Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   

            

     
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

"Nem ájultam el a gyönyörtől, de a képi világ totál elbűvölt. Olyan meseszépek az erdők, a  folyók, a meredek sziklafalakkal körülvett szurdok, hogy felér egy raftingos túrával. Technikailag a New York Misteriesre hajaz, mivel az a Five-BN Games munkája, akik szintén az Alawarhoz tartoztak korábban. Vagyis a HOS kizárólag árnyképes-feladatos, és a gyűjtemény is morfokból meg figurákból áll." Sajnos az a tapasztalat, hogy a szépséget felül kell múlni a tartalomnak és ötletességnek, lásd a "ronda, de finom" kategóriát. Persze az a legjobb, ha mindkettő adott...na, majd látjuk, mire elég a szépség, lesz-e belőle szörnyeteg:)
"Szellemes" kocsmában falhoz vert sörös kriglik, alkohol hatására roppant segítőkész szellemfi...igazán szellemes hozzávalók egy érdekes történethez. A Vendel Games újra formában, és az az érzésem, hogy a 4. rész legalább olyan ütős lesz, mint a Gem Fury. Imádom a grafikát, a jó szellemekről szóló cuki könyvet és az ötletes keresősöket, a diszkréten morfogó tárgyak begyűjtése pedig igazi sikerélményt ígér."  A doromboló macskások humorban mindig odateszik magukat...hogy én ezt mennyire vártam!
Rövid, gyönyörű, és úgy hat az érzelmekre, ahogy illik. Humorból keveset kaptam, de hát két ilyen szerelmes történettel igazából nem is illik viccelni. Florry esetében a féltékeny barátnő mesterkedései okozzák a tragédiát, alkesz barátunk, Oscar viszont épp arra döbben rá a végén, hogy a barátok még a síron túl sem csalódhatnak egymásban.
A grafika szemet gyönyörködtető, finoman kidolgozott. Ezért is cserélem a képet, mert az a szoba Gloria házában annyira szép, függetlenül a rumlitól, hogy muszáj megörökítenem. Nem csilli-villi, de még a kabátgombokról is nehezen tudtam levenni a szemem. A látványhoz finom zene jár, ami illik a csodás kertekhez, szobabelsőkhöz.
Oscar, ha nem szellemből volna, elég sok munkát adna a detoxnak, de így szívesen itattam, hogy legyen kedve segíteni. A dolgok vidámabbik részét ő jelentette, de muszáj megemlítenem a kelléktáron matató, kísérteties bosziujjakat is. Apró ötlet, mégis plusz töltetet ad a hangulathoz.
A HOS-ban sok a feladatos, párosítós, és változatos formában kutakodhatunk. A minikből párat megoldottam, de inkább skipeltem, mert annyira érdekelt a sztori. Persze akadt tekerős/tilitolis is, amit egészsen más okból ugrottam át.
Nálam egy bug is befigyelt. A csokis ember, aki helyett Oscar megírta a szerelmesverset, egy idő után közeliben csak egy nagy, szürke pacának látszott. Szerencsére felvillantak az inventory tárgyak nevei, így oda tudtam adni neki, amit kért.
Ahogy írtam, a morfokra nagyon kell figyelni, mert csak röptében lehet őket elkapni, de hát ilyen látvány mellet nehéz koncentrálni. A szájtátásnak meg is lett az eredménye, 32/44, de inkább így legyen, minthogy 1 hiányozzon.
A Vendel Games nem csak a macsekokat szereti, hanem a játékosokat is, mert sorozatban tökéleteset alkot, amit részemről csak egy nagy 10-es lehet, fényesen ragyogó csillaggal.
Unlimitzone
Bigfile
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
Mindig a csajok szívnak:) A felújításra váró, szellemeket és titkokat rejtő kastélyba férjünk helyett kell borzonganunk. Összességében nem vagyok elájulva, technikailag nagyon idegen a Jet Dogs játéka. Már az első mininél is alig találtam meg a skipet, a képváltások pedig lassúak. A grafika nem rossz, de nem tudom, ennyi elég-e egy játékhoz.
Bigfile
Unlimitzone
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
Megint más vizekre evezünk a zenei világban. A világsztár gitáros, Mike személyiségét egy az egyben ellopják, és ő egy idegen testben próbálja visszaszerezni régi életét. A zene is igazodik az új stílushoz, igaz, azért a régi dallamok is visszaköszönnek. A morfos HOS minden egyes darabja szenzációs, és a minikből is csak egyet ugrottam át. Ilyen MadHead béta dömping mellett elképzelni se tudom, mikor lesz meg a fullos, de mint a többit, ezt is "hú, de várom"!
Bigfile
Rapidgator
Unlimitzone
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Sajna, de előfordul, hogy nem teszek nyálcsoriba Eipix játékot. Nem tudom, ez mivel verte ki a biztosítékot, de lehet, hogy csak azzal, hogy nem tud megújulni a csapat, túl sok  az uncsi klisé. Persze majd belenézek, de ha van valakinek friss élménye, szívesen olvasnám.
Tudom már, miért nem tetszett! Az elején a primitív futást az utcán, majd a sivár gyárat nagyon gáznak tartottam. Ez persze most sem változott, de ami utána következett, az teljesen megváltoztatta a véleményemet. Tetszett az ismert hősök szerepeltetése, az meg pláne, hogy nem csak Dante poklába, hanem a mesék birodalmába is eljutunk a Fehérnyúl nevű műintézményben. Az a hangulat és képi világ elképesztő, és most bánom csak igazán, hogy ezt a csapatot szinte csak egyre laposodó krimik és elvont baromságok "gyártására használják". (Az elcseszett harmónium kiheverése még most is folyamatban:D) Ha visszagondolok Jancsi és Juliskára és itt Alice csodaországára, legszívesebben azt kérném, hogy engedjék őket a mesék vizeire evezni, mert baromi jók benne. A vízipipás hernyó a gombán eszméletlen, de hát annak a résznek minden mozzanata csodás. Jó volt az indiai hangulatú rész is, vagyis a grafikával  meg vagyok elégedve.
Az Elfolyó idő megidézése Dalitól is nagyon megmaradt, viszont Dr. Jekyll szörnye egyáltalán nem jött be, és ahhoz képest nagyon köré írták a történetet. De komolyan kompenzáltak a változatos keresősök, a szimbólumos-forgatós különösen. A morfokról most megfeledkeztem, tán az 5. HOS-nál figyeltem fel rá, viszont a táblákból mindet begyűjtöttem.
A minik eléggé kiakasztottak, de rövidre állítottam a töltést, hogy ne kelljen sokáig görcsölni.Ezeket jól kompenzálta a zene, és még az is eszembe jutott, hogy a töltés alatt vergődő éjszakai pillangó is olyan élethű, hogy most az ellopott időt se sajnáltam.
Nem unatkoztam, a játék hossza, köszönhetően a rövid bónusznak, pont patent, így én is csatlakozom Mayához a 9 pontommal, csak az enyém a gyengébbikből való.
Balu kedvence lett, és belőlem is kivarázsolt 10 pontot az Eipix 2014-es játéka. Nem akarok azon síránkozni, hogy mi történt azóta a csapattal, hanem annak akarok örülni, hogy ilyen nívós cuccal is megajándékoztak korábban a fejlesztők. És ami még ennél is fontosabb, ismét nagy köszönet jár Artschinak a töretlen fordítási kedvért és konkrétan ezért a játékért.
Magyar nyelvű játék
Bár most a ZIP tartalmazza a teljes játékot, azért idepakolom az angolt, hogy olvashassátok a kommenteket és a sárgát is.
Angol játék mkommentekkel, sárgával
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
"Erre azért aludtam kettőt. A Daily Magic Productions gyakran ébreszt kétségeket bennem.  Aztán úgy döntöttem, jöhet mégis, mert nekem a kép jobb oldala beragadt meg összegyűrődött, lehet, ezért nem csigázott fel rendesen. A grafikát először kellemesen visszafogottnak, később sivárnak láttam. Volt benne jó kis HOS, pakolgatós cucc, a többi emléket már kialudtam:)" Na, most kiderül, hogy tényleg a technika ördöge eredményezte-e azt a 2 éjszakát:)
Rövid leszek, de velős, mivel egy árva betűt sem írtam róla. Nem mondom, hogy vasalt képpel katartikus élmény, de bevallom, rosszabbra számítottam. A sivárságot visszavonom, a színorgia végigkísérte pengemesterünk ámokfutását. A mesterséges sorscsapás jobban zavart, mint a köd, hamu és társai, de azért elviseltem, mikor a gonosz pára a nyakamba zúdította az etcájgot (ahogy drága öreganyám mondotta volt:D). A történet itt-ott homály, de a végén kiderült ki és miért nyomatta a pengéket számolatlanul.
A HOS eleinte szép, de kár, hogy ismétlődik, és a színvonal is egyre gyengébb. A minikkel nem sokat foglalkoztam, összességében a szabadulás motivált. Így viszont nem untam a játékot, seperc alatt végeztem, és ennek köszönhetően megajánlok egy szögletesen kerek 7-est:)
Bigfile
Mivel a cucc 1,1 gigás, nem is teszek be más linket, mert kínszenvedés kivárni a többit.
HOG-KALAND rovat
Le van esve az állam:) Decemberben jelent meg az első rész bétája, januárban volt beta2 is, és ahelyett, hogy a full jönne, már a 2. bemutatóját nyomatják. Talán elfelejtették, hogy annak kéne következni? Mondjuk, ezen kár rágódni, azt kell szeretni, ami van. Szóval, ez a rész is mesés, boszis/királyfis történet. Szép a grafika, jók a keresősök, a miniket meg, szokás szerint, hagyjuk.
Unlimitzone
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Ajjaj! Totál meg vagyok lőve. Jó ez a játék, még sem szeretem:( Legutóbb még úgy éreztem, hogy a szellemes hotelekbe tud annyit pakolni az  Elephant Games, hogy érdemes legyen vele játszani. Most pedig úgy vagyok, hogy azon kívül, hogy folyamatosan paráztatnak, nincs más vonzereje a játéknak. Grafikailag és részleteiben kifogástalan, és abban bízom, hogy a jó és rossz  fiú szellemének csatározása érdekes történetet takar.
Bigfile
Rapidgator
Unlimitzone
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Mikor megláttam az újabb MadHead bétát, kicsit megijedtem. Nem fog a mennyiség a minőség rovására menni? Örömmel jelentem, nem! Már a főmenü is arról árulkodik, hogy minden cuccuk új, semmi ismétlés, egyelőre győzik fantáziával a szabadkai fiúk.
Főhősünk elveszítve feleségét, reménytelenül éli napjait. De akkor felcsillan a remény, hátha visszakaphatja élete párját. Az ár nem kicsi, egy gyilkos játékban kell részt vennie, ahol a szerencse nem elhanyagolható tényező. Igazából nem tudom, van-e jelentősége a kártyák kiválasztásának, először a banished (száműzött), majd a sámán kártyát választottam.
A HOS szuper, a zene szintén, és ahogy az már lenni szokott, az ismétlődő miniket rögtön elpöccintettem.  Azt még muszáj megosztanom veletek, hogy hátborzongató, ahogy a  delejes tekintetű játékmester beletolta a képét az enyémbe.
Bigfile
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
 
"Tudjátok, mennyire imádom az igazi meséket, és úgy látszik, Elefánték is tudják. A sorozat új részében minden álmom teljesül. Hamupipőkeként bolyonghatok a mesék birodalmában, törpök és más mesefigurák között. Az elején azt hittem, horror lesz belőle, igaz, a graffitis csaj létem is tetszett a vízióimmal együtt. HOS és minik szuperek, és a zenével sem tudok betelni. A türkizkék csíkos macska nagyon hasonlít a Last Dream cicájához, de ezen könnyen túlteszem magam:)" KIvételesen megint izgulok, Elefánték néha túllőnek a célon, de amire emlékszem, az csodás, és ez a lényeg.
Először még zavart a mesés és a modern kavarodása, de aztán megszoktam. Üdítő volt az egyik világból a másikba ugrálni, és tetszett, hogy kit ide, kit oda tettünk, hogy megtaláljuk a lapokat, és jó véget írhassunk az elveszett meséknek. Volt egy frászom is. Mikor először be akartam ugrani a kórház ablakán, ki lettem tessékelve. Már azon gondolkodtam, kibírom-e az update-ig, de mikor visszamentem, már a kórház folyosóján találtam magam.
A sztori nagyon tetszett, imádom a Grimm meséket, és szeretem, ha csavarnak rajtuk párat. Kedvenc szereplőm a nagggyon laza Piroska lett, szuper ruhájában, a dumája meg eszméletlen.
Jancsi és Juliska története jó kis meglepetés volt a bónuszban, a mézeskalács ház pedig igazán ennivaló. A csíkos macseknek aktív meló nem jutott, a mesélő szerepét osztották rá, na meg murrogott, mikor skipeltem a miniket. Nem mondom, hogy nyugton hagytam, az elején lévő könnyű feladatokat egyre idegesítőbbek váltották. Persze nem hagytam magam kínozni, gyorsan átléptem őket, hogy fel ne bosszantsanak. Egy viszont nagyon megmaradt, a vége felé Gretel szobájában van egy cukiság, ahol pakolgatni kell a tárgyakat, hogy a végén legyen egy kulcsunk. Legalábbis így emlékszem. Az viszont biztos, hogy egy kutyusnak csontokat, egy macinak zászlókat kell a kezébe adogatni, és a tangram is klassz volt, ami egy vár egyik eleme.
A HOS viszont kárpótolt a minis szekatúráért, igazán változatos és igényes cuccokat kaptunk. Nagyon tetszett a ködös-logikai párosítós, és nagy meglepi volt a csúszkás, amit eddig csak MadHeadéknél láttam. Úgy látszik, a jót átadogatják egymásnak a csapatok, de nem is baj. Most nem lassult be a gépem, így könnyen csúsztattam egymásra a tárgyakat.
Nagyon tetszett a leporellós mesekönyvre hajazó térkép, bár egyáltalán nem használtam. A játék könnyű és logikus, a helyszínek pedig nincsenek széttagolva. A zene kellemes, a 12 morfogó figurát nem lehet nem észrevenni. Azt viszont nem tudom, hogy virágból mennyi volt a max. Arra emlékszem, hogy 60-70 közt gyűjtöttem, az viszont csak a végén jutott eszembe, mikor egy papíron is találtam egyet, hogy figyelni kellett volna a közelieket is, de ezt már csak akkor tesztelhetem, ha Artschi honosítja:)
Mint az előzőnek, ennek is nyomom a 10-est, de csillag nem kívánkozik ki belőlem...az okáról lövésem sincs.
Új játék, még lenyűgözőbb látvány...MadHeadék nem pihennek. Azt is gondolhatnánk, hogy a sok projectnek a minőséget látja kárát, de ez a cucc is ugyanolyan igényes, mint az eddigiek. Az égig érő város még lepusztultan is lenyűgöző látvány, szinte beleszédültem a fák és épületek impozáns méreteibe. A feladatos HOS összetett és érdekes, sőt közben még védekeznünk is kell, mivel egyfolytában üldöz egy titokzatos alak. Egyedül csak az a rész nem tetszik, mikor jellegtelen koronggá zsugorodva kell araszolnunk térképpé redukált utunkon. Ettől függetlenül nagyon várom, Madhead a király!!!
Unlimitzone
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Most 9 pontyot adok, de Artschi már ferdíti, amit nagyon várok, mert ha minden patent lesz, tán a 10-et is megéri." Ez a "sárga" vége, és egész jó kedvcsináló, remélem, tényleg kivarázsolja belőlem a 10-est.
Artschi, nagyon szépen köszönöm, mindannyiunk nevében!
Angol játék linkekkel, sárgával
Magyarítás
A ZIP-ben lévő assets mappával írjátok felül a telepített játékban lévőt.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Hála az égnek, januári kedvencem se kerülhette el a sorsát. Természetesen Artschi a honosító, akinek  hatalmas köszönetet  jár az újabb fordításért. Üzenetében azt írta, hogy technikai okok miatt pár mondat angol maradt, de ez ne vegye el senki kedvét, MadHeadnél érthetőbben senki sem tud mesélni, biztos érteni fogjátok azokat a részeket is.
Angol játék linkekkel, sárgával
Magyarítás
A letöltött build.pack fájllal írjátok felül a telepített játékban lévőt.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
"A 2. részben Jeronimo, a kivénhedt és kivarrt kasszafúró mesél nekünk arról, hogyan mentette meg egykor halálos beteg testvérét. Ismét el vagyok ájulva Elefánték stílusától. Valamiért más, mint amit megszoktunk. De ahogy az első rész, úgy ez is egy különlegessége lesz a jövő évi HOS-kínálatnak. Minden szuper, már azon bexartam, ahogy az első HOS-ban szétspriccelnek a mókusok." Kicsit izgulok, mert ettől sokat várok.
Kár volt parázni, gyönyörű és érdekes történetnek lehetünk tanúi ebben az izgalmas játékban. Jeronimonak nagy utat kell bejárnia, hogy megmenthesse testvérét, harca a rossz boszival egy pillanatra sem ítél unalomra bennünket. A végén az is kiderül, kinek mesélt rajtunk kívül Jeronimo, és a bónuszban Valeria történetét is megismerhetjük.
Segítőinket úgy választották ki, hogy a cukiság faktor se hiányozzon. A hosszú fülű manócska, akit egy üvegből szabadítunk ki, viccesen teszi a dolgát, de még rajta is túltesz a pici sárkány, aki imádnivaló születése pillanatában a tojáshéj kalappal a fején. És amikor mamának szólít...na, azon totál elaléltam, pedig tudtam, hogy mint a kiskacsák, azt tekintik anyjuknak, akit először megpillantanak. Interaktív cuccokra is futotta a fejlesztőktől, a boszikonyhában ész nélkül nyomkodtam a villával összetűzött, nyelvlógatós varangyokat.
A HOS talán nem olyan erős, mint ahogy Elefántéktól megszoktuk, van jópár egyszerű, de nem panaszkodom, volt azon kívül is rengeteg tennivaló. A minik nagyon könnyűek, kivételesen tök jó élményeket őrzök.
A gyűjtögetni valók sem nehezek, kártyából mind meglett. Viszont a pénzből 1 hiányzott, ezért nem tudtam előcsalni minden állatot az archivumban. Bevallom, a morfok számát nem figyeltem, de szerintem mind meglett, könnyen észrevehetők.
A zene is tetszett, főleg a kezdő dallamok, amiről MadHead jutott eszembe. Rájuk jellemzőek a szépen lüktető, de finom dallamok.
Sajnos a szokásos belassulást most se kerülhettem el, párszor ki kellett lépnem, hogy tisztuljon a gépem agya. Ettől függetlenül 1 fenékkel lenyomtam, és hálám jeléül nyomok rá egy bazi nagy 10-est, igaz, csillagmentest, mert a HOS azért egy picit a bögyömben maradt:)
Ahogy az várható volt, itt a következő rémmese az ERS-től. Tetszik, de annyira nem kerültem a hatása alá, mint pl. az előzőnél. Kedvenc zenei motívumomat sem hallottam, és a kis póklábú is hiányzik. Még várom a csodát, és addig is örülök az ötletek karakter kiválasztásnak, a gyönyörű grafikának és az igényes keresősöknek.
Bigfile
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Nem mondom, hogy korszakalkotó az EleFun eddigi cuccaihoz képest, de legalább a buxás manóval nem kell vackolni. Nagybátyánkat kutatjuk világokon át, és eddig az ragadt meg bennem, hogy a keresősöknek vannak igényes és szép pillanatai. A gyűjtögetni valók a szokásosak: puzzle darabok, morfok és egy tárgygyűjtemény."  ...és nem mondom, hogy túl meggyőző...azt viszont mondom, hogy állati nagy a cucc:D
Az elején lelkesedés, a közepétől unalom, a végén pedig kínszenvedés...kb. ennyi az összefoglalóm. Sajnálom, hogy nem tudták megtölteni izgalmas tartalommal a giga méretű játékot.
A grafika szép, a zene a HOS alatt gyönyörű, de a játékmenet pocsék. Szakaszos játéktéren 1 lépés előre, aztán vissza, de max 3 helyszín közt kell sasszézni, ami egy idő után nagyon idegesítő. Megmentünk boldog-boldogtalant, helyesebben inkább boldogtalant, akik egy őrült író rémmesekönyvébe szorultak. Bácsikánk, az antikvárius is előkerül, de azért a bónuszban még egy dögunalom mentési akció vár ránk.
A HOS duplázását még megbocsájtanám, de a bónuszban már egymás után kell ugyanot keresgélni. Ez nekem már igénytelenség kategória, és a minik is (remélem) felejthetők.
A külön tárgyak még monotonabbá teszik a játékot, mindenhol hármasával vannak, ha szerencsénk van 1 puzzle közelibe kerül. Nem kell értük görcsölni, túl könnyen adják magukat. Persze ez mindig így van az EleFunnál, de szerintem pont ezért kellene már változtatni.
Nekem 6 petty, mert végigjátszottam, és azért nem több, mert épp most bétáztam a Fear for Sale 9. részével, amiben ugyanezt kapom ugyanilyen csomagolásban, csak más cím alatt.
1részesek: Depositfiles   vagy  Filefactory  vagy  Rapidgator
2részesek:
Unlimitzone 1. rész   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész     Rapidgator 2. rész
Más fajta:
Bigfile 1. rész              Bigfile 2. rész
Rapidgator 1. rész     Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Nevertales 5: Hidden doorway

Hátha ezzel vonzom be a Vendel Unrecornized-ét.

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • csopi13 (L/57)

  hallgatok Nargra és bevetem a Csizmás Kandúr-féle probléma megoldást, de én a kardját kérem!! Nem! Nem dőlök bele, hadonászok, de veszélyesen!!! :)

  jún. 26 20:10
 • csopi13 (L/57)

  Pusz minden ötletgazdának :) Sajna nő a főnököm és nem hatja meg se a nézésem, se a járásom :)) de ma játszhattam, így elvegetálok a kövi ráérős napokig!! Maya a csopgeller is megteszi, rám illik, szó szerint csöpp :) Szabitömb nekünk is van, de régen láttam..majd egyszer :) de lehet, hogy hallgatok

  jún. 26 20:06
 • Vicanyu (L/55)

  Á, Csopi, inkább ravaszkodj egy kicsit: psszt, Főnök, nem akar egy kicsit szabira menni, mint én? Nem? Na jó. Akkor csak a nejének mondom el, hogy a barátnője fészerének teteje szakadt ma reggel a kocsijára :)

  jún. 26 18:10
 • narghile (L/41)

  Van ám olyan, kormányrabszolgák kimenőjéhez legalábbis használják:) Csopi, én azt javaslom, nézz rá a főnökre, mint Csizmás Kandúr, tudod, olyan cukin esdeklő szemekkel:)

  jún. 26 17:54
 • maya40 (L/47)

  Csopigellert akartam ide jópofizni :D És egyáltalán: van még másutt is olyan, hogy szabadságos tömb? (Az egy füzet) :D

  jún. 26 15:32
 • maya40 (L/47)

  Elméletileg orbitális hidegfront várható, mondjuk én érzem is, hogy valami lóg a levegőben, mert ara érzékenyebb vagyok mint egy rakás béka a dunsztosban. Csopgeller, a szabadságolásra van egy ötletem. Nézz rá a főnöködre és szabitömbre erősen, és mondd nekik, hogy Múúkodj! :D

  jún. 26 15:29
 • csopi13 (L/57)

  Most vágynék sok-sok szabira, mert akkora elmaradásiam vannak játékokból, mint ide Jeruzsálem, még Artschi sokat dícsért (megérdemelten) fordításaiba sem tudtam belenézni :( Madárka, Nektek is pusszancs, a kitanult 4lábúnak pedig virtuális velőscupák és gratula !!!

  jún. 26 12:38
 • csopi13 (L/57)

  Sziasztok! Narg nekem kicsit kezd az idegeimre menni ez az urigeller felállás, mert amihez érek hozzám tapad, akkor is, ha 5 percenként mosok kezet :(( és hol van még az a bájos 40 fok, ami sanszos a tavalyiból kiindulva :(

  jún. 26 12:30
 • narghile (L/41)

  Nem tudom, kinek hol van az olvadáspontja, én már feszegetem a sajátom, de azért örülök a melegnek:) Szép 7végét, vigyázzatok magatokra, és nézzétek a meccset vasárnap...hajrá magyarok!!!

  jún. 24 17:59
 • Vicanyu (L/55)

  Próbáltam Narghi:) Sajna fociundok macsekoknak még nem indítottak olimpiai selejtezőt:(

  jún. 23 19:49

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 357

Látogatók az előző hónapban: 11398

Látogatók a jelenlegi hónapban: 10120

Feliratkozottak: 1270

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez