Rubin692 blogja

Rubin692 profilja
offline

Rubin692 (L/48)

Csatlakozott:2011.03.19.
Utolsó belépés:2017.04.25.

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Pécs

Párkapcsolatom: Foglalt vagyok

A bölcsesség alapköve a tapasztalás, amiből az évek során megélt történésekből kamatoztatott tanulságok forrása.Amiből születik a bölcsesség az egy életen át tartó lelki érzelmi fejlődési folyamat.Amiből építkezve egy látás és gondoldokásmódban nyilvánul meg, ahogyan látjuk a körülöttünk lévő világot és az élet értelmét! :)

Keresd meg az utadat ami a célig elvezet.Ne mások irányítsanak, hogy merre is menj.Te vedd a kezedbe életed folyamatát, figyelembe véve lelked saját akaratát! :)

A kitűzött célod eléréséhez a kitartásod meghozza a gyümölcsét! :)

Két embert a szeretet eggyé kovácsol.Az összetartozásuk olyan erős, hogy követik egymást jóban rosszban.A kötődésük, a ragaszkodásuk erősítik a másikat áldozatot hozva egymásért, óvva féltve a párjukat! :)

Idővel rájössz arra, hogy kiért kellett volna tenned és miért.Mint ahogyan az idő is fogja visszaigazolni a tetteid eredményét.Az élet mindenre megadja a választ :)

A jelenben élj a jövőért.A múlt sebeit gyógyítsd be a lelkedben, hogy ne kísértsen az elmúlt érzések rossz élménye.Az emlékeidből táplálkozva építkezz, hogy tovább tudj lépni egy új élet reményében.Ahol szép, örömteli dolgok várnak majd rád! :)

Aki nem hibázik az nem tanul.De vannak személyiségjegyek amiktől akaratából adódóan rosszá válhat egy ember.Ha valaki gyűlölködő, nem tud megbocsátani, bosszúálló és tudatosan árt másoknak.Ha viszont tanul a hibáiból és arra törekszik, hogy jóvá tegye, az az ember esendő inkább, mint rossz ember! :)

Egy ember igazi értéke a jelleme, lelkülete és az egyenes tartása.Akinek életeleme a szavahihető őszinte szó.Az az ember tud csak nyugalomban lelki békével élni, aki igaz emberként, szerető szívvel és tiszta lelkiismerettel él!


A szép emlékek megszépítik a múltat.Az élmények tovább élnek bennünk a jelenben, ami melengeti a lelket!


 
A problémák azért keletkeznek az életben, hogy megold őket.Ha a sors gondokat sodor az utadba, azt minél előbb orvosold, old meg.Eredményre úgy jutsz, ha nem odázod el, nem halogatod, hanem józan ésszel, erős akarattal nézel vele szembe!


 
Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez