Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

A Vendel Games játékának 1. része 10 pettyes lett. A másodikba beragadtam egy bogár miatt, de annyira nem tetszett, hogy foglalkoztam volna vele később. Ez viszont baromi jó! Kifinomult grafika, ötletes elemeket tartalmazó keresősök, izgi zene. A minik nem az eseteim, de a történet "gyerekes" témája bőven kárpótol. Láttam már hasonlót, mégis úgy érzem, ez nem lesz tucatdarab.
Unlimitzone
Rapidgator
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Hát ilyet is tud a MadHead!? Először el se akartam hinni, hogy az ő játékuk, de rögtön a logojukkal nyitnak, amit megint átformáltak a játék hangulatához. Aki szeret parázni, annak maga lesz a Paradicsom, és asszem,  annak is, aki nem. A grafika teljesen átlényegül a témára, de azért a karácsonyi szoba egy pillanatra felvillantja a csapat eddig megszokott stílusát. Az illúzió tökéletes, a félelmetes hotelből egy még félelmetesebb labirintusba kerülünk. Az ok egyelőre talány, remélem, hamar megtudjuk az igazságot."  Igaz, az Unrecornized nem lett előcsalva, de remélem, Anikó jelentkezik:)
Vigyázat, most jön a tömény ömlengés!:D Ez valami csúcs, az első perctől az utolsóig. Életünk fóbiáinak érzékletes megjelenítése, amit tökéletesen kifejez a minimalista és meseszerű grafika mesteri kombinálása, a helyszínek parádés váltogatása. Tele lendülettel, meghökkentő helyzetekkel. Az angyalarcú kis szörnyeteg csúfolódóan parancsoló hangja, ha érted, ha nem, behatol az agyadba, és visszavonhatatlanul beszippant a fóbiák birodalmába. A cselekmény sodor magával, hisz kénytelen vagy megtenni olyan dolgokat, amire (rém)álmodban sem gondoltál.
A keresősök nem dagályosak, de nagyon tetszetősek, és persze változatosak. Szöveg alapján, alaki vagy logikai párok kiválasztásával lehet keresgélni, amiből a nyominger belsővszerveinek feltérképezését egyhamar nem fogom elfelejteni. A minik is jók, és már csak azért is xaroltam velük, hogy minél tovább tartson a játék.
Milliónyi ötlet tűnik fel, kígyók ártalmatlanítása porszívóval, az oda-vissza működő ultraibolya szoba, vagy pl. az állatbőrök gyors felvarrása. Hát az eszméletlen! Odatapasztod a falra, de ha nem fogod meg elég gyorsan a tű-cérnát, már csúszik is lefelé. Van két látványos menekülés, az egyik a karácsonyi szobából, a másik...na, azt már elfelejtettem:)
A végén, az összes jel után (nekem 2 maradt el) van egy maratoni HOS, ami nyitja a Making of-ot. Láthatjuk a fejlesztőket és persze a játék szereplőinek "fejlesztése" is bemutatásra kerül. A karácsonyi szoba egy puzzle-ből is kirakható, így újra találkozhatunk  a gonosz szellemlánnyal. Ha jól vettem ki a szavait, talán lesz folytatás.
Összegezve az egészet, úgy gondolom, hogy a MadHead a legkreatívabb és legbevállalósabb a jelenlegi HOG-piacon. Nemcsak a játékba beépített számtalan választási lehetőség miatt, hanem ha megnézzük legutóbbi sci-fi játékukat, a Beyond-ot, vagy épp a Cadenza bámulatos zenei anyagát és világát, egyértelmű, hogy nincs konzerv effekt. A 44 -korábban tán a Nevertales-ben látott- jelen kívül nincs egy monemtum, ami visszaköszönne korábbi munkáikból. Az ámulat és bámulat után nehéz volt agyilag kikecmeregni a félelmetes fóbia-labirintusból, észhez téréshez nekem is jól jött volna pár, a Howardnak kiosztott valagnyi sallerből:D
Innen is emelem kalapom az újvidéki csapat előtt, akik példát mutatnak a Világnak, hogy kell ezt a műfajt a legmagasabb szinten művelni. Asszem, a pontjaimon senki sem lepődik meg, megagigabrutál 10-es, rengeteg csillaggal.
Még annyi, hogy hamarosan újra előveszem, mert nem hagy nyugodni, hogy mi lett volna, ha másképp döntök. Szerintem több van ebben a játékban, mint amit egyszeri alkalommal kiaknázható.
 
Baccus, tényleg Eipix-mérgezés lesz a vége! Tulképp azért teszem fel, hogy majd emlékezzek a részletekre. Nem több, nem kevesebb a mostanában megjelenteknél. A lóverseny, mint téma tetszik, ott még úgy se voltunk, de a többi a szokásos. Keresősök stílusa, minik, grafika, semmi újdonságot nem mutat.
"Nem a kedvenc sorozatom az Eipixtől, de azért a 2. részre nyomtam egy 9-est. Ennek reményében várom a véglegest, mert a keresősök jók, és a béta vége izgalmas fordulatot ígér." Annyira bírom, mikor így biztatgatom magam (is) :D
Ahogy sejtettem, a Sea Ripper sztori nem igazán tudott lekötni. Végigjátszottam, de nagyon zavart a grafika, a keresősök szürke egyhangúsága. Nem nagyon emlékszem, hogy lakatlan szigeten önfeledten tudtam bóklászni, itt is hasonló a helyzet. A minikkel egyáltalán nem voltam jóban, rengeteget átugrottam. Nincsenek cukiságok, amik jó esetben elterelik a figyelmemet a bajaimról. Közben lett egy kis deszka fóbiám is:) Ahova 4 kellett, ott érthetetlen módon elég volt 2 is. Egy másik szituban viszont, ahol szintén léceket kell gyűjteni, csak 1 vehető fel, pedig hever ott még vagy 10. Tudom, ez kukacoskodás, de csak akkor teszem, ha túl sok dolog zavar.
Zeneileg viszonylag elfogadható, nem voltak bántó hangok, igaz, nagyon kellemesek sem. 43 gömböm lett, majd az utolsó begyűjtésekor megjutalmaztak egy Making of-hoz hasonló szösszenettel. Köszi, nem kellett volna! Semmi eredetit és vicceset nem láttam a kocsányon lógó szemű, darabosan mozgó szereplőkben.
Szerintem 6 petty elég lesz neki, de azért olvassatok hozzászólást, az enyémnél pozitívabb és lelkesebb "sárgát" is találtok.
Az eleje nagyon meggyőző, a végére viszont kissé elbizonytalanodtam. A Hattyúk tava elég hálás téma, ha klasszikus mesében gondolkodunk. A grafika is illik hozzá, viszont túl szájbarágós a játékmenet. Az keresősök nagyon jók, tetszenek az interaktív részletek, a minikről már nincs annyira jó véleményem. Tollakat kell majd gyűjtögetni, ami illik a sztorihoz. Érdekes, ez már a 3. hattyús béta, de a régieknek se híre, se hamva. Mondjuk, egyik sem volt annyira ütős, hogy nagyon várjam.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Az Elephant Games szép és izgalmas játéka tőlem lelkes "sárgát" és 9 pontot kapott. Jó lesz újra látni, sőt érteni az érdekes történetet. A fordítás ismét Artschi műve, amiért hálás köszönet neki mindannyiunk nevében.
Angol játék linkekkel, értékeléssel
Magyarítás
A telepített játék assets mappáját írjátok felül a ZIP tartalmával.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Nagy az én bánatom! Egy árva hang nem jött ki a bétából, és nálam ez szinte végzetes. Alig tudtam odafigyelni a történetre, de annyit megjegyeztem, hogy Münchenben játszódik, és a telihold fura eseményeket indít el a városban. Elefánték legjellemzőbb stílusjegyeit nem fedeztem fel, de természetesen minden szép és igényes. Eddig 12-es sorozatokat mutatnak a külön gyűjtögetni valókból, kimérák, morfok és tarotkártyák a tárgyvadászat célpontjai. Az előzőt halálra dicsértem, most ilyet azért nem éreztem. Remélem, ez a hanghiánytól van.
Unlimitzone
Uploadable
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Újabb x-akta. Anikó kérdezett rá, hogy játszottam-e vele. Semmire sem emlékeztem, ezért letöltöttem, és legnagyobb döbbenetemre visszacsöppentem korábbi játékomba. Nem tudom, mi történt, miért kukáztam képmásolás nélkül. Azt meg pláne nem, hogy miért nem emlékeztem rá. Igaz, ez a sorozat nem a kedvencem, de most a maradékot simán végigtoltam. Részleteket nem tudok írni, de az biztos, tele a csukám a harmóniummal. Remélem, ebben a részben majd elpalántáljuk örökre.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Hű, de meredek a váltás MadHeadéknél! Az jutott eszembe, hogy Doma tegnap a fórumban fiús játékok után érdeklődött. Na, ez az lesz! Persze nem zárja ki, hogy mi csajok ne szeressük, mert a szupi csapat nem ítél bennünket kizárólag szerelésre. "Egy jóképű földönkívüli fickó siet bolygónk megmentésére, akivel együtt gyerekeskedtünk. (Mondjuk, ez a rész nem volt tiszta, hogy mit keresett itt.) Persze a meló ránk hárul, mert szuperpasi megsérül. Felszerel bennünket ezzel-azzal, és indulhat a kaland. A téma ellenére több, általam nagyon szeretett, "normál" helyszínre is eljutunk (ez a demo végén látható), de fantasztikus hatással volt rám Nix űrbéli otthona is. Biztos sok profiság lesz benne, ezt már a térképpel is bizonyítják, amit Nix pakol az Inventory mellé, megint átlépve azt a bizonyos demarkációs vonalat. Piszok hosszú lesz ez a szöszi, de a zenét is meg kell említenem, főleg az elején azt a rock'n'rollost. Ó, és azt  se hagyhatom ki, hogy még a logot is a sci-fi témára szabták át. Szenzációs!!!" Jaj, de vártam!
Picit aggódtam, hogy a sci-fi témát bírom-e energiával, de a végén, átgondolva a látottakat, azt mondhatom, hogy csodás ez a játék. Rengeteg technikai dolog van benne, de mintha ismernének, járhattam indián rezervátumban, belcsöppentem egy westernfilm forgatásának kellős közepébe, és a bázis is nagyon látványos a kioszkkal és a benzinkúti kajáldával. Sőt, a bónusz dzsungelét is nagyon szerettem, különleges növényzetével.
Keveset írtam, de pár érdekesség azért papírra került. A kerítésre felugró, bexarató rottweiler, a hideg-meleget játszó papagáj, és az átforduló képernyő, amitől egy pettyet gondolkodóba estem:) Ami még nagyon bejött, az a személyek, lények, helyek tudományos kategorizálása, barát - ellenség - veszély - ismeretlen, stb.
A keresősök mesteriek, főleg, hogy közben skubizni kell a morfokat is. A 21-ből 2 maradt el, de nem vagyok elégedetlen. Az indiánokra tekintettel még füstjeles is van benne. Szeretem a MadHead ilyen irányú igényességét. A minik közül leginkább a tömény műszaki dolgokat passzoltam, de pl. a színész maszkírozása a westernben nagyon király.
A végén a bónuszban megkerestem 3 elveszett űrhajómat, aminek egy maratoni, "Ultimate HOP" lett a jutalma. Kb. az összes tárgyat behajítják, így még boldogan keresgéltem egy pöttyet. A Making of-ban láthatunk 1-2 átalakulást, mert egyes szereplőket magukról mintázták a fiúk. Azt azért megjegyzem, hogy Carl-lal kissé túllőttek a célon, randa lett mint állat. Az eredeti srác se matyóhímzés, kár volt ennyire eltorzítani.
Részemről csillagos 10-es, mert ezek a fiúk bármihez nyúlnak, én arra - sci-fi ide vagy oda - bármikor vevő vagyok.
"Nem vagyok annyira felpörögve, mint az előzőknél, de az, hogy vurslis cirkuszba mehetek, azért csábító. Újra gyilkossági ügyben nyomozunk, szerintem izgalmas lesz, mert semmi és senki sem az, aminek látszik. A HOS nagyon rendben, viszont a minik közt több idegesítőt is elpasszoltam. Ami viszont nagyon megmaradt, a hanghatásra figyelmeztető, trombitás, cuki fóka." Épp most savaztam halálra Eipixéket MCF ügyben. Remélem, törlesztenek:)
Unlimitzone
Rapidgator
Uploadable (Nap közben nem száguld, de pár napja reggel 6-kor töltöttem innen, és 4 perc alatt lejött. Koránkelőknek érdemes próbálkozni.)
Uploadable
HOG-KALAND rovat
Nem mondom, hogy nagyon erős, de az elődöknél nagyságrendekkel jobb lesz (talán). A téma tetszik a sorozatgyilkos Carter fivérekről, a vámpírok is beleférnek, módjával:) Tetszettek a visszapakolós, vegyes keresősök, a többi kevésbé. Minik elhanyagolhatók, viszont a kissé primitív grafika ellenére mégis van hangulata az egésznek. Az 52 magában morfogó álarc idegesít, a fotólabor eddig még nem. Ha időben kiszabadulunk a temetőből, szerintem tartogat még érdekes perceket.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Temetni jöttem, nem dicsérni... Bocsi, de totál el vagyok kettyenve. Ez a játék csak nyomokban tartalmaz valamit a régi, nagy sikerű sorozatból. MCF címert, kattogó írógépet, megidézett neveket, Charles Delimar, Emma Ravenhearst. Könyörgöm, ettől még nem lesz a sorozat következő része! Hol van az igazi Ravenhearst kastély, a semmivel össze nem téveszthető zene, a gyönyörűen kidolgozott, látványos grafika? Elefánték még meg tudták idézni a 10. részben Madame Fate szellemét, itt csak ócska csavarkulcsként használják a fejét. Az a TV-fejű bábu végképp kiverte a biztosítékot...vicc az egész. Sajnos, ez a játék semmivel sem tud többet, mint egy átlagos Eipix cucc, 1nek tán jó lesz.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Legutóbb se voltam maradéktalanul boldog a Friendly Cactus játékával. Igaz, magam okoltam portál iszonyom miatt, de lehet, mégsem bennem van a hiba? Igaz, még nem zúdítottak ránk annyit, mint múltkor, és egyelőre vonalas, mert előre-hátra mozgunk, még sem szimpi. Az elkobzott varázslatokkal is felhúztak, a visszaszerzésük miatt ismételtetett minivel meg pláne. Na de nem oltogatni akarom a játékot, hanem dicsérni, mert a grafika tetszik, a keresősök meg különösen. Elefánték régi szisztémáját vették kölcsön, vagyis a HOS-ban inventory tárgyakat is használni kell. Ezt nagyon csípem, meg a meseszép zenét is, tök jó, hogy újra hallhatom." Nem tudom, hümmögjek-e...
Egy vélt bogár sajnos kettétörte a játékom, ezért először rendeztem a fejemben lévő méhkast, hogy tudjak valamit nyögni a látottakról. A bugról annyit, hogy van valós is, ezért gondoltam, hogy én is belefutottam. Szerencsére Maya segített, újra nekiesett, és kiderítette, mi a bajom. Erről ennyit, a hozzászólásoknál bővebben is olvashattok róla.
Grafikailag kifogástalan, gyönyörű munka. Űrbéli tájakon bolyongunk, a látvány lenyűgöző. Tele különleges kütyükkel, élükön a skytram nevű járművel, ami a különböző világokat köti össze. A dimenziók egy idő után jól megszaporodtak, de érdekes módon, most jól eligazodtam. Ami a legjobban tetszett, az a finom folyamatok ábrázolása. Tök életszerű a fűrészelés, szeg egyenesítés, csavarozás, üveg vágás, villás ág méretre szabása.
A keresősöket már írtam, bár a vége felé elég laposak lettek. A minik elviselhetők, csak a varázslatok javításához örökösen ismételtet utáltam. Mentségükre szolgáljon, hogy skip után nem magyarázzák el, mert az baromira idegesít. Érdekes a szerkezetek rendeltetésének leírása, ami egy áttetsző, celofánszerű izével működik, csak a bika méretű jelek gyűjtögetése gyengített ezen az effekten.
A bónusz viszont hatalmas csalódás. Újra az első részben éreztem magam, mert kismilliószor kellett a dimenziók közt ugrálni. A 10 pontot azért -az unalmas végjáték ellenére- megadom, mert igazságtalan lenne azt is beszámítani ilyen főjáték után.
Ránéztem az első részre, nem is volt annyira rossz. Igaz, anikó és Csopi is megbogarasodott, így csak kevesen fejeztük be. Ez a rész se rossz, bár grafikailag nem sokat fejlődtek. Az izgi történet egy állatkertben kezdődik, de jelenleg már egy katakombában bolyongok.
Nincs "sokat akar a szarka" effekt, ez a játék pont annyit tud adni, mint amit belefeccöltek. Szerencsére nem túl hosszú, kb. 3 óra alatt végig lehet tolni.
A katakomba szövevényes járataiba kissé beleuntam, bár érdekes volt a 3 kipányvázott fószer, akiknek természetesen mi segítünk. A "házas" rész grafikailag a legmutatósabb, tenni-venni is ott szerettem a legjobban. A HOS nem túl látványos, de azért tettek bele jócskán feladatot. Másodszorra is kell ugyanott keresni, de akkor már árnykép alapján. A minik igazán könnyűek, csak a sok matekozás ment az agyamra. Még mindig betegesen lusta vagyok ezen a téren. Segítségnek térképet használtam, már csak azért is, mert nálam egy kissé lassabb a megszokottnál. Egyébként pedig szerettem taperolni a tárgyakat, sőt azt is, hogy több helyen később nyílik meg a lehetőség a cuccok begyűjtésére. Látod, tudod, hogy egyszer kell majd, de felvenni csak idővel lehet.
Vannak benne technikai zűrök, gondolom, a törés eredményeként, de ettől még lejátszható, részemről meg is ajánlok 6 pettyet.
Unlimitzone
Rapidfileshare
HOG-KALAND rovat
Csodás ez a nyár! Mnden héten kapunk ajándékot Artschitól. A nálam 8 pettyesre értékelődött Elefánt játék igazán jó szórakozás lehet azoknak a szerencséseknek, akik ezután élvezhetik a szabi minden örömét. Azért én is lejátszom ám, robi ide vagy oda:) Artschi, Köszönöm szépen, mindannyiunk nevében!
Angol játék linkekkel, "sárgával"
Magyarítás
A telepített játék könyvtárában lévő assets mappát írjátok felül a ZIP-ben lévővel.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Nincs bétás duma, mert nekem nagyon nem tetszett. Anikó és Maya viszont lelkes volt, így szerencsére van remény, hogy az ERS tud még kellemes meglepetést is okozni.
Nem ragadott magával, mert ez már az első 3 résznél megtörtént. Nem tudom miért, úgy éreztem, örökké isamételnek valamit, amit már annyiszor láttam. Vérfarkasok tömkelege S, M, L, XL méretben. Örökösen rám támadtak, én meg a hennás kezemmel lőttem az ezüst golyókat kifelé, hogy aztán jól megszorongassam az ordasok testét, amitől felszökött a lázam...helyett valami skála.
Na jó, nem viccelek tovább, próbálok komoly maradni. Tulképp elátkozott személyek mentése folyik ilyen módon, de én ebben nem leltem az örömöm, annál is inkább, mert a golyós-vonalas izé egyre fokozódott, amit végig kellett vonalazni, hogy lőni tudjak. A fiatalabbik De Lupe többször is visszavedlett farkasnak, és volt egy totál elszabott fazonja, amitől nem tudtam, sírjak vagy nevessek. Jó nagy benga, vérfagyasztóan hörgő vérfarkas lett belőle. Közben pedig ahelyett, hogy csupasz  lett volna, rajta ragadt korábbi nacija, de úgy, hogy a valagára jó, viszont térdig ér, és közben rongyos a szára. Ilyen baromságot...
Na, akkor inkább részletezek, mert abban azért volt jó is. A HOS teljesen rendben van. Változatos, pakolgatós, árnyképes, egyformás, stb. A minik közt is sok könnyű van, ami nekem jó, de lehet, másnak kínszenvedés. A külön tárgyak uncsik, de megnézve őket a galériában, azért érdekesnek mondható teremtményekről van szó.
Nem vártam sokat, nem is kaptam sokat, pedig jó lenne, ha fordulna egyet a csapat, hogy újra rajonghassak egykor megkoronázott kedvenceimért. Nekem ez most 6-7 petty...szomorú vagyok.

 
HOG-KALAND rovat
Az agyonsavazott, 2 pettyes első rész után a második már 8 pontot kapott. A Deep Shadows most sem adja alább, sorozatuk új része legalább annyira igényes, mint az volt. Újabb szellemjárta kastályban vizsgáljuk a paranormális jelenségeket, és egy régi szerelmi dráma szálait bogozgatjuk. HOS 5-ös, főleg, hogy az eipixes, 15-ös morfokat is belecsempészték. A történet jellegéből adódóan, 46 szív a külön keresgélni való. És még a zenét is megemlítem, mert az is nagyon tetszett.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable (reggel 6-kor 4 perc alatt száguldott le)
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • mkaniko (L/48)

  Narghile, mit várunk helyette?:) Unrecognized bérelt helye mellett....Nekem van 3 versenyzőm is, de mostanában annyit lógok innen, hogy nem akarok belepöntyögni. :) Na, mégis: Redemption7, League of Lights3 és a Haunted Camp :)

  tegnap 21:21
 • mkaniko (L/48)

  Üdv és puszi Mindenki! Még dógozok!!!! :( Csopi, kedves megvagyok, ahogy anyukám mondja:"rossz pénz nem vész el!" Ici-picit sajnálgatom magam, nem nagyon van kedvem írogatni. Maze-mat tartogatom 14-e utánra, mert maximálisan ki szeretném élvezni. :)

  tegnap 21:11
 • narghile (L/40)

  Csopi, sajna nem tudom, csak azt, hogy 31-ig dolgozott a pb-nél. Zaklatni nem akarom és nem is tudom, majd jön, ha úgy érzi. Baromi nehéz lehet most neki:(( Babócátok izgivé teszi a végjátékot, vagy doki bácsi variál,hogy épp mikor ér rá?? Mikor indulnál hozzájuk?

  tegnap 20:44
 • csopi13 (L/56)

  Sziasztok!!Madárka tudtam, hogy szerelem lesz ebből:)) Narg te biztos tudod, mi lehet Anikóval!! :((( Ha ennél a játéknál sem tolong, ott valami van..de nem az igazi:( Engem + palira vesz az élet, mert 9.-re volt Babszem ígérve, aztán javították 4-re, ma + eltolták 6-ra...agyzúzda :((

  tegnap 20:28
 • gyurgyalag (L/108)

  Csiki nekem már így is az. Okos, jókedvű, kis pimasz, öntörvényű kutyus angyali szemekkel álcázva. IMÁDOM! -)))

  aug. 02 20:18
 • gyurgyalag (L/108)

  Hát remélem én is, hogy Anikó csak annyira játszik, hogy nem ér rá ide beírni, és nem dolgozik még most is. És a Maze tényleg baromi jó, annyira, hogy belőlük tokkal vonóval kinézném a Ravenhearst folytatását, mert ennek a hangulata tök megfelelne oda is.

  aug. 02 20:16
 • csopi13 (L/56)

  Piszok jó a Maze...nekem :)) itt-ott kellene csacsogjon, csak nem dolgoztatják?? Irgum-burgum!! Madárka mosolygok a Galádokon és közben azt gondolom, hogy fogják még ezek nézni a teliholdat 1 hencserről, meglásd :)) Csiki csiszolódik, mint a gyémánt :))

  aug. 02 16:47
 • csopi13 (L/56)

  Sziasztok!! Nem bírtam lecsusszanni a Maze-ról!!! Vicanyu az izomagyú szomszédodat csócsálják meg a kutyái..jujj, ez erős, de aki ekkora állatokkal kezd, tudjon velük bánni, az a minimum! most, hogy Narg is besegít -pedig még a varázspálcáját sem villantotta- rend lesz, hidd el :) ANIKÓ???

  aug. 02 16:42
 • narghile (L/40)

  Jaj, de édesek lehetnek! Szerintem nem véletlen, hogy ő lett nálatok befutó a lobogó füleivel:)

  aug. 02 14:16
 • gyurgyalag (L/108)

  Vivanyu, drukkolok, hogy megoldódjon a problémád zökkenőmentesen!

  aug. 02 10:02

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 343

Látogatók az előző hónapban: 12165

Látogatók a jelenlegi hónapban: 1620

Feliratkozottak: 1224

Magazin helyezése: 4

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez