Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

"Azt hittem, vége a közös próbálkozásnak, de nem, a Kék Tea és az Eipix újra összeállt a maratoni sorozat következő részére. Fanyalogva, tele kétségekkel álltam neki, de aztán jött a kellemes csalódás. Lendületes, érdekes játék, tele feladatokkal. Igaz, hogy bizbaszolni itt is kell, de egyáltalán nem esett nehezemre. Gyönyörű zenét raktak a történet alá, ami nagyban hozzájárul a kellemes összképhez. Csak egy helyen akadtam egy morfogó homokórára, ami beugrott a hint helyére, de biztos lesz a véglegesben külön keresgélni való. Ha így haladnak, én már nem is ezt, hanem a 10. részt várom:)" Hű, de pozitív voltam!
Május 14. és 21. közt, akárhogy számolom, 7 nap van. Úgy látszik, Artschi álmában is tud fordítani, mert már itt is a honosítás. Mivel elárulta, le se játszottam, sőt ezen okból kifolyólag le se töltöttem. Álmomban se gondoltam, hogy pik-pak kész lesz, ezért a főmenüt az angol cucctól hozom. Artschi, nagyon köszönöm a munkád, mindannyiunk nevében!
Angol játék linkekkel
Magyarítás
Az eljárás a szokásos, a telepített játék könyvtárában lévő assets mappát írjátok felül a zipben lévővel.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Minden kommentár nélkül... Na, annyit mégis írok, hogy szeretem az ERS Game Studios-t, mert letette a műfaj alapjait, és sok gyönyörű percet szerzett a fanoknak. (1 napot gondolkodtam)
Unlimitzone
Rapidfileshare
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
A Dexard fejlesztői tényleg tudnak egy mesét, sőt látványos játékot is képesek belőle kreálni. Meglepően profik az élőszereplős filmbetétek, és annak ellenére, hogy a grafikai megjelenítésnél, keresősöknél láttam már sokkal jobbat, nekem tetszik. Egyet sajnálok, a 2 játékmódot, mert még a nehezebbnél is csillog a HOS, pedig eddig a hintet se maceráltam.
Nekem tetszett! Ötletes és egyáltalán nem bonyolult történet, érdekesen magyarázó videókkal. Kivételesen egy férfiember, egy seriff bőrébe bújunk, aki az archeológus fater által megtalált, elátkozott kristály titka után kutat, megmentve őt és megdelejezett lánykáját is. A grafikát hamar megszoktam, a végére már tök szépnek láttam. A feladatok logikusak, a játéktér könnyen átlátható és bejárható. Változatosan nyílnak a helyszínek, mire a leányzót visszavarázsoljuk eredeti állapotába.
A HOS nem nagy szám, de igazából nem is ez a lényeg. Hagyományos keresgélésekből áll 1-2 feladattal, és vannak szöveg nlküli morfogók is, amik a lemerült kristály feltöltését célozzák. A minik elviselhetők, csak keveset ugrottam át. A zene élesen változik, ahogy helyszínt váltunk, de egyébként kellemes dallamok kísérik a nyomozást. A videókat muszáj még egyszer megemlítenem. Különleges élmény, hogy annyira "filmesek". Fekete-fehérek, és folyamatos jelenetsort láthatunk bennük. A csapatról guglival nem találtam semmit, de remélem, hogy nem utoljára találkoztunk velük. Részemről jár egy elégedett 8-as.
A keresgélésen kívül egy ünnepi, esküvői kert berendezése is váro azokra, akik szeretik a klasszikus hog játékokat. Konkrétan, Lalira gondoltam:)
Uploaded  (kód után, download előtt ki kell venni a pipát a manager elől)
Unlimitzone
Rapidfileshare
KLASSZIKUS HOG rovat
Bónuszos fülkébe szorultaknak megjött a frissítés. Mindenképpen érdemes próbálkozni vele, eszméletlen ütős a cucc. Maya szerint a befejezés jobb, mint a főjáték. Szerintem sokcsillagos 10-es fülétől a farkáig:)
"Krimis, misztikus történettel folytatódik a sorozat. Legjobban az előző részhez hasonlít, és ennek nagyon örülök. Egy izgi gyilkossági ügyben nyomozhatunk, közben kapunk zseniális, logikai "ékszerdobozt", szuper keresősöket, ötletes miniket és vadászható morfokat. Én, asszem, húdevárom:)" Az 5. rész honosítása óta még nagyobb a várakozás bennem. Ez a sorozat egyre jobb.
Szuper játék, a megszokott, gyönyörű grafikával, ismét az McGray családdal foglalkozó, fordulatos sztorival. A jelenben kezdődő misztikus történetben a sötét középkorba kell visszamennünk, hogy kiderüljön, miért kellett meghalni Howard Kellynek. Igaz, jobb szerettem a házamban történt eseményeket felidézni, de mivel nem nyújtották hosszúra, a régi időben is jól éreztem magam. A bónusz még érdekesebb. Az eladott házba költöző új lakókat is egy átok tartja fogva, amit szintén a távoli múltban tudunk megoldani, az elrabolt kislány kiszabadításával.
A HOS Elefántékhoz méltó, nagyon változatos és szórakoztató. A minikben vannak ovis szintűek, néha csodálkoztam, miért kellett skip hozzá. A nehezebbek is megoldhatók, az ékszerdobozkák is, csak kitartóan kell matatni. Legjobban a babaházas tetszett a bónuszban, már csak a babaház téma megjelenítése miatt is. Ötletes Jacob, a villanyszerelő megjelenése, aki az Elephant cég alkalmazottja, és nagyon tetszett a Howard lakásáig tartó, hármas mini kombó.Több apró részletet is felírtam, pl. mikor fejbe stempliztem a gonosz vudubabát, vagy pl. az utolsó HOS, ahol az erdőben kell keresgélni, majd a végén összeszedni a szétszórt hóvirágot.
A zene lájtosabb, mint amit előzetesen gondoltam, de nem baj, a hangulat nélküle is átjön a helyszíneken és a nyomok összegzésekor a videókban. A morfok nagyon ötletesen vannak elhelyezve, nekem 25 sikerült. Nem tudom, mennyinek kellett lenni, a puzzle sorozatok viszont hiánytalanul meglettek.
Az extrákban újra találkozhatunk a 12 csillagos feladattal, de eddig csak 2 lett teljes, nem biztos, hogy próbálkozom még.
Talán nem olyan parádés, mint az előző rész, de nálam év játéka jelölt, és szemrebbenés nélkül tolom rá a *-os 10-est.
Nem vagyok túl lelkes, de azért kis jóindulattal befér ez a játék a rovatba. Tibetben kalandozhatunk langyi zene és cudar hideg mellett. A figurák kidolgozása primitív, viszont a morfogó keresősök ötletesek. Pénzeket is találtam, de csak 11-et ír, lehet, lesznek más sorozatok. A pasi ivási technikája hangilag ölég durva:)
Unlimitzone
Rapidgator
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Csak a nívós HOS miatt teszem fel a Daily Magic Productions bemutatóját, mert azokra nem lehet panasz. Sajnos, a vidámparkos kastély zavaros helyet és annak tűnő történetet rejt. A színek harsányak, a játékmenet szájbarágós, a minik meg olyanok, amilyenek." Nem túl bíztató:(
1részesek: Depositfiles       vagy     Filefactory       vagy      Rapidgator
2részesek:
Unlimitzone 1. rész            Unlimitzone 2. rész
Rapidfileshare 1. rész       Rapidfileshare 2. rész
Uploadable 1. rész              Uploadable 2. rész
HOG-KALAND rovat
A tavaly decemberben megjelent, az év egyik legjobb játékaként emlegetett, horrorisztikus történethez Artschi ezt írta: "Jó hír: a játékbeli szövegrészekkel kész vagyok. "Rossz" hír: a napló oldalai képekben vannak, és kb. 200-300 db-ot kell átszerkeszteni, szóval idén nem hiszem, hogy végzek vele..." És ahogy az lenni szokott, Artschi ismét állta a szavát, én pedig ismét hálás köszönetet mondok, mindannyiunk nevében.
Angol játék linkekke, lelkes sárgával
Honosítás
A telepített játék könyvtárában lévő assets mappát írjátok felül a zip-ben lévővel.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Bfg már második hete titokzatoskodik. Csak 1 játékot jelöl hetinek, a másikról mélyen hallgat. Persze a megjelenés a lényeg, de úgy gondolom, okozhatott volna kellemesebb meglepit is. A 2014. novemberben megjelent bétához ezt írtam: "Idén volt az első része is, elég gyors a Deep Shadows. Az 8 pettyes lett, tán ez is ér annyit, de azért belehúzhatnak a fiúk."
Az elején nagyon lelkes voltam. Jó kis sztori, látványos helyszínek, de egyszer csak azon vettem észre magam, hogy kezdem nagyon unni az időcsapdák monoton hatástalanítását. Amúgy minden rendben volt, szép és változatos keresősök morfogó drágakövekkel, könnyű minik, bár nem túl érdekesek. 12/21 lett az eredményem, de ebbe az is beleszámított, hogy szerettem volna minél előbb befejezni, és sokat skipeltem. A HOS párszor tök indokolatlanul jött, és ismétlődött is, ez se vérprofizmusról árulkodik. A zene kellemes, a játékmenet logikus, bár nagyon könnyű.
Úgy érzem, az alap vége felé nagyon befáradt a játék, és ez a bónuszon is erősen érződött. Sok az azonos helyszín, amit persze nem csodálok. A 47 lepkéből levehető, hogy ennyi helyszínt megtervezni nem könnyű feladat. A lepkék jól láthatóak, mégis odaveszett 2, morfból pedig 1, de az annak köszönhető, hogy a legelején nem vettem észre, hogy gyűjteni kéne. A lepkéket az extrákban egy mozaik képbe be lehet pakolni, de elég macerás, nem volt hozzá türelmem.
A színek és formák nagyon látványosak, de a szereplőket, embereket és állatokat nem sikerült 100 %-osan belesímítani a grafikába. Főleg a nagy macska volt merev és béna, és ami még nagyon megmaradt, Adam párjának gyógytornás hangja.
Egy vicces momentumot is megjegyeztem, a Bill főzőtudományára tett megjegyzést, ami nem csoda, mikor tök oda nem illő dolgok, pl. egy egérfogó került elő a fortyogó fazékból.
Eleinte azt hittem, meglesz a 10-es, de a végére 8 pontban egyeztem ki magammal. Ettől függetlenül azért várom a Deep Shadows következő játékát, nem rossz csapat.
"Lehet, kinevettek, de bennem félelmet kelt ez a rész. Pedig ritkán parázok, de annyira rondák ezek az alakok, a halál meg a főgonosz, hogy a vízfejű törpe cuki plüss hozzájuk képest. Na meg a csaj a vérpadon... Egyébként szép helyeket fogunk bejárni, és van kevés újítás is, főleg HOS-szinten. Megjelent a MadHead párosítós szisztéma, és a tárgypakolászásra nyíló lista, meg vannak keresgélni való galambok is...talán jó lesz." Gerbi, ez sem béta, nyomasd nyugodtan:)
Hát, nem sokat írtam... A halálos alakokkal gyorsan megbarátkoztam, a játékkal kevésbé. Kergettem a randa törpöt, aki -úgy tűnik- egyelőre elpusztíthatatlan. Ebből pedig az következik, hogy nem ez az utolsó találkozásunk.
Részleteiben nem annyira gáz a játék. Szép a grafika, mint mindig, illik hozzá a zene, mint mindig. Ami nagyon feltűnt, az a játék zavarbaejtő könnyűsége. Pedig az összes segítséget kikapcsoltam, csak a hint és a skip maradt. Előbbire semmi szükség, utóbbit viszont sokszor használtam a tekerentyűs miniknél. A keresősökkel elégedett lettem volna, ha nem követik el azt a balgaságot kétszer is, hogy amint megkaptam belőle a cuccost, azon nyomban beélesedett megint. Nem tudom, ez minek köszönhető. Érdekes, el se mentem onnan, rögtön érzékeltem, hogy aktív. Mondjuk, ez szerencse, mert ha még meg is futtatom magam a kettő közt, akkor minimum rám fakad az epe.
A kevés és koppintott újdonság közt feltűnt még egy. Látványos, ahogy a vízfej megrángatja az inventoryt. Persze, ez sem spanyol viasz kategória, MadHead találmány, csak ők még látványosabban csinálták meg a sárkánnyal.
A galambok uncsik, egyet mégis elhagytam, de nem is csodálom. Amilyen langyi a játék, olyan volt az én aktivitásom is. Más most nem is jut eszembe, de a pontozást most sem hagyom ki, nekem 7, és csak remélem, hogy a törp mégis jobblétre szenderül. A reményhal dolgozik:)
Artschi megint viharos gyorsasággal fordított. Elképzelhető, hogy lesz, aki egyből magyarul tolhatja, mivel a hozzászólás elég kevés, szám szerint nulla darab:D Én az angolt végigjátszottam, 8 pontot kapott, ami nem rossz eredmény. Artschi, köszönöm szépen az újabb honosítást, mindannyiunk nevében!
Honosítás
A telepített játék könyvtárában lévő assets mappát írjátok felül a ZIP-ben lévővel.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Talán jobb is, hogy nem jelezték előre, így még nagyobb a meglepi:) "Ha MadHead, akkor sok kifogás nem lehet egy bétánál. Sőt kevés se, mert ebben megint minden benne van, csúcs-HOS, jó minik, énekes zenei betét, gyönyörű grafika, játékosság (szó szerint), sőt élvezhetően megoldható minik (tükrös-forgatós-bútortologatós)."
Próbálom összeszedni a gondolataimat, mert szinte eufóriás lettem a rám zúduló rengeteg élménytől. Történet, grafika, extra dolgok, olyan tökéletessé gyúrták össze ezt a játékot, amit nehéz szavakba önteni.
A történet jól követhető. Egy családi hajókázás közben a gyerekek elszakadnak szüleiktől, mert egy szirén hatalmas vihart küld a hajóra. Csak ők menekülnek meg, és 20 év múlva a tesók közül a lány indul keresésükre, mert minden jel arra mutat, hogy életben vannak. Ez szinte mindig így történik, a HOG hősei lányok. Jelen esetben arról van szó, hogy a repülő szerkezet a pehelysúlyú csajszira van méretezve. Sok akadályt kell leküzdenie útja során. Másoknak is segít, órásmesternek, biciklibajnoknak és egy utazónak, hogy elveszett álmaikat megtalálják.Ezt is nagyra értékelem, mert ugyan kinek volna hiányérzete, ha nem lennének? Senkinek, mert epizódszereplők, nem szerves részei a mesének.Ezért nálam az ilyen bónuszok duplán számítanak, le a kalappal a fejlesztők előtt.
A bónuszban a sellő is megtalálja párját, aki tán a legszerethetőbb figura a mesében. Villámos szívmasszázzsal próbálja újraéleszteni kedvesét, könnyei úgy potyognak, hogy még nekünk is nehéz megállni sírás nélkül, és emellett ő jelenti a zenei csúcspontot is. Elénekel egy gyönyörű dalt, amitől újra borsókázott a hátam. Imádom a MadHead zenei igényességét. Itt is tökéletesen fejezi ki a történet mélységét a kellemesen fülbemászó dallamvilág.
A keresősök csodásak, az akváriumos szépségén tökre elaléltam, de a minik még a HOS-t is űberelik. Ennyi ötlet egy rakáson! Kezdve a könyvtári "ékszerdobozkával", vagyis egy zseniális, összetett feladatsorral. Alig használtam skipet, sőt alig vártam, hogy mikor jön a következő. Eszembe jut az ágyús, ahol a szemben lévő szekrényen lévő vázát kell eltalálni. Ha nem kapkodjuk el, a sikertelen lövés után újra és újra megnézhetjük, mit kell állítanunk az irányzékon. Hihetetlen ez az ötletesség, és a törekvés arra, hogy minél több sikerélménnyel legyünk gazdagabbak.
A szigeten az órásnál is, plusz energiát beleölve, úgy vannak a közeliek kialakítva, hogy elvehetjük a tárgyakat, de azok visszaugranak a helyükre mindaddig, amíg a szerelmes és bánatos fickónak el nem visszük szerelme zsebóráját.Kész csoda az az aprólékosság, ahogy kidolgoznak a fejlesztők minden momentumot.
Az extrákban az összegyűjtött kagylókból egy képet kell kirakni, utána gyűjthetjük be a szokásos tárgyakat a Forgotten Treasure gomb alatt. Majd jöhet(ne) az Everlasting Voyage2, amit persze kihagytam, mert egy általam egyáltalán nem díjazott, hajós-ügyességi játékot rejt. Újabb puzzle képeket lehet kirakni a Ships's Crew-ben, amit már csak azért is megcsináltam, hogy könnyebben operáljam le magam erről a csodáról.
Ezek után a pontom se lephet meg senkit, egy hatalmas, agyoncsillagozott 10-est nyomok rá, és már most nekiugranék az ötödiknek, ha lehetne.

 
Ezt meg majdnem elfelejtettem, pedig már napokkal ezelőtt letöltöttem. Lali jutott eszembe, mert pont neki való. Klasszikus HOG szép grafikával, könnyű minikkel. Lalikám, jó játékot! Nekem jelzett dll-hiányt, ha nálad is, írj üzit!
Filefactory
Rapidgator
KLASSZIKUS HOG rovat
5 pont, majd 7 pont, és ahogy elnézem lesz ez még több is. A VAST Studios tök jó krimin dolgozik. Mintha a grafika is javulna, vagy legalábbis nagyon jól illik az izgalmas történethez. Mivel esküvői fotósként csöppenünk a dolgok közepébe, még a fotózgatás is tetszik. A keresősök nem csúcskategóriásak, de tetszenek, csak a kulcslikas ment az agyamra, utálom, mikor beszűkítik a látóteremet. A zene kifejezetten jó, és 30 morf is begyűjtésre vár, amik jól illenek a szellemfotókhoz. A béta az első hulláig visz bennünket, kár, hogy vége lett.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Első blikkre játszhatónak tűnik, de messze nem ez a kedvenc sorozatom az Eipixtől. Annyira elvont megint a téma, hogy összességében nekem unalmas. Viszont a keresősök, a zene, és a minik egy része tetszenek, ezért úy gondolom, nem hagyom majd sorsára, mint az elsőt és másodikat, és tán 8 pettyet is kicsikar belőlem, mint a harmadik." Részemről koránt sem lázas várakozás...
Nem mondom, hogy nagyot csalódtam, mert igazából semmit sem vártam ettől a játéktól. És valóban......semmit sem kaptam. A helyszínek tök idegenek, semmi lelkük nincs. Gyorsan vándorolunk egyik világból a másikba, és csak egyszer, az élősdi növényekkel elárasztott New Yorkban csillant fel a remény, hogy találok valami kapaszkodót. Az álmom gyorsan szertefoszlott, minden maradt a régiben. Mindehhez kellemetlen hangzású, zúgó hangok társulnak, a komfortérzet egyenlő a nullával.
A játékmenet is idegesítő. Rövid szakaszokat járunk be, de azokon belül egy mászka bajnokság részesei lehetünk. Hol előre, hol hátra lépegetünk, hogy az aktuális feladatot elvégezhessük. Segítőnk, a malacképű és vízilótestű vízköpő egyáltalán nem illik a hangulathoz, és ténykedése sem igazán érdekfeszítő. Fura, de ugyanígy kikiabál a játékból a gyógyegér fejű, oroszos beütésű prof csaj. Még most se fogtam fel, mi volt a koncepció. Motoszkál a PPCC az agyamban, de semmire nem jutok.
A keresősökkel nincs baj, azokat szeretem, az Eipix stílus szembetűnő. A minik annál utálatosabbak, gyors skip lett soknak a vége.
A bónusz visszatér a régi helyszínre, ami elég takarékos megoldásnak tűnik. Végre összeszereljük azt a nyamvadt harmóniumot, így a jéték is véget ér. A 40 master solarból 2 elveszett, de bevallom, nem mentem utánuk. Üres maradt a Souvenier Room, mint ahogy a Making of egy üres semmiség, kár volt rá vesztegetni az időt.
Nagy jóindulattal nyomok rá 5 pettyet, és ha végre hagyják, örökre el szeretném felejteni ezt a sorozatot.

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Unrecognized Geniuses:The Master of Living Things

...és Anikó ajánlására a "hátha" jegyében egy újabb "húdevárom":)
Maze: Subject 360

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/40)

  Csilla, azúúúgvóóót, hogy nem engedtek a el a xarháziak:( De sebaj, a péntek a lényeg, bóóót kifosztva, ázva-fázva itthon pihegek:) Legyen szép a 7végétek, na meg az eleje is! Jövő hetem szabis lesz, hurrá!!!

  ma 18:29
 • Tschilla (L/60)

  No Narg. Hazaértél már ázva fázva? A bóóót meg üres?

  ma 16:19
 • narghile (L/40)

  Csilla, dehogynem örülök, szavam is elakadt:) Holnap majd hosszasan ecsetelem a királyságot, de ahhoz az is kellene, hogy délben hazazavarjanak a mikigyárból, gyorsan kifosszam a bóótot, aztán végre hazaessek.

  tegnap 21:16
 • Tschilla (L/60)

  Ja? Pünkösdi is:-)))

  tegnap 20:30
 • Tschilla (L/60)

  :-))) Sziasztok:-) Botom az ablakban (majd csak lesz kapás) Jöttem, mentem! Senki nem örül? Holnap PÉNTEK!!!! Oszt hosszú hétvége. Királyság!

  tegnap 20:29
 • narghile (L/40)

  Hát, aki ma damilt áztat, annak csak ki kell tenni az esőre:) Utálom ezt az időt...amúgy meg, szívesen:)

  tegnap 19:39
 • juliannasuto (L/60)

  Mi van ma? mindenki nyaral, hol vannak a cserfelős csajok . Biztos áztatják a damilt ,mert hogy ma nemigen lessz kapás .Jó éjt

  tegnap 19:29
 • juliannasuto (L/60)

  Meg leltem ,tőtődik ,és ha minden jó lessz, se vihar, se villám, nem szól közbe még ma játék lesz belőlle.Köszi a segitést..:))

  tegnap 19:21
 • narghile (L/40)

  Haligali:)

  tegnap 19:15
 • mkaniko (L/47)

  Helló Mindenki! :)

  tegnap 18:23

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 470

Látogatók az előző hónapban: 13878

Látogatók a jelenlegi hónapban: 9288

Feliratkozottak: 1219

Magazin helyezése: 2

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez