Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

2013-ban szerintem jobban kényeztettek bennünket a fejlesztők, de azért 2014-ben is lettek kedvenceink. De nem akarok elégedetlen lenni, elég ha csak annak tűnök:D
Mindenki csak 1 játékot jelöljön, így a legkönnyebb összesíteni. Ha még sem tudtok választani, és többet írtok, akkor az elsőként említettet veszem figyelembe.
Szavazni 2015. január 31-ig lehet. Köszi előre is!
 
Ne felejtsétek el a szavazást, még 3 nap!!!
 
A jelölteket a "tovább..." után találod.
A Boolat Games, a Timeless sorozat alkotói, igazán ütős mesén dolgoznak. A sztori nem bonyolult, könnyen követhető, a grafika gyönyörűen igazodik a festészeti témához, mintha ecsettel rajzolták volna a helyszíneket. A keresősök nagyon profik, a miniket is megkajáltam, a zene pedig illik a hangulathoz. Tovább nem is ecsetelem, ecsetelhetek még eleget, mire a kiccsalád megmenekül:D
Unlimitzone
Rapidfileshare
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Remélem, izgi lesz végig a madár álarcosokkal való harc. A keresősök a szokásosak, a minik ilyenek meg olyanok, a zene ismert motívumait pedig bármikor szívesen hallgatom." Ez csak egy részlete a rövid szöszinek az Eipix bétától, a többi nem érdekes. A játék annál jobban izgatja a csőröm, remélem, nem pampogok a végén:D
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
HOG-KALAND rovat
Razz azt írja, hogy nem ajánlja olyanoknak, akiknek pszichés vagy ketyerés problémái vannak. Ehhez képest van róla elmentett képem, vagyis játszottam vele béta korában, de semmire nem emlékszem. Az, hogy nem tettem fel, nagyon elgondolkodtató, mert az kizárt, hogy a gyengébb idegzetűeket akartam megóvni. Ide nagylányok és nagyfiúk járnak, nem kell a 18-as karikát kitenni:D
Egyelőre csalódások sorozata az első részhez képest. Baromira túlspilázta a GrandMa ezt a játékot. Tökre illik rá a mondás: "sokat akar a szarka...". Igazából az ő farkuk biztos bírja, csak az én szemem és agyam tiltakozik:) Dagályos, telenyomva effektekkel, videókkal, visszatérő gyűrűs kutakodással. Kaptam egy heveny medúza-mérgezést is, a 114 üvegcseréptől meg majd a véglegesben fogok besokallni. Az 1szem keresős viszont nagyon igényes, ahogy a zene is. Hátha kialakul, azért reménykedem, erősen koncentrálva előző meséjükre.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat.
Bocsi, de én élből utálom az űrzűrös cuccokat, ezért nem tudok semmi biztatót mondani:( Akinek fexik a szerelős/némafilmes stílus, légyszi, kommenteljen.
"Különleges játék, de azért vannak kétségeim. Lehet, az akasztott ki, hogy borzasztó lassúak a képváltások. Úgy nyüstölte a gépem a majd' 1 gigás cucc, hogy már azon aggódtam, hogy gallyra vágja teljesen. A sztori a 19. század végi Londonban játszódik, ahol rejtélyes gyilkosságok történnek. Már bele is nyugodtam, hogy olyan hasfelmetszős lesz, de akkor átrobogott a színen egy robot pók. Innentől különleges technikai kütyük jelennek meg, és fotózni is sokat kell, ami nem egyértelmű előny. A keresősökben sok tárgy morfog, de csak a listán lévőkre kell vadászni. A zene nagyon különleges, egyelőre ez tetszik a legjobban a Space Monkey új bemutatójában." Hű, ez nagyon talányos, de hogy mikor érek rá, gőzöm sincs.
1részes: Filefactory   vagy   Rapidgator
2részesek:
Unlimitzone 1. rész         Unlimitzone 2. rész
Rapidfileshare 1. rész    Rapidfileshare 2. rész
Más fajta:
Uploadable 1. rész          Uploadable 2. rész  
Uploaded 1. rész              Uploaded.net/file 2. rész
HOG-KALAND rovat
Nem túl bíztató szöszi, de ez csak az én véleményem:) "Már megint nem tud rám hatni a Domini Games, pedig látványos játékon dolgoznak. Gépiesnek érzem, a miniket gyengének, egyedül a keresősök (főleg az első) keltették fel az érdeklődésemet. HOS nélkül biztos nem tettem volna fel, és ha soká jelenik meg, az se baj."
Unlimitzone 1. rész     Unlimitzone  2. rész
Turbobit 1. rész            Turbobit 2. rész
1részesek:
Rapidgator    vagy    Filefactory    vagy    Uploadable
HOG-KALAND rovat
Majdnem meggyőzött, de aztán még sem tettem fel a bétát. Az okát már nem tudom, ennyi emlék maradt.
"Ez a játék szuper! Mesés, mint az elődök, történetben és grafikában egyaránt. Eddig nem volt hagyományos HOS, viszont az árnyképes-pakolgatósok ütősek. A minikben is volt szimpi, a zene nyugisan gyönyörű, viszont a 40 jel gyűjtögetése elég egyhangú. Ettől függetlenül várom a 4 Friends Games fullos játékát." A bétás szöszi ígéretes, a jeleket meg majd túléljük.
Rövid leszek, a gondolataim elvesztek valamelyik kanyarban. 7végén nekiestem, jó nagyot haladtam, aztán meg annyira nem értem rá, hogy 4 menetben sikerült a végére érnem. Ebből meg az lett, hogy nem tudom sem a történetet, sem a benyomásaimat kerek egésszé gyúrni.
Ami megmaradt, hogy a kivitel I.osztályú, a történet kicst bonyolultabb, mint az elődöké volt. A HOS nagyon színvonalas, csak a bónuszban emlékszem ismétlésre, de lehet, ez is a szétszabdalt játéknak köszönhető. Minik kb. felesben, a 34 jelből 31 lett meg, és egyáltalán nem éreztem most, hogy uncsi lenne. Viszont az értük kapott, pakolgatóssal kiérdemelt mese nem igazán érdekelt, így a hiányukat sem bántam.
A zene, mint korábban, szépséges, és ma reggel azt vettem észre, hogy magamban dúdolgatom. Ilyen is ritkán van, egyedül csak a Puppet és az MCF állandó motívumait tudom hellyel-közzel felidézni. A pontom csak 10-es lehet, mert a hiba bennem van, és qzért nem vonhatok le, hogy bénán játszottam.
Hatalmas meglepetés ért ma, bár el se tudom képzelni, miért gondoltam, hogy nem lesz folytatás. A halál csókja visszavisz bennünket a felejthetetlen Jazz Pepper Klubba, ahol épp adtam egy maflást megbabonázott pasimnak, mire lefagyott a cucc:) Még megpróbálok visszamenni, de előtte ömlengek egy kicsit a gyönyörű grafikáról, a búgó hangú fekete özvegyről, a brilliáns keresősökről és ötletes logikai feladványokról. Csúcskategória, hatalmas "húdevárom" érzés, és erről jut eszembe, hogy nem is várok tovább a tavalyi győztesem elárulásával:)
Pár hete jelent meg először, és az első helyszínen már be is ragadt mindenki. Fel se tettem, hanem vártam a frissítést, ami elég lassan jött. Próbálom elhinni, hogy érdemes volt várni rá, bár 1-2 fotó azért elgondolkodtatott az ellenkezőjéről.
"Hasonló érzéseim vannak, mint a Haunted esetében, de cirkuszos témával azért jobban levesznek a lábamról. A keresősök itt is nagyon tetszenek, a történet is pörgős, és bírom a furán mixelt állatokat is. 1 tojást kiköltöttem színcserélőssel, lett is belőle egy méretes fióka, de asszem, a többi rejtve marad." A Haunted már homályban, de remény az van, hogy szeretni fogom.
Alapból szerettem, mert nincs agyonbonyolítva, könnyed, és nagyon bejött a cirkuszos/vurslis világ az összes csodájával. Még a grafika is új színt kapott, sok kedves báb, egyéb kütyü pótolta a -tán örökre elveszett- humort.
A helyszínek jól tagoltak, alapból szakaszos is, bár defrost bácsi és megmacskásodott tesónk közt elég sokat kellett ugrálni a szőrtelenítő bigyóért. A bónusztól elkettyentem, hisz ugyanoda tettek vissza, de azért nyíltak új helyek, hogy változatosabb tegyék a végső családegyesítést.
A keresősök hamar leegyszerűsödtek, de azért szépek és főleg könnyűek. Egyedül a 3 tárgyas, kisablakosak nem tetszettek, mert nagyon primitívek, nélkülük is juthattunk volna tovább, valami más módszerrel. A stílusuk élesen elüt a környezettől, kár volt ezeket beleerőltetni a játékba. A minikben kevés az ötlet, viszont sok az unalomig ismételt, régóta visszaköszönő tilitoli. Pláne nekem, aki az olyanokat szereti, mint pl. a forgós-babaöltöztetős.
A bétában már az elején is lehetett tojást keltetni, és akkor megfogadtam, hogy nem foglalkozom vele. Fura módon, itt a vicces állatkákat a bónuszba tették, és ígéretemmel ellentétben életre keltettem mind a hatot, mert jól esett ennyi színcserélős, és aranyosak lettek a mixelt teremtmények, kutyapingvin, csibenyuszi, zsiráfstrucc és társaik.
A zenéjét sose fogom megunni, mert annyira aládolgozik a hangulatnak, fel se tűnik, hogy hallottam már. 9 pettyet nekem megér, és továbbra is kapaszkodom minden olyan dologba, ami az ERS régi fényét idézi.
Na végre! Folyamatos agónia után egy igazán élvezhető résszel tér vissza az Alawar. Most tényleg érdemes benyitni az ajtókon. Csúcs grafika, ötletes és helyes robot szerkentyűk várnak bennünket az új részben. A HOS szenzációs, a minik közt is vannak szerethetők, és nyomokban humort is tartalmaz. Nagyon várom!
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Megint ugrálunk a szereplők közt, de most a szépség és a szörnyeteg meséjét gondolták újra. Tetszik amit eddig láttam, főleg a HOS nagyon színvonalas és változatos. A grafika is komolyodott, csak videókból van sok, és a 60 lepkétől/képtől is tartok egy kicsit. Nem szeretem, ha unalmassá válik a külön gyűjtögetés.
Rapidfileshare
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Egyre nehezebb szívvel teszem fel ERS-ék bemutatóit. Egyszerűen nem értem, melyik kanyarban vesztették el az összes humorukat. Régen, ha másért nem, a sok apró cukiság miatt imádtam a játékaikat, mint ahogy ennek az első részét is. Emlékeztek Weepee-re, aki zokogott az erőspaprikától? Most képletesen én zokogok, mert semmi újdonság, kivéve a dobozos keresőst, de az meg nem ellensúlyozta, hogy már az első helyszínen 2x keresgélünk ugyanott. Bocsi, de tényleg el vagyok kettyenve!
Unlimitzone
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Asszem, ezzel törleszt az Eipix a Phantasmatért. Ugyanolyan gyönyörű és izgalmas, mint a második rész. Egy művészeti iskolában történt gyilkosság ügyében nyomozunk. A szexi dzsigoló a sportkocsijával régi amcsi mozikat idéz. Külön keresgélni valót nem láttam, de most már bátran ki is merem jelenteni, hogy azért, mert még nincs:)
Unlimitzone
Rapidfileshare
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

 

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • gyurgyalag (L/108)

  Szia narg! -))) --- Anikó, neked meg eszedbe ne jusson nem nyüzsögni! Tücsöktűrő Nobel-díjra fölterjesztettelek -)))) --- Jaj, Mazsola és Tádé! Hát tessék, imádom! http://videakid.hu/videok/bab/mazsola-es-tade-01-esik-eso-futrinka-QWVcpscMbFeIZQXj

  ma 17:40
 • narghile (L/40)

  Élet-lélek-időkép, de szeretem!!! Szia, Madárka:)

  ma 17:26
 • gyurgyalag (L/108)

  hogy még ebben a sz-a-r világban is, és ilyen rossz körülmények között is mindig kerülnek elém olyan anyagok, amiket vagy megszeretek vagy tanulok belőlük. Annyira jó, még akkor is, ha azt a pár szem havat elvitte a felhőszakadás -))))

  ma 17:18
 • gyurgyalag (L/108)

  Csáó mindenkinek! Nekem nagyon húzós hetem vót, még holnap is dolgozom. Cserébe jövő hét kedden nem, há-háááá! De nem morgolódok, mert annyira szeretem azt a 2 embert, akikkel rendszeresen együtt dologozom, és olyan tök jó, hogy még ilyen vén fejjel is érdekel, amit csinálok, és olyan currvva jó,

  ma 17:15
 • mkaniko (L/47)

  Helló Mindenkinek! :)

  ma 16:50
 • narghile (L/40)

  Sziasztok! Csopi napfényéből elvettem a részem, amúgy sajna nem terem, szép 7végét mindenkinek! Csopi, Mazsoláéknak simi, ők is benapozzák a szürke telet, éljenek a kutymanok:))

  ma 14:31
 • csopi13 (L/56)

  Sziasztok!! A nap fénye legyen Veletek!! Madárka??Az esti Maciról jutott eszembe, hogy Vénusszal szoktunk vihogni a 2 kutyán:Bogi Mazsola, az Ő Alfija Tádé..kb. így néznek ki egymás mellett:)

  ma 10:31
 • Tschilla (L/60)

  Na és még ma ennyi Mindenkinek:-)) https://www.youtube.com/watch?v=Y6HXnJR5AMU

  tegnap 19:24
 • Tschilla (L/60)

  Köszi Narg!!!! Nagyon szeretem őket:-)) Megyek is kicsit youtubolni:-)) A zene mindig lenyugtat:-)) Szia Anikó:-) Jó hogy vagy:-) Mizujs Veled? Mesélj lszi

  tegnap 18:43
 • mkaniko (L/47)

  Kukk!:) Helló Mindenki! Belelesek a felnőtt műsorba:)

  tegnap 18:29

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 507

Látogatók az előző hónapban: 18231

Látogatók a jelenlegi hónapban: 16684

Feliratkozottak: 1208

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez