2015. jan. 26. 14:00 | Írta: _tHUNder_


Kedves Játékosok!

A Gazdaraktár kínálata kiegészül kaméleonlak vásárlás lehetőségével
várhatóan 2015.01.27.-én (kedd) 14:00-kor.

[​IMG]

Alap kaméleonlak
Ára: 5.750 Csp

Kaméleonlak 1-es szint sárga
Ára:
23.000 Csp

Kaméleonlak 2-es szint narancs
Ára: 305 FA

A 2015.01.27. (kedd) 18:00-ig érvényben lévő Gazdaraktár akció érvényes lesz a narancs kaméleonlak fejlesztés vásárlás esetén.

A vásárlás a Városban a gazdaraktárban végezhető el.

Jó szórakozást kíván

a Farmerama csapata​
2014. jún. 12. 11:20 | Írta: BlackKruci

Üdv' Gazdák!

Sokan tettétek szóvá abbéli aggodalmatokat, hogy csak nagyon kevés vetítés áll rendelkezésre azokon a napokon a moziban, amikor elérhetőek ajánlatok.

Az illetékesek felé panaszaitok továbbításra kerültek, melynek eredményeképpen változtatásokat eszközöltek a mozifilmek megjelenítését és azok jutalmazását illetően.


A változás az alábbiakban merül ki:

  • A korábbiakban (megfelelő ajánlatok esetén) naponta 4 film volt megtekinthető. A változást követően (megfelelő ajánlatok esetén) akár napi 13 film is elérhetővé válik.
  • 2 film között a várakozási idő 30 másodperc.
  • A filmek megtekintéséért járó jutalmak az első 4 ajánlat esetén nem változnak, azonban azokon túl minél több ajánlat megtekintése sikeres, a jutalom pontok annak megfelelően csökkennek majd.

A Mozi ismertetőjét játékunk fórumának GYIK-Játékismertető részében éritek el, ami hamarosan frissítésre kerül a változásoknak megfelelően.
Továbbra is szem előtt tartandó az, hogy NEM garantált minden alkalommal a napi 4 vagy több film megtekintése, az minden esetben a rendelkezésre álló ajánlatoktól függ!


Jó szórakozást kíván


a Farmerama csapata
2014. jún. 08. 06:10 | Írta: BlackKruci

Üdv Farmerek!

Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a moziban vetítésre kerülő filmek egy része nem bír megfelelő tartalommal számunkra. Mivel azonban hosszú hétvége van, nem sikerült még a partnercég illetékesét elérnünk az eset kapcsán, ezért valószínűleg ezen a hétvégén nem tudjuk a nem megfelelő tartalmú filmeket kivenni a kínálatból.
Azt javasoljuk, hogy kiskorú gyerekeinket egyedül ne engedjük mozit nézni ebben a néhány napban. Legyetek óvatosak a mozizás terén.

Egyben elnézéseteket kérjük a felmerült incidens miatt.
 
A Farmerama csapata
2014. ápr. 11. 12:00 | Írta: BlackKruci
Üdv' Gazdák!

A mai naptól (2014.04.11) megváltozott kezelőfelülettel találkozunk a városban a Bank épületében.

A változás az alábbiakban merül ki:
 
A kép kattintással nagyobb méretben megtekinthető


Kiemelt Farmarany csomagok- azonnali vásárlás:

A: A csúszka segítségével meghatározott összegű farmarany csomagokat vásárolhatunk.
B-C-D-E : Az elérhető Farmarany csomagok.
F: Azonnali vásárlás (a csúszkával kiválasztott csomag jelenik meg a bankban, ahol a vásárlás azonnal elvégezhető)

A kiválasztott farmarany csomag ára megjelenik a kijelzőn.


1: Ingyenes farmarany szerzési lehetőség felülete
2. Prémium megrendelések felülete (aktív prémium tagság esetén annak tulajdonságainak mutatása)
3. További Farmarany csomagok elérésének felülete: Játékpénz; Kezdőcsomagok; Különlegességek, Prémium tagság rendelési lehetőség itt is elérhető.Sikeres vásárlást, bőséges gyarapodást kíván
a Farmerama csapata
Update:
Üdv' Gazdák!

A Bank megváltozott kezelőfelülete egyelőre nem minden esetben működik az elvárásoknak megfelelően, ennek eredményeképpen az visszaáll a korábban megszokottra.


Amint minden megfelelően működik, az új kezelőfelület áll majd rendelkezésetekre.
 
a Farmerama csapata
update:2014.04.11.12:45
2014. márc. 14. 15:00 | Írta: BlackKruci

Adjisten, Gazdák!

Ahogy bizonyára néhányan közületek észrevették, múlt hétvégén akadt némi problémánk a mozival (bár leginkább a német oldalon játszó játékosokat érintette). Szeretnénk a kellemetlenségekért elnézést kérni és ugyanakkor magyarázattal szolgálni az eseményekről.

Néhányan közületek biztosan feltették maguknak a kérdést, hogy a Bigpointnak, illetve a Farmerama csapatának miért van ennyi időre szüksége ahhoz, hogy egy ilyen problémára reagáljon. Ehhez azt szeretnénk hozzáfűzni, hogy a probléma megoldása nem csak rajtunk múlik, hiszen a mozi csak egy általunk rendelkezésre bocsájtott platform a partnereink számára, hogy ott megjeleníthessék a videóikat. Semmilyen műszaki befolyásunk nincs az ott megjelenített anyagok tekintetében és gyakran a velük kapcsolatos problémákkal kapcsolatban sem. Sajnos az egyetlen lehetőségünk, hogy a hibajelentéseket továbbítjuk és várunk a partnereink válaszára – vagy kikapcsoljuk a mozit, amíg válasz nem érkezik a partnerektől.

Néhány más probléma azonban nálunk ütötte fel a fejét, és természetesen folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezt a funkciót ismét zökkenőmentesen használhassátok.

Reméljük, hogy ezzel az információval jobban érthető a mozi működése a számotokra és el tudjátok fogadni, ha kicsit tovább kell várnotok a hiba kijavítására.

További jó játékot kívánunk!
A Farmerama csapata
2014. márc. 04. 10:20 | Írta: BlackKruci
Üdv' Gazdák!

A piacon járva a Növények kategórián belül két új gyümölcsre bukkanhattok.

Ez a két új gyümölcs közelgő esemény során elérhető két fa termése lesz, melyek ikonjai már most megjelentek a piac kínálata között egyelőre "munkagépes" formában.

A két gyümölcs még nem vásárolható, ahogyan az azokat hozó fák sem érhetőek még el.a Farmerama csapata
2014. febr. 13. 17:00 | Írta: BlackKruci


Üdv' Gazdák!

Várhatóan a holnapi nap folyamán, azaz 2014.02.14-én pénteken (pontos ideje nem ismert) egy új lehetőség kerül be a városi moziba, amivel a jelenlegi "túl kevés az ajánlat" panaszokat szeretnék orvosolni az illetékesek.

Ez az új lehetőség várhatóan jó néhány hétre megoldja az ajánlatokkal kapcsolatos panaszaitokat.

A Mozi ismertetőjét játékunk fórumának GYIK-Játékismertetők részében olvashatjátok, ahol előzetesen az új lehetőség használatával is megismerkedhettek.
A Bigpoint és a Heidelberg Collaboratory for Image Processing (HCI) egy közös együttműködésbe kezdett, melynek célja a közlekedési balesetek megelőzése az egész világon.

A World Health Organization felmérése szerint 1,24 millió ember hal meg évente autóbalesetek során.

Az automatikus vészhelyzeti blokkolók, melyek a másodperc töredéke alatt reagálnak, a jövőben kulcsfontosságú tényezők lehetnek a balesetek számának csökkentésében.

Azonban ezek a vezetési segítő rendszerek mint például ez is, messze nem megbízhatóak, mivel az automatizált algoritmus nem eléggé érzékeny jelenleg ahhoz, hogy jelentős pontossággal észlelje a gyalogosokat az úton.

Ennek megváltoztatásához a FARMERAMA játékosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy utca-színhely animációkkal elősegítsék ezek fejlesztését.

A FARMERAMA moziban elérhető videókban szereplő autók és gyalogosok megjelenése a felhasználók együttműködésével segít a HCI szoftvernek abban, hogy "megtanulja", hogyan kell megbízhatóan megkülönböztetni a különböző tárgyakat/személyeket.


Jó szórakozást kíván minden Gazdának

a Farmerama csapata
Last update:2014.02.17.16:00
2014. febr. 06. 13:00 | Írta: BlackKruci

Kedves Gazdák!


Szeretnénk értesíteni benneteket arról, hogy jelenleg a Kerekkerék átalakításán dolgozunk. A változtatások bevezetése után új nyeremények is elérhetőek lesznek.
2013. okt. 12. 07:50 | Írta: BlackKruci
Üdv' Gazdák!

2013.10.11-én délután országunkban is elérhetővé vált a mozi, ahol a kapálásban megfáradt gazdák pihenhetik ki izomlázukat és egyéb fáradalmaikat puha székekben ülve egy-egy film megtekintése közben.


 
2013. okt. 11. 15:50 | Írta: BlackKruci
Üdv' Gazdák!

Rozika -akiről a dal szól- is, és minden kapálásban megfáradt gazda végre Magyarországon is betérhet a moziba, ami a mai napon meglepetésként megjelent a városban.
A moziról részletes ismertető várhatóan mai napon, az esti órákban lesz majd elérhető a fórum GYIK-Játékismertetők részében.Addig is ismerkedjetek az új épülettel, legyetek türelemmel.


Jó szórakozást kíván
a Farmerama csapata
<< <
  1. 1
  2. 2
>>

Szerezd meg a jelvényt!

Iratkozz fel és Tiéd az egyedi Farmerama jelvény!Arany Magazin

2012. Szeptemberében a Farmerama Hotdog Magazin elnyerte az arany fokozatot.

Magazinról

Alapítva: 2010.07.19.

Tegnapi látogatók: 12

Látogatók az előző hónapban: 392

Látogatók a jelenlegi hónapban: 419

Feliratkozottak: 5623

Magazin helyezése: 65

A magazin bannereKód:
<a href=" http://www.hotdog.hu/farmerama_magazin"><img src=" http://bit.ly/1uqBsP6" /></a>

Hivatalos Farmerama facebook oldal


 

Magazin, ahová még érdemes benézned

bagolyos.png
Hirdetés

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez