Rubin692 blogja

Rubin692 profilja
online

Rubin692 (L/48)

Csatlakozott:2011.03.19.
Utolsó belépés:2017.02.24.

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Pécs

Párkapcsolatom: Foglalt vagyok

"Csak mert valaki nem úgy szeret, ahogyan azt te szeretnéd, még nem jelenti azt, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével!"

"Van aki könnyen eléri azt, akit szeret.Van aki sír, szenved, míg övé lehet.Van aki gyorsan, hamar tud feledni.Van aki meghal, mert nagyon tud szeretni!" :)

Ha van egy szerető szív mely érted dobban, szeres Őt mindenkinél jobban.Ne várd meg azt, amíg az élet elkobozza, ragaszkodj hozzá úgy, hogy életedet beragyogja! :)

Kell egy szív mely érted dobban, ki mindennél csak Téged szeret jobban.Kinek a szeme fénye vagy, mely miattad csillog.Kinek szívében a fényt hozod, kinek érzéseit magadba hordod.Ő lesz az ki érted él, s jövődet vele megosztod!
"Önmagunk ellen harcolni a legnehezebb küzdelem.Önmagunkat legyőzni a legszebb győzelem!" :)

Hallgass a szív szavára, s mindent utána tégy.Szeresd kit szeretned kell, csak hűtlen sose légy.Jónak és igaznak legyen szíved nyitva, ez a boldogság legnagyobb titka! :)

Szép szemedben csillanjon meg a szeretet fénye, légy olyan mint a szikrázó Napsugár melegsége!Szórd szét a tiszta lényedből áradó jóságot, terítsd be vele az egész világot!Sok ember mohón szeretetre vágyik, tedd szebbé napjukat és lelkük kivirágzik! :)


Egy ölelésben minden érzés benne van.
Az érintés, a közelség melegsége, egy ölelő kar megnyugvást, biztonságot ad testnek és léleknek egyaránt! :)


Hallgass az ösztöneidre és tedd a dolgod másoktól független úgy, ahogyan az neked megfelelő.Ne más emberektől tedd függővé a cselekedeteidet, az életedet! :)

Az, hogy ki van igazán melletted és ki nem, azt akkor tudod meg, ha az illetőre szükséged van.Akkor nyilvánul meg, ki is az, aki elfordul tőled és ki az, ki támaszként mellett állva segítőkezet nyújt! :)

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez