A Holló

A holló (The Crow) egy 1994-es amerikai fantasy kultuszfilm, amely James O'Barr azonos című képregénye alapján készült.

A filmet Alex Proyas rendezte, a főszerepet Bruce Lee fia, Brandon Lee játszotta. Lee a forgatás során egy tragikus balesetben életét vesztette.

Eric Dravent (Brandon Lee) és menyasszonyát, Shellyt az Ördög Éjszakáján (október 30-án Halloween elött 1 nappal) egy utcai banda gyilkolja meg.

Azt mondják, ha valaki jogtalan módon életét veszti, a holló visszahozhatja lelkét, hogy bosszút állhasson gyilkosain.

Egy évvel később Eric feltámad, hogy felkutassa azokat, akik az életére törtek. Képes legyőzni ellenségeit, mert amikor visszatért a halálból, sebezhetetlenné vált: semmi sem ölheti meg és minden sérülése szinte azonnal begyógyul. Ez a képesség azonban megszűnik, ha a holló megsérül vagy elpusztul.

A bosszúhadjárat közben Eric találkozik Sarah-val és egy lefokozott rendőrrel, Albrechttel, akik segítik őt küldetése során.

Magazinról

Alapítva: 2007.08.29.

Tegnapi látogatók: 0

Látogatók az előző hónapban: 8

Látogatók a jelenlegi hónapban: 5

Feliratkozottak: 82

Magazin helyezése: 2091

Szerkesztőség

Adjunk a rekeszizmoknak ^^

Üzenőfal

Könyv - ajánlóTÖKLÁMPÁSOK
Mintaívvel

Cser Kiadó
Színes ötletek

A könyvben bemutatjuk, hogyan készíthetünk vidám és különleges töklámpásokat, valamint hogyan díszíthetjük otthonunkat halloween ünnepén. Receptötleteket is adunk, hisz kár lenne a kivájt tök húsát veszni hagyni. Óvodáknak és iskoláknak is ajánljuk ezt a kötetet, mivel a töklámpáskészítésben a gyerekek örömüket lelik majd, fényük pedig őszi hangulatot hoz az osztálytermekbe. A töklámpások készítéséhez jó szórakozást kívánnak a szerzők.

Infók


Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez