Webshop

Csajos cuccok

Milyen műköröm tetszik?

Te hogy diétázol?

Lady Gaga Fan magazin

Flörtölj és ismerkedj!

Összeillő jegyek horoszkópja

Kos (március 21-április 20.)

Mivel tombol benned a szenvedély, ezért csak a nagyon aktív jegyek illenek hozzád, mint a Bika vagy az Ikrek. Velük eltölthetsz forró éjszakákat. Emellett rád is igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Egy érzékeny Rák energiáidat átalakíthatja szenvedéllyé, és kifejlesztheted érzéki tulajdonságaidat is.

Bika (április 21-május 20.)

Rendkívül válogatós vagy a partnerválasztásban: pontosan tudod, hogy mire vágysz, s ez a mondat szexuális értelemben is megállja a helyét. A szex fontos szerepet játszik az életedben, ezért főként a Skorpióknak és a Halaknak van esélye nálad, akik ugyanolyan szenvedélyes szeretők, mint te. Egy Kossal nagyon izgalmassá teheted a szexuális életedet. Legérzékenyebb testrészed a nyakad, aki ezt tudja, könnyedén elvarázsolhat.Ikrek (május 21-június 21.)

Állandóan a hasonmásodat keresed, és nem riadsz meg a vad szexuális játékoktól sem, s néha-néha még egy erkölcstelen ajánlaton is elgondolkodsz. A Skorpiók különösen vonzódnak a lényedhez, amivel rendkívül hízelegnek neked. Egy Szűz képes lehet arra, hogy felébressze benned a vágyat a család iránt. Gyakran élsz a kis saját világodban, de közben arra is ügyelsz, hogy valóra váltsd az álmaidat, főként azokat, amelyek szexszel kapcsolatosak, mert az ágyban igazán aktív vagy.


Rák (június 22-július 22.)

Ideális párod a Nyilas, mert ő a beleérző képességével és a szexuális kalandvágyával boldoggá tud tenni. Ha érzéki csúcspontokat akarsz, keress magadnak egy Halak jegyű társat! Ha képes vagy arra, hogy megbízz egy erős Oroszlán jegyűben, nagyon jól sülhetnek el a dolgok.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)

Az Oroszlán, ugyanúgy, mint az állatok királya, igazi narcisztikus hajlamokkal rendelkezik, és egyfolytában törekszik rá, hogy a középpontban lehessen. Azt, hogy feltétel nélkül imádjanak, csakis egy Vízöntőnél érheted el, de a Mérleg is jó partner lehet visszafogottsága miatt. Vigyázz azonban a Nyilasokkal, mert ők mindenáron meg akarják védeni a saját felségterületüket! Természeted magabiztos, és ezzel nem csak a társadat bűvölöd el.


Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)

Sokáig keresed az igazit, mert szereted a változatosságot. Egy Bak jó lehet abból a szempontból, hogy felélénkítse a fantáziádat, de egy intimebb flörttel egy Ikrek is elnyerheti a szívedet. A Halak a legalkalmasabb egy hosszú távú kapcsolatra, mert ő képes arra, hogy kielégítse az állandó kíváncsiságodat a szexben: az új helyzetek, az új figurák számára sem jelentenek problémát.
Mérleg (szeptember 24-október 22.)

Szexuális életedet illetően egy Nyilas az, aki a legtöbb kreatív ötlettel állhat rendelkezésedre. Ha semmi másra nem vágysz, mint egy heves éjszakára, keress egy izgalmasnak ígérkező Bikát! A Mérleggel ne nagyon próbálkozz! Megközelíthetetlen vagy, de ez nem pusztán szerep, időre van szükséged ahhoz, hogy meg tudj nyílni.
Skorpió (október 23-november 21.)

A változatosságot és az érzékiséget szereted, így könnyen lehet, hogy egy Halak karjaiban kötsz ki. Igazán ellenálhatatlan csábítást az Ikrek jelent számodra, nem csoda, hiszen az ellentétek vonzzák egymást! A feledhetetlen és fantasztikus csúcspontokat mégis egy Skorpióval tapasztalhatod meg!

Nyilas (november 22-december 20.)

Imádsz élni, mindened a szerelem, tele vagy energiával és lendülettel! Hogy kordában tarthatsd az állandóan kitörő életkedvedet, nézz körül a Vízöntők, vagy a még gyengédebb Rákok között. Ha mégis egy Nyilas mellett döntenél, életed legnagyobb szexuális élményében lehet részed. Aki el akar bűvölni, tudnia kell, hogy mennyire fontos számodra a játékosság.
Bak (december 21-január 20.)

Szexuális kielégülésben csak egy egy Vízöntő segíthet neked. Ha viszont biztonságra vágysz, egy kedves Halak, vagy egy érzéki Szűz a te embered. Rendkívül aktív vagy, és mindig tudod, hogy mit akarsz. Szenvedélyes szerető vagy, akinek nincsenek problémái az ágyban. Nem titok, hogy a fantáziád őrületes, s ennek nagy hasznát veheted a szerelemben.
Vízöntő (január 21-február 20.)

Nagyon nehezen választasz. Vonzanak a Mérlegek, de aki leginkább a szexuális kielégüléshez segíthet, az egy Vízöntő. Csodálatos pillanatokkal ajándékozhat meg az ágyban egy Ikrek is. Izgalmas, de egyben értelmes viszonyra vágysz. Ha azonban a kedvesed nem képes teljes kielégülést nyújtani, azonnal a kis álomvilágodba menekülsz. Minden vágyad egy olyan partnerakivel egyaránt tudsz álmodozni, és romantikus szerelemben élni.Halak (február 21-március 20.)

Sokszor bajba sodort már a kíváncsiságod. Próbálkozz egyszer egy Bikával, aki képes kielégíteni a tudásvágyadat, de megmutatja egy harmonikus kapcsolat előnyeit is. Óvakodj azonban a Vízöntőktől, mert kettőtök között kizárólag csak félreértések lehetnek közöttetek. Egy Szűzzel viszont kitűnően megértitek egymást az ágyban, akár szavak nélkül is.

Hozzászólások

Már nem tag   56.
Már nem tag   51.

nekem az ediggi pasiaim is a nekem megfeleelő horoszkóp volt vagyis sztem hihető :D:D csaj kicsúfol szerelmes nemlát vidám

2010. jan. 08. 18:59
tompus  (L/24) 50.

A nyilas-nyilas összeállítás jórészt katasztrófa. Vagy semmi nem lesz belőle vagy oltári nagy veszekedések. Nagy ritkán sül ki csak valami jó belőle.Tapasztalatból beszélek... halott szomorú angyal

2009. dec. 21. 21:09

Horoszkóp

A friss heti és napi horoszkópot megtaláljátok a megújult
ASZTRO rovatban itt >>>

Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez