Hamis marcipángolyó
Hozzávalók : - 20 ek tej
                  - 28 dkg búzadara
                  - 12 dkg margarin
                  - 25 dkg darált keksz
                  - 25 dkg porcukor
                  - 1 mandula aroma
                  - tortabevonó
                   - étolaj a tortabevonó hígításához
A tejet felforralom.A búzadarát leforrázom a tejjel,és hagyom kicsit puhulni.A leforrázott búzadarát összegyúrom a margarinnal,cukorral,darált keksszel,és a mandula aromával.Golyókat formázok belőle és egy órára a hűtőbe teszem.
A tortabevonót felolvasztom kicsi olajjal hígítom és bevonom vele a golyókat.Ez úgy a legegyszerűbb hogy a golyókba fogvájókat szúrok és úgy mártom a csokiba,utána dermedésig egy hungarocel lapba szúrom.Ezt a megoldást Andi konyhájából néztem ki.
Mikor megkötött a csoki kihúzom a fogvájót,és papírkapszliba teszem a golyókat.

Hozzászólások

Már nem tag   5.
4. Moderált hozzászólás

Szerkesztőség

Magazinról

Alapítva: 2007.08.07.

Tegnapi látogatók: 82

Látogatók az előző hónapban: 2267

Látogatók a jelenlegi hónapban: 2209

Feliratkozottak: 269

Magazin helyezése: 186

Üzenőfal

GENERATE YOUR OWN LIVE TRACKER NOW!



 
Kis tepsi   35cmX25cm
Nagy tepsi 36cmX
36 cm



Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez