rintintin blogja

rintintin profilja
offline

rintintin (F/35)

Csatlakozott:2014.04.22.
Utolsó belépés:2014.04.22.

Jelvényeim

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Bugyi

Párkapcsolatom: Nem publikus

Ide járok suliba: Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Arra ébredtem rá, hogy mikor pénz nélküli gépen szórakozom , abban az esetben jóval bátrabban, nagyobb tétekkel és a szokott koncepcióimat nem betartva játszom. Néha nem tudom igazán beleképzelnem magam a szórakozás izgalmába, mert tisztában vagyok vele, hogy amit nyerek vagy bukok az nem reális. Ilyen sokszor futok bele hatalmas nyereségekbe vagy hatalmas veszteségbe, mivel sok bennem a szorongás, hogy esetleg veszíthetek és fokuszáltan muszáj szórakoznom. A william hill kaszinóba regisztráltam evvel a kaszinoprofi.hu-s bónusz kóddal, így többet játszhattam.

 

Viszont relaxálásnak, elég kellemes kikapcsolódás, hogy rettenetesen kell izgulnom játék után”Junior póker csapattag vagyok és manapság sokkal kevesebbet lazítok ingyenes póker játékokon mint a rendes zsetonos szoftvereken, mert, hogy még csak egy hete ismerkedem a szoftver felhasználási feltételeivel és koncepciókkal. Gyakorláshoz megfelelő szerintem , mert pénz hiányában tesztelhetem a játékgép és , nyerőautomata koncepciókat és látom, hogy melyeket érdemes valódi lóvés programban kipróbálni.

 

Szinte már nullán voltam, de abban a pillanatban, mikor is hihetetlen rossz időszakom jött újra és elveszítettem az eddigi egész nyereményem. Ez egy szuper klassz kísérlet volt, amiből rengeteg konzekvenciát le tud az ember vonni.


A kód utáni játék
 

Úgy döntöttem, hogy a próba végekor megörökítem, hogy mifajta érzések vannak magamban. Amikor rendes lóvéval lazítok, és óriási zsetonnal játszom, akkor az összes pörgetés közben nagyon stresszelek, , ezzel ellentétben az ingyenes szoftvernél nem érzékeltem izgalmat. Olyan volt, mint, ha legalább HUF 1000.-el szórakoztam volna, hanem csak 1 dollárral. Ezen viszont meglepődtem, hogy, amikor nagy pénzzel óriási nyereményt tudtam kipörgetni, annak annyira örültem, mint, ha hatalmas lóvét nyertem volna. Végül érdekesnek találtam, hogy nem lettem indulatos, amikor -10,000 euróba estem. Nem érzékeltem a súlyát a veszteségemnek, mivel az játék pénz volt. A következő észrevételem viszont eléggé fontos lesz a nyerőgép koncepciót illetően.

 

Az online játéktermek mindent végrehajtanak, hogy minden potenciális pókerest becsábítsák a kaszinójukba, még azokat is, akiket valójában nem érdekel a szerencsejáték.

Az ilyen játékgépezőknek néha adnak játék promóciókat, téteket, hogy pénz utalás hiányában nézhessék meg a termékeket. Ezek a marketing koncepciók néha járnak eredménnyel.

Ha a pókeresnek bejött az grátisz alkalmazásokból pénzt szerezni, ebben az esetben azt hiszik, hogy ezt bármikor képesek ismételni. Annál még kifinomultabb megoldás, mikor ingyenes nyerőgép játékokat programoznak az online póker termek, hogy ezen át csináljanak érzést a potenciális pókereseknek. Ezek a játék automaták így működnek, mint az igazi játék játékgépek. Nem állítják át őket, hogy sokat lehessen kaszálni ezeken. Azzal ellentétben a kaszinós más tapasztalatokra gondol vissza, mint, ha három valós játékgéppel kaszinózna A deficitet nem érzi a pókerező csak a profitra gondol a pörgetés elején és óriási késztetést érez, hogy valós pénzzel is tesztelje. 

A ruletthoz hasonló játékok már több, mint két ezer éve, a rómaik korában tűntek fel először. Az akkori emberek lovaskocsik vaskerekét pörgettékmeg a földön, és a kerékre szerelt kiálló valami iránya jelezte a földbe karcolt 10 szegmens közül a nyertest. A sötét középkor alatt ennek a szerencsejátéknak seregnyi továbbfejlesztett módozata tűnt fel, de az 1. igazi és maradandó rulettkerék csupán a tizenhatodik században jelent meg.

 

Az új játékot feltalálója Blaise Pascal roulettenek keresztelte, ami franciául “kicsi kereket” jelent. A híres Pascal éppen a perpetuum mobile titkát szerette volna megoldani, amikor feltalálta a roulettet. Napjainkban már sok típusú roulette szabályrendszer létezik, pl. a mini rulett összesen 12 számmal, vagy az amerikai rulett kettő nullával. A kaszinónak általában statisztikai előnye van, de léteznek olyan rulett nyerő stratégiák, amik segítségével javíthatunk esélyeinken.

 

A Százötven dolláros stratégia egy nagyon jól alakítható, célzott roulette stratégia, ami a rulettezéssel járó kockázatok enyhítésére alapszik. Természetesen nem muszáj $150-el játszani gurításonként, csupán az százalékos elosztásoknak kell fenntartani a módszer előírásainak megfelelően. Így működik a rendszer:

 

 1. Összesen 150 dollárt szánunk a körre, $50-al megfogadjuk a számok első harmadát (1-12)
 2. A második harmadot (13-24) szintén ugyanennyi összeggel fogadjuk be
 3. A 3. harmadban fennmaradt tizenkét szám (25-36) közül válasszunk ki véletlenszerűen 10-et, és ezekre a számokra számonként öt dollárt fogadunk. Természetesen a súlyosabb tétet arra a régióra helyezük, ahova inkább várjuk a golyót.

 

Látjátok, hogy az utóbbi mezőkben nagyobb a rizikó, mint az első 2x24 szám esetében. Összességében a teljes mezőből csak 3 számot nem fedtünk le.. Vagyis elég jók az esélyeink a nyerésre.Ha az első két harmadból jön be a szám, akkor visszaszerzed a pénzedet, azonban ha a harmadik harmadból, akkor kaszáltál 180 dollárt, tehát $30 tiszta profitot szereztél. Most látod, hogy miről kapta az elnevezést a rendszer. A $150-os stratégiánál statisztikailag 91,89%-os eséllyel maradsz pénzednél vagy profittal.

 

Számos rulett stratégia volt már kitalálva, a jobbakat megtanulhatod itt. Tanulmányozd őket, próbálgasd, tapasztalj, és ne feledd, mielőtt valódi pénzzel játsszanál, inkább egy ingyenes rulett játékon próbáld, azoknál nem kockáztatsz. Ha már magabiztosan ismered a stratégiát, utána tegyél egy próbát igazi pénzzel is.

 

Mindegyik szisztéma igazából arra épül, hogy a nagy számok törvénye alapján megpróbálja növelni a játékos esélyét a házzal szemben. Ez persze igazán nehéz, mondhatni lehetetlen, mivel a nullás mező eredményeképp a háznak eleve majdnem 3% előnye van. Mindazonáltal amennyiben stratégiával játsszunk és folyamatosan csak arra teszünk pénzt, amit a stratégia diktál, jobb valószínűséggel indulunk a ház ellen. El lehet gondolkodni azon is,, hogy minden egyes roulette szisztéma lényege, hogy többször minél többet nyerjünk, és minél kevesebb alkalommal kissebet bukjunk. Vagyis a roulette hozzátartozója a kockázat és veszteség. Ezt meg kell érteni, de konzekvens játékkal többször tudunk nagyobbat nyerni.

A ruletthez hasonlítható játékok már több, mint kettő ezer éve, a rómaik korában tűntek fel először. A kereskedők lovaskocsik vaskerekét pörgették jól meg, és a kerékre rögzített kiálló valami iránya mutatta meg a kerék köré rajzolt 12 terület közül a győztest. A tizenhatodik század alatt ennek a játéknak seregnyi továbbfejlesztett módozata jelent meg, mindazontáltal az 1. jelentős és maradandó rulettkerék csak a tizenhatodik században tűnt fel.

 

A játékot feltalálója Blaise Pascal roulettenek keresztelte, ami franciául “kicsi kereket” jelent. A híres Pascal akkoriban a perpetuum mobile titkát akarta megfejteni, amikor feltalálta a rulett játékot. Ma már több fajta roulette szabályrendszer létezik, pl. a mini rulett összesen 12 számmal, vagy az amerikai rulett 2 nullával. A kaszinónak általában statisztikai előnye van, bár vannak olyan roulette nyerő stratégiák, amikkel növelhetjük esélyeinket.

 

Ha rulettezni akarsz, a SportingBet kaszinóját itt találod: http://hu.sportingbet.com/
Itt pedig első befizetési bónuszt is: http://www.kaszinoprofi.hu/online-kaszino/sportingbet-kaszino-bonusz/

A Martingale roulette rendszer az első módszer, amelyet kívül-belül fújnod kell, ha rulettezni szeretnél. Nagyon könnyen használható bármelyik roulette játéknál, sőt, más online kaszinó játékoknál is, mint például a nyerőgépek. A Martingale szisztémát páran duplázós szisztémának hívja, hiszen pontosan így működik. A rulettasztal fél részére fogadsz, és addig, amíg nem nyersz, duplázod a tétet. A rulettasztal felét megfogadni természetesen például páros vagy páratlan fogadásokkal kell.Minden egyes pörgetéssel nagyobb eséllyel fog bejönni az ellenkező érték, mint az előzőnél, mert a nagyszámok törvénye szerint 50-50%, hogy hová esik a golyó.

 

Természetesen a nullás mező bekever, az a kaszinó fölénye, de azt tudomásul kell venni. Egy hosszabb sorozatnál pillanatok alatt össze tudnak adódni a fogadások, például 9 gurítás alatt, ha $1 az induló tétünk, már ötszáztizenkettő dollárt kell feltennünk.

 

Ne feledd, arra is figyelnünk, hogy a módszer kivédése érdekében jópár kaszinó megszabja az 1 kör alatt fogadható maximális tétet, például hatszáz dollárnál, így az ezt a módszert alkalmazó online kaszinókban nem használható a Duplázó módszer. Ezt figyelembe véve láthatod, hogy érdemes akkor belekezdeni egy széria megfogadásába, amikor már többször azonos színt gurítottak. Vagyis ha mondjuk látod, hogy egymást követően 3-szor jött a fekete, a következő gurításnál érdemes beszállni egy ellenfogadással. Itt már egyre sanszosabb, hogy az másik érték nyer.

 

Egy hatékony roulette szisztéma mellett jobb eséllyel indulsz, de ne felejtsd, mindig okosan kell játszani. Érdemes megfogadni néhány alapszintű rulett szabályt:

 • Mielőtt elkezdesz játszani, ismerd meg az asztal szabályait.
 • Mindig találj ki egy nyerési, és vesztési limitet az adott napra, amelyet semmiképp se lépd át.
 • Ne veszítsd el a fejed, játssz stratégiával.

A menet hevében túl könnyen el tudjuk veszíteni fejünket, ezt mindenképp próbáljuk meg tudatosan elkerülni. A cél a kellemes időtöltés, de persze ha egy kis pénzt keresünk, az sem rossz. Milliárdos nem leszel a kaszinóban, idővel a ház akárhogy is, de nyerni fog a rulettbe épített százalékos előnye miatt. Azonban ha okosan játszol, rulett stratégiát is alkalmazol, a kisebb veszítős napok mellett seregnyi nyertes napot fogsz tudni elkönyvelni. 

Az online szerencsejáték célja sosem a munka kiváltása, hanem inkább a felhőtlen időtöltés. Amennyiben mohó módon fogadunk, minden vagyonunkat elveszíthetjük. Emiatt nagyon is elengedhetetlen, hogy észben tartsunk egy kevés alapszabályt amikkel megnövelhetjük a nyerés valószínűségét.

 1. Válaszd ki a legmegbízhatóbb online kaszinót. De mindenképp bizonyosodj meg róla, hogy többeknek már bizonyított valamint évek óta hibátlanul operáló kaszinó legyen. Elengedhetetlen, hogy magyar nyelven legyen valamint korrekt ügyfélszolgálattal rendelkezzen, hogy az ügyfélkéréseket gyorsan lekezeljék.
 2. Létezik egy érdekes játékstratégia ahol több online kaszinóban kezdesz egy időben fogadni. Pár perc múlva érezni fogod, hogy melyik játéknál van aznap a legjobb szériád, és annál játszol tovább. A kevésbé nyerteseket abbahagyod aznapra.
 3. Amikor online kaszinót keresel, nézd jól meg a bónuszaikat és feltételeiket. Az első belépő bónusz valamint a rendszeres visszatérő bónuszkifizetés is fontos. nyilván a magas bónuszt és az egyszerübb kifizetési feltétel a kívánatos.
 4. Csak azokban az online kaszinókban nyiss számlát, ahol magas a nyerőgépekből a pénz visszafizetés: legalább 96%. Azokban a kaszinókban, ahol ez inkább a 89%-hoz jár közelebb, vagy azt el sem éri, ott inkább ne játssz.
 5. Nagyon sok kaszinó taktika van. Előnyös követni őket és semmiképp sem össze-vissza játszani, mivel a tudatos játékstratégia előnyt nyújthat a kaszinóval szemben. minden típusú netes kaszinó játéktípusra találhatsz valamilyen taktikát, például a rulettre.
Tudd, hogy a Energy Kaszinó egy megbízható új kaszinó, ahol INGYEN bónusz pénzt kapsz, befizetés nélkül.
<< <
 1. 1
 2. 2
>>
Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez