeres játékhoz. A kóma és a rémálmok pont elegek lettek volna. Van egy keret, de a többi legyen vadonás új.
Kietlen tájak, ugrabugra ide-oda, nekem ez nem sokat jelent. A keresősök tetszettek, a minikre már nem is emlékszem. Zeneileg rendben van, sőt tán ez a legértékelhetőbb momentum. A férgeket is eluntam, biztos ott is maradt pár, de nem néztem utána, hogy végeztem.
Már van CE változat, de nincs kanalam letölteni, ebből ennyi is épp elég volt. Ez persze csak az én véleményem, Anikó sokkal pozitívabban értékelte a látottakat. Mindenképp játsszatok vele, lehet, csak az én mísz szériám folytatódik. 5 pettyet adok rá, még akkor is, ha vannak ennél sokkal gagyibb cuccok is, a csalódottságomért ez sem kárpótol.

 
CE változat: Unlimitzone  vagy    Rapidfileshare    vagy  Uploaded
A gépem -akár csak a gazdája- elég tré állapotban van mostanában. Bárhonnan indítom, csomagolós és telepítős változattal, xarik indulni. A képek szépek, de azért nem vágok eret magamon miatta. Az Orchid Gamestől 2 játékot láttunk idáig, ebből csak az egyik méltó említésre, a Royal Trouble. A tapasztalatokat ne tartsátok magatokban, kommenteljetek! Köszi!
Kicsit bonyolult az indítása (több a hozzászólásoknál), de megérte az izmozást. Grafikailag kifogástalan, érdekes a sztori is, és szerettem a gyűjtögetni valókat is. A keresősök hagyományosak vagy tárgyhasználósak. Főleg az utóbbiak tetszettek. A miniket először nagyon csíptem, de persze befigyelt pár tekerős izé, így kb. 70 %-osnak mondhatom magam. Halványan emlékezve a csapat másik "erdős" munkájára, azt mondhatom, hogy igen sokat fejlődtek. Ilyen szép helyeken rég jártam, és egyáltalán nem bántam, hogy kitereltek a városból bennünket. Zeneileg sincs panaszom, pont annyira élénk és dallamos, ami még nem uralja el a hangulatot, viszont éberen tart, mert játékos.
A gyűjtögetés tök élvezetes, minden helyet komolyan át kell nézni, sőt a keresősöket is, mert mozaik vagy fagyöngy bárhol lehet. Némileg tompította az izgalmat és a sikerélményt, hogy egyszer csak a "kezembe" nyomták a 40 darabkát, pedig meg voltam győződve, hogy még nincs meg mind. A fagyönggyel is meglepően zártam. Nyakam tettem volna rá, hogy minimum 1 hiányzik a 70-ből. Volt egy HOS, ahol konkrétan láttam a gazt, csak épp rákattintottam az utolsó tárgyra, így bezárult. Az archivumban viszont kaptam plecsnit a teljes kollekcióért. Magyarázat csak az lehet, hogy legközelebb, mikor ott jártam, ugyanazt adta oda, vagyis az elhelyezett készlet állandó, bármikor begyűjthető.
Negatívumként annyi jött le, hogy a játék egyes szakaszaiban többször járkáltattak oda-vissza, de a fagyöngy miatt nem akadtam ki nagyon, így 9 pontot adok.
Artschi újabb játékot honosított. Ezúttal a Daily Magic Productions mesés történetére esett a választása. 9 petty szép eredmény, de a sárgámon kívül 1-2 véleményt a többiektől, pontosabban kettőt:). Artschi, köszönöm szépen, mindannyiunk nevében!
Angol játék linkekkel
Magyarítás
A ZIP-ben lévő assets mappával írjátok felül a telepített játékban lévőt. Egyszerűbben: a tömörített cuccot bontsátok ki a játék mappájában, és nyomjátok az Igen, mindet gombot.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Vakon bízom az Eipixben, ugyanis nekem nem indul sehol. Rég fordult már elő ilyen velem, de nem kettyenek el, a végleges mindig megadja magát. Akinek sikerül vele játszani, légyszi, kommenteljen.

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • csopi13 (L/56)

  Szia Mindenkinek!! Valamit tudhat Madárka:)) Pöttyös Panna bekeményített:))

  ma 20:46
 • narghile (L/39)

  Ez a madár tényleg tud garázsolni! De nem is csodálom, a muszklimariskás bögrét látva...nem mindennapi madarunk van:)) Csúcsszuper a csupor, nagyon tetszik!

  ma 20:34
 • gyurgyalag (L/107)

  na, milyen sokan lettünk. egyébként a nosztalgia boltban kaptam magamtól egy olyan bögrét, amin ez a plakát van: http://cdn2.hellogiggles.com/wp-content/uploads/2014/09/01/we-can-do-it.jpg

  ma 20:04
 • Tschilla (L/60)

  Sziasztok:-))) Én is előgarázsolódtam:-))

  ma 19:55
 • ma 19:42
 • gyurgyalag (L/107)

  mok a frissítésre. Így okés?

  ma 19:23
 • gyurgyalag (L/107)

  komolyan, kb. 2hete szinte megállás nélkül megy a gépem, de amellett a meló mellett még netezni is a kis kütyümről neteztem, tegnap éjjel volt a nagy péntek este óta kikapcsolva először. És mostan csak beugrottam, látva Csöpi megszeppenését, de mostan ki is ugrok, mer manikűrözök. De azér néha rányo

  ma 19:22
 • gyurgyalag (L/107)

  Jaj! Itt vagyok! Igenis! Garázsolok! Mit is? Szóval, hogy az igazság az, hogy piszokul meg vagyok csúszva játékilag. Ma pl. szabadnapos voltam, de nem volt időm játszani, mert lebonyiztam a komplett karácsonyi ajándék vásárlást. Jaj! Találtam egy nosztalgia boltot, azt hittem, sose jövök ki! -))) És

  ma 19:20
 • narghile (L/39)

  Szia Csopi! Engem visszagarázsolt:) Lehet, nem tud róla...

  ma 18:35
 • csopi13 (L/56)

  Sziasztok!! Opppsz! Azt nem gondoltam, hogy megjövök hirtelen mindenki világgá megy :) ..vagy a csúcsdíszes dobozban matattok Ti is??? Madárka, kérlek garázsold vissza a játszótársakat!!!!

  ma 17:57

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 494

Látogatók az előző hónapban: 16360

Látogatók a jelenlegi hónapban: 9108

Feliratkozottak: 1205

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez