2015. dec. 28. 20:30 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás


Képtalálat a következőre: „welcome”
 
Boldog új évet! 2017 lesz a vörös kakas éve! Hadd kaparjon ki a földből nektek jó egészséget, pénzt és szerelmet! Itt az ideje az újrakezdésnek, az új évi ígéretek betartásának. Készítsünk tervet, hogy hogyan akarjuk megvalósítani álmainkat, vágyainkat. Ha fogyni akarunk rakjuk ki egy modell képét a hűtőszekrény ajtajára, akkor motiváltak leszünk arra, hogy ne zabáljunk. A sütikről sem kell lemondani, barna lisztből süssünk süteményeket! Ha kávé, akkor zöld kávé, az is fogyaszt. Tornázzunk minden nap, ha nem megy lépcsőzzünk. Többet gyalogoljunk az utcán. Felejtsük el a kocsit, pattanjunk bringára, közlekedjünk gyalog. Együnk sok gyümölcsöt, főleg kiwit, hisz az javítja a vérképet sok vitamin van benne. Édesség helyett együnk banánt. Aki le akar szokni a dohányzásról használjon speciális tapaszt, vagy elektromos cigit. A sok gyümölcs a foghagyma is egészséges immunrendszer védő. A foghagyma a rossz szellemeket is elűzi a házból, no meg a megfázást. Érdemes főzésnél is alkalmazni. Az alma fiatalít, enni jó, s telíti a gyomrot. 100% os gyümölcs vagy zöldséglével is lehet fogyni, minél többet iszunk ilyeneket, annál egészségesebbek leszünk, s fogyunk.Ha valaki asztmás, annak a sószoba jól jön, vagy a tengerpart ahol sós a levegő.
Sok sikert!:)
 
 
márc. 12. 11:30 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás
Az Eurovíziós dalfesztivál 2008-as győztese leborotváltatta védjegyévé vált frizuráját. Sokan megbotránkoztak, megint mások szerint fiatalabb lett, s karakteresebb lett az arca. Új klipje miatt vállalta a kihívást, melynek címe Labirintus lesz. Nos egy új arcát ismerhetjük majd meg mindenképpen, a változás mindig jó! Sok sikert, s jó egészséget az énekesnek!
márc. 11. 09:00 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás
A két díva a Stargate-val kötött szerződést.Ennek a cégnek köszönheti hírnevét Rihanna, Selena Gomez, Jlo.Romantikus szám a szerelemről, az énekesnők beleadtak apait anyait. Magas hangokat is szépen éneklik,nem is gondoltuk volna, hogy a két sztár hangja így fog harmonizálni egymással. A dal címe Waterfall avagy vízesés, a férfit ezzel a képpel azonosítja, no meg az oxigénnel, hogy a szerelme számára a friss levegőt jelenti, élni nélküle képtelenség. Igazán jó szerelmes szám. Hallgassátok meg!
márc. 10. 12:50 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás
A 29 éves énekesnő Victoria Daineko és férje a 22 éves Dimitrij Kleyman szünetet tartanak kapcsolatukban. Fél év közös élet után házasodtak meg.Victoria akkoriban elfogadta a leánykérést a dobostól, aki valentin napon kérte meg a kezét. Állítolag a problémák akkor kezdődtek köztük mikor terhes volt az énekesnő.Már akkor váltak volna, de a gyermek világra jövetele után mégsem váltak szét. Victoria:- külön élünk.Együtt döntöttünk így, hogy mi lesz a jövőben, még nem tudjuk.-vallotta az orosz énekesnő. Reméljük újra összejönnek!
márc. 09. 18:30 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás
A híres holywoodi sztár, még mindig a monogámia ellen szólal fel.Sőt olyannyira nem hisz a klasszikus felállásban,hogy beadta a válókeresetet Romain Dauriac ellen. A színésznő leánya neveléséért küzd a kis Roseért. A pár már két éve élt együtt, s mostanában csakis a gyerek miatt, tartották fenn házasságukat, s a boldogság látszatát. Régen Scarlett úgy nyilatkozott hogy szereti a férje eszét, meg azt, hogy végtelenül romantikus. Párizsban akart élni az asszony, de mégis USA-ban marad a forgatások miatt. Sok sikert Scarlett!:)
márc. 07. 14:00 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás
A 44 éves Ben Affleck a 47 éves Jennifer Lopezzel ebédelt Los Angelesben. A 44 éves Jennifer Garner nem örül a hírnek. Sokan reménykedtek, hogy a színész házaspár rendezi a nézeteltéréseket egymás között legalább gyermekeik miatt is. Ekkor hirtelen megjelent Jennifer Lopez latin díva és Drake (rapperel) való szakítása után szemet vetett Ben-re. - Amikor Ben telefonált Jlo.-nak ő ugrált az örömtől, s nem utasította vissza a közös ebédet. Mikor visszaért az ebédről nem mondott semmit csak titokzatosan mosolygott, s ragyogott a boldogságtól. - vallja egy ismerős.
 
márc. 06. 15:10 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás
Ariana Grande és John Legend dolgozta fől a Szépség és a Szörny 1991-es betétdalát. A dal fantasztikusan hangzik az énekesnő nagyon kecses és elegáns benne, a koreográfia is szép lett, (egy rózsát) mintáz. Mindkét énekes hangja selymes, s kellemes. Amikor anno Celine Dion énekelte a dalt akkor Oscar-t, aranyglóbuszt, és Grammy-díjat is kapott érte. Márc 16-án landol a Szépség és a szörny című film új változata.
márc. 05. 21:40 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás
Egy ausztrália koncerten mondta el az igazságot, hogy a Someone like you-t mi ihlette. -Mert férjnél vagyok. Az énekesnő férje Simon Konecki 42 éves s gyermekük Angelo névre hallgat. Los Angelesben kapták lencsevégre a lesifotósok a sztárt családjával séta közben, amint újján ott ragyog egy méretes gyűrű. A Heat magazin szerint az esküvőt szűk (családi és baráti körben tartották az énekesnő házában). Sok boldogságot nekik!:)
márc. 04. 18:20 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás
A holywoodi sztár Natalia Portman másodszorra lett anya.Benjamin Millepid a férje méltán lehet büszke asszonyára.Anya és gyermeke jól érzi magát. A párnak volt már egy fia, az öt éves Aleph, most ő is üdvözli kishúgát Amalia-t. Sok boldogságot a családnak!:)
márc. 03. 16:10 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás
A 43 éves színésznő és a Beverly Hills 90210 sztárja és 50 éves férje Dean Mcdermott gyermeke megszületett márc. másodikán. -Mi végtelenül szeretjük gyermekünket Bo-t. Ő az égiek ajándéka, s minden testvére nagyon szereti őt. Mi hihetetlenül hálásak vagyunk egy ilyen egészséges és boldog családért. -vallotta a sztárpár.
03032017-tori-06
Emlékeztetőül: a férjével már majdnem a válást fontolgatta Tori. Dean félrelépett. Ám ekkor jött a terhesség híre s a pár rendezte kapcsolatát a család érdekében. Sőt család terapeutához is jártak. Dean-nek van a másik házasságából is egy gyermeke James. A volt felesége tudván, hogy ő drága party-t adott újabb gyermeke születése végett, beperelte a férfit, mondván fizessen többet, hisz van mit a tejbe aprítania. Tori reménykedik, hogy anyja (Aron Spelling felesége) segít nekik kiegyenlíteni a költségeket.
márc. 02. 17:20 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás
A Karib tenger kalózai című film sztárja más nővel mutatkozott. Sokak szerint ez lehetett közte és Katy Perry közötti szakítás oka. Madonna afterparty-ján döntött úgy a pár, hogy véget vet kapcsolatának. - Katy és Orlando együtt érkeztek Madonna afterparty-jára, s rögtön látszott, hogy valami nincs rendben köztük. Ahogy bejöttek szétszéledtek, ki-ki a maga útjára.Egy percet sem töltöttek együtt. Úgy viselkedtek, mintha a másik nem létezne. -vallja egy bennfentes. A következő partin Orlando Erin McCabe oldalán volt látható, s flörtölt is a hölggyel.
Valamiket sugdosótt a lány fülébe, az meg nevetgélt.
Bennfentesek szerint:
-Orli szeret flörtölni, Katy ezért folyton féltékeny volt.
Minden lépését figyelte a férfinak.
Annyira szerelmesek voltak egymásba.Mindenki biztos volt abban, hogy már megkötik a házasságukat,   sokkolta a közönséget a szakítás híre.
(Sok boldogságot a két sztárnak együtt, vagy más oldalán!:)
márc. 01. 16:30 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás
Kim Kardashian üzletasszony, s reality hősnő nem a legkönnyebb korszakát éli. A párizsi kirablás során megtámadták, majd ismeretlenek elloptak 11 millió dollár értékben ékszereket tőle.Ha ennyi nem elég, akkor a kedves férje a rapper Kanye West is furán kezdett viselkedni, a pszichológusok segítettek neki, hogy mentálisan normális állapotba kerüljön. Néhány hónapig Kim eltűnt a netről. Most visszajött újult erővel s megkérdezte magát: -Mit tehetnék, hogy ismét népszerű legyek? Ekkor eszébe jutott a szállodalánc örökösnő Paris Hilton, akivel évek óta nem találkoztak. Informátorok szerint a két sztár Kim és Paris közös projekten dolgoznak, ami szuper titkos. Állítólag Kim már 2016-ban próbálta barátságát rendbe hozni Paris-al, akit még party-ra is meghívott.
febr. 27. 17:40 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás
Кэти Перри

Katy Perry Orlando Bloom oldalán vett részt a Vanity Fair estjén.A pár csodásan festett, s Orlando nemrég fejezte be az Unicefnél a munkáját Afrikában. Nem érthető a fenti kép. Vajon direkt volt az a kivágás a ruháján, vagy tényleg elszakadt hátul az énekesnő öltözéke?
Кэти Перри
Кэти Перри и Орландо Блум
febr. 26. 18:00 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás
Criss Angel a világhírű bűvész szerelmének Belindának, az énekesnőnek a koncertjén volt meglepetésvendég. Táncolt, nem is akárhogyan! Még Michael Jackson-t is lepipálta mozdulataival.Sok boldogságot a párnak!:)
febr. 24. 17:30 | Írta: Rajzolat23 | 0 hozzászólás
Beyonce Knowles, az egykori Destinys Child énekesnője terhes, s nem mindenki fogadta kitörő örömmel a hírt.Az utolsó pillanatban vonta vissza fellépését a Coachella fesztiválon. A sztár orvosai szerint a színpadon sok stressz érheti őt, ami rosszul hathat a kicsikre a hasában. Még nem ismert, az őt helyettesítő sztár neve, felmerült Lady Gaga,Taylor Swift is.Sok boldogságot a kismamának, s családjának!:)

Elérhetőség

Szerkesztő hobbi újságíró, könyvíró,rajzoló:
Molnár Karinae-mail:
karenmolnar87@gmail.com

 donation


Bármi kérdés, észrevételt szívesen fogadok.
Szép napot!
donate for Johhny Cristopher foundation!Help
for ill childs, make a wonder!
Kapcsolódó kép

Magazinról

Alapítva: 2012.09.19.

Tegnapi látogatók: 7

Látogatók az előző hónapban: 355

Látogatók a jelenlegi hónapban: 254

Feliratkozottak: 41

Magazin helyezése: 117

music

flags

Flag Counter

Magazinról

Alapítva: 2012.09.19.

Tegnapi látogatók: 7

Látogatók az előző hónapban: 355

Látogatók a jelenlegi hónapban: 254

Feliratkozottak: 41

Magazin helyezése: 117

Üzenőfal

Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez