Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

"Asszem, ezzel törleszt az Eipix a Phantasmatért. Ugyanolyan gyönyörű és izgalmas, mint a második rész. Egy művészeti iskolában történt gyilkosság ügyében nyomozunk. A szexi dzsigoló a sportkocsijával régi amcsi mozikat idéz. Külön keresgélni valót nem láttam, de most már bátran ki is merem jelenteni, hogy azért, mert még nincs:)" Már kezdeném is, de muszáj aludnom, viszont holnap tuti ezzel kezdek.
Minden várakozásomat felülmúlta az Eipix. Igazán fordulatos, filmbe illő sztorit csomagolt ünneplő ruhába a csapat. A grafika gyönyörűen adja vissza a kor hangulatát, egyik hely szebb mint a másik, a látványra se lehet egy rossz szavunk sem. A történetről inkább nem mesélek, nagyon jól követhető, legyen meglepi mindenkinek.
HOS-ban változatlanul nagyon erős és változatos a felhozatal, hagyományos, árnyképes-pakolgatós, szöveges, 17-ben morfogó tárgyakkal. Mindet begyűjtöttem, csak eggyel gyűlt meg a bajom, ahol a legutolsó szekcióban találtam meg. Ilyenkor nem merem az utolsót kilőni, nehogy lemaradjak róla. Tök izgi, szeretem az ilyen kis nüanszokat. A minik is oldhatók, de párat azért átugrottam. A legérdekesebb a rabomobil ajtajának kinyitása volt nekem, ahol addig kell forgatni az alakzatokat, míg kiadják a 4 vasrúdhoz tartozó formát.
A zene, igaz már ismerős, megint elbűvölt. Egy része finom zongoraszó, másrésze jazzes beütésű, ami szintén nagyon illik a kor megjelenítéséhez.
Az extrákban egyből ráugrottam a Making of-ra, de most csalódtam. Pár lassított felvétel a fejlesztők szabadidős tevékenységéről, mondhatom, nem túl érdekfeszítő. Azt hittem, majd gengsztereket és csábos csajokat látok...ez enyhe csalódás. Viszont most megtöltöttem a Souvenier Shop polcait, mert elég nehezen ment az elszakadás. Álarcból egy elmaradt, és pont a bónusz főnöki szobájában, ahol tök jól látható volt egy vázára ragadva. Egyébként mind könnyű, és ez is azt bizonyítja, hogy annyi a látni- és tennivaló, hogy így jár, aki a száját tátja.
Mindig mondom, így most is, hogy krimiben az Eipix a király, azoknak pedig koronás 10-es jár, és minden elismerésem.
Legutóbb se voltam maradéktalanul boldog a Friendly Cactus játékával. Igaz, magam okoltam portál iszonyom miatt, de lehet, mégsem bennem van a hiba? Igaz, még nem zúdítottak ránk annyit, mint múltkor, és egyelőre vonalas, mert előre-hátra mozgunk, még sem szimpi. Az elkobzott varázslatokkal is felhúztak, a visszaszerzésük miatt ismételtetett minivel meg pláne. Na de nem oltogatni akarom a játékot, hanem dicsérni, mert a grafika tetszik, a keresősök meg különösen. Elefánték régi szisztémáját vették kölcsön, vagyis a HOS-ban inventory tárgyakat is használni kell. Ezt nagyon csípem, meg a meseszép zenét is, tök jó, hogy újra hallhatom.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Még alig emésztettem meg a gyönyörű 7. részt, máris itt a folytatás. Más jellegű, de nagyon király. A színvilág Anikóé, de a modern környezethez baromira illik. Izgalmas akciók, ijesztő jelenetek követik egymást, ahogy az elrabolt profnak próbálunk segíteni. A HOS szokásosan profi, a zene és effektek nagyon egyediek, és persze van gyűjtögetni való is, 15 morf, akárhány maszk, és eddig 5/5 puzzle darab, gondolom lesznek más sorozatok is. Lassan imába foglalom Elefántékat, annyira profik.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Az aprólékosan kidolgozott, gyönyörű játékhoz hasonló igényességgel készült magyarítást kaptunk Artschitól. Nagyon tetszett, csak a bonyolult játéktér miatt pampogtam. Lehet, csak én nem voltam formában, és ha újból nekiesek, biztos segít a magyar szöveg. Artsci, köszönöm szépen mindannyiunk nevében! (Az angol főmenütől ne ijedjetek meg, play után már honosítva van. Vagy én magyarítottam rosszul, de majd Artschi felhomályosít:D)
Angol játék linkekkel, sárgával
Magyarítás
A telepített játék könyvtárába tömörítsétek ki a ZIP-ből a Localisation nevű mappát, vagyis cseréljétek az ott lévőt.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Lehet, kinevettek, de bennem félelmet kelt ez a rész. Pedig ritkán parázok, de annyira rondák ezek az alakok, a halál meg a főgonosz, hogy a vízfejű törpe cuki plüss hozzájuk képest. Na meg a csaj a vérpadon... Egyébként szép helyeket fogunk bejárni, és van kevés újítás is, főleg HOS-szinten. Megjelent a MadHead párosítós szisztéma, és a tárgypakolászásra nyíló lista, meg vannak keresgélni való galambok is...talán jó lesz.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Az EleFun nem hagyja békén az ifjú házasokat. Edward és Lynn újra bajban, mi pedig lelkesen segítünk majd nekik. És tényleg lelkes vagyok, mert szuper keresősöket láthatunk, sőt ők is beépítették a háttérben keresgélős, MadHead szisztémát. Rengeteg az interaktív cukiság, Manócskánk pedig búvárkodik, vagy épp facipőben gázol a susnyásba. A zene és szorgalmi tárgygyűjtögetés a régi, 35 morf és puzzle várja, hogy összeszedjük." Nagyon pozitív voltam, a végén is szeretnék az lenni:)
Nem tudom, mit szólna II. Lajos a mesebeli Neuschwanstein kastély ilyenforma megjelenítéséhez, mindenesetre nekem nem tetszik. Fura, hogy grafikailag csak ennyit láttak bele a fejlesztők. Persze, épp csak belekukkoltam, de a színeket nagyon egyhangúnak látom, a HOS is gyógytornás, és annyit dumálnak, hogy jajjjj. A főmenün is látható, miről beszélek, és tévedések elkerülése végett, az ott nem pasi, hanem egy csajszi. Nem tudom, kinek a fejéből pattant ki a maszkulin fazon.
Filefactory
Uploadable
Rapidgator
Turbobit
Ezek Lee cuccai, Razzé nálam telepítéskor errort írt.
HOG-KALAND rovat
Ha valaki azt mondja, hogy engem el lehet bűvölni kici kínaiakkal, kiröhögöm. Pedig most ez történt. A grafika, a szereplők és a visszafogott, de kifejező zene mesés ázsiai tájakra röpít bennünket. Már az intro is megfogott, nem beszélve a lélegzetelállító repülőgép irányításról. A keresősök, az Eipixtől már megszokott igényességgel készültek, + 15 morf is vár ránk, meg 40 bambusz, és remélem, további sok-sok kaland.
Rapidfileshare
Rapidgator
Unlimitzone
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Asszem, engem ez a játék érdekel! A grafika nagyon megfogott, egyedi a kivitelezés, és a játékmenet se a megszokott. Point'click stílusban nyomhatjuk, remélem, nem lesz zavaró. A tartalomra nemigen figyeltem, mivel az elején nincs írott szöveg, csak duma. A kisváros polgármesterének eltűnése miatt kell fényt derítenünk a nagy titokra. A zene elég fura, már a tetőn mókolok, majd összeáll a kép.
Jól választott az IWIN, mikor a Flenx nevű, számomra eddig tök ismeretlen csapattal kreált új játékot. Adva van egy kisvároska, egy polgármester, aki felszívódik, és egy alagúton keresztül elindulva, jobbnál jobb helyszíneken üldözhetjük a fószert, míg le nem kapcsoljuk egy villámló szerkezettel. Mivel nincs skip, jó sokáig tartott, míg ráéreztem, hogy nem a nyomában kell loholni, hanem olyan pozíciót kicsikarni, hogy a szomszédos kockára ugorjon. Utólag nem bánom, hogy nem lehetett átugrani, de azért szerzett pár hajtépős percet a dagi gonosztevő.
És akkor most vissza az elejére, bár elég nehezen fogalmazható meg, mitől jó ez a játék, de azért megpróbálom:D Adva van egy igen különleges és tetszetős grafika, ami bőven kifejezi, hogy nem egy véres sztori tanúi leszünk, hanem vicces figurákon és szerkentyűkön át vezet az út a végkifejletig. A holdbéli tájak változatosak, és szinte minden helyen vannak olyan masinák, amiket csak úgy meg lehet bámulni, mert tök furák, közben pedig mértani pontossággal vannak megszerkesztve, és többet is lehet úgy nyomkodni, piszkálni, hogy közben semmi lényegi dolog nem történik. Van úgy, hogy szinte már belefárad a játékos az apró tárgyak összeszedésébe, fogaskerekes helyek kitapogatásába, de időnként akkora sikerélménnyel gazdagodva lehet tovább haladni, hogy szinte letehetetlen a cucc. Én azért aludtam egyet közben a sakkasztal környékén, de semmi sem esett ki a fejemből, és felfrissülve, megokosodva szineztem majd pakoltam.
A másik logikai csúcspont a köves lapok körbe pakolása, mert az eredmény előre látható táblánként, de összességében azért sokat kell próbálkozni, mire a zöld gömb a helyére kerül.
Ez a játék jó példa arra, hogy nem biztos, hogy a játékosok annak örülnek, ha minden a szájukba van rágva. Ha a hint többet segít, fele annyi élménnyel távozhatunk, mint így. Tök jó volt fordítgatni és értelmezni a szöveges instrukciókat, azért viszont hálás vagyok, hogy a skip a hagyományos miniknél működik. Nélküle sose fejeztem volna be, de gondolom a fanok majd több plecsnit gyűjtenek be mint én, ugyanis csak 1-et kaptam a befejezett játék jutalmaként. Még a külön gyűjtögetnivaló akármiket is otthagytam 2 kivételével, mert nem tudtam annyi felé figyelni.
A zene szenzációs, az összhatás felejthetetlen, így más nem is lehet a vége az értékelésemnek, mint egy hatalmas csillagos 10-es.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
KALAND rovat
"Az újonc Pivot Games játéka grafikailag kifogástalan, de azért messze van a tökéletestől. Jól indul, bár nem egyedi a sztori. Egy fiatal páros beköltözik új, de még lepattant otthonába, és az asszonykát egyből magába szippantja egy bűvös tükör. Innentől eléggé lelassul a sztori, talán kicsit uncsi is. Viszont  a keresősök nem rosszak, amit a minikről már sajnos nem mondhatok el. A zene nagyon szép, de nem kifejezetten doppingszer. 26 morf és 26 memória virág a gyűjtögetni való, utóbbiak elég rendesen kirínak a képből. Nem humornak szánták, de jót vigyorogtam a csepegő ruhából nyert innivalón." Anikóval szavaztunk egy esélyt, kiváncsian várom, megérdemli-e.
Nem bánom, hogy belevágtam, de semmi katartikus élmény nem ért. A történet ismerős, csak itt egy ifjú feleségről derül ki, hogy nem földi halandó, hanem királylány, de úgy tűnik, nem viszem haza a zasszonyt mostanában:D Fura, de a gyors kéváltás, amit előnyére írtam, megváltozott, mikor az égi világba értem. Onnantól kínkeservesen lehetett kivárni minden mozgást. Utána csak térképpel haladtam, közben pedig a házimeló örömeit élveztem, hogy ne vesszen kárba az időm. Aztán mikor a végén szétbaszkurálták a tükördarabokat az összes helyszínre (szám szerint 18), már tudtam, hogy nem mászok utánuk. A lényeg megvolt, sárgát meg így is tudok írni.
A grafika nekem nagyon tetszik, a HOS is elviselhető a kisebb feladatokkal. A minik felejthetők, a zene szép, de annyira nyúlfarknyi, hogy fél óra után már idegesített az örökös ismételgetése. Ugyanilyen zavaró a kóválygó papírrepcsi, ami hintként funkciónál. Szédítő, ahogy elindul, majd átkanyar a túloldalra, aztán meg vissza. Mondjuk, könnyű játék, igazából nincs is szükség rá.
A morfokat és memória virágokat kivették, ahogy az extra rész tükördarabkáját is. Gondolom, majd lesz CE verzió is, azt már biztos feltuningolják, de igazából nem vágyom rá, 1x elég volt, 6-7 pont körülire értékelem.
"Közepesnél jobb, de elég szájbarágós a VAST Studios sorozatának következő része. 2010-ben és 2011-ben még szupernek tartottuk az előző részeket, a 3. viszont már felejthetőre sikerült. A sztori tetszik, a keresősök elég jók, a szobánként 2 álarc viszont uncsinak tűnik." Nem vagyok felcsigázva saját magam által...
Meglepően jó a cucc, főleg a kerek és érdekes sztori miatt. A grafika néhol fapados, néhol viszont profi, és Anikó szürkéi is megjelennek. Nem is gondoltam, hogy ilyen szépen összefogja az egészet a szövevényes, pörgős történet. Nagyfater szerelmi élete és az árvaházba került gyerek későbbi szerepe engem nagyon lekötött. Jó aránnyal nyomozunk és mentjük az ártatlanokat, van meglepetés és eksön, és emiatt nem zavaró, hogy elég könnyű a játékmenet.
A keresősökön is átsejlik itt-ott a fapad, de mint a játék maga, a HOS is nagyon változatos. A miniket is gyűrtem, van sok könnyű, de azért nem kell heroikus küzdelemre gondolni, ismertek már:D A zene is közepes kategória, de nem zavaró. Ahogy azt már a szösziben említettem, az álarcok tényleg unalmasak, viszont a bónuszban megkíméltek tőle. Amúgy, könnyen megtalálhatók, csak 1 volt, amin görcsöltem kicsit, de a végén, a kép bal szélén sikerült rábukkannom.
Még vicces monemtum is akadt, legalábbis én jót vigyorogtam a bónuszban lekakkantott autó miatt. Hogy mi volt a célja a fejlesztőknek, nem tudom, mert ezen kívül semmi mosolyfakasztó nem történt, a sztori nem is indokolta volna.
Az elején 6 pontra lőttem be, aztán már 7-re, a vége felé 9-re, de 1 pontot csak megevett a bónuszban gerjesztett felesleges sétagalopp Á-ból B-be, majd vissza, így a vége nekem 8, de ez nem jelenti azt, hogy kicsit is elégedetlen lennék.
A szöszi egész megnyugtató: "A legutóbbi törpésnél már jobban tetszik, és ez is valami. Szeretem ennek a sorozatnak a hangulatát, a szép utcákat, házakat. A történet is érdekesnek tűnik, a pakolható gardróbos keresős pedig tökre szórakoztató." Marie Roget eltűnésének történetét Poe legjobb novellái közé sorolják, remélem, a játék is ezt tükrözi majd.
Épp a végén jártam a sárgának, mikor ledobott a net:( Próbálom újra öszeszedni a gondolataimat, de már nem lesz ugyanolyan. Nagyon pipa vagyok!!!
Szóval, azzal kezdtem, hogy nagyon pozitívnak érzem a változásokat, amik nem is igazán változások, inkább a "vissza a gyökerekhez" fogalmazódott meg bennem a végére. Nem tudom, ki vagy mi okozza, de remélem a csapat szándéka komoly, és ezután a jól kitaposott úton halad. Nem kellenek az agymenések, arra ott vannak mások.
Csak a magam nevében tudok beszélni, de én tökéletesen elégedett vagyok a letisztult, szépséges helyszínekkel, a hangulatos és fordulatos történettel, a változatos, látványos keresősökkel és a játékosbarát minikkel is. Persze voltak kellemetlenek is, de nagy részük könnyen megoldható. A zene, mint eddig is, nagyon illik a hangulathoz, és üde jelenség az akvárium berendezése a morfogós cuccokkal. Hogy mennyien vannak, nem tudom, 15-20 körül, ha jól saccolom, és ennyi  elég is volt ahhoz, hogy minden helyen jól körülnézzek, ha másért nem, a grafika szépsége miatt. A tükör kevésbé vonzó elem, de nem éltem meg negatívumként a vele való szöszölést. Kevés időt kell ráfordítani, és ötletes, hogy a segítségével megoldást kapunk pár minihez. Tetszett az átlátható játéktér, a megszokott szakaszolás, és az sem baj, hogy ettől könnyűvé válik, mert közben lehet skubizni az apró részleteket.
Tudom, az ERS-nek fogalma sincs róla, hogy egy grafomán nőszemély  veszi a bátorságot, és ítéletet mond olyan dolgokról, amihez egy hangyányit sem ért. De hátha van telepátia, és én azt sugallom, hogy ezen a vonalon haladjanak, mert ez szórakoztató,  és szerény véleményem szerint 10 pettyes.
Amnéziás főhősünk már volt, nem is egy, a téma elég ismerős. Emily 10 éve él múltja nélkül, de egy fénykép, ahol egy jóképű baseball-bika tartja karjaiban ígéretes kiindulópont, hogy felkutassa régi életét. A grafika nem nagy szám, a kisablakos pakolgatóst akár ki is hagynám. De legalább hallhatjuk Emily hangját, és hintnek egy bólogatós piros kutya csücsül a sarokban. Igaz, baromira nem illik a képbe, de azért aranyos.
Sokat gondolkodtam, mit is írjak. Megérintett ez a játék pozitív és negatív irányban is. Amitől folyamatosan viszolyogtam, az a "pakolgatás". Nem hiába untam bele régebbi játékoknál is, most kifejezetten idegesített az állandó rakosgatás, a kelléktár örökös kiürítése. A végtelenül egyszerű játékmenet miatt mindent rögtön a helyére kellett tenni, és ez elég unalmas, pláne ha gondolkodni sem kell közben.
Viszont a grafikát időközben megszerettem. Nagyon eltér a megszokott formáktól és színvilágtól, és ezt egy idő után már a javára írtam. Tetszettek az összetákolt bádog kütyük, inkább azokra koncentráltam, mint a történet egészére. Kár, hogy a fejlesztők nem tudták kihasználni azt a pluszt, ami bennük van, mert nem csak részletekre kellene koncentrálni, hanem úgy összegyúrni az egészet, hogy abból egy pörgős, humoros és érdekes cucc legyen. A zene is tetszett, a kutya viszont idővel -ahogy azt sejtettem- az agyamra ment, így összességében nekem 5 pontnál nem ér többet.
Most nem a tavaszt, Lalit akarom előcsalogatni ezzel a keresgélős cukisággal. Az összeszedett lóvéból megint lehet csinosítani a házat, 1 db postaládával máris beljebb vagyok:)
Semmi komolyra ne számítsatok, elég kezdetleges játék. Viszont, nem is akar többet mutatni, mint amennyi benne van. Helyes a grafika és zene, a kicsiknek biztos tetszeni fog. Vállalhatatlan xarság, a kicsiknek szóló ajánlatom is visszavonom:D
"Aztaaa! A BLAM! Games jól összekapta magát. A grafika eddig is kifogástalan volt, de ebbe sok új elem került. A legszembetűnőbb Nathan történetének pakolgatós meséje, amiről már megint MadHead villant be. Ezen kívül is minden szuper amit eddig láttam, a taxis kifizetése, a visszapakolós és árnyképes HOS, az interaktív madárkalitkák és a tökéletesen passzoló zene. Kicsit videós, de ennyi extra láttán semmi jelentősége." Kezdésnek szuper!
Ez megint a kapkodásról és a felejtésről szól, pedig igényes és szép játék. Grafikailag semmi kifogásom, a zene is nagyon kifejező, bármerre járunk. A sztori egy 20 évvel korábbi bűvész VB-n történt tragikus eseményből indul ki, nekünk kell felgöngyölíteni az eseményeket, és kiiktatni a vörös álarcos gonosz csákót.
Ahogy már írtam, sok extra került a játékba, interaktív matatnivalóban nincs hiány. A keresősök változatosak, hagyományos, pakolgatós, morfos, ami most hirtelen eszembe jut. A minik is tetszettek, legalábbis a 10-ért járó plecsnit megkaptam.
Még bónusszal együtt is viszonylag rövid, a végén pedig kapunk utalást arra is, hogy nem utoljára találkoztunk a gonosz mágussal. A 20 kártyából csak 16 lett meg, pedig elejében könnyűnek tűntek. Viszont nem minden helyszínen van, mert 20-nál biztos több helyen jártunk. Elég ravaszul vannak elhelyezve, vagyis van rögtön szembetűnő, van morfogó, de lehet, az is a kapkodás eredménye, és csak én nem láttam benne a koncepciót. A végén meg is néztem őket, mindegyik egy bűvésztrükköt mutat be, sőt a megoldás is látható, már amelyiket értettem:D
Na, nem is ragozom tovább, mert nincs mit, a benyomások alapján 9 pontot adok.
Az idegesítő zeneszerűség kivételével nagyon tetszik Elefánték új bemutatója. Szegény kiscsajszinak a 16. szülinapi buli helyett elveszett szüleit kell megtalálnia, miközben egy kihalt árvaházban rémálma gonosz szellemlánya riogatja. Tartalmas keresősökkel, könnyű minikkel és a megszokott virágesővel találkoztam, de ez nem zavar, mert nem kötelező mindet összeszedni.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Unrecognized Geniuses:The Master of Living Things

...és Anikó ajánlására a "hátha" jegyében:)
Puppet Show 7.

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • csopi13 (L/56)

  Bizony-bizony :) Ott a pont(y) :))))))

  ma 21:22
 • mkaniko (L/47)

  Én meg ponty akkor..!!:)

  ma 21:03
 • mkaniko (L/47)

  Szia Madárka!*-*

  ma 21:02
 • csopi13 (L/56)

  Nnna, 1 percintéssel voltam lemaradva:) SZIA!!!!!!!

  ma 21:02
 • csopi13 (L/56)

  Sziasztok!Ma olvastam valamit, és egész nap Madárka jár az eszemben!Írom: A fán ülő madár sohasem fél attól,hogy letörik az ág,mert ő nem az ágban bízik, hanem saját szárnyaiban...Szóval várom Őt, de nagyon...hiányzik!!Mindenkinek cuppanós jóéjt puszi :)

  ma 21:00
 • gyurgyalag (L/108)

  Szép jó estét mindenkinek. Balunak nyugodt ülést és azt a gondolatot, hogy mennyivel vackabb lehet ilyenkor a zsiráfnak - gyógyulást Balu! Csöpi, boldog várakozást, sziasztok jobbanlévők!

  ma 20:59
 • ma 20:29
 • ma 17:56
 • narghile (L/40)

  Akkor egy hétfői sziát is megeresztek a vegetáló csipetcsapatnak:))

  ma 16:33
 • narghile (L/40)

  Sziasztok! Üdv a csapatkának és a kitartó ülőmunkásnak:))

  tegnap 12:17

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 585

Látogatók az előző hónapban: 14761

Látogatók a jelenlegi hónapban: 1209

Feliratkozottak: 1210

Magazin helyezése: 4

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez