Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   

            

         
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

Ez egy igazán hullámzó sorozat. A lenyolcasozottól a feltizesezettig minden kategória megtalálható. Ront a képen még az is, hogy az előzőt -ha jól emlékszem- lehatosoztam. Mégis úgy érzem, hogy ez is nyálcsoriba való, mert az Elefánt grafikából csúcsprofi. Elég csak, ha alaposan megnézitek a hangulatos főmenüt. Vannak más előnyei is a játéknak, egyelőre érdekes a sztori, a HOS hiperszuper, és hogy nekem is kedvezzenek, három csöpp kutyman borotválgatta szőrös szívem:D Diszkrét morfok, a szereplők képei, vagyis most sem maradunk szorgalmi feladat nélkül.
Unlimitzone
Bigfile
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Ahogy ígérte, Artschi elkészült a játék fordításával. Sajnos a jó hír eddig tart. A folytatás már szomorú, a honosítás csak az eredeti, BFG-ről vett verzióval kompatibilis. Ebből az következik, hogy aki szeretné magyarul tolni, vegye meg a játékot, majd utána keresse ARTSCHI-t , és kérje tőle a magyarítás linket priviben.
Artschi, köszi a munkádat!
Időközben Artschi közkinccsé tette a magyarítást, ami innen tölthető: Openload
"Hatalmas kérdőjelekkel teszem fel a Space Monkey bemutatóját. Olyan zavaros az egész, ráadásul elég lassú is. A zene okozza a legnagyobb fejtörést, mert először még elaléltam a Hattyúk tavától, nagyon örültem a Manók táncának a Peer Gyntből, de a Carmen elferdített dallamai már az őrületbe kergettek. Nem igazán értem, mi a céljuk a fejlesztőknek, lesz-e rend a zűrzavarban." 2 éves dilemmám végére tesz pontot a végleges. A bétás duma alapján remélem, hogy a címhez hasonlóan, a tartalmat is szinesítették:) Igaz, bónusz nincs, és lehet, meg se fog CE-ben jelenni, amit majd bánunk (vagy nem).
1részesek: Rapidgator  vagy  Filefactory
2részes: Unlimitzone 1. részl  Unlimitzone 2. rész
Más fajta, a felsővel ne keverd!
Bigfile 1. rész   Bigfile 2. rész
HOG-KALAND rovat
Ha volna olyan, akkor most azt mondanám, hogy 2 szemem sír, 2 meg nevet. Részletesebben: reggel fedeztem fel, hogy MadHead újabb bétája került ki, és rögtön neki is estem, hogy leszedjem (1 nevet). Közben bejöttem dogra, itt meg Artschi üzenete várt, hogy le is fordította a bétát (2 nevet). Rögtön elkezdtem tölteni, de a végén letiltotta a vírusirtó, így a RAR nem jött létre, Chrome-n pedig el sem kezdhettem, annyira bepöccent a progi (1 sír). No, ebbe beletörődve az időközben lecsorgott angolt csomiztam ki, el is indult, láttam is a jóképű Adam nyomit, de a play utáni töltést követően ki lettem tessékelve kevés videómemória okán (2 sír).
Ezek után nem tudom, mit várhatok a véglegestől, mindenesetre kérem, hogy aki tudja, magyarul tesztelje, aki nem, angolul, oszt' számoljon is be a látottakról, mert megesz az ideg és a kíváncsiság.
Még nem próbálkoztam újra, de lestem videót, és Mayától is kaptam egy lelkes teszt eredményt. Részlet belőle:
"Hosszú ideje kesergünk már azon, hogy a játékfejlesztők egy helyben toporognak, egymástól nyúlnak - jó esetben - vagy olyan irányba próbálnak elmozdulni, ami a legtöbbünk gépének csak problémát okoz. Jelentem, a Mad Head-es ifjú titánok megtették a Nagy Lépést egy új vonal felé és én őszintén remélem, hogy folytatják is ezen az úton.
És a kutya mindenit, ez nagyon, nagyon király cucc! Annyira, hogy bocs, de nem tudtam figyelni, vannak-e morfok, meg gyűjtemény. Az első pillanattól beszippantott a sztori."
"Nem gondoltam, hogy tolytatódik ez a sorozat, de a látottak alaján azt mondom, kár lett volna ha nyögdíjba küldik a szellemes hoteleket. Még mindig mesterien szövik a szálakat, és az különösen tetszik, hogy a hullák rendesen meg vannak halva:D Elviselem a "másvilágok" által beszippantyúzott eltűnteket, de sokkal jobban szeretem a trillert, mint a horrort. A HOS ismét Elefántékhoz méltó, és a minik is jöhetnek, ha nem durvulnak el." Már második hete, hogy a "futottak még" kategória cuccait dobják piacra, remélem, végre felhőtlenül parázhatunk.
 
"Asszem, többet vártam a 4Friends Gamestől a Living Legends után. A grafika tetszik, a zene jó, de az a gyűrűs maszatolás elég idegesítő. Még szerencse, hogy egy aranyos labrador is szerepel benne. Igaz, hamar lelép, már a béta végén is őt keresgéljük." Örülnék, ha a "Ne ítélj elsőre" itt most igazolódna.
Sajnos nem tudom felülírni az előzetest. Ez a játék, amellett, hogy gyönyörű, számomra semmi egyebet nem jelent. Olyan szinten mélyedtek bele a misztikumba, hogy kapaszkodóm nem maradt, és egyetlen szereplőt sem láttam szimpinek, még a kutyát se, aki természetesen nem labrador, hanem golden retriever. Nem tudom, hogy néztem be a bétánál, pedig alapból tisztában vagyok a kutyafajtákkal.
A HOS kivitelre szuper, viszont tartalmában unalmas, és minden logikát nélkülözve, van amelyik 1x, de van ami 2x is ismétlődik. Ráadásul semmi új nincs benne, ugyanúgy tárgynevek alapján kell kutakodni. A miniket sikítva skipeltem, főleg a gyűrűs maszatolásokat, na meg a sok(k) tilitolit.
A sárkányok gyűjtögetése is uncsi, böhömnagyok, és minden helyszínen 2 van, hogy minél unalmasabb legyen.
A bónusz se különb, és elég ijesztő, hogy a gonosszá előavanzsált kiscsaj a visszatérésével fenyegetőzve ordította le a hajat a fejemről. Anyám, borogass!
Ami pozitívumként megmaradt, az a kínai pagodák csodás világa, és sziklába szorult, majd megmentett cuki fa, akinek a lombjai közt madarak fészkeltek. Ettől viszont semmi nem változik, mert kegyetlenül lehetesezem, szerintem ennél többet nem érdemel.
Inkább  a megszokás, mint a határtalan lelkesedés posztoltatja velem a sorozat 9. részét. Nincs vele különösebb baj, de különlegességeket sem fedeztem fel. A grafika szép (a kép keskeny), tetszik a ház meg minden, de mintha már láttam volna valahol. Az viszont érdekes, hogy Magyarországot többször is emlegetik, de semmi egyéb ráutaló nyomot nem találtam, a német hangzású név pedig tovább növeli a homályt.
Bigfile
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Lehet, majd jól megbánom, de most ebbe belelátok annyit, hogy felpakoljam. Rengeteg a videó, de ezt jól ellensúlyozzák az ötletes keresősök meg az izgi zene. A minikről tök rossz a véleményem, inkább hallgatok, egyedi szocprobléma. Ami még tetszik, hogy szemes virág helyett felfújt madárfiókákra hajazó izéket kell gyűjtögetni, eddig 38 db-ot, de lesz ez még több is.
Unlimitzone
Rapidgator
Bigfile
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Mikor MadHead első szöveges doksija megadta magát, reménykedtem, hogy ez a játék is sorra kerül. Izgi, szép és érdekes, szóval minden megvan benne, ami egy HOG mániásnak lételem. Artschi, nem győzök elég hálás lenni, hogy kedvenc csapatom cuccait is érthetővé varázsolod. Köszönöm szépen a kiccsapat nevében!
Openload 1. rész    Openload 2. rész   Openload 3. rész
Közös doksi - kitömörít - játszik.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Mit is írhatnék? Nekem nem bejövős, így biztos lesz, akinek igen:) Eipixtől ez a mumus sorozat, egyszerűen nem tudok rákapni az ízére. 
Unlimitzone
Bigfile
Rapidgator
HOG-KALAND rovat
Ez a hét a béták hete, nem a full cuccoké. Immár a 4. project fut MadHeadék boszorkánykonyhájában. Eddig nem okozott olyan vizuális sokkot, amit az elsőtől kaptam, de itt is eltátottam a szám. Befejezni ugyan sikerült, de a történet kissé homályos. Nem tudom, mi rejtőzik a pokoli torony mögött, kissé belekavarodtam a vasfüggönyös, 2. v.háborús sztoriba, na meg a kísérletbe, aminek szenvedő alanya lettem. A végén nem lőttem Tedre, helyette a monitorokat lyuggattam ki. Édes álom tuti nem lesz, rémálom annál inkább. HOS szuper és morfos, minik kb. felesben teljesítve, és most jön a várakozás. Hogy a négyből melyikre ácsingózom leginkább? No, azt nem árulom el:)
Unlimitzone
Bigfile
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Ha megnézitek a főmenüt, már ott látszik a profizmus. Űrbéli témához pont ilyen modern és kifejező grafika illik. És ha még a zenét is meghallgatjátok, teljes lesz az illúzió, valóban elutazunk a szédítő hullámvasúton egy távoli galaxisba. A téma érdekes, a hangulat megkapó, pedig még elég kezdetleges dolgokkal találkoztam. A HOS sima, morfmentes, a külön gyűjtemény pedig hiányos.
Ha jól emlékszem, 2 játékon dolgoznak a fejlesztők, szerintem épp itt volt az ideje, hogy beindítsák a harmadik projectet is. Nálam időkorlátos, vagyis kíméletlenül kivágott egy váratlan pillanatban. Persze lehet, hogy gond nélkül el lehet érni a végére, de ahogy mindig, MadHead pillanatok alatt eléri, hogy bénultan tátsam a szám, a látvány annyira lenyűgöző.
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"A mitológiát nem szeretem, itt meg úgy néz ki, Zeusz, Hádész és még sokan mások lesznek a szereplői a sorozat következő részének. A témához illően, annyi az égszakadás-földindulás effekt, hogy engem egyszer csak kitessékelt a játék. Ezért aztán nem tudom megítélni, érdemes-e nyálcsorgatásra, és csak annyit jegyeztem meg, hogy olajbogyót kell gyűjtögetni. A Domini Games 2esélyes, és ritkán lelkesedem túlspilázott játékaiért." Biztatásképpen megnéztem az elődöket. Ott 8-9 pontokat osztottam. Most a nagyságától vagyok legjobban betojva, nem is tudom, láttam-e eddig 1,9 Gb-os óriáscuccot. Hogy abba mennyi agyonspilázott vidijó belefér...
Idő hiányában megint Mayát kértem, hogy sárguljon már egyet helyettem:
A Domini, Dark Romace-sorozatának újabb részében a fejlesztők ragaszkodtak az alapsémához. A főjátékban szokásosan váltogatjuk a személyazonosságunkat, hogy Perszephoné vagyunk, hol egy kitalált, halandó vőlegény, Eilias.
A bónusz a Minotaurusz-legendát veszi kézbe. Thészeusz segítségére kell sietnünk, Olympia képében. Vigyázat! A játék sztorija nyomokban görög mitológiát tartalmaz, arra érzékenyek a kockázatok tekintetében kérdezzék meg Dr. Homéroszt a várható mellékhatásokról. :D
Helyszínek tömegét járjuk be, de mind hézagmentesen illeszkedik a történetekhez. Az Olymposz, az Alvilág, a Styx folyó, Hecaté temploma, Charon, a révész kunyhója, a Heszperidák kertje, Heliosz temploma stb.
A minik könnyűek és sokfélék. Csak két ellensznenves tekerősre emlékszem. A köszörűkövet vagy ötször odakínáltam, mire rájöttem, hogy először a kedvenc minimet, a Hanoi tornyait kell vele játszani :D
A keresősök minden esetben kombináltak, sziluettes, tárgyhasználós, visszapakolós, morfos és mind csodaszép. Na jó, az alvilágiak nem annyira. Ki lehet váltani őket match-ra.
A színek erősek, de ez két mediterrán történet, így tulajdonképpen passzol a témához, épp, mint a zene, ami széles ívű, méltóságteljes. Megemlíteném még a Domini egyik nagy erényét is: a tennivalókból egy helyszínre sokat helyeznek el, eszközökből egy-egy helyen több is van. Nem kell vég nélkül ingázni, és nagy tereket becsászkálni.
A videók tömkelegét nem mindenki szereti, de mert egyébként minden nagyon szépen egyben van, kerek egész történet és nagyon okosan szerkesztett, logikus a játékmenet is, ezért a bónusszal feltornázta magát nálam a játék egy szép, pocakos nyolcasra.

Köszi, Maya!
1részesek: Depositfiles   vagy   Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. rész     Unlimitzone 2. rész
Rapidgator 1. rész       Rapidgator 2. rész
HOG-KALAND rovat
3 éves játékot honosított Artschi és Napcsepp. A kivitelre 10-est adtam, a tartalomra kevesebbet, de összességében nagyon jó játék, pláne ha értjük is. Nagy köszönet a fordítóknak mindannyiunk nevében!
Angol játék linkekkel
Magyarítás
Install: a zip tartalmával felül kell írni a játék Locale.xml nevű file-ját.
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
Ez nem a kedvenc sorozatom, hogy finoman fejezzem ki magam. Nyálcsoriba nem került, ahogy az előző sem. A Brave Giant Games munkája, akinek jobb játék is kikerült már a műhelyéből. (Legalábbis az új bétájuk tetszik.) Akiknek az jön be, ami nekem nem, essenek neki gyorsan:)
"Nagy lelkesedéssel estem neki a Mariaglorum sorozatának új részéhez. Igaz, nem ez a kedvencem tőlük, de a csapat nálam nagyon dobogós a mostani teamek közül. A lendület addig tartott, amíg a mosómedvét kellett teletömni kajával. Az utolsó 2 abrakot nem találom, a dög nem zabál, én meg bután nézek:D" Most biztos megtömöm a kis xarházit, velem nem lehet packázni:)
Csodás és változatos környezetben mentjük, aki menthető, ebben az izgalmas játékban. A Mariaglorum mindig maximálisan kiszolgálja vizuális igényeinket, itt viszont a fülem kétszeresen is "lógva" maradt. Szerencsésebb lett volna, ha Arlene folyamatos balhézását valami jóféle zenével oldják, mert így igencsak beégett az agyamba az agresszív ordibálás. Szerencsére a játék amúgy sok érdekességet kínál, és vannak -igaz, elvétve- cuki dolgok is benne.Ijesztőségük ellenére nagyon tetszett az elvetemült hentes és mészáros, és jó figura a fűrészmalmos is.
Nagy erősség a változatos és újszerű keresősök tálalása. Jelentem, megetettem a telhetetlen mosómedvét, de bosszúból az összes, ízlésének nem smakkoló cuccot is odakínáltam. Persze a bosszún kívül a heves tiltakozás is motivált, mert jókat röhögtem rajta. Szinte mindegyik HOS ad valami plusz élményt. A vízfolyásost még felírtam, de a többihez lusta voltam. A tárgyas-pakolgatósok is színvonalasak, nem nehezek, de ötletesek. A könnyű jelző úgy globál is igaz, logikus a játékmenet, és a minik többsége se fogott ki rajtam.
Érdekes újdonság nekem, hogy bár lányos zavaromban és teljesen indokolatlanul odaadtam a fejszét a gonosz csákónak, de kaptam javítási lehetőséget, hogy az előre elgondolt cselekmény végbemenjen.
A 25 denevér és 9 figura meglett, de 2 puzzle hiányzik a 21-ből, ami kissé bosszant. Nem tudom, mit kellett volna még csinálnom. Mindenütt világít a 3 zöld petty, még a kérdésekre is válaszoltam, mert könnyűek. 1-re adtam rossz választ, de lehet ismételni. Lehet, hogy ez a mosómedve bosszúja?:D Ha van infótok, várom szeretettel, mert nem szeretem a félmunkát.
A bónuszt direkt nem említem, az egyáltalán nem tetszett, és a fájó zenehiánnyal együtt 1 pontot levonok, legyen a vége 9.
Nem ájultam el a gyönyörtől, de a képi világ totál elbűvölt. Olyan meseszépek az erdők, a  folyók, a meredek sziklafalakkal körülvett szurdok, hogy felér egy raftingos túrával. Technikailag a New York Misteriesre hajaz, mivel az a Five-BN Games munkája, akik szintén az Alawarhoz tartoztak korábban. Vagyis a HOS kizárólag árnyképes-feladatos, és a gyűjtemény is morfokból meg figurákból áll.
Unlimitzone
Rapidgator
Bigfile
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Nevertales 5: Hidden doorway

Hátha ezzel vonzom be a Vendel Unrecornized-ét.

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • narghile (L/41)

  Wircsiiiii, de jó látni téged! Köszi, viszont, így utólag is:) --- Madárka, köszi az infót, akkor hajrá!

  ma 11:46
 • gyurgyalag (L/109)

  Szia wircsi! De rég láttalak! Hát még neked milyen boldogat! -))))

  tegnap 07:16
 • wircsi (L/43)

  Boldog anyák napját mindenkinek! 🌷

  máj. 01 20:54
 • maya40 (L/46)

  Azt a hűha, de mindenit! Lemenetem hídba! Nargile, küldöm a dumát privátban az Adam Wolfe-ról.

  máj. 01 12:04
 • gyurgyalag (L/109)

  Nagyon köszönöm az érdeklődést, a dolgok lassan mennek. Politikusok nem hordják azt, hogy bocs, hülye voltam. De mindenkinek üzenem, senki nem kaparja ki a gesztenyét helyettünk. A politikus azért hiszi azt, hogy bármit megtehet, mert senki nem küldi el fügét szedni Grönlandra. -)))

  máj. 01 08:46
 • maya40 (L/46)

  Meglátom, mit tehetek Adam Wolfe ügyben, de nem ígérek semmit, mert az én gépem is elég gyeszera állapotban van. Pedig ez nagyon piszkálja a csőrikémet.

  ápr. 30 22:55
 • Vicanyu (L/55)

  Van, ahol minden hiába. A szomszédomék éveken keresztül egy 1m-es láncon tartottak egy pulit (pulit!!!), aki ráadásul beteg volt. Amikor beszóltunk az állatvédőknek, tegyenek valamit, ha tudnak, hát nem mi lettünk a "jó" szomszédok. A végén inkább elaltatták a blökit.

  ápr. 30 20:19
 • narghile (L/41)

  Ja, még annyit, hogy én az állatvédőket uszítanám az állatkínzó véglényekre, azok elég tökösnek tűnnek. Legalábbis a tevében mindig ők balhéznak, sőt el is viszik a jószágot a szadistáktól.

  ápr. 30 13:00
 • narghile (L/41)

  Akkor sorban válaszolnék:) Nekem az "ez a cikk nem kommentelhető" is kiveri a biztosítékot, mert látom magam előtt az előzményt:( Dark2verziót már tesztelte valaki, az se lett jó, Adam W-t most posztoltam, légyszi, segíts, ha tudsz!:)

  ápr. 30 12:56
 • maya40 (L/46)

  Narg, kettőt szólanék itt, ha nem baj: Egyik, hogy a Dark Romance-nak van frissített, javított verziója. Ha valaki félbe hagyta, vagy nem is játszott vele a technikai hibák miatt, amikről szóltunk, most megnézheti, ha akarja. A másik: Mi ez az új Mad Head-cucc? Adam Wolfe a béta címe. Új dolog ez?

  ápr. 30 12:40

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 351

Látogatók az előző hónapban: 11779

Látogatók a jelenlegi hónapban: 1156

Feliratkozottak: 1266

Magazin helyezése: 7

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez