cszoli75

Ajándék küldése

<< >>

Profil megdobás

<< >>
cszoli75 profilja
offline

cszoli75 (F/39)

Csatlakozott:2012.08.28.
Utolsó belépés:2015.04.20.

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Magyarország

Párkapcsolatom: Nem publikus

                  Ami szerintem gáz

A politikusok. Ősszeugrasztják az embereket, háborúkat szítanak, közben azért ők egymással  puszipajtások, és a mi vérünket szívják, pedig mást is szívhatnának. Meg eléggé gáz a hírtelen előbukanó sok "igazi
nagy magyar" is.

 

                   Kedvenc filmek

nyisd ki a szemed, másvilág, halálos tézis, agora, belső tenger, tűzvirágok, fivér, achileus és a teknős, a vándorló palota, la puta az égi palota, régi magyar rajzfilmek, hullámtörés, antikrisztus, taxisofőr, nagymenők, krisztus utolsó megkísértése, a holló 1., az idő urai, trainspotting, komfortos mennyország, lost highway, donnie darko, halott ember, síró játék, valahol európában, majd megdöglik érte, control (joy division film), arizónai álmodozók, keserű méz, isten városa, boogie nights, nagy hal, pokoli lecke, ötödik pecsét, kígyótojás, a tanú, 1984, sweeney todd, csapd le csacsi, harcosok klubja, száll a kakukk fészkére, bronxi mese, 12majom, eredet, farenheit 451,tágra zárt szemek, összeomlás, brian élete, volt egyszer egy amerika, fargo, star wars, mephisto, redl ezredes, karambol, állatfarm. Sorozatokat + hollywoodi szuperprodukciókat + RTL klubot + TV2-t nem nézek.

 HD magazin ajánló: Ha tartalmas, és érdekes olvasnivalóra, látnivalóra vágysz, akkor feltétlenül nézz be egy valódi művésznő csodálatos magazinjaiba.


http://www.hotdog.hu/moonlightwanderer

http://www.hotdog.hu/worldofsteampunk
Üzenőfal

Figyelem! A hiba nem az ön készülékében van, hanem bennem.

 


AZ ÉLET ÖT PILLANATA

 
http://www.hotdog.hu/blog/cszoli75_blogja/az-elet-
ot-pillanataCsikorgó fogaskerekek közé szorult tudat nélküli testünk, és így vegetálunk a ránk szabott idő végezetéig. Alakiságba szorított, testet öltött magányunk örökös rabjai vagyunk amiből már nincs erőnk, és késztetésünk sem kitörni. A nyakunkba zúdult világfájdalom elől nincs kibúvó, és menedék. A késleltetett világvége eljövetele előtti minden pillanatot a pokol mardosó lángcsóvái édesítik meg, táptalajt adva az érzéketlenségnek, és a teljes elidegenedésnek. Önmagunk álmai, és vágyai örökös rabszolgáivá váltunk, anélkül hogy észrevettük volna elmosódtak a határok képzelet, és a nyers valóság pengeélen táncoló választóvonala között. Örvény rántja le görcsberándúlt, vonagló húsunkat, alámerülünk, de nem tisztulunk meg saját önzőségünktől, gyarlóságunktól, csak tükröt tartanak elénk. Az idő, és a tér fontossága a múlt ködös homályba vész, jelentőségét veszti minden eddigi számunkra lényegesnek vélt személyes tulajdonság, és emlék. A technika rohamos fejlődése által kínált kényelem kiölte belőlünk az egészséges életösztönöket, amelyek az idők kezdete óta velünk voltak, és hű társként szolgáltak bennünket. Feladtuk őseink páratlan, megfizethetetlen örökségét, tapasztalataikat, és felcseréltük őket a fogyasztói társadalom által nyújtott hamis illúziókra, és az arctalanságra. Az anyagiság, és felszínesség lassan, de módszeresen adagolt apró, patikamérlegen kimért irgalmat nemismerő dózisai célhoz értek, és visszafordíthatatlanul bekebelezték a személyiségünket. A pénz, és sikerhajhászás által gerjesztett, végtelenített monotonitás taposómalmának rabjai lettünk, elérkezett a végső stádium.
 

                Közérdekű információ.
             Ez nem társkereső profil!

 
Szeretném ha ismeretlenül senki sem jelölne ismerősnek, én sem teszem.
 

A profilom, és a személyiségem folyamatos fejlesztés alatt áll. A profillal elég jól haladok. A személyiségem még rengeteg kívánnivalót hagy maga után. Azért igyekszem. Igyekszem  ahogy sok jelenlegi "igazi nagy magyar" 1986-ban igyekezett, hogy még véletlenül se maradjanak le a KISZ gyűlésről, az idősebbek meg a munkásőr találkozóról.
 
Köszöntök mindenkit aki megtisztelt azzal, hogy ránézett a profilomra. A tisztelet nagyon fontos a mai világban amikor az emberek egymást tapossák hogy egyre feljebb jussanak. Ez a feljebb jutás csak illúzió, mert könnyen visszazuhanhatnak a mélybe lejjebb mint ahonnan elindultak. Nem vagyok rossz ember (dehogynem), de a jótól  azért elég messze vagyok. Nem kenyerem a hízelgés. Nekem nem a divat mondja meg hogy ki vagyok. Az élet tulajdonképpen nagyon jó dolog  csak néhány seggfej teszi azt nehezen elviselhetővé, a baj csak az hogy mindig pont az ő kezükben van a pénz a hatalom.
 
Fontosnak tartom, hogy az Embernek legyenek önálló gondolatai, hogy milyen az teljesen mindegy, csak a sajátja legyen. Mások majmolásában soha nem vettem, és nem is fogok részt venni.
 
Nem nézem le embertársaimat, és nem is nevezem őket butának, ha esetleg más a gondolkodásuk, vagy az értékrendjük. Viszont az alkohol, vagy a drog mámorában vergődő embereket cseppet sem tisztelem (de őket sem nézem le, mert nincs jogom hozzá, hogy bárkit is elítéljek). Csak egyszerűen nem kedvelem a nyafogásukat ami abból áll hogy: "Engem nem szeret senki." Kicsit talán el kellene gondolkodniuk, hogy miért  nem szeretik őket, és valószínűleg hamar rájönnének.

Kedvenc színem a kék. Számomra az égszínkék, és a tengerkék színeknél nincs szebb. Egyébként   az aranysárga, és a takonyzöld szín sem áll távol tőlem. Viszont a vöröset, és a narancssárgát kimondottan utálom.

Nem kell tőlem megijedni, alapvetően pozitív töltésű vagyok. Ez már akkor kiderült rólam, amikor 15-éves koromban megrázott az áram.

                                              Kép (1993)

A szürke falon nézek egy képet,
nem tudom kilehet rajta.
Nézem, és nem értem,
nem értem,
miért tapsolnak oly serényen.
Talán tetszik nekik,
esetleg kényszerítik?
Nézem a sok boldog arcot,
ahogy kezük a tapsolástól,
viharosan csattog.
Nézem az arcokon a sok boldog vonást,
nem mutatják kínjukat,
de érződik rajtuk a nyomás.
Az ünnepelt hős boldogan integet,
miután mondanivalóját befejezte.
Arcát mosoly hagyja el,
szereplésének nagy volt a sikere.
Körben rendőrök vannak,
rájuk senki sem figyel,
pedig ott vannak,
vigyázzban állnak.
Ők a rendre ügyelnek,
semmi sem kerülheti el,
vigyázó tekintetüket.
Nézem az egész képet,
olyan mesterkélt,
az egész olyan hatású,
mintha előre megrendezték.
A képen nézem a tájat,
a nap süt reája.
Sötétségnek nyoma sincs,
a képnek nem búkeltés a célja.
Egy rendszer jelképe,
mely mindig időszerű.
Nincs olyan rendszer,
mi nem azt mutatná,
hogy az emberek többsége jókedvű.
 

Néhány "okosság" egy buta embertől  (én lennék az)
 

Nagyon sok profilon olvastam már az alábbi rövid de egyértelmű mondatot. "Nem szeretem a buta embereket." Ezzel szemben, én nagyon jó viszonyban vagyok önmagammal, sok más emberrel ellentétben. (a témáról  kicsit bővebben itt lehet olvasni) http://www.hotdog.hu/blog/cszoli75_blogja/en-szeretem-a-buta-embereket

Nekem még van önkritikám, de én az ön kritikáját  nem fogadom el.

Én tolerálom a másságot, a másság viszont nagyon nehezen tolerál engem.

A vallás=kényszerítés. A hit belülről fakad. Nem kell hozzá közvetítő, és bálvány sem. (a téma bővebben  kifejtve itt) http://www.hotdog.hu/blog/cszoli75_blogja/vallas-es-hit


Én kiállok a kisebbségek  jogaiért, a kisebbség viszont nem áll ki az én jogaimért.

Boldogok a szellemi toprongyok, én már csak tudom, mert elég jól ismerem önmagamat.

Na ennyi elég is belőlem.

    Kedvenc idézetem

Olyan nekem nincs, mások szavainak az idézgetéseivel saját magunk gyengeségét bizonyítjuk. + az is problémám az idézetekkel, hogy sokan annál felsőbbrendűnek érzik magukat, minél többet tudnak belőlük, és mögéjük bújva cselekednek. (a témáról bővebben itt lehet olvasni) http://www.hotdog.hu/blog/cszoli75_blogja/miert-nem-szeretem-az-idezeteket

     Ami szerintem gáz

A politikusok. Ősszeugrasztják az embereket, háborúkat szítanak, közben azért ők egymással puszipajtások, és a mi vérünket szívják, pedig mást is szívhatnának. Meg eléggé gáz a hírtelen előbukanó sok "igazi nagy magyar" is.

Kedvenc zenekarok

the cure, joy division, fields of the nephilim, sisters of mercy, new model army, mission, tool, depeche mode, hobo blues band, voivod, primordial, my daying bride, in the woods, nirvana, bathory, amorphis, nightwish, coprofago,  tiamat, midnight oil, slayer, sepultura, sexepil, vhk, auróra, árnyak, amd, exit, leukémia, necropsia, laibach, f.o. system, nulladik változat, bikini, kortársak, ismerős arcok, pearl jam, moonspell, therion, perfect name, dead kennedys, populär, immortal, el peyote asesino, la trampa, kato, balkán fanatik, pantera, ministry, mask, inxs, queen, napoleon boulevard, és még sokan mások

Kedvenc zenei stilusok

dark rock, metál,  hardcore punk, alternatív

     Akiket tisztelek

családomat, tűzoltók, mentősök

          Akiket nem

politikusok, bankárok, sztár ügyvédek,  alkoholisták, drogosok, che guevara   (nem értem hogy miért istenítik azt a mocskos tömeggyilkost), papok, hittérítők

Kedvenc film típusok

animációs film, dráma, sci fi, dokumentumfilm, művészfilmek

  Érdeklődési körök

zene, film, sport, földrajz, történelem  

    Kedvenc sportok

kosárlabda, kézilabda, foci

   Kedvenc állatom

kutya

    Kedvenc márkák

panasonic, samsung, nokia, magyar forint

emlék . . .

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez