Citromos cukormáz

Citromos fehér cukormáz

Citromos krém díszítéshez

Csokis krém  5 recept

Csokoládémáz  7 recept

Csokoládémáz cukor nélkül

Csokoládé öntet 4 recept

Diós krém  6 recept

Félig főtt krém

Gesztenyekrém

Grízes krém

Kávés krém  3 recept

Kávés máz

Krém

Mogyoró krém

Orosz krém

Pirított cukormáz

Rumos csoki máz

Rumos máz

Sárga máz
Vanília krém 3 recept
                                                              

Hozzávalók: 15 dkg cukor 3 evőkanál citromlé, 1-2 evőkanál víz.

 

Elkészítés: 15 dkg cukrot elkeverünk 3 evőkanál citromlével, és 1-2 evőkanál vízzel.    

                                                                


Hozzávalók: 25 dkg cukor, 2 tojásfehérje, 1 citrom leve.

Elkészítés: 25 dkg cukrot lassan belekeverünk 2 tojásfehérje kemény habjába, és 1 citrom levét adjuk hozzá. Rögtön rákenjük, majd pár percre hideg helyre tesszük.

                                                                      


Hozzávalók: 1 tojásfehérje, egy csipet só, 6- 7 ek porcukor, 1 kiskanál citrom leve.

Elkészítés: 1 tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verünk, adunk hozzá 6- 7 ek porcukrot és 1 kiskanál citrom levet.

                                                                      


Hozzávalók: 12 dkg vaj, 10 dkg cukor, 2 tojás, 1 ek. kávé, 2 tábla csokoládé, 5 dkg őrölt dió.

Elkészítés: 12 dkg vajat, 10 dkg cukorral, 2 tojássárgájával, 1 ek. kávéval, 2 tábla megpuhított csokoládéval, 5 dkg őrölt dióval jól elkeverünk, és a végén 2 tojásfehérje kemény habját adjuk hozzá.

                                                                     


Hozzávalók: 15 dkg vaj, 2 ek. cukor, 2 ek. feketekávé, 2 szelet puha csokoládé.

Elkészítés: 15 dkg vajat, 2 ek. cukrot, 2 ek. feketekávét, 2 szelet puha csokoládét jól elkeverünk.

                                                                          

Hozzávalók:
2 csomag csokoládé krémpor, 2 ek. víz, 5 dkg cukor.

Elkészítés:
2 csomag csokoládé krémport, 2 ek. vízzel, 5 dkg cukorral jól elkeverjük.
                                                                  

Hozzávalók
: 4 egész tojás, 25 dkg cukor, 1 ek. kakaó, 20 dkg vajat.
Elkészítés: 4 egész tojást 25 dkg cukorral jól elkeverünk. Lassú tűznél felfőzzük. Adunk még hozzá 1 ek. kakaót. Kihűlés után hozzákeverünk 20 dkg vajat.

                                                                        


Hozzávalók: 1 csokoládé ízű pudingpor, 3 dl tej, 2 púpozott ek kakaópor, 25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 2 ek rum, vagy rumaroma.

Elkészítés: 1 csokoládé ízű pudingport megfőzünk 3 dl tejben, adjunk hozzá 2 púpozott ek kakaóport. 25 dkg margarint elkeverünk 20 dkg porcukorral, 2 ek rummal, vagy rumaromával, és a végén hozzáadjuk a kihűlt kakaóporos pudingot. Jól eldolgozzuk.

                                                                 


Hozzávalók: 3 ek víz, 5 ek cukor, 2 ek kakaó, 5 dkg margarin.

Elkészítés: 3 ek vízet, 5 ek cukrot, 2 ek kakaót összefőzzük, ha kicsit meghűlt, belekeverünk 5 dkg margarint.

Üzenőfal

Magazinról

Alapítva: 2007.08.11.

Tegnapi látogatók: 15

Látogatók az előző hónapban: 634

Látogatók a jelenlegi hónapban: 590

Feliratkozottak: 118

Magazin helyezése: 311

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez