A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.crescendo.hu/ut/t/cica-2.jpg”.A kóbormacskák jobban kijönnek egymással, mint a gazdájukkal élő társaik. Hogyan lehetséges, hogy a macskák jobban szeretik az embert, mint fajtársaikat?
Cicoktatás - lehet-e a macskákat is idomítani?

Fiatalon még a macska is hajlandó elsajátítani ezt-azt, főleg akkor, ha kaját kap cserébe. De mi a helyzet a felnőtt cicákkal? Kell őket tanítani? Milyen módon érhetünk el eredményt?


Frontérzékeny a macskám?

Nemcsak az emberek, hanem az állatok is nehezen viselik az időjárás szélsőséges megnyilvánulásait, akár hőmérsékletről, páratartalomról vagy légmozgásról legyen szó.

Macskabiztos billentyűzet - megoldás egy nemlétező problémára.
Macskabiztos billentyűzet - megoldás egy nemlétező problémára

A hülyeségnek tényleg nincs határa. Íme egy program, amely megakadályozza, hogy a cinyó a billentyűzetre nehezedő praclijával beüsse a "format c:" végzetes parancsot!


Lábhoz, Cirmi! Sétál a jó macska!

Eljöhet még az az idő, hogy a macskák is csak pórázon mehetnek az utcára. A cica pedig nem az a láb mellett sétálós fajta! Jöjjön néhány tipp a pórázhoz szoktatáshoz!

Hogyan kóstolgatja a macska az illatot?

A macska biztosra megy: nem csak az orrával szagol, hanem a szájában lévő spéci érzékelőjét is beveti. Akár meg is tudja ízlelni a szagokat! Végre itt a magyarázat, miért szaglászik nyitott szájjal a cicus!

Mi legyen a macska vakációs csomagjában?

Ha a macska is jön velünk nyaralni, ügyesen csomagoljunk össze helyette. A háziállat.hu bemutatja, mi mindenre lehet szükségünk az úton.


Segítség, vegetáriánus lett a kedvencem!

Kiköpi a cicád a lazackockát? A kutyád még a látványát sem bírja a közepesen átsült steaknek? Lehet, hogy vega lett... Tényleg lehet?

Segítség, a macskám kipusztítja az összes virágot a lakásból!

Mi a teendő, ha a macska minden útjába kerülő növényt kikapar és lerendez? Próbálkozzunk ráolvasással vagy vegyünk inkább neki lapátot? Olvass tovább, ha érdekel a válasz!

EGÉSZSÉGES FALATKÁKAT A CICÁNAK!

Sokat és jót! - nyilatkozná lapunknak a macskapszichológus, ha a macskák etetéssel kapcsolatos elégedettség-felmérését kellene összefoglalnia néhány szóban.

MI VAN A MACSKA KONZERVÉBEN?

Mit kell tudnia egy jó macskakajának? Mennyi hús legyen benne? Hogyan döntsük el, hogy melyik konzervet válasszuk? Utánajártunk!

Mennyi hús van az állateledelekben?

Ha tudjuk, mit kell keresnünk, a hústartalom kiderülhet a csomagolásból. A háziállat.hu összefoglalta az ezzel a kérdéssel kapcsolatos tudnivalókat, állatorvosi véleményeket, videókat.

Hogyan neveljük fel a kiscicát macska mama nélkül?

Sokan szembekerülünk a kihívással, hogy az újszülött cicákat anyamacs nélkül kell felnevelnünk. A háziállat.hu tanácsai az embert próbáló feladathoz.

A KUTYA- ÉS MACSKATÁPOK TÖRTÉNETE

Két évtizede ismeretlen fogalom volt a bolti állateleség, tíz éve pedig még luxusnak számított az állateleség. A háttérben azonban már ekkor is kegyetlen konkurenciaharc folyt.

Milyen állati melléktermékeket etetünk kedvenceinkkel?

Belegondolni is rossz, mi minden kerülhet hobbiállataink eledelébe. Pedig az eledel ugyan abból készül, amiből az emberi élelmiszer, azaz biztonságos élelmiszer-alapanyagokból. A háziállat.hu összefoglalta az ezzel a kérdéssel kapcsolatos tudnivalókat, állatorvosi véleményeket.

Kiscica érkezett a családba: mivel etessük?

Az újdonsült gazdik gyakran kérdezik, mit és mennyit adjanak enni doromboló kedvencüknek. A háziállat.hu felkérésére dr. Varga József, a Család utcai állatorvosi rendelő állatorvosa, összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat.

Félrevezetnek a gyártók az eledelek adagolási javaslatával?

A gyártóknak nem érdekük, hogy a tápjukból többet fogyasszanak, mint szükséges. A háziállat.hu összefoglalta az ezzel a kérdéssel kapcsolatos tudnivalókat, állatorvosi véleményeket.

Miért izgatja a menta a macskát?

A menta illatos olaja a legtöbb macska agyából kiváltja a Menj közelebb, szagold meg! című ingert. Érdekes módon nem csak a házimacskából, hanem az oroszlánból is. Vajon ez a cicák boldogság- vagy bolondsághormonja?

Hangyainvázió az eledelek körül: mi a teendő?

A kevésbé kalandvágyó állattartó hangyával csak muszájból találkozik, amikor kedvence tányérjából próbálja kitessékelni az izgő-mozgó rovarokat. A háziállat.hu tippjei hangyák ellen.

Magazinról

Alapítva: 2008.02.08.

Tegnapi látogatók: 6

Látogatók az előző hónapban: 194

Látogatók a jelenlegi hónapban: 139

Feliratkozottak: 321

Magazin helyezése: 446

SZERKITEK:):) XD LOL


ÉS CICÁJA:MACSKA NÉVNAPOK

MAGAZIN AJÁNLÓ

KATT A KÉPRE!!

 
Üzenőfal

 • baika (L/32)

  Szia! Remélem nem baj, hogy ide írom a felhívásomat! Van egy elajándékozós kiskandúrom! A baba 2 hónapos és nagyon kedves, mivel mamája nem nevelte, testvéreivel együtt cumisüvegből neveltük, úgyhogy imádja az embereket! Ha tudtok rá érdeklődőt Pécs/ Budapest környékén, írjatok nekem üzenetet mielőbb! Köszönöm a magazin segítségét!

  2009. dec. 02 12:43
 • Már nem tag 

  Gratulálok! Imádom a cicákat én is! Kata.

  2009. júl. 07 13:26
 • Doni47 (F/42)

  sziasztok nekem is van teror cicának hivják és nagyon szeretem

  2009. jún. 19 14:32
 • Már nem tag 

  Imádom a cicákat, nekem is van egy Kormi nevű, akit nagyon szeretek!!! Tetszik a magazin!!!

  2009. máj. 17 11:53
 • ..Anda.. (L/25)

  imádom a cicákat.. :) nekem is van egy.. Falat a neve.. de vaalamiért mindenki CSicsinek hívja :):)

  2009. máj. 13 19:35
Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez