ATTILA KÉPES LENNE JULI NÉLKÜL ÉLNI?

Tovább bonyolódik Attila és Júlia románca! Lehet, hogy Julinak az életével kell fizetnie ezért a szerelemért?
Péter új barátnő jelölttel készül randizni, de a dolog nem várt fordulatot vesz Bandi közreműködésével. Laci maga akarja összeeszkábálni következő vállalkozásának berendezéseit, de a lelkesedése nem sokáig tart. Ádámot megdöbbentő választás elé állítják, és a döntése kihathat egész életére. Míg Timi irigyli Lucát laza családja miatt, Luca Alíz miatt bajba kerül. Gizi vajon újra az alkoholizmus útjára lép?

 

Több évtizeddel ezelőtt egy csapat gyermek sorsa különös és elszakíthatatlan szállal fonódott össze...
                          
Szabi csalódik legújabb szerzeményében. Zsófi új hitelkártyája bajt hoz a fejére. Miklós kibékíti Zsófit és Zsoltot, de vajon érdek nélkül teszi? András állásajánlata új fordulattal szolgál Júlia és Attila kapcsolatában, és Attila olyat mond ki, amit eddig még soha. Claudia újra gyanút fog, míg Andrást egyre jobban érdekli az új munkalehetőség. Bözsi és Vilmos nagy egyetértésben disznótorost készít, és Gizi kissé feleslegesnek érzi magát. Claudia mindent megtesz, hogy Julival és Attilával kapcsolatos gyanúját beigazolja. Vajon sikerül neki?
Van kedved írni a Barátok köztről?Tudsz írni róluk?Akkor jelentkez társszerkeztőnek.
Rékasi Károly bevállalja: időnként festeti a szempilláját. A Barátok közt színésze praktikus okokból már plasztikáztatott is, de szerinte minden csak addig furcsa, ameddig nem szokja meg a közvélemény.
A Barátok közt Bokros Gizijét mára sokan a szívükbe zárták, azt viszont talán kevesen tudják, hogy Gyebnár Csekkának a forgatások mellett színházi feladata is akad bőven. Munkáról, a nagy Ő-ről és egy különleges edzésről beszélgettünk.
Itt megtudhatsz többet a szereplőkről!!!
Itt megtudhatsz többet a szereplőkről!!!
Itt megtudhatsz többet a szereplőkről!!!
<< <
  1. 1
  2. 2
>>

Magazinról

Alapítva: 2012.05.08.

Tegnapi látogatók: 0

Látogatók az előző hónapban: 21

Látogatók a jelenlegi hónapban: 14

Feliratkozottak: 24

Magazin helyezése: 2515

Szerkesztőség

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez