Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   

            

     
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

Bevált a jóslatom. Az ERS nem engedi el egy 6-os után sorozatát. És milyen jól teszi! A sárgában azt kérdeztem, hova tudja még kanyarítani Isa történetét. Úgy látszik, a gonosz Isára lehet alapozni, a rehab csak elterelés volt. Ami a látványt illeti, hiába keskeny, de mesés, az testőr pasi nagyon dögös, és amit a végén művelnek, az pedig brilliáns. Olyan újszerű és látványos a béta levezetése, hogy ismét kalapot emelek a csapat előtt. Másra sincs panaszom, a HOS ötletes, a minik egész jók, még a holdas kütyüt is bőven megbocsájtom.
Bigfile
Rapidgator
Unlimitzone
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Artschi újabb fordítással lepett meg bennünket. Kedvenc Eipix sorozatom 2. része csillagos 10-est kapott. Nosztalgiával gondolok vissza a régi szép időkre. Köszi szépen, Artschi, mindannyiunk nevében!
Openload
Csak kicsomagolni kell, és már játszható is.
Az Openload-ra többen panaszkodtatok, az ad-block talán megoldaná a pajzán oldalak nyitogatását:) Ha van, akkor legyetek óvatosak
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Villám Artschi már el is készült a ferdítéssel!!! Eszméletlen nagy köszi neki!!! Azt csak zárójelben, hogy nekem egyelőre nem indul:( Valami démon szállta meg a gépem, asszem, ki kell füstöltöm onnan.
Angol játék linkekkel
Magyarítás
A telepített játék Data mappájában lévő "localization" fájlt kell cserélni a ZIP-ben lévővel.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
"A bemutatója a Maze hangulatát idézi, lehet majd parázni rendesen. Miután trükkös módon bejutunk a Vaskapu Diliházba, megpróbáljuk megmenteni tesónkat, aki démoni erők tartanak hatalmukba. A HOS megint csodás, bár a csúszkáson lepetéztem. Annyira finoman kéne mozgatni a gombokat, hogy vért izzadtam, mire összecsúsztattam a testrész-darabokat." Mint egy falat kenyér, úgy kellett már egy MadHead játék. Zabbantani, csak holnap tudok, valahogy majd kibírom.
"Leginkább a grafika miatt teszem fel. Tetszik, hogy a fémes csillogás helyett lágyabb és visszafogottabb színekkel pingálták Eipixék a helyszíneket. A történet az ókori Róma szellemharcosainak ámokfutását hivatott megfékezni, sőt mint kiderül, még rokonyok is vagyunk:D A HOS nagyon igényes, jók a pakolgatósok  és a szövegesek is." Ezt én írtam??? :o) Remélem, nem valami agyi történés hatására:)
Új linkek:
Bigfile
Unlimitzone

Depositfiles
Rapidgator
Filefactory
HOG-KALAND rovat
Mivel még tart a nyár, a láblógatóknak van egy további ajánlatom. Friss, üde, a gyümölcstartalom 100 %-os. Már régóta megvan, de most a szabi örömére visszatértem gyümit szedni, mivel a cél a 3 csillag minden egyes körnél. A grafika nagyon látványos, a játékmenet pörgős, és ebben is van sok plusz a megszokott színcserélősökhöz képest. Imádom a szemtelen pókokat, azt meg még jobban, amikor a vitaminbombákkal  fenekük alá durrantva, ijedt képpel elpucolnak:)
Filefactory
Uploaded
HOG-MENTES NAPOKRA rovat
Na, már megint bepalizott a Five-BN! De ha most is csalódom, soha többet nem teszem fel a bétájukat. Susane ismét megbízatást kap egy másik világban. Steelburn kapitány kéri a segítségét, és a polipkarok már magukkal is ragadják a kalandvágyó nőszemélyt. Tetszik a grafika, az árnyképes pakolgatósokat nem csipázom, mégis megvettek. Még a tárgycsoportokat és morfokat is szorgalmasan gyűjtögettem. Lehet, a hód és a vikingnek álcázott törpök hatottak rám. Kár, hogy ugyanazokat a sablonokat húzzák rá erre a történetre is. Meg kéne már újulni, mert a lerágott csontot még a kutya se szereti.
Unlimitzone
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
9-es bétával a tarsolyban elég érdekes új játékba kezdeni. De részemről semmi gond, ha ilyen pazar cuccot tesztelhetek. Sokkal jobb, mint amaz, bőven befér a "hú, de várom" kategóriába Véres Rózsi története. Ennyire szépnek rég láttam az ERS játékait, a téli táj az ötletes babákkal teljesen elbűvölt. Minden szuper, kivéve a kellékes tálca méretezését, azzal izmoztam sokáig. A második képeskönyvesnél már nem tudtam a fotós baba valaga alól kivenni semmit, az elsőnél még kb. az 50.-re kikaptam a zsalugátert. Remélem, a véglegesre megoldják.
Bigfile
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

 
"Lehet, majd jól megbánom, de most a GrandMa cuccába belelátok annyit, hogy felpakoljam. Rengeteg a videó, de ezt jól ellensúlyozzák az ötletes keresősök meg az izgi zene. A minikről tök rossz a véleményem, inkább hallgatok, egyedi szocprobléma. Ami még tetszik, hogy szemes virág helyett felfújt madárfiókákra hajazó izéket kell gyűjtögetni, eddig 38 db-ot, de lesz ez még több is." Ajánlom Nagyiéknak, hogy szívják fel magukat, mert különben...nyemtom mi lesz:D
Hogy én ebben mit láttam? Lövésem sincs, de most egy darabig vakegér lesz a fedőnevem:D Semmi se fejlődött az elmúlt időszakban, sőt inkább visszafelé nyomul a csapat. A sztori nekem egyáltalán nem érdekes, örömömet csak a mesés elemekkel átszőtt, második etapban leltem. Annyi gusztustalan teremtvény, mint ami itt felsorakozott, ritka egy játékon belül. Egem nem szórakoztattak, taszítóak egytől egyig. Vannak csúnyán szép lények (nem tudom, értitek-e), de ezek rondán rondák.
A keresősök egyre primitívebbek lettek, és persze ismétlődnek is. A 10 mp-es skippel nem akarok okostojáskodni, próbáltam gyorsítani a játékot. A puffancsokból 64/66 lett a vége, de csak akkor lehet a titkos szobát meglesni, ha megvannak. Tulképp az tetszett legjobban, 6 mini helyszínen lehet tenni-venni, mire begyűjtjük a fontos tárgyakat.
Hiába van bónusz + ráadás, összességében tőlem 6 pontnál több nem jár.
"Fura, az Artifex Mundi stílusa egyre változik. Először azt hittem, elírás, de facen is fent van már a játék náluk. Tetszik, de most az a fordított keresős zavart, és elég sok a nyomkeresés is. Magánhekus bőrébe bújva nyomozunk egy hegyi szállodában, ahol az első áldozat egy zsaru. A keresősök nem túl szépek, a miniket átugráltam, kevés az időm. Hópihéket és origamit kell gyűjteni, igaz, utóbbiból csak egyet találtam." Ha Ződtigris nem ír róla, tuti, hogy fel nem teszem. Rég volt a béta, ez nem "gyűjtői", azt hittem, már rég letudtuk (pirulós).
Ó, anyám! Azt hittem, lepetézek, mire a végére jutottam. Nem mondom, hogy xar a téma, sőt nagyon is jó. Igazi krimis, egy kis jeges varázslattal megspékelve. Na de ami a játékmenetet, technikát, grafikát illeti, szerintem botrányos. Ezt úgy hordták össze hólapáttal. Finomságot csak az elején lehet felfedezni, utána egyre durvul a dolog. A figurákat egyre jobban összekevertem, csak a nevek memorizálása segített valamennyit. Biztos nem véletlen, hogy 1 év után, bónusz nélkül jelent meg. Utóbbiért persze hálás vagyok. Ha még az is van, vagy öngyi leszek, vagy hagyom a fenébe. (Utóbbi valószínűbb:D)
A nyomkeresés az agyamra ment, a sima HOS igénytelen, a minik pedig csak 10 mp-es skippel elviselhetők. Talán nem véletlen, hogy a vírusirtóm állandóan lenyúlta az exét, a végén ki kellett kapcsolnom. Nálam az 5 pettyet is alulról súrolja...várom a véleményeteket.
Maya lelkes élménybeszámolója engem is meggyőzött. Tényleg kiemelkedő ez a cucc az Eipix játékok áradatában. Artschi pedig ismét megajándékozott bennünket a magyarítással, ami nagyon jól jön az részéletek megismerésében. Köszi szépen, Artschi, mindannyiunk nevében!
A kiszolgálás most komplett, csak le kell tölteni a ZIP fájlt, és kicsomagolás után már mehet is a játék.
Openload
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
"Nem ringatok senkit (magamat is beleértve) hiú ábrándokba, de azért felteszem a Daily Magic Productions játékának bemutatóját. Legfőképp Mr. Jenkins miatt, mert van 1-2 tök vicces megmozdulása. A téma az elátkozott, mindenkit eltüntető kamera, aminek vannak érdekes látványelemei, de az agyonvidijózás miatt nem egyszer úgy éreztem, hogy most a kép tutira lefagy, de aztán csak magához tért. Keresős jófajta, minik dögivel, morfokra is lehet vadászni." Remélem, most is felülírja a játék a videófrászom:D
Kívánságom megint bejött:) Összességében tök jó játék, sokkal elvontabbra számítottam. A Negatív Világba átfotózott áldozatok árán halhatatlanságra vágyó, titokzatos "Z"-t sikerül agyonfényképezni a játék végén.
A grafika most nagyon bejött, igazodtak Párizs egyedi hangulatához. Persze ehhez a zene is jócskán hozzájárul. Már a főmenü alatt szóló, laza harmonikás szám megalapozta a hangulatomat. A játék zömmel logikus, nem kell térképezni. Kis területen játszódnak az egyes részek, ahova a nemszeretem videók által juthatunk.
A HOS, bár ismétlődik, változatos, még tárgyrészletes és logikai pakolgatós is van köztük. A minik vegyesek, a legegyszerűbbeknek köszönhetően, egész jó eredménnyel zártam.
A morfogó villámok némelyike  elég szenyán volt eldugva, némelyiket csak vakon kattogva csíptem el. Így is 5 hiányzott a 42-ből, de utólag már nem lehet begyűjteni őket. Így a puzzle se lett kirakva, de ennél rosszab sose történjen velem. A kártyák viszont baromi nagyok, és még rájuk se kell közvetlenül kattogni, azonnal a helyükre kerülnek. Tök jó grafikai stílusban készültek, ahogy a fejlesztőket bemutató pár darab is.
Köszönhetően a rövid és kerek bónusznak, nálam ez egy erős 8-as. Kívánom, hogy soha rosszabb játéka ne legyen a Daily Magic Productionsnek.
Nem az én gépemnek való a Domini agyoneffektezett, másfél gigás bálnája. Már a bétából is kiszálltam, azt hittem, felrobban a vas. A  többinél is így volt, legutóbb próbálkoztam, akkor meg megbogarasodtam. Remélem, lesz sikeres vállalkozó, várom a beszámolót.
1részes: Filefactory vagy  Rapidgator
2részes:
Unlimitzone 1. rész     Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész       Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Hát, nem is tudom! A Gem Fury és a Florry's Well után tanácstalan vagyok. Ebben a bemutatóban nem érzek semmi különöset, főleg azokat a dolgokat nem, amik a Vendel Gamesre annyira jellemzőek. Laposka történet, idegen grafika, béna főmenü...lehet, új tagok vannak a csapatban? Persze, nem akarom temetni a cuccot, mivel egy bug miatt keveset láttam. A házból kilépve nem tudok ráközelíteni a csatornára, ahol a kulcsot kéne kipecázni a mágnessel. Kiléptem, vissza, semmi. Ötlet, vélemény?
Bigfile
Unlimitzone
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Alice árnyékországban...már a cím felcsigázott. Szeretem Alice történeteit, így meg különösen, hogy a 4Friends Games dolgozik az ügyön. Be is váltotta minden reményem, HOS szuper és újdonságokat is láthatunk, minik nem nehezek, és egy csomó gyűjtögetni való is akad. Ja, és a zenéről, még nem is beszéltem. Ha egy játékban ének  van, az az igényességről árulkodik, a minőség borítékolva. Hú, de várom!" Na végre!
Nem hiába vártam, a  4 haver pazar játékot dobott össze. Először is a grafikát szeretném kiemelni. Elképesztően szép minden helyszín. Finom színek, mesterien kidolgozott formák jellemzik a játékot. A francia kártya színei minden sarokban felbukkannak, lámpák, ágydíszek, stb. fogmájában. A történet is végig érdekes, a jelenből kerülünk Árnyékországba, hogy Alice és babája életét elrendezzük. Persze, érintjük a többi ismert helyszínt is.
A mesés történethez mesés zene jár. Bár nem ismeretlen, az utolsó hangig élveztem. Még az is eszembe jutott, hogy nem rég láttam a Johnny Depp-féle Alízt, és több hasonlóságot is felfedeztem. Biztos ők is szerették a filmet.
A HOS, annak ellenére, hogy többször ismétlődik, zömmel szórakoztató. Hagyományos feladatos, párosítós, logikai visszapakolós színesíti a kínálatot. A minikre se panaszkodom, szerintem több, mint a felét megcsináltam. A morfok meglettek, a kártyákból az elején egyet elhagytam. Akkor még nem figyeltem a bal oldali füleket, ahol mutatja, mennyi van az adott helyen.
Rengeteg extra dologgal találkozhatunk. Interaktív szórakázni valók, színüket változtató virágok, nyuszivá, körtévé gyúrható hókupac késztettek állandó kattogásra. Némelyiket alig bírtam otthagyni. Volt vízipipa, ami nálam plusz pontot jelent, és cuki figurák. Kócos pelikán, tengerimalac, mókus, tündérien gügyögő, aranyhajú babakirálylány, sőt, az extrákban kapott bónuszkeresős végén még egy fehér nyuszi is kivarázsolódik a cilinderből.
A Maya által írt bug nálam nem jött elő, csak a beszédes videókban akadozott a hang, mint egy elnyűtt bakelit.
Nálam megvan a 10-es, és a dupla-tripla HOS ellenére, a pazar látványt kiemelve, csillagot is tolok rá.

 
Frissített cucc, ha valaki megbogarasodott az előzővel:
Bigfile 1. rész  és  Bigfile 2. rész
 
1részesek: Rapidgator   vagy   Depositfiles  vagy  Filefactory
2részesek:
Bigfile 1. rész   és  Bigfile 2. rész
Rapidgator 1. rész  és   Rapidgator 2. rész
Más fajta, a felsővel ne keverd!
Unlimitzone 1. rész  és   Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész  és    Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Az aktív pihenésnek megint élvezhetjük a gyümölcsét:) Artschi lefordította az érdekesen induló Daily Magic játékot. A végét akkor nem néztem meg, de ebben biztos az is közrejátszott, hogy nagyon nem értettem, mi a fene történik és miért. Jövő héten szabi, akkor végére járok , miért gyilkolásznak a titkokat rejtő birtokon.
Angol játék linkekkel
Magyarítás
A ZIP-ben lévő assets mappával írjátok felül a telepített játékban lévőt.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Az elején csak lestem! Annyira idegen volt Elefánték cybervilága, amennyire tetszett. Gyorsan meggyőztem magam, hogy ez az enyém, még ha a mesék világában is érzem legjobban magam. Addigra viszont a fejlesztők is váltottak, még egy karácsonyi hangulatot idéző gyerekszobába is elrepítettek a virtuálisan valóságos ügynökség nyomozójaként. HOS szuper, miniket is elviseltem, és most is szeretem gyűjtögetni a virágokat, ahogy a többi különcuccot is.
Unlimitzone
Bigfile
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Nevertales 5: Hidden doorway

Hátha ezzel vonzom be a Vendel Unrecornized-ét.

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/41)

  Köszi az infót, Krieg!

  aug. 22 18:36
 • Krieg (F/24)

  Üdv Narg! A hírek szerint a True Fear: Forsaken Souls Part 2 az ősszel érkezik. És állítólag, tényleg igaz, hogy az a játék egy Trilógia :)

  aug. 21 21:39
 • csopi13 (L/57)

  Köszi lányok, de itt is nagy a baj !! Shadow-nál bejön a játék, logók, stb..aztán kidob !! Megnéztem mindent: CPU 2GHZ, stimm, vidi 1,2 GBram van, stimm, DirectX-et 9-est kér, 9.2-es van, de ez nem bibi...akkor??

  aug. 21 18:31
 • narghile (L/41)

  Köszi a tesztet, én azért nem görcsölök annyira, a Shadow sokkal jobban irritál. Csopi, ahogy Maya írta, át kell nyergelni amoda, én is így jártam, de azt hittem, a mai bajaimra nyomott valaki koronát. A Bridge nálam jó volt, de akkor cserélem, nem emlékeztem a görcsölésre.

  aug. 21 18:21
 • maya40 (L/47)

  Ok, Nargi, nem tudok semmit lépni Dark Chronicles-ügyben, nálam se indul. Nem tudom, talán egy harmadik gép esetleg....

  aug. 21 18:14
 • maya40 (L/47)

  Csopikám, Chrome böngivel próbáltad az Openloadot? Én is így jártam a múltkor valamivel, de csak a Fox szívózott, a Chrome rögtön levette a cuccot.

  aug. 21 17:56
 • csopi13 (L/57)

  Jajj, nem !! Shadowplay-t akartam írni, csak közben Maya szövegén járt az eszem !!A trónnál engem is kidobott, de hagytam gondolkozni 1 éjszakát, mert vagy én megyek vagy ő...másnap végig vittem :)

  aug. 21 15:38
 • csopi13 (L/57)

  Sziasztok !! Narg segíts légyszi!! Shadowlandnál ha a magyarítás feliratra kattintok, csak felvillan az openload, de nem tölt be az oldal :( Pedig már az avastot is kilőttem :((((

  aug. 21 15:34
 • maya40 (L/47)

  Csak szólok, hogy van fenn két frisssítés a Bridge another world - Alice in Shadowlandből. És mindkettőnél az én kis bogárkám miatt. Aki nem játszott még velük, az most talán már tutira biztosra mehet, akit meg kidobott, az most megnézheti a frissben a végét.

  aug. 21 15:18
 • maya40 (L/47)

  Szerintem is jól néz ki. Megkockáztatnám a helyedben a helyet neki. Valakinek biztos műkszik majd. Letöltöm, megnézem, ha megy, akkor majd mondom. Hátha megint bejön a fordított betartós-szitu: Ami nálad nem, az nálam, és vice versa :D

  aug. 21 15:11

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 307

Látogatók az előző hónapban: 10838

Látogatók a jelenlegi hónapban: 8956

Feliratkozottak: 1276

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez