ismerősök keresése a facebook-on
Ismerősöket nem nehéz keresni, sőt... elég könnyű is, bár sokan nem tudnak, ezért írok egy kis tájékoztatót:
Ha tudtok már ismerősöket keresni, mások adatlapján is, akkor semmi értelme, hogy elolvassátok a cikket.
Aki nem tud még, annak itt a cikk.

Mivel ez az én facebook adatlapom, ezért meg kellett tennem a megfelelő óvintézkedéseket sagát magam, és az ismerőseim védelmében. Ezért áthúztam a neveket, és a fényképeket befestettem feketére...
Na, szóval, ha ismerőst szeretnétek keresni, ott van legfelül egy csík, ahol azt írja, hogy Keresés. Oda kell beírnod az ismerősöd nevét. Ha fenn van a facebook-on, nem kell sokat várnod, és már ki is jelzi a képét a nevével együtt. Akkor rá bírsz kattintani, és megnézheted az adatlapját, kivéve, ha nem védte le. Ott fenn a neve mellett van egy kis pluszjel és az mellett írja, hogy ismerős bejelölése vagy ismerősnek jelölöm.
Rákattintasz, és már be is jelölted. Ha vissza szeretnéd vonni, azt is valahol ugyanott kell.
Ha az ismerőseidnél szeretnél további ismerősöket keresni, akkor menj rá az adatlapjára, és ott bal oldalt van olyan opció, hogy közös ismerősök. Az alatt kell lennie, hogy ismerősök. Oda rákattintasz, és bírsz keresni az övéi között is.

Hozzászólások

Már nem tag   4.

Nagyon jó dolog a facebook,regisztráltam is,fent is vagyok rajta.De az érvényesítési kódot hiába küldték el nekem,nem jöt meg az e-mail címemre!

2012. jan. 05. 19:04
szidikee1234  (L/16) 2.

sapkás angyal vidám ::duhos:: cool csaj anonimus nemlát lebiggyeszt szomorú angyal ördög pénzéhes szerelmes lázadó ::sisakos:: álmos szégyenlős szégyenlős fejhallgatós mérges rémült csodálkozik nembeszél halott kicsúfol ::okoska:: ::kifulladva:: debil sapkás

2011. ápr. 21. 08:32

Üzenőfal

Emberek! Dizájnert keresek:) Aki tudna segíteni, az jelentkezzen nálam, itt: http://www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=928665   Köszönöm:)

Facebook magazin:)

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez