Mielőtt elmegyek (Before I Fall)
before-i-fall_onesheet-2

Az Open Road Films készíthette el, a Mielőtt elmegyek (Before I Fall) című regényadaptációt, mely Lauren Oliver 2010-es, azonos című bestselleréből készült misztikus dráma. A főszereplő leányzót Zoey Deutch, a Vámpírakadémia (Vampire Academy) és a Miért pont ő? (Why Him?) sztárja játssza. A tinilány Samantha Kingston, elégedett lehet az életével. Remek barátnői vannak, barátjával sincs gond, ráadásul a gimiben is minden rendben megy. Aztán minden megváltozik. Autóbalesetet szenved, majd az ágyában tér magához és ismét megismétlődik a nap. Időhurokba kerül, és ahogy újra és újra átéli ugyanazokat az órákat. Felmerül a kérdés, hogy tulajdonképpen valóban olyan kiváló élete van?
A főbb szerepekben Zoey Deutch, Halston Sage (Libabőr, Papírvárosok), Jennifer Beals (Flashdance), Diego Boneta (Hazug csajok társasága, Scream Queens), valamint Logan Miller, Alyssa Lynch, Elena Kampouris, és Nicholas Lea látható. A filmet Ry Russo-Young, a Hangok és viszonyok (Nobody Walks) rendezője készítette Maria Maggenti forgatókönyvéből.
A Mielőtt elmegyek, az idei Sundance Filmfesztiválon debütált január 21-én. Amerikában március 3-tól játsszák a mozik. A magyar premierről nincs infó.
 
A regény itthon is megjelent Mielőtt elmegyek címmel.
 
Samantha Kingstonnak mindene megvan: övé a világ legjobb pasija, a három legtutibb barátnő, valamint egy igazán kitüntetett helyzet a Thomas Jefferson Gimiben - a menza legjobb asztalától kezdve a legideálisabb parkolóhelyig. Február 12. péntek csak egy újabb napnak ígérkezik irigylésre méltó életében. De végül kiderül, hogy a legutolsó. Aztán kap egy második esélyt. Tulajdonképpen összesen hét esélyt kap. Egy elvarázsolt héten keresztül mindennap újraélheti élete utolsó napját, és kibogozhatja a halála köré fonódott rejtélyeket. Közben arra is rájön, mekkora a valódi értéke mindannak, amit elveszíthet.

ElőzetesekKépek
Before I Fall - Still 1Poszter

before-i-fall_onesheet-2

Szerkesztőség

banner

saját

egyéb


Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez