Webshop

Csajos cuccok

Milyen műköröm tetszik?

Te hogy diétázol?

Lady Gaga Fan magazin

Flörtölj és ismerkedj!

Nyári frizurák


***Fotó: profimedia ***

Lehet a hajad rövid, hosszú, vagy félhosszú, nem kell lemondanod a szexi nyári frizuráról!
A kellékek: hajsütővas, hajcsavarók, hajhab, néhány hajtű és a fixáláshoz elengedhetetlen hajlakk!
Sodorj!
Tutira kényelmesen érzed majd magad a legnagyobb forróságban is, hiszen ezt a frizurát könnyű feltűzni! Hosszú, dús hajból mutatós igazán! Mogyorónyi hajformázó habot oszlass el a tenyeredben, majd kend a hajadra, hogy jobb legyen a tartása. A tarkódnál oszd el három egyenlő vastag részre a tincseidet, majd egyenként sodord össze őket. Formálj belőlük laza kis csigát, majd tűzd fel hullámcsattal! Ha frufrud van, és ráadásul lépcsőzetesre van vágva, nyert ügyed van: ujjaiddal fésüld hátrafelé a hajadat és fikszáld hajlakkal! Ügyelj arra, hogy könnyed és természetes hatású maradjon, tehát csak kevés hajlakkot használj! Hogy nyári frizurád tökéletes legyen, tűzz bele egy vidám, színes művirágot!


***Fotó: profimedia ***

Angyali szőkeség
Ha azt szeretnéd, hogy finoman csillogó, lágy hullámaid legyenek, hajmosás után dolgozz a még nedves tincseidbe hővédő, formázó gélt. Csavard tincsenként sütővasra a hajad, hogy dugóhúzó formájú loknikat kapj! Pár másodpercig göndörítsd a hajadat, majd engedd ki, így sokkal lazábbak lesznek a hullámok, mintha hajcsavarót használnál. Ezután már csak az ujjaiddal kell eligazgatnod a formás, hullámos tincseket.


***Fotó: profimedia ***

Vadóc
Ha te szeretnél a medencés buli sztárja lenni, mosd meg a hajad, és dolgozz bele tenyérnyi formázóhabot, és szárítsd meg teljesen! A fejtetődön válassz ki egy széles tincset a hajadból, ami az egyik szemöldöködtől a másikig ér, és bátran tupírozd fel! Fixáld erősen hajlakkal az újdonsült taréjodat!
Az oldalsó hajszálakat fésüld hátra a füled mögé, és rögzítsd őket apró hajtűkkel ha szükséges. Befejezésül újra fújj egy kis lakkot a hajadra!


***Fotó: profimedia ***

Hajzuhatag
Ha nagyon hosszú a hajad, őrjítően csábító loknikat varázsolhatsz magadnak! Mosás után dolgozz a hajadba tartást adó formázóhabot és szárítsd egy kicsit! Félszárazon csavard fel őket hajcsavarókra, és így szárítsd tovább! Miután alaposan hagytad kihűlni a hajadat, szedd ki a csavarókat és borzold meg a loknikat! Az alsó szálakat lazán igazgasd el az ujjaiddal, majd óvatosan készítsd el az oldalválasztékot! A füled mellett válassz ki egy tincset, amit kihúzol a többi közül, és sodord meg egy kicsit! Válassz ki még hozzá egyet-kettőt az oldalsók közül, s miután mindegyiket megsodortad, fogd össze őket, és csavarj rajtuk egy utolsót! Rögzítsd őket a füled körül! Hogy tökéletesen lendületes legyen a hajad, formázd a frufrudat is: tekerd széles hajsütővasra és kb. öt másodpercig tartsd rajta! Végül fixáld hajlakkal a frizurát!

Hozzászólások

Ayame96  (L/24) 44.

nekem hosszu és nyilegyenes hajam van, ha egy kilo lakot ráfujok akkor talán hulámos marad ugyhogy inkább hagyom és csinálok belőle a fejem tetejére egy pörgös copfot és kész

2008. aug. 07. 16:48
Már nem tag   43.

én se jót se rosszat nem mondok kinek a pap kinek a papné.
Nem régen rövid hajam volt és kényelmes volt meg minden csak azt folyamatosan be kell állítani és már tapasztalatból tudom nem jó a hajnak az a sok lakk meg a többi... nembeszél

2008. júl. 17. 11:33
Már nem tag   42.

háháá cool hát, ha kijössza sós tengervízből ingyen és bérmentve percek alatt hullámos hajad lesz... és még hajhab se kell bele, a só összetartja... cool cool

2008. júl. 16. 01:03
Már nem tag   39.

már nem azért, de nyaraláskor biztos nem az a cél, hogy órákig pödörítgessük a hajunkat... sz*r ötlet.
miért nem lehet egyszerű, de főként gyors ötletekkel előállni??!! ::sisakos::

2008. júl. 12. 19:29
Már nem tag   38.

Horoszkóp

A friss heti és napi horoszkópot megtaláljátok a megújult
ASZTRO rovatban itt >>>

Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez