Maya horoszkóp
A nyugati asztrológiánál megszokott tizenkét jeggyel szemben a maja horoszkóp tizenháromból áll, mivel a maják 28 nappal számoltak egy hónapot.

 Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen a Te Maya állatövi jegyed, ha szeretnéd tudni, mire számíthatsz a munkádban, és milyen lesz a szerelmi életed, akkor érdemes szemezgetned a Maya horoszkópból!

Denevér
(július 26-augusztus 22.)


2009-ben rendkívül tehetségesen kommunikálsz, ami különösen jól jön, ha üzlettel foglalkozol. Sok új ismeretséggel lehetsz gazdagabb, amelyek pénzt is hozhatnak. A magánéletben is érdemes megbeszélned a vitás ügyeket.
Így harmonikusabb, békésebb lehet a párkapcsolatod.A munkában: rendkívül megterhelő esztendő elé néz, rengeteg tennivalója lesz 2009-ben. Egymást érik a feladatok és a kihívások a munkahelyén, így nagyon kifáradhat. Egész évben sokkal jobban kell figyelnie arra, hogy pihenésre is jusson elegendő ideje. Esténként már ne foglalkozzon a munkával! Inkább lazítson.

A szerelemben: rájöhetsz arra, hogy a párkapcsolatodon van mit
javítanod, s meg is teszed a kellő lépéseket a harmónia eléréséért. Ha éppen egyedül vagy, akkor pedig könnyen megtörténhet, hogy sorsszerű találkozásban lesz részed. Csupán arra van szükség ehhez, hogy nyisd ki a szíved, és ne zárkózz el az újdonságoktól. A kapcsolat legelején már úgy érezheted, hogy már ezer éve ismered új kedvesedet.Skorpió
(augusztus 23-szeptember 19.)


Egész évben fáradtabb lehetsz, a megterheléseket is kevésbé bírod, mint általában. Fektess sokkal nagyobb gondot az egészséges alvásra, és feltétlenül szedj vitaminkészítményeket.
Ne kezdj hirtelen drasztikusan
megterhelő sportba, mert ezzel többet ártasz, mint használsz!


A munkában: sok félreértés adódhat a munkahelyeden, s ennek te ihatod meg a levét! Fontos, hogy mindig nagyon világosan kommunikálj, így sikerül majd kézben tartanod a munkádat! Lehetőség szerint ne menj bele pletykálkodásba, s ha kényes információkat hallasz, akkor feltétlenül kezeld ezeket diszkréten!

A szerelemben: a 2009-es esztendőben vízválasztóhoz érkezel, amikor végérvényesen el kell döntened, hogy jelenlegi pároddal maradsz-e. Nem hitegetheted tovább sem önmagad, sem pedig a másik felet. Ha a jelenlegi kedvesed mellett döntesz, akkor rendbe kell tennetek a kapcsolataikat, ami mindkét részről kompromisszumkészséget igényel. Ha nincs párod,
akkor találkozhatsz egy megbízható partnerrel.sz*rvas
(szeptember 20-október 17.)


Családi kapcsolataid és otthonod lesz a legfontosabb a 2009-es évben. Családtagjaiddal ismét meghitté kell varázsolnod a kapcsolatodat ? a legjobb megoldás, ha közös programokkal, élményekkel, beszélgetésekkel teszed meg ezt. Az otthonodat tekintve pedig esedékes lehet egy felújítás.


A munkában: sok új munkakapcsolattal lehetsz gazdagabb 2009-ben, csak a nyitottságodon múlik, hogy mennyi hasznos ismeretséget szerzel. Akár új munkaajánlatot is kaphatsz, s ha elfogadod, akkor egy jóval mozgalmasabb munkahelyen dolgozhatsz. Több munkád lesz, de emelkedik a jövedelmed is.

A szerelemben: örülnél egy új és izgalmas partnernek  várod, hogy végre felpezsdüljön az életed. Erre szükséged is van az elmúlt időszak után, és nem is annyira lehetetlen kívánság, mint amennyire elsőre gondolod.
Könnyen előfordulhat, hogy találkozol egy érdekes emberrel, akitől sok újat tanulhatsz akár még a szerelemben is. Engedd el magad, s add át a szívedet az új élményeknek  így leszel igazán boldog.Bagoly
(október 18-november 14.)


Fáradékonyabbnak érzed magad, s ez különösen az év első felében lesz így. Könnyebben elveszíted a türelmed, így sokkal több lehet a
konfliktusod is. Jól teszed, ha több időt szánsz saját magadra  erre a testednek és a lelkednek is szüksége lehet! Járj rendszeresen szaunába, masszőrhöz!

A munkában: nagy meggyőző erővel rendelkezel ? az új évben könnyen magad mellé állíthatod főnöködet és munkatársaidat is. Ha új ötleteid, kreatív gondolataid támadnak, akkor itt az ideje, hogy végre előrukkolj velük. Ha elég önbizalomról teszel tanúságot, akkor könnyűszerrel feljebb léphetsz a ranglétrán is.

A szerelemben: a munkahelyeden találkozhatsz egy vonzó partnerrel, aki rögtön felkelti az érdeklődésedet. A vonzalom kölcsönös, így könnyen találhatjátok magatokat egy munkahelyi viszony kellős közepén. Bár sokan vallják, hogy házinyúlra nem szabad lőni, nálatok most azonban a kivétel erősíti a szabályt. Csupán arra van szükség, hogy a kapcsolatotokat diszkréten kezeljétek, így nem lesz belőle bonyodalom!


Páva
(november 15-december 12.)


Az anyagiak területén élhetsz meg változásokat, ami rövid távon
korlátozásokat is jelenthet. Hosszú távon azonban sikerülhet
megszilárdítanod az egzisztenciádat. Mindezt átgondolt pénzügyi
lépésekkel, óvatos üzleti döntésekkel érheted el.
Ne feledd: szerezz
minél több információt!

A munkában: különösen az év első felében leszel módfelett energikus  ekkor kell többet dolgoznod előmeneteleden. Ha az első fél évben kiemelkedően teljesítesz, akkor előrelépésre nyílhat lehetőséged. Így az év végén már nem kell erődön felül dolgoznod. Első lépésként azt tisztázd magadban, mit szeretnél elérni a munkahelyeden!

A szerelemben: a párkapcsolat sajnos háttérbe szorul az életedben,
hiszen elképesztően sok elfoglaltságod lesz a munkahelyeden. Ennek pedig egyértelmű és szomorú következménye, hogy kedvesedre már nem sok időd és energiád marad. Vigyázz azonban, nehogy elszürküljön, unalmassá váljon a szerelmi életed. Az év második felében szerencsére újra felpezsdülhet a szerelmi életed.Gyík
(december 13-január 9.)


Az év első felében befelé fordulóvá válsz  nem lesz kedved társaságba járni, így a barátságok is háttérbe szorulnak az életedben. Ha azonban nem vigyázol, akkor a fontos kapcsolatok elszürkülhetnek! Fontos, hogy néha eljárj otthonról, neked is szükséged van a kikapcsolódásra!

A munkában: végre könnyebb idők jönnek a munkahelyeden, s talán a
jövedelmed is szépen növekedik majd. Ha ügyesen kamatoztatod a
tehetségedet, akkor új munkakörbe, vagy pedig magasabb beosztásba helyezhetnek. Egész évben rendkívül fontos lesz, hogy igényesen ápold a munkakapcsolatokat.

A szerelemben: a munkád nem sok időt hagy arra, hogy a szerelmi életedet is megfelelően, kellő odaadással ápold. Esténként sokkal kimerültebb lehetsz  így kedvesed sajnos könnyen azt hiheti, hogy már nem találod őt annyira vonzónak, mint régen. Különösen fontos, hogy mindennap jusson idő egy kis beszélgetésre, hétvégenként pedig mindig tervezzetek közös programokat!Majom
(január 10-február 6.)


2009-ben igényt tartasz arra, hogy otthonod nyugalmába vonulj vissza. Egyáltalán nem örülsz a nyüzsgésnek és a baráti találkozóknak, programoknak sem. Arra vágysz leginkább, hogy kipihenhesd magad, így sorra mondod le a meghívásokat. Nehogy tönkretedd a fontos kapcsolataidat!

A munkában: eredményeket érhetsz el, jobb pozíciót vagy jutalmat,
kedvezményeket kaphatsz a főnöködtől. Ehhez azonban mindenképpen szükséged lesz a diplomáciai érzékedre.
Ha igényeidnek akarsz érvényt
szerezni, akkor ezt tedd meg kedvesen! Erőszakos hozzáállással ugyanis semmire sem mész!

A szerelemben: A szerelem rendkívül fontossá válik az életedben, talán fontosabbá, mint eddig bármikor ? szeretnéd figyelmességeddel elhalmozni partneredet. Párod pedig kellőképpen értékeli a kedvességedet, így végre kivirulhat a szerelmetek, és elképesztően boldog leszel. Ha egyedül vagy, akkor se csüggedj, hiszen a 2009-es esztendőben te is találkozhatsz azzal az emberrel, akire mindig is vágytál!Sólyom
(február 7-március 6.)


Egész évben központi helyet képviselnek az életedben a baráti
kapcsolataid. Lesznek olyan régi barátok, akikkel megszakad a
kapcsolatod, s ez csalódást jelent neked. Kárpótlásként kaphatsz a
sorstól olyan új barátokat, akik nagyon segítőkészek, mindig számíthatsz a jóindulatukra.A munkában: az előrelépés most kizárólag a kapcsolatokon múlik! Mutasd meg munkahelyeden, hogy a csapat tagjaként akarsz dolgozni, bizonyítsd, hogy te igazi csapatjátékos vagy! Ha jó a viszonyod a munkatársaiddal, akkor sokkal könnyebben juthatsz előre a ranglétrán! Ha üzlettel foglalkozol, akkor fogadd nyitottan az új partnereket!

A szerelemben: módfelett érzékennyé válsz ? elsősorban a lelki
összhangot keresed a párkapcsolatban, és kevésbé fontos a szerelem összes többi aspektusa. Rendkívül nagy igényed támadhat a romantikára, s boldog vagy, ha kedvesed is érzelmes hangulatban van. Különösen az év első hónapjában fejlődhet kedvezően a szerelmi életed, ami annyira feltölt érzelemmel, hogy egész évben meríthetsz belőle.Jaguár
(március 7-április 3.)


Könnyed, kellemes év elé nézel, amikor bőven nyílik alkalmad a baráti programokra és a flörtre is. Különösen az év második felében hozod a legjobb formádat, ami kedvező fogadtatásra talál nálad. Kedvességed és kisugárzásod ellenállhatatlanná tesz, így bőven kapsz alkalmakat az új szerelemre is.


A munkában: túlságosan érzelmi alapon kezeled a munkádat 2009-ben. Ha főnököd bírál, akkor megsértődsz, s nem vagy hajlandó szívvel-lélekkel végezni a munkádat. Munkatársaiddal is megromolhat a kapcsolatod, hiszen nehezebben találod meg a helyedet a csapatban. Ügyelj arra, hogy kordában tartsd érzelmi kitöréseidet.

A szerelemben: 2009 teljes mértékben a szerelem éve lesz az a számodra! Megszámlálhatatlanul sok flörtre nyílik alkalmad, amelyek nagyon élvezetesen alakulnak. Talán a flörtből nem feltétlenül lesz minden egyes esetben fizikai kapcsolat, de az önbizalmadnak nagyon jót tesz!
Azok se csüggedjenek, akiknek régóta van kedvesük, hiszen az állandó kapcsolatban is izgalmasabb idők következnek!Kutya
(április 4 május 1.)


A 2009-es év végre meghozhatja számodra a várva várt anyagi
felemelkedést. Ha eddig utazásra vágyakoztál, akkor most megvalósíthatod az álmaidat, de módod lehet arra is, hogy jobb vagy tágasabb lakásba költözz. Ha befektetéseket szeretnél tenni ebben az évben, akkor jobb alkalmat nem is találhatnál!

A munkában: több új helyzetben is kipróbálhatod magad, különösen
inspirálóan hathat rád egy új munkakör. Szerencsére könnyen és nagyon gyorsan tanulsz, amivel hamar kivívhatod feletteseid elismerését.
Vállald örömmel a képzéseket, hiszen később remekül kamatoztathatod a tanultakat. Ne feledd megmutatni kreatív oldaladat is, ötleteidet ne rejtsd véka alá.

A szerelemben: a párkapcsolatban az érzékiség lesz számodra a
legfontosabb, örülsz, ha az élet kellemes oldalát megoszthatod
kedveseddel. Rendkívül nagy szükséged van arra, hogy kedvesed hozzád hasonlóan fontosnak tartsa az érzékiséget. Ha azonban nem kapsz elég figyelmet párodtól, akkor viszont meglehetősen könnyen menekülsz egy olyan viszonyba, ahol végre megélheted a szenvedélyes énedet.Kígyó
(május 2-május 29.)


Szerencsés kézzel nyúlsz a pénzhez, ezért feltétlenül érdemes új
terveket kovácsolnod. Különösen akkor érdemes bátrabbnak lenned, ha valamilyen üzlettel foglalkozol. Most régen dédelgetett álmaid is valóra válnak egyszerűen úgy érzed, mintha maguktól hárulnának el az eddig utat záró akadályok.

A munkában: sok új munkakapcsolattal vagy üzleti partnerrel lehetsz gazdagabb, s ezt a nyitottságodnak köszönheted. Ezek a kapcsolatok pedig további sikereket, új lehetőségeket hoznak neked.
Üzletfeleid új
pénzforrásokat mutathatnak meg, s megtörténhet, hogy egészen új területen próbálgatod a szárnyaidat. Ebben az esetben lényeges az információszerzés!

A szerelemben: a meghittséget és az érzelmeket keresed a szerelemben, semmit sem ér neked a kapcsolat, ha csupán fizikai jellegű. Éppen ezért ne elsőre ítélj, amikor megismersz valakit. Engedd, hogy leomoljon a kettőtök közötti fal, hogy igazán megláthasd a másik értékeit. Teremtsd meg a romantikus hangulatot otthon is, és időnként hívja meg kedvesedet egy kellemes, gyertyafényes vacsorára!Nyúl
(május 30-június 26.)


Fáradékonyabb leszel az új év elején, így nem árt, ha tudatosan hozod magad formába. A vitaminpótlás nagyon fontos, de némi mozgást is beiktathatsz a mindennapjaidba. Ne csak merengj erről, hanem valósítsd is meg. Ki tudja, talán kocogás közben vagy az edzőteremben ismerkedhetsz meg a nagy ő-vel!

A munkában: könnyebb éved lesz, kevesebb terheléssel és sokkal több elismeréssel. A 2009-es esztendőben csökkenhet a feladatok mennyisége, így szerencsére lesz időd végre kifújni magad. A főnököd sem haragszik meg azért, ha időnként kisebb pihenőket tartasz. Arra azért figyelj, hogy a munkaidő ne csak kávézgatásból álljon, mert azt senki nem nézi jó
szemmel!

A szerelemben: sok programban lesz részed, amelyeket kedvesével
oszthatsz meg! Ez nem csupán a te kedvedre van jó hatással, hanem a
közös élmények még inkább összetartanak titeket, aminek mindketten örültök. Akár közös barátokat is szerezhettek, s az új kapcsolatok csak még inkább megerősítik a párkapcsolatotokat.
Ha még nincs párod, akkor
lehet, hogy a baráti körödben találod meg a szerelmet.Teknős
(június 27-július 24.)


Párkapcsolatodról szólhat az új év. Semmi kedved már szemet hunyni kedvesed rossz tulajdonságai felett, így amikor rámutatsz a hibáira, akkor egészen egyszerűen elkerülhetetlen a konfliktus. A harmóniát akkor állíthatjátok vissza, ha mindketten készek vagytok a kompromisszumra. A türelmedre a munkahelyeden is szükséged lesz!

A munkában: fáraszt a munka, sokkal több pihenésre és alvásra lenne szükséged, mint amennyit megengedhetsz magadnak. Ne halogasd sokáig a pihenést, mert a kimerültségednek meglehet a következménye. Fontos, hogy hetente legalább egyszer jól kipihenhesd magad, csak így bírod majd a gyors tempót a munkahelyeden. Fáradtan nem tudsz majd helytállni!

A szerelemben: össze kell hangolnotok az igényeiteket kedveseddel, s meg kell beszélnetek a feszültségeket is. Ehhez mindösszesen arra van szükség, hogy mindketten elmondjátok, mit szeretnétek, és miben változtatnátok. Ha sikerül őszinte hangot megütnötök, akkor már meg is tettétek az első lépést a rendezés felé, amire a 2009-es évben jó esélyetek van.
Az év második felére újjávarázsolhatjátok kapcsolatotokat.


Szerkesztőség

Magazinról

Alapítva: 2009.02.02.

Tegnapi látogatók: 14

Látogatók az előző hónapban: 359

Látogatók a jelenlegi hónapban: 389

Feliratkozottak: 12

Magazin helyezése: 828

Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez