Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

Gyönyörű résszel tér vissza a sorozat. Mesés történetben kell lányunkat kiszabadítani a gonosz varázsló jégbirodalmából. A HOS részek szinte csak árnyképes-pakolgatósból állnak, és egyre ötletesebbek, ahogy haladunk előre. A megtalált rúnák összepakolásával komplett mesét hallgathatunk végig, a megtalált puzzle darabkák pedig könnyű miniket rejtenek. A zene csodás, 35 morf is vár ránk, szerintem  nagyon ütős lesz.
Unlimitzone
Rapidgator
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"A Vast Studios új játéka inkább közép kategória, de azért nyálcsorisnak is elmegy. A grafika a szokásos, a történet viszont most jobban tetszik. Királyos-királylányos, csak a szárnyas tigris tűnik kissé defektesnek, valamiért nem sikerült azt a figurát eltalálni. Voltak kisebb elakadásaim, mert a tüzes izét rendszeresen elfelejtettem. Figyeljetek rá, ha nem akartok bután nézni:)"  Várom a kommenteket, mert nagyon kétesélyesnek tűnik a dolog.
Turbobit
Uploadable
Filefactory
HOG-KALAND rovat
"Firenzében játszódik a sorozat 5. része. Leonardo da Vincit és találmányait választotta témául a csapat. Eddig érdekesnek és könnyűnek tűnik. A begyűjtött pénzeken, csakúgy mint az előzőekben, különböző eszközöket vehetünk Giacomo boltjában, de most jobban körülnézhetünk az üzletben, és egyéb feladataink is vannak ott. Amikor Leonardo házának emeletén a titkos szobába jutottam, azt hittem, bugos a játék, mert semmit sem tudtam csinálni, de később kiderült, hogy ez egy új elem. Egyelőre nem tetszik, és a kerítéses, hagyományos keresős grafikája is elég fura. A pakolgatós-árnyképesek viszont a megszokottak, és ez megnyugtató." Elég lelkes ez a zanza, visszagondolva, talán egy kicsit elfogult voltam.
Mondtam én, hogy ez a jobbik! Egy kép körül forog a sztori, és egy alpesi helyen nyomozhatunk. A színvonal hasonló az előzőhöz, és vannak kedves momentumok. Pl. a 3 fekete birkán behaltam:) Most csak ennyi jut eszembe, meg különben is, magára hagytam egy időre, és ki lettem hajítva, mikor a képet akartam levadászni a szikláról:(
Uploadable
Filefactory
Turbobit
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Ez jött le előbb az EIPIX két bemutatója közül. Amazt kicsit jobban várom, de ez is tetszik. Remélem, izgi lesz végig a madár álarcosokkal való harc. A keresősök a szokásosak, a minik ilyenek meg olyanok, a zene ismert motívumait pedig bármikor szívesen hallgatom.
Uploadable
Xerver
Uploaded
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Kicsit tanácstalan szöszi és bizakodó hozzászólások, kíváncsian várom az eredményt: "Ez elég fura játék. Egyrészt nagyon tetszik az izgalmas és pörgős történet, másrészt vannak furcsaságok, amit egyelőre nem tudok hova tenni. Pl. az a visszajátszás, ami egy fordított keresős, nem jön be, de az, hogy láthatjuk, mi történt azon a helyszínen, igen. A minikkel nincs bajom, a tárgyak odapróbálgatása kedvenc elemem. Szeretem, ha arra is reagál egy játék, ha bénáskodom. A morfok nehezek lesznek, rájuk majd különösen figyelni kell. Az Artifex Mundi talán csak a nevét adta, mert a grafika tök idegen a tőlük eddig látott  forma- és színvilágtól, a játékvezetést pedig végképp nem tudom hova tenni." A cím változott, majd később cserélem a képet.
Uploadable
Xerver (sok hülye oldalt nyitogat, legyetek óvatosak)
Turbobit
HOG-KALAND rovat
Hát, nem egy mindennapos játék. Ötvözi a point and click stílust a HOG-gal. A navigáció elég nehézkes, de idővel megszokható. Már a kezdés tök fura volt, D-n indítva rózsaszín maszlag, majd játékmód beállítás után fekete képernyő. Aztán C-n minden rendben ment, de a segítség olyan erőszakos, hogy egy időre teljesen lebénultam. Aztán letisztult, de sajnos nincs időm folytatni. A helyszín Thaiföld, ahol egy angol archeológus, Melissa kutakodik egy eltűnt szerzetes gyerkőc után.
Na, itt a parajáték! Szerencsére, csak én aggódtam, Anikónak tetszett:) "A Friendly Cactus nagyon komolyan vette magát és a címet is. Ebben a játékban ahova lépünk ott varázslat terem. Nem igazán örülök neki, mert már a béta is nagy kihívás. Először is lesz egy csomó varázsképességünk, amit örökké használni kell. Még az árnyképes pakolgatósba is került belőle. Aztán meg vannak a portálok, amin az egyik világból a másikba közlekedhetünk. Már most sem emlékszem, hogy mennyi, és mi lesz még a végéig? A keresőssel is jól megszívattak. Talán helytakarékosságból, de a tárgyak aprók, csak egyet tesznek nagyító alá. Én balga, először azt hittem, hogy csak abban a sorrendben lehet kutakodni. Amúgy, a grafika ütős, a zene pedig kifejező, de bevallom, kicsit félek."
"Ámomban se gondoltam, hogy az Alawar folytatja a sorozatot! És milyen jól tették, mert újra ötlethegyeket láthatunk, igényes árnyképes-pakolgatósokat és szuper miniket. A kedvencem a kislányos öltöztetős, mert nálam nem a nehézségi fok a lényeg, hanem a szórakoztatás. A régi szereplők mellett sok újdonságot láthatunk, engem most a zizegő gépmadár kiütése fogott meg legjobban, a hatalmas öklök beizzításával. 30 cukor pálcika lesz a plusz feladat, és el ne felejtsem a nap rímbe szedett mondókáját, mert ez is extra elem, még ha nem is értjük rendesen." És úgy ahogy az elején, álmomban se gondoltam, hogy ma ezt a játékot is posztolom!
Lehet, hogy a szegényes felhozatal is belejátszik, de én akkorát játszottam, mint egy ház:)) Nagyon úgy néz ki, hogy búcsút inthetünk ennek az ötletes sorozatnak. Mr. Dudleyt totál kicsináljuk, Louis bohóc megtisztult lélekkel száll a mennybe, és az elrabolt fiút is visszahozzuk a torz, de annál helyesebb másik világból. Nem akarom elhinni, hogy az Alawar tényleg elengedi ezt az egyedi szín- és formavilágú, csupa ötlet mesét:( De mielőtt még telesírom a kispárnám, azért beszámolok a részletekről is.
A keresősök színvonalára és változatosságára nem lehet panaszunk, sőt a minik többségére sem. Az egyik kedvenc részem is ezek közt van, még pedig a kiscsaj átsegítése erdőn mezőn, miután felöltöztetjük. Vannak tilitoli-csavarósak is, de ezeket nem kell végig szenvedni, hacsak nem mazochista valaki.
Próbáltam minden aranyos dolgot kijegyzetelni, de biztos kimaradt egy csomó. Ezeket írtam fel, pontosabban, ezeket tudtam kiolvasni a sok macskakaparás közül: Már a baglyot is imádtam, ahogy elszenderedett, miután segített. Aludt párszor, de nem vittem túlzásba, mert a játék logikus és szakaszosan van összerakva. Eddig csak ürgeöntésről hallottam, de itt kígyóöntésben is volt részem, és a gépmadaras lifttel is szívesen száguldoztam. Van bohócos emelő, a súgólyukban lévő alak ujjainak lefejtése a könyvről nagyon ötletes. A mexikói zenekar koncertje se semmi, és a triciklis majom is tök jó figura, meg a fészekben csipogó, olajat evő gépfiókák is.
A sejtelmes zene tökéletesen illik a lebegő világhoz, a benne lévő fura szerzetekhez, és a színen többször felbukkanó, gonosz Mr. Dudleyhoz. Vele kapcsolatban a leghatásosabb jelenet az, mikor lelök bennünket a csapóajtón át a pincébe. Kivételes eset, de minden megtalált cukorpálcikán elkettyentem, mert ez azt jelentette, hogy egyre közelebb a vég.
Szóval, nekem nagyon bejött, nyomom rá a hatalmas, csillagos 10-est, és az egyértelmű jelek ellenére, nagyon bízom a folytatásban.
1 részesek: Depositfiles   vagy   Filefactory  
2 részesek:
"Nagyon színvonalasnak néz ki a sorozat új darabja is. Izgalmas történet, csupa feladatos-keresős, árnyképes-pakolgatós és sok más extra lesz ebben a játékban. A medál talán nem lesz sok, és az elsőre fura kinézetű menyét (?) is levett a lábamról a dob szétkaparásával" Ennyi a szöszi, a medál miatt elmormoltam most is egy rövid imát. A rágcsáló fajtameghatározásához várom  az ötleteket, okulva a hópárduccá vált leopárdokon:)
Ez elég gáz volt. Ahogy Ti is írtátok, hamar ellaposodott a történet és HOS kínálat is. Kár volt erőlködni, elég lett volna 3 rész is, ha csak ennyi energiát feccöltek bele. A keresősök parádés kezdés után tök átlagossá váltak, a minikbe meg nem sok fantáziát toltak, egymásba értek a tekerős rettenetek. A gépiesség abban is megmutatkozik, hogy ami egyáltalán nem jellemző az ERS-re, totál telerakták a "nyomd bizonyos sorrendben a gombokat" álfeladattal. Ahhoz aztán egy hangyányi logika se kell, hogy kitaláljam, mi után mi jön. Jó, még egyszer elviselem, a második után már kicsit gyanús, a harmadiktól pedig befonom a hajam kínomban. És akkor még ehhez jön az antidémonizáló, gyöngyös kütyü állandó töltögetése, fűszerezve a hatalmas és füstölgő tárgyak kollekcióba gyűjtésével. Ezeknek mi értelme?
Ami pozitív, az a szokásosan igényes grafika, a tejesüveget nyaldosó, helyes cicus, a minden ötödik kanyarban feltűnő, kígyótestű görény (Anikó, egyetértek Veled ebben is!:D). Ez viszont édeskevés, és a zene se tudott egy grammot se hozzátenni, hogy jobban érezzem magam. 6 petty szerintem is elég lesz, a 4 rész meg pláne.
Artschi és KOCKAHUN újabb elefántos játék alá varázsolt magyar szöveget. Jó régi, így már nincs fenn a gépemen, muszáj lesz az angolnál használt képet bepakolnom, hogy gyorsan nekifoghassatok. A fordítóknak nagy köszi mindannyiunk nevében!!!
Angol játék linkekkel
Magyarítás
A ZIP-ben lévő assets mappával írjátok felül a telepített játékban lévőt.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Épp csak meglestem, de annyit azért el tudok mondani, hogy a grafika tetszik, és  a zene is jó. A keresősök egyszerűek, a minik közepesek, kivéve azt a nyomorult mozaikosat, amiben tologatni kell a kockákat. Talán a legjobban utált típus az ilyen. Összességében jónak ítélem, csak a szereplők nem beszélnek, valószínű, hogy még nem komplett a cucc.
Uploadable
Filefactory
Uploaded
HOG-KALAND rovat
Nem tűnik rosszank a bétás zanza alapján: "A Domini Games előző játéka, a Dark Romance egész jó volt, de ez még jobb lesz. Tetszik a történet is, melyben húgunkat kell kimenteni az őrült tudós karmai közül. 4 világot kell majd bejárni, ebből a kristályosba nézhetünk be egy rövid időre. A keresősök szuperek, tele feladattal, a zene hangulatos, a grafika szép. Azért van egy rossz hírem is, az összes minit megcsináltam.:D" A cím változott, a képet majd cserélem.
Szemet gyönyörködtető és érdekes is ez a történet. A Domini Games grafikailag felért a csúcsra, és a szépen tagolt játék minden helyszíne tartogat valami kedves dolgot. Kedves állati szereplőket és figurákat is láttam, de már csak a fiókáit óvón szárnyai alá vevő bagolyra emlékszem. Margaret lelkét 4 helyszínen, a kristályok, a varázslatok, a robotok és végül a gombák  birodalmában kell összelapátolni, majd a bónuszban a tündérek segítenek, hogy a lelke végleg megtisztuljon.
A keresősök nagyon igényesek, többszörösen összetett feladatok is vannak bennük. Csak egy típusú van, de annyira kevés, hogy élmény minden helyen a gyűjtögetés. A minik, ahogy már írtam, könnyűek, de azért van pár, amitől falnak megyek. Tilitoli és tekerészés, ezekbe még a várakozás alatt sem kezdtem bele, annyira gyűlölöm. A zene fantasztikusan szép és finom, igazán kellemes kísérete ennek a szép mesének.
Azért van negatívum is, egyrészt a rengeteg videó, másrészt a számomra teljesen haszontalan Harlekin. Pont elég volt a 4 varázslat, sőt azokat még ötletesnek is találtam. Tetszett az álarcok gyjtögetése, és a pénz is elment, mert nagyon pofássá lehet változtatni a múzeumi helyszíneket.
Tőlem jár a 10 pont, de csillagot nem kap, azt Harlekin őrzi a budoárban:)
1részes: Filefactory    vagy    Rapidgator
2részes: Depositfiles 1. rész    Depositfiles 2. rész
                 Filefactory 1. rész        Filefactory 2. rész
HOG-KALAND rovat
Artschi újabb játékot tett élvezhetőbbé fordításával. Még múlt héten végigtoltam, de írni nem volt időm hozzá. Ennek ellenére fogtok találni értékelést az angol nyelvűnél, mert lenyúltam Anikó "sárgáját", utólagos engedelmével:) Artschi, köszönöm az újabb ajándékot, mindannyiunk nevében!!!
Angol játék linkekkel, sárgával
Magyarítás
A ZIP-ben lévő data mappával cseréljátek le a telepített játékban lévőt.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Lehet, hogy ez a rész győz meg arról, hogy mégis jó ez a sorozat? Nem gondoltam, hogy a vámpírvadászatot szeretni fogom, pedig ez történt, és ebbe természetesen beleszámít az EIPIXtől megszokott, színvonalas HOS kínálat és az érdekes minik. A plusz tárgyak nem tűnnek izgalmasnak, de nem ezen fog múlni a játék sikere.
Unlimitzone
Filefactory
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Egy nem kimondottan biztató szöszi: "Hasonlóan az első részhez, itt is télies hangulat fogad bennünket. Fehér leopárdok körül forog a sztori, ami egy ősi legendához kötődik. A zene a régi, a keresősök és minik tetszenek, és kelléktáras szerelés is lesz. Külön gyűjtögetni valót nem láttam, de ettől függetlenül is van egy enyhe, szinte megmagyarázhatatlan hiányérzetem. A BLAM Games tud pozitív és negatív meglepit is okozni, majd látjuk."
Nem rossz, sőt egész jól éreztem magam benne. A zene is szép, csak kicsit depis hangulatú. Grafika és színek rendben vannak, és technikailag is jól össze van pakolva. Nagyon logikus, ennél fogva könnyű játék. Szépen van szakaszolva, de emiatt szívtam is, mert nem lett meg az összes gyűjtögetni valóm. A történet szép, és még az indiánokat sem untam, mert nem erőltették a külsőségeket, csak annyira, amennyit a környezet megkívánt.
A keresősök szuperek, feladatosak, és vannak logikai visszapakolósok is, amivel egyre ritkábban találkozunk. A történet mesélős, helyrerakósok is tetszettek, persze nagyon könnyűek, de látványosak. A minik kb. felesben mentek, és szokás szerint nem gyötrődtem velük, hanem szélsebesen átugráltam a kellemetleneket.
25 rajzot és ugyanennyi macsekot kellett megtalálni, de vannak helyek, ahova nem lehet visszatérni, és az elején a macskákat észre se vettem. Ennek köszönhetően mindkettőből tizenakárhány lett meg, amihez ezúton is gratulálok magamnak.
A játék hossza megfelelő, a különféle eszközökön való utazás megtöri az egyhangúságot, ezért 9 pettyet adok, és egyet még bevállalnék ebből a sorozatból.

 
1részes: Filefactory
2részes: Filefactory 1. rész       Filefactory 2. rész
                 Depositfiles 1. rész   Depositfiles 2. rész
......................................................................................................
Másfajta:
Rapidfileshare 1. rész    Rapidfileshare 2. rész
Unlimitzone 1. rész         Unlimitzone 2. rész
HOG-KALAND rovat
Aztaaa! A BLAM! Games jól összekapta magát. A grafika eddig is kifogástalan volt, de ebbe sok új elem került. A legszembetűnőbb Nathan történetének pakolgatós meséje, amiről már megint MadHead villant be. Ezen kívül is minden szuper amit eddig láttam, a taxis kifizetése, a visszapakolós és árnyképes HOS, az interaktív madárkalitkák és a tökéletesen passzoló zene. Kicsit videós, de ennyi extra láttán semmi jelentősége.
Rapidgator
Unlimitzone
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • mkaniko (L/47)

  Ancsika! Máténak nagyon boldog névnapot! :)--Jó éjszakát!:)

  tegnap 23:26
 • gyurgyalag (L/107)

  Bundás kenyér??? / Ó de kár, / hogy gyermekfejjel ettem utoljár-(a)/ Így hát most e napsütésben / sétálni megy a madár. --- Csók mindenkinek, szanaszét aludtam magam -)))

  tegnap 14:14
 • csopi13 (L/55)

  Sziasztok! Balu akkor nálunk tegnap volt vasárnap:) és szigorúan csak a rossz idő eljövetelével prezentálok nagykabátban kenyeret, itt zuhog, a radiátorokon tegnap cseréltek vmi rádiófrekis mérő bizgentyűt...jön a cidri????Jajj nekem!!!!

  tegnap 09:44
 • balbalu (F/53)

  Napsugaras bundinapot Mindenkinek! (vasárnap= bundáskenyér ,,,hosszú évek tapasztalata)

  tegnap 08:02
 • mkaniko (L/47)

  Szép álmokat!:)

  szept. 20 22:43
 • Tschilla (L/60)

  Narg mit? kit? ünnepeltek? Vagy csak úgy? Jó bulit Nektek.

  szept. 20 18:37
 • Tschilla (L/60)

  Sziasztok. Jöttem mentem, csak beköszöntem:-) Madárka társulok a maratoni alváshoz:-) Körpusszi.

  szept. 20 18:33
 • narghile (L/39)

  Most én is megyek, de még jövök linket pakolni, utána meg családi buli, holnap este leszek (talán).

  szept. 20 10:19
 • mkaniko (L/47)

  Szia:))) Gondolom a nagy pihenő utáni egész heti folyamatos meló lefárasztotta péntekre. --Megyek a piacra:) Normális esetben ilyenkor már itthon szoktam lenni, de a serpámba mostanra sikerült életet lehelnem.:)

  szept. 20 09:08
 • narghile (L/39)

  Kár, de enélkül is köszi, és viszont kívánom:)) Az elhappolásért bocsi, de nem akartam, hogy Gyurgyalag álmatlanul hánykolódjon. Ahogy látom, nélkülem is döntött, és tényleg visszaugrott az ágyikójába:))

  szept. 20 08:50

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 523

Látogatók az előző hónapban: 16412

Látogatók a jelenlegi hónapban: 10995

Feliratkozottak: 1183

Magazin helyezése: 4

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez