Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

Eljött ez a nap is, Ancsika Mátéja már 5 éves.
Szinte el sem hiszem, hogy telik az idő.
Kicsi Máté, legyél mindig ilyen huncutul boldog, és egészséges, mint a makk:)
Szeretettel: Narg és a Mániások

Remélem, eltaláltam a kedvenceidet:)
Bfg annyira titkosan kezeli a heti meglepi játékot, hogy az meg se jelent. Pipa vagyok! Kárpótlásnak ez termett, amiből nekem csak Razz cucca indul C-n, de az is nagykeservesen. Amit eddig láttam, az annyira nem rossz. HO-mentes, kalandos, de a játékmenet mégis HOG-ra hajaz. A grafika tetszik, a minik könnyűek, a zene monoton. Egy sziklavárosban kolbászolunk egy ősi civilizáció nyomában. A FarMills-től már volt szerethető játék, egy próbát ez is megér.
Gondoltam, hogy nem kell heteket várni, Artschi elkészült az 5-BN Games játékának fordításával. Az angolnál már cseréltem a linkeket, elvileg én is megszabadulhatok a kellemetlen bogaramtól. Lesz 10 petty? Majd kiderül, mindenesetre nagy köszi Artschinak a fordításért, párjának pedig a tesztelésért. Nekem nem lett magyar a főmenü, de a play-re kattintva már hazai pályán vagyunk.
Angol játék linkekkel, sárgával
Magyarítás
A telepített játék Localisation mappáját felül kell írni a ZIP-ben lévővel.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
"A sorozat következő része I. Erzsébet korába visz bennünket. Először nagyon tetszett, aztán visszavettem egy kicsit a lelkesedésből. Talán túl van bonyolítva? Igazából nem tudom megfogalmazni, mindenesetre a keresősök nagyon tetszettek. A végére az első 10 pettyes lett, lehet, változik majd a véleményem." Mint mindig, most is reménykedem, szeretnék már egy brutálisan jót játszani.
Megújuló grafikával, visszafogottabb színekkel, és sajnos nálam keskeny képpel nyitott a sorozat legújabb része. Ha ez változik, akkor nagyon szeretni fogom. Érdekesen kezelik az időt, először nem is értettem, miért tűnt el addigi ténykedésem eredménye. A keresgélni való koponyák is újak, és tetszenének is, ha nem volnának tapizhatók. Nem tudom, mért nem nézik ki belőlünk, hogy anélkül is boldogulnánk.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Újabb meglepetés Artschitól! A Mariaglorum szépséges játékában fagyos a hangulat, de aki most nem ér rá, vegye elő ha majd újra tombol a nyár, jobb, mint egy légkondi. Artschi, köszönjük szépen! Külön köszi tőlem, mert a félbehagyott bónuszomat a külön bejáratú bogárral, most végre befejezhetem.
Angol játék linkekkel, sárgával
Magyarítás
A ZIP 3 mappát tartalmaz, ezekkel írjátokm felül a telepített játékban lévőket. A legegyszerűbb, ha a kitömörítést a játék könyvtárában csináljátok.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Sokkal jobb meglepire számítottam! A béták közt nem találom, ami vagy azt jelenti, hogy rossz volt és nem tettem fel, vagy azt, hogy nem is játszottam vele. A Vast Studios nem a szívem csücske, de hátha...
Nagy meglepetés nem ért, kb. azt tudja ez a játék, amit előzetesen is sejtettem. A VAST grafikailag nem a csúcs, talán nem is törekszik oda, nekem egy régi mesekönyv jut eszembe róla. A színek viszont kellemesek, a helyszínek plasztikusak, a szereplők meg egész elviselhetők. A történet nem bonyolult, de az fura, hogy most fiúbőrbe bújunk, és hercegként szállunk szembe a gonosszal családunkért.
A keresősök nem csúcskategóriásak, és volt, hogy a szövegesnél kellett a segítség. A minikről vagy jót, vagy semmit, én az utóbbi megoldást választottam. A zene kellemes, olyan középkori hangulatot áraszt a lant (vagy valami hasonló) hangja. A 60 korona tetszett, mert össze-vissza bukkannak fel. Van pár szenya, pl. az utolsó (legalábbis nekem), amit a labor aranytalanító katyvasz gyártó műhelyében leltem meg nagy nehezen, sűrűs anyázás közben. 59-nél nem adhattam fel, az a leggázabb. A térképre lehet és kell is támaszkodni miattuk, mert nem egyformán vannak megszórva a helyszínek.
Messze a csúcskategóriától, de azért kellemes élményeket is nyújtó játék ez, a magam részéről 6, esetleg gyenge 7 pontot adok rá.
4 résznyi nyűglődés után végre épkézláb részekkel rukkolt elő az Eipix, az előző kettőre már 9 és 10 pontot adtam. Asszem, ez se adja alább, mert a történet izgi és romantikus, a keresősök ötletesek, a minik megoldhatók. 40 makk, HOS-ban 15 morf, hozzá jó kis zene már pont elég ahhoz, hogy erősen várós legyen.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Mindenképp nyálcsoris, de vannak dolgok, amik nem tetszenek. Sok a duma és a videó, és megint kütyüzni kell. Nem vészes, de zavaró. A boltost is kihagynám, már unalmas a vásárolgatás.
És ami tetszik: keresősök, téma, és szokás szerint a grafika. Érdekes, hogy ERSék visszavettek a színekből, sőt fekete-fehér grafikát is alkalmaznak, ami szerintem nagyon kifejező. Végre elhagyták Spanyolországot, és az ismeretlen kisváros üdítő a sok egyformaság után. A vadmacska és az egérke tök jó figura, és tetszett, ahogy a purgatóriumba dobtak bennünket, ahonnan egy minivel lehet visszakászálódni a "valóvilágba"." Olvasgatom, de semmire nem emlékszem. Még jó, hogy agymenőzök béta korában:)
Lehet, hogy a negatív vélemények miatt sokkal rosszabbra számítottam, vagy épp a kedvem volt ma túl rúzsás, de nekem tetszett:) Igaz, a bónusz végére tették tisztába igazából a történetet, ekkor világosodtam meg én is, és összességében kereknek és izgalmasnak éreztem. A bosszú jogos volt, így az alapcucc végén szemrebbenés nélkül adtam vissza az íjat a csajszinak. Nem tudom, mi van, ha másképp döntök, így az utolsó bűnös is elnyerte büntetését, hősünket meg rabosították:) Vannak benne elég naturális jelenetek, úgy látszik a fejlesztők fantáziája meglódult, de valahogy nem bántam, illik ehhez a történethez.
A grafika, mint mindig, most is tetszett, a keresősök változatosak és igényesek, a miniket pedig többségében lazán dobtam. A túlvilágon azért ölég gáz volt olvasni a nevem a sírkövön, viszont a kérdések egész jól mentek. Hurrá, még a végén kiderül, hogy tudok angolul!:)
Ettől függetlenül a legzavaróbb a rengeteg párbeszéd, amit többször elpöcköltem, vigyázva, hogy a lényeget azért kiszűrjem belőle. 1-2 vidijónak is ez lett a sorsa, de többségét azért végignéztem. Kandúrbandi gusztustalan jószág, igaz nem is akarták szimpinek feltüntetni, szerencsére a bónuszban levakarták rólunk. Viszont Mr. Jinx rövid szereplését sajnáltam, édi patkányt ritkán látni. A gazdija meg olyan szép és kidolgozott ábrázatú, hogy nem győztem gyönyörködni benne. Éppen ezért továbbra is ERS-éket tartom a legütősebb portrérajzoló csapatnak. A kütyüzést nem vitték túlzásba, ezt is pozitívumként éltem meg. 1 maszk elmaradt, de sebaj, ez a csapat még sose tudott lázba hozni a gyűjtögetős tárgyakkal.
Továbbra is zavar a tök érdektelen vásárolgatás, mivel más lehetőség nem lévén, úgyis rendelkeznünk kell azokkal a tárgyakkal, amik kaphatók. Zeneileg rendben van, de a folytatáshoz annak ellenére nem ragaszkodom, hogy részemről felnyolcasozom:D
Szemem-szám tátva maradt, látva Elefánték új stílusát. Eddig is imádtam őket, de ez a team pont azt hozza grafikailag, témailag, játékosságban, amit a legjobban szeretek. Egy icipici MadHead hatást is felfedeztem, de ez csak jót tesz az egésznek. Zene fenomenális, keresősök is, sőt még a minik közt is volt kedvemre való. Baromi jó újítás az "ékszerdobozkába" rejtett részleges skip, vagyis nem kell az egészről lemondani, ha egy tekerem-csavarom nem szimpi. Vannak morfok, mozaik darabkák, sőt elbűvölő lényeket is lehet gyűjteni. A leszedált, majd nyakörvvel megszelídített denevérke is csuda aranyos. Na, ez megint "húdevárom"!!!
Unlimitzone
Uploadable
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"A Domini Games már dolgozik új játékán. Nálam nem aratott osztatlan sikert, eléggé túl van videózva. Csicsamicsa, de kibírható, a keresősök meg szuperek. Harlekin megjelenésének nem örülök, de ha nem akaszt ki a véglegesben, az összegyűjtött pénzekből talán berendezem a budoárt." Most néztem, az elsőre 10 pontot adtam. Azért az nem rossz!
Nagyon jó felépítésű ez a játék. A bónusszal együtt 5 részre osztott, és ettől lesz változatos az egész. Kalliopé, az egyik múzsa, akitől a művészek tehetségüket kapták, a gonosz hatalmába kerül. Lelke 3 részre szakad, és persze nekünk kell összeszedni, de közben azért bonyolódnak a dolgok.
A grafika szinte előnyösnek mondható, hisz egy múzeum, zenés színház, mozi vagy könyvtár berendezése lehet díszes, és a videókkal is kibékültem. A keresősök szuperek, tele árnyképessel, a minik pedig elviselhetők. Igazából nem is tudom, mi idegesített jobban, a túl könnyűek vagy a túl nehezek:) A varázslatok tetszettek, főleg a festős, bár nekünk ebben nem sok szerep jut, csak a palettát kell a megfelelő helyre biggyeszteni. Harlekint, mint a buxtárcás manót, most nekünk kell öltöztetni, hogy a megfelelő ruházatban és felszereléssel hajtsa végre feladatát. Asszem, 10 cucca van, a végét már nem igazán élveztem. A budoárt berendeztem a megtszerzett olajágakból, de a pénz értelmét még most se fogtam fel. Tulképp a térképet, Harlekin trónját és még valamit lehet kicsicsázni, de hogy a megmaradt 40-50 ruppóval mit lehet kezdeni, nem tudom. Sok az interaktív apróság, képek, lámpák, szobrok mozgathatók, csak úgy, a saját szórakoztatásunkra. Egy kevés humorra is futotta, a falfülkében zenélő egérzenekar nagyon cuki, és jót vigyorogtam a halálfejes ágyékkötőt viselő, agyaras óriáson, meg a tengeri szörnynek álcázott tubán is.
Összességében talán túl könnyű, de lehet, hogy ezt csak a kevés tárgy miatt éreztem, de amúgy jó volt, tokkal-vonóval nekem erős 9 pontot ér.

 
1részesek:
Depositfiles       vagy       Uploadable
2részesek:
Unlimitzone 1. rész         Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész          Rapidgator 2. rész
Uploadable 1. rész          Uploadable 2. rész
HOG-KALAND rovat
Tartottam egy heveny Eipix-mérgezéstől, de kellemesen csalódtam. Igazi x-akta lesz ez a történet, mely egy lepattant meteorológiai megfigyelőben kezdődik. A szerelés nem zavart, mert már az introban egy aranyos mosómaci fogad bennünket, és a robot is tökre megszelídíti a műszaki hókuszpókuszt. A keresősök szuperek, a kocsi platóján lévő pakolgatós brilliáns. Zene jó, minik kevésbé. A végén bemutatott majdani helyszínek közt kerti faházat is láttam, rugós hintalóval, asszem, én ezt szeretni fogom:)
Unlimitzone
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Az Eipix sorozatának 2. és 3. rész annyira brilliáns volt, hogy most egy kicsit csalódott vagyok. Nem rossz ez, csak nem látok benne semmi újat. A művészeti iskola és a párizsi mulatók világa sokkal jobban elbűvölt, mint a jégtánc klub cidris helyszínei. HOS, zene szuper, gyűjtögetni való még nincs." Telhetetlen babzsák...mondaná rám egy kedves ismerősöm:D
Talán nem annyira ütős, mint az előzőek, de izgalmas és szórakoztató az Eipix játéka. Féltékenység, rivalizálás, gyilkosságok, jó alap egy izgalmas krimi témájának. A jégtáncos csajszi a jacuzziba fagyva élénk fantáziára utal. A grafika nekem mindig bejön, a szép öltözőszobával már az elején meggyőztek a fejlesztők.
Ahogy a bétában is, a hószán nálam most se működött. Alig győztem kivárni, míg a skip betölt, de szerencsére azt meg tudtam nyomni. Egyébként is több feladatot átugrottam, mert bőven vannak számomra kellemetlenek, de soha rosszabbat. A HOS nagyon színvonalas, és 14 tárgy morfog is, hogy még érdekesebb legyen a keresgélés. Persze mind meglett, ahogy a bili méretű hógömbök is. Ez egy kicsit irritált, de azért leklattyogtam mindet.
A zene szuper, a Behind the Scenes most semmi újat nem hozott, viszont a művészeti galériában tetszettek a mozdulatsoros fotók. Jó látni, hogy a csapat milyen tevékenyen  vesz részt a háttérmunkákban is.
Ha lehetne, most tartanék egy kis Eipix-szünetet, mert azért visszaüt a heti rendszerességgel megjelenő full és béta cuccok sokasága. De ha nem így lesz, akkor is rajongója maradok a csapatnak, és erre a játékra is adok egy erőteljes 9-est.
BFG egy ideje a heti játékai közül az egyiket meglepetésként jelenteti meg. Az  Alawar bemutatója lényegében tetszett. "Újabb misztikus gengszter történettel folytatódik a sorozat. Elég brutál az intro. A Sing Singben villamosszékbe ültetett bűnöző az áramütés hatására elfüstöl a ruhájából. Laura, a szépséges nyomozólány végigjárja az egykori helyeket, hogy megfejtse az újabb X-aktát. A keresősök árnyképes-feladatosak, a zene nagyon hangulatos, viszont a morfok és más tárgycsoportok gyűjtögetése elég unalmas, meg a lift is, amiben még először érdeklődve néztem a kóválygó poharat, másodjára meg befontam a hajam."
Ahogy haladtam a játékban, egyre jobban tetszett, a bónuszt már szinte imádtam. És ekkor az elektronyos izompacsirta nálam is letette a névjegyét. Az egyik keresősben egy gyanútlan katt hatására minden elfeketedett, és a gépecském újraindítással próbálkozott. Szenvedtem megint egy csomót, mire visszahoztam a sírból a pc-met. Ezek után persze nem mertem visszamenni, és épp ma láttam, hogy Lee kiposztolta a javított verziót. Az egyik lehetséges hibaok épp az, ami velem történt. Úgy döntöttem, most már megvárom Artschi honosítását, mindenesetre a linkeket cserélem. Majd a magyart újra előveszem, és akkor bővebben írok.
Ehhez csak annyit, hogy a keresősök nagyon igényesek, a minik is elviselhetők. Nekem kicsit sivár a katonás milliő, nem kaptam meg a csicsamicsa adagom. Morfok, sorozatok meglettek, de térkép nélkül sokkal nehezebb lett volna. Ugyanezt mondhatom a játékmenetről, a térkép többször bizonyult életmentőnek. És ami még eszembe jutott: végig az volt az érzésem, hogy ilyen könnyen kezelhető, pöccre induló és bezárható cuccal rég volt dolgom. Ezért is ért orrbavágásként a bug, ami leszedálta a gépem. Nálam  9, de ha újra tolom, lehet, lesz ez 10 is.

 
Javított változat:
Rapidgator
Uploadable
Filefactory
HOG-KALAND rovat

Elefánték ott folytatják, ahol abbahagyták, vagyis az új rész is gyönyörű és izgalmas. Tetszik a sztori, bár a főnix legendát akár ki is hagynám. Inkább azt várom, hogy vajon kinek a szekrényében kotorásztunk, aki titkos imádója a tűzfóbiás fiatal tudós párjának. Morfok, puzzle darabok és kultikus tárgyak lesznek a szedegetni valók, és közben baromi jó zenét is hallgathatunk. Már az eleje a női énekhanggal nagyon megfogott.

Unlimitzone
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

Nem a kedvenc sorozatom az Eipixtől, de azért a 2. részre nyomtam egy 9-est. Ennek reményében várom a véglegest, mert a keresősök jók, és a béta vége izgalmas fordulatot ígér.
Unlimitzone
Uploadable
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Végre itt az "Anikó-színű", mesteri horror! "Az idegesítő zeneszerűség kivételével nagyon tetszik Elefánték új bemutatója. Szegény kiscsajszinak a 16. szülinapi buli helyett elveszett szüleit kell megtalálnia, miközben egy kihalt árvaházban rémálma gonosz szellemlánya riogatja. Tartalmas keresősökkel, könnyű minikkel és a megszokott virágesővel találkoztam, de ez nem zavar, mert nem kötelező mindet összeszedni."
Ez baromi jó volt! A grafika, mint már említettem, csodaszép, az iskola utáni mesevilágra meg szavakat se találok. Csak néztem, hogy vált át minden az én ízlésem szerint, mert onnantól volt minden, mint a jó boltban. Játékosság, rengeteg apró, szerethető cukiság, felpáncélozott, helyes labrador és fintorgó cukortartó az asztalon. Olyan érzésem volt, mintha a sorozat régi darabjait ötvöznék Bloody Maryvel, és a karácsonyi elefántos mesék hangulatával. Pedig az elején nem erre számítottam. A boszorkánymester hatalmában tartott árvaházi kislány társait és persze a szüleinket kell megmenteni, de a helyszínek csak néha súrolják a horror határait, egyébként inkább egy hangulatos mese részesei lehetünk. A bónusz is telitalálat. 10 évet megyünk vissza az időben, amikor a gonosz első alanya kiállja a 3 próbát, de aztán csak megleli áldozatát, az amulet Ellie kezébe kerül. Tök érdekes, ahogy az idővel bánnak, nagyon szeretem, ha utólag tudom meg, miért alakultak úgy a dolgok, ahogy azt korábban láttuk.
A keresősök eszméletlen változatosak, szépek és érdekesek az elsőtől az utolsóig, és ennyire nekem való mini felhozatallal is rég találkoztam. Ovis? Lehet, de ez engem most egyáltalán nem zavart, mert sok új ötlet is feltűnt, a játékba baromi jól illő, logikai feladványokban.A virágok, nemhogy nem zavartak, alig vártam, hogy gyűjthessem őket. Sajnos, nem sok sikerrel, 90 körül végeztem. A bónuszba 2x belefagytam, de simán ki-simán vissza, semmi hátránya nem volt.
A zene szenzációs, sokszor könnyed, igazi mesés dallamok hallhatók, és ehhez nagyon jól illenek a gyerekek hangjai is. A legédesebb talán a kisállatkereskedésbe menekült Chloe, de az utcakölykök közül is imádtam azt, akinek egy bográcsszerű bödön lett a fejére szerkesztve, a szeménél kis lyukakkal. Szóval, a gyerkőcöket nagyon eltalálták, a paplan alatt kucorgót, és a bónuszban lévő, fagyis kiscsajt is.
A Secret Room-ba épp hogy belekóstoltam, valahogy nem fexik nekem ez a csillagos plusz játék. Viszont a zenéket újra végighallgattam, mert nehéz az elszakadás, elég rövid ez a játék. Élményekkel teli, hatalmas *-os 10-est nyomok rá, és alig várom, hogy Artschi lefordítsa, mert már most vágyom vissza ebbe a csodavilágba,
meg aztán 16 is rég voltam:)

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Unrecognized Geniuses:The Master of Living Things

...és Anikó ajánlására a "hátha" jegyében egy újabb "húdevárom":)
Maze: Subject 360

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/40)

  Csopi, olyan rossz érzésem lett, eszembe jutott egy régi megjegyzésed:( Az meg a pacsi a rókával rossz gondolatokat ébreszt. Oké, nem firtatom, de ugye tudod, hogy máris rádküldtem egy rakás energiát, ha kell, ha nem:)

  tegnap 21:42
 • narghile (L/40)

  Madárka, rendbe jön teljesen? Elég izén állt szegénykének a lába. Bár egyszer láttam olyat, hogy két lábon is totál megtanult járni egy kutyus, iszonyat jól regenerálódnak.

  tegnap 21:38
 • csopi13 (L/56)

  Sziasztok!!! Olvaslak és Veled örülök!!!!!! Szurkoltam rendesen még az aktuális "rókám" sem tántorított el, megnéztem, vagány legényke:))))))) Jó éjt, jó pihit mindenkinek!

  tegnap 20:41
 • gyurgyalag (L/108)

  Ja! Aki netán akar kiskutyát, itt most valami 8 pici kölyök van, egyik édesebb, mint a másik: http://www.futrinkautca.hu/ --- csak azért őket, mert normálisak, és nemcsak a kutyát "veszik emberszámba", hanem a leendő gazdit is.

  tegnap 20:26
 • gyurgyalag (L/108)

  De Keve a neve, legalábbis így hívja a lány, akinél a műtéte óta van. (Valszeg egy kamion gázolta el, nemcsak a lába tört, hanem a csípője is, úgyhogy kb. szeptemberig ő a hímestojás.) Most én megyek körbe-körbe ugrálni -)))

  tegnap 20:24
 • narghile (L/40)

  Madárka, ha nem Keve lesz a böcsületes neve, javíts ám ki, de nekem ez jött le:)

  tegnap 19:51
 • narghile (L/40)

  Hogy kell csinálni? Hát így!:D Gratula Keve gazdijának és Kevének is, nagyon jól járt. A szerelmes gazdik semmilyen kényeztetéstől nem riadnak vissza:))

  tegnap 19:37
 • margoanyu (L/65)

  Jaj de jó. Ő is biztos szerelmes lesz beléd :D

  tegnap 18:52
 • gyurgyalag (L/108)

  Most írtak! Megkaptam, megkaptam!!!!! Július 18-tól én lesz (Túr)Keve gazdija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  tegnap 18:41
 • gyurgyalag (L/108)

  Szerelmes vagyok a (Túr)Kevébe. ... Na jó. Állítólag van rá másik kérő is. Fujj, másik kérő, tűnj el! Helyes, szetterszemű csibész, aki most, 8 hónapsan nyílik ki, ettől olyan, mint egy óriás bébi. Hogy kell csinálni, hogy én legyek a nyerő?

  tegnap 17:44

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 367

Látogatók az előző hónapban: 12130

Látogatók a jelenlegi hónapban: 367

Feliratkozottak: 1222

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez