Rakott milánói tészta

Hozzávalók:

1 csomag csőtészta
35 dkg darált sertéshús
1 fej vöröshagyma
só, bors
5 dl tejföl
1 paprika
2 paradicsom
15 dkg sajt

Elkészítése:

Főzzük meg a tésztátsós, forrásban levő vízben. Közben pedig készítsük el a sertéshúsból és a felaprított vöröshagymából a pörköltet, amit a tésztára öntünk majd. Ha lepirult a hagyma, ráöntjük a darált húst, utána pedig ízesítsük sóval, borssal. Adjunk hozzá felaprított paradicsomot, paprikát. Együtt főzzük puhára. Ha már jól összeállt a hús a zöldségekkel, akkor adjunk hozzá tejfölt, s sűrűsítsük be egy kicsit. Ha ez is elkészült, vajazzunk ki egy hőálló tálat, s először tegyünk az aljára a leszűrt tésztát, majd jöhet a pörkölt, aztán a legvégén az utolsó réteg tészta legyen. Ezt csak tejföllel kenjük be, reszeljünk a tetejére sajtot, s díszítsük egy-egy szelet paradicsommal. Kb. 30 percig süssük, aztán lehet tálalni.
 

 

Szerkesztőség

Üzenőfal

Magazinról

Alapítva: 2006.11.18.

Tegnapi látogatók: 8

Látogatók az előző hónapban: 178

Látogatók a jelenlegi hónapban: 8

Feliratkozottak: 27

Magazin helyezése: 884

Disznóságok

Disznóságok

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez