Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   

            

     
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

"4Barátunk már a sorozat következő részén dolgozik. Mint eddig is, gyönyörű minden, a sztori pedig tök érdekes. Ilyen HOS-kínálat, zene és fordulatok után, nekem ez a varázslat minden pénzt megér."  Kár, hogy nem írtam a történetről semmi, semmi emlékem, hiába kutakodom a zagyamban. Na, de majd 7végén megokosodom.
1részesek:  Depositfiles  vagy  Rapidgator  vagy   Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. rész   és   Unlimitzone 2. rész
Rapidfileshare 1. rész   és   Rapidfileshare 2. rész
Más fajta:
Bigfile 1. rész   és   Bigfile 2. rész
Rapidgator 1. rész  és   http://Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Egy apa árvaházba viszi kislányát, aki 10 évig semmit sem tud róla, pedig az apja megígérte, hogy visszajön érte. Egy üzenet miatt indul keresésére a már felnőtt lány, és amit eddig láttam az egész érdekesnek tűnik. A HOS egészen egyedi, és morfokra is lehet vadászni az Artifex Mundi játékában.
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Ez az a széria, amit véletlenül se tudok béta korában feltenni. Pedig ha lehet, adok esélyt a Domini Gamesnek. Jó lenne, ha tévednék!
1részesek: Rapidgator  vagy   Depositfiles
2részesek:
Bigfile 1. rész               Bigfile 2. rész
Rapidgator 1. rész      Rapidgator 2. rész
Más fajta (a felsővel ne keverd):
Unlimitzone 1. rész      Unlimitzone 2. rész
HOG-KALAND rovat
"Pár hónapja még nem gondoltam, hogy nem szorongva, hanem örömmel tesztelek egy ERS játékot. Vártam a nagyfejű törp újabb kalandját, ami meg is érkezett. Most sem hiába gonoszkodik, csak győzzük kinyomozni a szegény nőci és a többiek halálát. Az alap azért ismert, egy ártatlan áldozat árán nem lehet újjáteremteni holtakat. Persze, ha a gonosz törpögő befolyásolja az eseményeket, minden megtörténhet. Összességében szuper, az ismétlődő HOS ellenére. A gyönyörűséges halálfejeket közeliben is megcsodáltam, és az archivum, számomra nagyon szerethető tulirózsáira se sajnáltam az időt. Ezért aztán váratlanul vége lett, biztos sokat tátottam a szám." Már a 10-essel is bétáztunk, épp itt volt az ideje 9-esnek.
Azt nem mondom, hogy lenyűgözött, de simán végitoltam 1fenékkel fejenagy törp újabb történetét. Most kedvemre táthattam a szám, nincs időkorlát, és így minden helyszínt aprólékosan átvizslattam, annyira szép.
A történet elég bonyolult, a bónuszban el is vesztettem a fonalat, az viszont minden pénzt megért, hogy jól felpofozhattam az örökké mesterkedő miniördögöt.
Ennek is úgy vagyok a zenéjével, hogy bármeddig hallgatnám, annyira illik a hangulathoz. HOS-ban is erős a cucc, párosítós, egyformás, és árnyképes-feladatos is van. Így nem bánom az újrázást, ennyit lazázhatnak a fejlesztők. A minik közt volt pár elviselhető, de sajna nem kaptam csukrétát a 3 egymás utáni sikeresért, mert szokás szerint belustultam. Pedig azok a tulicsokrok fantasztikusak, színorgiában ilyen harmóniát ritkán látni. Ugyanez igaz a koponyákra is, amiről rögtön beugrott a pár éve végigjátszott Calavera, mexikói témájú kedvenckém. Szerencsére mind meglett, pár percet elidőztem a látványon.
Azt még kiemelném, hogy imádom az olyan megoldásokat, mikor a kurzort valósághű módon kell használni. Ilyen volt az anyag felszabdalása, és az asztalból kiemelt, különleges szerkezet. Az ilyeneken először kicsit agyalok, aztán örömmel váltok át az ügyes mozdulatokra a sima kattogásról. Összességében az a véleményem, hogy kivitelben tökéletes, tán egy pettyet hosszú, de egy lájtos 10-est szerintem megérdemel.
"Nem várt, de annál hosszabbra sikerült telefonom miatt, sajnos még az elején kidobott az 1 órás demó. Annyit azért tudok, hogy a hangulat megint varázsos, a zene hangulatos, a szereplők cukik. Mivel fogalmam se volt, mi ez a történet, rákerestem. Anmnyit sikerült kideríteni, hogy O. Henry amerikai iró műve alapján készült, és többször is megfilmesítették. A sztori röviden annyi, hogy egy anyagilag lepukkant, fiatal házaspár nem tud egymásnak kari ajándékot venni, de titokban azért mindketten készülnek valamilyen meglepivel. Nem akarom a poént lelőni, de a lényeg, hogy mindketten azt a -addig legjobban őrzött- tárgyukat áldozzák be, amire épp szükségük lenne ahhoz, hogy a másiktól kapott ajándékot élvezhessék. Szép!"  Nagyon vártam, mert tök jó sztorit találtak Elefánték. A karácsonyi cuccaikat egyébként is imádom, gondolom, most is így lesz.
1részesek:  Rapidgator   vagy   Depositfiles
2részesek:
Unlimitzone 1. rész     Unlitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész       Rapidgator 2. rész
Más fajta, a felsővel ne keverd:
Bigfile 1. rész                Bigfile 2. rész
Filefactory 1. rész        Filefactory 2. rész
HOG-KALAND rovat
Ezt Gerbinek küldöm, mert itt a december, és ebből következik, hogy eljött az ajándékozás ideje. Na, meg persze a magazin ünnepi tuningolása, hogy  itt is hangolódjunk a karácsonyra.
Rapidgator
Unlimitzone
TI KÉRTÉTEK rovat
A 4Tesó most sem okozott csalódást. A Brémai muzsikusokhoz nagyon kreatívan nyúltak. Egy lány kap meghívást Brémába ikertesója koncertjére, de ezzel veszélyes küldetést vállal. A zenészcsoport tagjait gonosz ködbe burkolja egy ártó szellem, megmentésük a mi dolgunk. A klasszikus mese alakjai spárgából készült bábuk képében jelennek meg, és annyira cukik, hogy választani se tudok a cica, a szamár és a többiek közt. A zene a régi, amit sose tudok megunni, a keresősök pedig nagyon ötletesek. A minikkel se gyűlt meg a bajom, és a sok szépséget látva, nálam ez ismét "hú, de várom" kategória.
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Ezt csak a hangulat miatt posztolom, meg azért, mert jövő héten jön a Miki, és kertek alatt a karácsony. Bár az elején meg kell keresni a Mikulás elveszett leveleit, de a főszerep a passziánszé.
Rapidfileshare
Rapidgator
HOG-MENTES NAPOKRA rovat
Hát ez cuki! Tegnap este addig tesztelgettem, hogy alig bírtam lemászni róla. A csapat maga a cím, a Factory Katz, és szerintem érdemes lenne nekik komolyabban is belevágni, tudnának hozzátenni a HOG műfajhoz. Van humoruk, értenek a grafikához, és tudnak hangulatot teremteni. A Katz Gyárban nekünk kell felkészíteni a terepet a nagy bankettre, miközben repülő malacokra vadászunk, és a hagyományos mellett rengeteg "egyformás" keresőst végigjátszhatunk. A hint tök érdekes, a kis szerkezet hanggal és sárga fénnyel jelzi az eltűnt tárgyakat. Nálam a kép két széle kissé kilóg a monitorból, így sűrűn fanyalodtam a segítségre. A gyárban egy rahedli éhenkórász macska is lakik, akik a legváratlanabb helyekről előbújva kérik ki maguknak a háborgatást. Nekem az üvegházi öntözőrendszer beindításakor hallott nyervákolás tetszett a legjobban:D Van azért Inventory is, bizonyos helyeken használni is kell a megtalált tárgyakat. Taperoljátok a képet, hogy ne utólag kelljen begyűjteni a szükséges cuccokat.
Rapidfileshare
Csak ez a link van, viszont regi nélkül is le lehet szedni, és nem is nagy, 300 mega körüli.
A telepítést úgy kell csinálni, hogy a játék mappájában lévő Gamefixer fájlt kell elindítani - Open - indító exére (FactoryKatz) dupla katt - kicsit várni, míg beírja a kódokat - utána Launch gomb. Ezzel lehet kivenni az időkorlátot, később már a sima exével is indítható.
KLASSZIKUS HOG rovat
Lehet, majd jól megbánom, de ezt is úgy ítélem meg, hogy akár jó is lehet. A témából adódóan a látvány szép. A koncepció is az elődöket idézi, hol Júlia, hol Rómeó bőrébe bújunk, hogy segítsünk a másiknak, és a galambposta is műxik. A sztorit rendesen torkon ragadták, és némi fojtogatás után már azt se tudtam melyik mesét látom. Van itt még rokka is meg vérző ujj, mégsem leszünk Csipkerózsikák. A HOS szépséges, álarcok, pénzek, tekercsek a külön-cuccok, csak a videók nyekergetik a gépem, amiből most is több van a soknál.
Bigfile
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Régen volt ennyi hű+ha egy bemutató láttán. Farkas Ádi mindenkit levett a lábáról. Még Csopit és engem is, miután a béta 2-ben végre megmutatta magát jóképű detektív csávó. Hosszas agónia után kijött a warez cucc is, legalábbis az első része. Gondolom, már többen rácuppantatok. Én majd ez után próbálkozom, és persze a zabszem a helyén, mert több mint 700 mega, ami nálam már necces.
Hála Vamonosnak, indul a játék, sőt Debug ablak sincs, az én vasam is simán vette az akadályt.
A folytatás már nem ennyire kellemes. Ahhoz képest, hogy mennyire vártuk, nekem ez most csalódás. A téma elvarázsoltsága se használ, de a sorozatgyártás egyéb hiányokkal is jár. Nincs külön-cucc, nincs morfos keresős, sőt moindhatom, hogy alig fért bele pár HOS a két epizódba. A műfaj megszállottja lévén már emiatt is csalódtam.
Az első sztori egy kultikus tőr, a második egy beteg kiscsaj megmentése körül forgolódik. Vannak benne jó megoldások, de nem írtam le semmit, így kiemelni se tudom a nekem tetsző részeket. A minik elmennek, a harcosok miatt meg a fejlesztők mehetnek el a .....ába. Tán még soha nem idegesített ennyire a pofozógépek kezelése, és mintha lett volna olyan is, hogy nem volt skip. Rúnákat kellett nyomkodni, hogy valami rémalakot végre leszedáljunk. Borzalmas!
Mivel még adósak pár epizóddal, nem tudok extra dolgokról beszámolni, ezt a kettőt pedig -legnagyobb bánatomra, kénytelen vagyok lenyolcasozni.
Bigfile
Unlimitzone
Rapidgator
Depositfiles
Ha nem indul, a játék könyvtárában van egy dxwebsetup.exe fájl. Azt indítsátok, és frissíteni fogja a DirectX-et. Utána tán megadja magát. Köszi, vamonos!
HOG-KALAND
rovat
"Az elején csak lestem! Annyira idegen volt Elefánték cybervilága, amennyire tetszett. Gyorsan meggyőztem magam, hogy ez az enyém, még ha a mesék világában is érzem legjobban magam. Addigra viszont a fejlesztők is váltottak, még egy karácsonyi hangulatot idéző gyerekszobába is elrepítettek a virtuálisan valóságos ügynökség nyomozójaként. HOS szuper, miniket is elviseltem, és most is szeretem gyűjtögetni a virágokat, ahogy a többi különcuccot is."  A cím változott, de engem ez még mindig érdekel. Remélem, nem maradok egyedül:)
Egyszer volt, hol nem volt, ott ahol a dugóhúzó farkú malac túrt, élt egy kislány, aki úgy elveszett a virtuális világban, hogy azt hittem, a büdös életben nem lesz vége a mesének:D
Bocsi az infantilis bevezetőért, de azt se tudom, hol áll a fejem ennyi kóborlás után. Pedig nagyon reménykedtem, hogy jó lesz nekem a hipermodern fíling, de az űrös részbe baromira belefáradtam. Pedig nem zártak örökre az űrhajóba, jártam középkorban, szépnek mondható halott városban, sőt a bónuszban még a karácsonyt is megidézték a fejlesztők. Volt ott minden, ajándék plüsskutyus, szép gyerekszoba, éhes süni, mégsem állt össze az kerek egésszé a történet.
A részletek tetszettek, különösen az említett dugóhúzós malac. A keresősök igényesek, változatosak, és pont annyi van belőlük, amennyi kell. A minikről megint nem tudok elfogulatlanul beszélni, sok az idegesítő, bár a 10-ért járó plecsnit megkaptam.
A 153 virágból 134-et gyűjtöttem, de valami idióta társasjáték a jutalom...köszi, abból nem kérek. Egy figura is elveszett, pedig a többi olyan könnyen meglett, hogy ilyen hibára álmomban se gondoltam.
Ahogy írkálok, az jut eszembe, hogy talán pont ez volt a cél. Ahogy a történet játékosait bezárták a virtuális világba, azt kellett nekem is átélni, átérezni. Ezen a nyomvonalon haladva, úgy érzem, hogy ez viszont sikerült, így egy erős 8-ast azért megajánlok.
1részesek:  Depositfiles  vagy  Rapidgator   vagy   Filefactory
2részesek:  Unlimitzone 1. rész      Unlimitzone 2. rész
                      Rapidgator 1. rész       Rapidgator 2. rész

HOG-KALAND rovat
"Szívemcsücske" sorozatomnak mára már nyoma sincs. Eipixék tolják szorgalmasan az újabb részeket, de ez már nyomokban sem tartalmazza a régiek hangulatát és techinkai megoldásait. Kár!
A karácsonyi elefántos bugja miatt csak végigtoltam. A tapasztalat pedig az, hogy nem is annyira rossz, mint ahogy azt a béta alapján képzeltem. Grafikailag nem idézik a régieket, vagyis nem tudják felülmúlni magukat, de tartalomban azért megcsillantanak pár dolgot. És itt most nem az őrült történetre gondolok, hanem arra a szép és régi hagyományra, hogy használni lehet a könyvet, vagy épp a helyszínen valahol elrejtik egyes feladatok megoldásait. Nincs skip, gondolkodni kell. Ezen kívül szépen játszanak a zenével, néhol nyomokban tartalmazza a régi hangokat, és ezt is a pozitívumok közé sorolom.
A HOS kifejezetten igényes, megint csak a régiekre hajaz itt-ott. A miniknél is bevetnek mindent, hogy az összetett cuccokat is megidézzék. De sajnos itt nincs az a játékosság és finom grafika, amiért imádtam a régieket. Gépiesek, primitív részfeladatokból van összeeresztve, így nem volt kedvem bíbelődni velük.
Újítás még az extrák lelakatolása. Ha nincs meg az összes morf (nekem 2 hiányzott), nincs bónusz titkos szoba. Helyette egy idióta golyós-lövöldözősben kéne pontokat gyűjteni, hogy kiérdemeljük a plusz cuccot. Mondanom se kell, a lövöldözést kihagytam, és ha jobban belegondolok, nem is olyan nagy bünti, hogy nem láthatom, mi van a lakat alatt.
Osztás, szorzás után 7-8 pont közé teszem, és titokban imát mormolok, hogy legyen elég a 14 rész.. Még annyit, hogy nálam az elsői verza lett letöltve, és az UV-lámpa hibátlanul működött. Pedig mostanában sokszor kaptam fityiszt a játékoktól, pont ez lett a kivétel. HOG-isten nem hordoz a tenyerén, más leosztásban is jöhetnének a büdösbogarak:D
Unlimitzone
Bigfile
Rapidgator
Filefactory
Frissítés bekrepált UV-lámpára:  Unlimitzone    vagy  Rapidgator
HOG-KALAND
rovat
Bármilyen hihetetlen, ez a 7vége a magyarításokról szól. Artschi -mesébe illő módon- ezt a játékot is lefordította. Ez még az Eipix csúcskorszakában készült, *-os 10-est dobtam rá. Artschi, most is köszi a fáradozást, mindannyiunk nevében!
Bigfile
Filefactory
Ez is kicsomagolós és játszós, mint a másik kettő.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Az állam is lepottyant, mikor megláttam az újabb fordítást. Artschiból nem fogy a duracell, ontja a magyarításokat. Köszönöm szépen a gyors munkát, mindannyiunk nevében!!!
Openload
Ez is kitömörítős, komplett játék, nem kell telepíteni.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Újabb fordítást kaptunk Artschitól, amit nagyon köszönök mindannyiunk nevében! Elhoztam az angoltól a "sárgát" kedvcsinálónak:
Keresd a nőt (is)...ez lehet a mottója a sorozat legújabb részének. Igazán fordulatos történet, még ha 1-2 fordulatról nyelvi problémák miatt le is maradtam:D A lényeg, hogy nagyon szép a grafika, idézi a floridai luxust, de a mangrove mocsárban, az aligátorok felett hajózva is tökéletes környezetben éreztem magam.
A HOS minden darabja tetszetős, a minik eszelősek, alig győztem átugrálni a sok baromságot. Amitől röhögőgörcsöt kaptam: az egyik átugrott mini után megkaptam a 30 mp alatt abszolvált feladatért járó valagrendet:D
A spulnik közül (nem tudom igazán a nevét) 2 hiányzott, azokat még megkerestem, aztán gyorsan leléptem. Szép volt, jó volt, egy lájtos 9-est megajánlok neki.
Bigfile
Openload
A ZIP fájlt csak ki kell tömöríteni, és már lehet is játszani.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
"Ha megnézitek a főmenüt, már ott látszik a profizmus. Űrbéli témához pont ilyen modern és kifejező grafika illik. És ha még a zenét is meghallgatjátok, teljes lesz az illúzió, valóban elutazunk a szédítő hullámvasúton egy távoli galaxisba. A téma érdekes, a hangulat megkapó, pedig még elég kezdetleges dolgokkal találkoztam. A HOS sima, morfmentes, a külön gyűjtemény pedig hiányos." Erre a hétre aztán nem panaszkodhatunk, Rózsi és az űrbéli kaland igazán étvágygerjesztő kínálat.
Bigfile
Unlimitzone
Rapidgator
Filefactory
HOG-KALAND rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/41)

  Mondtam én, hogy ott találod magad, ne a porcicákat űzd, hanem játssz, van mit behozni:) Persze a gépezést is mértékkel, vigyázz a generálozott kukkantókra, az enyémek majd kifolynak meló után, ezért játszom már inkább 7végén.

  dec. 07 17:24
 • Tschilla (L/62)

  Ok Narg. Már ott is vagyok a házikóban:-))) nyomom a régi játékokat és közben várom a mesére vágyó kutakodókat, mert nálam a segítség:-)))))))

  dec. 06 19:56
 • narghile (L/41)

  OK, Csilla, a prücköket kerüld, bármi is az ára! Gondolj arra, hogy egy sejtelmesen rejtelmes HOG-os erdő közepén vagy, egy kissé lepukkant, de gyönyörű házikóban. Tudod, sok ilyet láttunk már:)

  dec. 06 19:01
 • Tschilla (L/62)

  Narg jut eszembe! Kisfiam segít amennyit tud, de nagyon sokat dolgozik. Csak azon nevetett ekkorát, hogy megjósolta "Anyu sikitófrászt kapsz ha megint látni fogsz" s lám igazsága lett. Ezenkívül minden nap megfenyeget, hogy komoly büntetések lesznek ha nem maradok nyugton a fenekemen:-))))

  dec. 06 16:43
 • Tschilla (L/62)

  Sziasztok Mindenki. Lányok tündériek vagytok a féltéssel és jó tanácsokkal. Köszönöm!! Meg fogom fogadni, mert történt 1 kis prücök vlszinüleg az én hibámból, szóval most nyugi van. Maya pókhálód megérkezett, hozzáraktam az enyéimhez, most gyönyörködöm bennük. Mennyeien mutatnak:-))))))

  dec. 06 16:24
 • maya40 (L/47)

  Nargi, írtam neked privátot és :D Cso****k is. Visszajeleznétek, akár itt is, hogy megkaptátok-e?

  dec. 06 12:09
 • maya40 (L/47)

  Szia Csilla, de jó, hogy itt vagy és jól vagy! A porcicáidnak tudok küldeni mennyeien hatalmas pókhálókat, ha gondolod! Tegnap felnéztem a lámpafénynél és úgy maradtam a látványtól! :D

  dec. 05 21:13
 • narghile (L/41)

  Csilla, a porcicák megvárnak, legfeljebb kandúrrá gyarapodnak, de a szemed a legfontosabb. Vigyázz magadra, fiacskádnak meg mutasd be a porszippancsot, hátha összehaverkodnak:))

  dec. 05 18:16
 • csopi13 (L/58)

  Sziasztok !! Csilla !!!!!!!! Örülök, hogy előbukkantál, és vigyázz magadra, szemműtét után nekem is azt mondták, ne most akarjam megváltani a világot :) A porcica megvár..legfeljebb nő kicsit és akkor könnyen levadászod :)

  dec. 04 10:18
 • Tschilla (L/62)

  Ne tudjátok meg!!!! Mindenhol porcicák, pókhálók, zsírcseppek. Eddig a szürke zónában voltak:-)))))

  dec. 04 09:52

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 343

Látogatók az előző hónapban: 11236

Látogatók a jelenlegi hónapban: 3217

Feliratkozottak: 1281

Magazin helyezése: 4

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez