A képek a tegnapi NBC Summer Press Day 2017 rendezvényen készültek a beverly hills-i Beverly Hilton Hotelben, Kaliforniában.
 
A többi fotót a cikk belsejében találjátok!


Kaptunk az NBC-től egy új trailer-t a Midnight, Texas-ról, amelyben bemutatásra kerül Manfred és a kisváros lakói.

Premier dátum: 2017.07.25.


Most,hogy újra ébren vagyunk-A Mikaelson testvérek ébren vannak,meggyógyultak,és Haleyvel együtt próbálják kiszabadítani Klaust,mégha szembe is kell szállniuk Macellel.Eközben Klaust a démonjai váratlanul utolérik,a csontkarónak köszönhetően.Vincent a rettenetet vizsgálja,ami sokkal baljósabb mint ahogy azt hitte.Elijah szintén jelen lesz ebben az epizódban.


torrent Letöltés
magyar felirat Letöltés
online a cikk belsejében találjátok,katt az Olvass Tovább-ra.

Kedves Olvasóink!
 
A Midnight, Texas hivatalos facebook oldala pár perce jelentette be, hogy a sorozat első epizódját az NBC csatorna július 25-én, kedden fogja levetíteni.Képek az első epizódból.


A rejtélyes vámpír:

Nem sokat tudtunk meg a karakteréről,csupán annyit,hogy Klaushoz köthető.Neil Jackson kapta a szerepet.Vérfarkas:

Christina Moses,Keelin szerepét kapta.Okos,erős,találékony doktornő aki a sürgősségin dolgozik.Nyíltan biszexuális.Ő az utolsó vérfarkas a fajtájából.Miután az egész családja elpusztult,rejtőzködik,és kerüli a szorosabb kapcsolatokat.Állandó félelemben él hogy a rossz emberek megtalálják őt,egyáltalán nem sejti hogy mindeközben a Mikaelson-ok próbálják keresztezni az útját.Josh új szerelme Eddie:

Eddie egy édes,vicces,szexi és kedves ember.Nem vágyik másra,mint hogy hétköznapi ember legyen,annak ellenére,hogy tud a természetfeletti világról,ami körülveszi.Először a 4.évad 2.részében találkozhatunk vele.
 


Ha még nem nézted meg a finálét,akkor ne olvasd el.Ebben a cikkben Julie és Kevin nagyon sok mindent elárulnak,és magyarázatot is kapunk a dolgokra.
Az interjú a Bite Magazin számára készült!

Az ötlet akkor vetődött fel Julieban,amikor a 3.évad Ghost Word epizódját írta,amiben felbukkant Anna Pearl.´´Anna az egyik jelenetben így szól:´Nem tudom,mi lesz velem.Azt mondják,hogy az anyukám békére lelt,de nem tudom,hogy ilyen béke létezik-e.´ Ez számomra kulcsfontontosságú jelent volt.´´árulta el Julie az EWnek.

Julie folyton erre gondolt,amikor elkezdte tervezni a 8.évadot.Azon kapta magát,hogy a megváltásról gondolkodik,ezért a befejező évadnak a békéről kell szólnia.´´Ha létezett Cade pokolja,akkor nem kellene léteznie békének is?Abban a pillanatban,amikor rájöttünk,hogy a megváltásnak kell egy végkifejlet,tudtuk,hogy az utolsó évadban így lesz.´´mondta.

Kattints az olvass tovább-ra a cikk folytatásáért.


torrent Letöltés
magyar felirat Letöltés
online magyar felirattal az Olvass tovább-ra kattintva találjátok a videót.

Sziasztok!

Elérkezett ez a pillanat is.A Vámpírnaplók sorozattal kapcsolatban az első cikkünk 2010.szeptember 25-én került fel a magazinba.Nagyon régen volt,mégis mintha csak tegnap lett volna.És itt a vége.
Szeretnénk megköszönni első sorban a felirat készítőknek,hogy hétről hétre megkaphattuk magyar felirattal az epizódokat.Többen voltatok,köszi srácok!
És szeretnénk nektek is köszönetet mondani,hogy ennyien nyomonkövettek minket!Bár a Vámpírnaplók sorozatnak itt a vége,de ne csüggedjetek,a The Originals sorozat még nyomonkövethető lesz nálunk.És természetesen nem zárjuk be a magazint,mert lesznek még olyan sorozatok,amikkel érdemes lesz foglalkozni.Élvezzétek ki az utolsó részt!
Amint lesz felirat a Forever Yours speciális epizódhoz,hozom azt is.


A Vámpírnaplók finálé epizódjának címe ´´I Was Feeling Epic´´.Vajon a készítők miért ezt a címet adták?Most megtudjuk:}

´´Találkoztunk,beszélgettünk és lenyűgöző volt,aztán felkelt a nap és
megvilágította a valóságot´´
Mondta Elena Stefannak az 1x02 epizódban,mert okot keresett,miért nem lehetnek együtt.Az életük túl komplikált volt.De mielőtt véget ért az epizód,Stefannak sikerült emlékeztetnie őt,hogy különös kötelék van közöttük.Ezt pontosan azelőtt mondta neki,mielőtt először megcsókolta őt.A csók napfelkelte után is folytatódott,amikor a valóságnak közbe kellett volna szólnia.

Ez egy epikus pillanat volt,amikor valami lenyűgöző történt.Kevin Williamson vezető producer sosem felejtette el ezt a pillanatot,és hogy ez mit jelentett a sorozatra nézve.´´Julie Plec írta ezt a gyönyörű monológot,emlékszem,amikor először elolvastam,sírtam.´´árulta el Kevin az EW-nek.´´Majd Stefan visszajött,és újra mondta neki.Emlékszem,hogy a szememet könny járta át.Abban a pillanatban eszembe jutott,hogy valami különleges van nekünk.Amikor a pilot epizódot forgatjátok,sosem tudjátok mi mehet tönkre.A 2.és 3.epizód az,ami értelmet ad az egésznek.És abban a pillanatban megtudjátok,hogy az a sorozat ér-e valamit,és lesz-e folytatása.´´

Williamsonnak  ez a pillanat valami különlegeset adott,ez volt az a pillanat,ami végig kiséri a sorozatot.´´Az elején sokat írtam,és Kevin sokat át írt.´´mondja Julie Plec.´´Megpróbáltuk kitalálni,merre tart a sorozat,és én megírtam a jelenetet,amiben Elena azt mondja:´Találkoztunk,beszélgettünk és lenyűgöző volt,aztán felkelt a nap és
megvilágította a valóságot´.És emlékszem,amikor Kevin bekarikkázta ezt a mondatot és háromszor ellenőrizte.Ha valamit Kevin háromszor ellenőriz,azt imádja.´´
Nem csoda tehát, hogy ez a mondat - vagy legalábbis a hangulatat-visszatért a 8. epizódba.Stefan legjobb barátja Lexi,a vámpír tudását felhasználva győzködte Elenát,hogy hallgasson Stefanra: „Ha ő az igazi...nem sétálhatsz csak úgy el.´´És amikor Stefan megköszönte neki a segítséget,akkor csak annyit mondott:´´Csodásan éreztem magam´´.Ez a mondat tovább élt,végig haladt az egész sorozaton,és most így hívják a Vámpírnaplók finálé epizódját.

´´Az első évadban,amikor Julieval együtt alig aludtunk,megállás nélkül írtunk,akkor megírtunk azt a jelenetet,amikor Lexi Stefan szemébe nézve azt mondta:´´Csodálatosan éreztem magam.´´Ez a mondat Julie kedvence lett.´´mondja Williamson.´´Szerettük volna ha csodálatos lenne.Az egész sorozat az ilyen pillanatokról szól,és ezért ez a mondat.´´

Tehát a sorozat végére csupán egy cím jöhetett szóba,amit Plec és Williamson felkartak használni a fináléra.-valami fantasztikusat.´´Csodálatosnak kell lennie´´mondta Williamson.´´Mi lenne jobb cím mint a kedvenc mondatunk  az egész sorozatból?´Csodálatos´  már az első naptól fogva a kötőszavunk volt.

Pénteken várhatjuk a Vámpírnaplók fináléját,ami az ´´I Was Feeling Epic´´ címet kapta,ami magyarul ´´ Csodálatosan éreztem magam´´ ahogy azt Lexi mondta a 162 Candles epizódban.Márcsak remélhetjük,hogy a készítők betartják a szavukat,és a finálé igazán hatásos lesz.

 


A 15.rész Stefan és Caroline nagy napjáról szólt.Mégha úgy is tűnt hogy nem lesz befejezve az esküvő,végül kimondták a boldogító igent.Katherine előcsalogatása miatt kellett gyorsan összehozniuk az esküvőt.
´´Erről a júniusi esküvőről először a Comic-Conon hallottam.´´Mondta Paul Wesley az EW-nek.´´Egyáltalán nemértettem miről van szó,és még most sem vagyok vele teljesen tisztában... szóval,amikor mondták nekem,hogy júniusban lesz az esküvőnk,azt mondtam ja,okés.Megtiszteljük vele a rajongókat.De igen,a maga módján fantasztikus volt.
Ha lesz esküdünk meg,az nagy csavar lett volna.Julie Plec nagyon előzékény.Ezt nem tette volna meg a rajongókkal.´´

Wesley bevallotta,nem számított rá,hogy a rajongók ennyire örülni fognak Stefan és Caroline esküvőjének.´´Stefan és Elena évekig álompár volt,eszembe sem jutott,hogy nem maradnak együtt.Azt sem gondoltam volna,hogy Caroline és Stefan kapcsolata ugyan ilyen erős és egyenértékű lesz mint az Elena&Stefan páros.Szóval ez számomra nagy meglepetés volt.´´

 


A videó a Bite Magazinnak készült!

Jövő héten búcsúzunk a Vámpírnaplók sorozattól.De még előtte megnézhetünk egy speciális epizódot.Ez a videó az utolsó epizód és a speciális epizód előzetese.
 

Elérhetőségeink

Elérhetsz minket a következő e-mail címen:
miracska3@gmail.com
Ha tetszik a Magazin,mindenképpen iratkozz fel, hogy értesülhess a friss hírekről, akkor is, ha csak egy szereplőt kedvelsz a három sorozatból és azért is, hogy legalább így tudasd velünk, hogy nem hiába létezünk. További kellemes napot és böngészést kívánunk.  

Chat/Üzenőfal

Ez itt a BITE Magazin üzenőfala/ chat felülete. Itt tudtok velünk a szerkesztőkkel és egymással beszélgetni kedvenc sorozatainkról, filmjeinkről.
 
Megkérünk mindenkit, hogy a trágár, durva szavakat kerülje illetve más oldalakat ne linkelgessen. Köszönjük szépen!

Chat

Hirdetés

Facebook oldalunk

Melyik csapatba tartozol?

Stefan vagy Damon Salvatore?

  •  
    24.1%
  •  
    75.9%
Szavazás állása

Magazinról

Alapítva: 2010.09.24.

Tegnapi látogatók: 151

Látogatók az előző hónapban: 13491

Látogatók a jelenlegi hónapban: 10472

Feliratkozottak: 1913

Magazin helyezése: 8

Információink

 

 
A Bite magazinban minden anyag-interjúk,tartalmak,spoilerek saját munka,ezért másolni és sajátként feltüntetni TILOS!
A chaten tilos hirdetni!


Bronz fokozatú magazin lettünk!
 2012. novemberében elértük az Ezüst Fokozatot!2012. 01. 16-tól elérhető minden feliratkozó számára a magazin jelvénye:
 

 
Nagyon szépen köszönjük az összes feliratkozott tagunknak! Bízunk benne, hogy idővel nagyobb fokozatokat is elérhetünk majd a ti segítségetekkel és ehhez nem kell más, csak iratkozzatok fel a magazinunkra. Köszönjük!

BITE Team


Bannereink...Banner kód:

<a href="http://www.hotdog.hu/alkonyatvampirnaplok"><img src="http://image.hotdog.hu/user/bernisoad02/magazin/Untitled-1-copy.jpg"></a>


Testvér oldalak...Könyv ajánló,amit letölthetsz itt is

A hét fotója...

Hét videója

Magazinajánló

 

 

 

 

 

 


 


 

 

  


 


 
Nemek harca magazin ;)
ingyen Tv,rádio,Chat,
Game over játékbarlang,
állás hirdetések html kodok...Tooltip szövege ide jön

Legalább 3 karaktert írj be a kereséshez