Rubin692 blogja

Rubin692 profilja
online

Rubin692 (L/47)

Csatlakozott:2011.03.19.
Utolsó belépés:2017.01.24.

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Pécs

Párkapcsolatom: Foglalt vagyok

Ösztönösen megérzed azt, ki az aki jó hatással van rád.Aki lelki táplálékot ad, aki megszínesíti a napodat, aki  jókedvre derít, aki bátorítva erősít.Az ilyen pozitív személyeket becsüld meg, értékeld mert ők ékesítik az életedet! :)

Mindig úgy bánj másokkal, ahogyan te is elvárnád, hogy bánjanak veled! :)

Minden ember a saját szemüvegén keresztül látja a világot a dolgokat.Ki ahogyan él, úgy ítél! :)

Úgy neveled a gyermekedet, hogy büszke lehess arra amivé válik.A gyermek tükörképe lesz, a szülő nevelése! :)Akire mélyen gondolsz az lelki síkon ott van veled.Ha felébredsz álmodban, és megjelenik egy személy a gondolataidban, az arra utal, hogy ébren vagy valaki álmaiban! :)

A lelki békédet tartsd mindig szem előtt.Semmi nem lehet fontosabb annál, hogy megőrizd a lelked nyugalmát ! :)

Arra összpontosíts ami örömöt okoz, arra koncentrálj amivel ezt eltudod érni.Az motiváljon, ami boldoggá tesz, így leszel elégedett és kiegyensúlyozott ember! :)

Aki pálcát tör mások feje fölött, aki előítéletes az ostoba ember.Senki nem ismerheti mások terheinek a súlyát, amíg nem járta meg ugyan azt az utat.Aki nevet mások problémáján, az nem tudhatja neki mit hoz a holnap, bármikor bárki kerülhet hasonló helyzetbe.Az élet olykor megismétli önmagát, és olyan fordulatokat hozhat, ahol a kárörvendő emberrel a sors megélteti mindazt, amit másokon kigúnyolt! :)

Ne terheld túl magad lelkileg, mert elsüllyeszt a sok probléma.Emelkedj felül a gondokon, ne emészd fel magad és koncentrálj a megoldásra, az vezet ki a bajból! :)

Egyre több gondot gyártasz magadnak avval, ha negatívan a problémáidat éled meg.Pozitív hozzáállással, gondolatokkal találod meg a megoldás kulcsát, csak is így jutsz eredményre, ha a megfelelő utat keresed meg a megoldáshoz! :)

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez