Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

Nahát! Ez a sorozat eddig a szeretem is, meg nem is kategóriába tartozott, de most robbantott az Elephant Games. Olyan izgalmas történeten dolgoznak, hogy csak lestem! Az alap kicsit a Jumanjit idézi, mert itt is egy dobókockás táblajáték körül bonyolódik a történet. Egy baráti társaság eltűnik, és mi vagyunk a tagok közül az, aki nem ért oda időben. De mivel fontosak a barátaink, utánuk indulunk egy merész dobással. A kérdés-feleletnek és választási lehetőségeknek nem hiszem, hogy volna különösebb jelentősége, de ennek majd Artschi, a sorozat állandó fordítója utánajár:D A zene szuper, az izgalom pont jól van adagolva, a grafika csodás, és megkönnyebbülten vettem tudomásul, hogy nincsenek béna virágok, amiket be kéne gyűjteni. A keresősök szobányiak és részei a történetnek, a minik pedig könnyűek. Ha jobban belegondolok, mehet a "húdevárom" kategóriába:))
Rapidfileshare
Fileom
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Úgy látszik, a sámán engem is elátkozott, mert nem boldogulok vele. A kurzor helyén egy csomó kis kurzor képe van, ezért csak a nagyobb gombokra tudok rátenyerelni. Próbáltam az opcióban bejelölni a másik kurzort, de esélytelen. Ha valaki kipróbálná, megköszönném!
Firedrive
Frissített cucc:
Uploadable
Filefactory
Fileom
HOG-KALAND rovat
Keveset írtam a bétához, de ez is valami: "A Gunnar Games is új bemutatóval jelentkezik. A grafika talán csicsa, de az elhagyott és tóba vesző nő boldogtalan szelleme köré szött történet és a mexikói zene tetszik. 25 morf virágot és 25 arany koponyát is meg kell találni, utóbbiakhoz matatni is kell, nemcsak skubizni."
Ma csak erre van időm, de gyorsan posztolom is, hogy el ne felejtsem. Egy városkában nyomozunk, mert már 15 lánynak veszett nyoma fél éven belül. Jónak tűnik, szépek a keresősök, de elég egyszerűek. A mixeléssel lehet, bajban leszek, mert elég sok üveg hiányzik. Elképzeltem, ahogy a vége felé már egy tucat cuccból kutyulok:( Az előzőre nem emlékeztem, de most utánanéztem, 7-8 petty közé tettem. Ez azért biztató!
Uploadable
Filefactory
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Megint kaptunk egy fordítást Artschitól. Az Elephant Games játéka sok minden miatt emlékezetes, de most csak a legkedvesebb dolgokat említeném, Lajoskát a denevért és az istállóban lebegő, cspdás fekete lovat. Artschi, köszönöm szépen, mindannyiunk nevében! Bocsi, de a játékom elveszett a gépem kipurcanásával, ezért az angol nyitóoldalt linkelem be. A letöltés még sokáig tart, a képet majd később cserélem.
Angol játék linkekkel
Magyarítás
A telepített játék assets könyvtárát felül kell írni a ZIP-ben lévővel.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Az Eipix folytatja ezt a sorozatát is. Az előzetesből úgy látom, ez sokkal jobb lesz, mert a krimis vonalat ötvözik a művészetek világával. A történet tök jó, a párizsi Moulin Rouge híres táncosnőjét, Henri de Toulouse-Lautrec barátját megölik. A nyomok begyűjtése az áldozatról nagyon ötletes, és az elemzés sem unalmas, mert könnyű minigémeket kell megoldani. A zene hangulatos, a térkép új elemmel bővül, a kocsis kezébe adhatjuk annak a helyszínnek a képét, ahol dolgunk van. 40 szélmalom lapátot is össze kell gyűjteni, a keresősök pedig még mindig tartogatnak meglepetést. A gyanúsítottakról ismét lesznek jegyzeteink, a grafika meg olyan, ahogy az a nagykönyvben meg van írva:D
Uploadable
Filefactory
Fileom
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Bétás izé: "A címen kívül semmi köze a 3 történetnek egymáshoz. Voltunk rémálomtáborban, egyetem alatti labirintusban, most pedig egy igazi tündésmese játszódik előttünk. Ami rögtön megfogott az a gramofonra pakolt lemez, mert Grieg nagy kedvencem, a Solveig dala pedig a Peer Gynt legcsodásabb része. Sokat nem lehet hallani belőle, de nem árt elidőzni a gramofon mellett egy keveset. A játék kicsit csicsamicsa, de a keresősök nagyon rendben vannak, és a minik sem nehezek. Érdekes felfedezést is tettem, az egyik HOS, ahol a megtalált tárgyak alatti darabkákból kell valamit összerakni, vagy akár a képes-mesélős sorozatmini egyből a Mad Head-et juttatta eszembe. Szerintem tőlük nyúlták ezeket a megoldásokat."
Mindig mondom, hogy mennyire szeretem a mesés, tündéres/boszis történeteket, de ez nekem most kicsit sok volt. Talán a játék hossza miatt, de voltak unatkozós időszakaim. A sztori röviden annyi, hogy az esküvőjére hazaérkező leányzó vőlegényét elrabolja egy gonosz boszi, majd apjának is ugyanez lesz a sorsa. Anyját hermelinné változtatja, de őt sikerül magunk mellé venni segítségnek. A végén minden jóra fordul, és kiderül az is, hogy milyen kapcsolata volt a szülőknek a boszival.
A grafikát már írtam, elég csicsamicsa, de amúgy nagyon profi. A bajom a rengeteg videóval van, mert kis mértékben jöhet, de ez elég tömény, skipeltem sokszor. A játék erősségei a változatos keresősök, rengeteg feladat van bennük, és talán pont ezért, nem is éreztem, hogy sok lenne. Sok mesebeli lény keresztezi utunkat, és mindegyikhez van használati utasítás, mit szeret, mit nem. Az állati szereplők is jól sikerültek, főleg a medve tetszett. Hatalmas és félelmetes, viszont a végén jót vigyorogtam azon, hogy mennyire öszezsugorodott, mikor a méz után ugrott a barlangba.
A miniket könnyűnek írtam a bétánál, de azért sok szenya is van közöttük, és persze könnyű is. Kicsit kiegyensúlyozatlannak érzem ezt a részt. Amiért viszont nagyon pipa vagyok, az a bónusz végén lévő tekergetős. Nincs skip, ezért összeszedve magam, kiforgattam a részeket, erre az elvetemültek adnak belőle újat, és persze nehezebbet. Gondolkodtam, hogy nézzek-e SG-t, ott be vannak számozva a lépések, de úgy döntöttem, hogy azért se csinálom meg. Legfeljebb lemaradok az utolsó videóról. Nagy ügy! Úgy sem szeretem őket, inkább nyerek, mint vesztek vele.
A kincseim mind meglettek, de nincs kedvem színcserélőst játszani a képekért. A zenétől Grieg után többet vértam, de elég lájtos, így összességében 9-est adok a Daily Magic Productions játékára.
Firedrive
Filefactory
Depositfiles
2részesek:
Rapidgator 1. rész         Rapidgator 2. rész
Uploadable 1. rész         Uploadable 2. rész
Fileom 1. rész                  Fileom 2. rész
HOG-KALAND rovat
Mintha hónapokkal ezelőtt játszottam volna az előzővel, úgy tátottam rá szemem-szám minden apró mozzanatra. Már megint a szülők kerülnek bajba, és ahol egy Alice segít, ott előbb-utóbb megjelenik a Szívkirálynő, a fehér nyúl és a kártyakatonák. A grafika most az első perctől lenyűgözött, a zenében pedig új fordulatok vannak. A HOS önmagáért beszél, és még ha ismételni is kellett a minit, imádtam billegni a tető szélén. Gears már az elején velünk van, és cuki hangján magyaráz. Szerelés után repked, segít, és a már ismert, de megunhatatlan mozdulatta nyújtja oda csőrében a megszerzett tárgyat.
Uploadable
Filefactory
Fileom
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Eddig keveset láttam belőle, és vannak kérdőjeleim. Az eleje vicces, a bárban várakozó fickó csaját hátbaböki valami kékes fénnyel egy hatalmas szörny ember. Csajszi eltűnik, fickó a keresésére indul. Miután egy öreget leápol szívgyógyszerrel, kiderül, hogy valahogy előkerült a nagyapja által talált antik kütyü, ami a galibát okozza. Bocsi, de másról még nem tudok beszámolni, legfeljebb arról, hogy a HOS elég gyenge, a zene pedig nyomasztó. Fura, de a kép másolásom úgy sikerült, hogy a cím is eltűnt, meg a betűk a gombokról. Megáll az eszem!!!
A GrandMa Games is belekezdett sorozata 3. darabjába. A színekkel nem spróroltak, de ettől még tetszik. A téma nem új, szőrénszálán eltűnt embereket keresünk, élükön a városka kovácsával. Tetszenek a keresősök, és lehet, azt mondjátok üldözési mániám van, de itt is feltűnik a MadHead stílus. A könyves keresős tök olyan, mint a Nevertalesben. Csupa kérdőjel vagyok...
Uploadable
Filefactory
Fileom
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
A múlt heti pauza után ez a 3. Elefántos béta. Nekem nem indul, de azért felteszem. Hoztam főmenüt fészről, és átnéztem a többi képet is. Hát, nem sok mindent tudok belőle kiskubizni, mindenesetre szépnek tűnik. Láttam Anikót az üzifalon, és kérem, hogy írjon egy lelkes beszámolót, de ne ám annyit, hogy "Jóóó vóóót!":D
Uploadable
Filefactory
Fileom
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
 
Na, akkor újra kezdem a szöszit! Azt azért fenntartom, hogy: "Lehet, nem kéne másolni a Mad Head Gamest? Ismét egy Elefántos játék, és itt a kulccsal nyitható tárgylistást koppintották."  A felső nyilas, képcsúsztatós navigáció kivételével minden szuper, tobzódtam a gyönyörű meleg színekben. A zene szuper, a történet is izgalmas, Brandonkáék története folytatódik. Ami pedig a lényeg, ebben is van az MCF10-ből és az őskori Ravenhearstből megismert logikai mini. Igaz, nagyon könnyű, de remélem beletolnak még párat a nehezebbik fajtából is. Gyűjtögetni morfokat, szörnyecskéket és a történethez tartozó tárgyakat lehet.
Elefánték az idén is készülnek a karácsonyra. A rendíthetetlen ólomkatona történetét is szabadon kezelik, pl. a kis balerina Diótörő tesója:D A keresősök szépek, és úgy látszik, ők sem szégyellnek koppintani a Mad Headtől. A párosítóst egy az egyben tőlük nyúlták, sőt a tárgyak mögött feltűnő puzzle darabkákat is. A zene természetesen Csajkovszkij, kár hogy néha elhallgat, de ezt már megszokhattuk.
Filefactory
Uploadable
Fileom
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Nem hoztam bétás dumát, mert az 1. rész holtversenyben letarolta a többi játékot a 2013-as szavazáson. Ennyi bőven elég ahhoz, hogy tudjuk, nem mindennapi cuccal van dolgunk.
Azt hiszem, ez a rész is méltó az előzőhöz, mert tele fordulatokkal és érdekes feladatokkal. Az elején még, ahogy a bétánál is, fanyalogtam a grafikán, de Midas király palotája, kertje már a megszokott grafikát idézte. Igazából csak a tűzhányós résznél, a törpöknél és Nemo kapitánynál voltak fenntartásaim, utána szépen kikerekedett a látvány. A történet röviden annyi, hogy Alice-t egy tükrön keresztül elrabolja egy szörny, szülei pedig a keresésére indulnak. Az út könyveken, portálokon keresztül vezet, amiből nem kevés van, így igazán helyszín- és ötletgazdag az út, amit bejárunk. Alice a babaházán keresztül kommunikál velünk, a végén pedig az ő titka is kiderül. A bónuszban apja meséli el, hogyan lelte meg párját, Bellt, a boszik világában.
A keresősök a szokott színvonalon, a nagyobbakban morfok vannak, amiket sikeresen összeszedtem. A minik is nekem valók. Sajnos négyet átugrottam, de nálam ez is szép eredmény. Van több kutyulás, szabás-varrás-öltöztetés, tökhintó faragás, mert egyik utunk Hamupipőke meséjébe visz. Előkerül Gears, a kis gépbagoly is, és egy darabig lelkesen repked és kínálgatja oda a megtalált tárgyat. Sajnos, ő egy idő után lelép, de annyi a látvány, hogy az kárpótol bennünket.
A puzzle összes darabkáját összeszedve indul a bónusz bónusza. Szerencsére ezeket is megtaláltam, nem kellett külön köröket futni. A kép kirakása után nyílik a tárgy gyűjtögetős rész, minden helyen 1-1 cucc van. Az igazi meglepetés a Hidden Capter, ahol újra átélhetünk rövid kis történeteket. A legjobban most Nemo kapitány tetszett, mert ahogy a hatalmas teki kiköhögi a torkán akadt fogaskereket, az tök vicces. A kapott koronggal újra Midas Királyhoz mehetünk, majd az utolsóban összeboronáljuk Hamupipőkét a királyfival. Ahogy Csopi is írja, a királyfi elég béna, de arra gondolok, hogy őt a csapat egyik tagjáról mintázhatták, mint ahogy a bálozók közt is volt pár fura fejű figura. Lehet, így örökítették meg magukat a játékban.
Összegezve, az a véleményem, hogy nem "fejlődött" az előző óta, de mindent megpróbáltak a fejlesztők, hogy szuperül szórakozzunk. Nálam az idén a Cadenza a nyerő a Mad Head Gamestől, de ettől függetlenül megérdemli ez is a csillagszórós 10-est.

 
Firedrive  vagy  Filefactory   vagy   Depositfiles
Turbobit  vagy  Rapidfileshare
HOG-KALAND rovat
A bétának nem volt osztatlan sikere, nekem is voltak fenntartásaim, de írtam ám jókat is: "Eszméletlen grafika, csúcs keresősök, Mr. Jenkinsre se mondhatok rosszat, valami mégis zavar. Kicsit töménynek érzem, mintha az összes bevált fordulatot bele akarták volna zsúfolni már a bétába.  Nem ragozom, majd látjátok. Még annyi, hogy a lovat el ne felejtsétek megbökdösni, az a mozdulatsor baromi jól sikerült."
Hogy ott folytassam, ahol a bétás szöszit abbahagytam, amit a lovakról tudni lehet, azt a Daily Magic Productions tudja. Az istállóban még profibb az a barna ló, úgy mozog és olyanok a szemei, mintha tényleg élne. Csodás! De inkább visszatérek a játék egyéb részeihez, mert az fontosabb.
Érdekes történetet találtak ki a fejlesztők. Egy régi szerelem és boszorkányság következményei sodorják a családot bajba. Az apa köbükapja volt az a bíró, aki anno halálra ítélte a festőt. A bosszú nem marad el, az eltűnt feleséget és gyerekeket az apának kell megmenteni, majd a végén a boszit hatástalanítani.
A grafikáról már írtam, hogy csodaszép, a HOS színek pedig végig nagyon igényesek. Rengeteg feladat van bennük, olyanok, mint az árnyképes-keresősök. A minikről már nem tudok ilyen pozitív dolgokat írni, mert vannak benne ovis szintűek és idegesítő tilitolik is. Viszont 3 ötleteset azért felírtam. Az egyforma színű korongok összepöckölését, a virágágyás trágyázását, és a bónuszban a macskás fiókos pakolászóst.
Ami viszont végig zavart, hogy szinte elvideósították a játékot, és ezzel rengetegszer kivették a kezemből az irányítást. Túl sok benne az ijesztgetés, és minden sarkon le kell győzni valami gonosz lényt. Sajnos, azt vettem észre magamon, hogy ezeket egyre jobban unom, mert egyhangúvá teszi a játékot. Technikailag egyébként nagyon össze van pakolva, és logikus is, viszont a bónusz annyira könnyű, mintha egy kissé összecsapták volna. A zene álmosító, de a végén a csapat bemutatása és az ahhoz kapcsolódó zene nagyon tetszik. Még a figurákat is megtáncoltatták a fejlesztők.
A negatív dolgoktól függetlenül akár 10 pontot is adhatnék, Mr. Jenkinst nagyon a szívembe zártam, de van egy olyan momentum, amit egyhamar nem heverek ki. A tesztoszterontól duzzadó hangú f.a.sz.i dumája tökre az agyamra ment, pláne, hogy minden xarérét rámszólt. Az "Oh! Give me a new clues" most is a fülembe cseng, annyira idegesítő. Próbáltam enyhíteni a feszkón, és párszor megemlítettem feslett életű anyját:D Ez az első játék, ahol előre megfontoltan, aljas indokból b.axtatnak. Megáll az ész!!! Legszivesebben lenémítottam volna, de nem tudok csendben játszani, ezért bosszúból levonok 2 pontot, legyen a vége 8.
1részesek:
Firedrive    vagy    Filefactory  
2részesek:
Depositfiles 1. rész            Depositfiles 2. rész
Uploaded 1. rész                Uploaded 2. rész
Más, a felsővel ne keverd!
Fileom 1. rész                     Fileom 2. rész
Turbobit 2. rész                   Turbobit 1. rész
HOG-KALAND rovat
Egy nagyon érdekes és szerethető játék a legújabb honosított. A fordító természetesen Artschi, aki nyáron sem pihen, ahogy azt sejtettem. A részletekről az angol játék linkje alatt olvashattok.
Artschi, nagyon köszönöm a munkád, KOCKAHUN-ak az ékezetes betűket, mindannyiunk nevében!
Angol játék linkekkel, értékeléssel
Magyarítás
A ZIP fájlt tömörítsétek a telepített játék mappájába, és egyből felülírja az angol szöveget.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Rapidshare: Save File to alatt (zöld) Download
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

Üzenőfal

 • narghile (L/39)

  Hiszek, pont azért okádtam egyet az agyatlanokra. Remélem, jól felcsesztem az agyukat, két légy, egy csapás:)) Balu, én is köszi, jót lazáztam!

  ma 19:03
 • gyurgyalag (L/107)

  Narg, ne mérgelődj, nem éri meg. Higgyél nekem -)

  ma 17:58
 • gyurgyalag (L/107)

  Jaj, Balu, köszönöm, ez tök jó zene vót!

  ma 17:57
 • narghile (L/39)

  3 menetben sikerült letakarítani a főoldalt, mert jöttek újak, 2 aztán 1. Így a főoldal tiszta, de tovább nem megyek, úgyis ezt a felületet nyüstöljük. Írtam a barmoknak, de csak azért, hogy méregtelenítsek.

  ma 17:54
 • narghile (L/39)

  Igen, narg is ezt látja. Most ütöget a guta, de mindjárt lesöpröm az első oldalról a hulladékot. Én úgy megütném ezt a szemét, sunyi bandát! Szerintem a gusztustalan reklám buherálás miatt lehet, amúgy semmi mást nem csinálnak ezzel a trágyadombbal.

  ma 16:56
 • balbalu (F/53)

  ...csak, mint az inka és a méginkább, a kutyából meg nem lesz szalonka (se). :)) http://www.youtube.com/watch?v=LoNv_Bmzlz8

  ma 16:21
 • gyurgyalag (L/107)

  ne mérgelődj, biztos dizlexiás. gondold át inkább, az Északam Erika nem hangzik-e misztikusabban mint a Délam Erika?

  ma 15:27
 • mkaniko (L/47)

  Mi a bánatos francot kavart már megint a dög?:( Minden másodiknak én 1-1 júniusit látok!:( Ha Narg is, akkor szegényt megüti a guta...:(

  ma 14:00
 • ma 11:56
 • narghile (L/39)

  Maffi, tolni kéne, de ha te toldani tudsz, az is belefér. Ez volt az utolsó füstjel mára, aludjatok jól, és álmodjatok Délam Erikával:))

  tegnap 21:58

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 509

Látogatók az előző hónapban: 16350

Látogatók a jelenlegi hónapban: 15359

Feliratkozottak: 1176

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez