Zombie többé nem Halloweenezik

Rob Zombie, a Halloween feldolgozásának rendezője kijelentette, hogy többé nem hajlandó feldolgozást vagy bármilyen Halloween-filmet forgatni. Ehelyett két saját ötletét készíti el a Dimension részére.Rob Zombie nem túl elégedett a John Carpenter-féle kultikus Halloween feldolgozásának végső változatával (a stúdió ugyanis újravágatta az elkészült filmet, valamint egy, a direktor tervétől eltérő befejezést kért) és ezért kijelentette, hogy többé nem forgat remake-t és nem folytatja az újkori Halloween-szériát sem.

"Nem forgatok több Halloween-filmet vagy feldolgozást" - kezdte Zombie. "Aláírtam két filmre, melyek a saját ötleteim alapján készülnek majd el. A Dimension vállalta a forgalmazásukat is. Az azonban egyáltalán nem biztos, hogy horrorfilmek lesznek."

A Halloween megdöntötte a négynapos Labour Day hétvégét 31 milliós bevételével, ám a kritikusok nem örvendeztek a moziból kifelé jövet.

(forrás: sg.hu)

Magazinról

Alapítva: 2007.08.29.

Tegnapi látogatók: 0

Látogatók az előző hónapban: 12

Látogatók a jelenlegi hónapban: 6

Feliratkozottak: 82

Magazin helyezése: 2105

Szerkesztőség

Adjunk a rekeszizmoknak ^^

Üzenőfal

Könyv - ajánlóTÖKLÁMPÁSOK
Mintaívvel

Cser Kiadó
Színes ötletek

A könyvben bemutatjuk, hogyan készíthetünk vidám és különleges töklámpásokat, valamint hogyan díszíthetjük otthonunkat halloween ünnepén. Receptötleteket is adunk, hisz kár lenne a kivájt tök húsát veszni hagyni. Óvodáknak és iskoláknak is ajánljuk ezt a kötetet, mivel a töklámpáskészítésben a gyerekek örömüket lelik majd, fényük pedig őszi hangulatot hoz az osztálytermekbe. A töklámpások készítéséhez jó szórakozást kívánnak a szerzők.

Infók


Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez