Gimis lányok

Tűzoltás

Pam nem aludt túl jól. Végig forgolódott, folyton a srácról álmodott, akinek olyan nagy farka volt. És az a farok mintha végig őt nézte volna. A fiú meg csak nevetett. Egy másik álmában pedig Cissy nevetett rajta, aztán büszkén szopni kezdte a srác farkát.
Az álmok között pedig Pam ébren feküdt, és csak bámulta a sötétséget. Csak feküdt ott a tiszta lepedőn meztelenül, néha végigsimított a *****ján, a csiklóján, és bedugta az ujját a nedves *****jába. Az éjszaka alatt többször kielégítette magát. Mire felkelt a nap, teljesen imerült, és álomtalan alvás tört rá, de az anyukája felébresztette, hogy indulhassanak a templomba.

A misén nem is hallotta, amit a pap beszélt, pedig a tiszteletes vörös arccal, izzadva kiáltozta a pokol tüzét és az örök kárhozatot. Pam már ezerszer hallotta ugyanezt a prédikációt, úgyhogy nem volt rá nagy hatással. Főleg nem ma reggel. Többször elaludt, sőt, volt, amikor az anyukája vagy a húga rázta fel. Amikor nem szundikált, csak a tegnapi furgonos kalandra bírt gondolni. Na meg ami Cissy-vel a lakásban történt. Többször is keresztbe tette a lábát, próbálta megszabadulni a lába között lüktető érzéstől. De az anyukája folyton visszaültette, mintha érezné, hogy mi van a lányával.

- Jól érzed magad, Pamela? - kérdezte az anyja a hazaúton. - Még sosem láttalak ilyen nyugtalannak a templomban. És folyton elaludtál. Nem aludtál az éjjel? Annyira zilált vagy. Ugye nincs lázad?
- Jól vagyok - felelte Pam, de az anyukája mégis hátranyúlt, és leellenőrizte a homlokát. - Annyira meleg van ma. És éjjel is olyan meleg volt. Nem aludtam valami jól.
- Egy kissé lázasnak tűnsz - nézte az anyja gyanakodva.
- Semmi bajom - felelte Pam.

A vasárnapi ebéd után Pam kiosont a házból, és a parkba ment, hogy találkozzon Cissy-vel. A lány már a kacsaúsztatónál várta, és a közelben gördeszkázó fiúkat nézte.
- Vajon mekkora a farkuk? - kérdezte.
- Miért nem kérdezed meg tőlük? - kérdezte Pam gúnyosan, és elfintorodott. - Hogy bírsz egyáltalán rájuk nézni? Tele van pattanással az arcuk, és fogadjunk, hogy nem is fürdenek.
- Nem akarom megcsókolni őket - mondta Cissy. - Csak kíváncsi vagyok, hogy mekkora lehet a farkuk.
- És ha megmutatják, kinyitod a szád, és szopni kezdesz.
Cissy megnyalta a száját, és összezárta a lábait.
- Valószínűleg igazad van - mondta. - Bevallom. Ha már egyet megkóstoltam, a többit is meg akarom kapni. Majd meglátod, ha te is a szádba veszel egyet.

Pam szíve zakatolni kezdett.
- Felhívtad? - kérdezte.
- Hát persze! - vágta cissy. - És megadta a címét. Most épp gyúrni megy, de kettőre visszaér. De ha mégsem, akkor megvárjuk a lakásán. Az ajtó nyitva, csak be kell mennünk.
- Ajjajjj... - mondta Pam, mert kezdett elgyengülni. - De ne felejtsd el, hogy én csak nézni megyek.
- Ahogy akarod - mondta Cissy. - De én baszni fogok. Nem akarok már szűz lenni.
- Én csak nézni fogom - ismételte Pam.

Húsz percig tartott az út Jeff lakására. Félúton Pam megszólalt:
- Nem félsz?
- Dehogynem! - mondta Cissy. - De ettől csak még izgalmasabb az egész.
- De mi van, ha fájni fog? Mi van, ha vérzel majd? Azt olvastam, hogy lehet egy kis vér.
- Az se érdekel, ha belehalok - vágta rá Cissy. - Ma délután meg fogom baszatni magam.

Jeff lakása egy háromemeletes épület földszintjén volt. Cissy becsengetett, de senki sem válaszolt. A szőkeség újra meg újra megnyomta a csengőt. Aztán benyitott. Mivel az ajtó nem volt bezárva, a két lány bement.
A lakás egy szemétdomb volt. Az asztalon sörösdobozok és félig megevett pizzák hevertek. A padlót magazinok, újságok és könyvek borították. Cissy lesöpört pár újságot az egyik heverőről, és a két lány leült.
Cissy levette a cipőjét.
- Azt mondta, érezzük magunkat otthon.
Pam vállat vont, és levette a cipőjét. A két lány várni kezdett.

Tíz perccel kettő előtt kinyílt az ajtó, és Jeff lépett be, a hátán még ott volt a tornazsákja. Dagadó izmain csak úgy feszült a póló. Mögötte egy magas, barna bőrű, fiatal srác jött, aki úgy nézett ki, mint egy vízimentő.
- Nahát! - kiáltotta Jeff meglepetten. - Megjöttek a lányok! - Ledobta a zsákját. - Ő a szobatársam, Derek. Ez a két hölgy pedig Cindy és Patty, akikről már meséltem.
- Cissy - mondta Cissy.
- Pam - nevetett fel Pam idegesen.
- Jó - mondta Jeff. - Cissy és Pam. Azért jöttek, hogy egy kicsit ellazuljanak.
- Nagyszerű! - felelte Derek, és bezárta az ajtót.
- Azt hittem, hogy csak te leszel itt - mondta Cissy Jeff-nek.
- Derek is itt lakik - mondta Jeff. - Mégsem rúghatom ki a saját lakásából! Na mostmár azt ajánlom, hogy vetkőzzünk le, és csapjunk bele!
- Jól hangzik! - vágta rá Derek, és le is kapta a pólóját. Magasabb, és izmosabb is volt, mint Jeff.

A két srác teljesen meztelenre vetkőzött Cissy és Pam előtt. A lányok csak most kezdtek a vetkőzésbe, közben végig az erős, pucér fiúkat nézték. Főleg a farkukat. Derek szerszáma valamivel hosszabb és vastagabb volt, mint Jeff-é.
- Nos lányok, mire vártok? - kérdezte Jeff. - A telefonban elég türelmetlennek tűntél, Cindy.
- Cissy - vágta rá Cissy.
- Persz, persze - mondta Jeff, és marokra fogta a farkát, amin már meg is jelent egy váladékcsepp. Mindkét lány nagyot nyelt a látványra, és a maradék ruháikat is levették. Igaz, Pam keze közben egy kissé remegett az idegességtől.

- Én inkább csak nézem - mondta Pam. - Oké?
- Szeret leskelődni - mondta Jeff. - Szereti nézni, de nem akar beszállni, kivéve, ha a barátnője *****ját kell nyalni. Ha már érzi a ***** ízét, akkor nagyon be tud indulni.
- Szimpatikus - felelte Derek, és jól végigmérte Pam-et. - Tetszenek a lábai, a haja, meg a mellei. Olyan, mint egy olimpiai tornászlány.

Pam elvörösödött. Félénken a srácra nézett, aki már a száját nyalogatta.
- Elég izgató kis csaj - mondta Derek.
Pam szíve hevesen dobogott, a teste valósággal tüzelt. Ez a nagy, júképű egyetemista megkívánta, ő pedig érezte, hogy elönti a vágy.
- Gyere, sz*pd le a ****** - mondta Derek, és Pam elé lépett. Megmarkolta a farkát, párat húzott rajta, és meg is jelent a végén pár cseppnyi tiszta folyadék. - Meg akarod kóstolni ezt a nagy szerszámot? Biztos jó forró kis szád van. - Bal kezét Pam fejére tette, és az ajkaihoz tartotta a makkját, sőt, rá is kente a folyadékot. - Rajta, kicsim, nyisd ki a szád.

Pam remegett. Egyre csak azon járt a feje, hogy ő csak nézni jött ezt az egészet. De vajon tényleg csak nézni akarta? Semmi mást?

A srác nedve elkenődött az ajkain. Sós volt. A farok illata valósággal megszédítette.
- Gyerünk, szivi, kóstold meg! - tolta a szájába Derek a f*szt. A lány ajkai teljesen kitárultak. A makk és a farok első pár centije kitöltötte az egész száját.
- Szopjál! - nyögte Derek. - Használd a nyelved és az ajkad!

Pam álla sajgott. Olyan érzés volt, mintha valamit a szájába döftek volna. Érezte, hogy Derek előnedve a torkára csepeg. Óvatosan a hatalmas farok alá csúsztatta a nyelvét.
- Áááhhhhh! - nyögte Derek. - Ez fantasztikus! Micsoda forró, nedves, finom nyelved van! Óóóó szopjál!
Megragadta Pam fejét, és finoman ki-be huzogatta a szájában a farkát. Egy picivel mindig többet nyomott a szájába.

Pam alig bírt gondolkozni. Minden sejtje remegett, az izgalom átjárta a testét. A dívány szélén ült, és jól széttárta a lábait. Jobb keze a combjai közé csúszott, és simogatni kezdte a *****ját.
- Nagyon jól néz ki a *****d! - lökte neki oda Derek.

Cissy elég hangosan hörgött, úgyhogy Pam rápillantott. A barátnője ott ült mellette a díványon széttárt lábakkal, a szájában pedig tövig merült Jeff hatalmas farka.
- Szopjál, te kis k*rva! - nyögte Jeff. A lány fejére tette a kezét, és baszni kezdte a száját. - Nyálazd jól be, hogy megdughassalak!

Cissy próbálta szívni a srácot, a középső ujja mag közben a *****jában mozgott. Szőke tincsei az arcába hulltak.
Derek jó mélyen Pam szájába nyomta a farkát. Ettől a lány kissé meglepődött, úgyhogy a srác óvatosan visszahúzta, majd lassan újra benyomta. Ezúttal Pam már számított rá, úgyhogy csillogó szemmel nézett fel az izmos egyetemistára.
- Te aztán igazi kis k*rva vagy - mondta Derek. - Főleg így, hogy a ****** a szádban van. Lássuk, hogy mind belefér-e? - és még jobban magára húzta Pam fejét. A lány már alig bírta, az orra a srác alhasához ért, az álla meg a csupasz golyókhoz.
- Áááhh, igeeenn! - nyögte Derek. Megfogta Pam füleit, és annál fogva baszta a száját. - Nyaljad!

Pam mozgatni kezdte a nyelvét a srác ki-be mozgó farkán. Az álla sajgott, majdnem kiakadt. A farok erei végigsimultak az ajkain.
Ahogy a hosszú szerszám ki-be mozgott, lecsöpögött róla a nyál, és egy kicsi Pam melleire jutott belőle.

- Áááhhh te aztán tudsz szopni! - ragyogott Derek szeme. - És milyen forró a szád!

Pam teljesen beindult. Hörögve szopta a srác f*szát, teljesen rácuppant, mint egy kutya a csontra. Már-már le akarta harapni.

Annyira nagy, forró, édes és sós volt egyszerre. El sem hitte, hogy tényleg a szájában van. A *****ja minden egyes lökésre összerándult, ő meg csak őrülten, éhesen szopta tovább. Már nagyon kívánta a srác spermáját. Le akarta nyelni.

- Kicsim - nyögte Derek -, itt van! - Hangosan felnyögött, a farka megremegett, és hatalmas adag g*cit eresztett Pam szájába. - Ahhhhhhh!
A sperma kissé erősebb ízű volt, mint ahogy a lány várta, és gyorsan és forrón érkezett. Még le sem nyelte az első adagot, már jött is a következő, teljesen megtöltötte a száját. Nagyot nyelt, de a srác farka újra megrándult, és Pam sorban kapta az újabb adagokat.

Közben a keze sem tétlenkedett a *****jánál, úgyhogy gyorsat, keményet élvezett.
- Óóó szivi - nyögte Derek, és a lány fejét szorongatta. - Nyeld le mind!
A farka még egy adag spermát a lány szájába küldött.

Pam nem tért magához. Még sosem érezte magát ilyen jól, tetőtől talpig átjárta a gyönyör. A combjai közé kapta a srác lábát, és szopta a farkát, ahogy csak bírta. Pam mellett Cissy is felnyögött a heverőn. Jeff lába megroggyant, Cissy meg hevesen nyeldekelt, de nem bírta túl gyorsan csinálni, úgyhogy egy kis sperma kifolyt a száján.
Cissy még feljebb nyomta magába az ujját. A *****leve már teljesen átáztatta a dívány huzatát.

- b*szd meg! - sóhajtotta Jeff. - Jól leszoptál, te ki k*rva, most aztán meg kell várnod, hogy megint felálljon, hogy *******hassalak!
Kihúzta puhuló farkát Cissy szájából. A lány ajka úgy görbült le, mintha egy kislánytól vennék el a kedvenc játékszerét.
Pam addig szopta Derek farkát, amíg már nem jött több folyadék belőle. Aztán a srác lassan kihúzta a szájából. A szerszám lekókadt a golyókra, de még így is jó tizenöt centi hosszú volt.
- Köszi, szivi, ez már nagyon kellett - mondta Derek. Odahajolt hozzá, megfogta Pam arcát, és szenvedélyesen megcsókolta. Pam ettől teljesen elolvadt.

Üzenőfal

 • Már nem tag 

  Na be is tettem.Remélem jó helyen van Zaor:) és köszönöm!

  2011. júl. 12 22:39
 • Már nem tag 

  Sya Zaor^^ sztem jó a magauin,remélem további sikereink lesznek,akár együtt is!Nona votlam^^

  2010. aug. 10 12:06
 • Zaorkiraly (F/26)

  Kőszőn tőm az ujtagokat adhatok nyugotan őtletet hogyan lehetne még fel dob ni a profot vagy csábitcsatok még tőbb ember át a sőtétéség világába és csodál ják meg eme kegyetlen és szép világát

  2009. nov. 30 22:32
 • encsooo (L/22)

  naon lol de naon jo XD grát srácok/csajok xD xP

  2009. nov. 27 19:02
 • Már nem tag 

  nekem nagyon tetszik,gratula:)

  2008. júl. 29 10:54
 • Már nem tag 

  mi olyan jó?

  2008. febr. 19 14:46
 • 2008. febr. 13 21:49
 • Zaorkiraly (F/26)

  de azért szokták néha Dante

  2008. febr. 13 21:17
 • Már nem tag 

  Te!Ezt a magazint az égvilágon a kutya sem nézi meg... xD

  2008. febr. 07 13:07
 • Már nem tag 

  Társtulajdonos vagyok xD Sok pénzünk lesz Oszi

  2008. jan. 15 10:24

Magazinról

Alapítva: 2008.01.10.

Tegnapi látogatók: 1

Látogatók az előző hónapban: 51

Látogatók a jelenlegi hónapban: 33

Feliratkozottak: 15

Magazin helyezése: 3261

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez