LETÖLTÉS

Kovács Géza - Falfestő- és mázolómunkák (1983)

Az Ipari Szakkönyvtár könyvei mindenekelőtt a szakmunkásoknak készülnek. A gyakorlati szakembereknek szükséges ismereteket foglalják össze azzal a céllal, hogy megkönnyítsék a munkát, elősegítsék az ésszerű, gyors és jó minőségű termelést, a korszerű technika helyes alkalmazását, a munkaeszközök és munkamódszerek tökéletesítését, ezeken keresztül a szakmunkások magasabb szakmai felkészültségét.
Az Ipari Szakkönyvtár kötetei ott óhajtanak lenni munkahelyeiken és otthonaikban, hogy segítségükre legyenek a gyakorlati, szakmai problémák megoldásában. Hasznos és megbecsült, különösebb fáradságot nem igénylő olvasmányok kívánnak lenni az otthoni időtöltés alkalmával. Munka közben pedig emlékeztetőként, "utánnéző"-ként kérnek helyet a polcon vagy a munkapad sarkán.

pdf | 29,6Mb

LETÖLTÉS: 

http://hotfile.com/dl/87604612/7ebb803/K_G_-_Ffes_momk.rar.html

 

Erich von Däniken - Istenek ivadékai vagyunk (1989)

Bizonyítja-e Sába királynőjének szőrös lába a titokzatos szépasszony földönkívüli származását? Óriás volt-e Éva ősanyánk? Mit üzent az emberiségnek a fatimai Szűz Mária? Erich von Däniken izgalmas utazásra hívja olvasóit térben és időben. Nem kevesebbre kíváncsi, mint az élet és elsősorban az értelmes élet eredetére a Földön. Távoli tájakon és távoli évszázadokban kalandozva jut el a Bibliától a génsebészetig, Szaúd-Arábiától Teneriféig, Áron sírjától az UFO-kig. A számos világsikert aratott és világraszóló vitát kiváltott kötet szerzőjének legújabb művét ajánljuk olvasóink figyelmébe.

pdf | 66,4Mb

LETÖLTÉS:

http://hotfile.com/dl/87592655/12c3a1d/E_v_D_-_Istk_ivdki_vnk.rar.html

 

Rekettye Gábor - Kisvállalati marketing (2007)

A magyar gazdaság harmonikus növekedésének kulcskérdése a mikro-, kis-, és közepes méretű vállalatok fejlődése. Ennek a fejlődésnek nélkülözhetetlen feltétele marketingtevékenységük korszerűsítése. Rekettye Gábor könyve hiánypótló mű a kisvállalatok tulajdonosai és menedzserei számára. A piacon kapható ilyen jellegű könyvek vagy külföldi - főleg amerikai - gyakorlatot mutatnak be, vagy pedig olyan mértékben elméletiek, amelyek a magyar kisvállalatok számára nem igazán hasznosíthatók. Rekettye Gábor könyve olyan nyelvezetben készült, olyan gyakorlati példákat mutat be, amelyek arra predesztinálják, hogy a szervezetünk által képviselt kisvállalati körben népszerűvé váljék. Ennek a műnek minden kisvállalati vezető könyvespolcán helye van.

pdf | 43,2Mb

LETÖLTÉS

http://hotfile.com/dl/86028865/a11dbc5/R_G_-_Ksvi_mtg.rar.html


 

Fejér István - Tudni illik, hogy mi illik (1966)


Tartalomból:

Illemtan a házon belül
A vendéglátás illemtana
A tv-nézés illamtana
Az utca illemtana
Az autós ember illemtana
Evés közben ismerni meg az embert
Igyunk, de hogyan?
Szórakozás illem nélkül nem szórakozás
Az üdülés illemtana
Az utazás illemtana
Az udvarlás illemtana
Az öltözködés illemtana
A jól ápolt férfi
A jól ápolt nő
Ajándékot adni, ajándékot kapni
Mikor, kinek, mit és hogyan?
A dohányzás illemtana
A telefonálás illemtana
A beteglátogatás illemtana
A társalgás illemtana
Kölcsönkérés
Lovagias ügyek napjainkban
Amit még tudni illik

pdf | 339,1Mb
A rar csak 168,29Mb

LETÖLTÉS

http://hotfile.com/dl/86004306/c21e99b/F_I_-_Tni_mi_ill.rar.html

 

Peter Kelder - A fiatalság forrása - Az öt Tibeti jógagyakorlat (1995)


 

A fiatalság mindenki számára hozzáférhető forrása az öt rítusnak nevezett, tibeti eredetű gyakorlatsor. A gyakorlatokat Bradford ezredes, angol utazó ismertette Peter Kelderrel, aki 1939-ben könyvet írt az egészséget és életkedvet jótékonyan befolyásoló, az élet meghosszabbítására alkalmas módszerről. Az öt rítus lenyűgöző hatásáról vallanak azok, akik nap mint nap gyakorolják, és több tudományág képviselői fejtik ki véleményüket. A szerzők részletesen tárgyalják a gyakorlatokat és számos hasznos tanáccsal szolgálnak. Szó esik a gyakorlatok "tibeti szellemiségéről" és a titokzatos Bradford ezredesről is.

pdf | 14,6Mb

LETÖLTÉS
http:// http://hotfile.com/dl/85573197/21a56d2/P_K_-_ftg_fra.rar.html


Élet és tudomámy 2010-50.-számLETÖLTÉS

http://www.filesonic.com/file/41395277/Elet-tud-2010-50.sz.rar


Debra Lynne Katz - Látnok vagy! (2009)
Jóslás és gyógyítás jövőbelátással
Minden ember született tisztánlátó és gyógyító: egy kis tanulással, gyakorlással és hittel bárki elsajátíthatja a pontos és részletes jóslás alapjait. A tisztánlátás olyan képesség, melynek során érzékek fölötti eszközökkel jutunk vizuális információkhoz. Ez a maga nemében páratlan könyv olyan hasznos eszközöket ad a kezünkbe, amelyek a hétköznapi életben is sikeresen alkalmazhatóak. Minden fejezete tartalmaz újdonságot, és ahogy haladunk előre, egyre több "titokra" derül fény - egy látnok fedi fel misztikus mestersége fogásait.

jpeg | 57,7Mb

LETÖLTÉS

http:// http://hotfile.com/dl/85561620/ed61195/D_L_K_-_Lkvagy.rar.htmlCastiglione László - Az ókor nagyjai (1984)Castiglione az ókor nagy egyéniségeiről készítette egy imponáló összeállítást. nem a lexikonok száraz meghatározásait akarta csupán átvenni.
Először is kapunk egy alapos életrajzot a személyről. Majd valamilyen ókori forrás kivonatát róla, majd minden esetben egy lehetőleg ókori szobor vagy freskó portrét is, pontos leírással.
Összesen 160 ókori tudós, történetíró, hadvezér, király portréját ismerhetjük meg: Dzsószertől Justinianusig.

pdf | 31,1Mb

LETÖLTÉS

http://hotfile.com/dl/85558276/280624b/C_L_-_Azok_ngyi.rar.html


Kurt Tepperwein - Mit árul el a betegséged? (1992)
Lélek és test harmóniája
A nyugati orvostudomány sokat tud az emberi test működéséről. Ha az meghibásodik, képes megjavítani. A baj csak az, hogy módszerei sokszor nem az okokat, hanem csupán a tüneteket szüntetik meg. Az utóbbi években azonban a gyógyítással foglalkozó szakemberek figyelme mindinkább az egész emberre terelődött. Egyre többen hangoztatják, hogy a lelki tényezőknek döntő szerepe van az egyén sorsának, egészségének alakításában. A könyv psziché és szóma-lélek és test kölcsönhatását világítja meg. A szerző felfogása szerint testünk nem csupán azt mondja el nekünk, miben vétettünk az élet ellen, de mindig pontosan megmutatja azt is, mit kell tennünk ahhoz, hogy ismét teljes harmóniában élhessünk.

pdf | 94,9Mb

LETÖLTÉS


http://hotfile.com/dl/84470137/94293e3/K_T_-_Mt_bgsd.rar.html
 

          
Éjszakai Állatkert – Antológia A Női Szexualitásról
Hangoskönyv
Műfaj: novella
Kiadó: 2007, Magyar Rádió;
Hossz: 1:36:05
Hang: 128 kbps, 44100 Hz, Joint Stereo
6 szerző 6 műben vall a vágyról, szenvedélyről, intimitásról, testiségről, szerelemről és erőszakról. Ezen a fedélzeten egyaránt magára ismer romantikus és lázadó, szelíden álmodó és vadul fantáziáló, szembesülni, felfedezni kívánó és biztonságra törekvő, merész, kihívó és megnyugodni akaró.

Az Éjszakai állatkert irodalmunk első átfogó antológiája a női szexualitásról.

„Nem tudom, kinek az ötlete volt éjszakai állatkertet nyitni, de nyilvánvalóan nem mindennapi elme lehet. Jóllehet ez is,mint minden zseniális gondolat, pofon egyszerű. Nem kell tudósnak, biológusnak lenni ahhoz, hogy tudjuk, az állatok többsége éjszaka a legaktívabb, különösen a vadak. Míg egy nappal működő állatkertben azt tekinthetjük meg, ahogy jobbra-balra,tikkadtan heverésznek a lakók, és láthatóan egyetlen porcikájuk sem kíván megmozdulni, ha csak nem éppen etetés van, addig az éjszakai állatkertben lenyűgöző mozgalmassággal zajlik az élet, mindenki jön-megy, érintkezik, eszik, szerelmeskedik, fürdik, szomszédol – egyszóval él.”


01 Bíró Kriszta A Fogorvosom 10:36
02 Hegyi Barbara A Kis Pasi 20:27
03 Eszenyi Enikő Jó Volt 16:32
04 Udvaros Dorottya Ne Ölj 29:02
05 Molnár Piroska Királyi Koldusasszonya A Vágynak 10:10
06 Kerekes Éva Ideális Kaland 9:18
Összes: 1:36:05


Letöltés:


Gerő László - Az építészeti stílusok (1972)
Negyedik, részben átdolgozott kiadásGerő László könyvében arra vállalkozik, hogy az időrendet betartva a legfőbb építészeti stílusok kialakulásának leglényegesebb vonásait tömören összefoglalja, rajzokban szemléltesse. Az építészet stílusait nemcsak formaelemein, hanem jellegzetes szerkezetein, részletein, az épületek külső homlokzatának alakításán és belső térformálásán át kívánja megközelíteni. Gerő László könyve igen alkalmas arra, hogy az építészeti kérdésekben járatlan érdeklődőket bevezesse az építészeti stílusok ismeretébe, de ugyanakkor minden művészetkedvelő számára összefoglaló kézikönyvül is szolgálhat, melynek szép kiállítása gyönyörködteti majd az olvasókat.

pdf | 30,2Mb


http://hotfile.com/dl/84462791/20df53b/G_L_-_epti_slk.rar.html


David Servan-Schreiber - Szíveddel figyelj (2006)
A stressz, a szorongás és a depresszió gyógyításának új módjai


Manapság hajlunk rá, hogy ha idegesek és rosszkedvűek vagyunk, netán szorongunk, egyszerűen bedobunk egy tablettát, hiszen attól minden rendbe jön. Ne tegyük! - figyelmeztet a neves francia pszichoterapeuta, David Servan-Schreiber, aki szerint a rossz közérzet oka elsősorban az, hogy szívünket és eszünket, érzelmeinket és gondolatainkat képtelenek vagyunk összhangba hozni egymással. A megbillent egyensúly gyógyszer helyett számos hatékony módszerrel (szívkoherencia, szemmozgásos újrafeldolgozás, akupunktúra, omega-3, testmozgás stb.) helyreállítható. S noha sokat segíthetnek, egyvalamit nem képesek pótolni: az őszinte társas kapcsolatokat. Ha figyelünk kapcsolatainkra, sőt igyekszünk javítani rajtuk, idővel észre fogjuk venni, hogy érzelmi sebeink behegednek, s apránként mi is "gyógyulunk".

pdf | 13,6Mb
http://hotfile.com/dl/83601794/a83fa6f/D_S-S_-_Szvl_fgyj.rar.html


Dienes István - A honfoglaló magyarok (1972)
˝A középkori Európa népei a Don és az Al-Duna közéről a Kárpát-medencébe, mai hazájukba érkező magyarokat kalandozó hadjárataik révén ismerték meg. Érthető, hogy a szerzetes-krónikások félelmükben igazságtalanul sötét képet festettek rólunk. A mohamedán utazók viszont a magyarok fejlett társadalmi szervezetéről, pompaszeretetéről tudósítanak. Dienes István könyve a szavahihető források és régészeti leletek megszólaltatásával rajzolja meg a X. századi magyarság valóságos arculatát.˝

pdf | 40,4Mb


http://hotfile.com/dl/83596890/a01e31d/D_I_-_hnfo_mgyk.rar.html


Székelyhidi Ágnes - Számmisztika I.-II.-III.
Székelyhidi Ágnes - Számmisztika (2001) djvu | 7,7Mb
Személyiségünk titkai a számok tükrében - a 33-as mesterszámról előszörNomen est omen. A latin mondás szerint nevünkben a sorsunk. De nemcsak a nevünkben, hanem a születési számainkban is. Csupán erre a két adatra van szükség ahhoz, hogy a számmisztika részletes jellemtérképet adhasson, és várható sorsunkról, valamint e világban betöltött szerepünkről, missziónkról beszélhessen. Az önismeret és az önmegismerés vágya a mai világban természetes és egyre ersödő belső késztetés. Sok-sok módszer áll rendelkezésünkre, amelyek közül egyik a számmisztika.
Ez a könyv arra vállalkozik, hogy bevezesse az Olvasót a számmisztika rejtelmeibe, melynek segítségével feltárhatjuk személyiségünk titkait. Az érdekldő olyan gyakorlati kézikönyvet tart a kezében, amely olvasmányosan, közérthető szerkezettel, játszva tanít.Székelyhidi Ágnes - Számmisztika II. (2004) djvu | 3,9Mb
Kulcsszavak - Okkult számokA Számmisztika nagyszerűsége az egyszerűségébe rejlik. Minél jobban belemerülünk azonban, annál több felfedezni valót találunk benne. Új kötetében a szerző tanításainak és elemzéseinek esszenciális tudását foglalja össze, amely hűen tükrözi lelkesedését és elkötelezettségét a Számmisztika iránt. A széleskörű személyiségelemzésen túl a férfi-női, a szülő-gyerek vagy a főnök-beosztott kapcsolatok izgalmas témáját vizsgálja. Segít a legmegfelelőbb időpont kiválasztásában esküvő, cégalapítás vagy ingatlanvásárlás esetén, és bevezet az okkult számok rejtélyeibe. A számokra jellemző, magyar szerzőktől származó tanulságos mesék és versek igazi csemegét jelentenek az Olvasó számára. Ezt a könyvet ajánljuk mindazoknak, akik már ismerik Székelyhidi Ágnes nagy sikerű első kötetét és további, mélyebb ismeretekre vágynak a témában. Élvezettel forgathatják azok is, akik most ismerkednek a Számmisztika titokzatos világával.


http://hotfile.com/dl/83191889/1b39720/Sz_A_-_Szmma1-2.rar.html

Székelyhidi Ágnes - Számmisztika III. (2006) djvu | 10,9Mb
Párkapcsolataink a számok tükrébenPárkapcsolatunk és problémái érdeklődésünk állandó középpontjában áll. A számmisztika a születési nap szerint 11 típusú férfit és 11 típusú nőt különböztet meg. Nem kell feltétlenül végigolvasnunk a könyvet, az is elegendő, ha azokat a részeket olvassuk el, amelyek ránk és párunkra vonatkoznak.
A felismerések, melyekhez a könyv segítségével eljuthatunk, könnyítenek lelkünkön, segítenek megbékélni önmagunkkal és társunkkal, ami egymás közötti harmóniához és szeretethez vezet. Tudatosan vagy tudat alatt mindenki érzi, hogy az emberiség új korszakába lépve a szüleinktől tanult régi viselkedésminták nagy része már nem működik, párkapcsolatunkban is saját utat kell találnunk, amire általános recept nincs - ez mindenkinek egyéni feladata. Ehhez nagy segítséget nyújt a számmisztika, melynek következtetései tiszták és közérthetőek.

http://hotfile.com/dl/83193314/d6900dc/Sz_A_-_Szmma3.rar.html

 


 

A fény harcosának kézikönyve-Paulo Coelho
Elfogadja az angyal kezét

Űrutazások, klónozás - lassan mindkettőt természetesnek tekintjük, de ahhoz még mindig nem vagyunk elég bátrak, hogy alámerüljünk saját bensőnk mélységeibe. A fény harcosának kézikönyve épp ilyen utazásra hív: a lelkünkben munkáló ellentétes erők megértésére, régi álmaink feltérképezésére, Személyes Történetünk beteljesítésére.
A gyűjtemény rövid elmélkedések füzére, és arra emlékeztet bennünket, hogy mindannyian a fény harcosai vagyunk. Harcosok, akik képesek meghallani a szív csendjét és félelem nélkül megbirkózni a nehézségekkel. Akiknek időnként szükségük van a megállásra, a befelé fordulásra, hogy újra derűvel és kitartással szemlélhessék az életet. Akik észreveszik a mindennapi élet apró csodáit.
Akik tudják, hogy megéri hinni, hiszen minden vereségre két győzelem jut.


http://rapidshare.com/files/251354405/Paulo_Coelho-A_F__ny_Harcos__nak_K__zik__nyve.doc.html
 

Üzenőfal

  • rakovszkir (L/63)

    rapidshare,filesonic.com is beteg,letolthetetlenek a konyvek...kivancsi voltam a mi van itt...de semmi....nem talalhatok a konyvek.Nagyon szerettem volna letolteni - Dienes István: A honfoglaló magyarok,de nem tudtam.Kosz a turelmet...

    2014. jan. 17 22:32
  • rakovszkir (L/63)

    Megkerlek ,hogy a hotfile.com-on levo konyveket,ha raszanatok egy kis idot at kellene rakni egy masik formatumba mibel a hotfile oldalon halottak a linkek.Elore is koszonom:R.Rozsi

    2014. jan. 17 22:14

Magazinról

Alapítva: 2010.12.15.

Tegnapi látogatók: 1

Látogatók az előző hónapban: 120

Látogatók a jelenlegi hónapban: 92

Feliratkozottak: 5

Magazin helyezése: 7411

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez