Isteni ruhák a szilveszteri bulira!

Már megint itt a szilveszter, és már megint nem tudod mit kellene felvenned? Van egy halom ékszered és ruhád, de nem tudod hogy válogasd őket össze? Ebből a cikkből minden kérdésedre választ kapsz!

 

 

Forrás:  noiportal.hu

Az idei év a legmenőbb partiszínei: arany, ezüst, fehér, fekete, piros, rózsaszín, lila, kék, türkiz

Az év legmenőbb parti-stílusa: punk rocker

Az év legvagányabb kiegészítői: gengszter kalap, nyakkendő, ujjatlan kesztyű

Csillogó harmónia

Fehér nadrághoz ezüst toppot végy, aranyhoz feketét, pezsgőszínhez vadító lehet a királykék, metál szürkéhez a püspöklila.

Vadítóan

A piros-fekete összeállítás az év minden szakában a szexualitást, az izgalmat sugározza. Karácsony környékén pedig még gyakrabban előkerül a szekrényekből, ugye, már egy vasvilla és sz*rv hiányzik a komplett krampusz szerkóhoz? Próbáljunk ki bátran merész színpárosításokat! Egy tűzpiros ruha világos ég kék cipővel garantáltan magára vonja majd a figyelmet!

Elegánsan

az örökzöld fellépőruha a fekete. Kombináld ezüsttel, így szolid, de roppant csinos úri hölgy benyomását fogod kelteni!

Aranyba öntve

Egyetlen szilveszteri mulatságról sem hiányozhat az arany szín. A társaságokban mindig akad valaki, aki ezt a színt választja. Nem is véletlenül! Az arany csillogása vonzza a tekintetet, elegancia és gazdagság illúzióját kelti és nem utolsó sorban borzasztóan dögös is!

Figyelj a formákra!

„Hegyes” kiegészítőket célszerű szintén „éles” formákkal kombinálni. Akár a kerek, gömbölyded formákat. Azonban, ha ügyesen játszol a kiegészítők párosításával, egészen feldobhatja öltözékedet egy kis diszharmónia! Nézd, milyen jól kiemeli ezt a gömbölyded szerelést a csillag alakú fülbevaló!

Lágy éjjeli színek

A mély türkiz, a sötétkék az est talán legszebb színei. A zöld mellé inkább arany és fekete, a kékhez ezüst, és sötétszürke kiegészítőszíneket ajánlunk.

Üzenőfal

Magazinról

Alapítva: 2007.07.23.

Tegnapi látogatók: 1

Látogatók az előző hónapban: 46

Látogatók a jelenlegi hónapban: 29

Feliratkozottak: 144

Magazin helyezése: 917

Szerkesztőség

Rovatok

A hét képe

5424_m

Forrás: vanity.hu, style.hu

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez