CITROMVARÁZS

Hozzávalók:

1 nagy pohár tejföl, 4dl tejszín, 10 ek porcukor, 2 citrom leve és reszelt héja, 1 nagyobb csomag babapiskóta.

Elkészítés:
A tejszínt habbá verjük, a tejfölt a cukorral és a citrommal kikeverjük.Óvatosan összevegyítjük a két krémet, majd a babapiskótával rétegezve formába tesszük. A hulala /van ilyen!/ tejszín hozzá a legjobb, mert az  már édesített és habfixálót is tartalmaz Érdemes fogyasztás előtt néhány órával előbb elkészíteni hogy a hűtőben  összeérjenek az ízek, és puhuljon a piskóta.  Egyszerű gyorsan elkészíthető csemege.

Megjegyzés: SÉFNŐ ajánlásával

Hozzászólások

Claraclara  (L/59) 6.

A hulala tényleg kiváló! Növényi eredetű és remekül felverhető, kemény habot ad. Ez az édesség pedig egészen fenséges. Nagyon köszi hawaii

2007. dec. 12. 03:58
Már nem tag   3.
Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez