Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   

            
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

 
Megvan a végeredmény!              
           1. Maze: Subject 360 CE                     2. Immortal Love: Letter from the Past

                
                                   9 szavazat                                                        3 szavazat

Érdekesen alakult a szavazás, nincs 3. helyezet. Vagyis van 7 is, de mindegyik 1 szavit kapott. Ezt a játékok alá kiírom, hogy ne kelljen böngészni a hozzászólásokat. Mivel a győzteseknek ez volt az első része, jó lenne, ha még idén folytatódnának. Alapból elégedett vagyok a tavalyi kínálattal, de lehet ezt még fokozni, hajrá 2016.!
Köszönöm, hogy szavaztatok!
Jó ez a játék, és biztos vagyok benne, hogy a 8 pettyemet felfelé kanyarítja majd Artschi magyarítása. Sajnos képet most sem tudtam másolni, marad az angol. Artschi, köszi a munkádat, mindannyiunk nevében!
Angol játék linkekkel, sárgával
Honosítás
A telepített játék assets mappáját felül kell írni a ZIP-ben lévővel.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
A sorozat nem kedvencem, az Eipix is kiesett már a pixisből. Lehet, nem olyan gáz, de semmit sem láttam, ami miatt nyálcsoriba kéredzkedett volna.
Ami igaz, az igaz, semmi olyat nem láttam ebben a játékban, amit már korábban meg ne tapasztaltam volna. Van tenger, kalózok, kincs, dzsungel, stb. Tán a tűzhányó új motívum, de ettől nem lettem boldogabb. Tucatsztori, tucatszereplőkkel, megszokott sémákkal.
A grafika összességében "szürke", ami erősen látszik a keresős részekben is. Pár feladat van bennük, de semmi extra. A minijüket eddig se szerettem, és ezután se fogom. A 45 kormánykerék akkora, hogy el se lehet téveszteni, vagyis mindet begyűjtöttem. Az ajándéktárgyakra most sem vagyok kíváncsi, elég volt, amit eddig láttam. Egyedül a zenét emelném ki, vannak szép pillanatai, és illik a történethez. 6-7 pont közé teszem, játszható, de a kellemes meglepi most is elmaradt.
Erre azért aludtam kettőt. A Daily Magic Productions gyakran ébreszt kétségeket bennem.  Aztán úgy döntöttem, jöhet mégis, mert nekem a kép jobb oldala beragadt meg összegyűrődött, lehet, ezért nem csigázott fel rendesen. A grafikát először kellemesen visszafogottnak, később sivárnak láttam. Volt benne jó kis HOS, pakolgatós cucc, a többi emléket már kialudtam:)
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Most már az én reményeim is totál elvesznek, pedig szívesen adnék még egy esélyt az Eipixnek. Annyira tetszett a benzinkút, meg az a szoba is, ahova kupán verésem után kerültem. Aztán egy hülye csatornába küldtek, amit már nem díjaztam, a kínos miniket meg nem is említem. Eipix, múúúkodj!!!
Unlimitzone
Filefactory
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"A tavaly (2014.) májusban megjelent, számomra szinte értékelhetetlen árnyékkirálynős sztori óta jó sok idő telt el. Szerintem ők is érezték, hogy nagyon mellényúltak azzal a résszel. Kicsit félve kezdtem neki a kisvárost terrorizáló, elszabadult Gólem történetének, de eddig jók a tapasztalataim. Nem a helyszínre és az eseményekre gondolok, hanem a szuper keresősökre, az ékszerdobozka kategóriába tartozó, gólemszobros minire. Az összegyúrmázott gólem bébi nagyon cuki, bár koncepciójában kiköpött mása a buxás manónak. A zene, főleg Gólemka akcióinál, nagyon kifejező, és tetszenek a gyűjtögetni való, sima és szobros morfok is." Remélem, azért nem csak a részletekben lesz fantázia, hanem az egész játékban!
A mitológiát nem szeretem, de úgy néz ki Zeusz, Hádész és még sokan mások lesznek a szereplői a sorozat következő részének. A témához illően, annyi az égszakadás-földindulás effekt, hogy engem egyszer csak kitessékelt a játék. Ezért aztán nem tudom megítélni, érdemes-e nyálcsorgatásra, és csak annyit jegyeztem meg, hogy olajbogyót kell gyűjtögetni. A Domini Games 2esélyes, és ritkán lelkesedem túlspilázott játékaiért.
Unlimitzone
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Tetszik a 3. rész is, már a középkori zene megfogott. Kissé zavart, hogy a rádióból szóló rock megtörte ezt a hatást. De szerencsére 1995-ből el(idő)utazunk 1751-be, hogy megtaláljuk az elveszett menyasszonyt. Itt is sok a szorgalmi feladat, 36 puzzle, 18 morf és 16 tarotkártya a külön gyűjtögetni való. Engem a zenén kívül az origami macskával is megvettek, várom Elefánték véglegesét.
Unlimitzone
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Háááát, egy kissé hezitálok... Tetszik vagy nem? Nem tudom, mi hiányzik, remélem, nem a dermesztő, téli hideg. Inkább a jókat mondom, tetszenek a keresősök, 1-2 minivel is elvoltam, de legjobban Elf tetszett, aki a színházi miliőhöz illően, szmokingot és csokornyakkendőt kapott. Jujjj, muszáj egy kicsit szenyáskodnom...azon bexartam, mikor a hatalmas mennyezeti reflektorból kicsavart égő illett a zseblámpába:D" Ki vagyok éhezve, szeretnék jóllakni:)
Kellemesen rövid, de egetrengető élményekről nem tudok beszámolni. Nem tudom, mi hiányzott, de így önmagában ez a sztori nem fogott meg. A kevés zene, mint mindig, most is zavart. Kissé egyhangú, ahogy kinyomozzuk, merre halad az álarcos. A bónusz is hasonló, azt viszont a javukra írom, hogy nyitottak még pár "szobát" a színházban, amik nagyon mutatósak. Elf cukorfalat, mint mindig, benne nem csalódtam, és még egy mókust is kapunk, de a sztori komorsága nem is indokolta volna, hogy telenyomják a játékot állatokkal.
A HOS szép és tartalmas, van morfos, szöveges és párosítós is. A minikkel elégedett vagyok, kivéve a tekerészősökkel és az ovis szintűekkel. Van két összetett, rész-skippel felszerelt, ezek különösen tetszettek.
Tetszettek a szorgalmi feladatként bepakolt tárgyak is. Puzzle képek teljesítve, a zenekar is, csak a morfokból hagytam el 4-et a 26-ból. Így a végeredményem is jó, csak 1 kártya hiányzott az archivumból, amit a morfokért osztogattak.
Más most nem jut eszembe, csak a pontom, ami 8, ennél többet erre nem tudok adni.
Timeless, Subliminal Realms...soroljam még? Már ebből is látszik, hogy a Boolat Games komoly tényező a HOG-piacon. És ha még ebbe a csodába is belekukkoltok, akkor egyértelmű, hogy újabb trónkövetelő pályázik arra a bizonyos koronára. Jól követhető sztori, újdonságokat mutató HOS, érdekes (bár nekem nehéz) minik, játékos zene. Ezen kívül cuki békák, egyéb figurák teszik még színesebbé a mesét. A humorral se spóroltak, a lyukas csukát kihalászó zsebsárkányon behaltam. Hú, de várom!
Unlimitzone
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Alig vártam, hogy tesztelhessem! A keskeny kép kivételével nagyon de nagyon tetszik. A visszafogottabb grafikát következetesen viszik, de a babák most is olyan finoman kidolgozottak, mint a régiekben. A kis rikkancs a legaranyosabb, ahogy teker egykerekűjén, de szuper a két óriás figura is. Feltűnik a póklábú, kis gonoszka is, remélem, komolyabb szerepet szánnak neki, mint amit eddig láttam. Sajnos még sok a technikai zűr, kissé megszenvedtem, mire az ötletes záróképig jutottam." Mantrázok, mert látom, másoknak is örökre bevésődött a szívébe a sorozat.
Aléltan a látványtól és baromi fáradtan a technikai bakiktól, köszöntem el Evatól és a bábkészítő párostól. Aki most kezdi, készüljön fel a legjobbra és legrosszabbra. Eszméletlen szép, látványos, ötletes és izgalmas a sorozat 8. része.
A tartalomról Vicanyu miatt nem írok, de a technikai xarságokról igen, hogy senki ne adja fel. A játék nem bugos, csak totál el van méretezve. Az alsó panelek nem oda kerültek, ahova kellett volna, és ez totál összezavar mindent. A hintet feljebb és balra kell értelmezni, ha sikerül egyáltalán belőni. Az első őrület abban a keresősben van, ahol egy villámot kéne megtalálni. Itt a fejlesztők szarvashibát vétettek, mert pici, mint a bolhatök, amihez itt nem vagyunk hozzászokva. Persze a mókus farkát is matattam egy darabig, és ezen kívül még számtalan dolgot. Sajnos a panel eltakarja a szöveges és árnyképes lista két szélét, vagyis vakon kell tapogatózni egyes tárgyak után, sőt olykor a Task listát is el kell hessinteni, mert épp mögészorul valami.
De ha ezt meg tudjuk szokni, akkor a többi felér egy álommal. A fejlesztők visszatértek a gyökerekhez, amit a kis póklábú megjelenése is erősít. Elővették a fantáziájukat, és rettentő édes dolgokat kreáltak, szárnyalt a képzelet, új figurák születtek. Visszagondolva az ERS egyéb, az elmúlt 2-3 évben megjelent játékaira, arra jutottam, hogy a Puppet egy olyan project, amiben nem tudnak hibázni, mert itt nem a modernség a fontos, hanem az egyedi hangulat fenntartása.
Mindenkinek azt ajánlom, hogy tegye félre az ellenérzéseit, mert nem tudhatjuk, minek köszönhető a siralmas technika. Élvezzük a grafikát, a fülbemászó és soha meg nem unható zenét, a finom megoldásokat.
Nekem ez egy hatalmas 10-es, és remélem, már dolgoznak a következőn, mert rengeteg lehetőség rejtőzik még a bábkészítő műhelyben.
Frissített verzió:
Unlimitzone
Rapidgator
Rapidfileshare
HOG-KALAND rovat
"A viharba! Nem lesz egy kicsit sok az égi csetepatéból? Totál kikészítettek a hangeffektek és a vészjósló zene. Persze, épp ott hagyták abba, ahol teleportálnak valahova, vagyis lehet, hogy kellemesebb vizekre is hajózunk még. Szóval, nem vagyok elájulva, de a morfos HOS szuper, és minikből is legyűrtem 1-2-őt. Tetszik, hogy rossz tárgyakat is oda lehet próbálni, és a víz adagolás az üvegbe is nagyon profi. Remélem, sok meglepit tartogat még a viharvadászatos, szerelmi háromszöges buli." Elfelejtettem megnézni, de úgy emlékszem, Madárka nagyon lelkes volt. Annyira vártam már, hogy legyen új Mad Head játék!
Hogy stílusos legyek, a Mad Head viharos gyorsasággal levett a lábamról. Most is úgy gondolom, hogy amit ők nyújtanak érzelmileg egy-egy történetben, ahhoz foghatót senki sem tud. A tudós lánya és Omni, a szerzetes szerelme, megspékelve szerelmük gyümölcsével......hát, csak ámulok és bámulok. Az se mellékes, hogy (szó szerint) látványosan tudnak mesélni, amihez nem kell perfekt angol, sőt a szöveg is szinte 100 %-ban érthető, még a kérdésekre is tudtam a választ. Ezért aztán nem mesélek, beszélnek majd helyettem a képek.
A részletek is csúcskategóriásak, kezdve a morfos (mind meglett) és ötletes keresősökkel, amikben még újdonsággal is lehet találkozni. A vízszintes és függőleges csúszkával elővarázsolt tárgyakon lehidaltam, de az ismertek is rengeteg élményt nyújtottak. Az is szenzációs, hogy mindössze 3 minit skipeltem. Egyet ellustálkodtam, egyet nem értettem, a harmadik pedig untatott. Ez utóbbi egy harcolós, amit egyébként sem szeretek. Lehet, hogy ettől sokan nem lesztek boldogok, mert -ismerve engem- túl könnyűnek ítélitek, de ettől függetlenül olyan ötletesek, hogy biztos mindenki talál benne fantáziát.
A vízadagoláson kívül nagyon vártam az egyedi ötleteket. Természetesen nem csalódtam, ha csak a zseblámpás okostelóra, vagy fejjel lefelé lógatásomra gondolok. Há más nincs is benne, már ezekért megérte volna az egész. A látvány egyébként is csodás, a hatalmas, lebegő mérleget se felejtem el egyhamar.
A jelek látványosabbak, mint kéne, nem is hiányzott egy sem a végén. Innen nyílik egy bónusz HOS, amit 3x lenyomtam, hogy megkapjam a 3 arany csillagot. Kicsit se vagyok ám idióta:D
Ez a játék azt is megérdemelte, hogy kincsvadásszak, és természetesen az ezernyi csillagos 10-esemet is, mert ha eddig nem derült volna ki,imádtam!!!
"Ez most tetszik! Nincsenek medúzák, csak szemes virágok, és még egy aranyos ajándékot is találtam, addig tapiztam a tárgyakat. A keresősök nagyon tetszenek, a miniket át lehet ugrani:D Én most adnék egy esélyt a GrandMa Gamesnek. Asszem, decemberben fog megjelenni, az ajándék boldog új évet kívánt." A "boldog új év" januárban is aktuális, nem tévedtem olyan nagyot:)
Az helyzet, hogy beletört a bugyli, így Maya "sárgájával" ékeskedem:)
Ennek a játéknak két érdeme van, a káprázatosan szép a látványvilág, - sokkal szebb, mint az előző részé, (Reflection of the life - Equlibrium) - és a cuki meglepik, amikre többnyire véletlenül találtam rá. A helyszínek - el kell ismerni - csodásak, harmonikus színek, szép formák.
Történet gyakorlatilag nincs, mert annyira gyenge és elcsépelt, hogy már csak unottan bólogattam és a szereplők első felbukkanásától kezdve világos volt minden.
Pár szóban: Boldog szerelemespár, a lamúr tragédiával végződik, a férfi természetesen fel akarja támasztani a nőt, és ezért akut köt egy régen lesittelt démoni lénnyel. Aki amúgy egy dögös csaj és naná, hogy jól átveri szegény fiút. Ennek megfelelően egy centiméter humor sincs az egészben, mindent átjár a lagymatag bánatosság.
A játékról röviden: Rémes!
(itt hangosan nyihogtam:D)
Töméntelen helyszín, amikben egy ráközelítés egy tárgyra is több másodperces, fekete képernyős váltás. Kétmillió izé-bigyó az invertoryban, mindenhez minimum kettő kell és a játéktér legtávolabbi sarkaiból kell odaslattyogni vele, - én ennyit még nem császkáltam fel-le egy pincéből - semmi sem következik logikusan semmiből, a tárgyak - köztük a fő varázseszköz - felhasználását is beleértve. El is hagytam ott egy szemes gölödinyt. A hint kb. össze-vissza mutogat, segítségül csak a térkép működik hasznosan. A minik idegesítőek, nagyjából a második harmadtól kezdve már lekifurdalás nélkül skippeltem mindent. Zömmel tili-toli, tekercsavar és a halálom, a rúnapakolgatás. És iszonyatosan hosszúúúúúúúú......
A zene dögunalom, majd elaludtam rajta. Langyi-bangyi zongorálás és drámainak szánt futamok váltogatják egymást.
A két bónusz nem nagy szám, pillanatok alatt végeztem velük. A szuperbónusz gyakorlatilag csak a könyves mini, ami a játékban is van. Kábé öt percnyi, de nem nyílik meg, ha nincs meg az összes szemes virág-izé. Jó hír viszont, hogy az Observatoryban, a képen meg tudjátok nézni, hol maradt el belőlük és vissza lehet menni érte. Ne csak a fát nézzétek, hanem a szilánkokat és a lángnyelveket is. A helyszínen pedig lehet Hintet használni a megkeresésükhöz.
Az Extrákban nézzétek meg a Lucky gift részt is, hátha valaki rájön, hogy mi a fenét kell csinálni a csukott dobozokkal.
Custom módban javaslom, minimális hint és skip időbeállítással, és mázlijuk, hogy van benne teleport-térkép, mert tuti, hogy a Grandma többé a színemet se látná.
Durván szívtelen leszek, ez az egész nem ér többet hat pontnál.
Köszi, Maya!
"Arra már nem emlékszem, hogy pampogtam-e a 9 és 10 pettyes előző részek bétáinál, de ahogy magam ismerem...:D Remélem, itt is meggyőz majd a végleges arról, hogy még mindig jó csapat a Domini Games. Az eddigi tapasztalat elég siralmas, főleg a videók mentek az agyamra." Még mindig remélem...
Frissített verzió:
1részesek:   Rapidgatorl   vagy   Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. részl   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész     Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Na, még egyszer! "Eddig a zimankó és az állandó fagyás tetszik legjobban. Tök jól hűt ebben a nyamvadt melegben. Ezen kívül a HOS, ami nagyon igényes, igaz 2x vagyunk egy helyen, de a feladat jellege nagyon más. Több pozitívum nincs, a tulililás grafika és a léptennyomon vidijók miatt már kiszerettem a Daily Magic Production cuccaiból."  Én ilyet írtam??? Ölég brutál lehetett a kánikula...:D Egyébként meg, azóta volt olyan DMP-s játék, ami nagyon tetszett.
Hiba javítva, simán átjutottam a barlangi kapun. Végül is nem rossz játék ez, bár küzdöttem az elemekkel, vagyis a rengeteg, nehezen rövidre zárható videóval és a színorgiával. Úgy érzem, nem jól bánnak a színekkel. Az elején, és úgy általában is, a kékek nagyon élesek, szinte gyomorforgatók, viszont a boszikunyhónál és annak környékén sokkal szebb és visszafogottabb az árnyalat. Lehet, hogy több team dolgozik a háttereken? Amúgy a grafika szép, ahogy azt már megszoktuk. Aranyosak az állatok, bár Mr. Jenkins zabáltatása szerintem tök felesleges, csak időhúzás a közeliben soha el nem tűnő halat lakmározó kandúrbandi.
A HOS jó lenne, ha nem ismételnének, és nem nyomnák tele a párosítóssal. Az nagyon zavart, nem különben a jeges szörnyek visszavarázsolására szolgáló kütyüben való útépítés. Ezen kívül a minik közepesek, és egy sincs, ami az egyedisége miatt megragadt volna az agyamban.
A zene főmotívuma nagyon szép, de az időközben variált dallamok tök depisek és álmosítók. A kristályok könnyűek, megszórhatták volna jobban is a játékot vele. A galériában visszaváltoztattam az összes jeges szörnyet, bár ettől sem éreztem magam jobban. A fejlesztőket egy képsor örökíti meg, nem túl eredeti módon, 1-1 helyszínbe pakolják bele a csapat tagjait.
Az alapjáték összességében tetszett, de a bónusz nálam sokat elvett az egészből, gyenge 8-ast adok. Ja, és azt mondanom sem kell, hogy most egyáltalán nem esett jól, ahogy összevissza fagyasztottak mindent.
Átböngészve az elődök sárgáját, fura dolog derült ki. Az első résznél írtam, hogy beígérték Csipkerózsika történetét, mégis másfele kanyarították a két következőt. Ez viszont nyomokban Csipkerózsikára hajaz, de ne a klasszikus mese sztorijára gondoljatok. Ettől függetlenül baromi jó, grafikailag és tartalmilag is. A HOS csodás, a minik megoldhatók, és a sok kedves mókuci csak emeli a színvonalat. A 4Friends Games kb. évente ajándékoz meg bennünket  a soha meg nem unható klasszikusok feldolgozásával, és én, mesére éhesen, kb. 10 évesnek érezve magam, várom a véglegest:)
Unlimitzone
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Na végre!!! A GrandMa Games játéka megint sokat ígér. Csodás grafika, ezernyi titkot rejtő tébolyda, melynek kísértet lakói gyerekek. Szóval, miközben kapkodtam a liberóért, rengeteg "gyerekes" cuccot is megcsodáltam. Fantasztikusak a hangeffektek meg a zene is, és a végén egy olyan összetett HOS-t tálaltaka a kockában, hogy szemem szám elállt, mindaddig, míg ki nem dobott az 1 órás demó:( Kicsit a Bloody Maryre hajaz, de bőven kenterbe veri. Hú, de várom!!!
Unlimitzone
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/41)

  A te xarod sose fog hullámozni, gyárilag van benned a lengéscsillapító, örök élet+3 nap:))

  tegnap 10:56
 • narghile (L/41)

  Láttam, Csopi, de kierőszakoltam magam belőle, várom a ferdítést. Az eddigi benyomások szuperek, tud ez az elefánt, ha akar, vagyis inkább tud, ha a téma eléggé ütős. Láttam a könnymorzsolós bejegyzésed, szeretnék veled picsogni, imádok elérzékenyülni a játékokon.:)

  tegnap 10:54
 • gyurgyalag (L/109)

  De jó, hogy benéztem! Csöpi, annyira örülök, hogy itt vagy! Bakker, olvasnék azért szívesebben jobbat. De elképesztő a viszonyod az Élettel! Imádom! -)))))

  febr. 06 20:19
 • csopi13 (L/57)

  Igen Narg, ezt másként nem lehet, mert beszippant. Változtatni nem tudok,így vallom, hogy ha a számig is ér a xar, de legalább nem hullámzik :) Na, láttad már a kis Gólemet ??

  febr. 06 17:48
 • narghile (L/41)

  Tudod, Csopi, én ott tartottam, hogy váááárod a mentőt, az okot nem írtad. Bocsi, de végigröhögtem a beszámolót, fantasztikus ahogy viccet csinálsz a legxarabb dolgokból is, mert ezt tényleg csak így lehet átvészelni. Sokaknak lehetsz példa, remélem, olvasnak.

  febr. 06 10:08
 • csopi13 (L/57)

  Ígérem megszünök, de még annyi, hogy Pocak Marci is került a Fórumba!! Sikerült Narg !!!!!! :)

  febr. 05 21:08
 • csopi13 (L/57)

  Óóó, a munkát az állam bácsi vonta meg tőlem, vagyis a cég...Jajj, ez így zavaros, menyek a Fórumba, magyarázom magamat, jó???

  febr. 05 19:29
 • csopi13 (L/57)

  igazán műxik a lába, csak szegénykém nem tudja miért nem tud rá állni, mert elfelejtette, hogy elesett és megműtötték, így örökké orvoshoz akar menni, minden reggel meglepődik, hogy mi a fene lehet vele :) Tudod, mint az 50 első randi :)))

  febr. 05 19:26
 • csopi13 (L/57)

  Bocsi!! Mama..milyen szempontból??Már téblábol, így többet szedem őt föl a parkettáról, mint a szőnyeget :)Ha megsértődik, haza akar menni, mondom neki, hogy ettől jobban??Hol a nővérke vagyok, hol a tesója...a repertoár végtelen, de lehetne rosszabb is,(mint másnál) így annak örülök ami van!! Nem

  febr. 05 19:21
 • narghile (L/41)

  Mondtam már, hogy imádom a pénteket? Előfordulhat...:D Nem is mondok semmit, zenéljenek a kannibálok és S.Tomi: https://www.youtube.com/watch?v=E4QHvaJzghE

  febr. 05 16:01

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 480

Látogatók az előző hónapban: 14467

Látogatók a jelenlegi hónapban: 3534

Feliratkozottak: 1256

Magazin helyezése: 4

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez