VÍZÖNTŐ

A VÍZÖNTŐ jegyről olvashatsz itt bővebben. A vízöntő nő, és a vízöntő férfi részletes elemzését olvashatod, majd vízöntő nő kapcsolatát a többi jegy férfi változatával. Ha ennek a fordítottját szeretnéd megnézni, akkor azt annál a jegy női párjánál tudod kikeresni!
VÍZÖNTŐ - VÍZÖNTŐ

Egyformák és jól megértik egymást. Sikeres házasság, együttélés lehet belőle. Az éjszakák unalmáért kárpótolnak a nappalok. Éjszakánként ugyanis szex helyett hajlamosak megbeszélni egy harmadik személlyel folytatott kalandjaikat, ez azonban a házasságukat nem veszélyezteti. Mindkettőjüknek tűzre lenne szükségük hozzá, hogy lángra lobbanjanak. Elég kikapósak lehetnek mindketten. Ez az a háromszög, amiben a harmadik szenved, mert rájön arra, hogy csupán eszköz volt az ő erotikus feltöltődésükhöz. Egyébiránt minden együtt áll ahhoz, hogy megtalálják a boldogságot és a harmóniát egymás oldalán.

VÍZÖNTŐ nő - Független, szertelen

Korunk igazi nőtípusa: az emancipált, önmagát fel- és megszabadított asszony.
Már megjelenésében is különbözik társaitól, érdekesen extravagánsan öltözik. Ő az, aki először tesz tollas kalapot a fejére, aki szívesen visel valamennyi ujján mutatós gyűrűket, hord szokatlan karpereceket. Soha nem ízléstelen, inkább meghökkentő választásában, de talán ez neki megengedhető. Elbűvölő, sudár, jó testfelépítésű, lába szép, hangja igen kellemes, szeme is szép. Mindig az élvonalban halad, egyaránt fogékony az újra, az eredetire pl. a divatban, a hajviselet tekintetében. Stb. Jövőjét egy pillanatig sem téveszti szem elől, egész gondolkodásmódját ez a szemlélet irányítja. Bájos, kedves és jószívű, rendkívül barátságos, ám ennek ellenére független lény. Álmodozó természete különleges és sajátos légkört kölcsönöz személyiségének.
Nem szívesen ül tétlenül otthonában, szüksége van rá, hogy munkájában kiélje magát, hogy hivatásában elérjen valamit. Legtöbbször ez sikerül is neki, szívesen vállal olyan állást, amelyben közszerepet vállalhat, másokért állhat ki, tevékenysége sokak számára lehet hasznos és fontos.
Érdekes izgalmas nő, aki általában annak is látszik, ami: önálló, eszes, bátor teremtés. Nem mutatja magát védtelennek, de nem is az, bár szívesen választ olyan partnert, aki őt társadalmi karrierjében segítheti. Szereti a kalandokat, a változatosságot, vonzza a férfiakat és rendkívül élvezi hódításait, sikereit.
Olykor tudatosan használja fel - céljai elérése érdekében - az erősebb nem képviselőit, hogy azután legyőzze őket. A rá jellemző bőkezűséggel osztogatott tanácsait többnyire érdemes megfogadni, mivel nagyon helytállóak. Tud szórakozni is, és inkább a férfiak, semmint a nők társasága vonzza. Ennek ellenére viszonylag későn megy férjhez. Hűséges házastárs, csak ritkán lép félre. Olykor ingerlékeny, kötekedő és költekező, általában azonban rokonszenves, szeretetreméltó, kellemes és hűséges társ.
Ha túlságosan erős partnert választ, nem biztos, hogy házassága tartós marad, mert elképzeléseiből nemigen enged. Meglehetősen konok és nem befolyásolható. Az engedékeny, simulékony asszony nem az ő szerepköre, ezt nem is vállalja.
A szerelemben sohasem lángoló, nem veszíti el fejét, és nem fojtja el személyiségét. A józan ész korlátlan uralmát bizonyítja rendkívüli műveltsége is, amely nem csupán kellemessé és nagyvilágivá, de igen érdekes beszélgetőpartnerré is teszi. Tele van ötlettel, eredetiséggel, ezért mellette az élet soha nem unalmas, egyhangú. Vele a házasság nem lesz rendhagyó. Amelyik partner nem akarja visszafogni, uralma alá hajtani - nos az jó társat talál benne.
Otthonát kellemesen, bár a közízléstől eltérően rendezi be, s nagy szabadságot enged gyermekeinek is, hiszen ez felel meg leginkább nevelési elveinek.
Olyan partner illik hozzá, aki elfogadja elveit. Tiszteli eszét, talpraesettségét, függetlenség igényét. Rendkívül jó szerelmi partner, mert tele van fantáziával, s nem szégyelli kimutatni, hogy szereti és igényli a szerelmet. Jó társsal harmonikus és izgalmas lesz hosszú éveken át szexuális kapcsolata.
Gyermekeit igen jól neveli, nagyfokú szabadságot biztosít számukra, megértéssel és szelídséggel övezi őket. Otthonát kiválóan megszervezi, a Vízöntőnek senki sem hányhatja szemére, hogy nem jó feleség, vagy nem jó háziasszony.

VÍZÖNTŐ férfi - A különc szerető

Külsejét tekintve legtöbbször magas, esetleg kissé elpuhult, szép, nyugtalan szemekkel.
Nemeslelkű, eredeti, gyakran nem talál megértésre, kedves, jószívű, aki számára ismeretlenek az érzelmi viharok, a szenvedély és a féltékenység felkorbácsolt hullámai. Nonkonformista, polgárpukkasztó, magába fordulva álmodozik, ami kissé különccé teszi a külső szemlélő számára. A Vízöntő férfi gyakorta elragadó személyiség.
Milyen is a Vízöntő férfi, ha szerelmes? Nem könnyű egyértelmű választ adni, mert igen változó lehet a kép. Az biztos, hogy nem éppen ábrándos, érzelmes típus. Inkább igen reálisan, már-már naturálisan gondolkozik a szerelemről. És nagyon-nagyon logikusan is, hiszen meglehetősen intellektuális, analizáló elme.
De hát egy szép női szem, egy formás boka melyik értelmes, józan férfiból nem csinál egy-kettőre érzelmes bolondot, ha éppen arra szottyan kedve?
Nos, a Vízöntő férfi általában tudja, milyen feleséget kíván magának, határozott elvárásai vannak választottjával szemben. Nem is választ egykönnyen, mert az ideális nőnek nemcsak szépnek, vonzónak kell lennie, de megfelelően kell viselkednie társaságban. A harsányság, a közönségesség például könnyen elriasztja. Ugyanakkor nem bánja, ha éjszaka, kettesben, annál forróbb a vére.
Van benne erő, méltóság és egy jó adag távolságtartás. Ez igen vonzza a nőket, és ezért szép számmal arat sikereket. Ha viszont partnere cigányzenés, pezsgős vacsorára vágyik, vagy fülledt szórakozóhelyre, nos, ő nem kér belőle. Csak igen ritkán és egészen rendkívüli körülmények között ragadtatja magát közönséges szavakra, gesztusokra vagy tettekre. S nem várható el az sem a Vízöntő férjtől, hogy elhalmozza társát ajándékokkal, drága és értéktelen csecsebecsékkel, mert ehhez kevés az érzéke. Szerencsés, idealista, nem túl gyakorlatias, nagyon kiszámíthatatlan és ellentmondásos, tele van meglepetésekkel, nagylelkű de nem költekező a nőkkel fenntartott kapcsolataiban, kissé hipochonder, és mindenfajta félelmek gyötrik.
Hogy a kapcsolat hosszú és tartós maradjon, legtöbbször nem a Vízöntő férfin múlik. A házasságban hűséges partnerétől mindenekelőtt azt várja el, hogy igazi barát legyen és viszonozza a család iránti odaadását és önfeláldozását.
Fontos, hogy asszonya képes legyen a megújulásra. Legyen elegendő szexuális vonzása és fantáziája, mert e nélkül házasságuk kiürülhet, unalmassá válhat.
S persze nem csupán a Vízöntő férj várhatja el partnerétől, hogy akkor is izgalmas nő legyen, ha már a feleség jogait élvezi.

VÍZÖNTŐ nő- BAK férfi

A Bak túl lassú és túlságosan is családcentrikus a szabad Vízöntőnek. Állhatatos és merev, amit a kiszámíthatatlan és kevésbé házias Vízöntő nem nagyon ért meg. Különböző a vérmérsékletük. Együtt dolgozni valószínűleg jól tudnak, mivel egy magasabb cél összekötheti őket, de a boldogság ritka vendég a portájukon. Ha a Vízöntő ritkán megy haza és engedélyezi, hogy a nadrágot a Bak hordja a kapcsolatban, akár még jó párost is alkothatnak egymással.

VÍZÖNTŐ nő- HALAK férfi

Kiváló és tartós kapcsolat. A szexben az első lépést mindig a Vízöntő teszi meg. A Halak pedig meglepő tökéletességgel reagál. Egy látnok és egy álmodozó egymásra találása. Együttérzéssel és empátiával viseltetnek egymás iránt. Humanisták, ami jó kiinduló pont a kapcsolatukhoz. A Vízöntőt azonban mélyen nyugtalanítja a Halak. Képesek egymásra hangolódni, mindketten vonzódnak a spiritualitáshoz. Könnyen fordulnak vallások felé.

VÍZÖNTŐ nő- KOS férfi

Jól egyeznek, de azzal a feltétellel, hogy az erős és lobbanékony Kos ne sértse meg szabadságában a Vízöntő felségterületét. A Vízöntő mindenáron meg akarná változtatni a Kost, és ez egyértelműen nem fog menni neki. Erotikus szexuális kapcsolatuk nagyon jó, közös jellemzőjük, a jó képzelőerő. Kockázatos viszony, mert a Vízöntőt nyugtalanítja valami, a Kos pedig kiegyensúlyozatlan, és ebből a bizonytalanságból gondok adódnak. Mindketten ötletgazdagok, ez átsegítheti őket a krízisen is. A Kos az igazság bajnoka akar lenni és hajlamos a hirtelen puskaporos vitákra. Vízöntőnek engednie kell, de az érzelmi vulkánkitöréseket nehezen tudja kezelni.

VÍZÖNTŐ nő- BIKA férfi

Vérmérsékletük teljesen különböző. A Vízöntő túl tevékeny, kiszámíthatatlan és az otthonán kívül sok minden foglalkoztatja ahhoz, hogy megfeleljen a Bika ízlésének. Számukra ez a kapcsolat egy kölcsönös rabságot jelentene. A Bika szenvedélye magával sodorhatja a Vízöntőt, de hamarosan bilincsben érzi magát és alig várja, hogy megszabadulhasson ettől. A Bika sokkal inkább kötődik az otthonhoz, sokkal kiegyensúlyozottabb, azon felül sokkal érzékibb is, mint a Vízöntő, aki inkább barátot keres, míg a Bika élettársat akar, akihez szorosan kötődhet.

VÍZÖNTŐ nő- IKREK férfi

Az Ikrek jegyében született igen jó partnere a Vízöntőnek. Egyikük sem birtokló és egyikük sem kényszeríti rá a jelenlétét a másikra. Nem fektetnek túl nagy hangsúlyt a szexre sem, és sok más közös vonásuk van. Az Ikrek kedveli társa kiszámíthatatlanságát, mindketten a változatosság hívei. Ami másoknak furcsának tűnik, nekik természetes. Kötetlenségben és boldogságban élnek hosszú távon is. Előfordul, hogy mindketten gyakran flörtölnek. Eredeti módon gondolkodnak. Élénk a fantáziájuk.

VÍZÖNTŐ nő- RÁK férfi

A Vízöntő túlzottan társaságkedvelő a Rák számára. A Rák inkább otthonülő. A Vízöntő emellett költekező, amit a Rák értelmetlen pazarlásnak tart.. A Rák érzékenysége ellentétben áll a Vízöntő hideg gondolkodásával. Kapcsolatuk sok gonddal jár. A Rák hódító művészetének a Vízöntő nehezen tud ellenállni, akár még a házasságra is ráveheti. Valószínűleg azonban nem is olyan sokára külön szobában alszanak majd. A Vízöntőnek ugyanis sok minden más fontosabb, mint a szerelem.

VÍZÖNTŐ nő- OROSZLÁN férfi

Szerelem első pillanatra! A Vízöntőnek később sokat kell engednie, és még többet alkalmazkodnia, hogy meg is tarthassa az Oroszlánt. A társasági összejöveteleken ideálisnak tűnő páros azonban otthon a hálószobában sokat civódik. Ellentmondásos és bizonytalan viszony ez hosszú távra. A Vízöntő elbűvöli meglepetéseivel az Oroszlánt, és képesek kölcsönösen tisztelni egymást. Az Oroszlán uralkodói hajlamát azonban a Vízöntő megalkuvásokkal tudja csak elviselni.

VÍZÖNTŐ nő- SZŰZ férfi

A Szűz túlzottan rendszerető ahhoz, hogy a Vízöntő levegősségét tolerálja. Bár mindketten reálisak, ami jó bázis lehet az együttélésre. A Szűzzel az oldalán a Vízöntő jó és gyors karriert futhat be. Azonban túl kell tennie magát partnere kicsinyességén, és le kell mondania szélsőséges ötleteiről a szexben. Arra is vigyázni kell, hogy a Vízöntő a szex helyett ne inkább a barátokat válassza. Jó, ha azonos szakmai, kulturális környezetből származnak. Figyelniük kell a kapcsolatukra, hogy az ne váljon lapossá és unalmassá!

VÍZÖNTŐ nő- MÉRLEG férfi

Kapcsolatuk és házasságuk eszményi. Mindketten kedvelik a társaságot, a fényűzést. A művészetekben is otthonosan mozognak és a nagyvilági szórakozások vonzzák őket. Nagyon jól kiegészítik egymást és tökéletesen egymásra találnak fizikai téren is. A Vízöntő azonban néha magányra vágyik, amit a Mérleg meg is tud érteni. Intellektuális beállítottságúak, sziporkázóak és népszerűek. Vigyáznak arra, hogy el ne veszítsék egymást.

VÍZÖNTŐ nő- SKORPIÓ férfi

A Skorpió túlzottan szenvedélyes a Vízöntőhöz. Birtokolni akar, hideg és makacs. Csak testi vonzódásuk lehet erőteljes. Szellemi síkon a legtöbb dologban nem értenek egyet! Idővel megszokhatják egymást. Nagy a valószínűsége annak, hogy kapcsolatukban sok a veszekedés. A Skorpiót ugyanis dühíti, hogy a másik hűvös józansággal viszonozza szenvedélyes szerelmét. Rögtön riválisra gondol, pedig csak arról van szó, hogy a Vízöntő nem képes sem érzelmi, sem erotikus mélységekre. Feltehetően nem fognak együtt lángolni. Értelem és érzelem, tudatosság és szenvedély harca ez a kapcsolat.

VÍZÖNTŐ nő- NYILAS férfi

Tökéletesen egyeznek, ráéreznek egymás sajátosságaira. Mindketten szeretik az izgalmakkal és utazásokkal járó változásokat, valószínűleg gyakran fognak költözködni életük során. Fizikai vonzalmuk is erőteljes, ami jó előjel a boldogsághoz! A nyilas szereti a jogszerű dolgokat, betartja a törvényeket. A Vízöntő pedig öntudatlanul lázad, így az is előfordulhat, hogy mindketten a maguk útját járják majd egy idő után, sőt erkölcsileg összetűzésbe is keveredhetnek.

Hozzászólások

istvan2010  (F/48) 1.

::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: ::sisakos:: lázadó lázadó lázadó

2010. szept. 29. 15:28

Szerkesztőség

Magazinról

Alapítva: 2006.11.10.

Tegnapi látogatók: 11

Látogatók az előző hónapban: 262

Látogatók a jelenlegi hónapban: 230

Feliratkozottak: 63

Magazin helyezése: 507

Üzenőfal

 

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez