Ez a magazin azért jött létre, mert megszállott hidden objectes vagyok, és aki szintén szereti, itt hozzájuthat a fullos verziókhoz, segítséget kérhet, ill. segíthet másoknak.
A játékok lényege a tárgykeresés, amit sokszor kombinálnak eszközök megkeresésével (pl. kulcs egy ajtóhoz), amiket használni kell a továbbjutáshoz. Ebben hasonlítanak a "room escape" játékokhoz, amiket szintén nagyon szeretek. (Ez itt a Room Escape játékok magazin linkje, nézzetek be oda is.) Grafikailag gyönyörűek, és a sok ötletes megoldás miatt sokszor  hajnalig nyomom, mert egyszerűen nem lehet betelni velük.  Vigyázat, függőséget okozhat!:) Angoltudás nem árt, de nélküle is lehet boldogulni a legtöbb játékban. Hírlevelet, ajánlást nem küldök, feliratkozni sem kötelező, bárkinek válaszolok szívesen, ha kérdez.
Kérek mindenkit, hogy ne linkeljen JÁTÉKOT az üzifalra, ,,Fórumba,, hanem írjon levelet. A dog nem olyan, mint a net más játékoldalai, ahol a tulajon kívül a regeltek is pakolgatják a játékokat. Nézzetek be a többi magazinba, a rendszer ugyanolyan, mint nálam. Köszi a megértést!!
Jó szórakozást!

Akik nélkül én sem lennék:
     

   

 

   

            

     
Ha kérdésed van a játékokkal kapcsolatban, elakadtál, stb., kérlek, hogy ide írj, mert itt biztosan megnézem. Köszi!! Az üzifal elszáll, a Fórum megmarad. Ha fontos, itt kommentelj!
F O N T O S!
Bezárták a net egyik nagy fájlmegosztóját törvénysértő tartalmak miatt. A hozzá kapcsolódó oldalak sem működnek, a linkeket tömegesen törölték. Ezért tűntek el a régebbi játékok alatti letöltési lehetőségek. Ha nagyon szeretnétek játszani valamivel, írjatok a fórumba, és próbálok keresni hozzá valamit.

Ha problémátok van  letöltéssel, telepítéssel, játék indítással, továbbra is ide várom az üzeneteket. Nem ígérem, hogy lesz megoldás, de eddig is azt tapasztaltam, hogy akik jobban értenek hozzá, szívesen segítenek. Kérek mindenkit, hogy időnként nézzen be a hozzászólásokhoz, és ha van ötlete, tapasztalata, ossza meg a tanácstalanokkal.  Eddig is volt erre példa, ezért külön köszönet Wircsinek, Gyurgyalagnak és Greentigernek.
A cikk elején összegyűjtöttem a leggyakoribb hibákat és megoldásokat. A tapasztalatok alapján folyamatosan bővítem. Remélem, sokaknak segít majd.

A 8. sárgájánál megemlítettem ezt a részt, a béta nem hozott új élményeket. Így nem tettem nyálcsoriba, de gondolom, hozza az előző szintjét, amit -bevallom- nem pontoztam agyon. Viszont a 7. tök pozitív élmény lett, vagyis elég hullámzó ez a széria.
1részesek: Rapidgator vagy  Filefactory
2részesek:
Unlimitzone 1. rész              Unlimitzone 2. rész
Rapidfileshare 1. rész        Rapidfileshare 2. rész
Más fajta, a felsővel ne keverd!
Bigfile 1. rész    Bigfile 2. rész
HOG-KALAND rovat
A tendencia folytatódik, nem a 9. véglegesét, hanem újabb bétát mutatnak be ERS-ék. A környezet és egyes szereplők a Vasálarcosból lettek átpalántálva, a történet viszont más. Egy halálraítélt fickó, bcsületes nevén Astor István szövetkezik a nagyfejűvel, hogy bosszút állhasson sanyarú sorsáért. Persze a törp nagy árat kér, de ezt már ismerjük. A fiókos pakolgatós szuper, és a többi keresősre sincs panaszom, és most 22 morf is van, meg 35 érme, amit el is lehet költeni.
Bigfile
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
A magyar Sunward Games megint a mitológiát vette alapul, csak most a skandinávot. Ha jól emlékszem, egy kutató után indul a párja, hogy előkerítse eltűnt urát. Azért vagyok ilyen bizonytalan, mert tegnap játszottam vele, váratlanul lefagyott, ki kellett lépnem. Ma szerettem volna a végére járni, de megint fagytam egyet. Most már nem erőltetem, próbálok az emlékfoszlányokra támaszkodni, de csak egy jófajta, feladatos HOS és a kuncogó, kék lángocskák jutnak eszembe, akiket külön feladatként kell összegyűjteni.
Bigfile
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Itt a sorozat következő része, de nem tudok felhőtlenül tapsikolni. Valamiért most még jobban zavar a zenementes matatás. Viszont Henrietta, a mohás vállú szobor mami telitalálat, nagyon édes figura. A történet középpontjában ismét életre kelt szobrok állnak, sőt gyalogolnak is:D
Keresősök rendben, minik egy része kiscsoportos ovis szinten, és szokás szerint vannak morfok is.
Bigfle
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Még arra se emlékszem, bétáztam-e. A Domini már korábban leminősítette a gépem. Erőszakos, agyoneffektezett videói megakadtak nem létező torkán, vagy épp lefagyott. Ezért most látatlanban ajánlom a sorozat új részét, és ha valaki örömét leli benne, ne habozzon rábeszélni. Köszi!
"Szinte látatlanban teszem fel a 3 éve megjelent, akkor 10 pontra értékelt játék következő részének bemutatóját. Nekem nagyon xarul működik, fekete képernyő, baromi lassú töltés, majd a tiara összerakása közben ki is tessékelt.
Azt azért el tudom mondani, hogy nagyon helyes, amit eddig láttam. Egy lány, akinek kiskorában meghalt a húga, az esküvőjére készül. Apja világgá ment, anyja a munkába menekült, ő magányosan élt, míg rá nem talált a szerelem. Gondolom, lesznek bajok a vőlegénnyel, mert valaminek történnie kell, hogy izgulhassunk. 1 HOS-t láttam, képes-pakolgatós, az tetszett. A játékot a Friendly Cactus jegyzi, akikről csak jó élményeim vannak. Nálam keskeny a kép, de a főmenü tetszik a babákkal, szerintem ez jó lesz.."
Csalódott vagyok, de vizuális élményekkel azért bőven megpakolva mondtam búcsút a tükörvilági kalandoknak. Grafikailag élmény a játék, harmonikusak a színek, szépek a formák, és a gyerekkori utalásoknak megfelelően, sok szép játék, vidámparki részletek teszik érdekessé a játékot.
A trükkös tükrök már kevésbé nyújtottak élményt, néha elveszetten bolyongtam, bár a játékmenet kifejezetten egyszerű, szinte minden tárgynak azonnal van helye. A HOS szép, de mivel ismétlődik, és annyi extra nincs benne, meglehetősen unalmas. A minik nemkülönben, azokkal kapcsolatban nincs is élményem.
A borospoharak hatalmasak, és úgy kirínak a képből, hogy lehetetlenség elhagyni őket. Nem szeretem, ha valami túlságosan adja magát. Hol marad akkor saját vállam elégedett megveregetése?:D
Technikailag nálam, mint ahogy Csopinál, vannak problémák. Egy keresősben a tárgyak neve helyett helyes kis rózsaszín kockák vannak. Át lehet rajta jutni, de zavaró. Legalább ennyire az, hogy a játék második felétől nagy  tulirózsaszín pacák takarják el a kép egy részét, de ráközelíteni lehet, és ott már tiszta a terep. Nálam egyébként is volt több kurzor fagyás. Nem hosszan, de jópárszor kellett várnom, míg a merevgörcs feloldódik.
A zene lájtosan szép, de ez se tudta megmenteni Kaktuszék játékát attól, hogy jól lenyolcasozzam.
"Alig vártam, hogy lecsorogjon, Havanna óta nem játszottam egy igazán jót. Most sem csalódtam, a sorozat 5. része is sok meglepetést és extrát tartogat. Kissé fura volt az  a közeg, amibe párom, a vészesen öregedő író lelke elveszett. A vége felé azt hittem, megunom, de ekkor Benedict feltépte a papírmasé világot, és rögtön azt éreztem, én ezt most akarom! Az első keresős már újdonságot kínál, imádom, hogy a Mad Head nem elégszik meg bevált sémáival. A minik könnyűek, de bevallom, azok a 3x-os pakolgatósok kissé felhúztak. Na, de ez a csapat tudja, mivel lehet engem lenyugtatni, és már küldték is Robo-doctort, a tünci robotembert, aki összeszerelése után megígérte, hogy velem tart, és segít mindenben. Szóval, ezek mindig kicsikizik belőlem a "hú, de várom-ot:)"  A zabszem effekt működik, szurkoljatok nekem!
Képzeljétek, elindult! Másodszorra is sikerült kiikszelni a debug ablakot, és onnantól már ment minden. Lehet, hogy a játék méretétől függ, hogy viszi-e a gépem? Ez sem túl nagy, és a Shadowplay standard-je sincs 450 mb-nál több.
A lényeg a lényeg...inkább a játékról írok. Változatlanul szeretem MadHead grafikai stílusát és színeit, főleg, hogy a helyszínek miatt tök változatos a látvány. Szerintem módosítottak valamit az elején, mert a bétánál valami kellemetlen és ismétlődő minikről rebegtem, az eszközök kiválasztását viszont kifejezetten élveztem. Robo-doctort se értem, hisz a neve TRC-3000, viszont a szerelésért mi egy ilyen nevű plecsnit kaptunk. A történet érdekes, az írók saját mesecsapdáikba esnek, és a főjátékban nekünk kell segíteni, a bónuszban pedig a zurunk menti meg mesterét.
HOS-ban csúcs, elképesztően szép és változatos, és a trükkös morfokat is imádom. Sajnos 1 elmaradt, mert a bónusz kőtábláján, ahol egy üvegkütyüvel kell kutakodni, akárhogy kuksiztam, nekem nem jött elő. A 32 jel könnyű, egyből ki is pakoltam a puzzle-t. Aztán a bónusz keresős 3 része jött, viszont a 4.-hez annyi sövényt lenyírtam, hogy már hajfonatokat is készítettem kínomban. Ilyenkor jövök rá, hogy ha muszáj, megy nekem a minizés, azaz inkább lusta vagyok, mint tompika. Amúgy a minijátékokból sokat átugráltam. Az indanövesztős rettenet totál kicsinál, és még mindig hányok a 3x-osoktól, leginkább a 2. után. Általában akkor skipelek, mert kikérem magamnak... Ja, és még akkor is nyomom a gombot, ha a párosítós elemei szélsebesen forognak körbe, és esélyem sincs megjegyezni melyik merre tart.
Más extra nincs, de a fázisrajzokat érdemes végignézni, sőt most menthető avatarok is vannak. A baglyocskát lekaptam, és lehet, le is cserélem a mostanit.
Még annyit, hogy szépen tagolt játék, a buja kert, a Sherlock Holmes korabeli London tetszett a legjobban, főleg azért, mert egy nagybajuszú, hortobágyi csikóslegényt bujtattak a fakabátba:D
Összegezve, úgy gondolom, hogy a minik szenyasága és a bónusz 2 elnagyolt helyszíne miatt nem lesz előrehozott augusztus 20., de egy *-os 10-est természetesen megér.

 
Asztapaszta...hogy lehúztam az elsőt!!! Pedig abban is volt kutya, de ez a basset mindent visz. Ahogy a rumlijában keresgélünk az szenzációs, szeretem, ha van egy hangyányi előzménye a kutakodásnak. Ettől is jobban szeretem, ha olyan tárcát kell nyitogatni, amin egy haláli gumicsirke lóg. Nekem ennyi elég is volt ahhoz, hogy izgatottan várjam, milyen feladatok elé állítanak még a mágikus karkötő bosszúálló őrzőjének jóslatai, a 4Friends Games játékában.
Bigfile
Rapidgator
Filefactory
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Hol van már a szájtátósan imádós korszak, amikor reszketve vártuk az újabb DP cuccot. Én ezt már nyálcsorizni se tettem be, annyira megerőszakolták a hőskor remekműveit. Persze, a véleményem szubjektív, remélem, akad olyan, aki örömmel ered a tolvaj nyomába.
Sohamár vagy sohasem? Azzal indítottam, hogy elolvastam a vers két verzióját. Mindkettő tetszett a maga nemében, igaz majdnem depis lettem a síri hangulattól.  Érdekes, hogy a halott szerelme után sóhajtozó, lelkileg összetört figura és a "nevermore-t vészjóslóan ismételgető holló ennyire beindította a fejlesztők fantáziáját. Az öngyi fickó motivációját tudjuk, de -a mondással ellentétben- ebben a játékban nem ritka a fehér holló. Időről időre megjelenik, én pedig kissé idegenül fogadtam a jelenséget. Nem tudom, hova likadunk ki a végére, de eddig a HOS tetszett, a megszokott zene is, és természetesen a grafikába se tudok belekötni.
Bigfile
Filefactory
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
Artschi villámgyorsan csócsálja, vagyis fordítja a sorozat darabjait. Elolvastam magam, és azt látom, hogy a sárgában nyafizok, hogy elveszítettem a fonalat, és tuti jobb lenne, ha totál érteném. Az eredmény pedig 8 petty. Na, akkor most eljött az ideje, hogy minden részletbe beavatódhassak:) Köszi, Artschi!!!
Openload   vagy   Filefactory
Csak ki kell tömöríteni, és már megy is a játék.
Artschi, külön köszönöm, hogy a pornóoldaltól elalélt csipetcsapat kedvéért duplán dolgozol:))
JÁTÉKOK MAGYARÍTÁSSAL rovat
"Ez egész jó! Nem mondom, hogy tökéletes, de vicces és aranyos figurákat álmodtak a Brave Giant Games fejlesztői. A fazék a fedővel különösen tetszik. Egy Piroska és a farkas sztorira hajazó környezetben nyomozzuk Mr. Wolf gyilkosát, és ehhez hol madárra, hol hörcsögre, hol pedig csigára varázsolódunk. A lötyik készítése nem túl izgalmas, ahogy a minik sem, viszont könnyűek. A HOS igényes, van morfos, tárgyrészletes, feladatos. 40 puzzle és 15 figura várja hogy megtaláljuk. Asszem, nekem lesz kedvem hozz, csak azt az üllő-kalapácsot tudnám feledni:D" Tényleg lesz.? Na, erre kíváncsi vagyok.
Hát...nem csúcs, de azért végigtoltam a (mese mese hátán) játékot. Mint a varázslás mesterségével felruházott jó boszi, a király kérésére nyomozunk a mesék birodalmában történt bűntények ügyében. Végül is nem rossz ötlet, hogy feltűnnek régi ismerősök. Piroska, Robin Hood, Jancsi és Juliska + a papájuk várja segítségünket. A végén kiderül, hogy ki van az ármányság mögött, és ezen felbuzdulva a bónuszban még egy mentőakció részesei lehetünk a mézeskalács ház környékén, ahol még Merlin is befigyel.
Nekem tetszik a grafika, sokat fejlődött a csapat. Kivétel a szereplők képes fele, némelyik eszméletlen ronda és kezdetleges. Vannak interaktív cuccok, pl. érintésre potyogó pitypang termés. Ami viszont nem szimpi, hogy az erdei állatokat csak úgy belelapátolták, kevés funkciójuk van, zöme csak lapít megmerevedve. A zene viszonylag jó, el lehet viselni mellette a gyengeségeket.
A HOS tetszik, van egyformás, sima, morfos, árnyképes és ilyen, de feladatos. A minik közepesek, konstans időhiányom miatt nem sokat vackoltam velük.
A külön keresgélős 34 puzzle és 15 figura megléte örök rejtély marad. Nem találtam erre utalást, igaz, nem is nagyon izmoztam érte.
Sok a főzőcske-keverőcske, amit még annak tudatában sem tudok megbocsájtani, hogy szerepem szerint ez a szakmám, így részemről egy 7-es, de az legalább elégedett. Üllő-kalapács??? Álmodtam?
"Ajjaj! Totál meg vagyok lőve. Jó ez a játék, még sem szeretem:( Legutóbb még úgy éreztem, hogy a szellemes hotelekbe tud annyit pakolni az  Elephant Games, hogy érdemes legyen vele játszani. Most pedig úgy vagyok, hogy azon kívül, hogy folyamatosan paráztatnak, nincs más vonzereje a játéknak. Grafikailag és részleteiben kifogástalan, és abban bízom, hogy a jó és rossz  fiú szellemének csatározása érdekes történetet takar." Jé, itt észre se vettem, hogy a 13-as béta előbb jelent meg, mint a 12-es full. Úgy látszik, ez lesz az új irányvonal BFG-nél.
Várakozásomat felülmúlva, elégedetten zártam a játékot. Nem tudom, miért paráztam, hisz a történet egész jól érthető, a grafika embertelenül szép, és most még nagy, süket csendekre se emlékszem. A bónusz is szépen összefogott, nagy kedvencemre, a Ghostra hajaz, ahogy szellemként is harcolok a szerelmemért. A para faktor nagyon magas, konkrétan többször is bexarattak, még a HOS-ba is jutott sejtelmesen mozgó kísértetpofa.
A HOS megint maximumon, sima, kisebb feladatos, párkeresős és morfos is van. Utóbbi kivitelezése egészen egyedi. Még a miniket is szerettem, bár sokat skipeltem, hogy gyorsabban haladjak. 3 játék vár még rám, nehéz lesz beszuszakolni kevéske szabadidőmbe.
A morfokból 2 hiányzott, viszont a címer összeállt, és a zeneszoba is be van rendezve. A titkos szobát nem értem. Összeszedtem a 4 amuletet, de onnantól csak az idő pereg, nem mutat újabb keresgélni valót.Persze ezt hamar ki fogom heverni, és csak arra koncentrálok, hogy szép játékot hoztak össze Elefánték, megérdemelnek akár egy visszafogott 10-est is.
Anabel és Jeronimo történetét is nagyon szerettem, most sem lesz másképp. Ez a csapat grafikailag kissé eltér Elefánték fő csapásvonalától. Finomabb színekkel és formákkal dolgoznak, és mindig mesés történetekkel szórakoztatnak bennünket. HOS, minik rendben, és a gyűjtögetnivaló se hiányzik, morfok, üvegdarabok és még valami más, de most, ha agyonütnek se jut eszembe:D A pici griff Sunwardékéra hajaz, de lehet, hogy tévedek.
Bigfile
Rapidgator
Filefactory
HOG-KALAND rovat
Esküszöm, már attól szimpi, hogy nem az akárhanyadik része egy sorozatnak. Ezen kívül a zene fogott meg, de nagyon, és a mesés, keleti hangulat. Szerintem szép történeten dolgozik az Artifex Mundi, és jól eltalálta Minu, a dzsinn lány figuráját, meg a fantáziaszülte lényeket is. Mondjuk, sok a videóval kevert duma, de majdcsak túléljük.
Bigfile
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat
"Ahogy az várható volt, itt a következő rémmese az ERS-től. Tetszik, de annyira nem kerültem a hatása alá, mint pl. az előzőnél. Kedvenc zenei motívumomat sem hallottam, és a kis póklábú is hiányzik. Még várom a csodát, és addig is örülök az ötletes karakter kiválasztásnak, a gyönyörű grafikának és az igényes keresősöknek." És annyira sem kerültem a hatása alá, mint a váratlanul belengetett Véres Rózsi történetnél. Persze jó lesz ez is, nem akarok telhetetlen babzsák lenni:D
Sajnos a félelmem beigazolódott. Valamiért úgy érzem, most nem tudtak annyi játékosságot és újdonságot belevinni ebbe a részbe. Bekomolyított a csapat, és ettől nem tudtam felhőtlenül élvezni a történetet. Grafikailag kifogástalan, gyönyörű helyeken jártam, de a bónusz felétől már nagyon szenvedtem, szerintem túl hosszú.
A HOS értékes része a játéknak, de egy idő után már ismételgettek, és nem volt annyi kakaó benne, hogy ezt figyelmen kívül hagyjam. A minik a szokásosak, tekerészős dögivel, kevés, amihez volt türelmem, de ezt kiiktatom a rövid skippel. Gyűjtögetni a szereplőket lehet, de mondja már meg valaki, hogy ebben mi a fantázia?
Nem is jegyzeteltem, mert semmi sem ragadott meg különösebben. Korrekt játék, 8 pontot megér, de most még jobban várom a 10. részt, hogy az Ers igazi arcát is láthassam.
Hát, ez sem állt meg 12-nél. Az új történet nem rossz, a Baker és Barlow család múltját kutatjuk. A szellemes hotelben mi magunk is kísértetként mozgunk, közben pedig levadászhatjuk az egykori lakókat, morfogat és ékszer darabkákat. A HOS szép, a minikkel elvoltam, és a grafika is tetszik a maga szürkés árnyalataival. Zene helyett inkább hangeffektek kísérnek, ami stílusos, bár kiss idegesítő.
Unlimitzone
Rapidgator
NYÁLCSORGATÓ:D rovat

Fontos!

Ha döglött linket találsz, írj a fórumba, ha nem működik egy játék, a PC-dokiba. Előbbire biztos találok megoldást, az utóbbinál pedig lelkesen próbálkozom majd a többiekkel együtt:)

Éljen a nyári Miki!

Amit a legjobban várok

Magyarítás

Nézzetek be a Magyarítások Portálra, ahol rengeteg játékhonosítást  találtok. Katt a Magyarítások fülre, itt találod a betűrendes listát.

S E G Í T S É G

Szinte minden játékhoz van képes segítség a GAMEZEBO vagy a BIGFISH walkthrough oldalán. Mindkettőn ABC-be szedve találjátok a végigjátszásokat.

2011 legjobb játéka (szerintem)

Letöltés

Openload: A kék FREE DOWNLOAD-ot nyomd a visszaszámolás után, majd ugyanott Click to start Download.
Unlimitzone: Az oldal közepén a játék neve utáni, fekete Slow Download - következő oldalon kód és visszaszámolás után Download File - következő oldalon kék Download, de előtte vegyétek ki a pipát a Download Manager letöltős kockából.
Uplodable: Lent szürke Slow Speed Download - visszaszámol - fent jobbra kód beírás - piros Download
Firedrive: zöld "continue to file - új oldalon kék "Download file, zárójelben a cucc nagyságával
Turbobit: Regular Download - új oldal - kód - visszaszámol - Fájl letöltése (közben nyitogat hülye oldalakat, zárjátok be)
Hugefiles: Először zöld download, utána kód, majd alul create download link, ami szintén zöld
Rapidfileshare: Regisztrálj be ingyenesen  ITT, ha 512 Mb felett akarsz tölteni. Az emiledre kapott linket nyisd meg, utána katt a játék alatti linkre. Nyomd a Free Download gombot (nagy kék). A letöltés limitált, ha van Chaptha, írd be a szavakat, visszaszámol, Create Download Link, következő oldalon kék hosszú sorra katt.
Rapidgator: Slow Speed Download - 2 szó (közben visszaszámol) - Send - Click Here to Download (mielőtt klikkelsz, vedd ki a pipát az alatta lévő "Download with Rapidgator's download manager" elől, ha van)
Uploadable: Slow Speed Download- visszaszámol - felül kód, majd piros download
Filefactory: Slow Download-Download-visszaszámol-alul Download. Itt is van download manager, vagyis ki kell venni a pipát a lap alján.
Depositfiles: Free Downloading-visszaszámol-2 szót beírni-Continue-Download the File.
Uploaded: Free Download, visszaszámol, kód beírás, alatta download
A letöltő ablaknál ne a megnyitra klikkelj, hanem a mentés lemezre opciót válaszd. A böngésződ eszközök/beállítások menüpontjában van egy rész, ahol beállíthatod, melyik könyvtárba kerüljön a letöltött játék, de választhatod azt is, hogy mindig kérdezze meg, hogy hova szeretnéd az aktuális cuccot tenni. Utána WINRAR progival kitömörítés, a benne lévő exével pedig telepíteni kell. Olyan is van, hogy több részes egy játék. Akkor az összeset le kell tölteni, közös doksiba tenni, és az elsőt kitömöríteni. Onnantól ugyanúgy kell telepíteni, mintha 1 részes lenne, csak ugyanazt a mappát kell betallózni, amikor a telepítési útvonalat kéri. Ha valami nem kerek, írj a fórumba vagy az aktuális játékhoz.

2012. legjobb játéka (szerintünk)

Bolondok Városa
The City of Fools


2013. legjobb játéka(i)

2014. legjobb játéka

2015. legjobb játéka

Üzenőfal

 • Krieg (F/24)

  Kellemes Hétvégét és Jó Pihenést Mindenkinek! :)

  ma 11:46
 • gyurgyalag (L/109)

  Neeem, ő menne! Én kapaszkodok bele, mert egy hidat tart -)))) A cápa, na látod, az tényleg jó ötlet! Élete végéig cseréli a fogait -)

  tegnap 16:52
 • csopi13 (L/57)

  Óóóó, Te szegény :( Nagyon ragaszkodik hozzád az a fog. A cápa....na, az jó ötlet:) De annyi fognál mit számolna fel a jó Doki, ha a követ akarnád leszedetni ?? Már nincs idegbaj, feladtam, fádul viselem sorsomat :))))

  tegnap 15:36
 • gyurgyalag (L/109)

  Fogam még mindig gyógyszereződik. Lassan az az érzésem, hogy egy komplett protkó már elészült volna ennek az egynek a babusgatásából -))) Ne idegbajosodjál, én is nagyon szurkolok!!!!! ☻☻☻☻☻

  szept. 29 20:27
 • narghile (L/41)

  Csopi, rengeteg a szurkom, Maya is vödörszám küldi, szívesen osztom meg veled:) Csatlakozom a HOG-fanklubhoz...ja, már csatlakoztam:)) Readabook, szeretem, majd benézek!

  szept. 28 19:42
 • csopi13 (L/57)

  Sziasztok!! Madárka ! Elmúlt a kedd! Jobb már ?A Csikis imádatodat nem kell magyarázni, értem :) Narg, köszi a vigaszt és a szurkot, annyi idegbajom van, hogy mérgelődni is elfelejtek:) Readabook, mi is imádjuk, Hog-fan klub :))))

  szept. 28 17:41
 • readabook (L/20)

  Imádom a Hidden Objects játékokat. Szinte mindennap felnézek az oldaladra, hogy van-e valami új . :D ha szereted a könyveket nézz be hozzám :) puszi

  szept. 28 13:00
 • narghile (L/41)

  É-R-T-E-T-T-Ü-K! Nem volt nehéz a 4 csillagot helyettesíteni:)) Csopi, sajnálom, de igazából nem életed játékáról maradsz le, remélem, ez vigasztal. A Doorway töltés utáni ablakcsukogatással nekem fut, próbáld ki, hátha. Megint csak szurkolok:))

  szept. 25 12:26
 • gyurgyalag (L/109)

  L-A-B-D-A-B-U-Z-I. Nnna!

  szept. 24 21:13
 • gyurgyalag (L/109)

  t akit behúzott egy gigantikus fekete luk. Alig van időm mással foglalkozni. Csikivel viszont marha nagyokat sétálok. Labda****. Van egy teniszpálya ahol sétálni szoktunk. Már bemegy és kiszolgálja magát. Ebadta rossz kölke! -)))

  szept. 24 21:12

Magazinról

Alapítva: 2008.11.15.

Tegnapi látogatók: 353

Látogatók az előző hónapban: 10402

Látogatók a jelenlegi hónapban: 353

Feliratkozottak: 1276

Magazin helyezése: 3

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez