Főszerkesztő

Idő

Látogatók

A magazin kétszer nyerte el!

Mágia az anyagi jólétért.
Néhány rituálé,hogy megkönnyítsük anyagi dolgainkat.Akár,hogy megszerezhessünk egy nekünk tetsző munkát.

Tartalomjegyzék

 

1.Pénzmágia

2. A jólét varázslata

3.Bűbáj a gazdagságért

4. Pénzszerző varázslat

5. Illatmágia a szerencse elnyeréséhez

6. Varázslat egy állás megszerzéséhez

7. Anyagiak segít

8. Kívánság varázslat

9. Bűbáj álmaidért

10. Kék varázslat az igazságért

 Pénzmágia:
A pénzmágia saját anyagi helyzetünk javítására szolgál.Ha karmánk szerint
nem a gazdagság az utunk, ezt megváltoztatni nem lehet, csak javítani
a helyzeten.A pénzmágiának is sok formája létezik,különböző hatásokkal.
Fehér mágia az, ha csak fohászkodunk a jobb anyagi helyzetért, de ha
megszemélyesítjük a kérést (pl:pénzt,állást adjon xy),az már fekete mágia.
Szertartása gondosan előkészítendő, mert ellenkező hatás is lehetséges.
Fehér mágia megengedett, de a fekete mágia kerülendő, mert karmikus
úton meg kell fizetni az árát.

 

A jólét varázslata

Ha már elkészítetted a jólét italát, nyugodtan alkalmazhatod varázs szertartáshoz is. Így megerősíted hatását, és a varázslatot is jobban megpecsételheted vele. Ha jobb életre vágysz, ne habozz kipróbálni ezt az ősi bűbájt.

Kellékek

½ csésze jólét itala A jólét itala

(A régi időkben a vajákos asszonyok különböző főzeteket is készítettek a varázslat erősítéséhez. Ezek a főzetek nem mindig fogyasztásra szolgáltak, de mindenképpen fontos részei voltak a bűbáj hatékonyságának.

Kellékek

1 kanál fahéj
1 kanál őrölt babérlevél
½ kanál bazsalikom
½ kanál majoranna
1,5 dl víz
Fakanál
Egy rongydarab
Korsó, vagy üveg - amelynek van fedele
Piros szalag

 


ElkészítésEgy fazékban keverd össze a hozzávalókat, és kb. 30 percig forrald a vízben. Néha kevergesd meg. 30 perc múlva szűrd le az italt, és tedd bele az üvegbe.

Az üveget fedd le a rongydarabbal, és rögzítsd a piros szalaggal. Helyezd az italt sötét, hűvös helyre három napra és három éjszakára. Ha letelt a 3 nap, vedd le a rongydarabot a korsó tetejéről, és fedd le a saját fedelével. További 14 éjszakán át hagyd magára az italt, majd öntsd ki a földre, miközben köszönetet mondasz a felsőbb hatalmaknak.


1 papírlap
Zöld toll vagy ceruza
Kis tálka
Zöld gyertyaA szertartás

Fogd a papírost, és írd rá a zöld tollal vagy ceruzával a nevedet. Gyújtsd meg a gyertyát, és tedd a tálkába a papírost. A jólét italát kezd el a tálkába locsolni úgy, hogy teljesen ellepje a papírost. Közben kántáld az alábbi varázsigét háromszor:


„A papír pénzzé válik és növekedik,
A zápor hatására hatalmassá válik.”


Ha ezzel meg vagy, oltsd el a gyertyát, és három napra helyezd a tálkát egy olyan helyre, ahol nincs útban. Mind a három napon gyújtsd meg a gyertyát annyi időre, ameddig elkántálod egyszer a fenti varázsigét.

Bűbáj a gazdagságért

Mielőtt hozzáfognánk, szögezzük le: a gazdagság nem azt jelenti, hogy annyi pénzünk van, amennyit el sem tudunk költeni, hanem olyan anyagi javakat foglal magába, melyekre szükségünk van ahhoz, hogy jól éljünk. Ne várjuk tehát, hogy fürödni fogunk a pénzben, mert az már kapzsiság.

Legjobb, ha a varázslatot csütörtöki napon végezzük. Fontos, hogy folyamatosan tartsuk szem előtt az elérni kívánt eredményt, és ne azon töprengjünk, furfangoskodjunk, vajon hogyan teljesül majd be a varázslat.


Hozzávalók

Zöld gyertya
Kis darab kenyér
Néhány csepp tej
1 teáskanálnyi cukor
Csészealj

A bűbáj

1. Gyújtsuk meg a gyertyát, és koncentráljunk a kívánságunkra. A fehér kenyérből csippentsünk le egy kis darabot, és babszem méretűre gyúrjuk össze az ujjainkkal. Annyi időre tegyük a tejbe, hogy megszívhassa magát, majd forgassuk meg a cukorban.

2. Szorítsuk a markunkba a kenyeret, hagyjuk, hogy megjelenjen lelki szemeink előtt az áhított eredményt, vagy az, ami azt szimbolizálja. Kezdjük el mondogatni az alábbi szavakat:


„Nap aranya, Hold ezüstje, bűbáj hatalma teljesedjen be.”


3. Amikor úgy érezzük, hogy a leghőbb kívánságunkat belekántáltuk a kenyérbe, a cukorba és a tejbe egyaránt, helyezzük a kenyérgalacsint a csésze aljra.

4. Várjuk meg, hogy a gyertya leégjen. Ha biztonságban elaludt, akkor temessük el a galacsint a földbe – lehetőleg a saját kertünkben, vagy balkonládánkban, cserepünkben.

 

 

Pénzszerző varázslat

Az alábbi szertartás, varázslat anyagi ügyekben nyújt segítséget. Persze csak akkor lesz sikeres, ha szándékod nem rosszhiszemű, vagy nem a lottó ötös megnyeréséhez hívod segítségül. Figyelj, és varázsolj…

Hozzávalók:

1 db zöld gyertya
1 db olyan színű gyertya, mely megfelel a saját csillagjegyednek
2 db különböző pénzérmeA varázslat menete

Az alábbi táblázatból válaszd ki az állatövi jegyet, amelyben születtél. Csak így tudod ugyanis, hogy milyen gyertyát kell másodiknak használnod a varázslathoz.


Kos

vörös

Bika

halványpiros

Ikrek

sárga

Rák

ezüst

Oroszlán

arany

Szűz

barna

Mérleg

világoskék

Skorpió

bordó

Nyilas

sötétkék

Bak

sötétzöld

Vízöntő

narancs

Halak

világoszöld

 

 

Gyújtsd meg a zöld gyertyát, és tedd magad elé, a baloldaladra. Majd gyújtsd meg a saját jegyednek megfelelő színűt is, és helyezd el jobbra. A két gyertya közé tegyél két különböző értékű pénzérmét.

Mialatt a gyertyák égnek, gondolj arra az összegre, amely elég lenne ahhoz, hogy boldog légy. Hagyd a gyertyákat 15 percig égni, utána oltsd el először a saját csillagjegyedét, majd a zöldet.

 

Illatmágia a szerencse elnyeréséhez

 

A mágikus erővel bíró nemes aromák jó hatással vannak az egészségre, a boldogságra, és megvédenek a problémáktól. Az aromatikus hatóanyagokat használhatjuk varázsláshoz, fehér mágiához, hisz a természetnek kifogyhatatlan a kincsestára.

 

A szertartás

Az illat készítésekor égessünk fehér gyertyát. 5 ml citromolajat keverjünk el 5 ml pacsuliolajjal és adjunk hozzá egy kis alkoholt. Amíg kevergetjük, mondjuk el álmainkat, terveinket, és fohászkodjunk azok valóra válásáért, továbbá azért, hogy a szerencse mellénk álljon.

 

Utána

Az így elkészített keveréket 7 napig tegyük sötét helyre egy kis flakonban. A nyolcadik napon öntsük kis tálkákba, és hagyjuk őket a lakás különböző pontjain illatozni. Ha így teszünk, akkor a szerencse rövidesen ránk talál, és legféltettebb álmaink valóra válnak.


Tipp

Ha teliholdas éjjelen készítjük az illatos varázsszert, sokkal erősebb lesz az aromák hatása.

Varázslat egy állás megszerzéséhez

Végy egy négyzet alakú, zöld textildarabot. Töltsd meg babérral, levendulával és jalapagyökérrel. Tegyél hozzá még négy gyógynövényt, amelyeket az alábbi bolygók valamelyike ural:

 Merk*r – kommunikációval kapcsolatos munka esetén.

Hold – gyógyítással, női munkákkal vagy egészséggel, vagy pedig pszichológiával kapcsolatos munka esetén.

Jupiter – vezetői tevékenységgel kapcsolatos, sok felelősséggel járó, vagy joggal kapcsolatos munka esetén.

Mars – agresszív, rámenős mentalitást igénylő munka esetén.

Nap – a természethez vagy a mezőgazdasághoz kapcsolatos, szabadban végzett munka, vagy pedig kényelmes, élvezetes munka esetén.

Szaturnusz – építészettel vagy történelemmel kapcsolatos munka esetén, vagy pedig akkor, ha a munka során mások cselekedeteit vagy szabadságát kell korlátozni.

Tegyél a gyógynövényekhez egy ezüstérmét a gazdagságért, és képeket minden olyan fontosabb eszközről, amiket használnod kell majd az áhított munka során. Kösd meg lila fonallal, aztán pedig ismét kösd meg fehér vagy ezüst fonallal.

 Anyagiak segít...

Szükséged lesz:

 • Egy aranypénzre
 • Egy pár régi cipőre

A világon sokféle különleges jelentősége van a “shoon”-nak – ez a régi skót kifejezés lábbelit jelent –, részben azért is, meg a hatalom jelképének tartják. Az angolszász menyasszony apja lánya satuját az új férj kezébe adja, aki megérinti azzal asszonya fejét, ezzel szimbolizálva, hogy átszállt rá az apai hatalom. A régi korokban a zsidók úgy tartották, hogy a lábbeli kapcsolatban áll a lélekkel. A kifutó hajók után is lábravalókat dobáltak, hogy azútja szerencsés legyen. Ha azt akarod, hogy működjön a jószerencse-varázslat, régi cipőket használj.

A módszer

Egy hétfő reggel tölts fel egy aranypénzt a nap erejével. Emeld az érmét a napsugárba, és mondd a következőket:

“Amit most nézek, sokasodjon, legyen elegendő a vagyonom.”

Csúsztad az aranypénzt a bal cipődbe, majd bújj bele mindkettőbe. Sétálj körbe háromszor az óramutató járásával megegyező irányban, majd vedd le a cipőket, és tedd olyan helyre, ahol senki sem nyúl hozzá. Ismételd meg ugyanezt az elkövetkező három napon. A harmadik napon tedd át a pénzt abba a cipőbe, amelyet általában viselsz. Ragaszd bele, és vedd fel olyan gyakran, amilyen gyakran csak lehet.

Kívánság varázslat

Ezt a varázslatot már a régi korokban is alkalmazták a vajákos asszonyok, ha azt szerették volna, hogy egy kívánság viszonylag rövid időn belül megvalósuljon. Most rajtad a sor. Ha van valami, amire nagyon vágysz, akkor ne habozz, varázsolj!

Hozzávalók

1 papírlap
Toll, vagy ceruza
Fehér gyertyaElőkészület

Mielőtt bármibe is belefognál, tisztítsd meg a gondolataidat minden negatív energiától. Ha úgy érzed, hogy szükség van rá, inkább zuhanyozz le, ezzel is szimbolizálva a megtisztulást.


A varázslat

Fogd a papírlapot, és rajzolj egy ötszöget a közepére. Próbáld egy-két szóban megfogalmazni a kívánságodat és írd bele ezeket a szavakat az ötszögbe. Közben folyamatosan gondolj a kívánságra, és arra, hogy mennyire szeretnéd, hogy valóra váljon. Ha ezzel meg vagy, hajtsd félbe kétszer a papírlapot. Gyújtsd meg a gyertyát, és csepegtess a lapra egy kis viaszt – ezzel megpecsételed. Fújd el a gyertyát!

 


Három napon át hagyd a lepecsételt papírt olyan helyen, ahol sokat tartózkodsz (pl. a hálószobában, fürdőszobában). Minden egyes napon ismételd el hangosan a kívánságodat.

 


A harmadik napon gyújtsd meg újból a gyertyát, és égesd el a megpecsételt papírlapot. Várd meg, amíg hamuvá válik, és szórd ki a hamvakat az ablakon.

Ezután már csak figyelned kell, nehogy elmenj olyasmi mellett, ami igenis fontos lehet számodra. Kívánságod hamarosan valóra válik.

Bűbáj az álmaidért

Biztos, hogy a helyeden vagy? Biztos, hogy azt a munkát végzed, amit neked szántak az Égiek? Ha most egy pillanatra is elgondolkoztál, akkor nem álmaid munkahelyére jársz be nap, mint nap. Ezért kell elvégezned ezt a varázslatot.

 

Végy egy négyzet alakú, zöld textildarabot. Töltsd meg babérral, levendulával és jalapagyökérrel. Tegyél hozzá még négy gyógynövényt, amelyeket az alábbi bolygók valamelyike ural:

 Merk*r – kommunikációval kapcsolatos munka esetén.

Hold – gyógyítással, női munkákkal vagy egészséggel, vagy pedig pszichológiával kapcsolatos munka esetén.

Jupiter – vezetői tevékenységgel kapcsolatos, sok felelősséggel járó, vagy joggal kapcsolatos munka esetén.

Mars – agresszív, rámenős mentalitást igénylő munka esetén.

Nap – a természethez vagy a mezőgazdasághoz kapcsolatos, szabadban végzett munka, vagy pedig kényelmes, élvezetes munka esetén.

Szaturnusz – építészettel vagy történelemmel kapcsolatos munka esetén, vagy pedig akkor, ha a munka során mások cselekedeteit vagy szabadságát kell korlátozni.

Tegyél a gyógynövényekhez egy ezüstérmét a gazdagságért, és képeket minden olyan fontosabb eszközről, amiket használnod kell majd az áhított munka során. Kösd meg lila fonallal, aztán pedig ismét kösd meg fehér vagy ezüst fonallal.

Kék varázslat az igazságért

Ez a varázslat arra való, hogy peres ügyekben a bíróság döntésének eredményét befolyásolni tudjuk. A varázslat a kék színnel dolgozik, a legjobb a kobaltkék, az ultramarin, a királykék, a neonkék, a sötétkéknek minden vibráló árnyalata.

Nem igazságtevő varázslatról van szó, nem arra való, hogy tényeket tárjon fel, hogy az igazságot juttassa érvényre, hogy büntetéseket szabjon ki. Olyan igazságtevő varázslat ez, amely az univerzumot kéri meg, lépjen közbe, javítsa ki a megtörtént rosszat, állítsa helyre az egyensúlyt.

A végső döntés az istennő kezében van, és meglehet, az ő elképzelése az igazságról más, mint a mienk, de számára az idő végtelen, és a Hármak törvényét kegyelem nélkül, de igazságosan mindenkire alkalmazza. Amit eleresztesz, körbeér. Az igazságtevés pillanata lehet, hogy most azonnal lesz, lehet, hogy karmikus, de az igazság mindenféleképpen győz.

A varázslatnak két része van, és bármilyen törvény előtti dologra alkalmazható, legyen az polgári eljárás, bűneset, per, vagy csak meghallgatás. Nyugodtan változtass annyit a varázsszövegen, hogy pont a te esetedre passzoljon, hiszen pont azért fordultál a varázslathoz, mert annak erejében bízol.


MAAT

Maat az igazság egyiptomi istennője, pontosabban az igazságtevésé és a társadalmi rendé. Jelképe a strucctoll. Ez az a toll - az igazság tolla -, amit Osiris összemér az Igazságtevés termének mérlegén a halottak szívével, hogy eldönthesse, megérdemlik-e az örök életet.


MABON

Mabon a fiatalság Wales-i istene, anyja Modron istennő. Mint a Fény fia, az emberek kedvéért beleavatkozik a Mátrixba. Mabon, akit kisgyerekkorában elraboltak, és sokáig igaztalanul fogva tartottak, az igazságtétel ura is.
Szükséged lesz:


Egy magas kék gyertyára
Füstölőre
Egy bekötött szemű lánybabára
Sötétkék csillogó porra,
Jó néhány üvegcse tengeri sóra
Egy tál vízre
Egy tálcára, ahol a varázslatot véghezviszed


Első rész

Rendezd el az oltárt, vagy azt a helyet, ahol a varázslatot végzed. Szépen helyezd el rajta a kellékeket. A gyertyát rendeld Maatnak, és mindenféleképpen írd bele az ő nevét.

Állítsd a bekötött szemű babát a tál vízbe, aztán a tálat tedd a tálcára, a gyertyával és a füstölővel együtt.

Aztán tégy az oltárra valamit, ami erre a pereskedésre utal. Fotó, újságkivágás, de lehet akár a bírósági papírokat is.

Gyújtsd meg a gyertyát és a füstölőt.

Öntsd a tengeri sót és a kék csillámport a tálcára, és mondd közben:

 
Az igazság nevében billenj, mérleg,
A mérleg nevében álljon vissza az egyensúly
Hívom az igazságot
Nemezisre, Tiszifonéra, Athénára,
Szólítlak kék igazság,
Justicia nevében billenj, mérleg,
Mérleg nevében állj vissza egyensúly,

Nemezisre, Tiszifonéra, Athénára,
Hulljon kék igazság........ ra
Hulljon kék igazság ….....-ért.


Annyiszor ismételd meg, ahányszor csak úgy érzed, szükség van rá!


Ha végeztél a varázsige elmondásával: 

Ujjaddal keverd össze a sót és a kék csillámport.
 
Csukd be a szemed, felfelé fordítva nyisd ki a tenyered, és fordulj Maathoz.
Mondd el neki, te milyen eredményt szeretnél a perben, de fogadd el, hogy ő fog szabadon dönteni.

A megolvadt viaszt öntsd a babára.

Az oltárt hagyd úgy, ahogy van. És minden nap égess rajta füstölőt, gyújtsd meg a gyertyát.

Minden alkalommal a megolvadt viaszt öntsd rá a babára, közben könyörögj Maathoz.

A füstölő hamuját keverd mindig a sóhoz és csillámporhoz.


A varázslatnak ezt a részét akármikor elvégezheted, mindegy, hogy most kezdődik-e az eljárás, vagy már rég folyamatban van.

 

Honlapunk
Ahol a tudomány találkozik a megmagyarázhatatlannal,és amire igyekszünk válaszokat adni.


Szerkesztőség


Para?Normális?

Valósak a félelmeid?

 •  
  33.3%
 •  
  46.7%
 •  
  6.7%
 •  
  0%
 •  
  13.3%
Szavazás állása

Üzenőfal

Látogatóink

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez