Bélszín steak zöldbors mártással

Egy újabb finom steak...jeeee!

Bélszín steak zöldbors mártással

 

Hozzávalók 4 személyre:

- bélszín 80dkg

- bacon 4szelet

- só, bors, mustár

A mártáshoz:

- egész zöldbors 4ek.

- olívaolaj 1ek.

- mustár 1ek.

- ketchup 1ek.

- Worchester 1ek.

- só, bors

- konyak 0,5dl

- tejszín 1dl

 

Elkészítés:

A bélszínszeleteket megkenjük mustárral, megszórjuk sóval, borssal, betekerjük baconbe, megtűzzük, és olajban pácoljuk. A zöldborsot durvára vágjuk, majd olívaolajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a ketchupot, a mustárt, a Worchester szószt, sózzuk, borsozzuk, és kicsit megpirítjuk, majd felhúzzuk tejszínnel, konyakkal és beforraljuk. A bélszíneket mindkét oldalán megsütjük és a mártással tálaljuk. Köretnek burgonyaköretet vagy zöldséget adhatunk.

 

Tipp:                              

- Grillezés előtt pár nappal pácoljuk be a húst.

- A zöldbors íze a kipirításnál lesz az igazi, de figyelni kell, mert hamar megég.

Hozzászólások

Már nem tag   30.

Magazinról

Alapítva: 2006.08.04.

Tegnapi látogatók: 20

Látogatók az előző hónapban: 1006

Látogatók a jelenlegi hónapban: 785

Feliratkozottak: 2301

Magazin helyezése: 157

Szerkesztőség

Rovatok

















EMAF Jelvény!

 

No comment! ;-)

Hasznos linkek...

 

          

  

  

 

Szerinted?

Mit főzzek ma?

A részegség fokozatai

A tyúk vagy a tojás?

Tél vagy nyár?

____________________________________

EZT NE HAGYD KI!!!BE****SZ!

_________________________________________

A magazin állatai...

Gyümölcsnapra!

Üzenőfal

Ajánlom még...

 

 

 


 

No comment!;-)

Játék, itt és most!

Edd meg, amit főztél... KLIKK IDE!

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez