Mutsumi Goro a vesztesek prototípusának tűnik. Akármibe fog bele, mindig követi őt a balszerencse. Így van ez ma is, mikor úton van egy bemutatkozó beszélgetésre. Ahogy a sors előre eltervezte, lekési a vonatot, mindig akkor zuhog, mikor nincs nála esernyő, és orra esik, még ha nincs is mibe botlani.

Egy bezárt állatkereskedés előtt keres menedéket az eső elől, és mialatt saját magát sajnálja, a semmiből egy jósnő jelenik meg. Szembesíti pechével, és azt mondja, hogy mostantól szerencse kíséri majd. Ekkor azonban Goro mobilja csörög:  nem kapja meg az állást. Most még kétségbeesettebb, és elbúcsúzik a jósnőtől, aki azonban valamit csinált a mobiljával, és a kijelzőn mágikus jel jelenik meg.

Újra otthon úgy dönt, elmegy fürdeni. Ez alatt a mobilja saját életet él, és három lány jelenik meg a nappalijában. Azok elmesélik a teljesen ledöbbent srácnak, hogy ők az őrangyalai, és mostantól az a feladatuk, hogy felette őrködjenek...

Ez azonban nem tűnik egyszerű feladatnak. Jelenlétükkel láthatóan csak kényelmetlen helyzetbe hozzák Gorot, aki - miután egy újabb állást veszített el, a lányok miatt - elküldi őket. A lányok azonban nem adhatják fel ilyen könnyen, ha egyszer vissza akarnak térni gazdájukhoz...
Oh, nem mondtam volna? Mindenkinek megvan a titka, még ennek a három "őrangyalnak" is. A tényállás szerint előző életükben állatok voltak: Ran aranyhal, Tsubasa papagáj, Kurumi hörcsög. Emberi testben újjászülettek, és ha jól végzik a dolgukat, visszajuthatnak gazdájukhoz, akit mindennél jobban szeretnek. Ezért újra visszamennek, hogy bocsánatot kérjenek. Ekkor azonban ismerős dal üti meg a fülüket. A dal, amit gazdájuk játszott mindig, a boldog időkben, a szomorú napokban...A sorozatban összesen 12 korábban tartott állat jelenik meg emberi alakban, ami már eleve megdobja a hangulatot. De a cselekmény bonyolódik, miután megjelenik a négy égtáj állatistene: Suzaku, Genbu, Byakko... és Seiryuu, az emberiség, de különösen a főhős elpusztításának szándékával, miközben Mutsumi Goronak is megvan a maga "KIS" titka...

A távoli múltban két törzs létezett: Tenryuu, a Menny iskolája és Chiryuu, a Föld iskolája. Ezer éve háború tört ki a két törzs között... Napjainkban, ami a Chiryuuból maradt, bosszút akar állni a Tenryuu klánon. Ennek neve Onmyou Taisenki: "nagy háború két kozmikus hatalom között" (yin & yang).

Az anime egy a Bandai játékon alapszik. Hogy a játékot játszhasd egy - a játékhoz tartozó - kártyát célzol az Eye Toy felé, és mozdulataid alapján a játékbeli karakter különböző támadásokat hajt végre. A játék egy forgatókönyv szerinti mode-ot - melyben a főszereplővel Rikuval játszol - és egy free mode-ot tartalmaz, ahol más karaktereket is használhatsz.

Az anime két rész alapján engem erős Digimon-utánzatra emlékeztet. Shikigamikat harcoltatnak egymás ellen, drive-val (digivice helyett ^^") irányítva támadásaikat, különböző módosító-kártyákat használván a harcban.

Mizuho Kusumi, egy földönkívüli, azt a feladatot kapja, hogy repüljön a Földre, és tanulmányozza azt. A feladat éppen jól jön neki, miután az apjai is erről a bolygóról származott. Hogy álcázza magát, a hely iskolában tanári állást fogad el.
Akárhogy is, valaki tanúja volt érkezésének, és most különösen csodálkozik, hogy lehet ez a fiatal hölgy a tanára. Még jobban csodálkozik Kusanagi Kei akkor, mikor a szép és mindig mosolygó fiatal hölgy a szomszédja lesz. Jöjjön, aminek jönnie kell, segít a költözésben. Valahogy azonban minden nagyon furcsán zajlik, így minél több időt töltenek együtt, annál jobban vonzódnak egymáshoz.
Mizuho megtudja, hogy Kei egészségügyi problémával küszködik. Mindig, ha az érzései átveszik az uralmat, és avval fenyegetnek, hogy megbántsák, kómához hasonló állapotba kerül, ami megakadályozza azt is, hogy teste tovább fejlődjön. Különösen drámai a dolog, miután már 18 éves létére, egy 15 éves testébe van bezárva. Legutóbb 3 hosszú évre veszítette el az emlékezetét és mikor újra felébredt, körülötte minden megváltozott. Egykori barátok már egyetemre jártak, és otthoni környezete is átalakult. Kei ilyen feltételekkel nem boldogult, ezért megkérte nagybátyját, aki ráadásul orvos, hadd költözzön hozzá. Nagybátyja egy elég falusi kinézetű városkában él, itt Keinek lehetősége van mindent újra kezdeni.
Mindezt Mizuho saját titkáért cserébe tudja meg. De éppen a titkolуzás az oka, hogy egy nap bezárják őket a tornaszertárba, és mikor együtt találják őket, az iskola igazgatója azt gondolja, szerelmespárról van szó. [Ennek fő oka, hogy ő is korábbi tanítványát vette feleségül.] Hogy megőrizzék méltóságukat, Keinek nem marad más választása, mint minél gyorsabban feleségül venni Mizuhot, és miután már elmúlt 18... Tehát összeházasodnak, és Kei átköltözik. Miután azonban mindennek, ebbe értendő kettejük házasságát is, titokban kell maradnia, nem bánhatnak egymással bizalmasan. Ezért először halkan és csendben megy minden tovább. Kei saját felesége diékjaként. Az iskola után a szerető és segítőkész férj.

Hát nem gyönyörű lenne, ha ilyen egyszerű lenne az egész? De nem! Állandуan felbukkannak az osztálytársak, mikor ők ketten éppen együtt vannak. És igen, még ott van Herikawa is, Kei egyik osztálytársnője, aki éppen bele szeretett. Ez gondoskodik pár zavaró helyzetről, és féltékenységről. Sensei ugyanis nagyon féltékeny, ha az ő Kei-kunjárуl van szó. [Jegyzet: Valahogy meg tudom érteni! =^.^=] Természetesen Kei gondjainak okozójaként nem hiányozhat Mizuho anyja, és kishúga látogatása. Hiszen meg kell ismerni a a szeretett lány / nővér szíve választottját! Ez azonban kevésbé jó ötletnek mutatkozik. A kistestvér egyáltalán nem bírja Keit, tehát teleportációval akarja eltűntetni egy fekete lyukban... Majd nem sokkal azután, hogy kiszabadulnak ebből a helyzetből, Herikawa támad ás szerelmet vall Keinek. A srác nem akarja megbántani, mégis visszautasítja, mert ekkorra már halálosan szerelmes senseibe. Ez az igazmondás azoban rosszul sül el. Herikawa egyik legjobb barátnője, Morino már másnap felszólítja Keit, hogy magyarázza meg barátnője furcsa viselkedését. Mikor megtudja mi történt, elájul, akár csak Kei: kómába esik. A srác gyorsan rájön, hogy Morino egyáltalán nem olyan öreg, mint ahogy kinéz. Miuztán Herikawa Morino egyik legjobb barátnője [ez által érzékenyen érinti minden, ami vele történik], és Kei feltétlenül azt akarja, hogy Morino normálisan élhessen tovább, úgy dönt, hogy összejön Herikáwal... A kérdés csak az: az ő érzései nem fognak újra átcsapni a feje felett?!?!

2000. Szeptember 13. egy meteorit csapódik be a Földnek elpusztítva ezzel csaknem 2 milliárd embert. Ez a Második Becsapódás (mint tudjuk az első 65 millió évvel ezelőtt volt kipusztítva a dínókat). A bajnak még nincs vége, ugyanis a sarki jégsapkák elolvadnak és a Világ tengerei 60 méterrel megemelkednek. Ám az ezt követő események újabb áldozatokat követelnek. Két nappal a becsapódás után Szeptember 15. kitör a háború India és Pakisztán között, és további konfliktusok kezdődnek a világ többi részén. Szeptember 20. nukleáris bombát dobnak Tokióra megölve ezzel 500.000 embert. Egészen a Valentin Tűzszünetig, 2001. Február 14. több ezer ember halt meg.

A Japán kormány úgy határoz, hogy nem újítja fel Tokiót, hanem egy új fővárost hoznak létre Naganoban. 2001-ben elkezdik a város építését Tokió-2 néven, ám a város 2003-ra eleget tesz, mint főváros. A Japán kongresszus 2005-ben új határozatot hozz a város áttelepítésére. A várost végül a Mount Fuji lábánál építették újra. E város lesz az Evangelion sorozat helyszíne 15 évvel a szörnyű meteorit katasztrófa után: Tokiу-3.

15 évvel később azonban különös lények jelennek meg Tokiу-3-ban. Hatalmasak és a hagyományos fegyverek nem tudják legyőzni őket. Ők az Angyalok. Az ő legyőzésükre hozzák létre a NERV-et, egy szervezetet mely kifejlesztett egy hatásos fegyvert az Angyalok ellen, melynek neve: Evangelion.

Ez a vég. Vagyis inkább a kezdett ugyanis az Evangelion sorozat ott kezdődik, ahol más befejeződik. Sokan nem kedvelik az Evangeliont pesszimista világszemlélete miatt, meg hogy túlságosan filozofikus és tiszta zagyvaság az egész.

De a másik tábor (köztük vagyok én is) éppen ezért szereti ezt a sorozatot. Ahelyett hogy dicsérném itt a sorozatot agyba főbe, inkább elmondom hogy miben látom a tetszésemet.

Először is szakít azzal a hagyománnyal, ami fontos alapszabály nemcsak az animéknél. A jóknak győzniük kell. Nos győzelem itt nincs csak veszteség, mint ahogy olvasni fogjátok. A szereplők is sokkal inkább emberibbek hisz megismerjük belső vívódásaikat, érzéseiket saját magukról illetve szeretteikről, sokkal inkább filozofikusan ismerjük meg a dolgok menetét. Minden egyes könnycseppnek, mosolynak vagy egy pillantásnak is több jelentése van, mint ezer szónak. Aztán ott van a folytonos titkolódzás. Mi a NERV szervezet? Hogy tudták időben létrehozni az Angyalok érkezése előtt? Mi történt valójában 15 évvel ezelőtt? Kik az Angyalok? Miért jöttek? Mit akarnak?

A tanultak talán már a sorozat címéből is rájöttek, hogy bizony sokat merít a Bibliából (az evangelion az angol evangélistából származik): a Tudás fája, Ádám, még Éva is, ha az evangelion első betűit vesszük, Sephirot fája a Teremtés Könyvéből, a stigmaták és az Angyalok nevei is hasonló eredetűek. Az emberiség eredete is kérdésre kerül. Miért vagyunk a Földön? Megérdemeljük ezt az életet?…

És még lehetne sorolni.

Egy időugrás után Rico kis VW Bogárhátújával a távoli jövőben landol. Mindennek tetejébe az emlékeit is elveszíti, még a nevére sem emlékszik, ezért Rico-nak keresztelik. A jövőben dr. Gondoval és speciális rendőr-egységével harcol a Necrime bűnszervezet ellen Fuller generális, és jobbkeze Ludwig von Ludewitsch vezetésével. A speciális egység további tagjai egy egykori apáca (!) Sophia és az okos Claude. A bűnüldözés és az ehhez kapcsolódó stressz ellenére Rico gyakran gondol a múltjára. Szeretne többet megtudni magáról. És láthatóan Fuller tud róla...

 

Sawamura Seiji középiskolás tanuló, akitől rettegnek hírneve miatt, bárkit megver, aki kihívja, és legyenek nagy csoportban akár, az "ördög jobb kezével". Ennek következményeként már 20-szor kapott kosarat lányoktól. Magányos kívülállóként éli életét, attól félvén, hogy egész életében nem lesz barátnője, mígnem egy nap egy lány jelenik meg a jobb keze helyén!

A lány neve Kasugano Midori. Hirtelen szerelmet vall Seijinek, miszerint már teljes három éve szerelmes belé! A valódi Midori szégyenlős lány, aki mindig csak távolról figyelte Seijit. Bár szereti, soha nem volt bátorsága, hogy akár csak hozzászóljon. Mikor Midori Seiji kezévé válik, teste a házában marad eszméletlenül, mintha csak mély álomba merülne. Amíg Midori vissza nem kerül a saját testébe ő és Seiji együtt kell hogy éljenek, anélkül hogy titkukat bárki megtudná.
Nagyon édes történet Inoue Kazuroutól a szokásostól eltérő szemszögből. A manga a Shonen Sunday Magazinban jelent meg 2002 óta, 7 kötettel befejeződött.

Shunsaku Ban nyomozó ( a régi történetben Higeoyaji) japánból Metropolis városába érkezik, hogy megtaláljon egy bűnöző tudóst Dr. Charles Lawtont, akit azzal vádolnak, hogy kísérleteiben élő emberi szerveket is felhasznál. A nyomozó "Robotkutyбja", Pero йs asszisztense, Kenichi tбrsasбgбban szemtanúja lesz annak, hogy hogyan végez a helyi hatуság egy bajkeverővel, aki megzavarja a város zsarnok vezetője, Red Duke nyilvános beszédét. Hamarosan egy váratlan és igen kényes úgy közepébe csöppen: a bujkáló doktor - akit Ban keres - androidlányt készít Red Duke számára. A lányt a zsarnok halott lányáról, Timárуl (a régi történetben Michi) mintázza meg. A zsarnok egyik szolgája - Red Duke kiskorában fogadta be - viszont nem nézi jó szemmel ezt. Mániákusan üldözi a robotokat és végez velük, ha azok a tilos zónákon átmennek. Timára pedig különösen féltékeny, mivel tudja, hogy Red Duke a saját lányának képére készítette, és azt szeretné, hogy egy speciális trónon keresztül, egy nagy "bábeli" toronyhoz hasonló épьletből irányítsa az egész világot. Mivel pedig a fiú apjaként tiszteli Red Duke-ot - aki viszont nem tekinti fiának - úgy gondolja éppen Red Duke az, akinek a trónon kéne ülnie. Ezért elmegy a tudóshoz és végez vele, majd felgyújtja az épületet. Shunsaku Ban asszisztense Kenichi azonban kimenti az éppen akkor aktivizálódott Timát a tűzvészből, odaadja neki kabátját, és alsóbb szinteken kezdenek el bujkálni. Itt segítségükre van egy elég rondácska, de "jószívű" szemétszedő robot. Aki saját épsége árán is megvédi főhőseinket. Közben Tima gyorsan tanul. Egy bonyolult szójátékon keresztül próbálja meg Kenichi megtudni a lány nevét. Ami először nem sikerül, de később már igen. Timában szép lassan kialakul az "öntudat". Közben pedig észrevétlenül szoros kötelék, mondhatni végzetes szerelem alakul ki a fiú és a lány között. Persze Kenichi ekkor még nem tudja, hogy a lány egy "robot".
A tudós gyilkosa azonban hamar rájön, hogy mi történt és üldözőbe veszi a szökevényeket. Shunsaku Ban nyomozó is rááll az ügyre és keresi asszisztens unokaöccsét Kenichit. Ráadásul feltűnik a színen egy lázadó csoport. a Malduk Párt, akik embertársaikhoz hasonlóan megelégelték a metropoliszi robotok uralmát, mivel elveszik előlük a megélhetést. Minden lehetséges alkalmat megragadnak, hogy végezzenek a gépekkel. Pero a robotdetektív végzete itt teljesedik be. Mivel egyik faladata a rend fenntartása, egymaga próbálja megállítani a lázadókat. Ám azok vezére lelövi őt. A puccskísérlet azonban kudarcba fullad, Tima és Kenichi pedig előkerül Red Duke és gyilkos szolgájával egyszerre. Fény derül a történtekre. Red Duke haragjában megfosztja szolgáját rangjától, és kiközösíti. Tima és Kenichi pedig házi-őrizetébe kerül. A gonosz ex-szolga azonban bosszút forral és Tima vigyázóját lefizetve elrabolja, majd hatástalanítja az androidot. Már éppen szétszerelné, mikor Ban nyomozó rájuk talál, és ellátja a szolga baját. Mivel megszerezte a halott tudós jegyzeteit Timáról, így újra működésbe hozza őt. Majd egy kiszuperált modemszerű tárcsázó segítségével Tima megkeresi Kenichit, akit - mint kideríti - a "bábeli" toronyban tartanak fogva. Red Duke emberei azonban bemérik őket, így hamar Kenichi és a korábban említett speciális trón mellett találják magukat. Tina itt szembesül végleg azzal, hogy tulajdonképpen csak egy robot. Igaz nem akármilyen, képes arra, hogy a világ összes robotját és műszaki szerkezetét irányítsa. Ekkor álruháját levéve megjelenik Duke szolgája és rálő Timára. Aki azonban nem hal meg, de már nem ugyanaz, aki volt. Felül a trónra, és új hatalmával élve nekilát, hogy bosszút álljon a robotgyilkosokon. Nekilát, hogy kipusztítsa az egész emberiséget. Kenichi - bár már tudja az igazságot - azonban mégis megpróbálja leszedni a trónról, de a lányt az már teljesen uralmába keríti, és az ifjú is életveszélybe kerül.
Közben Red Duke szolgálja kétségbeesetten próbálja a robotok hadától megvédeni urát. És mielőtt a robotok végleg leteperik azt kiabálja amit már oly sokszor a film során: "Nem hagyom, hogy egyetlen robot is bántsa az Apámat!" Red Duke szemtanúja ennek, de közben őt is elérik a robotok. Az utolsó erőfeszítésükkel azonban megnyomják a torony önmegsemmisítő gombját, és szép lassan az egész összedől. Közben Kenichi még mindig Timáé
rt küzd, a trónról ugyan leszedi, de a robbanás miatt távol kerül tőle. Az utolsó pillanatban még elkapja a lányt, de már nem bírja megtartani, és az a mélybe zuhan.
A város romjai között keresgélő Kenichi ismét találkozik a közben megjavított szemétszedő robot barátjával, aki megtalálja Tima szívét. Ezzel Kenichi is megbékél. Shunsaku Ban-nal pedig hazatérnek otthonukba. Egy kicsiny rádió, amit a történet egy részében Tima egyetlen érintéssel megjavított, a romok között hever, és egyszer-csak Tima szavait hallhatjuk belőle… A történet ugyan itt befejeződik, de a néző úgy érzi, hogy nincs igazán vége, az nyitva marad számára, hogy tovább gondolhassa magában.

 A film mondanivalója:

A tanulság? A történelmi időkre visszanézve, a béke hirdetése mellett, helyet kaphat a második világháború borzalmas eseménysora, a faji megkülönböztetés elítélése is. De ha a mai időkre vetítjük le: talán, hogy hiába a nagy gépesítés és tudás, a hatalom minden természeti erő felett. Az embernek úrrá kell lennie saját hatalmán, és önző csak magával törődő tulajdonságán, különben éppen a hatalma és önző tulajdonsága pusztítja el.

Kudo Shinichi sikeres fiatal detektív, aki már jó pár ügyet megoldott a rendőrség számára. Egy nap két titokzatos, feketébe öltözött alak egy halálosnak tartott kísérleti mérleg megivására kényszeríti. Evvel akarják Shinichit, aki már régóta tüske a szervezett bűnözők szemében, kivonni a forgalomból. De miután a mérget még nem próbálták ki, a hatása is bizonytalan: Shinichi csupán kisgyerek méretűre zsugorodik. Új személyiséget vesz fel, Edogawa Conannak nevezve magát - bálványa, Sir Arthur Conan Doyle után - és újra felveszi a harcot a bűnözőkkel szemben...

Love Hina az egyik legvégletbelibb, szégyentelen hárem-szervíz manga mint valaha, így senki se gondolná, hogy létezhet valami, ami még ezt is felülmúlja... nem igaz? ...Téves! Akamatsu ebben az új munkájában még extrémebb lehetőségeket tár fel.
Szinte látni lehet, ahogy Akamatsu agyában forognak a kerekek az új történeten: "miért ne meríteném ki a témát teljesen? Szerepeljen csak benne minden lány, senki se maradjon ki!" így a szokásos 2-7 tipikus hárem helyett itt HARMINCEGY (!) 8. osztályos lány szerepel, ami éppen képes bemutatni a különböző típusokat. Mindegy, hogy nagy mellű, lolita, magas, alacsony, szemüveges, hosszú hajú, rövid hajú, antenna hajú, csöndes, erős (harcművészet), ninja, torna, vámpír, öreg (1940 ^^), fantom, android, külföldi cserediák, joker, ikrek, hacker, stb. Hogy minden lány együtt legyen egy osztályba kerülnek, és hogy egy fiú is legyen velük, a lányok új osztályfőnököt kapnak.
A boxzsák természetesen, más mint a lányok, okos (buta helyett) 10 éves zseni fiú Walesből, Nagy-Britanniából, a szerencsés, modern polgár és angol úriember ráadásként. Hogy mindezt érdekessé tegye, Akamatsu a fiút, Springfield Negit varázslóvá tette.
A Love Hina korábbi elemei mind megtalálhatók itt, Negi arra kényszerül, hogy együtt éljen a lányokkal, titkot rejtegetvén (a tényt, hogy ő egy varázsló) és a Naruhoz hasonló karakter, Asuna az egyedüli lány, aki tud róla. Kezdetektől ki nem állhatják egymást, de érzéseik idővel megváltoznak, így egy alkalommal, mikor Negi el akarja hagyni az iskolát Asuna és a többi lány utána rohan, hogy visszatartsák...

A mangában három fiatal lány: Hikaru, Fuu és Umi a Tokió-torony látogatása során Emeraude hercegnőt segélykiáltására Cephiroba kerülnek. Ott Clef azt mondja nekik, hogy egyenlőre nem mehetnek haza, csak ha megmentették a birodalmat. De ehhez először a három legendás "Magic Knight"-tá kell vállniuk. Maguknak kell megszerezni a fegyvereket, ami külön nekik készült. Ezt az Escudo fémből állítják elő, és most ezt kell megtalálniuk. Az út során mindig harcba keverednek az alattomos Zagtos segítőivel, de új barátokat is találnak. Mielőtt megkapják az Escudot, le kell győzniük saját félelmeik illúzióját. Új fegyvereikkel mashinjaik keresésére indulnak. A harmadik kötet végén tragikus harcra kerül sor Zagtos, Emeraude hercegnő és a három Magic Knight között. A harc után a három lány akaratlanul visszateleportál saját idejükbe. Ott egész idő alatt csupán pár perc telt el, és senki nem vette észre hiányukat.
Ez a harmadik kötet vége. De miután a sorozat hat kötetes, folytatуdik tovább:
Miután eltöltöttek egy kis időt otton, a három lány újra találkozik a Tokió toronyban, és arról beszélgetnek, hogy szívesen visszamennének Cephiroba, hogy ez alkalommal mindent jól csináljanak. Ekkor újra hívják őket, és újra útban Chephiro felé. Ott találkoznak régi barátaikkal. Clef elmeséli, hogy mióta nincs pfeiler, a sziget széteséssel fenyeget. A három Magic Knight segíteni akar új pfeilert keresni. De a másik három királyság, ami Chepiro mellett ebben a világban létezik (Othsam, Chizetha és Feleng) is úton van Chepiroba, hogy saját pfeilerüket állítsák az élre. Ami azt jelentené, hogy Chepirot az a birodalom, akinek ez először sikerül, uralja majd...

Magazinról

Alapítva: 2006.09.04.

Tegnapi látogatók: 0

Látogatók az előző hónapban: 29

Látogatók a jelenlegi hónapban: 33

Feliratkozottak: 78

Magazin helyezése: 1217

Szerkesztőség

Üzenőfal

 • t.t.t. (L/41)

  Grt.! :) Tünde.

  nov. 02 08:34
 • karcsi21 (F/28)

  hol van a "one piece" az is egy jo manga sorozat én csak tudom mert már látam az 530 részét és már alig várom a kövi részt .

  2012. febr. 20 16:27
 • Már nem tag 

  Jesszus, társszerkesztőként még nem is szavaztam?! :P

  2007. márc. 29 12:23
 • Már nem tag 

  Nagyon jó magazin grat. járt a szavi!

  2007. márc. 02 21:43
 • Ryolen (L/25)

  szerény emlékezetem és egyéb más nem csal, akkor közte van

  2007. febr. 13 20:16
 • Már nem tag 

  Tetszik a magazin, bár CowBoy Bebop-ot hiányolom belőle. Hihi. :] Ment érte egy rakéta azért. :]

  2007. febr. 12 19:27
 • Már nem tag 

  Konichiwa! Jó a magazinod!

  2007. febr. 10 14:40
 • Már nem tag 

  KÖSZI

  2007. febr. 03 20:43
 • twitchy (L/30)

  Very Good Magazine :D +1

  2007. jan. 26 23:12
 • Már nem tag 

  Szia! Látom szereted az animéket :) ! Nekem is van egy magazinom (FLCL), ha gondolod nézz be és ha tetszik iratkozz fell vagy szavazz... vagy mindkettő ;) A rovatok között nem láttam az FLCL-t, nem tudom láttad-e már! Szerintem nagyon jó! Mindenesetre a szavazat megy!

  2007. jan. 18 12:59
 • Ryolen (L/25)

  köszönöm eme észrevételt, majd bepótolom:)

  2006. dec. 31 14:51
 • Bosssy (L/26)

  bocs a Cowboy Bebop itt van

  2006. dec. 31 02:14
Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez