Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

A címen kívül semmi köze a 3 történetnek egymáshoz. Voltunk rémálomtáborban, egyetem alatti labirintusban, most pedig egy igazi tündésmese játszódik előttünk. Ami rögtön megfogott az a gramofonra pakolt lemez, mert Grieg nagy kedvencem, a Solveig dala pedig a Peer Gynt legcsodásabb része. Sokat nem lehet hallani belőle, de nem árt elidőzni a gramofon mellett egy keveset. A játék kicsit csicsamicsa, de a keresősök nagyon rendben vannak, és a minik sem nehezek. Érdekes felfedezést is tettem, az egyik HOS, ahol a megtalált tárgyak alatti darabkákból kell valamit összerakni, vagy akár a képes-mesélős sorozatmini egyből a Mad Head-et juttatta eszembe. Szerintem tőlük nyúlták ezeket a megoldásokat.
Megint a bétás ciccra hagyatkozom: "Kicsit meglepődtem, hogy a sorozat újra Spanyolországba visz, de azért tetszik ez a bemutató. Egy Rosa nevű leányzót keresünk, és utunkat többször keresztezi a kísérteties tűzlovag, aki egykor levégott fejét cipeli a kezében. Szépek a helyszínek, a keresősök pedig szuperek, feladatosak, és egyforma tárgyakat is lehet keresgélni. Állatokkal természetesen bőven ellátnak ERSék bennünket, remélem a kis bulldogot is visszakapjuk. Boltosunk fia eléggé lecsúszott a papához képest, zugárusként kínálgatja nélkülözhetetlen portékáját. Lepkéket is kell gyűjteni, és meglepő módon, ez most egyáltalán nem zavart."
A bétán szakadtunk a röhögéstől, jöjjön a rövid összefoglaló: "Ahogy Madárka írta, már az intron majd' bexartam:) Elképesztő, amit Sámánék tudnak képi- és egyéb humorról. A siker érdekében wellnessben "szépülő" boszi csókos szája helyett inkább a rabságot választja a királyfiból lett, bajszos béka uraság. Nekünk kell segítenünk, hogy kiszabaduljon a kalitkából, és elindulhasson igazi szerelme keresésére. A hangja és a magyarázatul szolgáló mutatványai egyszerűen frenetikusak.  A  zene hangulatos, és a látvány mellett a homokórázás elhanyagolható körülmény. A kelléktár felülre került, és a szívlakat segítségével tudjátok láthatóvá tenni. Húúúú, de várom!!!"
Humor a köbön, vérprofi képi megjelenítés, és az sem mellékes, hogy a 4 helyszínen játszódó, tündéri mese egy dekát sem veszít lendületéből és tartalmasságából. Egyszóval, le vagyok nyűgözve!!!
Az első herceg Csipkerózsikáját keresi, és persze a végén van nagy össznépi ébredés, de egyébként tele egyedi megoldásokkal. Henry a díjnyertes, de annál koszosabb sertés mosdatása, birkanyírás, ruhaszövés. Mélabús, rózsaszín  marabu trónol a szekrény tetején, pingponglabda szemű muflon lóg a trófeák közt,  és van erőspaprikától tüzet okádó alkalmi öngyújtónk, aki egyébkén gyík, és munkája végén szélsebesen távozik. Jaj, ki ne  felejtsem a szunyálók közül kilógó, éber baglyot, akit csak barika számolással lehet elaltatni.
A második békaherceg Hófehérkéért küzd, stílusosan, többnyire egy bányában, törpe és vakond munkaerőt igénybe véve, aki szócsőmadár mikrofonjától megriadt csörgőkígyó sorompót kicselezve siet alvó kedveséhez. De előtte még át kell csempésznünk egy tavon, ahol egy éhenkórász gólya feni rá a csőrét.
A harmadiknak jut a legnehezebb feladat. A makacskodó Aranyhajat, lánykori nevén Rapunzelt kell csókra bírnia. Hozzá egy cumifüggő, hajóvontató sárkány szállítja át a tengeren, melynek partján egy helyes kis csontváz sellő üldögél. De megküzd falánk kaktuszmacskákkal, tortába süti magát, és a végén eléri célját. Igaz, a menyasszony akkor is hezitál, de aztán dönt. Mégis csak jobb szabadon a dagi lovaggal, mint bezárva a toronyszobába, újabb kilométernyi hajat növeszteni egyedül.
A wellness-banya is elnyeri méltó büntetését, békává lesz, és az idők végezetéig rodeózhat UFO-2014 típusú, szuperszonikus seprűjén, de ehhez előbb egy csattogó fogsorú, ragadozó kagyló szájából kell kihegedülnünk a varázslathoz nélkülözhetetlen fekete gyöngyöt.
Igazából persze mi segítjük elvarázsolt hőseinket, és ez csak a jéghegy csúcsa, de többet már nem akarok összehordani. Majd látjátok, mire képes a Shaman Games, akit korábban, nagyokosan leoroszoztam, pedig ukránok, és ezért most különösen időszerű bocsánatot kérnem. Még a zenét emléíteném, mert szuperül van összerakva, és a miniket, amik közül csak kettőt hagytam ki.
Sokcsillagos, brutális 10-est nyomok rá, és úgy tűnik, beindult a verseny az év végi jelöltek közt.

kedvcsinálónak + képek (wellness-banya és az egyik békás csőrözés)
Filefactory
Rapidgator 
2részes:
Turbobit 1. rész       Turbobit 2. rész
Fileom 1. rész          Fileom 2. rész
HOG-KALAND rovat
Ez volt az első, amivel a rettenetes játékelvonás után játszottam: "Van gépem, és álmomban se jöjjön elő az elmúlt 3 nyomorult hét! Ez volt az első, amire rácuppantam, és piszokul tetszik. Olyan krimis, lendületes, a zene szuper, az árnyképes feladatosok pedig annyira profik, hogy először azt hittem, csak simán teszek-veszek egy szobában. A minik is szuperek, az a logikai 3-as eszméletlen. Én nagyon várom!"
Izgalmas történetet eltűnt maffiózókkal és lepkés gyerekekkel. A múzeumba érkező szemrevaló újságíró csajszi dolga, hogy kinyomozza az esetet, és megmentse a gyerekeket és megbízója életét. A fő csapásvonal a múzeumban van, a többi helyre pedig metróval jutunk.Jól tagolt a játéktér, de azért néhányszor vettem a bátorságot, és térképpel repültem az aktuális helyszínre, mert vannak átfedések. Logikus, viszont jól észben kell tartani a nyitott pontokat, mert elég sok idő is eltelhet, mire egy régebbi helyre való tárgyat megtalálunk. A grafika gyönyörű, és mind az 5 helyszín nagyon változatos. A logikai pakolgatósok szobányiak és érdekesek, de bevallom, azért a hagyományos keresgélés hiányzott. Ennek ellenére nem maradunk kutakodűs nélkül, mert 35 morf és 4 garnitúra 9-es kollekció várja matató egerünket. Némelyiket elég tisztességesen elrejtették, ezt 2 morfom és 1 nyakkendőm bánta. Pedig taperoltam mindenhol, de ezek csúnyán megléptek előlem. A kelléktárat hamar megtöltöttem, de voltak olyan pontok, amikor nullára redukáltam az eszközeimet, és pont akkor kezdett újra töltődni, mikor már épp morogtam volna érte. Már láttam más játékban is, de annyira tetszik, hogy most is megemlítem a szellőzőrács leszedését. Egy kosarat kell ráakasztani, majd abba  köveket gyűjteni, hogy súlyánál fogva leszakadjon. A kövek elszórva hevernek játéktéren, vagyis felfoghatjuk egy icikepicike keresősnek is. A minik nekem nehezek, és ha nem, azzal csak rontottam a helyzetemen, hogy a legnehezebb játékmódra álltam, de a skipet 30 mp-re tettem. Gondolhatjátok, mi történt! Úgy ellustultam, hogy jó, ha 10-et megoldottam. Persze kköztük volt az a logikai, amit már a bétánál is említettem. Be kell jelölni, hogy mi miből és milyen eszközzel készül, a szobrok pedig így lépkednek befelé, amíg ki nem nyílik az ajtól. A zene nagyon tetszik, bár vannak szünetek, de annyira nem meghatározó, hogy zavart keltsen. Ami nagyon bosszantott, az a gyerekekhez vezető labirintus. Az alap, hogy ha egyszer megcsinálod, többet nem erőltetik. Valamiért itt a fejlesztők bealudtak, és még arra se vették a fáradtságot, hogy legalább visszafelé egy lépéssel ki lehessen jönni. Ebből az lett, hogy újra és újra rossz felé mentem, a végén pedig hinttel keveredtem ki. Egyébként sok tekintetben az Alawar egyik csapatának stílusjegyeit véltem felfedezni az 5BN Games játékában, ami nem biztos, hogy erősíti a játékot, de egy stabil 9-est azért kiosztok.
Rapidgator
Filefactory
Uploadable
HOG-KALAND rovat
Nekem nem túl meggyőző, bár a téma érdekesebbnek tűnik, mint eddig. A tündérkéket nagyon szeretem, de egy törp is sokszor levesz a lábamról. Az Eipix egész jó keresősöket talál ki, és 36 tündér cipőt, vagy inkább mamuszt is meg kell találni.
Rapidfileshare
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Jónak tűnik, a kutyus aranyos, de most nem pofázok sokat, mert kiváncsi vagyok, hol landol a cikk a nagytudású buherabrigád újabb akciója után.
"Kedves" HD-s agytrösztök! Ti csak rontani tudtok az oldalon? Levelezni már nincs kedvem, mert válasz úgy sem jön. Hátha ezt olvassátok, és mondjuk, beíratkoztok egy számtech tanfolyásra, vagy gatyába rázzátok a szervert. Esetleg a nyomulós reklámok bevételeiből fordíthatnátok fejlesztésre is.
Rapidfileshare
Fileom
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Bétás izé: "Emlékeztek az első részre? Az előzetes fanyalgás után 9 pöttyöt kapott az Eipix játéka. Ez a rész tök más, de ennek ellenére tetszik. A helyszín Velence, nyomozásunk tárgya pedig a La Volpe, vagyis a Róka névre hallgató titokzatos alak. Őt keressük vaporettón és motoron száguldva (mondjuk, az elég béna volt a nyilazással) ebben a lendületes játékban. A grafika nem szokványos, de jól idézi a város hangulatát, a Vivaldi Szálló hotelszobájában pedig minden együtt van, ami a játék műfaját jellemzi."
Nekem nem indul, ezért a sárgát Anikó adta, nagy köszi érte!
"Ez egy nagyon klassz, élvezetes játék volt. Egyre jobban megszeretem a csapatot, főleg, hogy nekik nem eltökélt szándékuk, hogy megszívassák a mániásokat. Logikus játékmenet, nekem se a hint, se a térkép nem kellett. Mindig tudod merre és mit, igaz szépen szét is tagolták a helyszíneket.
Nagyon hangulatos, lágy zene szól és nem utolsó szempont, hogy mindig szól! A keresősök változatosak, talán több az árnyékképes, mint a szöveges, de nagyon érdekesek. Az összes minit megoldottam, sőt mindet 1 percen belül: hurrá!, nem ovis szintűek, de tökéletesen logikusak.
Jó a sztori is, újságírónő szerepében kell a róka-álca alá bújt múzeum fosztogatót leleplezni. A végén persze dutyiba is juttatom, de a bónuszban kiderül, hogy szanatóriumba zárták. Persze ahogy szokott hepi a vége.
52 rókából 3-at elhagytam, de a bónusz után itt is van lehetőség bepótolni, viszont 1 morfom megszökött és az úgy is marad. A tíz tekercs is meglett. Szintén a bónusz után 36 ajándékot lehet még összeszedegetni, végig visz a helyszíneken és ott 1-1-et kell megtalálni. Az "Art of the Game"-t viszont sehol nem lelem, ott 22 Eipix emblémát lehetne begyűjteni. Még nem töröltem, ha valaki tud segíteni azt köszönettel fogadom.
Csak ez hiányzik a "tökéletes" játékomhoz, na meg 1 morf, de azt szőnyeg alá söpröm. Húha, de hosszú, pedig csak azt akartam közölni, hogy nekem 10 pont, csillagot nem kap, mert én kicsit sokalltam a gyűjtögetni valót (4féle és csak a róka van minden helyszínen, a morf, a betű és a tekercs itt-ott, mikor hol), nagyon elvonja a játékról a figyelmemet...
"
Uploadable 1. rész    Uploadable 2. rész
Filefactory 1. rész       Filefactory 2. rész
Fileom 1. rész             Fileom 2. rész
Nekem nem indul c-ről sem, most evvel próbálkozom:
Turbobit 1. rész           Turbobit 2. rész
Fileom 1. rész              Fileom 2. rész
A felsővel nem kompatibilis, vagy ezt, vagy azt töltsétek.
HOG-KALAND rovat
Tárgyrészletes-feladatos a kezdet, majd jöhet a színcserélés. Annyira babás a grafika és a hangulat, hogy inkább a kicsiknek ajánlom. Úgy is itt a szünet, jó program lehet egy kis játék. Kellemes pihit minden oskolásnak!:)
Rapidfileshare
Rapidgator
KICSIKNEK rovat
Új bétát tesztelhetünk az ismeretlen, Little Games Company nevű csapattól. Az első, ami megragadott, az a zene és hangeffektek az intróban, aztán a Jack nevű pápaszemes kisegér a tündéri hangjával. De az örömöm nem tartott sokáig, mert innentől kezdve leginkább a vontatottság maradt meg, amit még nehézkes helyszínváltással is tetéznek a fejlesztők. Ha a gépem hibája, akkor bocs!!! A keresősök semmilyenek, a minik szintén, és technikailag sem érzem kereknek ezt a játékot. Persze, a remény hal meg utoljára, egerentyű vagy más okosságok még megborotválhatja szőrös szívemet.
Filefactory
Uploadable 
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
A bétába beleragadtam, de a nem rég megjelent 2. verziót már simán végigtoltam.  Egyszerűen szenzációs, mint a MadHead Games eddigi játékai, hangulatában viszont jócskán eltér. A téma és a környezet modern, a helyszín New Orleans, a sztori iszonyat pörgős. Zene, árulás, halál... azt hiszem, minden együtt van a szuper időtöltéshez.
Fantasztikus élményekkel és enyhe frusztráltsággal zártam ezt a játékot, de utóbbiról majd később. Annyira profi minden, már a főmenü is, a hanyagul támaszkodó szaxis fickóval, a taxi a térképpel, és nem is gondoltam, hogy a sofőrnek még lesz szerepe a későbbiekben. Szóval csupa meglepetés minden, és biztos jobban is meglepődtem volna, ha mindent megértek. Sajnos vannak fehér foltok a történetben, de végig okosodtam, sőt az extrákban még a képpárokat is összepakoltam. A főjáték a The Dixie Peppers nevű jazzbanda körüli titokzatos eseményekről szól, a bónuszban pedig megtudhatjuk, hogy miért indult el Frankie New Orleansba 20 évvel korábban. A keresősök elképesztően jók. Vannak szavasak feladatokkal és logikai párosítósok is, sőt a kettőt még össze is kombinálják. A magnós-szövegesen is dobtam egy hátast, de a csúcs az öreg tengerész kivarrt háta, aki elmeséli élete kalandjait, és az ezekre jellemző tetkókat kell kiválasztani. A visszaemlékező diavetítésben is van egy kis pakolászás, és kulcsok helyett egy alkalommal mézeskalács emberkéket kell a helyükre tenni, hogy a szavas listák megnyíljanak. A HOS 24 morfot is rejt, amik elég macerásak, és ezért egyet el is hagytam, ami szintén az extrában lett meg. A minik is nagyon szórakoztatók, ennél fogva könnyűek is. Legalábbis nálam a két dolog összefügg:D Imádtam a házban keresni a megfelelő lakást a kis cetli alapján, mert közben villanyt is kell gyújtani, felírni a lakókat, és kiszelektálni azokat, akik valamiért nem jöhetnek szóba. Ebben a játékban még az sem zavart, hogy voltak duplázós, sőt triplázós minik is, és az sem, hogy nem volt dugig a kelléktár. Viszont szerelhetünk kedvünkre, sok cucc úgy nyeri el végső formáját. Rossz tárggyal is lehet bénázni, pl. feszítővas vagy dinamit készítés, amiket azért szeretek, mert ez is plusz energia a fejlesztők részéről, mégis belecsempésznek ilyen okosságokat is. A 44 hangjegyet viszont megtaláltam. Voltak nagyon könnyűek, de voltak olyanok, amikért sokat görcsöltem. Sajnos nem lett meg a jutalmam érte, mert nem tudok bemenni a hangszer műhelybe, ahol valószínű, hogy a hangjegyes szekrény kiliincse van. Ezért egy kicsit szomorú vagyok, de a profi zene kárpótolt érte. Jazzes dallamok szólnak, de azért van más fajta is, az meg ahogy Adele 2x is dalra fakad, egyenesen lenyűgöző. Ez nálam egy hatalmas tűzijátékos 10-es, akár lehet az év játéka is.

És itt a jazzbanda is, nem bírom őket kihagyni!
Halványan emlékszem a tavaly januári bétára, de fel nem került. Mit is mondhatnék még? Volt egy rumlis hajó, ott szöszöltem egy keveset, és ennyi.
Bétás szöszi: "Legtöbbször nyafogok valamiért, de ez a rész most nagyon tetszik. A mozis történeteket egyébként is szeretem, és úgy tűnik, Elefánték is könnyedén mozognak ebben a közegben. A zene kevés, a virágok gyűjtögetése talán sok, de a kelléktáras keresősök végre visszatérnek, és a tárgyakat is "szerelgethetünk" benne. A majom gagyi, a tigris viszont igazi fenevad."
Ez milyen rövid volt! Bár úgy emlékszem, mostanában már volt nyúlfarknyi Elefántos játék. Régebben azért oltogattuk a csapatot, mert több játék is unalomba fulladt a hossza miatt. Úgy látszik, ezek leskelődnek és jegyzetelnek:D Amúgy nem volt rossz, de azért a béta alapján többet vártam. Tök jó ötlet, ahogy a film szereplője, Andrew Light lelép a vászonról, és magával ragadja tesónk lányát. A mi feladatunk, hogy magunkat is a filmbe varázsoljuk, és megmentsük Janet. Azt hittem, lesz több valós mozira utalás, de csak a Titanic részletét véltem felfedezni a Titan nevű hajóról vízbe pottyanva, egyébként nem láttam ismerős dolgokat. A videók most tetszettek, és a grafika is igényes, ahogy azt tőlük megszoktuk. A zenén sajna nem tudnak változtatni, akkorák a szünetek, hogy szinte zavaró, ha megszólal. A keresősök szuperek, főleg azért, mert párat ott is kell hagyni, mivel az oda illő tárgy csak később kerül elő. A kelléktáras szerelgetés érdekes, viszont a minik közt tök nehezek (vagy érthetetlenek) is vannak. A virágokat kibírtam, viszont a végén nem csináltam velük semmit, számomra ez a rész érdektelen. A már említett gagyi majomért kárpótlásul nem csak hagyományos, hanem fehér tigrist is kapunk, és kölykét visszaadva egy szép családegyesítésnek is tanúi lehetünk. Nekem 8, mert nem különösebben ragadott magával, és az is gáz, hogy már  a Cadenza előtt lejátszottam, viszont az értékelést most, tele jazzes emlékekkel az agyamban írom.
 
1részes:
Filefactory   vagy  Rapidgator
2részes:
Depositfiles 1. rész     Depositfiles 2. rész
Másik 2részes, a felsővel ne keverd:
Uploadable 1. rész      Uploadable 2. rész
Rapidgator 1. rész       Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Rég láttam játékot a Vendel Gamestől. Szeretem a doromboló macskás logót, és szeretem ezt a bemutatót is. A grafika és a  történet átlagos, egy ősi kastély szellemjárta szobáiban játszódik, viszont a keresősök nagyon ott vannak. Árnyképes és tárgyas pakolgatósokat és feladatos keresősöket láttam eddig, a lámpás összerakós különösen tetszik. A minik többsége is szórakoztató, és a zene is nagyon kellemes. Puzzle darabokat kell gyűjtögetni képek összerakásához, és morfok is vannak, amikkel a hint száma szaporítható. Tetszenek a gyerekrajzok is, szóval, én erősen várom a véglegest.
Rapidfileshare

NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Egy Helen nevű nőszemély bőrébe bújhatunk a Cateia Games új játékában. Amazónia, dzsungel, kipingált benszülöttek, nem mondhatom, hogy annyira felcsigázott. Kisablakos pakolgatósban szerelhetjük össze a szükséges tárgyakat, HOS nincs, ezért inkább a kaland rovatba sorolom, meg az egynek talán jó kategóriába.
"Az Alawar csodás játékon dolgozik. Az izgalmas eseményekhez gyönyörű grafika és zene társul, meg egy kicsi vadmacska, akit Pöttyösnek neveztem el. A keresősök baromi ötletesek, a minik pedig inkább szórakoztatók és látványosak, mint nehezek. Van kelléktáras szerelés, rengeteg gyűjtögetni való, hópelyhek, tekercsek és morfok, amiket a HOS részekben találtok. Ez a játék szinte a "hú, de várom" kategóriát súrolja." A végén is szeretnék lelkendezni! Anikó, most már látom a hülyegyerek hülye békáját:)
Szuper introval csap bele a történetbe az Alawar. Adele hercegnőt egy gonosz hólovag üldözi, de jön a bátor vadász, és megmenti őt. Persze a nyugalom csak ideiglenes, Adele egy hógömbben landol, de megmentője felveszi érte a harcot az örök tél birodalmává változtatott királyságban. Lendületes, szép történet, egy csipet hófehérkés beütéssel, ami egy kissé szomorú véget ér a kapzsi király miatt. A bónusz viszont helyre rakja a dolgokat, és a szerelmesek, mert abból két pár is van, egymáséi lehetnek. Röviden ennyi, és most jöjjenek a a technikai és egyéb részletek. Igazán kitettek magukért a fejlesztők, mert nem elég, hogy belepakoltak bennünket egy meseszép környezetbe, de minden helyszín tartogat valami apró meglepetést. Izgőmozgó állatok, a hintóban lévő gyümi megdézsmálása, érintésre leszakadó cégér, sziromesőt produkáló virágdíszek és egerészéstől aktivizálódó hógömbök, mozgó képek a falon, kacagó próbababa a varrodában, stb. És ide sorolom a dagadt ajtóőrt is, aki 2 sütiért adja oda a nála lévő akármit. Sajna, már nem emlékszem, mit kapunk tőle, még az is lehet, hogy az ajtó kulcsát:D Ötletes minik, amikben lehet festeni, hímezni, kisebb tárgyakat összepakolni, varázsfőzetet kutyulni, ahogy azt annyian szeretjük. A keresősök is igényesek, zömmel szavas-feladatosok, az egyikben még pillecukrot is gyárthatunk, de vannak árnyképesek is, és ott is össze lehet állítani bizonyos tárgyakat. A marshmallow nekem totál összekapcsolódott Wircsivel, legalább rá is gondoltam játék közben:) A helyes kis vadmacska és három varázsszer a segítségünk, és ezt sem vitték túlzásba, bár Pöttyöst azért maceráltam volna többet. A bónuszban a keresősök kicst ellaposodnak, és tán több is van a kelleténél, de az új helyszínek miatt elviseltem őket, mert könnyűek, a hintmentes HOS-ért járó plecsnit meg is kaptam. Külön tárgyban megint bénáskodtam, benéztem 3 morfot, két hópihét, és az egyáltalán nem vigasztal, hogy a gigaméretű tekercsek meglettek. A diavetítést sem akarom kihagyni, mert tök jó a stílusuk, és érthetőek is, még pongyola angollal is. Na meg a babaház, azt sem hagyom ki, mert imádom az ilyen gyerekes dolgokat, és abban volt egy cuki mini is. Nekem 10-es ez méretes *-gal, és remélem, nem hagyják abba a sorozatot, mert esélyes, hogy a harmadik még ezt is felülmúlja.
Rapidfileshare
Turbobit
Filefactory
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
Vandusss94 videója a "tovább" után. Vandus a fordítást is beígérte, mert elborult Alawar-fan, és az elsőt is ő honosította.
Na, akkor jöjjön ASG, mert nehogymá' megvárja a 48 órát:) Ezt a játékot azoknak ajánlom, akik szeretnek kutakodni, rendezkedni. Emma visszatér nagyszülei lepukkant házába,  hogy kincseket leljen, és ebben mi segítünk neki. Aranyos játék, pihinek kiváló, Lalinak kötelező:))
Filefactory
Depositfiles

KOMBINÁLT JÁTÉKOK rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!
Már csak 2 hónapot kell aludni:D

 

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Rapidshare: Save File to alatt (zöld) Download
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • narghile (L/39)

  Szívesen! Látod, a poén Nálad ült, vagyis nem ült. Ne lógasd a nózid, gondolom, hamar hazaér, jövőre meg kösd oda a gáztűzhelyhez, ne kolbászoljon má' el pont a jeles napon:))

  ma 20:27
 • mkaniko (L/46)

  Azért, az igazságot megvallva, (csak nagyképű poénkodás az 1000 km) kicsit fura érzés, hogy nincs ma velem. 20 alkalommal ez mindig a kettőnk napja volt....:(

  ma 19:58
 • mkaniko (L/46)

  Köszi a csapatot, Narghile!:)

  ma 19:25
 • mkaniko (L/46)

  Halihó!:)) Köszönöm-jük szépen Csöpi! Nagyon aranyos vagy!:))---Köszi Narghile Neked is, ez tök jó!:))) Igaz még "csak" 21., de van még 1 titka: a fordulón legyen közöttük 1000 km távolság...:))))---Stein1, nagyon szívesen! Könnyű volt ötletelni, mert jártam már hasonlóképp..:)))

  ma 19:19
 • csbiga (L/24)

  Látom felkerült shaman games is meg eipix is, tök jó! :-)

  ma 17:15
 • csbiga (L/24)

  hello mindenki! Jó ez a vicc:-) Tetszik! :-)

  ma 17:11
 • narghile (L/39)

  Na, a 71. évfordulóra már a tv is rácuppanna! Kérdeznék a szikkadt nénit és bácsit, hogy mi a hosszú házasság titka? Az "ifjú" páros meg mondaná, hogy nagyon egyszerű, az egyik legyen hog-mániás, a másik szeressen főzni, oszt' minden el van kapálva:))

  ma 17:02
 • csopi13 (L/55)

  Anikó!! Még vagy 50-et Nektek!!!! Nagyon boldogat :)))))))))

  ma 16:50
 • narghile (L/39)

  Cat1ilia, én is szeretem a sorozatot, és nem értem, miért vagy szomorú. Majd' 1 éve, 2013. május 25-én jelent meg, akkor posztoltam. Ha az a baj, hogy nem találod, írd be a keresőbe, de a Chronicles-ből ne hagyd ki a H betűt. Ha más a bánat oka, akkor passzolok.

  ma 16:32
 • narghile (L/39)

  Sziasztok! Stein, először a bajod olvastam, az agyam meg kattogott, mit is írhatnék. Köszi, hogy a megoldást is leírtad, szeretem az ilyen hepiendeket:))

  ma 16:27

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 511

Látogatók az előző hónapban: 18128

Látogatók a jelenlegi hónapban: 12864

Feliratkozottak: 1160

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez