Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

Ahogy az lenni szokott, Elefánték megkezdték a felkészülést a karácsonyra. Az előző után azt hittem, a kis gyufaáruslány lesz a téma, de elleszek a rosszalkodó csizmás kandúrral is. Részleteket nem írok, mert a lényeg, hogy kedves és szórakoztató játék lesz gyönyörű zenei alappal. Morfok és puzzle darabok most is lesznek, meg aranyos macsekok, hisz a történet macskavárosban játszódik.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
3 éves játékot vett elő Artschi, nem is találtam a gépemen. Így aztán nem húzom az időt a töltögetéssel, az angol főmenü nem oszt, nem szoroz. Már semmire sem emlékszem, de a kommenteknél nagyon lelkes hozzászólások, részemről meg fanyalgó sárga. Van ilyen, tudjátok, "nem kell engem komolyan venni":D A honosított játék Artschi, Lara04 és KOCZKAHUN munkája. Köszönjük nekik!
Angol játék linkekkel
Magyarítás
A telepített játék assets nevű mappáját kell felülírni a zip-ben lévővel.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Jó volt, szép volt, krimis, imádom! Bocsi, de sajnos most többre nincs időm, rohannom kell!
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Kb. annyira vagyok zavarban, mint Ádám anyáknapján:) Nem tudom eldönteni, tetszik, vagy nem. Talán a túlzott igyekezet miatt, de nagyon alaposan ki kell vesézni a feladatokat. A csapda nagyon tetszett, az erdei út is, de a kockapáros palinál már kicsit untam magam. Elég sok a videó benne, attól is be tudok sokallni. Több szem többet lát, Ti is írjatok." Anikó is hezitált, majd látjuk.
Az én hezitálásomnak elégedett játék lett a vége. Dugig van boszikkal, varázslással, mégis élvezhető, ami egyrészt a látványos grafikának és effekteknek, másrészt a visszafogott, de szép zenének köszönhető. Morai levadászásához hosszú utat kell bejárni, de szerencsére jó arányban adagolják a helyszíneket. Mire ráuntam az erdős-mocsaras részre, egy szép városkában találtam magam, és egészen a bónusz végéig tudtak olyan dolgokat mutatni, amik látványosak és érdekesek.
Kedvencem az ormótlan troll lett, akit még a játék elején kiszabadítunk. Rövid időre -egy csengő segítségével- áll a szolgálatunkra. Sajnos hamar eltűnik, de egyszer még összefutunk vele. A megzabolázott seprő is király, már az is tetszett, hogy minden érintésre megmozdul, és miután felkantározzuk, lehet vele száguldozni, sőt nagyon praktikus, mert összecsukható. Sok más interaktív részlet is szinesíti a játékot, de írni elfelejtettem, csak egy harapós bakancsra tellett:)
Keresősben is végig színvonalasakkal találkozhatunk, sőt ahol össze kell szedni bizonyos tárgycsoportokat, azt is így oldják meg a fejlesztők. Nekem a csúcspontot az a HOS jelentette, amit Morai éneke kísért. Egy pillanatra felvillant az emlékezetemben MadHeadék anyás barlangja, csak ez nem annyira megható. Valamivel többet is bevállaltam volna, többször volt hiányérzetem, nagyon vártam a következőt. A minikre sincs panaszom, könnyűek és szórakoztatók, ami meg nem azt szélsebesen átugrottam.
A 28 hollóval úgy jártam, hogy 2 nem lett meg. Annyira bosszantott, hogy a végén még SG-t is néztem. Hiszitek vagy nem, úgy sem találtam meg őket. Az egyik a piactéren, a másik a nyitott ajtajú cellában veszett el.
Még nem is említettem, mennyire tetszett a bónusz. Morai múltjába kell visszatérnünk, hogy tulajdonképpen megelőzzük a jelenben történteket. A végén visszaadjuk anyjának, így megismerheti testvérét is.
Ja, és a könyv is aggasztott, a bétában macerásnak tűnt a varázslatok létrehozása. Ezzel szemben most egyáltalán nem idegesített, sitty-sutty megy az egész, így a pontszámom se lehet kevesebb egy nagyon elégedett 10-esnél.

 
Unlimitzone 1. rész                Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész                  Rapidgator2. rész
Uploadable 1. rész                 Uplodable 2. rész
Rapidfileshare 1. rész           Rapidfileshare 2. rész
HOG-KALAND rovat
Ez most valahogy kevésbé hatott rám, mint az első. Nem tudom, mi a bajom, mert a keresősök szuperek, a grafika gyönyörű, a zene pedig újra hallgatva is csodálatos. Talán a nyögős mászás kelti bennem azt az érzést, hogy olyat mutatnak, amit már láttam. Egyébként a figurák szuperek, a szittyós társulaton tök jókat röhögtem. 2x lefagytam, egyszer a szánkós szlalomnál, aztán a szájatáti szikla óriásnál.
Unlimitzone
Uploadable
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Remélem, ebben már röpül a bónuszos büdös holló!:D Szép volt, jó volt, 9 pettyet adtam. Teszek egy próbát, hátha jó lesz hozzá a mentésem, de ha nem, hát azt is túlélem:)
"Jé, a Mystery Trackers újabb része kísértetiesen hasonlít az MCF11-re. Csodálkozom, de közben örömujjongok! Nagyon ütős lesz ez a rész, mert a zene is újszerű, keresősben pedig fantasztikusan erős, látva a pasi-matatóst meg a láncfűrészest. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy az imádott, ékszerdobozkás minik is megjelennek. Ezen kívül lesz szörnyecske vadászat, morfos cuccok és pénz gyűjtögetés. Van itt minden, mint karácsonykor, ahogy szokják mondani:))" Magamat sikeresen meggyőztem, Ti meg majd eldöntitek, hogy komolyan vesztek, vagy nem:D
Zavarban vagyok. Van egy olyan érzésem, hogy Elefánték most energiatakarékos üzemmódba rakták magukat. A játék rövid, sok az ismétlődő effekt és tennivaló, az ékszerdobozkáimba meg csak olcsó bizsu került. Nagyon élesen elválnak egymástól a realisztikus és misztikus részek. Lehet, ez annak is köszönhető, hogy nem mindent értettem kristálytisztán. Viszont kellett valami kapaszkodó, ezért nagyon koncentráltam a történetre, a fiú elrablására, barátjára, a bagolyemberre, a meggyanúsított piti bűnözőre, a gonosz és pénzéhes seriffre, aztán mindig elbizonytalanított valami. Még a bónusz se tette rendbe kusza gondolataimat.
Kár, hogy mindig 3 nyomonként látjuk a korábban történteket, és hogy mindig 2 tárgy hiányzik a rekonstruált helyszínről. Most különösen hiányzott a zene, ami átsegíthetett volna az egyhangúságon.
A keresősök szuperek, a minik meg kiemelkedően könnyűek. Pedig szívesen matattam volna az ékszerdobozokban, de ezek csak extra kivitelű, átlagos logikai feladványok.
A bónusz sem hozott sok változást, a helyszín szinte ugyanaz, épp csak hozzápakoltak valamicskét. A morfok könnyűek, a fura lények is, azokból mégis benéztem egyet. A pénzek szerintem meglettek, mert mindet elvásároltam az extrákban. Ami ott szintén lelombozott, az a titkos szoba, amibe úgy lehetett volna bejutni, hogy újra végigtoljuk az összes HOS-t és minit, amiért 12 csillag jár. Mikor rájöttem, hogy 1 keresős negyed csillagot ér, viharos gyorsasággal távoztam. Az is lehet, hogy nincs is semmi különleges ott, mert amit kiolvastam, semmi jót nem ígért.
Kb. ennyi, a lelkes szöszi szépen leredukálódott, és hiába erőltetem, 7 pontnál többet nem tudok magamból kivarázsolni. Aztán aludtam rá egyet, legyen mégis 8:)
1részesek:
Depositfiles   vagy   Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. rész            Unlimitzone 2. rész
Rapidfileshare 1. rész       Rapidfileshare 2. rész
HOG-KALAND rovat
Nyálcsoriba nem került, az okát már nem tudom. Fura, de a kimásolt bétás képen nem volt ott a cím, és az még furább, hogy a fulloson sem, szóval, nem én tüntettem el a felíratot. Szabad kommentelni a tapasztalatokról, hátha csak rossz napom volt:)
Lalikám, ezt a Casual Arts küldi Neked vigaszként Dodóért. Tudom, nem pótol semmit, de egy kicsit leköti a gondolataidat. Megint lehet gyűjtögetni szemetet, nagyon csípem, ahogy koppan a kukában:)
Hát, innen gyorsan megjöttem! Megbogarasodtam rögtön az elején, nem tudom használni a csákányt. Ott kuporog a monoklis róka, én csákányolnék, de nem reagál. Annyira nem bánom, de a videót nézve, tán nem lesz nagyon gagyi. A Hidden Classics nevű csapatról még nem hallottam, és éppen ezért kíváncsi leszek a játékra. A grafika és a zene tetszik, a többi majd kiderül.
Unlimitzone
Uploadable
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"A magyar Sunward Games egyre jobb. A grafika finomodik, színesedik, a keresősökben sok a tennivaló, sőt már csupa feladatos is van köztük. A logikai cuccokat most se rám szabták, de a mini Anubis, vagyis Nubi tök édes, és tetszik a maszkok gyűjtögetése is. Valahol elvesztünk az időben, a cél, hogy hazajussunk. Az út Egyiptomon és -úgy gondolom- még számtalan helyszínen át vezet. Megint feltűnik a londoni múzeumban már megcsodált Solar System, és ugyanúgy tátottam a szám, mint akkor." Kiváncsian várom:)
Először a bajaimmal kezdek, aztán majd dicsérek is:) Úgy emlékszem, az előző részben is gondom volt a helyszínváltásokkal. Ez most is folytatódik, úgy látszik, nem az én gépemre szabták a játékot. Hiába loholtam volna a megtalált cuccal a helyére, csak vánszorogtam és sötét képernyőt bámultam. Pedig kizárólag térképpel közlekedtem, de úgy is nagyon leszedálta a játékomat.
Sajnos a helyszínek sem úgy alakultak, ahogy szerettem volna. Egyiptom után az Azték birodalomba tettek, és ott is hagytak. A bónusz elején fellélegeztem, mert egy szép palotában találtam magam, de onnan meg egyenesen az alvilágig üldöztek, így már nagyon vártam, hogy végre megleljem a papámat. Tudom, nem szabad elégedetlenkedni, de mit tegyek, ha engem ez nem szórakoztat? Biztos bennem van a hiba, de nem vigasztalt a Leonardoval vagy Teslával való találkozás sem. Nekem ez a történet túl komoly, túl alapos és túl "műszaki".
Na, akkor jöjjenek a kellemesebb élmények. A keresősök, ahogy már írttam, vérprofik. Végig tartják a szintet, nincs lustulás. Változatosak, mindben van tennivaló, és persze van "egyformás" is:) A minikről már írtam a szösziben, a véleményem így sem változott, az ismétlődőket nagyon nem szerettem, a többiből viszont jópárat megcsináltam. A zene elég visszafogott, de vannak kifejezetten szép pillanatai, azzal elégedett vagyok.
Helyesek az állatok, főleg a horkoló hód, és ami szintén kedves színfolt, kőpapa darabjaira hulló kőkislánya. Aranyos a hangja, és édes a kobakjára tűzőtt virág is. Azt viszont nem tudom, hogy mennyi maszkot kellett volna összegyűjteni, és a végén sem találtam őket. Némelyik elég szépen beleolvadt a környezetébe, aprók is voltak, de szerintem elég sokat összeszedtem. Nubi varázslatai is jók, és tetszett, hogy a végére milyen szépen megemberesedett. Az utolsó jelenet, ahol egy vöröses fénygömbbel véd meg a gonosztól, nagyon látványos.
A lassúságot (ami egyéni szocprobléma) nem számítva, nálam 8, de ebben benne van az is, hogy nagyon büszke vagyok a magyarokra, akik ilyen komoly projectet létre hoztak, és várom, hogy valami nőcisebb helyre is juttassanak el végre:)
Megint a változatos és érdekes HOS miatt teszek fel bétát. Nem örülök neki, lassan az agyamra megy ez a sorozat. Unom az örökös elgázosítást, az agresszív növényeket és a kutyulást. A grafika mintha egy kicsit visszafogottabb lenne, de lehet, hogy csak a szemem káprázik. A zene lájtos, a kártyák gyűjtögetése sem nagy só, de legalább szépek.
Unlimitzone
Uploadable
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Mindenképp nyálcsoris, de vannak dolgok, amik nem tetszenek. Sok a duma és a videó, és megint kütyüzni kell. Nem vészes, de zavaró. A boltost is kihagynám, már unalmas a vásárolgatás.
És ami tetszik: keresősök, téma, és szokás szerint a grafika. Érdekes, hogy ERSék visszavettek a színekből, sőt fekete-fehér grafikát is alkalmaznak, ami szerintem nagyon kifejező. Végre elhagyták Spanyolországot, és az ismeretlen kisváros üdítő a sok egyformaság után. A vadmacska és az egérke tök jó figura, és tetszett, ahogy a purgatóriumba dobtak bennünket, ahonnan egy minivel lehet visszakászálódni a "valóvilágba".
Unlimitzone
Uploadable
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Remélem, nem a Puppet-mániám újult ki, de ez most megint nagyon tetszik. Legutóbb szinte csak nekem jött be, nem tudom, reálisan ítélem-e meg a látottakat. Tele az egész jobbnál jobb figurákkal, babakreációkkal. Van inventorys szerelés, szép keresősök, tök jó minik, és a végén előront a kis póklábú is, akit, ha gonosz, ha nem, imádok." Ezt annyira vártuk, hogy csak jó lehet! A várós dobozban pedig továbbra is ott árválkodik az Unrecognized:(
Kezdem elhinni, hogy az ERS visszatornázza magát a csúcsra, mert ez igen jól sikerült játék. Megint láttam a kedvességet, a humort és persze eredeti ötleteket. Csupaszem kócbabámmal már alapból boldoggá tettek, annyira helyes a kicsike. Gyönyörű a grafika, és az új vonal itt is megmutatkozik. Az intro fekete-fehérje sokkal kifejezőbb, mintha a megszokott színekben tobzódna.
A sztori is megújult, bár a béta után még hiányoltam Feliciát és a pókbabát, de ő azért feltűnik pár rövid pillanatra. Egy városka polgármesterének lánya és szerelme kerül bajba, akiknek mi segítünk. A bónuszban pedig megmentjük a bábbá változott fiút is, és -remélem csak rövid időre- elpusztítjuk a gonosz bábokat.
Az alapjáték sodró lendületű, tele érdekes szerkentyűkkel, de láthatunk fába szorult mosómedve feneket, ordibáló viking harcost. És amíg el nem felejtem, az utóbbi idők legaranyosabb térképét is megcsodálhatjuk, ahol saját magunk integetünk saját magunknak:)
A HOS mintha nekem készült volna a sok egyforma tárggyal, de akik más fajtákat szeretnek, szintén nem fognak csalódni, olyan változatosak. A megújulás jegyében láthatunk vadiúj miniket, amik még szerethetők is. Pl. a kezes/bábozóst, ahol nekünk kell kiválasztani a kezeket az adott állatok sziluettjéhez. Más most nem jut eszembe, írni meg elfelejtettem.
A zene fantasztikus, még most sem tudok vele betelni, talán az segített át a kevésbé izgi bónuszon. KIcsit vontatottnak éreztem, de persze ki nem hagytam volna. Ami végig bosszantott, az a bal oldali babaház-fül, mert rendszeresen nyitogattam, főleg a keresősöknél. Lehet, én vagyok béna, vagy túlságosan lekötött a játék, de minduntalan beleakadtam. A pénzek könnyűek, mint mindig, de érdemes átváltoztatni a megtalált babákat, mert tök aranyosak. A végén azt hittem, elfogyott a pénzem, de van egy szerencsebaba, akinek a kezéből még jópár érmét ki tudtam varázsolni.
Összességében elégedett vagyok, és egy *-os 10-essel is meghálálom a csapat munkáját.
A béta nem jött be, talán az első miatt. Azt se szerettem, téma, grafika, nekem nem pálya. Ismét biztatást kérek, bár legutóbbi segélykiáltásomra is csak rápakoltatok pár lapáttal:)
Rapidgator
Filefactory
HOG-KALAND rovat
Épp csak a genovai börtönbe tudtam eljutni Marco Poloval. Időm sincs meg kedvem se, eddig nem látok benne sok fantáziát. Zene jó, navigáció talán megszokható, a grafika többnyire sivár...egy kis bátorítást várok:)
Hát ilyet is tud a MadHead!? Először el se akartam hinni, hogy az ő játékuk, de rögtön a logojukkal nyitnak, amit megint átformáltak a játék hangulatához. Aki szeret parázni, annak maga lesz a Paradicsom, és asszem,  annak is, aki nem. A grafika teljesen átlényegült a témára, de azért a karácsonyi szoba egy pillanatra felvillantja a csapat eddig megszokott stílusát. Az illúzió tökéletes, a félelmetes hotelből egy még félelmetesebb labirintusba kerülünk. Az ok egyelőre talány, remélem, hamar megtudjuk az igazságot.
Unlimitzone
Uploadable
Uploaded
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Unrecognized Geniuses:The Master of Living Things

...és Anikó ajánlására a "hátha" jegyében egy újabb "húdevárom":)
Maze: Subject 360

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/40)

  Sziasztok! A vidám ropnivaló ma is jól esett, köszi!

  tegnap 19:19
 • gyurgyalag (L/108)

  Vidám ropnivaló akkor mindenkinek, aki hopp-hopp, én tök beleszerettem a csajba -))) https://www.youtube.com/watch?v=xIB5WJ4A9QE

  márc. 30 19:48
 • gyurgyalag (L/108)

  Win10-ből még nincs végleges, és a magam részéről nem gondolom, hogy kompatibilitási problémák lennének majd vele. (Baccus, azér hogy ezt a kompizét le tudtam írni elsőre...)

  márc. 30 19:43
 • gyurgyalag (L/108)

  Halikukk! Anikó, éppen hiányoltalak. Még a betáktól is igazolatlanul vagy távol! És Wircsi, lécci, ha te nem, legalább egy Gergő képet, vagy Abitól valamit, és akkor már egyet kukkolhatnál te is!

  márc. 30 19:41
 • narghile (L/40)

  Én is kukk:) Onzsi, az eddig megjelent játékokat max win8-ra írták. Nem tudom, hogy kezelné a 10-es verzió. Ha mégis azt telepíted, várjuk a beszámolót.

  márc. 30 18:24
 • efmary (L/61)

  Onzsi, erre én is kíváncsi lennék, bár én kivárom a végleges verziót (nem soká az is elérhető lesz), a bétával nem akarom megzavarni a gépemet.

  márc. 30 18:24
 • mkaniko (L/47)

  kukk :) kukucs! *-*

  márc. 30 17:40
 • Onzsi (L/50)

  Sziasztok! Tudom, hogy még nem aktuális és idevaló a kérdésem, de hátha tudja valaki a megnyugtató választ. Van-e valakinek win10-e? Ha igen, akár próbaverziós, hogyan kezeli a játékokat? Mert ennek függvényében frissítek. Lehet, hogy semmi gond nem lesz vele, de hátha van valaki aki tapasztaltabb

  márc. 30 17:23
 • Tschilla (L/60)

  Sziasztok:-))) No most mentek "HAZA":-))) Igaz még némiképp spártai körülmények között, de ma már "otthon" alszanak:-)) Hasukat tele pakoltam (csomiztam is kicsit holnapra) mindannyian fáradtak, de nagyon mosolygósak vagyunk:-))) Jó éjt, kellemes hetet Mindenkinek:-))))

  márc. 29 19:36
 • Vicanyu (L/54)

  Sziasztok! Artshi gondolatolvasó vagy varázsló vagy tudomisén:))) épp írni akartam a fohászt, hogy a húsvéti nyuszi hozzon már valami klassz magyarítást :)

  márc. 29 16:23

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 471

Látogatók az előző hónapban: 14761

Látogatók a jelenlegi hónapban: 14654

Feliratkozottak: 1214

Magazin helyezése: 2

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez