Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   

            

     
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

"Elégedetten dőltem hátra a bemutató végén. Elképesztően szépek a helyszínek, érdekes a sztori is. ERS-ék ismét Velencébe visznek,  ahol a boltosunk most nőből van, és a helynek sokkal több szerep jut, mint eddig. A történetről annyit, hogy valaki vörös macskás ábrával előre megjelölt házakban gyilkolászik, mi pedig futunk utána, míg utol nem érjük."
1részesek: Rapidgator   vagy   Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. rész    Unlimitzone 2. rész

HOG-KALAND rovat
"A Daily Magic Productions cuccával kapcsolatban feltegyem-ne tegyem érzéseim voltak, de aztán győzött az első, végül is izgalmas a történet. Sose értettem, ha a filmekben egy előre tudott veszély ellenére hősködtek a szereplők. Most is ez történik, a nyomott árú ingatlan gazdára talál. Természetesen a családnak egy perc nyugta sincs a szellemlakta házban, sőt szép sorban eltűnik apraja-nagyja. HOS jó, minik könnyűek, a grafika is tetszik, csak ne volna az a sok vidijó. Morfogó puzzléket lehet gyűjteni, számuk egyelőre ismeretlen." Videopara műkszik, lassan mék dokihoz:) Még annyit, hogy a műfaj pszichotriller, gyenge idegzetűek óvatosan kóstolgassák. Igaz, én szívattakos momentumra nem emlékszem.
1részesek:  Rapidgator   vagy   Filefactory
2részesek:
Bigfile 1. rész                Bigfile 2. rész
Rapidgator 1. rész       Rapidgator 2. rész
Más fajta, a felsővel ne keverd!
Unlimitzone 1. rész      Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész       Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Keveset láttam, rövid is leszek. A csapatról még sose hallottam, sőt el is felejtettem a nevüket. Bocsi! Tetszik a grafika, rengeteg a tennivaló, a zene egyszerű, de dinamikus. A meggyilkolt seriff és felesége ügyében nyomozunk, akiknek -ha jól értettem- begolyózott a lányuk, és nyilván ő állhat az események hátterében. Még egy bocsi, utálom, hogy ilyen trehány vagyok, de hát rohanok, mint állat, rengeteg a dolgom. Még annyit, hogy a HOS baromi egyszerű, semmi interakció, viszont a tárgyak jól láthatóak.
Bigfile
Rapidgator
Filefactory
HOG-KALAND rovat
Kedden játék? Elég fura, de az még jobban, hogy 2x8 petty után nem tettem nyálcsorgatás tárgyává a Deep Shadow bemutatóját. Emlékem egy dekányi sincs, kíváncsi vagyok, jogos volt-e a mellőzés.
Nem tettem nyálcsoriba, viszont az első rész 8 pontot kapott. Az Artifex Mundi tök vegyesen teljesít, ez is lehet jó, vagy rossz...majd kiderül.
Bigfile
Rapidgator
Filefactory

HOG-KALAND rovat
Nem szeretem ezt a sorozatot, így írni se tudok róla. Aki még bízik az Eipixben, essen neki, hátha éri egy kellemes meglepi.
"A sorozat 5. részére, úgy tűnik, vevő leszek. Az örök téma tetszik, szeretek küzdeni szerelmesek egymásra találásáért.Kékszakáll erőszakkal megszerzett feleségei nem tudják beteljesítei uruk óhaját. Persze nem is lehet csodálkozni, hogy ilyen apától csak ördögtestű utód születhet. A következő áldozat megmentése a cél, és ezért újra ugrálnunk kell térben, hogy célunkat elérjük. A minik könnyűek, a HOS pedig igényes, és tetszik az újítás is, a tükörképes különbségkeresős. 75 rózsa összekaparása elég idegesítőnek tűnhet, de kettesével, hármasával nem nagy cucc. Szokás szerint, ami negatív, az a színorgia és a videók tömkelege, de hát a Domini Gamesnek ez a különös ismertetőjele...hogy a fene vinné el a rossz szokásukat!" Azt, hogy több mint 1 gigába mennyi fér a vidijókból, inkább el se képzelem.
Nem is rossz! Már nem emlékszem, a többivel mit tudtam kezdeni, de ez határozottan tetszett. Jól áll a túlburjánzó színvilág ennek a játéknak, mert kiemeli a sztori mesés voltát, és egyébként is szemgyönyörködtető a formák és színek harmóniája. Vannak interaktív cuccok, kapcsolgatható lámpák, egyebek.
A történetet annyiban módosítanám, hogy ez a galád Kékszakáll direkt rongálja szerencsétlen kölkeit, miután anyjukat kinyírta. Jó érzés volt eltüntetni a gonosz párát, sőt a bónuszban a másik rosszarcúval is végzünk.
A keresősök színvonalasak. Nincs ismétlés, viszont van változatosság, árnyképes-pakolgatós, párosítós, és mindegyikbe jut valami eksön. Az is feltűnt, hogy az egyikben egy az egyben átvették ERS-ék ágyús cuccát, ahol minden tárgy egy golyót ér, és így lövöldözünk szanaszerte egy üvegszobrot. A minik viszont kiborítóak, unalmas tilitolik, tekerősök, de a 10-ért járó valagrendet azért begyűjtöttem.
A zene is jó lenne, ha mindig szólna, de vannak üresjáratok. És ami még negatív, hogy feltűnően sok a tárgyismétlés, egy idő után már untam a lapátok, tűzszerszámok, lámpák, kesztyűk begyűjtését. Jobb lett volna, ha ezeket visszakapjuk.
Ilyen játék megérdemli a budoár berendezését, amihez az összes rózsát begyűjtöttem, és persze meglett a többi cucc is. Kár, hogy szájba rágják, hogy merre van valami, és merre nem kell kukkolni ezeket.
Összességében azért nem csúcskategóriás, de érdekes és szórakoztató, nekem egy jófajta 9-est megér.
1részesek:  Depositfiles    vagy  Rapidgator   vagy    Filefactory
2részesek:  Bigfile 1. rész               Bigfile 2. rész
                      Rapidgator 1. rész      Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Ott tartok, hogy a hajam áll égnek, ha Eipix bétát látok. Kivétel ez a sorozat, aminek nagyon jól áll a csapat grafikai stílusa. Arsene Lupin, a mestertolvaj meglovasítja egy indiai maharadzsa különleges meteoritját, és Phileas Fogg kérésére vállaljuk az ügy megoldását. Ismét feltűnik Alice és a Szívkirálynő. Ebből arra következtettem, hogy akár a vízipipás hernyóval is találkozhatunk. HOS szuper, a történet pörgős, izgatottan várom (Mayával együtt):D
Bigfile
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Elefánték is újabb bemutatóval jelentkeznek. Úgy látszik, a  Gray család történetét nehéz lesz lezárni. Grafikailag és részleteiben rendben van, a sztori még hagyott bennem kétségeket.
Bigfile
Filefactory
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Joe megint jelentkezik. Már a 6. részt tolhatjuk elmerokkant, de mégis vonzó játékából. Amit láttam, az arról tanúskodik, hogy Joe finomítja a körítést, viszont a nagy rakásban ugyanúgy kell matatni, mint eddig.
Bigfile
Filefactory
Rapidgator
HOG-MENTES NAPOKRA rovat
"Ez a hét a béták hete, nem a full cuccoké. Immár a 4. project fut MadHeadék boszorkánykonyhájában. Eddig nem okozott olyan vizuális sokkot, amit az elsőtől kaptam, de itt is eltátottam a szám. Befejezni ugyan sikerült, de a történet kissé homályos. Nem tudom, mi rejtőzik a pokoli torony mögött, kissé belekavarodtam a vasfüggönyös, 2. v.háborús sztoriba, na meg a kísérletbe, aminek szenvedő alanya lettem. A végén nem lőttem Tedre, helyette a monitorokat lyuggattam ki. Édes álom tuti nem lesz, rémálom annál inkább. HOS szuper és morfos, minik kb. felesben teljesítve." Már futok is:)
Nem hagyott nyugodni, így tegnap a főjátékot, ma a bónuszt csekkoltam. Nem bántam meg, mert tök izgalmas és változatos játék, bár most több infó veszett el, nehezebb a nyelvezete, mint amit eddig megszoktam.
A főjátékban a Gehenna Torony fogjai leszünk, ahol jókat kísérletezik rajtunk az elmerokkant tudós hasonló kvalitásokkal megáldott fiacskája. Egy családi tragédia húzódik a háttérben, ami nekünk nem vigasz, mert bedrogozva, számtalan őrült helyzetnek kitéve bolyongunk a pokoli toronyban. Álom vagy valóság, még ezt is nehéz eldönteni. A pergő cselekmény végig a hatása alatt tartott, az meg különösen tetszett, hogy többször kerülünk döntési helyzetbe. Pl. Tedet most se lyuggattam ki, ezért büntiből egy labirintusszerű valamit kellett végigjárni. Máskor meg a karperecem véresre szorította a kezem, és ennek hatására a másik megoldást választottam. Innentől kezdve már mindig a játéknak megfelelően böktem a következő lépésre, így több balfékségről nem tudok beszámolni. A bónusz a múltba visz, ahol a kísérletek első fázisába csöppenünk. Rövid, de velős, ez is tetszett. A főjáték se hosszú, a kettővel együtt, asszem, meg vagyok elégedve.
A grafika nekem csúcs, dacára az ultramodern környezetnek, mert azért néha belecsempésznek tök szép (pl. gyerekszobás) dolgokat. A HOS szuper, némelyiken csak tátottam a szám. Van egy árnyképes-pakolgatós, amihez egy teljes szobát nyitnak, és gyönyörűségesen összetett, ahogy azt igazűn szeretem. Vagy ott van a liftes, ahol az emeletek számát beütve, 3x nyílik az ajtó. Sok keresőst kombinálnak az éjjellátóval, amit egyébként is használni kell. A morfok mind meglettek, ahogy a jelek is, mind a 28 darab. Az  extrában maratoni keresgélős van és egy puzzle, de utóbbihoz nem volt kedvem. A minikhez se volt affinitásom, pedig párat tök újszerűnek és érdekesnek találtam.
Lehet, hogy a második rész nem ér fel az elsővel, mégis azt gondolom, hogy zseniálisat alkotott a csapat, én nyomom rá a nagycsillagos 10-esem. Közben pedig várom Artschi magyarítását, mert rengeteg kérdés motoszkál a fejemben, jó lenne ha megvilágosodnék.
Újabb Eipix cucc, amit nem tettem nyálcsoriba. Engem már hidegen hagy, főleg ha az első részre gondolok. Jó játékot a kitartóknak!
A 8. sárgájánál megemlítettem ezt a részt, a béta nem hozott új élményeket. Így nem tettem nyálcsoriba, de gondolom, hozza az előző szintjét, amit -bevallom- nem pontoztam agyon. Viszont a 7. tök pozitív élmény lett, vagyis elég hullámzó ez a széria.
1részesek: Rapidgator vagy  Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. rész              Unlimitzone 2. rész
Rapidfileshare 1. rész        Rapidfileshare 2. rész
Más fajta, a felsővel ne keverd!
Bigfile 1. rész    Bigfile 2. rész
HOG-KALAND rovat
A tendencia folytatódik, nem a 9. véglegesét, hanem újabb bétát mutatnak be ERS-ék. A környezet és egyes szereplők a Vasálarcosból lettek átpalántálva, a történet viszont más. Egy halálraítélt fickó, bcsületes nevén Astor István szövetkezik a nagyfejűvel, hogy bosszút állhasson sanyarú sorsáért. Persze a törp nagy árat kér, de ezt már ismerjük. A fiókos pakolgatós szuper, és a többi keresősre sincs panaszom, és most 22 morf is van, meg 35 érme, amit el is lehet költeni.
Bigfile
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
A magyar Sunward Games megint a mitológiát vette alapul, csak most a skandinávot. Ha jól emlékszem, egy kutató után indul a párja, hogy előkerítse eltűnt urát. Azért vagyok ilyen bizonytalan, mert tegnap játszottam vele, váratlanul lefagyott, ki kellett lépnem. Ma szerettem volna a végére járni, de megint fagytam egyet. Most már nem erőltetem, próbálok az emlékfoszlányokra támaszkodni, de csak egy jófajta, feladatos HOS és a kuncogó, kék lángocskák jutnak eszembe, akiket külön feladatként kell összegyűjteni.
Bigfile
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Itt a sorozat következő része, de nem tudok felhőtlenül tapsikolni. Valamiért most még jobban zavar a zenementes matatás. Viszont Henrietta, a mohás vállú szobor mami telitalálat, nagyon édes figura. A történet középpontjában ismét életre kelt szobrok állnak, sőt gyalogolnak is:D
Keresősök rendben, minik egy része kiscsoportos ovis szinten, és szokás szerint vannak morfok is.
Bigfle
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Még arra se emlékszem, bétáztam-e. A Domini már korábban leminősítette a gépem. Erőszakos, agyoneffektezett videói megakadtak nem létező torkán, vagy épp lefagyott. Ezért most látatlanban ajánlom a sorozat új részét, és ha valaki örömét leli benne, ne habozzon rábeszélni. Köszi!

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/41)

  Szia, Csopi! Küldök feléd napocskát, ne rongáld magad:)

  ma 13:05
 • csopi13 (L/57)

  Szép reggelt Mindenki !! Itt 3 napja folyamatosan esik, már késztetésem van, hogy az esernyőmbe dőlök :( Köszi lányok , hogy Bálint engedélyt kap, legalább nem a falat firkálja, Ő elnyalogatja a pennát :)) Üdv, Thiareee !!

  ma 09:29
 • narghile (L/41)

  Jaja, Maya, a kis krétaszopogató jöhet:) Thiareee, nem emlékszem rád, de ettől még örülök, hogy írtál, érezd jól magad:)

  tegnap 18:02
 • thiareee (L/31)

  Sziasztok! Úgy másfél éve elszakadtam innen, de most újra rátaláltam az oldalra, és falom az eltelt idő alatt felhalmozott gyönyörűségeket. Csak meg akartam köszönni, hogy még mindig itt vagytok. :) Mindenkinek jó játékot!

  tegnap 11:57
 • maya40 (L/47)

  Narg, a babakastélyban csak komoly emberek játszhatnak. És csak HOG-ot. :D Legfeljebb Csopi nagyszemű hercegét engedjük bele. Őt akár krétával is. :D

  tegnap 10:46
 • gyurgyalag (L/109)

  -))) Szívesen mindenkinek!

  okt. 18 22:36
 • maya40 (L/47)

  Madárka, ez csodás! Imádom az ilyen ötleteket és ez a zene egy öröm-özön. Köszi!

  okt. 18 10:04
 • narghile (L/41)

  Maya, ez szuper! Akár egy HOG is játszódhatna benne. Köszi! Madárka, ezek a kongói fiúk tényleg jók, szívzene, nagyon tetszett!

  okt. 17 18:39
 • narghile (L/41)

  Hogy baj-e? Köbö 5 percig legeltettem a szemem rajta, csodaédes, csodaszép:)) Köszi a videókat, mindjárt rájuk cuppanok!

  okt. 17 18:12
 • csopi13 (L/57)

  Sziasztok !! Jajj, csak lesek,,jobbnál jobb játékok, az én gépem meg szelektál :(( Írjak a Mikulásnak? A Maya babaházáról jutott eszembe, hogy megmutatom Nektek ki néz rám kistányérnyi szemekkel a monitoromról:) Nem baj Narg??

  okt. 17 17:58

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 406

Látogatók az előző hónapban: 10402

Látogatók a jelenlegi hónapban: 7960

Feliratkozottak: 1278

Magazin helyezése: 4

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez