minime blogja

minime profilja
offline

minime (L/26)

Csatlakozott:2005.11.20.
Utolsó belépés:2015.03.11.

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Veresegyház

Párkapcsolatom: Foglalt vagyok

Naptár

Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Archívum

előszilveszteri képek

ha minden klappol akkor képtelen vagyok normálisan blogolni. ilyenkor a lélek nyugszik, alszik, nemmozdul. szóval ez egyébként jó dolog, csak tudnék mit írni, de nem jön ki.
ezért cserébe itt van néhány előszilveszteri kép, jófej leszek és csak érdekesnek tűnő képeket teszek be, na meg amin látszom/ésnemvagyok túl ronda :D

ez az egyik kedvenc képem az estéről :D Cézé magyaráz Qwasnak, aki épp eldönti mit ugyunk (SZESZT!), én meg. én nem tudom mit csinálok :DDDD tőlem balra Gergő :)


Cézé azt mondta, szerinte táncolnak. de Livi határozottan mutogat :D van még pár ilyen kép :) (deazért a háttérben befigyel a cukiság ;)))))))


hátőőőőőő. Livi nem tett fel egy lesifotót sem rólunk facebookra, csak ezt, de ez meg jajjjjdedebiiil :DDDD cézé teljesen korrekt, de énhogynézekkijesszus.


no comment. napisz*r :DDDDD


koncentrálás :DDDDDDDDDDDDDDD nincs is jobb játék ennél hajnali részegség idején. :DD persze én voltam a legbénább, bár nekem józanul is durván remeg a kezem xD


ööööööööö. biztos szeretném én ezt vállalni?! pedig esküszöm nem volt ott semmi illegális xDDDD


Kuvival viszont feltette Livi az egyetlen közös képet. mekkora debilség :D

kelllllllenek a sunyiban elkapott pillanatképeink is Cézével mert tök édesek lettek, már amennyire tisztán láttam őket mikor visszanéztem xDDD (Te meg ezt értheted célzásként is, hogy ha nekem kell valami, akkor kell valami :D naaaaa :P)
Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez