Dizi

A csodás dizit, most kivételesen Csucsii készítette. Egyik napról a másikra meglepett egy ilyen csodálatos komplett kinézettel. Köszönöm! ♥

ViviBella

Megtalálsz miket itt...

Ez egy nem hivatalos rajongói oldal. A szerkesztők nem állnak kapcsolatban Ashley-vel, a barátaival vagy a családjával.. stb.. Ezt az oldalt rajongók készítik a rajongóknak. Ezért kérlek NE LOPJ az oldalról, mert rengeteg energiánk és időnk elment vele. Tisztelj meg minket ennyivel. Köszönjük! :)

http://i42.tinypic.com/2hqb0c3.jpg

Díjaink, amikre büszkék vagyunk


A magazin bronz fokozatú. Ezzel elnyerte a domain nevet:
ashleygreene.hotdog.hu
 
A magazin videói:
Első videó
Második videó

Megtalálsz minket itt is:
Email: ashleygreenehd@yahoo.com
Ha bármi észrevételed van a magazinnal kapcsolatban, szeretnél valamit kérdeni,vagy csak nem értesz valamit bátran dobj nekünk egy levelet ;)

Ne lopj! 
 
NE lopj az oldalunkról, arról az oldalról, aminek tartalmával mi vesződünk. MI fordítjuk őket! Ha csak lopással tudsz érvényesülni, akkor semmi helyed a magazinszerkesztők között.
 
Köszönjük!

Nézz be ide *-*


 
Kérlek látogassatok el és iratkozzatok fel társszerkesztőnk magazinjába is, ami Nina Dobrevvel foglalkozik. A legfrisseb infók, képek várnak a magazinba. Érdemes bekukkantani és többször visszanézni! :)
 
-----

Kérlek látogass el, és iratkozz föl a HotDog első és egyetlen Videó szerkesztéssel foglalkozó magazinjába! Egyik legjobb barátnőm szerkeszti, aki profi videós. Tanácsokat, tippeket ad, segít neked. Ha látogatod a magazint, akkor könnyebben megtanulod, és rájössz a fortéjokra. Nagyon ajánlom mindenkinek! Remek dizi vár téged, azt garantálni tudom! :)

Chat

http://i43.tinypic.com/2v9dy8n.gif
Avatar használata:
Válassz ki egy neked tetsző avatart, töltsed föl kepfeltoltes.hu-ra, vagy photobucket.com-ra vagy bármilyen ilyen helyre. Másold ki a direct linkjét és azt pedig az e-mail cím helyére másold be! :) Kérlek ne reklámozz. Ez direkt beszélgetés céljából jött létre. Ez nektek jött létre, hogy beszélgessünk :)

A nap képe *.*

Legfőbb támogatóink és támogatottunk


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobuckethttp://i825.photobucket.com/albums/zz173/WiiviBella/iconsforyou.jpg


végtelen szabad hely!

Jelentkezz a chatban, vagy e-mailben! :)

Ashley twitteren :)

Magazin bannere

Photobucket
Kód:
<div style="text-align: center;">
<a href="http://www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot?m_id=34120"><span id="goog_397889403"></span><span id="goog_397889404"></span><img alt="Photobucket" border="0" src="http://i825.photobucket.com/albums/zz173/WiiviBella/banneradoreashley1.png" /></a></div>

Photobucket

Kód: <div style="text-align: center;">
<a href="http://www.hotdog.hu/magazin/magazin.hot?m_id=34120"><span id="goog_397889414"></span><span id="goog_397889415"></span><img alt="Photobucket" border="0" src="http://i825.photobucket.com/albums/zz173/WiiviBella/adoreashleybanner3.png" /></a></div>

Bármilyen bannercserébe benne vagyunk, de ha cserélni akartok, akkor irjatok az üzifalra :) Köszi :)

Magazinról

Alapítva: 2009.09.28.

Tegnapi látogatók: 0

Látogatók az előző hónapban: 9

Látogatók a jelenlegi hónapban: 9

Feliratkozottak: 373

Magazin helyezése: 380

Számláló (2010.június 05-től)

Design...

Tooltip szövege ide jön
Close

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez