Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   

            

     
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

"Tegnap már nem volt kedvem cikkezni, de jó lesz az ma is. Talán az törte meg a lendületet, hogy egyik pillanatban nagyon tetszik, a másikban nem. Szédületesen profik a repülős és egyéb akciójelenetek, ugyanakkor untattak is, kín volt kivárni a videók végét. Szépen kötik az előző részekhez, de ezen kívül tök új minden. Utunk a Karakórum hegység egy kolostorába vezet, ahol egy eltűnt, nemzetközi régészeti expedíció tagjainak hűlt helyén kutakodunk egy balfék fickóval, aki helyett mindent nekem kell csinálni. (Remélem, a K2-őt nem mászatja meg velem:D) Szóval, egyelőre kicsit nyakatekertnek tűnik az Artifex Mundi látomása, az elődök már béta korukban is jobban tetszettek."  Majd jövő héten megpróbálom betuszkolni a progiba, még az Ers is várat magára.
1részesek:   Depositfiles vagy  Rapidgator  vagy   Filefactory
2részesek:   Unlimitzone 1. rész   Unlimitzone 2. rész
                       Rapidgator 1. rész     Rapidgator 2. rész  
                      
Filefactory 1. rész       Filefactory 2. rész
HOG-KALAND rovat
"Inkább  a megszokás, mint a határtalan lelkesedés posztoltatja velem a sorozat 9. részét. Nincs vele különösebb baj, de különlegességeket sem fedeztem fel. A grafika szép (a kép keskeny), tetszik a ház meg minden, de mintha már láttam volna valahol. Az viszont érdekes, hogy Magyarországot többször is emlegetik, de semmi egyéb ráutaló nyomot nem találtam, a német hangzású név pedig tovább növeli a homályt."  A homályból Maya már megpróbált kivezetni, a történet a Monarchia idején játszódik. Köszi itt is!
Unlimitzone
Bigfile
Bigfile 2részes:  1. rész   és   2. rész
Nekem most egyik Bigfile se működik, de lehet, nálam van a gebasz.
Rapidgator
Filefactory
HOG-KALAND rovat
Nem került nyálcsoriba, nem tudtam feldolgozni az Artifex Mundi hatalmas stílusváltását. Igaz, a régit is egyre nehezebben kezelem:D Remélem, nem lesz igazam, és majd látok lelkes beszámolókat, köztük az enyémet is.
Azt nem mondom, hogy tapsikoltam a végén örömömben, de összességében nekem pozitív csalódás ez a játék. Nem tudom, mért paráztam annyira tőle, egy idő után már nem zavart a stílusváltás, sőt egyre szebbnek láttam a helyszíneket, érdekesnek a cselekményt. Persze minden momentumot nem értettem, de azt igen, hogy Solomonnal és tesómmal, Gabriellel küzdöttünk rendesen az ördögi Koshmaarral. A démonizált áldozatokról lekerült az álarc, és a végén az azonnali pusztítást választottam, esélyt se adva a gonosznak.
Nagyon tetszettek azok az összetett feladatos részek, ahol 1-1 kütyüt kellett működésre bírni, a MadHeadtől ellesett forgatós módszerrel. Pl. a fotómasinára gondolok, ahol nem kellett kilométereket gyalogolni az alkatrészekért, hanem ötletesen kaptuk meg a cuccokat. Ilyen volt még a csapda a katedrálisban, és hasonló metodikájú a lebegő szikla tehermentesítése is. Ja, meg a hatalmas kripta fedelének felemelése is ügyes húzás a fejlesztőktől.
A HOS nem kiemelkedő, de változatos. Vannak tárgyrészletesek és hagyományosak kisebb feladatokkal. A minik se annyira gázak, egyedül a rúnás körök mentek az agyamra, de arra is kitaláltam valamit...10 mp-re állítottam a skipet:D
Kimondottan üdítő momentum, hogy a démon csontik közeliekben lapulnak, és rendesen bele is olvadnak a környezetükbe. Ennek ellenére mind meglett, de töredelmesen bevallom azt is, hogy volt egy, amire tök véletlenül kattoltam. Vagy csak gyorsabb volt a kezem, mint a szemem.
Szerintem a zene egyhangúsága a leggyengébb láncszem, de ezzel együtt, vagyis ezt levonva is tolok rá egy 9-est.
Bigfile
Unlimitzone
Filefactory
HOG-KALAND rovat
"Úgy tűnik, a Mariaglorum már nem tud hibázni. Kistökiék újabb kalandjait most is gyönyörű grafikai környezetbe helyezték. Azok a kékes szürkék, azok az égbe meredező csupasz faágak...csodálatos! Imádom a kis cukit, ahogy a kezeit nyújtogatja, és baromira tetszett, ahogy a főmenüben már láttatják a piros üvegen keresztül átváltozásukat. Azért csak most teszem fel, mert rangsoroltam a bétákat, és természetesen ezt ítéltem a legígéretesebbnek. Eventide nem jött be, de olyan későn végeztem, hogy  nem akartam kómásan tesztelni egyik kedvenc sorozatom." Nagyon vágytam már egy csillagszórósra, itt minden esély megvan rá.
Ahogy Maya már írta, nincsenek benne újítások, de ettől még nagyot szól. A Mariaglorum ritkán dob piacra játékot, és ez meg is látszik a minőségen. Van idő kidolgozni a történet fonalát, és a kivitel is első osztályú. A grafika formailag és színeiben is szemgyönyörködtető, ugyanúgy hat az érzelmekre, mint maga a sztori. Tom és papája ismét bajba kerül, és mi szívesen segítünk nekik, mert nincs túlbonyolítva, a térképet elő se kell venni. Logikusan követik egymást az események, a tárgyak helye szinte mindig egyértelmű. Lehet, hogy lesz olyan, aki ezért fanyalog, rám viszont jó hatással volt, hogy nem vesztem el az örökös gyaloglásban, hanem a lényegre koncentrálhatok.
A HOS se hoz új dolgokat, itt is a szépség a lényeg. Különösen tetszett a téli ablak jégvirágra fagyott tárgyainak keresgélése. A minikből is sokat megcsináltam, de azért nem vittem túlzásba, és így a végén azt éreztem, elég rövidre szabták kistökiék történetét.
A bónusz is összefogott és nyúlfarknyi, unalomra nem volt idő. Az ogrék szabadságáért kellett harcba szállnunk a gonosz polgármesterrel és rendőrfőnökkel. Érdekes ez az ogre vonal, és nagyon tetszett, hogy egyetlen dologtól félnek, a tündéri és apró mengosaurusoktól. Tetszett a korábban házörzőnnek tartott ogre Hannibal Lecter maszkját idéző szájkosara is. Biztos harapós a "kicsike", mint a kannibál doki, vagy valamelyik fejlesztő A bárányok hallgatnak fanklub tagja.  Humorral egyébként nem bombáztak bennünket, egyedül Tom felkészítése az akciókra tartogatott némi vidámságot, és akit még imádtam, az a hajón bekaszlizott, mini ördögfióka.
A 24 bagolyból egyet elhagytam még a kikötőben. Nálam annyira perifériára került a kép bal oldalán, hogy utólag is csak hinttel találtam. Nem mondom, hogy profin oldottam meg a dolgokat, csak 14 puzzle járt érte. De ilyeneken nem szoktam görcsölni, a lényeg a lényeg. Nekem ez a cucc megér egy 10-est, sőt nyomok rá csillagot is.
Unlimitzone
Rapidgator
Depositfiles
Filefactory
Lee még nem rakta ki a speedes cuccát, biztos nyaral:(
HOG-KALAND rovat
"Nem ismerek a Daily Magic Productions-re! Új a grafika, újak a technikai megoldások, és a keresősök is másabbak, mint eddig. A sztori nagyon tetszik, szeretem, ha zárt körben, sok gyanúsított közt mazsolázhatjuk ki az igazi gyilkost. A nyomok csekkolása a cvikkerrel nem a kedvencem, de ki lehet bírni." A szabi miatt két játék a lemaradásom...az még kibírható.
Játékéhségemet gyorsan csillapítottam, mert nyaralás ide vagy oda, baromira hiányzott a gépes molyolás. Kissé csalódott vagyok, mert nagyon bíztam benne, hogy a Vendel Games újra megcsillantja egyedülálló humorát. A béta, sajna, nem kínál vicces dolgokat, viszont egy szép mesét igen. A HOS a szokott színvonalú, így a játéknak mindenképp nyálcsoriban a helye.
Unlimitzone
Rapidgator
Bigfile
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Azért HOG is jutott a hétre: "Sajnos ezt késő este próbáltam, szinte semmire nem emlékszem. Nyomokban Kékteát, zömmel Eipixet tartalmaz. A hattyús történeteket szeretem, ez még eddig nem ismerős, de talán a Hattyúk tavára emlékeztet, mert egy hercegnő esik áldozatul a varázslatnak. Biszbaszok jó méretesek, minikről  nincs emlékem, a zene viszont tetszett (most is)." Semmitmondó szöszi, de csak feltettem, és ez is valami!
Pont, ahogy gondoltam! Túlspilázott cucc, a mostanság agyonelcsépelt Hattyúk tavának átirata. Hattyú hattyú hátán, ehhez képest a bónusz domina beütésű, hosszú combú hárpiája kész felüdülés. Egyébként a grafika nagyon rendben van, némelyik helyszín eszméletlen szép. Előfordult, hogy eltévedtem, így térképeztem, de legalább gyorsabban lett vége, mert szerintem az alapjáték baromi hosszú. A HOS Kékteás tálalása elég uncsi, mert semmi extra, viszont néha jól eldugtak egy-egy biszbaszt. Fura módon két helyszínt megdupláztak, ilyenre eddig nem emlékeztem.
A minik 10 másodperces skippel elviselhetők, így is beleőszültem a tekerősök alapos magyarázatába. Még szerencse, hogy az ismétlődő kockásnál ezt kihagyták. A morfogó parables alkatrészekből pár elmaradt az alapcuccban, és a makkok gyűjtögetéséért sem kaptam valagrendet. Igaz, most nem ordítottak ki úgy a képből, ahogy szoktak, de bevallom nem is szakadtam meg értük.
Egy 6-ost azért megajánlok, mert az is kész csoda, hogy végigtoltam. A folytatásból, köszi, nem kérek (vagyis nem kérnék), pedig biztos lesz, a 11 elég fura szám egy megagiga sorozat befejezéséhez.
Bigfile
Unlimitzone
Rapidgator
Depositfiles
Itt már a sátor-probléma kipipálva, ha valaki belefutott:
Unlimitzone
HOG-KALAND rovat
És még egy játék a Green Sauce Gamestől. Amellett, hogy a grafika itt is pazar, még humort is csempésztek bele. Tündibündi figuráknak gyűjtögetjük a békanyáltól a varjúhájig a varázsszereket. Viszont lehet, hogy egy idő után letörlődik a mosoly a pofikról, mert állítólag a vége annyira gyilkos, amennyire érdekes. Itt sem az idő az ellenségünk, hanem a meghatározott lépések száma, viszont 500 ruppóért lehet újabb lépéseket venni. A közepétől legalább 25-30 ezer pontot tartogassatok, hogy a táblára furakodó ördögi lényeket ki tudjátok irtani, mielőtt még a monitorban landolna a kisbalta, vagy egyéb gyilok:D
Bigfile
Filefactory
Unlimitzone
Rapidgator
HOG-mentes napokra rovat
Na, jöttem egy gyorspakolásra:) Korábban már téma volt, hogy a nyári láblógatáshoz jól jön valami más is. Még a múlt héten nézegettem a kínálatot, amiből most kettőt meg is osztok veletek. A cucc színcserélős, de annyiban eltér a megszokott sémától, hogy nem időre, hanem lépésre megy, és ami baromira tetszik, a táblát forgatni is lehet, ami agyalásra késztet, mivel előre lehet számolgatni, hogy az üres helyekre mi kerül. Közben felépíthetünk egy gyönyörű japcsi városkát is pagodákkal, egyebekkel. Nekem nagyon patent, és ezért jól meg is jegyzem a fejlesztők, a Green Sauce Games nevét.
Bigfile
Filefactory
Rapidfileshare
HOG-mentes napokra rovat
6 éve jelent meg az első rész, mondhatom, nem volt nagy durranás. Ennyi idő alatt -normál esetben-  sokat lehet fejlődni. Pl. a grafika, a főmenü és videóelőzetes alapján jónak tűnik. Nekem nem indul (Bigfile), és ettől nem vagyok túl boldogtalan, de azért örülnék, ha valaki írna róla.
Bigfile
Unlimitzone
Rapidgator
Depositfiles
HOG-KALAND rovat
Eddig egy játék tetszett az Urchin Gamestől, az Entwined. Éz most nem került nyálcsoriba, és igazából nem is emlékszem rá. Na, majd látjuk, vagy nem:D
Bigfile
Unlimitzone
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
A sorozat 5. részére, úgy tűnik, vevő leszek. Az örök téma tetszik, szeretek küzdeni szerelmesek egymásra találásáért.Kékszakáll erőszakkal megszerzett feleségei nem tudják beteljesítei uruk óhaját. Persze nem is lehet csodálkozni, hogy ilyen apától csak ördögtestű utód születhet. A következő áldozat megmentése a cél, és ezért újra ugrálnunk kell térben, hogy célunkat elérjük. A minik könnyűek, a HOS pedig igényes, és tetszik az újítás is, a tükörképes különbségkeresős. 75 rózsa összekaparása elég idegesítőnek tűnhet, de kettesével, hármasával nem nagy cucc. Szokás szerint, ami negatív, az a színorgia és a videók tömkelege, de hát a Domini Gamesnek ez a különös ismertetőjele...hogy a fene vinné el a rossz szokásukat!
Bigfile
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
A Daily Magic Productions cuccával kapcsolatban feltegyem-ne tegyem érzéseim voltak, de aztán győzött az első, végül is izgalmas a történet. Sose értettem, ha a filmekben egy előre tudott veszély ellenére hősködtek a szereplők. Most is ez történik, a nyomott árú ingatlan gazdára talál. Természetesen a családnak egy perc nyugta sincs a szellemlakta házban, sőt szép sorban eltűnik apraja-nagyja. HOS jó, minik könnyűek, a grafika is tetszik, csak ne volna az a sok vidijó. Morfogó puzzléket lehet gyűjteni, számuk egyelőre ismeretlen.
Bigfile
Rapidgator
Unlimitzone
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Megint megcsapott a remény szele. A Vasálarcos története, a muskétások, a Napkirály, ígéretes téma lehet. Még az agyas törp se zavart, mert eddig nem sok vizet zavar, és szamárfogatán cuki állatokat szállít. Egy jó kis visszapakolgatós is jár a szekér rendbe tételéhez, és egyébként is jó a HOS. A keskeny képbe beletörődve arra jutottam, hogy én ezt most várom." Én már játszom, kihasználva a rám szakadt szabadidőt...Leo eddig még nem jelentkezett:)
Hogy aktuális és stílusos legyek, azt kell mondanom, szép volt, fiúk!!! Lassan kipipálhatjuk a zabszem effektust, ha a nyuszis csapat új játékkal jelentkezik. Az ordasok kivételével én vevő vagyok mindenre. Keskeny a kép? Le van xarva!:D A lényeg, hogy gyönyörű helyszíneken, érdekes sztorik mentén kalandozhatunk.
Ami most nagyon megfogott, az a ravasz terület felosztás. Lestem, mint Rozi a moziban, hogy megyek vonalasan, és egyszer csak szépen visszakanyarítanak Párizs centrumába. Épp jókor jött a csoda, mert a Five-BN (én már csak térképbetyároknak hívom őket:D) mély sebeket ejtett rajtam hétmérföldes baromságával.
Szóval, elbűvöltek a mesés helyszínek, színileg és formailag, a kovács dizájnos birtoka különösen. MI más is fogadhatna az udvaron, mint egy mesterien összekovácsolt madár. De ha ez nem lenne elég, a háztetőt is kidekorálta az aranykezű mester. Olyan széljelzőket alkotott, hogy csak lestem. Egerekkel játszó macska, seprűn lovagoló boszi, csupa cukiság, és erről még eszembe jutott a malacfülre gerjedő egér is. Komor téma, könnyed kis nüanszok, innen is csókoltatom az ötletgazdákat!
A HOS is sok ötletet rejt. logikai árnyképes, mozaikos összerakósok, és persze a megszokottak is feltűnnek, így ismét mellékesnek érzem az ismétlődést. A tökös pite elkészítését is kitanultam, bár ettől még nem lesz belőlem cukrászmester. A minik se rosszak, pár tekerős még belefér, és nem tömték meg vele a játékot, amennyi van, az bőven belefér.
A zenét változatlanul imádom, az effektek közül a Bastille-ban szóló kaotikus morajlást viszont kihagytam volna. Na meg, végre elkölthettem a megszerzett zsozsót, szépen kicicomáztam a gyönyörűséges pacit, sőt kaja, pia is jutott neki.
A bónusz elején sokalltam a köhögős összetevői utáni rohangászást, de aztán belendült a cselekmény, sőt a végén a nagyfejű is belemorgott a képembe, vagyis folytatják. Ennek örömére tolok rá egy 10-est, és még jól meg is csillagozom.
"Nem ájultam el a gyönyörtől, de a képi világ totál elbűvölt. Olyan meseszépek az erdők, a  folyók, a meredek sziklafalakkal körülvett szurdok, hogy felér egy raftingos túrával. Technikailag a New York Misteriesre hajaz, mivel az a Five-BN Games munkája, akik szintén az Alawarhoz tartoztak korábban. Vagyis a HOS kizárólag árnyképes-feladatos, és a gyűjtemény is morfokból meg figurákból áll." Sajnos az a tapasztalat, hogy a szépséget felül kell múlni a tartalomnak és ötletességnek, lásd a "ronda, de finom" kategóriát. Persze az a legjobb, ha mindkettő adott...na, majd látjuk, mire elég a szépség, lesz-e belőle szörnyeteg:)
Olvasva a hozzászólásokat, én is kedvet kaptam a sárgulásra. Idáig hallgattam, érlelgetve magamban a látottakat, közben bőszen nyaldostam a sebeimet. Hát, az a nagy büdös helyzet, hogy a grafika nem tudta a hátán elvinni a torzszülött, egyre jobban túlspilázott sztorit. Az eleje most is tetszett, jó indítás a lány tojás keltetése, ezüstre varázsolódott haja, apja halála. A raftingban most nem éreztem olyan jól magam, és a helyzet egyre csak romlott. Baromi hosszú ez a játék, még akkor is, ha a koncepció töketlensége miatt térképes ugrálásra kárhoztatnak, mert mese ide vagy oda, nonszensz, hogy egy-egy tárgy miatt térdig kéne koptatni a lábunk.
Valamikor nagyon szerettem a feladatos keresősöket, és még most is belefér, ha a fejlesztők érzik az arányokat, vagyis csak színesítésre szolgál ez a fajta. Nagyon hiányzott a klasszikus kutakodás meg az összes többi, amit mások olyan jó aránnyal ötvoznek. Tudom a Five-BN-nek ez a sajátossága, de mit tehetnék, ha közben halálra unom magam. Ugyanez az unalom jellemzi a miniket is, ölég bárgyúak, és sokkal több frusztrációval ugrom át az ilyeneket, mint azokat, amik nálam a hard kategóriát súrolják.
Külön tárgyak meglettek, de ettől se vagyok boldog, és gyanítom, hogy csak a bónusz kihagyása miatt maradt nálam 5 petty a főjáték végére.
"Szellemes" kocsmában falhoz vert sörös kriglik, alkohol hatására roppant segítőkész szellemfi...igazán szellemes hozzávalók egy érdekes történethez. A Vendel Games újra formában, és az az érzésem, hogy a 4. rész legalább olyan ütős lesz, mint a Gem Fury. Imádom a grafikát, a jó szellemekről szóló cuki könyvet és az ötletes keresősöket, a diszkréten morfogó tárgyak begyűjtése pedig igazi sikerélményt ígér."  A doromboló macskások humorban mindig odateszik magukat...hogy én ezt mennyire vártam!
Rövid, gyönyörű, és úgy hat az érzelmekre, ahogy illik. Humorból keveset kaptam, de hát két ilyen szerelmes történettel igazából nem is illik viccelni. Florry esetében a féltékeny barátnő mesterkedései okozzák a tragédiát, alkesz barátunk, Oscar viszont épp arra döbben rá a végén, hogy a barátok még a síron túl sem csalódhatnak egymásban.
A grafika szemet gyönyörködtető, finoman kidolgozott. Ezért is cserélem a képet, mert az a szoba Gloria házában annyira szép, függetlenül a rumlitól, hogy muszáj megörökítenem. Nem csilli-villi, de még a kabátgombokról is nehezen tudtam levenni a szemem. A látványhoz finom zene jár, ami illik a csodás kertekhez, szobabelsőkhöz.
Oscar, ha nem szellemből volna, elég sok munkát adna a detoxnak, de így szívesen itattam, hogy legyen kedve segíteni. A dolgok vidámabbik részét ő jelentette, de muszáj megemlítenem a kelléktáron matató, kísérteties bosziujjakat is. Apró ötlet, mégis plusz töltetet ad a hangulathoz.
A HOS-ban sok a feladatos, párosítós, és változatos formában kutakodhatunk. A minikből párat megoldottam, de inkább skipeltem, mert annyira érdekelt a sztori. Persze akadt tekerős/tilitolis is, amit egészsen más okból ugrottam át.
Nálam egy bug is befigyelt. A csokis ember, aki helyett Oscar megírta a szerelmesverset, egy idő után közeliben csak egy nagy, szürke pacának látszott. Szerencsére felvillantak az inventory tárgyak nevei, így oda tudtam adni neki, amit kért.
Ahogy írtam, a morfokra nagyon kell figyelni, mert csak röptében lehet őket elkapni, de hát ilyen látvány mellet nehéz koncentrálni. A szájtátásnak meg is lett az eredménye, 32/44, de inkább így legyen, minthogy 1 hiányozzon.
A Vendel Games nem csak a macsekokat szereti, hanem a játékosokat is, mert sorozatban tökéleteset alkot, amit részemről csak egy nagy 10-es lehet, fényesen ragyogó csillaggal.
Unlimitzone
Bigfile
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
Mindig a csajok szívnak:) A felújításra váró, szellemeket és titkokat rejtő kastélyba férjünk helyett kell borzonganunk. Összességében nem vagyok elájulva, technikailag nagyon idegen a Jet Dogs játéka. Már az első mininél is alig találtam meg a skipet, a képváltások pedig lassúak. A grafika nem rossz, de nem tudom, ennyi elég-e egy játékhoz.
Bigfile
Unlimitzone
Rapidgator
HOG-KALAND rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Nevertales 5: Hidden doorway

Hátha ezzel vonzom be a Vendel Unrecornized-ét.

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • Vicanyu (L/55)

  Plusz számolhat még 3 vérmacskával - bár az egyik lesántult, de attól még vérmes!!:)

  tegnap 14:05
 • gyurgyalag (L/109)

  (Csiki a fórumban)

  tegnap 07:01
 • gyurgyalag (L/109)

  OK Csöpi, a felkelés mellé engem is említs meg a dokinak, és hogy Csiki leszedi a gatyáját, ha bénázik! -))))

  tegnap 06:58
 • narghile (L/41)

  Csopi, örülök, hogy a sok mankót bebrékelted a szatyorba, dokit majd én intézem:)) Szabisoknak kellemetes nyaralászást, melósoknak jó 7végét!

  júl. 22 17:28
 • csopi13 (L/57)

  Köszi Lányok, minden begyűjtve, becsomizva a papucs mellé :)))) Nem izgulok, én aludni fogok...izguljon a doki, mert előbb-utóbb felkelek... :)))))))

  júl. 21 19:43
 • narghile (L/41)

  Csopi, én is feladtam a lelkimankót, megszámlálhatatlan mennyiségben:) Az, hogy a te pofidról valaki letörölje a mosolyt, ki van csukva!!!!

  júl. 21 19:31
 • gyurgyalag (L/109)

  Óóóóó -(((( lelkimankót én is küldöm. Csőpostán. Már ott zörög az első nálad.

  júl. 20 21:39
 • csopi13 (L/57)

  a sokkal rosszabbnak! Kicsit necces, mert pont ott fut az arcideg, remélem tudok majd mosolyogni a jövő7en is :) Úgyhogy Narg, ha áll még az ajánlat kérném azt a lelkimankót, léccilécci :) Vasárnap megyek be, így addig néha bekukkolok, jó ???

  júl. 20 19:46
 • csopi13 (L/57)

  Sziasztok!! Bocsi, el-ki-lemaradtam, de ez alatt a pár nap alatt rohangáltam, mint a mérgezett egér :( Madárka még semmi, mert az egész mirigyet kikapják, így előtte mindenféle gépbe bedugtak, szúrkáltak, a torkomon át megvakarták a fen.ekemet, és azt mondták, hogy örüljek ma ennek, mint holnap

  júl. 20 19:41
 • maya40 (L/47)

  Nargi, írtam neked privátot.

  júl. 20 17:45

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 358

Látogatók az előző hónapban: 10747

Látogatók a jelenlegi hónapban: 8112

Feliratkozottak: 1272

Magazin helyezése: 2

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez