Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

"Tartottam egy heveny Eipix-mérgezéstől, de kellemesen csalódtam. Igazi x-akta lesz ez a történet, mely egy lepattant meteorológiai megfigyelőben kezdődik. A szerelés nem zavart, mert már az introban egy aranyos mosómaci fogad bennünket, és a robot is tökre megszelídíti a műszaki hókuszpókuszt. A keresősök szuperek, a kocsi platóján lévő pakolgatós brilliáns. Zene jó, minik kevésbé. A végén bemutatott majdani helyszínek közt kerti faházat is láttam, rugós hintalóval...asszem, én ezt szeretni fogom" Ez is ritka, szerdán játék.
Ez megint az új vonalról való játék. Igaz, a kép ismét keskeny, de ez nem nyom annyit a latban, mint az ütős főmenü, a hangulatos grafika és az ötletes keresősök. A téma, ahogy azt már megszoktuk, kellőképpen véres, Poe Az áruló szív című novellája alapján készült.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Fura, az Artifex Mundi stílusa egyre változik. Először azt hittem, elírás, de facen is fent van már a játék náluk. Tetszik, de most az a fordított keresős zavart, és elég sok a nyomkeresés is. Magánhekus bőrébe bújva nyomozunk egy hegyi szállodában, ahol az első áldozat egy zsaru. A keresősök nem túl szépek, a miniket átugráltam, kevés az időm. Hópihéket és origamit kell gyűjteni, igaz, utóbbiból csak egyet találtam.
Unlimitzone
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
A 4Friends Games is kitett ismét magáért. Sok a videó, de szerencsére rövidek, és szépen viszik előre az eseményeket. A zene varázslatos, MadHead után ismét hallhatunk énekhangot is. A keresősök változatosak, a mókusfészek és lakója különösen tetszett. Az amulet használata totál új, lett pár hajfonatom, mire rájöttem, mit kell csinálni a hídnál. Az őr lepénzelése se semmi, így még a sok dumát is megbocsátom.
Unlimitzone
Rapidgator
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Nem az első játék, ahol az illetéktelenül behatoló kincsvadász kővé válik. Mi a jelenből érkezünk a másik világba, ahol kalandos út vár ránk. A FiveBN most sem okozott csalódást, a főmenü kivételével kész orgia a szemnek a sok szép helyszín. Pakolgatós HOS, gyönyörű zene, morfok, tárgyak gyűjtögetése...brutáljó minden.
Unlimitzone
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Éjjel bétáztam, sok mindenre nem emlékszem. Már korábban kiszerettem a Daily Magic cuccaiból, túl dagályos, túl színes, túl videós. Mégis felteszem, mert iszonyat sok munka van benne, inkább túl igényes, mint igénytelen. Asszem, a kevesebb több lenne.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Elefánték ott folytatják, ahol abbahagyták, vagyis az új rész is gyönyörű és izgalmas. Tetszik a sztori, bár a főnix legendát akár ki is hagynám. Morfok, puzzle darabok és kultikus tárgyak lesznek a szedegetni valók, és közben baromi jó zenét is hallgathatunk. Már az eleje a női énekhanggal nagyon megfogott." Ezzel is szeretném Anikót előcsalogatni, emlékszem, neki is nagyon tetszett.
Nyomasztó, de szép játék az oregoni egyetemen játszódó történet. A tűztől rettegő kémikus és csalfa szerelme, Amanda körül bogozzuk a szálakat, hogy megtudjuk, ki tör a tudós életére és miért. Nem először téma a halhatatlanság játékainkban, és a főnix madár legendája se ismeretlen. A végén persze elrendezünk mindent, a bónuszban pedig a bűnös sötét állatkísérleteit akadályozhatjuk meg.
A grafika tökéletesen illeszkedik a történethez. A bónusz állatai láttán tényleg egy valós állatkertbe képzelhetjük magunkat. Gyönyörű a puma, és a lemúrok is nagyon élethűek. Megint visszajön Elefánték gyűjtőszenvedélye, de a madárkák olyan szépek, hogy öröm volt összesípolni őket.
A keresősök jól látható tárgyakat rejtenek, a MadHeadtől örökölt párosítósok sokszor fordulnak elő. A minik vegyesek, de a 10-ért járó plecsni meglett. A 20 mozaikot összeszedtem, de sajnos 1 morfom örökre ottmarad a romok közt. Pedig azt hittem, ez lesz a legegyszerűbb, és lehet, pont ezért, hogy túl könnyűnek találtam, nem koncentráltam eléggé.
Azt hittem, a puzzle darabokat majd össze kell rakni, de nem fárasztanak vele bennünket, a kész főnix madár ott virít a helyén, ha minden darabja megvan. A bónusz után a titkos szoba is feltárul, ahol szintén morfogó tárgyakat vadászhatunk a játék 4 helyszínén.
Nem mondom, hogy felejthetetlen, de látványban és történetben is igényes, részemről 10 pontot adok rá.
Unlimitzone 1. rész           Unlimitzone 2. rész
Uploadable 1. rész            Uploadable 2. rész
Rapidfileshare 1. rész      Rapidfileshare 2. rész
...és hogy legyen 1részes is: Filefactory

HOG-KALAND rovat
Már épp ideje volt, hogy Joe bácsi megajándékozzon bennünket elmerokkant sorozatának következő részével. A cluttervillei bányák várják a kellőképpen megszállottakat kincsei kibányászására. Először az aranybányában kell dóóóógozni, de épp csak benéztem, mert félek, hogy ott tölteném a hosszú 7végét.
"Ez most valahogy kevésbé hatott rám, mint az első. Nem tudom, mi a bajom, mert a keresősök szuperek, a grafika gyönyörű, a zene pedig újra hallgatva is csodálatos. Talán a nyögős mászás kelti bennem azt az érzést, hogy olyat mutatnak, amit már láttam. Egyébként a figurák szuperek, a szittyós társulaton tök jókat röhögtem. 2x lefagytam, egyszer a szánkós szlalomnál, aztán a szájatáti sziklaóriásnál." Ha másért nem, az egyébként kellemetlen hideg miatt, jó lesz gyógyítani magunkat a dögletes melegben. Persze, nem adom fel, hisz a MadHead a kedvenc csapatom.
Rinyálhatok én...a lényeg mégis az, hogy egyetlen csapat sem tud annyira megmozgatni érzelmileg, mint a MadHead. Történetük pillanatok alatt magába szippantott, együtt csúsztam-másztam, rejtőzködtem a szereplőkkel. A medve megmentése ismét nagyon izgi, hiába bétáztam. A piás csapat ugyanúgy szórakoztatott, de most komolyabban tanulmányoztam az alkeszok kézikönyvét is. A helyszínek a hegyekkel, tornyokkal, barlangokkal monumentálisak, ahogy a gonosz és félszemű hústorony is. Tök jó volt trükközni ellene. A labirintustól először megijedtem, hisz nemcsak a 3 helyszínt kell elérni, hanem visszafelé is a térkép segítségével navigáljuk magunkat. Könnyebben ment, mint gondoltam, de így is sikerélmény íze volt a dolognak. Ismét találkozhatunk a léghajós törpével és kalácsképű nejével, akik most vonaton fuvaroznak bennünket. Majd' kiugrottam a bőrömből örömömben! Szeretem, ha emlékeztetnek egy korábbi történet szereplőire, ha nincs "ismétlés-íze". Szerintem nem volt, imádom ezt a két fazont. Tetszett a medveerős varázsolás, mert rövid, az aládolgozott színgyűjtős játékot pedig kifejezetten szeretem. A bónusz is szuper, a 3 barlangban tenni-venni tök jó. Egyedül Galmar legyőzésénél anyáztam, mert nincs skip, a gépem meg kissé belassult a sok effekttől.
A HOS, benne a morfokkal, szép és szórakoztató. Sajnos az elején elfelejtettem (mint mindig), de az Extrákban be lehet gyűjteni, ha valamelyik elmarad. A minik érdekesek, de azért nyomkodtam a skipet. Egyrészt, hogy haladjak, másrészt mert változatlanul ügyetlen és lusta vagyok.
A 44 koronából 4 hiányzott, amire szintén rá lehet keresni, hogy beugorhassunk egy megagiga keresősbe. Ott is lassú a gépem, de a kurzor lecserélése megoldotta a gondom. Van még egy puzzle is, ami -úgy emlékszem- a plecsnik szaporítására való, és van Making of, vagyis rövid werkfilm a fejlesztőkről.
A végén még az imádott zenéről szeretnék megemlékezni. Tök mindegy, hogy hallottam már, egyszerűen nem tudok vele betelni. Le is töltöttem pár részét, most is a Princess of Ice csodás dallamait hallgatom. Nyomom a brutális, tüzijátékos 10-est, mert nekem ez ismét csúcskategória. Majd agyalhatok év végén, melyik volt a legjobb cuccuk, mert nálam változatlanul ők a nyerők.
Eddig a zimankó és az állandó fagyás tetszik legjobban. Tök jól hűt ebben a nyamvadt melegben. Ezen kívül a HOS, ami nagyon igényes, igaz 2x vagyunk egy helyen, de a feladat jellege nagyon más. Több pozitívum nincs, a tulililás grafika és a léptennyomon vidijók miatt már kiszerettem a Daily Magic Production cuccaiból.
Unlimitzone
Rapidgator
Rapidfileshare
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Hurrá, ez megint tetszik! A grafika gyönyörű, a történet jól követhető és látványos, a keresősök szuperek. Az ördögpofa vadászat tükörrel bőven kibírható, viszont miniben még a szokott formám se hoztam. Tetszik, hogy hercegnő vagyok, a véglegesben majd hangzatosabb nevet adok magamnak, a player elég snassz." Jaj, legyen már igazam!!!
Majdnem igazam lett! Nem volt katartikus, de mindenképp jobb, mint amikkel mostanában találkoztam az ERS kínálatából. A grafikát, színeket kifejezetten élveztem, igazi mesés helyszíneket lehet bejárni. A játék logikusan épül, de ha gyorsítani szeretnénk, a térkép is megteszi. Tetszett, hogy néhol oda lyukadunk ki, ahol már előtte jártunk. Ez főleg a bónuszra jellemző. Jó volt a már ismerős helyeken matatni. Ördögpofák nem mentek az agyamra, volt akkora szünet köztük, hogy már azt hittem, el is felejtkeztek róla.
A HOS-kínálat igényes, sokszor kell tárgycsoportokat keresni. Nálam ez még mindig nyerő. Minikkel továbbra sem vagyok kibékülve. Nem tudom, miért taszítottak ennyire. Tulképp nem probléma, 40 mp-es skippel seperc alatt át lehet ugrálni őket:)
Zeneileg szép, mint mindig, a  pecsétek túl könnyűek, mint mindig. A végén azért párat stempliztem, aranyosak a figurák. A legkevésbé a sok kotyvasztás tetszett. Annyi főzet, kutyafüle kellett, mint a fene. Ebben és a sok varázscuccban a fejlesztők fáradtságát, apadó fantáziáját véltem felfedezni. Jól bevált dolog, kell hozzá edény, tűz, víz, némi gyümi és egyéb nyalánkságok. Kár volt ezzel húzni az időt, engem kifejezetten untatott.
Összegezve, azért egy szép nagy 8-ast megajánlok, soha rosszabb cuccuk ne legyen.
Két okból is nagyon örülök Artschi újabb fordításának. Egyrészt a sárgában sopánkodtam egy sort, hogy elvesztettem a történet fonalát. Másrészt már alig várom, hogy havas, zimankós tájakon gázolhassak ebben a dögletes melegben. Képem most nincs, így az angolt használom, de sietni akarok a felpakolással. Artschi, köszi szépen a légkondival felérő, életmentő magyarításod, mindannyiunk nevében!
Angol játék linkekkel, sárgával
Honosítás-Zippyshare   vagy   Honosítás-Rapidfileshare
Az assets mappát írjátok felül a ZIP tartalmával. Még annyit, hogy Firefox alatt 2x is megtagadta a letöltést (kémprogram, blabla miatt), Chrome alatt viszont szépen leszedte, és a kicsomagolás is simán ment az Avast felügyeletével. A cucc tiszta, de sajnos ugyanaz a xarakodás van, mint legutóbb.
Margoanyu, kíváncsi vagyok, lesz-e újabb UFÓ-jelenség:)
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Már megint tipródom... Láttam már vagy nem? A katakomba ismerős, a csaj is, de a többi nem. Na, mindegy is, felteszem, mert ez is az a kategória, amit meg lehet nézni, hátha bejön. A HOS bikányi tárgyai és a 3-ból 3 megoldott mini alapján ölég könnyűnek tűnik.
"Bajba jutott ügynök kéri a segítségünket egy sarvidéki kutatóbáziról, mert a tudósok kísérlete a különös lelettel nem várt következményekkel jár. Ennyit a sztoriról, rólam meg annyit, hogy hiába tiltakozom a "szerelős" cuccok ellen, Elefánték totál levettek a lábamról. Hiába az ismételgetett jelkeresés, a szerelés, az atmoszféra annyira tökéletes, hogy izgatottan várom a véglegest. A keresősök, minik nagyon jók, csak egy dolog zavart, a morfos panel odaragadt a képernyőre, és a takarásában lévő dolgok nehezen kezelhetők. De hát erre van a béta, biztos meglesz a teszt eredménye, és javítják a kellemetlen hibát." Akkora lemaradásaim vannak játékokból, mint egy ház:( Nem tudom, ez mikor kerülhet sorra, pedig nagyon vártam.
Nem lopom a napot, csak az éjszakát:D Bár a legfrissebb, mégis ezt választottam, annyira kíváncsi voltam. Ahogy mondtam, szerelés ide vagy oda, nekem nagyon bejött. Élveztem, hogy értem a sztorit, vagyis nincs agyonbonyolítva. Nem tudom, ez min múlik, de nem gondolnám, hogy gyenge angolosok miatt veszik érthetőbbre. Talán a látványra erősen koncentrálva, nem mennek bele felesleges fejtegetésekbe.
A grafika csodás, még a minimalista, eszkimós bejáratok is tetszettek. A zene és effektek jók, a HOS nyugis dallama kész relax. És ha már a keresősöknél tartunk, tán ez a legigényesebb az egészben. A laptopos matatós fantasztikus, mert tényleg úgy működik, mint az igazi PC. Lehet mappákat nyitogatni, képet a sorozat előző részeiből, sőt megtáncoltathatunk egy jegesmacit a gépen tárolt klipben. Mindez egy daru indításához kell, vagyis tetszett az események és a HOS összefűzése. Elf is besegít az egyik sima kutakodósban, és attól függetlenül, hogy semmi jelentősége, kedves gesztus a fejlesztők részéről. Ezen kívül van MadHead-féle párosítós, szöveges, logikai párosítós és visszapakolós is.Sőt céllövöldéset is játszhatunk, és mondanom sem kell, hogy a keresett tárgyakon kívül az összes céltáblát agyonlövöldöztem, mert szép színes festékpatronokat mellékel hozzá a csapat.
A minikkel is nagyon elvoltam. Az ovisok kivételével szinte az összeset szerettem. Csak azt sajnálom, hogy az összetettekben nem volt rész-skip, így volt, ahol az utolsón hasaltam el. Tetszett a krétarajzos, és még olyat is felírtam, hogy labirintus mini, de a részletekre nem emlékszem.
Egy kis humor is belefért, a jegesmacira speciálódott riasztópisztoly használati utasítása tök vicces, és a bónusz végén is aranyos, ahogy Elf kergetőzik a jégemberrel, hogy hozzáférjek az irányítópulthoz.
1 figurám és 3 csillagom meglépett, morfból pedig 20-at gyűjtöttem. Nem tudom, mennyi kellett volna, nem láttam rá utalást. A Secret Room okozott csak csalódást, mert abban csak HOS- és minigyűjtemény van. Igaz, a lapitopist újra lenyomtam. Ami zavaró, hogy néha a gombok vagy épp a telefon alá "szorulnak" tárgyak, így sajnos használtam hintet.
Most arra jöttem rá, hogy szerelni mégis jó, ha kellően szórakoztató és ütős az összhatás, így nyomok rá egy naaagy csillagos 10-est.
Mostanában annyit fényeztem MadHead-éket, hogy megjutalmaztak egy újabb bemutatóval. Mondanom sem kell, el vagyok ájulva. A történet finomsága, a hozzá illő gyönyörű zene bámulatos. HOS szuper, minik nehezek, de akkor is szájtátva nézem, és nem fanyalgok. A Sólyom nevű, káprázatos léghajó, a várkapun való ötletes bejutás, az elmés emelőszerkezet lenyűgöző. Remélem, hamarosan legyőzöm a gonosz sógort, és újra találkozhatom a párommal. Hú, de várom!!!
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Jártatok már mobiltelefonnal felszerelt szarkofágot rejtő kolumbiai szénbányában? Tán megérné bekukkantani, mert eddig úgy látom, egynek elmegy. A grafika modern irányzatú, a keresősök közepesek, a minik könnyűek. Bocsi, de csak most volt időm tesztelni, a cucc már pár napja megjelent.
Unlimitzone
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
Már a 2. Elefántos cucc mostanában, aminek nincs hangja nálam. Ez olyannyira frusztrál, hogy nem is tudtam igazából figyelni. Asszem, a tesónkat, vagy tán egész családunkat keressük? Nem tetszett úgy, mint az előző, de a keresősök jók, és volt egy baromi jó mini, ahol egy képet kellett kialakítani az egymás elé-mögé rakott részletekkel.
Unlimitzone
Rapidfileshare
Uploadable
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

Üzenőfal

 • gyurgyalag (L/108)

  Na, erre kishíján én is eltűntem -)))) Szia narg! --- Holnap Csiki találkozik exgazdijával. Csikire amúgy nagyon büszke vagyok. Annyira szép és annyira helyes, hogy mindenki azt kérdezi, milyen fajta. Én meg mindig rávágom büszkén, hogy mixerlány.

  tegnap 21:35
 • narghile (L/40)

  Engem sikerült, csiribá helyett csiriné(ni):D Aki bújt, aki nem, posztolok:)

  aug. 26 20:09
 • gyurgyalag (L/108)

  Aaaakkor most ... (dobpergés) .... csiribú-csiribá! .... Visszatapsolom a társaságot! --- (=időmúlás) --- Sikerült?

  aug. 26 19:19
 • narghile (L/40)

  Visszatapsoltam a nyarat...és bejött:)) Szép hetet mindenkinek!

  aug. 24 19:30
 • narghile (L/40)

  Csopi drága, millió puszit küldök a fantasztikus fotósorozatért! Tényleg minden benne van, szeretet, nyugalom, béke. Mamához kitartást, köszi, hogy mégis időt szakítottál a kíváncsiak társaságára:)

  aug. 23 21:08
 • gyurgyalag (L/108)

  Jaj, Csöpi! Hát tök beborultam tőletek. Olyan szépek vagytok, még meg is könnyeztem, pedig nem vagyok egy érzelgős alkat. Jaj, nagyon jó érzés lehet, hogy ilyen klassz fiad van klassz családdal, és egy ilyen pici embert magadhoz ölelni! Nagyon sok boldogságot mindannyiotoknak!

  aug. 23 20:13
 • csopi13 (L/56)

  Madárka!! Megkukkoltam Csiki élménybeszámolóját :))) Nem kispályás havert találtatok neki :) Azok a méretek!!!Valóban Dávid és Góliát :)))

  aug. 23 15:26
 • csopi13 (L/56)

  épp indulni készült, vagy engem várt és hol vagyok...mondtam:lementem a boltba :)Tegnap épp a szeder babrált ki velünk,szinte egész nap takarítottam, de ma..pótoltam, be nem tartott ígéretem ezennel betartva lőn:) Rettenetesen jó volt!! Kicsit rám vigyáztak..:)

  aug. 23 15:23
 • csopi13 (L/56)

  Sziasztok!! Bocsi, de Mama átírta a progikat:( Azt hittem jó lesz Neki 1 kis változatosság, de nem, nagyon nem!!Ő szélfútta lett, amitől én még szélfúttább, csak kapkodtam össze magamat nap-nap után!Zsinórban lövése sem volt hol-honnan-hová..ha végre leültem volna vagy 10 percre, tuti jött, mert

  aug. 23 15:16
 • gyurgyalag (L/108)

  szívesen! -))) büdös kölke, azért ő is totál kimerült -)))

  aug. 23 09:38

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 360

Látogatók az előző hónapban: 12165

Látogatók a jelenlegi hónapban: 10785

Feliratkozottak: 1225

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez