Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   

            

     
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

Már meg se lepődöm, hogy ez a széria is folytatódik. Szerintem nem rossz, és végre fiúként vár ránk a feladat, hogy anyánkat és húgunkat, akik 20 éve felszívódtak, megtaláljuk. A hotel szép, sőt, zöld helyett kék erdőben is jártam,  meg a fejnélküli lovag is felbukkant impozáns lován. A HOS nagyon szép, a minik elhanyagolhatók (általam biztos), gyűjtögetni pedig fóbiákat, morfokat és képrészleteket kell.
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Maya egyszer azt mondta, a Sable Maze olyan a DMP-nek, mint a Puppet Show az ERS-nek. És tényleg. Először mindig idegenkedem, de amikor eljutottam a pszichológiai teszetes HOS-hoz, már teljesen meg voltam győzve. Tuti történet, tuti zene, néhol felbukkanó árnyak gyűjtögetése. Ez kell nekem, de nem honapok múlva, hanem mondjuk jövő héten:D
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Extra izgalommal kezdtem neki az tüzijátékos első részre visszagondolva. Aztán jött egy kis csalódás. A búvár pasi és a modern környezet grafikailag tök idegennek tűnt. Az is csalódást okozott, hogy a mézesmadzaggal ellentétben nem folytatják a festő pasis történetet.
A sokkot hamar kihevertem, mikor fejest ugrottunk a titkokkal teli világba. Megjöttek a színek, megjött a hangulat. Elképesztően hatásos a tenger hangjaival kísért kaland, és hiába elvarázsolt a többi hely is, mégis nagyon vágyom oda. A keresősök sok extrát tartogatnak, így bízom a Boolat Games nehezen hibázó fejlesztőiban." Nem rossz ez a hét, a 4barát már bizonyított,  most a Boolaton a sor.
"A 4Tesó most sem okozott csalódást. A Brémai muzsikusokhoz nagyon kreatívan nyúltak. Egy lány kap meghívást Brémába ikertesója koncertjére, de ezzel veszélyes küldetést vállal. A zenészcsoport tagjait gonosz ködbe burkolja egy ártó szellem, megmentésük a mi dolgunk. A klasszikus mese alakjai spárgából készült bábuk képében jelennek meg, és annyira cukik, hogy választani se tudok a cica, a szamár és a többiek közt. A zene a régi, amit sose tudok megunni, a keresősök pedig nagyon ötletesek. A minikkel se gyűlt meg a bajom, és a sok szépséget látva, nálam ez ismét "hú, de várom" kategória."  Ígéretes...
Hát ez tényleg gyönyörű! Annyira finom színeket és formákat láthatunk, hogy ha semmi nem történne, akkor is szájtátva nézném. A cérnabábokat bármikor megláttam, lehdaltam. Olyan cukik, hogy szebbet el se tudok képzelni.
A történetbe még egy csavar került. Aranyhajat vagyis Rapunzent is beleálmodták a fejlesztők. Hogy eltér az eredetitől? Pont ez a legjobb benne. A bónuszban pedig tulképp Csipkerózsika kastélyát láthatjuk, legalábbis én mindig így képzeltem el, csak nem volt ennyire szép.
A HOS, bár ismétlődik- sok szép percet szerez. Kifejezetten vártam, hogy visszatérhessek a gombnyomásra forduló kakashoz. A legjobban viszont a könyvek tetszettek, ahol a lapozgatással alakulnak ki a keresett tárgyak. A végén már csak sima kutakodás van, de a látvány bővem kárpótol ezért. Sok a könnyű mini, így én se lazsáltam sokat. Persze volt pár tekerős, de ezeknek ilyen tálalásban nincs jelentésőge.
A zene annyira szép, hogy remélem, sose változtatnak rajta, mert jó lenne, ha hasonló igényességgel készülne még pár rész.
Azt is csak most vettem észre, hogy a főmenüben a 3 zensézt lehet cserélgetni, így szólhat hegedű, nagybőgő vagy dob is. Ez tök jó ötlet, ahogy a játék maga is az, így tolom rá a *-os 10-est, de a HOS miatt tüzijáték tőlem nem jár.
1részesek: Rapidgator  vagy   Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. rész      Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész       Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Nem a minőség, az agyatlanságom késleltette a posztomat. Mert nem csúcs, de azért rossznak sem mondható az újabb MadHead bemutató. Farkas Ádi stílusban kezdődik a sorozat 7. része, még a zene is felismerhető. Utána váltanak, így a nagypapi titkának felkutatása már más környezetben zajlik. A HOS a szokásos, de újítást nem láttam, és a buta jelek most is levadászhatók. Remélem, nem az egynek jó kategóriában landol majd a fullos.
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Itt a sorozat következő része, de nem tudok felhőtlenül tapsikolni. Valamiért most még jobban zavar a zenementes matatás. Viszont Henrietta, a mohás vállú szobor mami telitalálat, nagyon édes figura. A történet középpontjában ismét életre kelt szobrok állnak, sőt gyalogolnak is:D Keresősök rendben, minik egy része kiscsoportos ovis szinten, és szokás szerint vannak morfok is." Mostanában nincs túl jó véleményem az Elefántról, kivéve a Midnight Calling sorozatot. Remélem, kifogják a pacikat az ekémből.
Úgy alakult, hogy ezt sikerült először  letölteni, így Nyuszizás helyett Elefántoztam. Összességében kellemes élmény, mert rövid, lényegre törő és könnyű. Utóbbinak most különösen örültem, mert kb 4 óra szabadidőm akadt, és így tokkal vonóval kijátszottam.
Az eltűnt szobrász története pörgős és jól érthető. Én a végén úgy döntöttem, hogy Gordonnak vesznie kell. Úgy látszik, az a bizonyos kisördög megint jó munkát végzett:D
A grafika elég dagályos, de összhangban van a történettel. Különösen a nyírt sövényből kialakított, elefántos, prpszlános, pávás kert tetszett. Ezen kívül vannak aranyos tárgyak, egy fa bagoly és egy felhúzhatós madár kívánkozott nálam papírra.
A HOS szép és változatos, abban is következetesek. Vannak játékos részei, amiben pl. cuki plüssöket párosíthatunk. A minikről már sokkal rosszabb a véleményem. Sok a tilitoli, mellette pedig jópár ovis a kínálat.
A gyűjtögetés most nagyon tré lett. 2 talizmán és 1 morf veszett bele a nagy színorgiába. Persze az is lehet, hogy csak dekoncentrált voltam. Elég sűrű volt ez a 7vége. Így az először -kissé frusztráltan- kikalkulált erős 8-ast inkább gyenge 9-re cserélem, mert az hogy béna vagyok, egyedi szocprobléma.
A Mariaglorum most a Hamelini furulyás törtéetét vette elő. Volt már ebben a témában játék, inkább kevesebb, mint több sikerrel. De ennek a csapatnak ez is megy. Kivitel gyönyörű, HOS igényes, a többi meg nem számít.
El kell mondanom, hogy galád módon nem kértem kis töki segítségét. Erre olyan szomorúan kullogott be a szekrénybe, hogy a szívem szakadt érte. Próbáltam visszacsinálni, benéztem, de a kicsikém eltűnt. Na, majd a véglegesben begyűjtöm, mert már hiányzik a kis cuki.
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Nagyon megváltozott a sorozat, a régi tematikának nyomát se látom. Először idegenkedtem, de később megszoktam a nekem szánt szerepet. Nem teljesen világos, hogy honnan szedték a Mara Program kísérleti alanyait, de valamit nagyon elbaltáztak, ahogy az ábra mutatja. A zene részben új, a grafika a szokásos, az udvaron lángoló fa olyan élethű, hogy csak lestem. HOS rendben, a minikre már nem emlékszem, de a horroriztikus eseményekre visszagondolva, ezen nem is csodálkozom. Egyszer ki lettem hajítva egy bugos HOS közben, egy oda nem illő szárny darab mozgatása miatt, de visszatérve csak befejeztem." Annyira azért nem voltam lelkes...egynek viszont jó lesz.
A Marából Morpheus lett, az első lélekmentéstől a grafika tök gagyi. El vagyok kenődve. Nem tudom, ki a rák az az Amax, de csúnyán belepiszkított az Ers megszokott világába. Persze azért a Nyuszi is felfedezhető, de a lóláb bőven kilóg. Ezek összeadták magukat valami idegenekkel. Remélem, csak ideiglenesen, és remélem a Nagy(tesó)hal véget vet ennek az őrületnek.
Ilyen sokk után nehéz megőriznem a realitásomat. Grafika xar, és még a megszokott zene se illett hozzá. Milyen fura! Egyedül a vidéki házat a kukoricással tudom értékelni. A madárijesztő Ers kedvenc figurái közé tartozik, itt vele is találkoztam. A bónusz a legelviselhetetlenebb, ugrálunk össze-vissza, a régi helyszínek tovább minimalizálva...borzasztó.
HOS egyenetlenül van elosztva, és persze ismétlődik. Pedig ebből a minőségből a fele is elég lenne. MInik utálatosak, nem foglalkoztam velük. A 12 figura elhelyezése is tök logikátlan. 9 közeliben, majd a bónuszban 2 csak úgy odadobva, a 12. pedig újra közeliben. Ezt sem értem. Arra kettőre csak azért kattintottam rá távolról, mert erősen kirítt a környezetből.
Na, elég annyi, hogy nem kell nekem mindent megérteni, viszont pontoznom muszáj. 6-nál több pedig nem akaródzik, szerintem még így is lágyszívű voltam.
1részes:   Filefactory  vagy   Rapidgator
2részes:
Unlimitzone 1. rész   és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész  és     Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
"Asztapaszta...hogy lehúztam az elsőt!!! Pedig abban is volt kutya, de ez a basset mindent visz. Ahogy a rumlijában keresgélünk az szenzációs, szeretem, ha van egy hangyányi előzménye a kutakodásnak. Ettől is jobban szeretem, ha olyan tárcát kell nyitogatni, amin egy haláli gumicsirke lóg. Nekem ennyi elég is volt ahhoz, hogy izgatottan várjam, milyen feladatok elé állítanak még a mágikus karkötő bosszúálló őrzőjének jóslatai, a 4Friends Games játékában." Lássuk, mire képes a humor. Elviszi a játékot a hátán?
Sajna nem, nincs annyi Uni és HOS-cukiság, közte kedvenc hanyatt-békám, ami segíthetne az ügyön. Utántam a karkötőzést, pedig tulképp csak egy katt, viszont tök monoton lesz tőle a játék. Igaz, így lehet orrvérzéség vidijózni...na de minek?
A grafika viszonylag jó, bár a rendőrségre visszatérve egyre sivárabbnak éreztem. Az alap baromi hosszú, és úgy, hogy Dolor újra lecsap ránk a bónuszban, csak az unalom óráit növeli. Kimiday-jel még elvoltam, néhol igazat is adtam neki. Az embernél pusztítóbb lény még nem született a földre.
A HOS, mivel ismétlődik és fantáziátlan, egyre jobban a terhemre volt. A minikre csak azért nem panaszkodom, mert 10 mp-es skippel nyomultam. A zene, bár vannak szépségei, mégis egyhangú. Nem beszélve a béna álarcokról, ahogy minden helyen még jól a szánkba is rágják, mennyinek kell lennie.
Akár érdekes is lehetne az átkok összefogdosása, az áldozatok nevének cseles módosítása, de sajna nem az, így a cerkám is halványan fog, 5 pettyet adok.
Filefactory
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
"Elefánték is újabb bemutatóval jelentkeznek. Úgy látszik, a  Gray család történetét nehéz lesz lezárni. Grafikailag és részleteiben rendben van, a sztori még hagyott bennem kétségeket." A legutóbbi Elefánt bétát már nem tettem fel, túl sok a sztereotipia. Szerintem ez a cucc már megért a kukára. Jobb lenne, ha a Midnight Calling-féle vonalat erősítenék.
Anyám, borogass!!! Ennek a cuccnak egyetlen előnye, hogy (a bónuszt leszámítva, mer' az hosszú) viszonylag rövid. A főjátéknak még van füle-farka, de a bónusz nekem tömény kínszenvedést hozott. Emily és Victor újraegyesítésén ügyködünk, de ha rajtam múlik, ezek akkor látják egymást, mikor én a hátam közepét. Viszont úgy voltam vele, hogy muszáj a végére járnom, alig sárgázok. Igaz, ebben sok köszönet nem lesz, bocsi előre is!
Kezdve a bárgyú képű szellemmel, a gépies pakolászással. Asszem, ezek most rekordot döntöttek, annyi biszbasz kellett, ráadásul mindenből 2-3-4-5 db. Ettől gépies az egész, nem beszélve, hogy lépten-nyomon minikbe torkollik minden. Kb. fél óra alatt X esetben kell tűzszerszámot keresni, amitől mindig felcseszem magam. Legyen már elég az először megkapott öngyújtó! Minek még gyufa, szikrázó tűzszerszám, megkoronázva a keservesen összehordott tűzben meggyújtott fáklyával.
Egyedül a HOS állja meg a helyét. Változatos, szinte mindent felvnultat a párosítóstól az árnyképesen át a morfosig. Erről jut eszembe, hogy szerintem tőlem a külön-morfok egy részét lenyúlta, már 17 körül volt, aztán visszaugrottam tán 10-re. A puzzle-ből sem lett háttérkép, ilyen előzmény után nem volt kedvem szórakázni vele. A babák meglettek...de minek? 5-6 petty közé teszem, mert Elefántéktól nem ezt vártam.
Vadiúj játékon dolgozik a MadHead. Hangulatában tökre hasonlít a Cadenza sorozatra, de én ezt egyáltalán nem bánom. Még a zenéből is kölcsönöznek, ami különösen kedves a fülemnek.
Párizsba utazunk nagybátyánkhoz, akiről kiderül, hogy egy művészeti klub tagja, ahol rejtélyes dolgok történnek. A grafika csúcskategóriás, HOS a megszokott, viszont most morfot nem láttam. A gyűjtögetős jel elég uncsi, abban már rájuk férne egy kis újítás.
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Lalinak való klasszikus cucc. Nem tudom, benéz-e, mostanában egyáltalán nem látom. Még jó, hogy volt karácsony+újév:)
Filefactory
Rapidgator
KLASSZIKUS HOG rovat
Az elsőt se csíptem, és úgy látszik nekem ezzel se kedvezett az EleFun, nem volt nyálcsorgás. Viszont jó nagy a cucc, ami persze szintén nem pozitívum. Azért megnézem, de ha nem sárgulok, az nem a véletlen műve.
1részes:  Rapidgatorl  vagy   Filefactory
2részes:
Rapidgator 1. rész   és   Rapidgator 2. rész
Filefactory 1. rész   és   Filefactory. 2. rész
HOG-KALAND rovat
"Előre érzem, hogy meg fogom bánni, de valamiért most idekívánkozik a Domini bétája. A grafika ugyanolyan tömény színben és egyebekben is, viszont a történet nagyon tetszik. Egy könyvkiadó munkatársain teljesedik be kiadott könyvük horrorisztikus témája. A hóhér visszatér, és lecsap áldozataira, válogatott módon. HOS nagyon tetszik, sőt a minikből is többet megcsináltam." A másfél giga hamar elvette a kedvem, de azért nem adom fel.
Figyelemterelésre jó volt, de azért nem bántam, hogy vége lett. Jó sokáig üldöztük a bosszúálló Marcust (lehet, hogy nem így hívták, de ez maradt meg), míg megtudtuk, mi a bánata, miért akar bosszút állni.
A dagályos grafika zavaró, a sok videó meg főleg, de szerencsére sztorivesztés nélkül lehet skipet nyomni a gyorsabb haladásért. A szemüveges varázslatot szerencsére nem hagyják ránk, csak oda kell tapasztani a képernyőre, és már teszi is a dolgát. Ami nagyon zavaró, az az összes létező kütyü és fordulat felvonultatása. A horgászástól a darázsirtáson át a számtalan sövényvágásig. Azon meg végképp kiakadtam, hogy a nálam lévő bugylival nem lehet felfejteni a szék varrását, muszáj hozzá sarlót szerválni. Eszem megáll!
HOS mértékkel tálalva, tartalmilag egész jó, csak a vége felé fárad. Minikben sok idiótaság meg pár könnyű. Az elején skipre jól elmagyarázzák, de szerencsére ebbe is beleuntak a fejlesztők.
Gyűjtögettem mindent, asszem meg is lettek, csak 2 valami hiányzott, de konkrétan nem jegyeztem meg. A zene elviselhető, szinkronban van a történettel. Egy 6-ost nyomok rá, és a játszható kategóriába sorolom.
1részes:  Filefactory  vagy   Rapidgator
2részes:
Filefactory 1. rész   és   Filefactory 2. rész
Rapidgator 1. rész   és   Rapidgator 2. rész
Bigfile 1. rész   és   Bigfile 2. rész
HOG-KALAND rovat
Ahogy ígértem. Egy béta most untig elég volt, főleg, hogy élményekkel teli zártam a tesztet. A nagy sikerű 7. részhez semmi köze, csak a dadus örök. A tartalomba most nem másznék bele, elég annyi, hogy csodaszép és jó a HOS, és még a minikkel is bíbelődtem. Kivéve persze a nyomi harcosakat a szörnyekkel.
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Ezt még gyorsan felteszem. Én nem lettem meggyőzve, csak a lekapott képet találtam a mappámban. Pedig valami bétát mostanában posztoltam az Artifex Munditól, az tetszett.
Rapidgator
Filefactory
HOG-KALAND rovat
Azért ma már piszkált a mániám. Délelőtt nem bírtam magammal, gyorsan letöltöttem és megkuksiztam az újabb MadHead bétát. Az élmény fantasztikus, mintha az első rész őrületébe csöppennénk vissza. HOS első osztályú, minikben több újdonság, baromira elégedett vagyok.
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • balbalu (F/56)

  Brumm! :)

  tegnap 19:52
 • juliannasuto (L/61)

  Isten éltesse a Zsuzsannákat:) S jó időtöltést mindenkinek -...

  tegnap 11:30
 • narghile (L/42)

  Szia Onzsi!!!

  febr. 18 16:17
 • Onzsi (L/52)

  Sziasztok mindenki ! Süt a nap, végre. Van játék is, bár minden ilyen jó lenne. Jeleztem, hogy vagyok, létezek, lassan beindulok :-) szép hétvégét mindenkinek! pusz

  febr. 18 13:29
 • narghile (L/42)

  Jövő héten tényleg tavasz, mormolom az imát, hogy maradjon is*-*elég volt ebből a nyomorult télből.

  febr. 18 09:30
 • narghile (L/42)

  Ó, kijött a medve a barlangjából!!! Akkor ezt úgy veszem, hogy jön a tavasz...hurrá:))

  febr. 14 18:34
 • gyurgyalag (L/110)

  szia Balu!!!!

  febr. 13 06:52
 • balbalu (F/56)

  Brummmm és süssön a nap is fel! Körpusz! :-)

  febr. 12 21:56
 • narghile (L/42)

  Megjöttem! Jukka19-nek küldtem privit.

  febr. 12 18:39
 • Jukka19 (L/36)

  Sziasztok!Ha esetleg lenne itt valaki aki ráér elmagyarázná nekem hogy kell játékot honositani?Nem vayok totál analfabéta de kb 7éve játszok ilyen játékokkal és sosem sikerült!Már a 7éves ksifiam is ezekkel játszik de nem tudok neki segiteni hogy kell magyarrá tenni egy-egy játékot!köszönom

  febr. 11 15:01

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 390

Látogatók az előző hónapban: 12106

Látogatók a jelenlegi hónapban: 6907

Feliratkozottak: 1287

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez