Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

Megérkezett a sikeres sorozat legújabb része. "Az EleFun új játéka szuper, és leginkább a mozishoz tudom hasonlítani. Ez pedig azt jelenti, hogy eszméletlen jó a téma, a zene nagyon izgi, a grafika pedig hibátlan. Ahogy a hotelszoba átváltozik, az maga a csoda. A keresősök változatosak, van árnyképes-pakolgatós, háttérben keresgélős, és még egy TV-t is kapcsolgathatunk, hogy minden tárgyat begyűjtsünk. Inventorys szerelés, 36 morf, 5-ös tárgyak, stb. stb, szóval, "húdevárom" kategória."
Unlimitzone
Xerver
Turbobit
HOG-KALAND rovat
Különleges játék, de azért vannak kétségeim. Lehet, az akasztott ki, hogy borzasztó lassúak a képváltások. Úgy nyüstölte a gépem a majd' 1 gigás cucc, hogy már azon aggódtam, hogy gallyra vágja teljesen. A sztori a 19. század végi Londonban játszódik, ahol rejtélyes gyilkosságok történnek. Már bele is nyugodtam, hogy olyan hasfelmetszős lesz, de akkor átrobogott a színen egy robot pók. Innentől különleges technikai kütyük jelennek meg, és fotózni is sokat kell, ami nem egyértelmű előny. A keresősökben sok tárgy morfog, de csak a listán lévőkre kell vadászni. A zene nagyon különleges, egyelőre ez tetszik a legjobban a Space Monkey új bemutatójában.
Unlimitzone
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Újabb őrület! Már a Codeminion által jegyzett sorozatban is az Eipix nyomul. Hát miből vannak ezek? Úgy tolják a játékokat, mintha a nap 24 helyett 48 órából állna. Egyébként már az előző résznél is elcsodálkoztam, ott az ERS logoja szerepelt. Úgy látszik szabad a vásár. Ahogy a 2-ban, úgy ebben sem fedezhető fel még nyomokban sem a régi stílus. Persze ez nem is baj, ha az Eipix fejleszt egy játékot. A grafika kiváló, a keresősökre megint rátettek egy lapáttal, és bár nem krimis, hanem szellemes, szerintem nagyon jót fogunk játszani a véglegessel.
A GrandMa Games szépséges játéka Artschi érdeklődését is felkeltette. Nem csodálom, én is 10 pettyet nyomtam rá. A magyarítás telepítésénél először meglepődtem, hogy mégis angol, de az "üdvözlet" megnyugtatott. Artschi, nagyon szépen köszönöm, mindannyiunk nevében!
Angol játék linkekkel, sárgával
Magyarítás
Telepítés: a ZIP tartalmával felül kell írni a játék assets mappáját.
HOG-KALAND rovat
Részemről egy elégedett szöszi és a nagy várakozás: "Mintha egy szanatóriuból jöttem volna vissza, olyan nekem ez a játék. Az imádott zene önmagában is nyerő, hát még ha hozzáadom az ötletes keresősöket, miniket és a finoman kidolgozott grafikát. Én szóltam az ORNEON-nak, úgy látszik, komolyan vettek. Nekik semmi mással nem kéne foglalkozni, csak ezzel a sorozattal."
A nagy várakozás nem jött be, de azért szerettem ezt a játékot. Visszaemlékezve kissé egyhangúnak találom, kevés izgalomban volt részem. Pedig a dinamikus és örökké szóló zene eddig mindig doppingként hatott rám. De nem baj ez, mert sikerült elvesznem a részletekben, abban most is jó a felhozatal. A keresősök szuperek, a játékos miniknagyon szórakoztatók. Tetszett Mira öltöztetése, meg a zsákból kikandikáló egér is. Az erdőben is nagyon szórakoztatóan kalauzoltak bennünket. Ahányszor kérdéses volt, merre kell menni, annyiszor kaptunk 1-1 HOS-t, és a végén mutatta a nyíl a helyes utat. Sajnos csak keveset jegyzeteltem, aminek az okát nem tudom, de elégedjetek meg most ennyivel.
A 32 gömböt is megtaláltam, bár a vége felé evett a fene, mert azt hittem egyet benéztem. Nem is gondoltam, hogy a trón alatt is van egy bejárat. Mivel két helyszínen 2 gömb volt, úgy gondoltam, biztos máshol is, csak nem vettem észre. Egyik-másik eléggé elbújt, főleg azok, amik rajzolva voltak falra vagy máshova.
Anikóval korábban dumáltuk, hogy a hetiből neki az Elefántos, nekem meg ez tetszik. Utólag öösszehasonlítva, nálam a dolog kiegyenlítődött, ennek is 9 pontot adok.

 
Anikó, jól mondtad, egyszerűen leesett az állam! Blue Tea logó után Eipix intro.....eszem megáll! Azt hittem, rosszul pakolták össze a bemutatót. De nem, Kék teáék és Eipixék összeházasodtak. Közös munkájuk ez a cucc, és bár a biszbaszoktól nem szabadulunk, mégis új színekkel gazdagodott a játék. Szeretem is, meg nem is, szokom az érzést, bár nem gondolom, hogy ez örökre így marad.
Rapidfileshare
Filefactory
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:
D rovat
Rocky, a husky mentette meg a Daily Magic új játékát. Nem mintha rossz lenne, de agyonütik a rengeteg videóval és szinte elviselhetetlen effektekkel. Egyébként szép, a keresősök pedig kiemelkedően jók. A zene is tetszik, azért várom.
Uploadable
Filefactory
Uploaded
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Anikó iszonyat lelkes volt, én egy kicsit visszafogottabb a többször ismételendő feladatok miatt. "Tetszik a sorozat újabb része, életről, halálról és halhatatlanságról szól. A mi feladatunk, hogy a gonosz célokra elrabolt lányokat megmentsük. A téma nem egyedi, de szórakoztatók a keresősök, az összes minit megcsináltam (!!!), és még mindig szeretem az inventoryban való szerelést. Itt is vannak visszatérő elemek, de remélem, nem megy majd az agyunkra a kulcs készítés és a kép előhívás."
Úgy látszik, ez a játék lesz, ahol nem kell strapálnom magam, újra kopiztam. Csopi olyan zanzát írt a hozzászólásokhoz, hogy még most is vigyorgok:
"Nekem tetszett és tökre izgalmas is volt a nyomozósdi, semelyiket nem nyúzták tovább a kelleténél, viszont közlekedni a szobám (másolás) és az aktuális helyszín között csak térképpel lehet, ami nem is lenne baj, csakhogy nekem itt annyira belassul, akadozik, a játék több pontján is megesik, hogy befonom a szakállam mire elérem amit akartam. 3 fő történet, az első 1 sorozatgyilokra speckósodott gyíkarc, a második a hősszerelmes asszonyka, aki nagy igyekezetében toronyőrré gyógykezelte élete szerelmét, a harmadik a tökéletes parfümöt megalkotni akaró késes pasi (.na itt asszociáltam egyből a Parfüm nevű jeles alkotásra a mozikból) ezen jót röhögtem, mert ugye szaggatott a gépem, az ürgét épp rajta kapom, hogy villogtatja a dikicset, rendet teremtek se perc alatt és jól megkötözöm a kezét (a lábát nem) 1 szál szakadt nadrágszíjjal..és ő ezentúl csak áll és áll és áll...semmi menekülés, életösztön... Ez után jön még 1 csavarintás, mert hiába füleltük le a gonoszakat, Káosz és a Halál közötti harcot is el kell rendeznünk, hogy visszatérjenek az életbe az ártatlanok. A bónusz....azt nem mesélem el."
Na, mit szóltok? Én, konkrátan, dőltem a röhögéstől:)) Köszi, Csopi!
Annyit tennék hozzá, hogy a bónuszt én se mesélem el, mert hiába nyitnám a kaput a fagyasztóval, újra és újra visszatesz a minibe, és az utolsó puzzlet kéne örökké a helyére piszkálni, aztán semmi, vagyis ez van végtelenítve nálam.
Amit hozzá tudok tenni, az annyi, hogy igényesek a keresősök, kivéve a MadHeadtől nyúlt, legyengített könyvest. A minikkel is elvoltam, és meglett az 52 kártya is. Nekem Londontól már volt átjáróm, ettől erősen megkönnyebbültem. Kibírtam a kulcsmásoló kisiparosdit és egyéb kotyvasztást, és ennek eredményeképpen 9 pettyet adok.

 
Jó régi cucc, 2013. márciusában jelent meg a béta. "Ebben is csalódtam, de azért bízom benne, hogy a zene hiánya miatt untam magam. Az is lehet, hogy a sok vonatozás ment az agyamra, és az Alawar még kellemes meglepetést is okozhat a véglegesben, mert a játékaik általában tetszenek." Hogy miben csalódtam még, lövésem sincs:)
Hú, de vegyesek az érzéseim! Alapból egy tökre összecsapott, sótlan valami, mintha előző életében vasutas lett volna az ötletgazda. A másfél éves porréteg is nagyon szembetűnő, ami leginkább a keresősökön és a miniken látszik. Van egy olyan érzésem, hogy vagy megfeledkeztek róla, vagy más okból porosodott, de valaki gondolt egyet, és nem hagyta veszni a rengeteg munkát.
A történet természetesen egy szellemvonaton játszódik, de szerencsére néha megkegyelmeznek a fejlesztők, és hagynak bennünket leszállni. Mondjuk, az is igaz, hogy legjobban a cirkuszos kocsikban éreztem magam. Van ott fűrészes varázsláda, bűvész cilinder, ötletes miniszínpad, és ami a legfontosabb, egy vízipipa virágos dohánnyal.
Igazából a lelkéért elrabolt kislány anyja vagyunk, aki versenyt fut a gonosz kalapos csákóval, és közben segít az összes vele szembe jövő szellemnek valamit, hogy azok is segítsenek előkeríteni a kiscsajt.
Nem túl hosszú, pláne úgy, hogy használtam skipet. Nélkülük is lehet érteni, de azért gratuláltam magamnak, mikor a kockázás közben is rányomtam, és ezért pont a levezető videót ugrottam át. Mire észbe kaptam, már kinn is voltam a főmenüben:)
A zene nagyon erőtlen, pedig a maga nemében nem lenne rossz, de ehhez a témához baromira nem illik. A szereplőknek nincs hangja, csak felíratozva van, mit beszélnek. Ez se szerencsés, azon meg hülyére röhögtem magam, hogy a duma végén lehetőség van repetázni, vagyis diszlexiások akár 100-szor is elolvashatják.
A feladatok egyszerűek, nem logikusnak, inkább szájbarágósnak mondanám. Kevés tárgy, mindent pik-pak fel lehet és kell használni. Szóval, se okosnak, se ügyesnek nem éreztem magam, kivéve mikor a könyvből nyálaztam ki a minik megoldását, vagy amikor az állomáson a fényreklám mutatta a telefonszámot.
Ebből kiindulva, úgy gondolom, bizonyos mozzanatok profik, de a zöm fájdalmasan amatőr, így 5 lett a pontjaim száma.
Filefactory
Uploadable
Uploaded
HOG-KALAND rovat
A mai világban, a giga körüli játékok idejében nem sok minden férhet egy 78 mb-os játékba. Meglepő, de ehhez képest a grafika nem mondható csúnyának, és amilyen könnyűnek tűnik, talán Lalit is rá lehet beszélni, hogy kutasson a hercegnő elveszett gyűrűje után.
Unlimitzone
Rapidgator
Turbobit
HOG-KALAND rovat
Nálam ez épp kiesett a nyálcsoriból. Hogy miért, lövésem sincs. Próbáljátok ki, és ha lehet, kommenteljetek. Köszi!
Nagyon keservesen működött a béta, nem is tudtam végigjátszani. Amennyit láttam, abból arra következtettem, hogy nem rossz cucc, annál is inkább, mert Alawarék a fejlesztők.
Nem hiába bíztam az Alawarban, megint egy ötletes és izgalmas történetet tolhattunk végig. Az árvaházi indigó gyerekeket gonosz célokra akarják felhasználni, de egy bejelentés alapján kezünkbe vesszük az ügyet. Menekülés kozben egy FBI ügynök is társunk lesz, hogy a gonoszt megállítsuk. A sztori annyira sodró, hogy jegyzetelni alig volt időm. A grafika szép, egyedül csak a keskeny kép zavart egy cseppet.
A játék tele árnyképes-pakolgatóssal, csak 1-2 hagyományos keresős van benne. Ez is a csapat kreativitását és igényességét jelzi. A minik is jók, bár párat ellustálkodtam, mert ugyanazt a feladatsort nincs türelmem többször is megcsinálni. Részleteket nem tudok kiemelni, de az biztos, hogy az árvaházban és környékén éreztem legjobban magam. Az elhagyott játszótér és a szobák tele régi játékokkal, amit sose unok meg. A külön tárgyak keresgélése sajnos nekem se ment, a nagyító kivételével mindből hiányzott a végére egy. A nagyítók alatti dobozban egy TV van, szóval, szerintem nem sokat vesztettünk, hogy a többi doboz tartalmát nem láttuk. Ettől függetlenül nagyon szerettem ezeket a tárgyakat keresni, mert változatosan vannak elhelyezve. Vannak közeliben, de az is előfordul, hogy csak úgy oda van dobva egy sarokba. Az viszont elég szenya, hogy az egyik a bezáruló mini helyén jelenik meg, kész csoda, hogy észrevettem. Az meg így nem csoda, hogy 4 elmaradt.
Szeretem a krimis cuccokat, még ha természetfeletti dolgokat is kevernek bele. Ezért mindenkinek ajánlom, aki izgalomra vágyik, és részemről kiosztok egy nagy-nagy csillagos 10-est.
Amúgy, ebben az indigós izében nem hiszek, de így, játék szinten jöhet.
Unlimitzone 1. rész    Unlimitzone 2. rész
Xerver 1. rész             Xerver 2. rész
Egyelőre ennyi, de az Unlimit annyira gyors, hogy a legjobb, ha azt töltitek egymás után.
HOG-KALAND rovat
Juhééé! Artschi megint lefordított egy játékot. 8 pettyes lett, ami tök jó eredmény, és lehet, a 9-et is súrolja, ha értjük. Jó játékot mindenkinek, Artschinak pedig egy naaagy köszi jár!!!
A ZIP-ben lévő assets mappával írjátok felül a telepített játékban lévőt. Artschi azt írja, hogy minden, vagyis a napló is tökig le lett fordítva, 1-2 oldal mégis angol. Ezen senki ne akadjon fel/ki/meg, mit nem adtunk volna érte augusztusban:)
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Hasonló érzéseim vannak, mint a Haunted esetében, de cirkuszos témával azért jobban levesznek a lábamról. A keresősök itt is nagyon tetszenek, a történet is pörgős, és bírom a furán mixelt állatokat is. 1 tojást kiköltöttem színcserélőssel, lett is belőle egy méretes fióka, de asszem, a többi rejtve marad.  A kép másolás itt se műxik, kénytelen voltam nyúlni Leetől egyet.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Először elkettyentem, mert nem vártam a gonosz törp újabb történetét. Aztán megpróbáltam kimazsolázni azokat a dolgokat, ami miatt mégis szerethető. A keresősökből a hollós újszerű és a visszapakolgatós is. A minik könnyűek, a gyerekes motívumok aranyosak. Kb. ennyi, a többit majd látjuk.
Rapidfileshare
Unlimitzone
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Nem merem összeereszteni az agyamban a 3 bétát, inkább egyenként írok róluk. Ez a játék szuper! Mesés, mint az elődök, történetben és grafikában egyaránt. Eddig nem volt hagyományos HOS, viszont az árnyképes-pakolgatósok ütősek. A minikben is volt szimpi, a zene nyugisan gyönyörű, viszont a 40 jel gyűjtögetése elég egyhangú. Ettől függetlenül várom a 4 Friends Games fullos játékát.
Nekem nem indult, és épp ezért a "megesz az ideg" kezdetű bétás szöszit nem másolom be:) Viszont Anikó, az én szorgos tesztelő társam kipróbálta, és írt is róla. Egy részlet tőle: "Meseszép a grafika, talán kicsit színes nekem, de még belefér. Egy gonosz, kaszás madárijesztő rabol el 4 kisgyereket. Őket kell majd megmenteni. A zenével vannak gondjaim, inkább csak a keresősökben szólal meg, de az nagyon relax és nagyon tetszik. A keresősök nagyon szépek és változatosak. Van hagyományos 1 plusszal, árnyékképes megtalálós-használós, és amit Narg, Te nagyon szeretsz, az egyforma keresés." Köszi, Anikó!!!
Már azt hittem, nem bővül a csúcs csapatok száma sosem, de vannak még csodák. A Mariaglorum olyan játékot rittyentett össze, hogy még most sem tértem magamhoz. Összeszedett, logikus és szívhezszóló történet, HOS-csodák, élvezetes minigémek, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Már a leszakadt hídon himbálózó kocsi látványánál éreztem, hogy nem mindennapi játék ez. A kis töki megszerzése után pedig mindig gondoskodik a csapat a humor adagunkról is. Mert az apró kis tökemberke a világító szemeivel már önmagában is csúcs. De amikor bányász- vagy méhészsapkát húz, kardot és pajzsot kap, lasszót teker a derekára, az egyenesen varázslatos. Attól is elaléltam, ahogy a kurzor érintésére nyújtogatja kezecskéit, mint egy gyerek, hogy vegyük fel. Azt is megtudjuk, hogy érző lény, és nemcsak ő, apja is, akit addig csak egy gonosz madárijesztőnek tartottunk. Azt a bányás jelenetet egyhamar nem felejtem, mikor megmenti a kicsi életét. Ekkor már sejthető, hogy az események nem várt fordulatot vesznek.
Nem sztorizok többet, inkább rátérek a részletekre. Alig van egyforma HOS, mert mindbe raktak valami egyedit, olyat is, amit eddig még nem láthattunk. Ugyanilyenek a minik is, mert az, hogy én csak ötöt ugorjak át, ritkaság. Ami még különlegessé teszi ezt a játékot, az az állatok élethű megformálása. Ilyen pihepuha mókust, vicsorgó kutyát rég láttam, és nem akarok megfeledkezni a kalitkába zárt kis ördögről sem, mert az is nagyon cukipofa. Ritkán látható az is, hogy egy csapat, nem kímélve az enerdzsit, megengedi, hogy rossz tárgyat is használjunk, vagy pl. a nem megfelelő varázsbetűt rávéssük a papírra. Sőt, ezután a papír elvehető, és oda is lehet próbálni a helyére, majd vissza, és újra próbálkozhatunk. Elképesztő!!! A labirintus felépítése, eldugott jelzései is nagyon tetszettek, és nem is tudok olyan részt mondani, ami nem hatott rám.
A bónusz után összeszedtem az elmaradt baglyokat, mert bevallom, képtelen voltam figyelni mindenre, ennyi ötlet láttán. Ez után nyílik a szuper bónusz, hogy könnyebb legyen elszakadni a játéktól, legalábbis én így éltem meg.
Mától a Mariaglorum nálam bekerült a top5-be, a pontszámom pedig természetesen egy megagiga csillagszórós 10-es, mert úgy érzem, ez volt az év egyik legtartalmasabb játéka.

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • Tschilla (L/60)

  Madárka! Nem ér ilyet tenni! Rám hoztad a hidegrázást!!!! Tiszta libabőr vagyok:-)) De kölcsön kenyér visszajár:-) https://www.youtube.com/watch?v=bPjIeWB3lR8

  ma 13:38
 • gyurgyalag (L/107)

  És múfajba vág, csak egy másik földrész: https://www.youtube.com/watch?v=ixHZKFlD7cM&list=RDixHZKFlD7cM

  ma 13:04
 • gyurgyalag (L/107)

  És akinél a műfaj nem idegen, nagy kedvenceim, a Herczku-Bognár-Szalóki trió (már amikor összeállnak). A fúvósért szintén odavagyok, ő Nikola Parov -) https://www.youtube.com/watch?v=AD87Kg1QYgA

  ma 12:24
 • gyurgyalag (L/107)

  Jutott eszembe a Tschilla által belinkelt darab 2. cimbalmosáról, Lukács Miklósról. Ezen a videón a világ egyik legjobb cimbalmosával, Balogh Kálmánnal játszik. (A dobot Dés András veri, a bőgős nevét nem tudom.) https://www.youtube.com/watch?v=ZQxbLfV76xs

  ma 12:12
 • narghile (L/39)

  Én is köszi, Csilla, ezek nagyon jól tolják! Annyira spontán, jönnek-mennek, hozzátesznek:))

  ma 11:49
 • Tschilla (L/60)

  Sziasztok Mindenki. Madárka, Narg köszi:-)) Olyan finom meleget csináltatok a szívem táján:-)) Nekem ettől is "melegem" lesz:-))) https://www.youtube.com/watch?v=5bwCx5WicYo

  ma 11:23
 • narghile (L/39)

  Egy kis nyár, elképesztő képekkel, laza zenével. Nekem most nagyon kell. http://www.youtube.com/watch?v=mvVP4rC2Kdo Szép napot mindenkinek:)

  ma 10:20
 • narghile (L/39)

  Azért még bekukkolok! Madárka, már el voltál képzelve és mentve a múlt héten, most csak előhúztam a vinyómból:) Onzsi, gyógyulgass, anitizé megy Neked is!

  tegnap 22:18
 • papamaci555 (F/59)

  Jóóóóó estét!Finom,lopott ,hétvégi süti recept a forumba.Jó étvágyat.

  tegnap 19:37
 • Onzsi (L/49)

  Sziasztok! Mindenkinek erőt egészséget :-) kívánok, sok pihenést. Én sikeresen lerobbantam, kúrálom magam kombinálva játékkal :-) :-)

  tegnap 17:06

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 746

Látogatók az előző hónapban: 15413

Látogatók a jelenlegi hónapban: 12127

Feliratkozottak: 1192

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez