helloalexa

Ajándék küldése

<< >>

Profil megdobás

<< >>
helloalexa profilja
offline

helloalexa (L/25)

Csatlakozott:2013.11.18.
Utolsó belépés:2017.04.17.

  • Hírfolyam
  • Kapcsolatok
  • Fotóalbumoknincs még
  • Párbajoknincs még
  • Megosztásoknincs még
  • Körkérdéseknincs még
  • Magazinoknincs még
  • Blognincs még

Jelvényeim

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Nyíregyháza

Párkapcsolatom: Foglalt vagyok

Üzenőfal

mert a nők élete fenékik tejfel ugye?

A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben, a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszes zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét. A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert bejárata, a kutyának nyoma sincs.

Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappaliban a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és játékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja szétszórva a földön, egy törött pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött... Egyből rohan fel a lépcsőn (átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon) aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.

A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyosóra, bent csuromvíz minden, a WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve...
Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra.

És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva, egy könyvvel a kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:
- Szia drágám, hogy telt a napod?

A férj dühösen nézi:
- De mi a fene történt ma itt?

A feleség ártatlanul:
- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy
mi a fenét csinálok egész nap?

Férj még dühösebben:
- Persze,... ÉS!

Ekkor a feleség édesen rámosolyog:
- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!

"És ezek a gyerekek, akiket leköpsz, miközben meg akarják váltani a világot, süketek a tanácsaidra, hiszen pontosan tudják, min mennek keresztül."
David Bowie


Dulcinea | via Tumblrnem fogsz itt megismerni, hisz az lehetetlen, de azért pár sort írok. nevem,korom, lakhelyem már levan írva, azt ismételni nem fogom. 
szeretemaszemem
mindenki másmilyennek lát.inkább negatív személyiségnek nevezném magam.
alapjában véve eléggé nyügös személyiség vagyok. imádok aludni. már az oviban is mindig a délutáni szunyaidőt vártam. a suliba meg persze csináltam magamnak. szeretem a csendet, de ha olyanom van a max hangerő sem elég jó számomra. barátkozó személyiség vagyok. vagyis már annyira talán nem, hisz rengetek olyan ember hátat fordított nekem, akikről azt gondoltam ' barátok '. eléggé tré érzés mikor X éves barátság azért megy tönkre, mert egy illető bejön a képbe. 
alkoholt ritkán fogyasztok. de csak is a sör,bor,pálinka!
droghoz soha nem nyúltam, és nem is fogok!


sulit befejeztem, van érettségim, meg lett a második végzettségem is. (soha nem gondoltam hogy ilyen pálya is érdekes lehet, de tévedtem.) a legelső szakmámban dolgozok, amit imádok, és soha nem adnám fel.  nem vagyok diplomás,nyelvizsgás ember, de nem is bánom. 
van egy írtócuki kutyusom, akit nagyon szeretek.

" Egy kutyának nem kell luxusautó, se hatalmas ház, se drága ruhák. Beéri egy útszéli talált bottal. Lehetsz gazdag vagy szegény, buta vagy okos, agyafúrt vagy tökkelütött, a kutyádnak mindegy. Ő csak szeretetet kér és ad. Hány emberről mondhatod el ezt? Hány ember szeret feltétlen és olthatatlan szeretettel? "

a mindenem az életem a kicsike szerelmem 
a helyzet az, hogy nem vagyok sem a legszebb, sem a legokosabb, sőt még viccesnek sem mondanám magam! nem vagyok gazdag, sőt néha nagyon is szegény vagyok! de mindezek ellenére van valamim, ami sok embernek nincs! SZÍVEM!
mindenki fél vagy félt valamikor, vagy attól tart, hogy ismét úrrá lesz rajta a félelem. Aki ezt tagadja, csupán elkendőzi, hiúságnak álcázza félelmét. nem az a kérdés, hogy érzünk-e vagy éreztünk-e valaha félelmet, hanem az, hogy megtaláljuk-e a módját annak, hogy ez az érzés ne gátoljon bennünket a további fejlődésünkben...

Meg kell tanulnod, hogy van, amikor igenis egyedül maradsz, és senki sem fogja majd a kezed, nem mondják azt, hogy elég vagy, és az egyetlen dolog, amiből erőt meríthetsz, az saját magad. De tudod mit? Ez a legjobb dolog, ami történhet veled. Megedződsz, megerősödsz, és onnantól egy dolog biztos: nincs az a csapás, ami úgy össze tudna törni, hogy ne tudnál felállni. Tudod, miért? Mert magadból szerzed az erőt, és nem másból.

Nem kell túlkomplikálni. Ha egy férfi látni akar, ő keres. Ha veled akar lenni, megteszi. Nem egy nőnek kell őrült módjára, tíz körömmel belekapaszkodva mindent feláldozni. Csak ésszel. Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó. A legjobb dolgok maguktól jönnek. Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül, tisztán, csak úgy belehuppannak az öledbe, amikor nem is számítasz rá. De ha elmegy, hagyd. Ha megteszi, fogadd el. Aki elmegy, az nem a tiéd. Aki elmegy, az sosem ért ide igazán. Majd jön olyan, aki fél percet sem tud lélegezni nélküled, mert annyira kellesz neki. Levegőt fog kapni, meg minden, de csak igazán akkor él, ha mellette vagy - és ezzel te sem leszel másképp. Feltöltöd és feltölt téged. Támogat és melletted áll. Harcoltok mindennel, együtt, és erőt merítetek egymásból. Mert ami jó, az valami ilyesmi. Ott aztán nem lesz megalázkodás, vagy épp önfeladás. Csak az van, hogy hisztek egymásban, és húztok előre. Az összes többi csak gyerekes és szükségtelen játszma.

heroes

 igenigenigen!

(17) Likes | Tumblr

!

the breakfast club | via TumblrTooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez