Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   

Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

Amíg még eszemnél vagyok, és nem szippant magába a bevásárlás, sütés-főzés és más borzalmak,
kívánok mindenkinek

Kellemes Húsvétolást!

 
Jónak tűnik, a kutyus aranyos, de most nem pofázok sokat, mert kiváncsi vagyok, hol landol a cikk a nagytudású buherabrigád újabb akciója után.
"Kedves" HD-s agytrösztök! Ti csak rontani tudtok az oldalon? Levelezni már nincs kedvem, mert válasz úgy sem jön. Hátha ezt olvassátok, és mondjuk, beíratkoztok egy számtech tanfolyásra, vagy gatyába rázzátok a szervert. Esetleg a nyomulós reklámok bevételeiből fordíthatnátok fejlesztésre is.
Rapidfileshare
Fileom
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Bétás izé: "Emlékeztek az első részre? Az előzetes fanyalgás után 9 pöttyöt kapott az Eipix játéka. Ez a rész tök más, de ennek ellenére tetszik. A helyszín Velence, nyomozásunk tárgya pedig a La Volpe, vagyis a Róka névre hallgató titokzatos alak. Őt keressük vaporettón és motoron száguldva (mondjuk, az elég béna volt a nyilazással) ebben a lendületes játékban. A grafika nem szokványos, de jól idézi a város hangulatát, a Vivaldi Szálló hotelszobájában pedig minden együtt van, ami a játék műfaját jellemzi."
Uploadable 1. rész    Uploadable 2. rész
Filefactory 1. rész       Filefactory 2. rész
Fileom 1. rész             Fileom 2. rész
Nekem nem indul c-ről sem, most evvel próbálkozom:
Turbobit 1. rész           Turbobit 2. rész
Fileom 1. rész              Fileom 2. rész
A felsővel nem kompatibilis, vagy ezt, vagy azt töltsétek.
HOG-KALAND rovat
Tárgyrészletes-feladatos a kezdet, majd jöhet a színcserélés. Annyira babás a grafika és a hangulat, hogy inkább a kicsiknek ajánlom. Úgy is itt a szünet, jó program lehet egy kis játék. Kellemes pihit minden oskolásnak!:)
Rapidfileshare
Rapidgator
KICSIKNEK rovat
Új bétát tesztelhetünk az ismeretlen, Little Games Company nevű csapattól. Az első, ami megragadott, az a zene és hangeffektek az intróban, aztán a Jack nevű pápaszemes kisegér a tündéri hangjával. De az örömöm nem tartott sokáig, mert innentől kezdve leginkább a vontatottság maradt meg, amit még nehézkes helyszínváltással is tetéznek a fejlesztők. Ha a gépem hibája, akkor bocs!!! A keresősök semmilyenek, a minik szintén, és technikailag sem érzem kereknek ezt a játékot. Persze, a remény hal meg utoljára, egerentyű vagy más okosságok még megborotválhatja szőrös szívemet.
Filefactory
Uploadable 
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
A bétába beleragadtam, de a nem rég megjelent 2. verziót már simán végigtoltam.  Egyszerűen szenzációs, mint a MadHead Games eddigi játékai, hangulatában viszont jócskán eltér. A téma és a környezet modern, a helyszín New Orleans, a sztori iszonyat pörgős. Zene, árulás, halál... azt hiszem, minden együtt van a szuper időtöltéshez.
Fantasztikus élményekkel és enyhe frusztráltsággal zártam ezt a játékot, de utóbbiról majd később. Annyira profi minden, már a főmenü is, a hanyagul támaszkodó szaxis fickóval, a taxi a térképpel, és nem is gondoltam, hogy a sofőrnek még lesz szerepe a későbbiekben. Szóval csupa meglepetés minden, és biztos jobban is meglepődtem volna, ha mindent megértek. Sajnos vannak fehér foltok a történetben, de végig okosodtam, sőt az extrákban még a képpárokat is összepakoltam. A főjáték a The Dixie Peppers nevű jazzbanda körüli titokzatos eseményekről szól, a bónuszban pedig megtudhatjuk, hogy miért indult el Frankie New Orleansba 20 évvel korábban. A keresősök elképesztően jók. Vannak szavasak feladatokkal és logikai párosítósok is, sőt a kettőt még össze is kombinálják. A magnós-szövegesen is dobtam egy hátast, de a csúcs az öreg tengerész kivarrt háta, aki elmeséli élete kalandjait, és az ezekre jellemző tetkókat kell kiválasztani. A visszaemlékező diavetítésben is van egy kis pakolászás, és kulcsok helyett egy alkalommal mézeskalács emberkéket kell a helyükre tenni, hogy a szavas listák megnyíljanak. A HOS 24 morfot is rejt, amik elég macerásak, és ezért egyet el is hagytam, ami szintén az extrában lett meg. A minik is nagyon szórakoztatók, ennél fogva könnyűek is. Legalábbis nálam a két dolog összefügg:D Imádtam a házban keresni a megfelelő lakást a kis cetli alapján, mert közben villanyt is kell gyújtani, felírni a lakókat, és kiszelektálni azokat, akik valamiért nem jöhetnek szóba. Ebben a játékban még az sem zavart, hogy voltak duplázós, sőt triplázós minik is, és az sem, hogy nem volt dugig a kelléktár. Viszont szerelhetünk kedvünkre, sok cucc úgy nyeri el végső formáját. Rossz tárggyal is lehet bénázni, pl. feszítővas vagy dinamit készítés, amiket azért szeretek, mert ez is plusz energia a fejlesztők részéről, mégis belecsempésznek ilyen okosságokat is. A 44 hangjegyet viszont megtaláltam. Voltak nagyon könnyűek, de voltak olyanok, amikért sokat görcsöltem. Sajnos nem lett meg a jutalmam érte, mert nem tudok bemenni a hangszer műhelybe, ahol valószínű, hogy a hangjegyes szekrény kiliincse van. Ezért egy kicsit szomorú vagyok, de a profi zene kárpótolt érte. Jazzes dallamok szólnak, de azért van más fajta is, az meg ahogy Adele 2x is dalra fakad, egyenesen lenyűgöző. Ez nálam egy hatalmas tűzijátékos 10-es, akár lehet az év játéka is.

És itt a jazzbanda is, nem bírom őket kihagyni!
Halványan emlékszem a tavaly januári bétára, de fel nem került. Mit is mondhatnék még? Volt egy rumlis hajó, ott szöszöltem egy keveset, és ennyi.
Bétás szöszi: "Legtöbbször nyafogok valamiért, de ez a rész most nagyon tetszik. A mozis történeteket egyébként is szeretem, és úgy tűnik, Elefánték is könnyedén mozognak ebben a közegben. A zene kevés, a virágok gyűjtögetése talán sok, de a kelléktáras keresősök végre visszatérnek, és a tárgyakat is "szerelgethetünk" benne. A majom gagyi, a tigris viszont igazi fenevad."
Ez milyen rövid volt! Bár úgy emlékszem, mostanában már volt nyúlfarknyi Elefántos játék. Régebben azért oltogattuk a csapatot, mert több játék is unalomba fulladt a hossza miatt. Úgy látszik, ezek leskelődnek és jegyzetelnek:D Amúgy nem volt rossz, de azért a béta alapján többet vártam. Tök jó ötlet, ahogy a film szereplője, Andrew Light lelép a vászonról, és magával ragadja tesónk lányát. A mi feladatunk, hogy magunkat is a filmbe varázsoljuk, és megmentsük Janet. Azt hittem, lesz több valós mozira utalás, de csak a Titanic részletét véltem felfedezni a Titan nevű hajóról vízbe pottyanva, egyébként nem láttam ismerős dolgokat. A videók most tetszettek, és a grafika is igényes, ahogy azt tőlük megszoktuk. A zenén sajna nem tudnak változtatni, akkorák a szünetek, hogy szinte zavaró, ha megszólal. A keresősök szuperek, főleg azért, mert párat ott is kell hagyni, mivel az oda illő tárgy csak később kerül elő. A kelléktáras szerelgetés érdekes, viszont a minik közt tök nehezek (vagy érthetetlenek) is vannak. A virágokat kibírtam, viszont a végén nem csináltam velük semmit, számomra ez a rész érdektelen. A már említett gagyi majomért kárpótlásul nem csak hagyományos, hanem fehér tigrist is kapunk, és kölykét visszaadva egy szép családegyesítésnek is tanúi lehetünk. Nekem 8, mert nem különösebben ragadott magával, és az is gáz, hogy már  a Cadenza előtt lejátszottam, viszont az értékelést most, tele jazzes emlékekkel az agyamban írom.
 
1részes:
Filefactory   vagy  Rapidgator
2részes:
Depositfiles 1. rész     Depositfiles 2. rész
Másik 2részes, a felsővel ne keverd:
Uploadable 1. rész      Uploadable 2. rész
Rapidgator 1. rész       Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
Rég láttam játékot a Vendel Gamestől. Szeretem a doromboló macskás logót, és szeretem ezt a bemutatót is. A grafika és a  történet átlagos, egy ősi kastély szellemjárta szobáiban játszódik, viszont a keresősök nagyon ott vannak. Árnyképes és tárgyas pakolgatósokat és feladatos keresősöket láttam eddig, a lámpás összerakós különösen tetszik. A minik többsége is szórakoztató, és a zene is nagyon kellemes. Puzzle darabokat kell gyűjtögetni képek összerakásához, és morfok is vannak, amikkel a hint száma szaporítható. Tetszenek a gyerekrajzok is, szóval, én erősen várom a véglegest.
Rapidfileshare

NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Egy Helen nevű nőszemély bőrébe bújhatunk a Cateia Games új játékában. Amazónia, dzsungel, kipingált benszülöttek, nem mondhatom, hogy annyira felcsigázott. Kisablakos pakolgatósban szerelhetjük össze a szükséges tárgyakat, HOS nincs, ezért inkább a kaland rovatba sorolom, meg az egynek talán jó kategóriába.
"Az Alawar csodás játékon dolgozik. Az izgalmas eseményekhez gyönyörű grafika és zene társul, meg egy kicsi vadmacska, akit Pöttyösnek neveztem el. A keresősök baromi ötletesek, a minik pedig inkább szórakoztatók és látványosak, mint nehezek. Van kelléktáras szerelés, rengeteg gyűjtögetni való, hópelyhek, tekercsek és morfok, amiket a HOS részekben találtok. Ez a játék szinte a "hú, de várom" kategóriát súrolja." A végén is szeretnék lelkendezni! Anikó, most már látom a hülyegyerek hülye békáját:)
Szuper introval csap bele a történetbe az Alawar. Adele hercegnőt egy gonosz hólovag üldözi, de jön a bátor vadász, és megmenti őt. Persze a nyugalom csak ideiglenes, Adele egy hógömbben landol, de megmentője felveszi érte a harcot az örök tél birodalmává változtatott királyságban. Lendületes, szép történet, egy csipet hófehérkés beütéssel, ami egy kissé szomorú véget ér a kapzsi király miatt. A bónusz viszont helyre rakja a dolgokat, és a szerelmesek, mert abból két pár is van, egymáséi lehetnek. Röviden ennyi, és most jöjjenek a a technikai és egyéb részletek. Igazán kitettek magukért a fejlesztők, mert nem elég, hogy belepakoltak bennünket egy meseszép környezetbe, de minden helyszín tartogat valami apró meglepetést. Izgőmozgó állatok, a hintóban lévő gyümi megdézsmálása, érintésre leszakadó cégér, sziromesőt produkáló virágdíszek és egerészéstől aktivizálódó hógömbök, mozgó képek a falon, kacagó próbababa a varrodában, stb. És ide sorolom a dagadt ajtóőrt is, aki 2 sütiért adja oda a nála lévő akármit. Sajna, már nem emlékszem, mit kapunk tőle, még az is lehet, hogy az ajtó kulcsát:D Ötletes minik, amikben lehet festeni, hímezni, kisebb tárgyakat összepakolni, varázsfőzetet kutyulni, ahogy azt annyian szeretjük. A keresősök is igényesek, zömmel szavas-feladatosok, az egyikben még pillecukrot is gyárthatunk, de vannak árnyképesek is, és ott is össze lehet állítani bizonyos tárgyakat. A marshmallow nekem totál összekapcsolódott Wircsivel, legalább rá is gondoltam játék közben:) A helyes kis vadmacska és három varázsszer a segítségünk, és ezt sem vitték túlzásba, bár Pöttyöst azért maceráltam volna többet. A bónuszban a keresősök kicst ellaposodnak, és tán több is van a kelleténél, de az új helyszínek miatt elviseltem őket, mert könnyűek, a hintmentes HOS-ért járó plecsnit meg is kaptam. Külön tárgyban megint bénáskodtam, benéztem 3 morfot, két hópihét, és az egyáltalán nem vigasztal, hogy a gigaméretű tekercsek meglettek. A diavetítést sem akarom kihagyni, mert tök jó a stílusuk, és érthetőek is, még pongyola angollal is. Na meg a babaház, azt sem hagyom ki, mert imádom az ilyen gyerekes dolgokat, és abban volt egy cuki mini is. Nekem 10-es ez méretes *-gal, és remélem, nem hagyják abba a sorozatot, mert esélyes, hogy a harmadik még ezt is felülmúlja.
Rapidfileshare
Turbobit
Filefactory
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
Vandusss94 videója a "tovább" után. Vandus a fordítást is beígérte, mert elborult Alawar-fan, és az elsőt is ő honosította.
Na, akkor jöjjön ASG, mert nehogymá' megvárja a 48 órát:) Ezt a játékot azoknak ajánlom, akik szeretnek kutakodni, rendezkedni. Emma visszatér nagyszülei lepukkant házába,  hogy kincseket leljen, és ebben mi segítünk neki. Aranyos játék, pihinek kiváló, Lalinak kötelező:))
Filefactory
Depositfiles

KOMBINÁLT JÁTÉKOK rovat
Jöjjön a bétás izé: "Ezt nagyon vártam, mert az EleFun tökre elvarázsolt a rémálmok mozijával. Most nem annyira sikerült, kicsit soknak érzem a "laborozást", meg egyébként is paranormális jelenséggel foglalkozik, amit csak kis dózisban bírok elviselni. Persze bízom benne, hogy nem viszik túlzásba, és a szuper keresősökhöz igazítják a játékot. Megszámlálhatatlan tárgyat is be kell gyűjteni, és egy kagyló szívja vagy adagolja a vizet, mert az folyik és folyik..." Azt csak zárójelben, hogy arra a folyós vízre már egyáltalán nem emlékszem.
Próbálok a realitás talaján maradni, annak ellenére, hogy már rinyáltam az üzifalon és a hozzászólásoknál is. Nem igazán tetszett, mert utálom, ha állandóan szereltetnek velem, és az se jön be, ha megmagyarázhatatlan erők manipulálják az elemeket, jelen esetben a vizet. Tegyék azt boszik vagy varázslók, mert akkor rögtön egy mesében érzem magam, és ott kellemesen lubickolok víz nélkül is. Pedig a történet érdekes, egy tudós csajszi felfedezi, hogy a városhoz tartozó bánya tulajdonosa, hóna alatt egy másik lángelmével, gonosz terven dolgozik. A városka duzzasztógátjának tönkretétele a cél, és bár hagy nyomokat, mégis az életével fizet felfedezéséért. A paranormális jelenségekkel foglalkozó újságírót a nő férje kéri, hogy segítsen kideríteni az igazságot. A bónusz végére minden rendeződik, sőt hatalmas happy endnek lehetünk tanúi. Ez eddig rendben is van, csak ne kéne állandóan szerelni. De kell! Persze, tudom, hogy a téma ezt kívánja, nem szőhetünk, fonhatunk,  és főzőcskére sincs szükség. Mégis zavart, és a keresősök is hűek a környezethez. Először még kellemesek, feladatosak, de olyan sok van belőlük, hogy hamar megüli a gyomrot. A minikben is hasonló a helyzet, de azért a felét  elviselhetőnek találtam, a többi ment a levesbe. A kollekcióból egy sem, morfból 5 hiányzott. Pedig jól "morfogtak", csak én tompultam el annyira, hogy egy időre teljesen megfeledkeztem róluk. A zene is zavart, mert sehol semmi, aztán a HOS közepén jön egy idegesítő dallam, ami csak arra jó, hogy minél előbb meneküljek ki onnan. Kapkodtam is össze ész nélkül a tárgyakat, hogy a trillázást elhallgattassam. A mozis után nagy csalódás, talán ezért vártam többet, de amúgy a maga módján profi, 7 pontot megajánlok. Tudjátok, hogy sose változtatok az egyszer már bevésett szövegen, ezért marad a "laborozás", amiből egy árva darab se volt:))
Artschi keveset pihen, ennek köszönhetően újabb honosított játékkal játszhatunk. Nem is akármilyennel, mert ez a történet igazán szép, nem beszélve a grafikáról. Én már be is izzítottam, és mivel a főmenü nem lett lefordítva, kedvencem, a fehér bagoly megmentéséről másoltam képet, ahol már látszik a magyar szöveg. Artschi, mint mindig, köszönöm szépen a munkád, mindannyiunk nevében!
Angol játék linkekkel, "sárgával"
Magyarítás
A zip-ben lévő file-lal felül kell írni a telepített játék Localisation könyvtárát.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Egy rész a bétás bevezetőből: "A 4 Friends Games új játéka nem rossz, csak nem látok benne új ötleteket. Viszont a régi sémák jól működnek. Gyönyörű a grafika, jók a pakolgatós keresősök, és újabb zsebsárkány segít, hogy 20 éve eltűnt tesónkat megtaláljuk a titokzatos másik világban."
Jövök én is lelkendezni, ahogy Ti a kommenteknél:) Minden várakozásom felül van múlva! Az eleje most is ugyanúgy hatott rám, de a hídon átérve egyik ámulatból a másikba estem. Kezdve azzal, hogy a történet nagyon képi, és ez alatt azt értem, hogy a szövegértési hiányosságok se jelenthetnek akadályt a sztori megértésében. A kis festőzseni egy gonosz perszóna kezébe kerül, akit fiaként nevel fel, de pusztító célokra használja. Szörnyekké változtatja festményein keresztül a városka lakóit, és ha nem törjük meg az átkot a tündér és a zsebsárkány segítségével, akkor sose kapjuk vissza elveszett tesónkat. A keresősök szuperek az elsőtől az utolsóig. Árnyképes-feladatosak, de a szövegesben is van bőven tennivaló. Először azt hittem, nem lesznek plusz tárgyak, de amikor elkaptam az első szörnyecskét, megnyugodtam. 21 van belőlük, és elég jól látszanak, nem kell megszakadni, hogy mind meglegyen. A minikben is kellemesen csalódtam, zömmel nekem való ujjgyakorlatok, de azért volt 1-2, amit átugrottam, nem vagyok olyan kitartó (vagy agyas?), mint Anikó:D A grafika és a színek finomsága összhangban van a lágy zenével, és sok szép ötletet lehet látni, pl. a bánya szakaszos bevilágítása, vagy sárkányka úszóleckéje is nagyon tetszett. Pedig a kék plüssbunda alapján nem gondoltam, hogy meg is fürdik a kedvemért. A játéktér először többszörösen elágazik, majd egy rövid egyenes szakasz után ismét, de térképre nincs szükség, mert logikusak a tárgyak, és csak azt sajnáltam, hogy többször fogyóban vannak. Szeretem, ha legalább a látható rész meg van tömve, de ez annyira nem lényeges. A vége felé a tündért elveszítjük, zsebsárkánynak is lába kel, de a bónuszban visszakapjuk mindkettőjüket. Az őrült pókasszony fogságából nagyra nőtt kisöcsénket is kiszabadítjuk, aki a normálissal ellentétben kicsinek barna, nagynak viszont szőke frizkót visel. Persze ezt csak viccből mondom, nem kell komolyan venni:) Ahogy Anikó írta, szerintem se lesz az év játéka, de jelölés biztos kap, mint a 4 Friends Games előző játékai, a Living Legends sorozat, és hogy ezt megerősítsem, nyomom a *-os 10-est.

 
Rapidfileshare
Filefactory
Uploadable (részletek a "Letöltés" dobozban)
HOG-KALAND rovat
Tavaly nyáron jelent meg a Casual Arts Games játékának 1. része. Nagy sikert nem aratott, vagy titokban tartottátok, mert egyetlen hozzászólás sem született. Pedig nem rossz, erdő, patak, madárdal, meg egy kis környezetvédelem tök jó relaxnak. Tudom, kalandozni az igazi, de aki lazázni is szeret, találja meg az elrejtett tárgyakat, szétdobált szemetet és Amerika állatait. Lali mostanában rám se bagózik, de azért neki is ajánlom:)
Rapidfileshare
Rapidgator
Fileom
KLASSZIKUS HOG rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!
Már csak 2 hónapot kell aludni:D

 

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Rapidshare: Save File to alatt (zöld) Download
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • csbiga (L/24)

  egy kis hétvégi kikapcs: http://zacc.cafeblog.hu/2014/03/04/mozgo-kepek-fogadok-lesz-amelyiken-hangosan-nevetsz-fel/

  ma 07:38
 • csbiga (L/24)

  Jó reggelt! Hát én még Cadenzázok, aztán családi összejövetel, így record holnapra marad, de efmary nagy kedvet csinált hozzá, alig várom azt is:-) Igazad van, Poe megvár, az újakat veszem én is mindig előre:-)

  ma 07:25
 • mkaniko (L/46)

  Á, még hozzá se fogtam, ma nem lett volna 4-5 órám egyhuzamba, így bétázgattam.:) Most belelesek a Recordba.:)

  tegnap 22:42
 • csbiga (L/24)

  Hát sajnálom, hogy neked nem indul:-( Anikó, Poe-t sikerült "kivégezni"? :-) Most búcsúzom, további szép estét mindenkinek!

  tegnap 21:00
 • narghile (L/39)

  A 3. fajta Record is beintett, várom a csodát vagy a frissítést:)

  tegnap 19:12
 • csbiga (L/24)

  hello mindenkinek! csak beköszöntem, már megyek is játszani:-) egyébként Itália csak C-ről indul. érdekes, hogy avastom mostanába megfogja az uninstall exéket, itáliánál is megfogta és vitte karanténba...

  tegnap 16:02
 • narghile (L/39)

  Addig jutottam, hogy a főoldal tiszta, a többi meg olyan, amilyen. A régebbi játékokat a keresővel vadásszátok, az legalább működik.

  tegnap 15:41
 • narghile (L/39)

  Minden rosszban van valami jó!:D Amúgy, az a helyzet, hogy az idekövesedett régieket csak úgy tudom a helyükre küldeni, hogy átírom a megjelenés dátumának másodperceit. Akkor visszatakarodnak a helyükre, de sajnos ez hosszadalmas, és jönnek helyettük másikak. Azért párat elvarázsolok...

  tegnap 15:24
 • nyulbocs (L/40)

  Hú ez valóban furcsa, de sebaj, mert ez az unikornisos már kiment a fejemből és most a "drága kutya" emlékeztetett rá :)

  tegnap 15:14
 • narghile (L/39)

  A fosbrigádnak megint csak gratulálok! Sikerült újra elbarmolni a magazint. Akkora a kavarodás, hogy csak kapkodom a fejem. Mindjárt felteszem az ers cuccot, akkor esetleg látom, hogy mekkora a xarkeverés.

  tegnap 15:03

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 531

Látogatók az előző hónapban: 18128

Látogatók a jelenlegi hónapban: 9936

Feliratkozottak: 1157

Magazin helyezése: 5

Szerkesztőség

Újabb kedvencek

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez