Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   

            

     
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

"Tetszik a 3. rész is, már a középkori zene megfogott. Kissé zavart, hogy a rádióból szóló rock megtörte ezt a hatást. De szerencsére 1995-ből el(idő)utazunk 1751-be, hogy megtaláljuk az elveszett menyasszonyt. Itt is sok a szorgalmi feladat, 36 puzzle, 18 morf és 16 tarotkártya a külön gyűjtögetni való. Engem a zenén kívül az origami macskával is megvettek, várom Elefánték véglegesét." Lehet, hogy kissé sablonos, de én még mindig tudok élvezkedni Elefánték cuccain, mert nincs zavaró tényező, viszont van látvány, amit szeretek.
Unlimitzone   Újra műxik!!!
Rapidgator
Bigfile
Depositfiles
Filefactory
HOG-KALAND rovat
Hol van még karácsony ? - szoktuk mondani, de engem egyáltalán nem bánt, ha már most az ünnepi kínálaton zizegnek a csapatok. A Daily Magic Productions most se sajnálta a föstéket, de ezt bőven megbocsájtom, ha ünnepi díszbe kell öltöztetni egy játékot. A történet  tartogat  ijesztő részleteket, vagyis nem a legkisebbeket célozták meg a fejlesztők. Kiderül, hogy az árva Mikinek volt egy tesója is, aki szerelmi bánatában úgy bedurcult, hogy bosszújával nem kíméli még az ünnepet váró gyerekeket sem. Kiszabadul, mint szellem a palackból, mi meg futhatunk utána, hogy megakadályozzuk szörnyű tervét. HOS szuper, minik könnyűek, és a morfogó puzzle darabokon kívül ajándéktárgyakat is gyűjthetünk.
Unlimitzone
Bigfile
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Nahát! Pont a magyar Sunward Games játékáról feledkeztem meg! Restellem, de legalább pótolhatom a lemaradást. A videókkal, szokás szerint, nem vagyok kibékülve, de sok szép pillanatot tartogathat még ez a játék. Legjobban a pakolgatós cuccok és a lila zsebsárkány tetszett. Már az előzőekben is volt ilyen cukiság, csak akkor egy mini griff, majd Nubi várta a feladatokat. Vannak morfok és sárkánytojások is, hogy ne maradjunk szorgalmi feladat nélkül." Hajrá magyarok (hajrá én is):D
ERS-kudarcom bánatát gyorsan belefojtottam a Sunvard mesés történetébe. El kell mondanom, hogy ilyen pozitívan rég csalódtam. Végre felhagytak a "férfias játékokkal", és egy igazi mesében, gyönyörű helyszíneken játszódott a tesó- és sárkány mentőakció.  Lehet, meghallották a 4. részhez írtakat, ahol azt kértem, hogy valami nőcisebb helyre vigyenek el végre:) Imádtam a sárkényokat, többször bevillant az Így neveld a sárkányodat, és rájöttem, hogy azóta szeretem ezeket a fura teremtményeket. A pici Droi tök édes, de a gyógyfőzettel inhaláló zöld és a leláncolt óriás is belopta magát a szívembe. Állatokban is nagyon jókat hoztak, a (több)lompos farkú róka, az almával megetetett jakszerűség, a delfinek, a polip jól eltalált figurák.
A HOS szuper, szerettem a 13 feladatos, logikusan egymásra fűzött pakolgatósokat, de a tárgyrészletesek is jók, sőt a simák is. Mini-mérgezést se kaptam, sok könnyű cucc van közte, még plecsnit is szereztem belőle.
Morfból 4, tojásokból 1 elveszett, de ilyen kerek játék mellett nem nyalogatom a sebeimet. Úgy érzem, nagyon messzire jutott a Sunward az első rész óta, és ebbe nem csak a látvány, hanem a szuper zene is segít. Kellemesen dallamos, nem frászt generáló, mert a fejlesztők is úgy gondolták, hasson ránk a látvány, nem kell erőszakos dallamokkal, effektekkel fokozni a hatást. Az érzések jönnek maguktól is, ha eléggé le vannak kötve a játékosok. A zeneszerző nevét ki is írtam, köszönet Helényi Mártonnak a fülbevalóért:) Persze a köszönet az egész csapatnak jár, plusz a 10-esem egy csillaggal felturbózva.


 
Unlimitzone
Csak regivel, ami nekem eddig nem sikerült. Szerintem a kuponkódnál van a gebasz. Igaz, nem kötelező, de valószínű, hogy egyelőre csak azokat engedik be, akik perkálnak. Biztos, hogy a gyorsasága miatt eddig sokan megtették. Valaki közkinccsé tehetné, ha sikerült a regi. Köszi előre is!
Rapidgator
Bigfile
Filefactory
HOG-KALAND rovat
"Szerencsére, innen is jó emlékeket hozok, kivéve a gömböcgyűjtő kütyüt és a keskeny képet. Érdekes a történet, változatlanul szép a visszafogott grafika, a HOS pedig nagyon igényes, főleg, hogy a terület továbbra is nyitott maradt az ájult özvegy istápolása miatt. Sajnos keveset láttam, mert hiába vitt a kocsis a megadott címre, a macsra kattintva kétszer lefagytam, harmadszor pedig gömböc vadászat közben állt le a cucc." Remélem, jó lesz!
Unlimitzone (Változatlanul regivel, de akinek már összejött, még mindig innen a leggyorsabb.)
Rapidgator
Depositfiles
Filefactory
HOG-KALAND rovat
Tök jó! Ezzel pont fordítva vagyok, mint a tegnapival. Böki a szemem a fémes/karcos, számomra igénytelen grafika, viszont a sztori jobban tetszik. Csalás és ámítás, vasúti alagút építés, sztrájkoló munkásosztály, elegáncsos vízihulla, kisvárosi gyilkosságok:D A HOS megjárja, a minik 10 mp-re állított Skipje is. Jaj, hogy én azt hogy utálom, mikor utólag magyarázgatják a miniket. Követni se tudom a szememmel, ahogy szélsebesen elmutogatják azt az alig 50-60 lépést, amit ellébecoltam. Siralmas!
Bigfile
Rapidgator
Nálam az Unlimit tegnap beintett. Regiztetni akar, viszont az emilt hiába várom már napok óta, nem jön. Nálatok mi a helyzet? Tegnap már valakivel valahol váltottunk erről pár szót, de a játék nevét elfelejtettem.
NYÁLCSORGATÓ:D
rovat
Leginkább a grafika miatt teszem fel. Tetszik, hogy a fémes csillogás helyett lágyabb és visszafogottabb színekkel pingálták Eipixék a helyszíneket. A történet az ókori Róma szellemharcosainak ámokfutását hivatott megfékezni, sőt mint kiderül, még rokonyok is vagyunk:D A HOS nagyon igényes, jók a pakolgatósok  és a szövegesek is.
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
A Domini rég okozott kellemes meglepetést, ez a játék se került nyálcsoriba. De ez csak az én véleményem, próbáljátok ki.
1részesek: Depositfiles vagy  Filefactory
2részesek: Unlimitzone 1. rész  és  Unlimitzone 2. rész
Más fajta, a felsővel ne keverd!
Bigfile 1. rész  és   Bigfile 2. rész
Több linket nem teszek be, mert ennek a két oldalnak sebessége elviselhető, a többit kín kivárni. Gyorsabban lejön a 2 rész egymás után, mint máshonnan az első vagy második.
HOG-KALAND rovat
2009-ben még nem volt szájmenésem:) Az első rész sárgája kb. ennyi: "Röviden-tömören: csak aki úszni tud:D" Ezt most is komolyan vehetitek, ha játszottatok vele akkor, ha nem. A Hooligans Entertainment nem tréfál, igazi kihívás ez a rész is. Nincs hónaljmankóval felérő SG, és ami a leggázabb, felvehettek egy rahedli tárgyat, de korántsem biztos, hogy kell vagy épp akkor kell használni, mikor begyűjtöttétek. Ha az Inventory fullra megtelik, az addig összeharácsolt cuccosból vissza kell pakolni, mert egyébként nem tudjátok felvenni, ami aktuálisan kell. És még egy csavar: emlékezni kell, hol volt a cucc eredetileg, mert csak az a placc fogadja vissza. Megjött a kedvetek? Én azért ajánlanék egy próbát, mert minden kis lépés igazi sikerélmény. Hajbefonás, kisebb szívattak nem kizárt:D
Annyit már módosítok is, hogy az Inventory feneketlen, bármennyi holmit elnyel. Lehet, az elsőben is így volt, csak keverem valami mással. Szóval érdemes mindent begyűjteni már az első felfedezéskor, hogy ne kelljen örökké visszacsámborogni korábbi helyekre.

Ez valami fenomenális!!! Igaz, 3 napig tartott, leginkább időhiány miatt, de nagyon megérte. Ennyire összeszedett, változatos játékot ritkán látni. A grafika vérprofi, mert hiába sivár a ház, az űrbázis mértani pontossággal tervezett, minden kütyü olyan, mintha mérnökök tervezték volna, a napfényes erdő és India pedig a relax helye, főleg hogy szuper zene kíséri.
A történet (bár nem az én közegem) lenyűgöző, a Hold megmentése és felvirágoztatása a cél. Már az esős résznél elaléltam, a virágtenger csak rátett egy lapáttal. Persze ezért a látványért bőven meg kell dolgozni. A 12 rész mindegyike tele talánnyal. Bevallom, segítség nélkül még mindig az ótvaros házban hajtanám a legyeket, de azzal, hogy elmondja, mit merre találunk, még nem kínálják tálcán a tényleges megoldást. A lényeg, hogy bármerre visz az út, az összes tárgyat, ami mozdítható, be kell gyűjteni. Ezen kívül is szaladgálhatunk vízért, vagy épp piáért, hogy a szomjas népeket kisebb ellenszolgáltatásért leitathassuk.
A technikát elég nehezen tanultam, pl. a jobbegeres papírlesést vagy zabálást. Igaz, a falatokat nem nekünk szánták, én jól megtömtem a bendőmet finom és gusztustalan falatokkal is. A gombok közül a zöld sajna elsőre nem volt világos, így történhetett, hogy a kígyóméreg ellen új játékkal védekeztem, viszont utána már jobban figyeltem. A sárga gombtól láthatatlanná varázsoltam magam, a türkiz tárgy duplázásra szolgál, a szürkével meg dimenziót válthatunk. Nem akarom én ezt túlspilázni, majd mindenki látja, mi mire való.
Fura, de a 2009-es első részből leginkább a házra emlékszem meg a görögökre, pedig biztos ott is rengeteg helyszín közt kell pendlizni. Mindenesetre a ködös élmények megmaradtak, és nem véletlen, hogy azt is kiemeltem a legjobb cuccok közé.
Az is kiderült, hogy ez a csapat, az ukrán Hooligans Entertainment agymenése a Bolondok városa is, ami azt jelenti, hogy nem csak különleges történeteket tudnak kitalálni, a humoruk is egyedülálló.
Nálam ez a játék brutálisan nagy, csillagos 10-es, és innen is köszönöm a fejlesztőknek, hogy a HOG-mániából kikacsintva, ilyen jót kalandozhattam. Ó, és azt is köszi, hogy nem gyötörtek a Skip töltésével...jár még egy tüzijáték is:)

 
Én bizonytalan lettem, Mayát kértem, hogy segítsen a tesztben. Itt a végeredmény tőle, mivel én addig gondolkodtam, hogy egy az egybe' elfelejtettem, mit is láttam:)
"A Sable Maze-sorozat minden eddigi része izgalmas volt, de ez minden eddiginél többet ígér a magamfajta könyvmolynak, mert a labirintus ezúttal egy varázslatos könyvtár polcai közt van, ahol az eddigiek alapján a könyvek kelnek életre.
A látványvilág a szokottnál sokkal harmónikusabb, ezúttal mellőzték a Daily Magic imádott lilás színeit, sőt videókat se láttam, amik nyúzták volna a gépemet.
A keresősök ismétlődnek, de a feladat más, volt árnyképes, visszapakolós, párosítós és tárgyrészlet-keresős és eszközhasználós. A minik elég lazák, nem gyötrik agyon a szegény játékosokat. Gyűjteni könyveket ábrázoló érméket és morfogó puzzle-darabokat lehet eddig.
Úgy látszik a Sable Maze a Daily Magic Puppet Showja. Nem tudják elrontani. Nekem ez nagyon várós."

Köszi Maya a zanzát meg a képet is!
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Emlékem már nincs, de azt tudom, feltenni nem volt kedvem béta korában. Gondolom, hozza a korábbiak színvonalát, ami nálam már nem előny.
Unlimitzone
Rapidgator

HOG-KALAND rovat
"Erre is aludtam egyet:) Nem azért, mert annyira rossz lenne, hanem azért, mert nincs benne semmi új -a keskeny képernyőt kivéve- a korábbiakhoz képest. A tesók történetének az elején ki lettem hajítva, így nem is tudok sok mindenről beszámolni. HOS tetszik, a többi majd kiderül." Hát, ez elég semmitmondó...
Szép kivitelű, zömében szürkéskékes színvilágú a sorozat új része. Ezt csak azért írom, mert néha vágytam volna egy kis színorgiára, de mondhatom, kifejezetten kellemesen csalódtam. 3 szép, kerek történetet láthattunk, az anyjukat elvesztő tesókról, az aranyásó igaz barátokról és a gonosz félkarú Joe-ról, valamint a romhalmaz suliban bújócskázó, rosszcsont gyerekről. A bónusz már nem tetszett annyira, pláne, hogy újra a baljós temetőben kötöttünk ki, de az király, ahogy a végén üvegkoporsóba zárjuk a gonosz Hófehérke-imitátort:D
A HOS-ról csupa szépet és jót tudok mondani. Ismétlődnek, de nagyon változatosak. Sajna, csak a térképes-teleportos jut eszembe, mert amit még erős felindulásból lekörmöltem, nem tudom kiolvasni:D A minik a megszokottak, keveset teljesítettem, és az tetszett legjobban, hogy a játékmód beállításakor a Hint és Kihagy beállítása fordítottan arányos. Ahogy nő az egyik, úgy csökken a másik. Segítségre kivételesen szorulok, így a Skip-et levittam a béka alá, vagyis a legkevesebbre, amit engedett a játék.
Muszáj szólnom a különleges technikai részletekről is. Szépen beújított a csapat. Pl. a láncok trükkös levétele a suli ajtajáról, nagyon tetszett, és az is, hogy segédnyilak mutatták, ha mozgatni kellett bizonyos eszközöket. Na, ebből nem a nyilakon van a hangsúly, hanem azon, hogy MadHead-hez hasonlóan, élethű mozdulatok segítségével jutunk 1-1 tárgyhoz.
A 14 relikvia olyan könnyűnek tűnt, hogy a nagy orcámnak köszönhetően 4-et elhagytam. Na, nem baj, túlélem a csapást, de büszke azért nem vagyok.
A zene a megszokott, és örömmel fedeztem fel pár motívumot a Puppetből. Tulképp várom a folytatást (persze, ha nem, akkor is lesz), és egy elégedett 9-essel hálálom meg a romjaiból újjászülető nyuszis csapat munkáját.
Ez egy igazán hullámzó sorozat. A lenyolcasozottól a feltizesezettig minden kategória megtalálható. Ront a képen még az is, hogy az előzőt -ha jól emlékszem- lehatosoztam. Mégis úgy érzem, hogy ez is nyálcsoriba való, mert az Elefánt grafikából csúcsprofi. Elég csak, ha alaposan megnézitek a hangulatos főmenüt. Vannak más előnyei is a játéknak, egyelőre érdekes a sztori, a HOS hiperszuper, és hogy nekem is kedvezzenek, három csöpp kutyman borotválgatta szőrös szívem:D Diszkrét morfok, a szereplők képei, vagyis most sem maradunk szorgalmi feladat nélkül.
Unlimitzone
Bigfile
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Ahogy ígérte, Artschi elkészült a játék fordításával. Sajnos a jó hír eddig tart. A folytatás már szomorú, a honosítás csak az eredeti, BFG-ről vett verzióval kompatibilis. Ebből az következik, hogy aki szeretné magyarul tolni, vegye meg a játékot, majd utána keresse ARTSCHI-t , és kérje tőle a magyarítás linket priviben.
Artschi, köszi a munkádat!
Időközben Artschi közkinccsé tette a magyarítást, ami innen tölthető: Openload
"Hatalmas kérdőjelekkel teszem fel a Space Monkey bemutatóját. Olyan zavaros az egész, ráadásul elég lassú is. A zene okozza a legnagyobb fejtörést, mert először még elaléltam a Hattyúk tavától, nagyon örültem a Manók táncának a Peer Gyntből, de a Carmen elferdített dallamai már az őrületbe kergettek. Nem igazán értem, mi a céljuk a fejlesztőknek, lesz-e rend a zűrzavarban." 2 éves dilemmám végére tesz pontot a végleges. A bétás duma alapján remélem, hogy a címhez hasonlóan, a tartalmat is szinesítették:) Igaz, bónusz nincs, és lehet, meg se fog CE-ben jelenni, amit majd bánunk (vagy nem).
Ilyen grafikához ilyen gyenge tartalmat társítani...megáll az eszem! Pici részletektől eltekintve a balettsuli elképesztően szép. Tobzódik a gyönyörű helyszínektől, formáktól, míves tárgyaktól, közben pedig harmatgyenge a kínálat HOS-ból. Na, nem a mennyiségre gondolok, hanem a minőségre, mert amúgy hemzsegnek, még ki sem jövünk az egyikből, máris ott a másik, vagyis ugyanaz még egyszer. A sok feleslegesen morfogó tárgy (természetesen gyógytornás kivitelben) totál az agyamra ment. Az árnyképes pakolgatósoknál sokszor kellett a hint, de lehet, ebbe az is belejátszott, hogy a türelmem felső határait súrolgatták. A minik szóra se érdemesek, bár párat megcsináltam. Viszont a tekerőkaros képrészlet-kirakósnak köszönhetem, hogy megmenekültem a további szenvedéstől. Ott kivágott, és hiába mentem vissza, miután skipelek leáll ez a xarság. Talán az égiek gondolták, hogy megkönnyítik a dolgom, mert a vizuális élmény miatt nyilván végignézem, milyen helyeket mutatnak még.
A másvilágos varázsolás is botrány. Bolhatöknyi jelek közül kell kiválasztani hármat, hogy elűzzük a füstölgő szellemeket. A zenéről se változott a véleményem, van gyönyrű része, de némelyik változattól a falat kapartam. Összességében meg szinte soknak tűnik, mert nem a hangulatot hivatott tükrözni, hanem csak úgy myomatják bele a vakvilágba.
Ilyen felemás módon még senki nem nyúlt a Hattyúk tavához, és az eddig látottak alapján 5 pettyet adok.
1részesek: Rapidgator  vagy  Filefactory
2részes: Unlimitzone 1. részl  Unlimitzone 2. rész
Más fajta, a felsővel ne keverd!
Bigfile 1. rész   Bigfile 2. rész
HOG-KALAND rovat
Ha volna olyan, akkor most azt mondanám, hogy 2 szemem sír, 2 meg nevet. Részletesebben: reggel fedeztem fel, hogy MadHead újabb bétája került ki, és rögtön neki is estem, hogy leszedjem (1 nevet). Közben bejöttem dogra, itt meg Artschi üzenete várt, hogy le is fordította a bétát (2 nevet). Rögtön elkezdtem tölteni, de a végén letiltotta a vírusirtó, így a RAR nem jött létre, Chrome-n pedig el sem kezdhettem, annyira bepöccent a progi (1 sír). No, ebbe beletörődve az időközben lecsorgott angolt csomiztam ki, el is indult, láttam is a jóképű Adam nyomit, de a play utáni töltést követően ki lettem tessékelve kevés videómemória okán (2 sír).
Ezek után nem tudom, mit várhatok a véglegestől, mindenesetre kérem, hogy aki tudja, magyarul tesztelje, aki nem, angolul, oszt' számoljon is be a látottakról, mert megesz az ideg és a kíváncsiság.
Még nem próbálkoztam újra, de lestem videót, és Mayától is kaptam egy lelkes teszt eredményt. Részlet belőle:
"Hosszú ideje kesergünk már azon, hogy a játékfejlesztők egy helyben toporognak, egymástól nyúlnak - jó esetben - vagy olyan irányba próbálnak elmozdulni, ami a legtöbbünk gépének csak problémát okoz. Jelentem, a Mad Head-es ifjú titánok megtették a Nagy Lépést egy új vonal felé és én őszintén remélem, hogy folytatják is ezen az úton.
És a kutya mindenit, ez nagyon, nagyon király cucc! Annyira, hogy bocs, de nem tudtam figyelni, vannak-e morfok, meg gyűjtemény. Az első pillanattól beszippantott a sztori."
"Nem gondoltam, hogy tolytatódik ez a sorozat, de a látottak alaján azt mondom, kár lett volna ha nyögdíjba küldik a szellemes hoteleket. Még mindig mesterien szövik a szálakat, és az különösen tetszik, hogy a hullák rendesen meg vannak halva:D Elviselem a "másvilágok" által beszippantyúzott eltűnteket, de sokkal jobban szeretem a trillert, mint a horrort. A HOS ismét Elefántékhoz méltó, és a minik is jöhetnek, ha nem durvulnak el." Már második hete, hogy a "futottak még" kategória cuccait dobják piacra, remélem, végre felhőtlenül parázhatunk.
Nem mondom, hogy csúcs, de sok különlegesség és még több izgalom vár ránk ebben a véres és misztikus történetben. Elefánték grafikája mindig is lenyűgözött, igazán profi módon nyúlnak minden játékukhoz.
A történet elég bonyolult, és nem állítom, hogy mindent értettem. Az alapjáték sokkal jobban követhető, míg végül kattan a bilincs megtébolyodott sorozatgyilkosunk kacsóin. Méltó kíséret a visszafogott zene és a hangeffektek változatos sora. Szeretem, hogy él minden, röptében is el lehet kapni HOS-ban a tárgyakat, sőt még egy polcról lezuhanó edény is borzolja az idegeket. A "röptében"-en azt értem, hogy igazi profizmusra vall, ha egy mozgó tárgy vagy azon elhelyezett másik a célpont. Biztos Ti is megfigyeltétek, hogy nem mindegyik csapat képes erre, vagy épp nem feccöl a kivitelezésbe ennyi energiát. Szóva, a HOS változatos, párosítások, "szavasak" és cselekményesek a keresősök. A minik közt persze vannak taszítóak (nekem), viszont zsírkönnyűek is, így be is zsebeltem a jutalmat érte. Az archivumban csak 2 plecsni maradt el, az összes megoldott miniért és a 10 percen túli HOS-ért járó.
A szorgalmi feladat jól sikerült. Meglett a 25 mortf és a 20 gömb, viszont 2 tarotkártya örökre bezáródott. A végén úgy döntöttem, cserélem a képet is, mert baromi hatásos, ahogy a fagyott lány csitrijét borzolja a szél, a hangok jelentőségére felhívó útmutatóban. Persze a lényegét még mindig nem értem, mert ki az a balga, aki kikapcsolt hangszóróval tol végig egy játékot:)
Osztás-szorzás, erős 9-es, és ebben az is benne van, hogy nem bánnám, ha további szellemes hotelek titkát kéne feltárnunk.
 
"Asszem, többet vártam a 4Friends Gamestől a Living Legends után. A grafika tetszik, a zene jó, de az a gyűrűs maszatolás elég idegesítő. Még szerencse, hogy egy aranyos labrador is szerepel benne. Igaz, hamar lelép, már a béta végén is őt keresgéljük." Örülnék, ha a "Ne ítélj elsőre" itt most igazolódna.
Sajnos nem tudom felülírni az előzetest. Ez a játék, amellett, hogy gyönyörű, számomra semmi egyebet nem jelent. Olyan szinten mélyedtek bele a misztikumba, hogy kapaszkodóm nem maradt, és egyetlen szereplőt sem láttam szimpinek, még a kutyát se, aki természetesen nem labrador, hanem golden retriever. Nem tudom, hogy néztem be a bétánál, pedig alapból tisztában vagyok a kutyafajtákkal.
A HOS kivitelre szuper, viszont tartalmában unalmas, és minden logikát nélkülözve, van amelyik 1x, de van ami 2x is ismétlődik. Ráadásul semmi új nincs benne, ugyanúgy tárgynevek alapján kell kutakodni. A miniket sikítva skipeltem, főleg a gyűrűs maszatolásokat, na meg a sok(k) tilitolit.
A sárkányok gyűjtögetése is uncsi, böhömnagyok, és minden helyszínen 2 van, hogy minél unalmasabb legyen.
A bónusz se különb, és elég ijesztő, hogy a gonosszá előavanzsált kiscsaj a visszatérésével fenyegetőzve ordította le a hajat a fejemről. Anyám, borogass!
Ami pozitívumként megmaradt, az a kínai pagodák csodás világa, és sziklába szorult, majd megmentett cuki fa, akinek a lombjai közt madarak fészkeltek. Ettől viszont semmi nem változik, mert kegyetlenül lehetesezem, szerintem ennél többet nem érdemel.

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Nevertales 5: Hidden doorway

Hátha ezzel vonzom be a Vendel Unrecornized-ét.

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • balbalu (F/55)

  Labirintus melléklet. :) https://www.youtube.com/watch?v=WOh7LjgTAfY Sziasztok! Jelenlét igazolva. Körpusz! :)

  máj. 27 21:26
 • narghile (L/41)

  Jó pihit Nektek, minden gyerkőcöt ölel narg néni a gyereknap alkalmából, vagyis legyen szép a 7végéje minden kiccsaládnak!

  máj. 27 17:54
 • narghile (L/41)

  Jaj, Madárka, még most is röhögök!!! Elképesztő, hogy az ősellenségek micsoda szövetségeket tudnak kötni. Frakk után szabadon lehetne épp témája is egy jó kis animációs sorozatnak. Nem tudom, van-e helye a bandában a másik macsnak, ha megint lesz időd, róla is írhatnál.

  máj. 27 17:50
 • Vicanyu (L/55)

  A macskákban mindig meg lehet bízni :)))))

  máj. 27 12:16
 • gyurgyalag (L/109)

  összeszedjek mindent, hát ott volt a földön az övtáska, egyetlen szem kaja sem volt benne. Borzalmas jószágok!

  máj. 26 21:54
 • gyurgyalag (L/109)

  Hát valahogy Csiki rávette, hogy azt az övtáskát, amibe a napi kaja adagja ki van mérve (szoktam vinni magammal sétákra, mert a kajájából kap jutifalatot), és az átjáróban egy polcra szoktam tenni, leoperálja neki. Fél11-kor kezdődik a suli, itt van tőlem 10 percre. 10-kor megyek az étkezőbe, hogy

  máj. 26 21:54
 • narghile (L/41)

  Ha lesz időd, megírod, hogy segített Pracli? Ez annyira tündéri...addig elképzelem:)))

  máj. 23 16:56
 • gyurgyalag (L/109)

  És megint gebasz lesz a kutyasuliban. Csiki, Pracli segítségével az egésznapi kajáját megkaparintotta. Úgy dagad a pocija, mint a hordó. Ahhoz sem lesz kedve, hogy kettőt lépjen, nemhogy dolgozzon -(((

  máj. 22 09:18
 • gyurgyalag (L/109)

  Hú, köszönöm! Baromi nehéz. Ráadásul mindjárt jön az a fázis, amire előre figyelmeztettek minket: amikor a hivatásos örök elégedetlenkedők árulónak bélyegeznek minket. -))) Nem baj, akkor is megyünk előre -))))

  máj. 22 09:09
 • csopi13 (L/57)

  Madárka nagyon örülök, mert ez a pici előrelépés már fél(negyed)siker!!! Csiki meg úgy szépike ahogy van: makacskodósan, mint egy igazi nőci :)

  máj. 21 20:09

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 362

Látogatók az előző hónapban: 11779

Látogatók a jelenlegi hónapban: 10386

Feliratkozottak: 1269

Magazin helyezése: 4

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez