Rubin692 blogja

Rubin692 profilja
online

Rubin692 (L/48)

Csatlakozott:2011.03.19.
Utolsó belépés:2017.03.27.

Ezt kell tudnod rólam

Itt lakom: Pécs

Párkapcsolatom: Foglalt vagyok

A kimondatlan szavak teherként nyomják a lelket.Az érzéseidet éld meg és engedd el, hogy megkönnyebbülhess a súlya alól! :)

A szeretet, a nemes lelkűség, az egyenes jellem, az emberséghez van kötve, nem a felszínes dolgokhoz, álszentséghez.Egy emberben megmutatkozik a tettei által, s ahogyan bánik másokkal az, hogy igazán milyen lelkületet, személyiséget takar! :)

Úgy tedd a dolgaidat ahogyan neked megfelelő, mindenkitől független.Nem kell megmagyaráznod a cselekedeteidet, nem kell megfelelned senkinek.A saját utadat járd amit kijelölt neked az élet! :)

Aki rossz hatásra van rád, és a lelkedet megsebzi, őt ki kell rekeszd az életedből.Hogy ne mérgezhessen meg módszerével, ahogyan bánik veled.A rosszándékú ember megfertőzi maga körül a környezetet.Jobb tőle távol maradni, mert kártékony hatással bír a személyisége, a megnyilvánulása! :)

Az érdekemberek jelleme megmutatkozik abban, ahogyan viszonyul, amikor már nem fűzi érdeke hogy jól bánjon veled.A hízelgő, mézes mázas ember a leghamisabb, mivel az álkedvességével fedi el az igazi arcát.Egy igaz ember, kinek egyenes a jelleme az veled marad a bajban is, mert átérzi a helyzetedet.Segítő kezet nyújt, ha szükséged van rá, és nem fordít hátat, mivel nemes a lelke és jóságos a szíve! :)

Vedd észre a körülötted élő szépséget, mert gyorsan elszáll az élet.Annak örülj, ami az életed része, addig míg az élet meghagyja neked.Ne az illúziót kergesd, hanem egy elérhető álmot! :)

Az életedbe a történések okkal következnek be.Lehetőségek nyílnak meg előtted, ami jobbá teheti az életed, ha befogadod az adandó eseményeket! :)

Aki szeretne veled lenni az szakít rád időt és megkeres!Aki vágyik rád az bizonyít,mert nem tud nélküled élni és szüksége van rád!Aki szeret az megbecsül és helyet csinál az életében neked!A többi csak kifogás! :)

Akit egyszer igazán a szívedbe zártál, az beleég a lelkedbe.Feledhetetlen emlékként élve benned, ami simogatja a lelked.Bármerre jársz, bármit is csinálsz, bárkivel is vagy, Őt senki nem tudja felülmúlni sem pótolni.Úgy szeretni senkit nem leszel képes, mint azt, aki mélyen a szívedben él.Mindenki más csak az árnyéka lehet annak, akit lelkedből igazán szeretsz.Mert igazán boldog, csak Ő vele lehetsz! :)

Bármilyen zűrzavar vesz is körül az életben, a magabiztosságod erőt ad, hogy kitarts az élet viharaiban! :)

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez