Divergent képek
divergent-wallpaper

Felbukkantak az első képek a Veronica Roth, azonos című regény trilógiája alapján készülő Divergent című sci-fihez. Az Oscar és Golden Globe díjas Utódok és a nemrég befejezett The Secret Life of the American Teenager-ből ismert Shailene Woodley alakítja a főhősnő Beatrice ’Tris’ Prior-t.
A Lionsgate/Summit égisze alatt készülő Divergent a legújabb fiatal felnőtt bestseller tulajdon törekedve a sikerre, ahol A burok és a Lenyűgöző teremtmények elbukott.
A tizenéves Tris Prior (Woodley), aki egy olyan jövőbeli disztópikus társadalomban él, ahol az emberek csoportokra vannak osztva, személyiségük és jellemvonásaik alapján. Egy teszt során rájön, hogy több frakcióba is beleillik, más szóval ő egy Divergens, azaz Eltérő. Később felfedez egy összeesküvést, és ki kell derítenie, hogy az Eltérők miért jelentenek veszélyt a társadalomra.
Az első regény adaptációját Neil Burger (Csúcshatás) rendezi, a forgatókönyvet Vanessa Taylor írta. A filmet jelenleg is forgatják Chicagoban.
 
Szereplők: Shailene Woodley, Theo James, Jai Courtney, Miles Teller, Zoë Kravitz, Maggie Q, Kate Winslet, Tony Goldwyn, Ashley Judd, Ansel Elgort, Merkhi Phifer, Ben Lloyd Hughes.
A film tervezett amerikai bemutatója: 2014. március 21.
 
Bővebb tartalom
A Divergent egy futurisztikus világban játszódik, ahol a társadalom öt csoportra oszlott, melyek egyenként egy bizonyos értéket képviselnek: Candor (Őszinteség), Abnegation (Önmegtagadás), Dauntless (Bátorság), Amity (Barátság), és Erudite (Műveltség).
Amikor egy egyén 16 évessé válik, el kell végezniük egy tesztet, amely meghatározza, hogy melyik frakció a legmegfelelőbb számára, és akkor döntenie kell, hogy marad a saját csoportjában a szüleivel, vagy csatlakozik egy másikhoz, és soha sem láthatja a családját újra.
Beatrice ’Tris’ Prior (Shailene Woodley), egy fiatal nő, aki az Abnegation-ben nőtt fel, úgy dönt, hogy elhagyja családja csoportját, és átáll a Dauntless-hez. Ő egy ritka egyed, mert mikor elvégezte a vizsgálatot rájött, hogy több frakcióba is beleillik, így ő egy Divergens, azaz Eltérő, akikre úgy tekintenek, mint kockázatra a társadalomra nézve.
A Dauntless-hez való csatlakozás után, Tris kezd beleszeretni oktatójába, Four-ba (Theo James).
Szerkesztőség

banner

saját

egyéb


Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez